Samsung C3560 - opinie
Telefony Samsung Samsung C3560 Opinie o Samsung C3560

Samsung C3560

w sumie: 16
  • 0

    1. ~alvi  2011-05-23 20:31:57  host: user-46-112-201-221.play-internet.pl

    Wreszcie jakiś telefon z klapką do dzwonienia i pisania smsów. Ciekawe kiedy i w jakiej cenie się pojawi.

  • 0

    2. ~jimmy  2011-05-26 17:40:58  host: 212.160.172.70

    to już lepiej sobie jakiś 2 letni używany kupić bedzie mial wiecej funkcji :p

  • 0

    3. ~PatrykOS  2011-06-09 23:31:44  host: 87-250-179-14.slupsk.hypnet.pl

    Coś mało tych telefonów z klapką teraz robią, a szkoda :( Mogłaby motka wrócic do V3 i wznowic produkcje nowoczesnych V3 :)

  • 0

    4. ~TeedyBeer  2011-08-08 22:40:56  host: public124211.xdsl.centertel.pl

    moto k1 była bardzo udana i nad taką powinni pomyśleć

  • 0

    5. ~mick  2011-08-28 11:24:06  host: cea87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem w media markt 329zl fajny telefon polecam,bateria trzyma ok8 dni na normalnym uzytkowaniu tj gry,muzyka,sms,rozmowy. Brak dodatkowego wyswietlacza wcale nie utrudnia korzystania z telefonu.

  • 0

    6. ~  2011-09-04 10:26:37  host: 77-254-121-53.adsl.inetia.pl

    witam mam kilka pytań do użytkowników tego telefonu: - czy na wyświetlaczu dobrze widać w słońcu?? - czy zdarza się tak że otwieramy klapkę a wyświetlacz jest biały - nie wskakuje tapeta - czy dobrze słychać "drugą stronę" podczas rozmowy

  • 0

    7. ~mermel  2011-10-03 21:02:09  host: do-atman.sm-gorczewska.com.pl

    spoko telefonik, ma podstawowe funkcje, niezbyt głośno odtwarza mp3 ale ma wejście na tradycyjne słuchawki. Bardzo żywotna bateria, bez bajerów prosta w obsłudze klapka. Mimo że jestem facetem lubie klapkowce. Za niecałe trzy stówki - chyba warto moim zdaniem dokonać takiego zakupu.

  • 0

    8. ~paula  2011-10-11 16:07:52  host: dly44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od niedawna. Na razie jest ok. Jak dla mnie ma dobry, głośny odtwarzacz mp3. Czysto gra. Plusem jest wejście na tradycyjne słuchawki. Aparat też nie najgorszy. Bateria trzyma mi ok. 3,5 dnia. Ale może dlatego że od nowości nie ładowałam go 3 razy po 12 godz.

  • 0

    9. ~loko  2011-10-18 20:52:41  host: 77-255-8-104.adsl.inetia.pl

    Pytanie do uzytkownikow: Czy jesli jest klapka zamknieta telefon w jakis sposob daje znac o nieodczytanych SMS'ach lub nieodebranych polaczeniach np. swieci sie jakas dioda? Z gory dziekuje za informacje. Pozdrawiam.

  • 0

    10. ~Tea  2011-11-04 21:35:21  host: 095160223237.bialapodlaska.vectranet.pl

    Mam pewien problem z tym telefonem. Ustawiłam sobie własny dźwięk dla przychodzących wiadomości, tyle, że zamiast skończyć się po dwóch dźwiękach (cały dzwonek trwa mniej niż 2 sekundy), dzwoni on dopóki go nie wyłączę :/ W ustawieniach znalazłam "powtórny alaram" - nie wiem czy ma to coś z tym wspólnego, ale jest ustawione na "raz". Wie ktoś może jak ustawić własny dźwięk dla wiadomości tak, żeby skończył on się tam, gdzie powinien, a nie trwał w nieskończoność? Bardzo proszę o pomoc...

  • 0

    11. ~pk  2011-11-21 18:08:12  host: staticline58444.toya.net.pl

    Mam ten tel od tygodnia. Bardzo fajny dla kobiety bateria trzyma długo, dzwonki głośne ,zasięg super, ma rozbudowane menu z wieloma opcjami, przyzwoite mp3.Wady widzę dwie kąt widzenia na boki jest jak w starych telefonach i mp3 bez słuchawek dają zniekształcony dżwięk (co innego w słuchawkach). Ogólnie jestem zadowolony bo chodzi mi głównie o baterię. Szkoda że nie ma w zestawie słuchawek ale za 275 zł to i tak jest ok

  • 0

    12. ~tomaszk-poz  2012-02-11 20:55:02  host: host-79.173.47.204.tesatnet.pl

    @11 Nokia klapka to dopiero ma syfiasty ekran, a zniekształcony MP3 bez słuchawek ujdzie.

  • 0

    13. ~grzegorzp  2012-02-27 20:04:59  host: nrw1.fn.pl

    Używam tego telefonu od prawie 2 miesięcy. Bateria trzyma około 8 dni. Dobra jakość dźwięku podczas rozmów, zasięg stabilny. Posiada go również moja żona. Jedyna wada to brak diody informacyjnej na zewnątrz. Ogólnie polecam.

  • 0

    14. ~Izabela  2012-03-21 09:24:50  host: afju177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam...Chodzi mi o to czy można w jakiś sposób wyłączyć szczegóły powiadamiania żeby nie było widać od kogo jest wiadomość lub połączenie...?? I czy można wyłączyć zegarek który jest w prawym rogu w czarnej ramce...??

  • 0

    15. ~AMASZ  2012-04-29 17:29:20  host: emh246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    połaczenie z usb kontra komputer=ZERO (O)

  • 0

    16. ~Zenit  2012-08-12 21:17:13  host: host-89-229-222-56.dynamic.mm.pl

    Posiadam ten telefon spisuje sie doskonale

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet