Samsung E1070 - opinie
Telefony Samsung Samsung E1070 Opinie o Samsung E1070

Samsung E1070

w sumie: 15
  • 0

    1.  2009-07-16 12:01:40

    A więc dla Administracji- posiadam ten telefon i muszę poprawić pewne niejasności w katalogu. GPRSu ten telefon nie posiada, WAPu także (xHTML), minutnik jest (nazywa się czasomierzem), polifonii w MP3 też nie ma, dyktafonu w nim brak. Nie musicie tego przepuszczać, ważne zeby dane były poprawione ;] Pzdr.

  • 0

    2.  2009-07-16 12:17:54

    PS. Warto dodać, że ten telefonik ma latarkę ;)

  • 0

    3. ~oko  2009-07-16 21:48:55  host: 80.50.127.202

    oko jusfa co glupi jka halas

  • 0

    4. ~tedi26ak  2009-08-30 13:10:11  host: add172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jestem bardzo zadowolony czas na baterii prz 15-20 min rozmowy dziennie trzyma 8 dni tak więc super tylko przydałby się o otwór do smyczy bo jest tak mały że go trudno z kieszeni dżinsów wyłowić. Do tego cenna w MM dałem za niego 109zł

  • 0

    5. ~rt  2009-09-07 14:35:26  host: apn-95-41-97-45.dynamic.gprs.plus.pl

    to zes przepłacił nielicho chłopie.w carefurze sa po 99 zł

  • 0

    6. ~szlachcic  2009-09-16 21:14:31  host: 174.34.141.35.rdns.ubiquityservers.com

    czy ten telefon jest wygodniejszy w uzywaniu, mam na mysli pisanei sms od noki np: 1208/1209 ? ile trzyma w nim bateria

  • 0

    7. ~  2009-11-15 13:57:38  host: public29545.xdsl.centertel.pl

    w oszołomie po 88 i jest otwór na smycz

  • 0

    8. ~  2009-12-19 10:02:26  host: cable-88-76.e-miechow.pl

    Wczoraj w Avansie dałem 95,- i ma otwór. Ogólnie fajny telefon, pomimo tego, że ma mało funkcji.

  • 0

    9. ~hando  2009-12-20 14:35:46  host: 81.219.0.7

    Nie narzekam na niego, duży atut to żywotność baterii i wytrzymałość (ostatnio dość ostro ciskałem nim o ścianę i przeżył w dodatku bez żadnych zadrapań) ma ciekawa formę zabezpieczenia tak zwany mobile tracker - zawsze będziesz wiedział kto ci go ukradł

  • 0

    10. ~Qdr  2010-01-05 18:28:47  host: dynamic-78-8-118-231.ssp.dialog.net.pl

    Bateria - skubaniec potrafi wytrzymać nawet 10 dni, jak się mało gada. Wytrzymałość - pancerny. Jakość rozmów - super. Wady? Brak możliwości zdefiniowania, żeby nawigacyjny klawisz w dół to była książka telefoniczna :) Lekki, ma tyko to, co telefon powinien posiadać, mały, głośne dzwonki, duże klawisze. Polecam dla osób, które potrzebują telefonu jako narzędzia do dzwonienia, w trudnych warunkach. Klawisze funkcyjne i przyciski z słuchawkami powinny być podświetlane - ale jakoś da się to przeboleć.

  • 0

    11. ~  2010-01-09 21:36:12  host: c109-88.icpnet.pl

    mam ten telefon i nie moge znalezc funkcji dzwieki

  • 0

    12. ~iwobna  2010-01-19 11:59:00  host: 212.2.101.58

    do 11. mozliwe ze nabyles/as wersje dla głuchoniemych i ten telefon tylko wibruje i błyska ekranem.

  • 0

    13. ~kopakabana  2010-01-21 23:39:11  host: staticline18741.toya.net.pl

    Kupilem za 60 zl w Carrefour. Za taka kase nie moge na niego nic powiedziec. Bez dodatkowych funkcji. Telefon do dzwonienia i smsow.

  • 0

    14. ~  2010-04-16 21:09:48  host: t01-08.opera-mini.net

    Zajefajny telefon jak za ta kase jest wytrzymały bateria długo trzyma ma blokady na wszystko fajnie i szybko piszę się esy jak za cene 99zł to Bajer:-)Naprawdę jestem z niego zadowolony Polecam Wszystkim!

  • 0

    15. ~miros 87  2010-04-17 09:28:50  host: ip-109196050021.syrion.pl

    super telefonik dla tych co tel służy tylko do dzwonienia i pisania, naprawdę warto

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-227-17-101.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet