Samsung C6112 - opinie
Telefony Samsung Samsung C6112 Opinie o Samsung C6112

Samsung C6112

w sumie: 44
  • 0

    1. ~Tadeusz  2010-01-06 18:54:41  host: 212.160.172.70

    c3050 z lepszymi parametrami na 2 karty sim

  • 0

    2. ~Jan  2010-01-09 13:06:35  host: 210.gw3.rev.pcboot.pl

    Dlaczego na pierwszym zdjęciu jest napisane DUOS, a na pozostałych DUOZ?

  • 0

    3. ~Arti  2010-01-23 11:21:13  host: 095160122233.warszawa.vectranet.pl

    W Media Markt kosztuje 699 zł.

  • 0

    4. ~Andrzej  2010-01-23 23:57:50  host: aeta220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Napaliłem się strasznie na ten telefon bo myślałem, że będzie lepszy od C5212 ale zobaczyłem go i chyba nie kupie. Czy te telefony duoz muszą być takie brzydkie ? To, że dosyć wielki to szczegół bo w sumie całkiem małych telefonów nie lubię. Błyszczy się to, że mnie mdli. Czerwony który akurat widziałem wygląda jakby był pomalowany lakierem do paznokci. Pewnie zaraz to będzie całe porysowane (i dlatego telefon jest fabrycznie cały w foliach). Klawiatura po prostu tragiczna. Zobaczyłem chyba z 40 innych telefonów i nie udało mi się znaleźć gorszej klawiatury. Przycisków prawie w ogóle się nie czuje, źle się je naciska. Nawet jeżeli w praktyce klawiatura działa dobrze to i tak trzeba bez przerwy myśleć czy dobrze się nacisnęło. To już wszystko majfony i traki zrobiły na mnie dużo lepsze wrażenie. Mam nadzieje, że ten telefon lepiej działa niż się wydaje po zobaczeniu. Pewne jest, że po tym co widzę z każdym kolejnym modelem duoz mam już coraz mniejszą ochotę na jakikolwiek telefon firmy samsung.

  • 0

    6. ~Justi 45  2010-02-01 21:55:12  host: host-89-231-128-7.rawamaz.mm.pl

    do ~Jan; są DUOS-y i DUOZ-y (widziałam na allegro) więc można sobie wybrać:)

  • 0

    7. ~hyphen  2010-04-10 09:13:55  host: 223p1rym4.bater.net.pl

    Telefon zakupilem - super sprawa. Wczesniej mialem myPhone najnowszy model 8920 - porazka, nie moglem dzwonic przy obnizonym zasiegu (2-3 kreseczki - Era). Ten telefon spusuje sie swietnie. Polecam! :)

  • 0

    8. ~marek bydg  2010-04-24 10:35:48  host: nat-242-238.man.bydgoszcz.pl

    Mam ten telefon od czawrtku.w piatek wyjechalem do pracy z pełna bateria a w sobote okolo 10 rano musialem juz dac mu dawke pradu.niestety daleko to sie mija z czasami podanymi przez producenta. i tylko to mnie martwi.reszta jest ok. polecam dla tych ktorych irytuja dwa aparaty w kieszeniach spodni czy koszuli.

  • 0

    9. ~  2010-04-28 09:09:49  host: 178.182.70.123.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    ODPOWIEDZCIE: CZY ODTWARZA PLIKI Z PAKIETU OFFICE I PDF'Y???

  • 0

    10. ~stettiner  2010-05-07 18:45:05  host: chello087206060099.chello.pl

    Telefon mam około miesiąca. Plusy: działa na die karty, dość logiczna obsługa dwóch kart, akceptowalne menu. Minusy: nie jest to SE, powolny internet, beznadziejny aparat. Bateria to standart - do 3 dni normalnego użytkowania. Design - ładny. Wyswietlacz - widziałem lepsze. To mój pierwszy samsung - tylko dlatego, że mam dosć noszenia dwóch telefonów. Jestem jednak nawet mile zaskoczony. W obsłudze lepszy (bardziej intuicyjny) od kupionego miesiąc wcześniej E52. Brak tu jednak jakichkolwiek fajerwerków. Standardowe słuchawki od razu do kosza poszły i kupiłem douszne (najlepsze jakie znalazłem w sklepie) za 40 zika. Jakość rozmów bez zastrzeżeń. Trochę problemów z przestawieniem się na inne wysyłanie smssów, kontaktów czy całkowicie niezrozumiałe schowanie bluetootha (szukałem go z 3 minuty :) )Ogólnie telefon bez większych wad. Kupiłem go w serwisie, na fakturę za 549 zł. Na dziś - polecam. Ale jak się bedzie spisywał dalej - nie mam pojęcia... :) Ogólnie polecam.

  • 0

    11. ~bacek  2010-05-09 11:21:15  host: 102.modemy3.ostrowski.pl

    telefon mam od 2 tygodni prosty, wybór "głównej karty SIM" banalne i wygodne, radio chyba nie ma RDS i bateria 2 karty aktywne - 3-3,5h rozmów - co 3 dni ładowanie - bluetooth włączony non stop nie pisze sms, ale klawiatura działa w miarę ok, moze inaczej niz w nokiach, aparat 2M - zdjecia wyrazne. jak dla mnie, telefon za tą kaske, robi to co powinien

  • 0

    12. ~linux  2010-05-14 10:57:25  host: jum229.internetdsl.tpnet.pl

    uzywa go ktoś jako modemu?

  • 0

    13. ~  2010-06-06 12:32:38  host: 188.106.97.2

    posiadam aparat od tygodnia, do tej pory dwa razy ladowalem, pierwszy raz po jednym dniu uzytkowania, i potem po 4 dniach, z tym ze zadko rozmawiam, wiec dla osob wiszacych na telefonie raczej sie nie nadaje, chyba ze jakas druga bateria etc. Jesli chdzi o funkcjonalnosc to fajerwerkow nie ma, glowny minus to brak 3G, nie czyta plikow office, *.txt, jedyne co to otwiera *.jpg, glowna zaleta sa 2 karty sim i tj w nim super zrobione, duzo jezdze do niemiec i jestem tym telefonem zachwycony ale korzystajac tylko z 1 sima wybralbym raczej cos innego. cena w media markt 629zl

  • 0

    14. ~grzes  2010-07-02 14:06:17  host: chello089076098012.chello.pl

    nie wiem dlaczego, ale nawet niewielkie puknięcie telefonem powoduje, że wyłącza się. czy macie coś takiego ?????

  • 0

    15. ~Miki  2010-07-10 13:21:46  host: p4d069.traco.pl

    grzes - twój telefon jest uszkodzony, reklamój

  • 0

    16. ~lukmate  2010-07-13 08:47:20  host: user-109-243-193-135.play-internet.pl

    Witam, odebralem go kurierem z Ery 12 lipca, pierwsze wrażenie ok, ale po chwili traci, slider lata i strasznie denerwuje, mam ogolne pytanie, czy u was po wysunieciu klawiatury wyswietlacz tez ma jakies luzy, tzn jak naciskam na przyklad na glowne przyciski, menu, itp to czuje, ze telefon jest zle spasowany, caly czas jakby chodzil, poza tym dominuje prostota, mialem kiedys D880 i robil na mnie lepsze wrazenie, nawet wygladem byl ladniejszy, chociaz to kwestia gustu, aparat taki sobie, zdjecia moga byc jak na 2MPX, w srodku zadnych fajerwerkow, telefon do dzwonienia i jedyną jego zaleta, to wedlug mnie jest tylko obsluga 2 kart, pozdrawiam.

  • 0

    17. ~komputerowy dziadek  2010-07-18 14:32:09  host: gaja.tpnet.pl

    Właściwie, to należałoby reklamować i domagać się zwrotu pieniędzy za każdy telefon, który na naładowanej baterii nie pracuje tyle, ile podaje producent. Może to by ich oduczyło podawania fikcyjnych, wziętych z sufitu danych odnośnie czasu pracy telefonu.

  • 0

    18. ~DoMeL  2010-07-28 13:22:16  host: hjl210.internetdsl.tpnet.pl

    Przypominam, że czas czuwania jest zależny od zasięgu sieci, czasu w jakim sie nim bawimy itd. Czas czuwania podany przez producenta jest to czas pracy tel w trybie 900/1800 bez przemieszczania sie telefonu (nie wykonuje on czynnosci przełaczania sie do innych BTS co jest dość prądorzerne)oraz jest w trybie "uśpienia" gdzie LCD i klawisze sa nie podświetlane. Potrzymajcie telefon bez ruszania w jednym miejscu gdzie macie full zasiegu zmienicie zdanie.

  • 0

    19. ~sgh16  2010-07-29 21:20:45  host: 91.218.63.198

    Mógłby to być dość ciekawy telefon gdyby tylko był lepiej wykonany (zwłaszcza klawiatura) i miał lepszą baterię - jeśli ktoś chce mieć telefon na 2 karty SIM a nie zależy mu na sliderze to polecam Samsunga C5212

  • 0

    20. ~piti  2010-08-04 16:40:31  host: nat.saite.com.pl

    Telefon ma stoper i czasomierz co w danych jest źle ujęte .Mam go 2 tygodnie i czasy odnośnie baterii są zbliżone z podanymi przez producenta. Jestem bardzo zadowolony z niego

  • 0

    21. ~Samsungomaniak  2010-08-09 00:45:56  host: adnz224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Piszecie że bateria krótko trzyma a ja sie was zapytam: formatujecie ją?:P

  • 0

    22. ~chr  2010-08-14 10:46:35  host: cnt188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc. planuje kupic ten telefon dla rodzica "do dzwonienia" i tu moje pytanie - czy jakosc rozmow jest w porzadku, telefon nie gubi zasiegu itp ? jednym slowem czy do zwyklego dzwonienia sie nadaje bezproblemowo?

  • 0

    23.  2010-08-18 10:46:00

    Jestem posiadaczką od wczoraj. Zaznacze , ze do tej pory istniały dla mnie tylko NOKIE ( 6300i, 6303, 6700, 6650 ) z jedną przygodą ( niudana z motorolą V3 . Przed zakupem przekopałam cały internet i tak nie uzyskałam odpowiedzi na moje pytania, więc teraz sie nimi podziele: 1. Ma blokowanie WSZYSTKIEGO kodem, czyli dostepu do smsów, ksiazki tel i czego sobie zażyczysz - dla mnie super 2. Przełaczanie ,miedzy kartami - banał ( a jestem blondynką wiec wiem co mówię ) i nie trzeba najpierw wybierac numeru jak piszą niektórzy tylko przełącznikiem z boku przerzucasz karty i ju z - do póki nie przełaczsz z powrotem działa na wybranej 3. Design - kwestia gustu, ja wole telefony które waża i mierzą odpowiednio wiec dla mnie ok, nie lubie małych plastikowych gadżetów 4. Dżwieki - tak sobie,ale bez cudów, Generalnie w mojej opinii rewelacja jesli ktos chce miec telefon na dwie karty do dzwonienia i pisania smsów oraz taki, zeby nikt w nim nie grzebał. Robi to co ma robić i tyle. Kolega ma B7225 - porównał i sprzedaje żeby kupić c6112...

  • 0

    24. ~  2010-08-19 11:38:09  host: nat-77-252-156-133-vlan261-pppoe-8.neospot.pl

    mam może głupie pytanie ale wole się upewnić: 2 jednocześnie działające karty sim to znaczy ze nie ważne na której karcie jestem jak przyjdzie mi sms na drugą to muszę się przełączać zeby zobaczyc ze przyszedl czy to od razu widac?

  • 0

    25. ~Sonia78  2010-08-20 21:19:55  host: 91-218-63-198.neotrix.pl

    Telefon stosunkowo niezły, ale jest też do czego się przyczepić. Zasięg gorszy niż w mojej starej Nokii 6310i (3 kreski w domu, wcześniej 4/5), bateria - nic specjalnego - maksymalnie ile mi wytrzymał to 4 dni a nie dzwonię specjalnie często. Jakość rozmów bez zastrzeżeń. Co do wykonania - mogłoby być ono trochę lepsze

  • 0

    26. ~lukre  2010-08-22 17:50:41  host: d75-92.icpnet.pl

    nie ważne na którą kartę przyjdzie wiadomość, zawsze usłyszysz...i zawsze przeczytasz..telefon poda na który numer wiadomośc przyszła..i jeszcze ważna moim zdaniem kwestia..w trakcie rozmowy z jednego numeru drugi jest wolny...w myphone np w trakcie rozmowy drugi telefon jest poza zasięgiem....

  • 0

    27. ~bobik  2010-08-22 18:54:01  host: 195.116.203.116

    Mam go miesiąc i telefon spisuje się bez żadnego problemu, ale najbardziej co jest denerwujące to bateria, wytrzyma na czuwaniu max 2 dni, druga wada to otwieranie klapki z tyłu. Wg mnie czytelny, bez problemowe przełączanie kart jednym przyciskiem, widoczna inf. z której karty dzwonimy. Ogólnie telefon dobry, byle mieć blisko prąd lub drugą baterię.

  • 0

    28. ~wojtek  2010-10-15 11:03:51  host: 62.29.136.115

    Mam problem z tym fonem. Kiedy przystawiam ucho do słuchawki zawsze mnei rozłacza. Ten telefon ma opcje ze przy zamykaniu slidera autoamtycznie połączenie sie zamyka?

  • 0

    29. ~zadowolony  2010-10-23 18:30:33  host: host-194-149-229-230.gazeta.pl

    zmieniłem nokie E52 która jak i poprzedni E51 lubiła się wieszać na duos-a i jestem zadowolony, brak ofica i pdf ale dla tych którzy chcą mieć dwie karty w jednym telefonie rewelacja, prose menu (obsługa jak w noki) bateria do 3 dni intensywnego użytkowania

  • 0

    30. ~arekkruk  2010-10-23 20:22:39  host: dia12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wojtek: ten telefon ma ta opcję. co do baterii: wiadomo, że to co podaje producent to jest w tzw. warunkach "próżniowych". normalnie prawie każdy telefon trzyma ok.3-4 dni. Jeśli ktoś chce zabawkę to proponuję coś z telefonów multimedialnych. Jeśli funkcjonalność to polecam.

  • 0

    31. ~tayger2  2010-11-09 19:30:11  host: 83.2.207.35

    Witam to jest kolejny u mnie samsung. Jest to drugi mój telefon na dwie karty sim zastompił on D880 .Ma leprze rozwiązania techniczne i oceniam go 6

  • 0

    32.  2010-11-11 16:59:35

    Mam ten telefonik już ze 3 miesiące i powiem tak: jest to prosty model dla niewymagających ale chcących mieć w aparacie dwa simy. Czyli dla mnie. Brak jakichkolwiek wodotrysków (w tym dramatycznie słaby aparat) ale wszystkie podstawowe funkcjonalności są, obsługa bardzo prosta (wcześniej miałem LG - obsługa prawie identyczna), bateria potrafi mi wytrzymać prawie tydzień, co najmniej 2-3 dni, brak większych wad. Jedyne co mnie wkurza to kiedy zsunę telefon podczas wysyłania smsa - wysyłanie zostaje anulowane :/

  • 0

    33. ~OK!!  2010-12-02 11:48:44  host: 195.116.38.136

    bardzo dobry telefon, super łatwe i szybkie przełączanie kart SIM, jedna duża moim zdaniem wada - brak podświetlenia przycisków głównych pod wyświetlaczem

  • 0

    34. ~Kruscher  2010-12-04 13:12:53  host: 213.134.190.208

    Witam. Czy jest opcja wyciszenia tylko jednej karty SIM? Przykładowo mam w telefonie kartę służbową i prywatną. O godzinie 18:00 chcę wyciszyć dzwonki dla karty służbowej albo ustawić ją w trybie offline. Czy da się to zrobić?

  • 0

    35. ~  2010-12-09 20:27:11  host: 83.1.81.90

    mam pytanie czy w tym telefonie podswietlana jest klawiatura na klapce

  • 0

    36. ~Mery  2010-12-15 21:13:36  host: 89-73-222-1.dynamic.chello.pl

    @Kruscher Stwórz sobie profil tak jak i ja ;). Profil mój1 w którym karta Praca jest ustawiona na sms/połączenie wycisz, a moja prywatna ustawiona na wibra + melodia. Włączam go na noc jakby jakiś desperat w sprawie służbowej chciał mnie w nocy nawiedzać ;)

  • 0

    37. ~will-energy  2010-12-19 13:52:41  host: 1h108.radzionkow.net

    Mam pytanie, czy ktoś wie może jak wyłączyć dzwięk rozładowanej baterii w tybie cichym?

  • 0

    38. ~jacekk  2010-12-27 15:58:51  host: acwe116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie mam pojecia jak to ustawić

  • 0

    39. ~eM  2011-01-23 01:34:13  host: 89-78-250-222.dynamic.chello.pl

    Banalna zmiana kart. Bateria do 4 dni trzyma. slajder u mnie dobrze zpasowany i nic nie lata. Dzwoni wysyla smsy ja nic więcej nie potzrebuje :)

  • 0

    40. ~Mati  2011-04-03 08:25:53  host: 89-79-20-12.dynamic.chello.pl

    Mam go juz jakis czas i jestem bardzo zadowolony, duos super. Aparat bez szału ale jak ktoś potrzebuje do pracy to polecam.

  • 0

    41. ~Kamilka  2011-05-20 18:24:48  host: acv204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej . Wiecie może gdzie jest lista blokujących bo przypadkowa zablokowałam kogoś i nie mam pojęcia jak odblokować??

  • 0

    42. ~grzegorz  2011-06-07 20:17:45  host: host-79.173.28.196.tesatnet.pl

    Czy ten telefon ma funkcje inteligentnego wybierania numerów? tzn jak wciska się na klawiaturze 2-3 pierwsze cyfry wyskakuje kilka propozycji z numerów odebranych lub wychodzących? Z góry dziękuje za odp.

  • 0

    43. ~szumu  2011-09-08 16:26:46  host: gsx67.internetdsl.tpnet.pl

    Czy jest możliwość synchronizowania kontaktów (ew. notatek i kalendarza) z MS Outlook?

  • 0

    44. ~Maya  2011-10-26 15:29:35  host: 62.233.212.170

    ODRADZAM WSZYSTKIM!!!! Kupiłam telefon fabrycznie nowy i od początku same problemy. Głównie z jakością rozmów (bo aparatu równie dobrze mogło by nie być, tak fatalna jakość!). Rozmówcę od początku słychać jakby siedział np. zamknięty w puszce, beczce czy studni i dodatkowo miałby wypchane usta kluskami, kompletnie nie szło spokojnie rozmawiać czy zrozumieć drugą stronę. Telefon na gwarancji, poszedł do serwisu, po czym przy odbiorze okazało się, że została wymieniona płyta główna, zaktualizowane oprogramowanie i przeszedł test jakości dzwięku, ale jak był problem tak problem pozostał. Telefon został więc oddany ponownie z zaznaczeniem, że to nie do przyjęcia taka "jakość" rozmowy. Nie wiem ile to się będzie jeszcze ciągnęło, ale mam dość - samsunga, tego modelu i tej firmy. PO PROSTU ODRADZAM!!!

  • 0

    45. ~Pablo  2011-11-20 20:39:57  host: ip-85-202-33-31.eltronik.net.pl

    Mam ten telefon już drugi rok i dotąd nie miałem z nim żadnych problemów. Aktualnie jest czasami problem z ładowaniem, podaje sygnał, że jest naładowany i przestaje się ładować, a do końca jeszcze trochę brakuje. Poza tym wszystko super. Prosty, ale funkcjonalny, godny polecenia do codziennego użytku z 2 kartami. Co do problemów z konkretnymi egzemplarzami, to uważam, że w każdym modelu to się może zdarzyć. spotkałem się kiedyś z LG Shine, który nie działał poprawnie ani jednego dnia, a ERA (jeszcze wtedy) zgrabnie umyła rączki i mówiła, że to nie ich problem.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet