Samsung E1070 - opinie
Telefony Samsung Samsung E1070 Opinie o Samsung E1070

Samsung E1070

w sumie: 15
  • 0

    1.  2009-07-16 12:01:40

    A więc dla Administracji- posiadam ten telefon i muszę poprawić pewne niejasności w katalogu. GPRSu ten telefon nie posiada, WAPu także (xHTML), minutnik jest (nazywa się czasomierzem), polifonii w MP3 też nie ma, dyktafonu w nim brak. Nie musicie tego przepuszczać, ważne zeby dane były poprawione ;] Pzdr.

  • 0

    2.  2009-07-16 12:17:54

    PS. Warto dodać, że ten telefonik ma latarkę ;)

  • 0

    3. ~oko  2009-07-16 21:48:55  host: 80.50.127.202

    oko jusfa co glupi jka halas

  • 0

    4. ~tedi26ak  2009-08-30 13:10:11  host: add172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jestem bardzo zadowolony czas na baterii prz 15-20 min rozmowy dziennie trzyma 8 dni tak więc super tylko przydałby się o otwór do smyczy bo jest tak mały że go trudno z kieszeni dżinsów wyłowić. Do tego cenna w MM dałem za niego 109zł

  • 0

    5. ~rt  2009-09-07 14:35:26  host: apn-95-41-97-45.dynamic.gprs.plus.pl

    to zes przepłacił nielicho chłopie.w carefurze sa po 99 zł

  • 0

    6. ~szlachcic  2009-09-16 21:14:31  host: 174.34.141.35.rdns.ubiquityservers.com

    czy ten telefon jest wygodniejszy w uzywaniu, mam na mysli pisanei sms od noki np: 1208/1209 ? ile trzyma w nim bateria

  • 0

    7. ~  2009-11-15 13:57:38  host: public29545.xdsl.centertel.pl

    w oszołomie po 88 i jest otwór na smycz

  • 0

    8. ~  2009-12-19 10:02:26  host: cable-88-76.e-miechow.pl

    Wczoraj w Avansie dałem 95,- i ma otwór. Ogólnie fajny telefon, pomimo tego, że ma mało funkcji.

  • 0

    9. ~hando  2009-12-20 14:35:46  host: 81.219.0.7

    Nie narzekam na niego, duży atut to żywotność baterii i wytrzymałość (ostatnio dość ostro ciskałem nim o ścianę i przeżył w dodatku bez żadnych zadrapań) ma ciekawa formę zabezpieczenia tak zwany mobile tracker - zawsze będziesz wiedział kto ci go ukradł

  • 0

    10. ~Qdr  2010-01-05 18:28:47  host: dynamic-78-8-118-231.ssp.dialog.net.pl

    Bateria - skubaniec potrafi wytrzymać nawet 10 dni, jak się mało gada. Wytrzymałość - pancerny. Jakość rozmów - super. Wady? Brak możliwości zdefiniowania, żeby nawigacyjny klawisz w dół to była książka telefoniczna :) Lekki, ma tyko to, co telefon powinien posiadać, mały, głośne dzwonki, duże klawisze. Polecam dla osób, które potrzebują telefonu jako narzędzia do dzwonienia, w trudnych warunkach. Klawisze funkcyjne i przyciski z słuchawkami powinny być podświetlane - ale jakoś da się to przeboleć.

  • 0

    11. ~  2010-01-09 21:36:12  host: c109-88.icpnet.pl

    mam ten telefon i nie moge znalezc funkcji dzwieki

  • 0

    12. ~iwobna  2010-01-19 11:59:00  host: 212.2.101.58

    do 11. mozliwe ze nabyles/as wersje dla głuchoniemych i ten telefon tylko wibruje i błyska ekranem.

  • 0

    13. ~kopakabana  2010-01-21 23:39:11  host: staticline18741.toya.net.pl

    Kupilem za 60 zl w Carrefour. Za taka kase nie moge na niego nic powiedziec. Bez dodatkowych funkcji. Telefon do dzwonienia i smsow.

  • 0

    14. ~  2010-04-16 21:09:48  host: t01-08.opera-mini.net

    Zajefajny telefon jak za ta kase jest wytrzymały bateria długo trzyma ma blokady na wszystko fajnie i szybko piszę się esy jak za cene 99zł to Bajer:-)Naprawdę jestem z niego zadowolony Polecam Wszystkim!

  • 0

    15. ~miros 87  2010-04-17 09:28:50  host: ip-109196050021.syrion.pl

    super telefonik dla tych co tel służy tylko do dzwonienia i pisania, naprawdę warto

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-176-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet