Samsung E1107 - opinie
Telefony Samsung Samsung E1107 Opinie o Samsung E1107

Samsung E1107

w sumie: 14
  • 0

    1.  2009-10-24 16:09:53

    Przyda się w weekendowe wypady na działkę.

  • 0

    2.  2009-10-24 18:24:34

    chciałem kupić g1 lub iphona 3gs ale jak ten telefon sie teraz pojawił to zminiam zdanie kupie tego samsunga niech sie htc i inne schowają:p

  • 0

    3. ~dxtr  2009-11-17 17:56:57  host: rea.ipt.com.pl

    No to wyjedz na tydzien bez ladowarki z iphonem w gory (moze sobie ja w dziuple drzewa wlozysz). Ciekawe rozwiazanie dla osob ktore sporo podrozuja.

  • 0

    4. ~MarcinQba  2009-11-17 21:24:03  host: ti111210a080-3506.bb.online.no

    Czekam zobaczymy Bęndą na pewno inne podobne fony ale już z większą możliwością Bluetooth irda może aparat Chyba ze będzie "porażka" jak w przypadku SXG75

  • 0

    5. ~Spoko  2009-11-18 07:37:43  host: ns.cnow.pl

    w telefonie jedyne nowe zastosowanie to bateria słoneczna bo nic innego go nie wyróżnia

  • 0

    6. ~Cena  2009-11-18 07:38:47  host: ns.cnow.pl

    co do ceny to patrzyłem na allegro w granicach 150 - 250 zł więc w miarę tanio

  • 0

    7. ~eeg  2009-11-20 19:49:45  host: host-89-228-251-183.olsztyn.mm.pl

    Przydatny, ale w Hiszpanii nie w Polsce...

  • 0

    8. ~  2009-11-26 21:22:02  host: host-94-231-48-166.ip.jarsat.pl

    Kupiłem dzisiaj w MediaMarkt ten telefon. Zapłaciłem 189zł, czyli niewiele. Telefon wygląda bardzo solidnie, ma wygodne duże klawisze, latarka świeci bardzo jasno. Wyświetlacz jest dość mały, ale czytelny dzięki prostemu menu. Co do baterii, dopiero ją formuję, nie będę więc pisał ile trzyma, ale zakładając 800mAh pojemności, mały wyświetlacz, który dodatkowo można przyciemnić w trybie oszczędzania energii, bateria powinna spokojnie trzymać ponad tydzień nawet przy dość intensywnym użytkowaniu, ale okaże się :) Jestem dobrej myśli.

  • 0

    9. ~prestig  2009-11-29 21:09:50  host: ekx103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest ktos odwazny kupic ten telefon i napisac recenzje. Ciekawi mnie czy napewno bateria wytrzyma 23 dni. Motorola F3 dlugo trzyma bateria ze wzgledu na wyswietlacz, mogli by polaczyc technologie. Wtedy telefon ladowalbym raz na 1,5 miesiaca

  • 0

    10.  2009-12-09 07:14:18

    Brakuje mi tylko Bluetooth by używać słuchawkę. Mógłby mieć odporną obudowę jak samsung solid B2100. Ci co piszą że ten telefon jest do kitu to niech schowają się ze swoją nokią n95 która 3 dni nie wytrzyma przy normalnym użytkowaniu. Ten telefon skierowany jest dla turystów i ludzi którym nie liczy się szpanowanie. Na żaglówce raczej prądu nie znajdziesz, a słońca pod dostatkiem (w lato). Bateria słoneczna w pochmurne dni też działa, aby było jasno.

  • 0

    11. ~ser  2009-12-13 18:39:42  host: chello084010163226.chello.pl

    Świetna opcja jako drugi telefon na wypady w góry, biwaki. Bateria jest niesamowicie wytrzymała, a ten panel słoneczny jest bardziej funkcjonalny od tych badziewnych aparacików fotograficznych.

  • 0

    12. ~Stazx  2010-06-16 23:01:54  host: afid170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon. Faktycznie wygląda solidnie, mały wyświetlacz ale jak ktoś już napisał proste menu ułatwia korzystanie i wielkości ekraniku się nie czuje ;) Kupiłem telefon z myślą o nadchodzących wakacjach, praktycznie 2 miesiące z niewielkimi przerwami spędzę w terenie i zobaczymy jak się sprawi. Póki co widzę dwie wady: brak zaślepki do wejścia ładowarka/słuchawki, brakuje też jakiejś diody czy coś z tyłu telefonu informującej o tym czy się ładuje na baterie słoneczne. Żeby zaczął się ładować potrzeba trochę światła i nie zawsze wiadomo jak najlepiej go ustawić. Ale to drobiazgi, ogólnie telefon dla tych którzy esemesują, dzwonią i do tego ograniczają się ich wymagania względem modelu... Czyli na przykład ja.

  • 0

    13. ~prestig  2011-08-11 23:37:19  host: cfb128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepsze ładowanie jest jak ustawisz go prostopadle do słońca :)

  • 0

    14. ~Słoneczny  2012-02-20 14:06:03  host: 87-207-193-15.dynamic.chello.pl

    Jeśli ktoś kupuje ten telefon ze względu na baterię słoneczną, to radzę zmienić zdanie. Z tak małej powierzchni, nie da się wygospodarować nawet absolutnego minimum w naszych warunkach atmosferycznych. Jak już bierzecie pod uwagę ten telefon z myślą o turystyce, to polecam raczej zainwestować w ładowarkę na korbę. Koszt to jakieś 50-60 zł. A źródło energii o wiele pewniejsze jeśli chodzi o awaryjne sytuacje.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet