Samsung E1200 - opinie
Telefony Samsung Samsung E1200 Opinie o Samsung E1200

Samsung E1200

w sumie: 16
  • 0

    2. ~ryh  2012-05-21 13:22:11  host: 195.206.126.1

    ma standardowe złącze microUSB do ładowania?

  • 0

    3. ~marcellove  2012-10-11 17:02:52  host: 77-92-37-221.cable-modem.tkk.net.pl

    @2 Tak,posiada zlacze microUSB.Jutro w MM jest na niego promocja-59pln-zamiaruje sie na niego skusic...Mam aktualnie E-1080 ale niestety posiada on wyswietlacz CSTN i nic nie widac na nim pod słońce.Model 1200 ma juz lepszy wyswietlacz,radio oraz odtwazacz mp3

  • 0

    4. ~  2012-10-14 01:38:28  host: staticline-31-182-140-99.toya.net.pl

    Nie , jakieś inne - szerokie i płaskie :(

  • 0

    5. ~marcellove  2012-10-16 21:34:33  host: 77-92-37-221.cable-modem.tkk.net.pl

    Mam ten telefon od dziś(16.10.12r.).Zakupiłem w promocji MM za 59pln. posiadam rowniez model E1080 i z zewnatrz niewiele sie roznia jednakze E1200 ma wyswietlacz TFT który lepiej powinien zachowywac sie na pełnym złoncu.W modelu E1080 bateria trzyma mi do 12 dób przy okolo 60min. rozmów dziennie,w modelu E1200 powinno byc podobnie.Przetestujemy,zobaczymy!

  • -1

    6. ~marcellove  2012-10-16 21:37:22  host: 77-92-37-221.cable-modem.tkk.net.pl

    Małe sprostowanie co do specyfikacji:microUSB-brak,odtwarzacz mp3-brak,radio-brak,GPRS-brak.

  • -1

    7. ~amand  2012-10-22 09:32:46  host: ip-91-200-174-71.dynip.asn.pl

    wade ma taka ze sama komurka pobiera mi z konta

  • -1

    8. ~Ciciu  2012-11-05 10:16:28  host: abuj125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @7 Zamilcz pseudo znawco, było nie wysyłać sms premium to nic z konta by nie uciekało...

  • -1

    9. ~Ubuntu@Aero2  2013-03-07 18:49:05  host: ip-37-209-152-145.free.aero2.net.pl

    Uwielbiam ten telefon! Kiedyś by kosztował majątek, a dziś nowy egzemplarz kosztuje cztery godziny mojej pracy! Nawet jak się zniszczy to nie zawaham się kupić następny taki sam. Świetna klawiatura do pisania i bardzo dobry dźwięk - dla mnie to wystarczy bo do internetu mam ipada.

  • 0

    10. ~wmks  2013-07-20 13:20:42  host: user-5-173-46-153.play-internet.pl

    Zapłaciłem za telefon niecałe 60 zł i absolutnie nie żałuję. Jedynie jakość połączeń mogła by być lepsza, ale poza tym - żadnych wad! To jeden z moich najlepszy telefonów jakie miałem (a na pewno najtańszy). Warto dodać, że wcześniej używałem między innymi Nokii 500, do której nie chcę teraz wracać.

  • 0

    11. ~trololo  2013-07-23 07:07:24  host: 93.154.152.105

    Dzięku temu telefonowi możemy całą rodziną rozmawiać za darmo w TU Biedronko!

  • 0

    12. ~macc  2014-02-04 07:13:40  host: 109241065204.slupsk.vectranet.pl

    b.dobry,niezly wyswietlacz, bateria trzema b,.dlugo.jakosc rozmow dobra,bardzo czula antena przez co b.dobry zasieg i b. maly pobor pradu.

  • 0

    13. ~uuuu  2014-05-12 19:10:34  host: agdp222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK PRZYPISAĆ NR TEL. DO NR Z KLAWIATURY ?

  • 0

    14. ~kamilkce  2014-06-22 15:50:48  host: host8925153243.ppcom.3s.pl

    Witam mam zamiar kupić play domowy bez telefonu i ten telefon w mm za 59 jest tylko czy ma on dzwonki MP3 i czy głośny jest głośniczek dzwonków i głośnik do rozmów ?! z góry dziękuje za odpowiedz.

  • 0

    15.  2014-07-15 13:44:40

    Dzwonków mp3 to on nie ma, ja bym kupił nokie 108 na twoim miejscu, bym dołożył jakieś 40 zł i już masz, ta nokia ma dzwonki mp3

  • 0

    16. ~monika  2015-01-24 20:07:25  host: abhc74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a duzo sms mozna pisac czy trzeba usuwac caly czas ?

  • 0

    17. ~dolo  2015-11-12 14:23:20  host: user15-239.satfilm.net.pl

    czy ktos wie jak zmienić dżwięki ????????????????????

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-0-26.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet