Samsung E1150 - opinie
Telefony Samsung Samsung E1150 Opinie o Samsung E1150

Samsung E1150

w sumie: 26
  • -1

    1. ~oktan  2010-02-05 16:36:22  host: chello089074146102.chello.pl

    okropny... generalnie to samo co 260 i c270 tylko obudowa troche inna/......

  • 0

    2. ~miszczu  2010-02-07 09:29:34  host: 195.116.80.2

    powrót do epoki kamienia łupanego :]

  • 0

    3. ~luque  2010-04-27 09:48:20  host: proxy.satfilm.pl

    do rozmów w sam raz:)

  • 0

    4. ~  2010-09-22 10:34:28  host: d55-192.icpnet.pl

    TEN TELEFON NIC NIE MA ...

  • 0

    5. ~  2010-10-07 13:17:16  host: t06-07.opera-mini.net

    W heyah dostalem oferte z tym telef. A to jest wielkie gow...

  • 0

    6. ~gościu  2010-10-11 15:15:44  host: 212.244.129.131

    telefon bardzo dobry.mam go od tygodnia i ani jedna kreska nie spadła. wgrywam sobie mp3 jako dzwonki i tapety różne. ma wszystko co POTRZEBNE. zastanawiam sie nad kupnem jeszcze jednej dla drugiego numeru. jeśli jesteś dzieckiem neo który kradnie pieniądze z portfela rodziców by iść za techniką i mieć wszystko co "świeci" jak sroki.. to kupujcie kombajny typu omnia które sie psują i radość z ich korzystania mija z pierwszą rysą. Oceniam telefon E1150 na bardzo dobry. dobra jakość dzwieku , wykonania.

  • 0

    7. ~  2010-11-01 08:17:36  host: 94.254.183.73

    Posiadam telefon od kilku tygodni model który faktycznie jest w 100 procentach bez niczego można dzwonić i sms nic więcej nie można nic na niego wgrać oraz nic ściągnąc z internetu. Natomiast jeśli ktoś decyduje się na ten model to będzie zadowolony z baterii faktycznie jest fenomenalna 10 dni bez żadnych problenów przy normalnym użytkowaniu zresztą inne nie wchodzi w jego zakres bo i po co, jedynie co trochę irytuje to zbyt małe cyfry i litery brak możliwości dopisania wyrazów w słowniku przeciętna jakość rozmów. Zasięg na 5 w sieci Play. Polecam osobą bez wymagań multimadialnych. Zakupiłem w Media Markt w cenie 129 zł czyli tyle ile kosztuje bateria do innego telefonu /mowa oczywiście o orginalnej/

  • -1

    8. ~marusz  2010-11-21 20:18:18  host: 178-37-169-163.adsl.inetia.pl

    Szajs! kto proponuje taki bubel?

  • 0

    9. ~nikita  2011-02-02 18:49:35  host: public16171.xdsl.centertel.pl

    -gościu możesz napisać jak wygrywać na ten telefon mp3 i tapety ?

  • 0

    10. ~ola  2011-02-16 16:05:12  host: gigafiber-to-alfa-gw.in-net.pl

    nie ma nawet Mp3

  • 0

    11. ~gosia  2011-04-17 17:46:03  host: aayr111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie wgrywa na niego mp3? prosze o odpowiedz.

  • 0

    12. ~ewel  2011-04-18 11:42:17  host: 91-220-205-202.ittmedia.pl

    jak ktos potrzebuje telefonu do dzwonienia tylko to jest ok, a jak ktos chce bajery to niech sobie nokie N8 kupi a nie narzeka

  • 0

    13. ~  2011-05-03 14:25:26  host: 77-255-139-59.adsl.inetia.pl

    jak sie wgrywa na ten tel mp3??

  • 0

    14. ~anna  2011-05-30 15:56:15  host: user-46-113-149-126.play-internet.pl

    bardzo proszę o odpowiedź jak wgrać na ten telefon mp3???

  • 0

    15. ~Kinga  2011-07-14 16:39:27  host: ekp245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szukam wszędzie odpowiedzi, jak się mp3 wgrywa na ten telefon? może tutaj ktoś udzieli odpowiedzi?

  • 0

    16. ~Talibamek  2011-08-13 22:57:18  host: sub240-50.elpos.net

    jak wy chcecie wgrać na niego mp3 skoro on nawet wejścia na karty nie ma a jego pamięć wewnętrzna to 0,5MB... ludzie ogarnijcie się...!

  • 0

    18. ~damian755  2011-10-04 19:35:57  host: 80.87.35.1

    mam problem jak tu sie wylacza wibracje z gory dzieki za opdowiedz:} prosze pilne

  • 0

    19. ~mario  2011-11-14 13:40:00  host: ags114.internetdsl.tpnet.pl

    dopiero kupilem to trocze maly ekran do pisania sms

  • 0

    20. ~  2011-12-04 00:33:32  host: cpc22-wolv14-2-0-cust323.wolv.cable.virginmedia.com

    ..kupilem nowy za 9.95 funta i jest idealny do kieszeni do pracy,o baterii można zapomnieć, a nawet jak by się złamał to za 1.5h pracy kupię nastepny,bardzo polecam.pozdrawiam

  • 0

    21. ~raffo85  2012-01-02 11:06:41  host: w3cache.polsl.pl

    Super telefon dla ludzi którzy chcą tylko zadzwonić i wysłać smsa. Prosty w obsłudze, bateria długo trzyma, ja jestem bardzo zadowolony. Dzieciaki, którzy lubią gierki, internety w telefonach i szpaner przed kumplami bublami telefonicznymi niech się nie wypowiadają. Telefon dla normalnych pracujących dorosłych ludzi.

  • 0

    22. ~Legionista1916  2012-03-03 12:21:02  host: public-gprs171646.centertel.pl

    bardzo dobry i tani telefonik super z wyglądu i ogólne wykonanie

  • 0

    23. ~  2012-05-06 20:04:39  host: sub234-83.elpos.net

    Wiadomo, że osoba, która napisała: "ten telefon to *** jest zwyczajnym dzieckiem. Teraz, żeby zadowolić młodzież, to trzeba kupować im iphone, bo jak inaczej. Samsung e1150 jest bardzo dobrym telefonem. W 100% spełnia swoją rolę, bo dzwoni i wysyła sms'y, a do tego telefony zostały stworzone. Bateria trzyma 2 tygodnie i za nowego e1150 zapłaciłem 79 zł. Co lepsze, jak się go zgubi - strata jest niewielka.

  • 0

    24. ~Kolo  2012-05-25 14:40:52  host: user-46-112-212-248.play-internet.pl

    bardzo dobry tani tel do rozmów jest w nim wszystko co potrzebne w codziennym życiu , mało prądożerny wygodny w noszeniu dobra jakość rozmowy przyzwoite wykonanie nic dodać nic ująć jest ok.

  • 0

    25. ~problem  2013-03-14 10:14:12  host: host-81-190-59-248.lublin.mm.pl

    czy da się w tym telefonie zablokować połączenia i sms-y z jakiegoś numeru?

  • 0

    26. ~gosc  2013-11-04 19:42:59  host: ip-109-41-230-133.web.vodafone.de

    do tego telefonu trzeba miec kabel usb i dzieki niemu mozna wrzucac muzyke czy obrazy

  • 0

    27. ~robson  2014-02-25 09:32:50  host: acyr219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sprzęt jest bardzo dobry w celu przeprowadzania rozmów, również dla osób starszych ( oczywiście w miare z dobrym wzrokiem). Pamięć na obecne czasy 1MB trochę mało, pomieści może 3 zdjęcia 128x128 (takie jak ekran aparatu) a i 1% jednego utworu mp3 (standardowy utwór mp3 ma ok 4MB). UWAGA ZASTOSOWANIE. Posiadam smartfona 5" w sieci Orange nju do 29zł - nielimitowane rozmowy. Ponieważ często korzystam z telefonu w trudnych warunkach np. ( jazda na nartach, wykonywanie czynności które mogą doprowadzić do złamania smartfonu-paletki). Wpisuję przekierowanie *61*nainnynumerxxxxxx# (po 5 dzwonkach) i na stałe *62*nainnynumerxxxxxx# ( gdy telefon jest poza zasięgiem - a smartfony mają baterię która jak KAC trzyma do wieczora). Duperelka noszę w kieszeni i problem z głowy. Paletka w tym czasie leży w pokoju i się ładuje !.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet