Samsung C3750 - opinie
Telefony Samsung Samsung C3750 Opinie o Samsung C3750

Samsung C3750

w sumie: 33
  • 0

    1. ~Lolek  2011-05-24 19:05:58  host: 212.160.172.70

    Kolejny LOW-END xp a tak nawiasem ten TN-TFT to ze niby cos lepszego od tft tak?;p;p;p

  • 0

    2. ~Leon  2011-05-30 14:16:10  host: z23-03.opera-mini.net

    Prawdopodobnie będzie dobry dla facebookowców ta aplikacja dobrze chodzi na samsungach, ewentualnie snaptu, jeszcze lepsza

  • 0

    3. ~Zając  2011-06-11 13:36:17  host: bvl220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @2: niestety nie.. TN jest "gorszym" rodzajem klasycznego TFT. Jest tańszy, ma ograniczony kąt widzenia.

  • 0

    4. ~zyx  2011-06-12 09:49:47  host: ip-51-9.zax.pl

    Tylko krytykować potraficie? Każdy kupuje co mu się podoba.

  • 0

    5. ~Lolek  2011-06-21 18:58:58  host: 212.160.172.70

    Szanowny zyx-ie gdzie widzisz krytyke? Bo ja nie widze nic takiego;) Czytaj uważniej... Leon-Dziękuje za informacje;) Pozdrawiam

  • 0

    6. ~Jaa  2011-07-07 19:25:12  host: pilka-k.infoeltech.com.pl

    A mi się ten telefon bardzo podoba :) Muzykę ładnie odtwarza, bateria trzyma długo :P Zdjęcia też są bardzo dobre, więc POLECAM !:D

  • 0

    7. ~shc  2011-08-04 13:00:46  host: 21.v51.interkam.pl

    chciałbym się zapytać kogoś kto posiada ten telefon o to czy w tym telefonie gorne klawisze znaczy te pod ekranem są podswietlane czy nie? bo w moim sie nie świecą:(

  • 0

    8. ~aga  2011-08-17 21:19:32  host: ip-79-175-238-252.cable.smsnet.pl

    w moim też górne klawisze sie nie swieca. chyba taka wada, poza tym wszystko ok. bateria mocna, dzwieki glosne i czyste, nie traci zasiegu. jest ok

  • 0

    9. ~Myh@  2011-08-23 20:16:39  host: host-89-191-171-4.tvteletronik.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. jak dla mnie ma służyć do dzwonienia, sms i ewentualnie jakiś kalendarz, kalkulator. Proszę posiadaczy o wyrażenie swoich opinii na temat tego telefonu. Głównie bateria, wygoda, wady i zalety, głośność dzwonków i jakość rozmów. Nie interesuje mnie ile ma pixeli bo od tego są aparaty :)

  • 0

    10. ~thorn  2011-09-01 11:14:42  host: 82.139.146.10

    mam pytanie do użytkowników tego telefonu, czy obudowa jest plastykowa czy metalowa? jesli metalowa to czy cala czy tylko 'fragmentami' ?

  • 0

    11. ~kamila  2011-09-03 09:38:19  host: apn-77-114-42-161.dynamic.gprs.plus.pl

    Kupiłam, fajny telefon, ale nie miałam w zestawie ani kabla ani słuchawek... Czy jest to w każdym przypadku czy ja mam jakiś trefny zestaw???

  • 0

    12. ~monika  2011-09-13 17:21:40  host: public113578.xdsl.centertel.pl

    czesc. podoba mi sie ten telefon z opisów itp ale razi mnie jedno - "dotykowy ekran" . czy tych opcji z menu nie da się po prostu wyklikać klawiszem nawigacyjnym ??? czy trzeba palcem, bo inaczej sie nie wejdzie w przeróżne opcje telefonu?? prosze o odp. Pozdrawiam,monika

  • 0

    13. ~krzys  2011-09-15 20:28:22  host: 91.218.156.243

    nie moge wyłaczyc dzwieku klawiszy jak to zrobic

  • 0

    14. ~Myh@  2011-09-17 10:29:58  host: host-89-191-171-4.tvteletronik.pl

    Mam ten telefon od 2 tygodni. Jeśli chodzi o funkcje - rewelacji nie ma. Ale czegoś takiego właśnie szukałem. Prosty telefon do dzwonienia i sms. Chyba jeden z ostatnich normalnych telefonów (a nie komputero-lustranek z funkcją telefonu). Bateria jak na razie trzyma 10dni - czyli bardzo dobrze. Do "12" - telefon nie ma ekranu dotykowego i dzięki Bogu ;). Wygląd i wykonanie proste o eleganckie. Ogólnie jestem bardzo zadowolony i polecam osobom, które chcą posiadać TELEFON.

  • 0

    15. ~Karolina  2011-09-22 17:32:19  host: pilka-k.infoeltech.com.pl

    ~monika , ten telefon nie ma dotykowego ekranu. Mam go od ponad 3 miesięcy i się sprawdza. Muzykę odtwarza dobrze, jedyny minus to głośnik z tyłu, przez co gorzej słychać jeśli odłoży się go np na szafkę. Ale to nie jest telefon muzyczny, więc nie powinno przeszkadzać. Faktycznie, facebook i inne aplikacje chodzą bez zarzutów, jednak ja często z nich nie korzystam. Klawisze pod ekranem nie świecą się. Mi to nie przeszkadza, bo i tak wiem co i jak ;) Są ciekawe czcionki, ale to już szczegóły..:p Zdjęcia jak na 3.2 Mpx wychodzą bardzo dobre, szczególnie na zewnątrz. Są różne opcje "podświetlenia", np. "pochmurno", "jarzeniowe" itp. :] Jestem zadowolona z zakupu :) Pozdrawiam.

  • 0

    16. ~wojtek  2011-10-01 13:59:34  host: 213.199.241.6

    Nie ma dotykowego ekranu. Nie ma w zestawie sluchawek ani kabla USB. Jack 3.5 jest. Telefon chodzi szybko, fajnie, dzwonki na polaczenie i smsy mozna ustawic. Duzy w miare dobry wyswietlacz. Mam problemy z .mp4 albo telefon je ma :) Za to kase smialo mozna kupowac, aha ma dwa glosniczki. Jestem zadowolony.

  • 0

    17. ~danielka  2011-10-16 19:31:28  host: ppp135179.ostnet.pl

    mam pytanie jak bateria się sprawdza? bo obawiam się że może wytrzymywać 2-3 dni nie dłużej

  • 0

    18. ~czarny  2011-10-20 14:34:04  host: gwh50.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem-jak chcem do kogoś zadzwonić to po paru sekundach wyskakuje połączenie przerwane POMOCY

  • 0

    19. ~lena  2011-10-26 12:14:50  host: 83.1.136.105

    ja też mam pytanie co do baterii.Czy przed pierwszym użyciem trzeba jakoś dłużej ładować,bo nie mogę się doczytać w instrukcji i czy można ją póżniej doładowywać obojętnie jaka została jeszcze pojemność.Bo tak mogłam w LD.

  • 0

    20. ~rewor  2011-10-30 12:35:34  host: ip-217-197-66-174.punkt.opole.pl

    Mama ten telefon strasznie się grzeje, czy to normalne???

  • 0

    21. ~paula  2011-11-03 18:55:55  host: 77-254-237-62.adsl.inetia.pl

    ma ktos gg na ten telefon??

  • 0

    22. ~agusia24  2011-11-14 14:27:09  host: 178-36-61-124.adsl.inetia.pl

    jak z wibracjami w tym telefonie? czy może mi odpowiedzieć ktoś, kto już jakiś czas go używa, czy są dobrze wyczuwalne, bo po ostatnich doświadczeniach z nokią jestem na to uczulona

  • 0

    23. ~tralala  2011-11-20 18:20:03  host: pilka-k.infoeltech.com.pl

    Mam ten telefon i jestem zadowolona. Bateria w moim trzyma ok 3 dni. Codziennie słucham muzyki, pisze sms-y lub robię nim zdjęcia... Polecam ;)

  • 0

    24. ~sorento  2011-11-20 23:48:09  host: cni166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon kilka dni i jak dotychczas jestem zadowolony.Kabelka do usb i słuchawek nie ma a w pudełku tylko ładowarka.Mam problem z podłączeniem się do kompa aby można było pisać smsy.Ściągnąłem program ze strony Samsunga PC studio 7 ale program nie rozpoznaje telefonu.Może Ktoś wie jak rozwiązać problem.Jest taki program KIEs ale z niego nie da się wysyłać sms-ów.

  • 0

    26. ~Pablo  2011-12-29 16:30:52  host: rzgow.4web.pl

    jak wyłączyć dźwięk klawiszy!! ? ;D

  • 0

    27. ~  2012-01-09 15:37:07  host: aejl164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dźwięk klawiszy można wyłączyć w ustawienia-profile tel.-edytuj profil-dźwięk klawiszy.

  • 0

    28. ~kaczy  2012-01-10 19:04:02  host: h87.koscian-net.pl

    mam problem dotyczacy mms nie moge wysłać ani odbierac, pewnie trzeba skonfigurowac ale za bardzo nie wiem jak, na stronie plusa nie ma tego modelu Prosze o pomoc!!!

  • 0

    29. ~uyfuiyfu  2012-02-10 19:29:10  host: 87-205-142-109.adsl.inetia.pl

    Witam. Jak ustawić automatyczną blokadę wyświetlacza (klawiatury), jak blokować przyciskami funkcje telefonu - tak by przypadkowo go nie załączyc??

  • 0

    30. ~sloneczko  2012-02-14 17:01:08  host: host-217-170-160-76.cable.net-inotel.pl

    Mam pytanie do "tralala" i innych użytkowników. Skoro robicie zdjęcia, jak je wyświetlić. Kabel kupiłam za 40 zl i ...nic

  • 0

    31. ~akri  2012-02-23 21:05:22  host: 92-55-202-19.net.pbthawe.eu

    W jaki sposób można ustawić zrobione zdjęcie. Na tapecie oglądam je nie w pionie.Może ktoś mi podpowie?

  • 0

    32. ~chmurka  2012-03-05 23:03:23  host: 92-55-202-19.net.pbthawe.eu

    Pomocy ! Proszę o podpowiedź ,czy można w tym telefonie pisać sms z literami ś,ć,ź,ż ??? Denerwuje mnie już ten telefon. Instrukcja jest bardzo słaba. Trzeba się wszystkiego domyślać.Ponadto nie ma sygnalizacji nieodebranych rozmów,Przychodząca rozmowa wyświetla mi się na ekranie podwójnie.

  • 0

    33. ~adgh  2012-06-04 20:56:39  host: public12886.xdsl.centertel.pl

    Heeeeeeej, pomocy pobiera mi cały czas za coś kasę ;//// Jak to zmienić? GPRS jest już wyłączony.

  • 0

    34. ~kicia  2012-12-15 12:47:26  host: 31-128-3-26.ip.xcore.pl

    mam pytanie?jaką baterie kupic do tego telefonu zeby dluzej trzymała???prosze o rade!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-150-143.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet