Samsung E1080 - opinie
Telefony Samsung Samsung E1080 Opinie o Samsung E1080

Samsung E1080

w sumie: 52
  • 0

    1. ~  2009-08-04 12:06:04  host: 80.238.89.138.ip.abpl.pl

    niestety brak javy

  • 0

    2. ~BlackTeam  2009-08-04 14:06:03  host: 212.160.172.70

    Zwykły prosty telefon. Myślę, że duzo osób potrzebuje telefonu po prostu do dzwonienia i dla nich jest to świetna propozycja.

  • 0

    3. ~:)  2009-08-04 17:41:57  host: accv171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon po prostu do dzwonienia minimum minimum do pracy w sam raz :)

  • 0

    4. ~ziomus  2009-08-06 12:22:09  host: 77-253-195-255.adsl.inetia.pl

    z tym czasem czuwania to chyba "trochę" przesadzili

  • 0

    5.  2009-08-06 15:23:59

    Wkoncu Samsung pomyslal o mniej zaawansowanym twlefonie. Telefon dla najprostrzych uzytkownikow nie patrzacych w te wszystkie nowosci GPS,Wi-Fi itp. Prawdziwy telefon do dzwonienia i sms-owania. Polecam. Moja ocena 9 niezly wyglad i dosyc przyzwoity czas pracy na baterii.

  • 0

    6. ~T~ Mobile  2009-08-30 17:46:47  host: proxy2a.interkam.pl

    Właśnie ta java to dosyć spory minus ;) Takto poprostu normalny telefon low-end.

  • 0

    7. ~T~ Mobile  2009-08-30 20:25:54  host: proxy2a.interkam.pl

    Właśnie ta java to dosyć spory minus ;) Takto poprostu normalny telefon low-end.

  • 0

    8.  2009-09-01 06:32:12

    jezeli sie nie myle to model wprowadzony jedynie na rynek europejski :D

  • 0

    10. ~marcellove  2009-09-12 14:04:11  host: hpm74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam,kupiłem ten telefon niecałe 2 tygodnie temu.Jak dla mnie jest ok,bateria jest mega trzymająca!!!!!!!!!!!!!U mnie wytrzymała 10 dni,przy 20 minutach rozmów oraz 30 smsach dziennie!Jezeli ktos duzo rozmawia to telefon jest w sam raz....Polecam Serdecznie

  • 0

    11.  2009-10-08 21:00:29

    kupiłem go jako trzeci telefon praktycznie tylko do smsów. Mam jeszcze nokie 5800em i samsunga i550navi i mimo że jest dramatycznie prosty w porównaniu do nich to ma mały i płaski kształt, wygodną klawiaturę, czytelny wyświetlacz słownik T9 i świetną baterie która przy pisaniu dużej ilości smsów trzyma 5 dni a na samym czuwaniu około 10. Najważniejsze jest to że nie muli się i nie wiesza, pracuje szybko i bezbłędnie czego nie da się powiedzieć np o telefonach z symbianem, windiwsem i dotykowym wyświetlaczem i większości sonyericssonów (c702, k800) Kupiłem go w saturnie za 85zł i myślę że za takie pieniądze naprawdę warto.

  • 0

    12. ~Ariwa  2009-10-12 13:02:10  host: dynamic-87-105-160-15.ssp.dialog.net.pl

    Telefon mistrz :). Nie wiem dlaczego ocena jest taka niska. Oczywiscie telefony za 3000 zł maja wszystkie bajery ;) no ale ten telefon jest 30 razy tanszy :P ( okolo 90 zł za nowy w saturnie ). Mialem juz wszystko od palmtopow przez smartphony do zwyklych nokii i jezeli chodzi o przeznaczenie to samsung zrobil dobra robote :) Jezeli komus zalezy na mozliwosci dzwonienia i na swietnej baterii trzymajacej nawet 10 dni :) to polecam :) Pozdrawiam

  • 0

    13. ~mobilefan  2009-10-14 11:48:40  host: acqg248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest autoamtyczna blokoda klawaitury a talze jest...latarka :) Jest jeszcze jeden ciekawy gadzet a mianowicie tzw" falszywe połaczenie" gdy chcemy wyjsc z jakiegos spotkania naciksamy 4 razy dolny kierunkowy klawisz i telefon sie zachowuje tak jakby ktos do nas dzwonił :):)

  • 0

    14. ~typ  2009-10-18 00:26:42  host: fcr74.internetdsl.tpnet.pl

    cos ci sie pomerdało kolego z tym kierunkowym klawiszem. nic takiego nei ma. a latarka to po prostu wyswietlacz/ekran. sciemy walisz gosciu. ale tel dla mnie ok. do pracy/dwonienia do klientów.

  • 0

    15.  2009-10-26 20:47:38

    prosty telefon ale na samym czuwaniu prawie bez dotykania włączony 24H na dobę na jednej w pełni naładowanej baterii wytrzymał MIESIĄC, 30 DNI!!! To jest wynik dopiero:) Odkryłem dodatkową funkcję termometr wystarczy wpisać kod *#0228# i pojawia się funkcja serwisowa z termometrem.

  • 0

    16. ~zapytajnik  2009-11-10 11:38:55  host: sopocka.ar.wroc.pl

    czy da się ten telefon w jakiś sposób połączyć z komputerem w celu przesłania dzwonków i tapet?

  • 0

    17. ~Telefonek  2009-12-11 13:29:22  host: 212-102-19-57.adsl.inetia.pl

    Do Zapytajnika: Nie da się :( Mam ten telefon od dwóch miesięcy i potwierdzam, że jego jedyną zaletą jest długi czas trzymania baterii oraz oczywiście cena. Jest to prosty telefon wyłącznie do dzwonienia i smsowania.

  • 0

    18. ~Telefonek  2010-01-17 13:45:09  host: 212-102-22-102.adsl.inetia.pl

    Do tvp: Klawisz kierunkowy to jeden z tych klawiszy wokół przycisku "OK" (tzn. w górę, w prawo, w lewo i w dół). Fałszywe połączenie robi się w ten sposób, że trzeba nacisnąć i przytrzymać klawisz "w dół" (fabrycznie jest pod nim ustawiony kalendarz). Wtedy na wyświetlaczu pojawi się napis "fałszywe połącznie" a zaraz potem telefon zacznie dzwonić. Poza tym odkryłem już jedną słabą stronę tego telefonu: obudowę. Przy pisaniu sms-ów zaczyna skrzypieć, a tylna klapka jest już porysowana od samego leżenia na biurku. A mam go dopiero kilka tygodni.

  • 0

    19. ~Lily  2010-02-19 14:10:44  host: host-n2-78-231.telpol.net.pl

    A ja jestem nawet zadowolona. 8, 5 pkt na 10. Lubię proste telefony a ten jest fajny: nie jest wolny, wygodnie się go trzyma w ręku, super się pisze smsy, bateria b. długo trzyma. mankamentami są tylko 3 tapety i 10 dzwonków plus 4 dzwonki do smsów- po prostu jest ich za mało, żeby chociaż z 5 tapet i 20 dzwonków a tu kiszka... mimo to polecam bo wygoda i świetna bateria to duże atuty.

  • 0

    20. ~  2010-03-11 14:42:13  host: gl251-20.master.pl

    jak ustawić w nim dzwięk ??

  • 0

    21. ~Mike  2010-03-26 10:55:05  host: host-81-190-166-131.gorzow.mm.pl

    Bateria miażdży....2 tygodnie bez ładowania...

  • 0

    22. ~pfff  2010-07-04 02:28:06  host: 88-199-111-178.tktelekom.pl

    Jedyne pozytywy to wygodne pisanie smsow i bateria. Jakosc rozmow pozostawia troche do zyczenia, malo dzwonkow i tapet, tylnia klapka zaczyna wyrabiac - widoczne rysy i mozliwosc latwego zdjecia klapki. Wolalbym swoja 6020 - tam jakosc rozmow na dobrym poziomie, i ogolnie wszystko lepsze ma.

  • 0

    23. ~  2010-07-30 15:54:07  host: 093105093154.legnica.vectranet.pl

    telefon ok bateria super, szkoda że nie można wprowadzić żadnych przypomnień pod tym względem duży minus, praktycznie kalendarz w telefonie to atrapa, dla osób ze słabym wzrokiem mogą być problemy zbyt małe litery, więcej wad nie widzę Spełnia zadania do których został stworzony tj. dzwoni taka była idea telefonów komórkowych.

  • 0

    24. ~Miras  2010-08-22 16:23:24  host: prob129.p-net.pl

    Telefon do dzwonienia bateria,alarm,stoper-no o i cena. Super.

  • 0

    25. ~Tomas  2010-09-23 16:45:47  host: 20-149-251-94.net.stream.pl

    Prosty, nieskomplikowany telefon, intuicyjne menu. Dla osób, które potrzebują taniego telefonu, który wykorzystują jedynie do dzwonienia i smsów.

  • 0

    26. ~marlena  2010-10-25 18:40:23  host: w3cache.lukman.pl

    jak ustawić w nim jakiś dzwonek czy on niema żadnych dzwonków?tylko jeden jedyny? i jak wyłończyć wibrację?

  • 0

    27. ~mN  2010-11-16 21:23:52  host: public75983.xdsl.centertel.pl

    telefon bubel- wyświetlacz sam zmienia kontrast i jasność... I to już mój drugi egzemplarz po wymianie telefonu a usterka ta sama... teraz ten drugi jest w serwisie....

  • 0

    28. ~tam  2011-01-20 09:28:34  host: dwl.am.wroc.pl

    Supertelefon z superbaterią (mój rekord 20 dni, fakt, że dużo nie dzwonię)! I, ponieważ nikt o tym nie napisał, posiada, wbrew temu, co tutaj się pisze, fantastyczną, niezastąpioną i niewymienioną funkcję (właściwie dwie), której nie mają bardzo drogie telefony-gadżety: w opcjach połączenia jest "dodaj numer do listy blokowanych" i to samo przy smsach :) + możliwość wyłączenia poczty głosowej (też nie zawsze jest). Aha, dzwonki (fakt, trochę słabe) i wibrację ustawia się w ustawieniach/profile telefonu.

  • 0

    29. ~  2011-02-07 01:03:01  host: dcq244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosty do bólu. Tylko rozmowy i smsy. mało tapet. Brak np z jednolitym kolorem. Czytelna i dobrze podświetlona klawiatura - duży plus. Ekran mały i mała czcionka, ale da się przeczytać. Dobrze leży w dłoni. Antena w dole telefonu. Kupiłem w promo za ... 59 zł :P Będzie służył jako drugi telefon do PF. Za tą cenę nawet 1 minutki się nie zastanawiałem, bo kupiłem telefon nowy (legalny) z dwuletnią gwarancją Samsung. I tak będzie służył tylko do dzwonienia. Muszę dokupić tylko słuchaweczki.

  • 0

    30. ~  2011-02-10 05:00:58  host: dcn113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem za 59 zł nówkę. Prosty do bólu. Trcichę zabawek mu brakuhe. Kalendarz to atrapa. Dobrze, że są notatki. Mały ekran, małe literki. Dla słabo widzących odradzam. Brak MMS. Czytelna i duża klawiatura. Polifonia w dzwonkach nieciekawa, Na maksa ustawiona i ma strasznie wysoki nieprzyjemny ton. Dobrze leży w ręce. Niemniej do dzwonienia i smsowania jako drugi aparat (lib zastępczy) jest bardzo dobry. Dopiero naładowałem i teraz będę robił test "trzymania" na baterii. Poza tym za taką kasę nie ma co wybrzydzać, bo w cenie jest 24 msc gwarancji. Przesiadłem się z SE K300i i ten jest jednak dużo gorszy. Poza baterią oczywiście, która w starym padała. :P

  • 0

    32. ~nowyyyy  2011-02-13 17:27:14  host: eom194.internetdsl.tpnet.pl

    tel super. pracuje na wykonczeniach i nie przejmuje sie o uszkodzenie. bateria super. prosty tel do pisania i dzwonienia

  • 0

    33. ~  2011-03-09 23:34:40  host: dcv102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    28. Potwierdzam. Można rzeczywiście blokować numery przy smsach i przy rozmowach. Bardzo przydatna funkcja na niezarejestrowanym prepaid.

  • 0

    34. ~Fan  2011-06-12 18:11:43  host: 109.207.96.67

    Witam. Telefon polecam bardzo. telefon ma wytrzymałą obudowę oraz bardzo długo trzyma baterię. Od tygodnia na max użytkowaniu po 3 tygodnie na normalnym użytkowaniu. Bardzo czytelny ekran oraz fajna klawiatura. Dobra jakość rozmów. Kupiłem go za 100zł....Jedyne wady to wyświetlacz....czasami tylko mały problem. Wyświetlacz zmienia sam kontrast i jasność ale problem można wyelminować poprzez ustawienie automatycznej zmiany tapety. Polecam.....telefon dla nie wymagających;]

  • 0

    35.  2011-07-18 09:16:23

    ludzie gdzie jest ta lista blokowanych w tym telefonie ? jak można dodać lub usunąć z tej listy numer ?

  • 0

    36.  2011-07-18 09:26:58

    znalazłem listę blokowanych - Aplikacje [#] -> Połączenia [5] -> Wszystkie połączenia [1] -> Automat. odrzucanie [3]

  • 0

    37. ~lmn  2011-07-29 19:53:09  host: aot102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ekstremalnie dobry TELEFON. Bateria 16 dni. Obudowa nie skrzypi, nie trzeszczy, nie rozpada. Jakość rozmów genialna (1080 w wersji W, poprawiono głośnik) miażdży większość smartfonów. Co jak co, ale Samsung produkuje świetne telefony z segmentu "basic". 11/10 :) Rewelacja!!!

  • 0

    38. ~bateria  2011-09-05 17:52:50  host: bga39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria w tym telefonie jest nie do zabicia - ładowałem w poniedziałek 29 sierpnia a dzisiaj jest 5 września a bateria ma 3 z 5 kresek naładowania ;)Jest to telefon prosty jak kamień właściwie tylko do dzwonienia i pisania smsów. Jeśli komuś nie zależy na bajerach to ten telefon jest jak najbardziej godny polecenia :)

  • 0

    39. ~  2011-09-07 20:23:24  host: 188.146.135.91.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    30#trcichę zabawek mu brakuhe-a to po jakiemu jest?.Po mongolsku.Myśluchem ze po polśkiemu ale chyba niekoniećno.

  • 0

    40. ~junek  2011-09-18 13:58:33  host: 178235139150.wagrowiec.vectranet.pl

    Hmm wszyscy chwala baterie ciekawe za co? Sadze ze brawa naleza sie samej sluchawce za male zapotrzebowanie na prad. U mie jakosc polaczen kiepska Brak godziny na wyswietlaczu w czaie czuwania telefonu no i brak jakiejkolwiek mozliwosci zmiany tylko glosniej ciszej. Ladny wyglad

  • 0

    41. ~ghoul  2011-11-04 21:47:34  host: 79.162.142.210

    Czy do sie do niego podłaczyc jakis program do czytania i wysylania SMS z komputera?

  • 0

    42. ~Alkochol  2011-11-24 09:57:05  host: 095160063155.slupsk.vectranet.pl

    Ten telefon jest bardzo dobry moim zdaniem, bateria bardzo ładnie trzyma 2 tygodnie naprawdę polecam.

  • 0

    43. ~piecia  2011-12-16 13:20:32  host: 093105012077.mysliborz.vectranet.pl

    długo szukałem takiego tel poszedłem wczoraj do ne a tu w jeden dzień wykupili 9 sztuk i zostało mi allegro:(

  • 0

    44. ~ryżowy smok  2011-12-28 19:18:40  host: staticline58444.toya.net.pl

    ocena 6 na 10,zalety:(59 zł) małe wymiary , dobra bateria po tygodniu mam jeszcze 4 kreski z pięciu,wygodna klawiatura rezta to prymityw - dzwonki denne, wyświetlacz mikro, literki mini w sms, kolory tyle że wogóle są,pamięć - 0.001 kB i ciekawostka made in Vietnam -co nie znaczy że źle bo nie ma się co psuć

  • 0

    45. ~kierowcaTIRowca  2011-12-30 13:17:25  host: aaln32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W końcu coś normalnego. Tani dobry telefon, wytrzymała bateria, prostota i czytelność. Tryb głośnomówiący dosyć dobry, bez zakłóceń. Idealny dla mało wymagających ludzi. Tego właśnie szukałem, telefonu a nie kombajnu ;) I ta cena..59 zł..W długie trasy idealny ;D

  • 0

    46. ~hgr  2012-04-03 23:41:23  host: user-46-113-192-127.play-internet.pl

    Właśnie jest w Saturnie za 59 zł do 7.4

  • 0

    47. ~playowiec  2012-05-31 20:28:27  host: 94.42.249.63

    co jakiś czas jest w neonet w promocji za 59 zeta. cena ok.

  • 0

    48. ~csscccscs  2012-06-01 11:58:33  host: 94.42.246.192

    w neonet jest za 59 w promocji jakiejś. na allegro ponad 8 dych, oszaleli.

  • 0

    49. ~gargamel  2012-07-04 11:40:41  host: public-gprs179978.centertel.pl

    Telefon jest świetny,posiada jednak wadę: nienadaje się do dzwonienia. Jeśli ktoś chce kupić tani telefon do rozmów i sms to na jakości rozmów się zawiedzie bo do sms jest ok.(wygodnie się wciska klawisze). Wyświetlacz niewiele większy niż w zegarku a tapetki to tragedia. Trzeba mieć "sololi wzrok" aby napisać sms-a. Uważam że do tych np: 69zł można dodać parę zeta i nabyć coś co będzie nadawać się do dzwonienia. Bo bateria,która długo trzyma i dobra cena to nie wszystko. Szukałem telefonu prostego,do dzwonienia a w mniejszym stopniu do sms. Na dzień dzisiejszy telefon z powodu fatalnej jakości rozmów używam tylko z simką awaryjną i do testów. I na koniec dodam że ma niezłą funkcję: odrzucanie sms-ów, bo odrzucanie połączeń to ma każdy nowy telefon.

  • 0

    50. ~manciara  2012-07-14 12:49:59  host: 188.146.161.115.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Nietylko jset w neonet i saturnie. w media expert też jest - za 70 zł.

  • 0

    51. ~sdssdsd  2012-08-15 10:35:42  host: 94.42.234.58

    @gargamel - może pierw uzbieraj na okulistę, a potem kupuj telefon? twoje żale są bezpodstawne. używam tego tel z 2 miesiące i nie widzę takich problemów, jak ty!

  • 0

    52. ~MJ  2013-01-09 10:11:48  host: dynamic-78-8-129-84.ssp.dialog.net.pl

    zła jakość rozmów

  • 0

    53. ~Benq  2013-02-06 23:49:22  host: 80-238-64-16.internetia.net.pl

    Telefon całkiem spoko zadzwonić, odebrać i napisać SMS. Dałem za niego 2 funty, więc cena OK

  • 0

    54. ~Mick  2013-02-16 00:06:51  host: abwe124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hah, kolego, jeżeli za taką cenę, to ja 20 takich poproszę. Telefon posiadam od 3 lat, bateria nadal wytrzymuje bagatela 12 dni i idealnie się sprawia jako telefon awaryjny. Z tego co wiem w kwietniu ubiegłego roku na rynek wszedł e1200 - młodszy brat z troszeczke poprawionym designem i wzbogacony o radio i dzwonki mp3. W dodatku jest dostępny aktualnie w Saturnie za śmieszne 49.90

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet