Samsung C3530 - opinie
Telefony Samsung Samsung C3530 Opinie o Samsung C3530

Samsung C3530

w sumie: 123
  • 0

    1. ~  2010-11-19 16:50:44  host: afik222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda że nie ma gniazda mini jack.

  • 0

    2.  2010-11-19 18:05:23

    Całkiem przyjemny telefon ale strasznie nie wygodne wszytskie klawisze. Jak dla mnie za małe ;) Zawsze klikałem 2 na raz:D

  • 0

    3. ~gostek  2010-11-20 23:58:43  host: public-gprs84860.centertel.pl

    samsung c3050 i moze lepsza rozdzielczosc zdiec tyle!

  • 0

    4. ~Mario  2010-11-22 14:53:22  host: 213.134.132.150

    Do 1 - bylem w Media, ten telefon MA gniazdo mini jack 3.5 mm.

  • 0

    5. ~  2010-11-22 22:36:50  host: 94-40-109-6.tktelekom.pl

    Wygląda jak nokia, masakra:)

  • 0

    6. ~Boro  2010-11-23 13:20:45  host: 217.153.73.242

    Wygląda i pachnie jak Nokia c5

  • 0

    7.  2010-11-28 11:05:02

    * 4 Mario, jesteś pewien że ma gniazdo mini jack 3,5 mm? W specyfikacji na stronie producenta nie ma o tym mowy.

  • 0

    8. ~  2010-12-02 22:56:16  host: ip-195-242-255-31.catv.net.pl

    Do 7 - na 100% ma jack 3.5 umieszczony u góry. dodatkowo złącze usb od ładowarki i komunikacji z PC ma porządną zasuwkę a nie plastikową zasłonkę, jak w innych Samsungach.

  • 0

    9. ~Michal  2010-12-03 12:34:16  host: 2-41.zicom.pl

    niema gniazda mini jack 3,5 mm bo wtyczka nie wchodzi a wpinajac sluchawki od samsunga do noki pokazuje mi ze akcesorium jest nie obslugiwane. Minimalna roznica wejscia i po co takie co robia? do tego kupujac ten model nie dostalem kabla USB

  • 0

    10. ~stefan  2010-12-04 19:31:54  host: 92-55-203-153.net.pbthawe.eu

    Zainteresowała mnie ten model, ale mam już jednego samsunga i chciałbym wykluczyć dwie rzeczy, które są w moim modelu. Jak wygląda sprawa słownika sms, czy zawiera sporo słó czy w każdym sms'ie trzeba je dodawać oraz jak z jest z wibracją bo w moim modelu jest ledwo wyczuwalna? Z góry dziękuję.

  • 0

    11. ~  2010-12-05 08:44:14  host: aepk81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ad 9 - może to jakieś specjalne gniazdo mini jack?

  • 0

    12. ~heniek  2010-12-06 14:18:33  host: user-46-112-170-134.play-internet.pl

    To jest normalny minu jack, wchodzą normalne słuchawki. Poza tym jest o tym mowa na stronie producenta.

  • 0

    13.  2010-12-27 16:15:31

    Dlaczego w tym telefonie tak potwornie wolno działa bluetooth? Znam już 2 takie egzemplarze w których działa bardzo ślamazarnie. Mam tutaj pytanie do użytkowników tego modelu, czy wam też jakoś dziwnie wolno działa BT?

  • 0

    14. ~MARCIN  2010-12-31 13:51:12  host: 144.189.181.93-static.easy-com.pl

    panowie jacka ma na pewno jestem posiadaczem tego modelu nie przypomina noki pod zadnym wzgledem patrzac na niego na obrazkach tez tak myslalem jednak biorac telefon do reki inna bajka zupelnie jak dla mnie spoko telefon nie jest mi potrzebne ani wifi ani gps po prostu telefon mi sluzy do pisania smsow i dzwonienia poki co spisuje sie rewelacyjnie

  • 0

    15. ~  2010-12-31 13:51:58  host: 144.189.181.93-static.easy-com.pl

    mi bluetooth dziala normalnie nie ma zadnych problemow

  • 1

    16. ~pieter  2011-01-29 01:14:10  host: 79.175.245.55

    Gratuluje znawcom ! :D Jedni i drudzy mają ten tel. Jedni mają mini-jack drudzy nie ;D REWELKA !

  • 0

    17. ~marcin0204  2011-02-03 15:02:37  host: ief242.internetdsl.tpnet.pl

    A jak długo trzyma bateria ktoś może napisać?

  • 0

    18. ~ktos  2011-02-03 19:30:20  host: 89.228.8.18

    do ad.10 mam ten telefon już dosyć chwile i wibracja jest bardzo dobra, nawet ją delikatnie słychać:) a w słowniku jest to dobre że nie trzeba dopisywać żadnych słów, jest bardzo dużo słów, tylko nielicznych brakuje. Telefon jest naprawdę dobry i fajnie się spisuje. jestem z niego zadowolona. :D

  • 0

    19. ~Mrozilla  2011-02-07 15:05:25  host: 89-73-19-203.dynamic.chello.pl

    Witajcie. Byłbym zainteresowany tym telefonem, ale mam kilka pytań do jego posiadaczy. Prosiłbym o normalne odpowiedzi. 1) Jak długo trzyma bateria? Przy normalnym (czytaj: około 10 min rozmowy dziennie i może kilka sms) użytkowaniu utrzyma 7 dni? 2) Czy gdy ktoś dzwoni na ten telefon to głośno słychać dzwonek? Po prostu czy jest głośny? 3) Jak jest z jakością rozmów? Nie trzeszczy za bardzo? 4) Aparat robi znośne zdjęcia czy takie nie za bardzo? 5) Jak wygląda menu ( jest dość intuicyjne? trudno by się było przyzwyczaić?) 6)Jak się pisze sms? wygodnie?

  • 0

    20. ~BOLO  2011-02-13 12:43:42  host: aeiu97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak ja tez nie dostałem kabla USB dlaczego? A telefon jest dobry mi starcza

  • 0

    22. ~Lech  2011-02-15 20:21:03  host: 082139043104.radom.vectranet.pl

    Czy ten tel. ma możliwość ustawienia wielkości czcionki?

  • 0

    23. ~gniazdo 3.5  2011-02-16 18:30:15  host: adsl-195-168-236-190.dynamic.nextra.sk

    ma gniazdo 3.5 ... wpiszcie sobie w wyszukiwarce youtube model tego telefonu i na prezentacji pokazują i wyraźnie mówią że ma :) a tak po za tym to mam ochotę go kupić ... troche tylko mnie martwi klawiatura od początku miałem same Nokie i klawiatura oddzielna (każdy przycisk) tu są połączone ... myslę że to kwestia przyzwyczajenia bo w 6700 jest podobnie (mama ma) mógł by mi ktos powiedzieć czy mocno trzeba przyciskać czy lekko ... jak tam jest?

  • 0

    24. ~div  2011-02-20 17:32:33  host: 91.146.198.116.internetia.net.pl

    Tak, można ustawiać. Bateria trzyma parę dni przy intensywnym użytkowaniu. Jestem bardzo zadowolona z tego telefonu. Jedynym moim zaskoczeniem był brak kabla USB w zestawie, ale od czego jest Bluetooth ;-). Co więcej mogę się zgodzić co do minimalnego zawieszania się przy przysyłaniu plików przez Bluetooth.

  • 0

    25. ~...  2011-02-21 11:11:16  host: fhp138.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! mam pytanko do posiadaczy tych telefonów. Ile znaków mieści się w jednym smsie??

  • 0

    26. ~ooooooooo  2011-02-26 15:13:46  host: lst-amand-152-32-42-13.w80-11.abo.wanadoo.fr

    @25 1836 znaków. @22 można zmieniać wielkość czcionki w menu, i sms-ach itd @20 ten tel nie ma kabla usb w opakowaniu niestety. to koszt kilku zł w sklepie. mikroUSB typu B. @19 bateria wytrzyma przy małym uzytkowaniu 7 dni, dzwonki są głośne , jakość rozmów bardzo dobra. zdjęcia ok przy dobrym oswietleniu, menu jest proste standardowe 12 ikon od spisu polaczen do ustawien, klawiatura ma duze przyciski. ogolnie spoko telefon do dzwonienia i sms, dobra jakość matetriałów wg mnie.

  • 0

    28. ~pawel  2011-03-01 10:59:59  host: aakr141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dopiero zamierzam kupic wiec sugeruje sie pozytywami:)z tego co tu czytam to tel jest ok dla użytkownika który potrzebyje tel do kożystania a nie zabawy czyli pozytywnie:)

  • 0

    29. ~  2011-03-01 12:34:49  host: 178.181.1.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Jeden z najładniejszych telefonów jaki widziałem, nigdy bym nie przypuszczał, że za cenę 300zł można mieć elegancki telefon z metalową obudową, z elegancko spasowanymi elementami, a nie badziewnym skrzypiącym plastikiem. Plusy: - WYGLĄD - niesamowicie wygodna klawiatura - logiczne i wygodne menu - extra bateria (nową otrzymałem z naładowaną 1 kreską.. przy intensywnym użytkowaniu telefonu, padł dopiero po ok 7 godzinach) - głośne i dobrej jakości mp3 - ładne zdjęcia w dzień (lepszej jakości niż 3,2 a nawet 5,0 megapixeli w nokiach) - możliwość wyboru różnych styli czcionek, dzięki czemu np. mamy w telefonie czcionkę przypominającą pismo odręczne - komunikator bluetooth (bezpłatne dyskretne pisanie wiadomości z telefonami z bluetooth) itd itd minusy: - brak podświetlenia klawiszy odbierania i kończenia rozmowy, oraz klawiszy menu. - bardzo wolne przesyłanie danych przez bluetooth (nie wiem czy u was też to występuje, ale ja przesyłając mp3 ok 4 MB z nokii 6220 classic do tego samsunga zajęło to ok 3 minut.

  • 0

    30. ~Asia  2011-03-06 17:56:12  host: apn-77-114-116-125.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam od kilku dni posiadam ten telefon i jestem bardzo zadowolona, nigdy nie mogłam trafić na tel w którym bateria by trzymała dłużej niż 2dni. Tel ma solidna obudowe, bateria po pierwszym formacie trzyma mi 4 juz dzień i zeszła tylko jedna kreska :) ma wejscie mini jack i sluchawki od nokii tez tam wchodza bo wczesniej mialam model nokii i pozwolilam sobie sprawdzic :) oczywiscie co do aparatu to robi świetne zdjęcia i niema porownania z Nokiami ktore robia fatalne zdjecia. kabla USB fakt niema w zestawie ale od Nokii tez pasuje ;) głośniki dosyc glosno dzialaja;) gorąco polecam ten tel bo naprawde warto :) proponowali mi tez Nokie X2 i potem zastanawialam sie czy dobrze zrobilam biorac Samsunga no ale teraz wiem ze tak:)a co do klawiszy to wszystko elegancko i leciutko sie wciska :) jedyny minus to jest to ze przy robieniu zdjec i nagrywania filmow nie mozna miec karty pamieci jako domyslnej bo zdjecie sie nie zrobi a wideo zawiesi caly tel, ale coz to za problem zawsze mozna z tel przeniesc na karte zdjecia zrobione itd :)

  • 0

    31. ~ooooooooooo  2011-03-06 20:44:31  host: lst-amand-152-32-42-13.w80-11.abo.wanadoo.fr

    z tym bluetooth to niestety lipa straszna. przy kopiowaniu jednej mp3 na telefon transfer był na poziomie 10kb. ale lepiej ładować bezpośrednio pliki na kartę w czytniku w lapku np. czy da się jakoś pobrać i wgrać na telefon inne motywy niż te 3 które są w standardzie? po zainstalowaniu programu kies ze strony samsunga i próbie wyszukania fona w programie prze bluetooth nie potrafi pobrać info o telefonie. ps telefon przy słabym użytkowaniu spokojnie wytrzymuje 7 dni na baterii :)

  • 0

    32. ~marta  2011-03-08 23:43:36  host: acks157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może ktoś wie, czy kupując ten telefon w Orange zainstalowane jest tylko i wyłącznie Orange menu?

  • 0

    33. ~Maks  2011-03-10 23:59:09  host: public55671.xdsl.centertel.pl

    Czy ktoś wie czy ten telefon obsługuje aplikację GG w Orange? Pytam bo z informacji ze strony dedukuje ze Palringo w tym telefonie nie obsługuje chyba polskiego Gadu-Gadu..

  • 0

    34. ~simplusowiec  2011-03-15 22:45:02  host: dynamic-78-8-222-199.ssp.dialog.net.pl

    kupiłem go za 340 nówkę w sklepie jak za takie pieniądze całkiem przyzwoity telefon tylko czasem nie wyraźnie słychać co mówi rozmówca ale może to wina sieci albo coś lub tez telefonu ciężko powiedzieć ale jak najbardziej polecam ten telefon

  • 0

    36. ~Kris  2011-03-18 17:15:46  host: bga250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wziąłem 2 dni temu na umowę w Orange, bardzo przyjemne się go obsługuje, pierwsze 'padanie baterii' trwało 5h. Jakość grania przyzwoita. Bardzo fajny model od Samsunga za małe pieniądze. Jedyne co mi się nie podoba to mała swoboda w kopiowaniu wydarzeń w kalendarzu (notatki kopiowane są do samoczynnie tworzącego się folderu w 'Moje plik'). Bardzo podobne sterowanie jak w telefonach typu Nokia 3110i. :)

  • 0

    37. ~czeczen  2011-03-23 12:55:35  host: host-83-1-71-146.leszczyny.net

    niech ktos mi powie czy tez ma problem z katem widzenia. Mianowicie patrząc bezpośrednio na telefon i lekko obracając nim strasznie szybko zmienia sie jasność. Przez to normalnie pracując po jakims czasie zaczynają boleć oczy (lewe oko widzi obraz jasniejszy od prawego). Przy czym nie ja nie mam żadnej wady wzroku. W żadnym poprzednim telefonie tego nie miałem.

  • 0

    38. ~karola  2011-03-25 20:54:23  host: dynamic-78-8-216-23.ssp.dialog.net.pl

    Telefonik super. :) Pytanko, dopiero co dostałam telefonik, naładowałam i wzięłam się za ustawienia. Jednakże nie mogę wysyłać smsów...i nie mogę wysyłać smsów. Dlaczego ;/

  • 0

    39. ~rafalos  2011-03-31 22:42:50  host: ip-85-198-238-128.broker.com.pl

    @38 - ja miałem to samo, sprawdź numer centrum. @37 - telefon zazwyczaj trzyma się przy uchu, a nie przed oczyma... Mam go od tygodnia i mam mieszane uczucia. Dodam tylko, że po 6 latach używania kilku nokii i 1 ericssona przesiadłem się na samsunga. Z bluetoothem jest faktycznie kicha. Po pierwsze wolny, po drugie u mnie zrywa łączność. Denerwuje to zwłaszcza w samochodzie - dużo jeżdżę i korzystam z zestawu głośnomówiącego. Ponadto często sam się nie uaktywnia z automatu tylko pyta o zgodę. Tak jak i przy przesyłaniu danych - przy każdym pliku od nowa wyszukuje dostępne telefony. Trochę dziwnie zapisuje kontakty. Na karcie tylko kilka znaków i jedną pozycję. W telefonie zapisuje jużOK, ale jak wysyłasz kontakt na inny tel to zawsze zaczyna od imienia, niezależnie jak ustawisz wyświetlanie. Jeśli w drugim masz od nazwiska to masz kłopot. Z wysyłaniem kontaktu jest jeszcze jeden klopot -wysyłają się nie jako smsy, ale mmsy! Nie znalazłem nigdzie opcji zmiany. Jesli ktoś wie jak zamienić na smsy to proszę o pomoc. Mam też tak jak i @35, kłopot z wyraźnym słyszeniem rozmówcy. I przy sygnale wybierania i przy rozmowie słychać jakieś trąbienie, jak w starych głośnikach z pękniętą membraną, a głos rozmówcy jest przytłumiony i zlewa się. Menu jak w wielu innych samsungach, raczej proste. Po nokii nie ma problemu, po ericssonie troszkę trzeba się przyzwyczaić. Głośnik gra naprawdę głośno, na budowie słychać bez problemu. Jego olbrzymim atutem, zwłaszcza dla mnie, jest świetna metalowa obudowa!! Zdjęć nie robiłem, więc się nie wypowiadam, z netu nie korzystam, muzyka gra całkiem ok, ale na słuchawkach znacznie lepiej niż głośnika. Klawisze raczej wygodne, zdarza się czasami wcisnąć dwa albo sąsiedni, ale chyba dlatego że smsy piszę szybko i bez patrzenia na klawiaturę. Przyciskają się w sam raz, ani mocno ani za lekko. Bez problemu wyczuwa się moment styku. Bateria zapowiada się porządna! Rozmawiam około godziny dziennie i trzyma spokojnie kilka dni

  • 0

    40. ~agussiak  2011-04-07 20:33:24  host: aciz127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile sms mieści się w skrzynce odbiorczej ? Czy można dźwięk smsa ustawić swoja piosenkę czy też sygnał ? ;)

  • 0

    41. ~paulinka  2011-04-13 16:17:12  host: 178235249070.warszawa.vectranet.pl

    czy w tym telefonie można zmieniać czcionke ?( nie rozmiar) i czy ustawia sie teamty >

  • 0

    42. ~lalalla  2011-04-13 16:17:48  host: 178235249070.warszawa.vectranet.pl

    Czy głośno gra muzyka ?

  • 0

    43. ~szalona  2011-04-15 21:11:00  host: 94-40-52-161.tktelekom.pl

    no właśnie ile mieści się smsów? Bardzo zależy mi na odpowiedzi, być może kupię ten tel :D

  • 0

    44. ~  2011-04-19 12:48:56  host: z29-11.opera-mini.net

    500smsow sie mieści

  • 0

    45. ~simplusowiec  2011-04-21 12:04:17  host: dynamic-78-8-217-97.ssp.dialog.net.pl

    mam ten telefon 3 miesiące i ogólnie nie mam do niego wielkich zastrzeżeń jak za takie pieniądze aparacik 3,2 czasem było ciężko zrozumieć rozmówce ale może to kwestia adaptacji ucha do nowego telefonu z czasem to minęło obecnie widziałem ten telefon poniżej 300 zł w sklepach internetowych ładna elegancka obudowa metalowa z przodu tez nie jest zla i pokowiec pillow case od noki e52 i jest pieknie :)

  • 0

    46. ~simplusowiec  2011-04-21 12:39:21  host: dynamic-78-8-217-97.ssp.dialog.net.pl

    tak można zmieniać czcionek zarówno styl jak i rozmiar,dużo się mieści smsów a po wrzuceniu karty będzie pewnie jeszcze więcej

  • 0

    47. ~Pawcio64  2011-04-27 12:50:44  host: aesm176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ustawić gg w tym telefonie ???

  • 0

    48. ~Madzia  2011-04-29 22:01:26  host: 91.150.155.23.internetia.net.pl

    Ten telefon ma tyle samo kolorów co C3050. Czy tak samo to wygląda? Bo koleżanka ma ten 3050 i widziałam że bardzo nieładnie, zdziwiona byłam, że ma tyle kolorów. a za to ja w SE miałam tyle kolorów to ładnie wyglądał wyświetlacz.

  • 0

    49. ~cxvxc  2011-05-09 14:13:15  host: ady113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    glosny ma glosnik?

  • 0

    50. ~gorzo  2011-05-11 17:58:26  host: dynamic-87-105-112-102.ssp.dialog.net.pl

    czy w tym tele da się mieć gg ? bardzo zależy mi na odpowiedzi :)

  • 0

    51. ~3530  2011-05-17 15:02:34  host: static121.debica230.tnp.pl

    Mam pytanie takie czy jezeli sie kupi ten telefon nowy to trzeba formatowac baterie??jezeli tak to jak? ;)

  • 0

    52. ~ola  2011-05-22 12:24:15  host: 87-206-48-106.dynamic.chello.pl

    PROSZĘ O POMOC, jak wyłączyć dźwięk klawiszy?

  • 0

    53. ~hase  2011-05-26 14:35:13  host: fcs106.internetdsl.tpnet.pl

    do 52. Sa przynajmniej 2 sposoby: gdy nie jest włączona żadna akplikacja lum menu przycisk głośności (ten z boku) ustawia głośność przycisków. poziom minimalny jest bez dźwięku. lub: menu ustawienia->profile, wybieramy profil->edytuj->głośność (na samym dole)-> jedna z opcji to dzwięk klawiszy

  • 0

    54. ~samsungolog  2011-05-26 22:05:15  host: 87-207-37-1.dynamic.chello.pl

    Ludzie zastanówcie się zanim go kupicie. Ten telefon ma wszystko fajne oprócz jakości dźwięku w słuchawce i Mikrofon. Kluski w gębie i tyle w temacie (gorzej niż w avili i ch@cie).

  • 0

    55. ~juspat  2011-05-28 09:47:47  host: 109.95.150.93

    Do "oli": można na dwa sposoby. 1) B.prosty, z boku telefonu jest klawisz głośności i można nim zjechać na "0". 2) Wchodzimy na "Ustawienia" - "Profile telefonu" - Wybierasz interesujący Cię profil i wchodzisz w "Edytuj". Zjeżdżasz w dół na "Dźwięk klawiszy", potwierdzasz "Zmień" i ustawiasz na "Wyciszenie". Zapisujesz i wtedy wariant 1) jest niepotrzebny.

  • 0

    56. ~Tololo  2011-05-28 20:10:29  host: afdh247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem : ściągając przez kabel usb np. 5 piosenek na telefonie znajdują się np. tylko 2 ściągane piosenki. Co mam zrobić?

  • 0

    57. ~aaaa  2011-05-29 14:07:55  host: afdd48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem: ściągając np.10 piosenek przez kabel usb na telefon są w nim tylko np.2. W czym tkwi problem?

  • 0

    58. ~ghgh  2011-05-30 21:01:07  host: public103868.xdsl.centertel.pl

    mam ten telefon od kilku godzin i jestem mile zaskoczona menu jest proste ale ładne przyciski moze faktycznie małe ale łatwo się przyzwyczaić i robi bardzo ładne zdięcia wyświetlacz czytelny i duzy. ogolnie całkiem ładny i dobry telefon, za kilka dni postaram się dać znać jak tam z baterią itp.

  • 0

    59. ~raaex  2011-06-01 20:57:23  host: ip21-c14.gl.digi.pl

    Jestem mile zaskoczony tym szajsungiem, używam go wyjątkowo intensywnie i jest to chyba pierwszy telefon jaki miałem który wytrzymuje 4 dni bez ładowania. Wyjście słuchawkowe to duży plus ...

  • 0

    60. ~  2011-06-24 11:30:15  host: 212.160.172.70

    autofocus w aparacie posiada? i jak z obudowa? cala aluminiowa czy tylko plecy

  • 0

    62. ~ghgh  2011-06-25 12:01:34  host: public99928.xdsl.centertel.pl

    ehh więc pisze ponownie: bateria trzyma świetnie nawet 7 dni przy robieniu zdięć, graniu w gry i dzwonieniu, aczkolwiek mam problem bo jak dzwonie do kogoś to prawie mnie nie słychać, i teraz nie wiem czy ten telefon tak ma czy może mój ma wade tak czy siak idę oddać go na gwarancje...

  • 0

    63. ~karo  2011-06-27 17:24:23  host: mmsrouter.tpnets.com

    PROSZę O POMOC!!! Jak jest z blokadą klawiatury w tym telefonie? Czy aby zablokować klawiaturę, trzeba przytrzymac jeden przycisk, a może jest kombinacja klawiszy jak np. w Nokiach? Czy jesli będę nosiła go w kieszeni od spodni, to istnieje możliwość, że sie przypadkowo odblokuje, jak czułe sa klawisze? Z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    64. ~pat  2011-07-11 13:34:36  host: user-188-33-248-93.play-internet.pl

    klawiatura blokuje sie automatycznie lub trzeba przycisnac jeden przycisk '*'

  • 0

    65. ~pablo  2011-07-13 10:27:29  host: 83-238-13-18.ip.netia.com.pl

    jak wylaczyc dzwiek przy odblokowywaniu telefonu/ zapisywaniu ustawien ? jest bardzo głośno. jak zauwazylem glosnosc dzwnka czy klawiatury nie ma wplywu na to.

  • 0

    66. ~tektor02  2011-07-15 18:29:00  host: emv131.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam go od kilku godzin i mam kilka pytań. chcę posłuchać radia, więc wsadzam słuchawki ale wyświetla mi, że nie podłączylem ich. trochę pokręce kabelkiem i zadziała. też tak macie ? no i co do bluetooth to też wam wolno chodzi ? aa, i dostaliscie w zestawie kabel usb do niego ?

  • 0

    67. ~kamilo30310  2011-07-19 10:59:00  host: 80.50.131.150

    mnie drażni tylko jeden mały szczegół brak możliwości ustawienia radia jako budzik :(

  • 0

    68. ~sly  2011-07-19 22:50:46  host: s11.strefa.com

    Kupiłem go dla mamy po tym jak zgubiła Nokie 2700. Z wyglądu telefony bardzo podobne, ale Samsung bije tę Nokie jakością wykonania - nic nie skrzypi, wydaje się solidne,a klawiatura wygodna. Fajnie że jest funkcja czatu sms i mozliwosc personalizacji "pulpitu". Tutaj zachwyty sie jednak kończą. Jakość wyswietlacza oraz oprawa graficzna pozostawiają wiele do życzenia, wygląda to jakoś tandetnie albo przynajmniej przestarzale. Oczywiście to kwestia gustu, własnego wyczucia estetyki, ale mnie sie ten telefon nie podoba. Kolejna irytująca mnie kwestia, to brak automatycznego wznawiania muzyki jesli w jej trakcie zachcialo mi sie zrobić fotke. Drobnostka ale irytuje. I ostatnia rzecz która mnie drażni to bluetooth - żeby go wlączyć trzeba sie nagimnastykowac w menu, poza tym jest on zwyczajnie powolny. JEdnak osobom korzystającym z telefonu jako telefonu, Samsung powinien przypaść do gustu.

  • 0

    69. ~maka  2011-07-31 11:34:32  host: public11815.xdsl.centertel.pl

    Kupiłem ten telefon w ORANGE w zetafonie dzwonili do mnie z telemarketingu SQN. ALbo telefon przysłali mi uszkodzony albo ma takie wady, a mianowicie główną wadą jest nieczysty dźwięk i jakieś bzyczenie podczas rozmowy, ciężko zrozumieć co ktoś do mnie mówi,drugą wadą jest patrzenie pod kątem na wyświetlacz nic nie widać tak samo jak w słońcu.aparat robi nie ostre zdjęcia porównywałem z nokią 6303c różnica jest widoczna.Czy ktoś ma podobne problemy?

  • 0

    70. ~jackfrgd  2011-07-31 22:10:19  host: public143320.cdma.centertel.pl

    to jest po prostu pierwsza generacja bluetooth ale przyznajcie to jest jego jedyna wada,a do klawiszy można się przyzwyczaić .

  • 0

    71. ~lukas  2011-08-04 11:59:15  host: ahz38.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten model w T-mobile. Nie można wysyłać mmsów. Ustawienia do netu i mms ściągnięte i zainstalowane z konfiguratora i nadal to samo. Jakiś pomysł jak to naprawić?

  • 0

    72. ~jass  2011-08-05 15:49:04  host: user-188-33-89-14.play-internet.pl

    Mój egzemplarz sam się wyłączał, gubił często zasięg i miał słabą jakość rozmów poza tym może reszta może być ale ze względu na ww wady bym go raczej nie polecał choć jak za tą cenę wygląda ciekawie. Pozdrawiam

  • 0

    73. ~Andrzej  2011-08-06 08:51:39  host: 89-76-224-40.dynamic.chello.pl

    Czy ktoś mógłby powiedzieć jak otwierać skrzynkę odbiorczą sms za pomocą skrótu klawiszowego ?

  • 0

    74. ~SungSam  2011-08-14 11:37:06  host: ip-79-175-210-97.cable.smsnet.pl

    Czy orientujecie sie ludzie jak w tym telefonie wylaczyc wibracje?

  • 0

    75. ~qqq  2011-08-17 02:31:07  host: sub250-121.elpos.net

    @SungSam, wyłączenie wibracji: Ustawienia - Profile - Edytuj - Sygnalizacja połączenia - Zmień

  • 0

    76. ~Czarny  2011-08-28 18:17:52  host: apn-95-40-91-69.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy ktos moze mi powiedzieć jak zwiekszyc obraz przy nagrywaniu żeby był na pełny ekran?

  • 0

    77. ~kaszttan  2011-09-07 08:18:32  host: 77-254-8-189.adsl.inetia.pl

    jest gniazdo mini jack

  • 0

    78. ~oś  2011-09-19 16:03:54  host: nat1-119.ghnet.pl

    Mam ten telefon od 2m-cy i jestem z niego bardzo zadowolona. Telefon spełnia fukncje do jakich został stworzony tzn. rozmowy tel. i smsy, ew. czasami zdjęcia - w związku z tym wybór trafiony. Bateria trzyma całkiem przyzwoicie (przy dość częstym uzytkowaniu ok 5-6dni bez ładowania)Obsługa tel jest intuicyjna więc nie ma wiekszych problemów z nauką funkcji. Jeśli ktoś szuka naszpikowanego elektroniką i dodatkami kombajnu to nie ten adres. Dla szukajacych prostego tel, o klasycznym wyglądzie i solidnej obudowie to szczerze moge ten model polecić.

  • 0

    79. ~Pit88  2011-09-20 10:27:02  host: public131821.cdma.centertel.pl

    W prostych komórkach zasięg, dźwięk i bateria, to podstawa. W tym zasięg jest tragiczny - ginie podczas rozmowy. Głośnik trzeszczy i brzęczy, że nie sposób zrozumieć odbiorcy. Bluetoth, to chyba dodali po to, aby w specyfikacjach napisać, że ma: w czas potrzebny do przesłania jednego utworu muzycznego pozwala na wypicie kawy. I jeszcze jedno: wyświetlacz jest najczytelniejszy, gdy patrzy się na niego z lewej strony. Ogólnie nie polecam.

  • 0

    80. ~barman  2011-09-22 20:56:58  host: abyw204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może czemu w trakcie wysyłania smsa nie działa mi funkcja "Anuluj" wysyłania ?

  • 0

    81. ~jacc  2011-09-23 17:23:54  host: abyo83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może czemu nie mogę anulować wysyłania wiadomości? Jest przycisk anuluj ale wogóle u mnie nie reaguje...

  • 0

    82. ~PwlGr  2011-09-28 21:03:59  host: 212-106-9-136.ip.netia.com.pl

    Mam ten telefon. Jest świetny! Jak dla mnie, nie ma większych wad, których nie możnaby uznać za plus. :)

  • 0

    84. ~  2011-10-12 15:46:58  host: z35-10.opera-mini.net

    Witam mam telefon 2mieśiące miesiąc był po zakupie w naprawie w raszynie k.warszawy wada brak zasięgu,miesiąc intensywnego użytkowania opera mini non stop itp. klawiatura pada! 4,7,6,3,9 *# lekko sie zapadly niesamowicie skrzypią dwa lata ta klawiatura nie wytrzyma bo jest z marnego plastiku,klapka po zamknieciu letko sie przy spodzie rusza,tragiczny aparat zdjecia sa szare bure brak nasycenia kolorow wczesniej miałem samsunga b2100 solid tam był edytor obrazów mozna bylo robic motywy,generalnie telefon ma słabą konstrukcje lepiej dołożyć i kupić lepszegn samsunga niż to jajko.

  • 0

    85. ~Linkaa ;)  2011-10-17 17:15:52  host: 89-75-130-30.dynamic.chello.pl

    Musicie skrócić trochę nazwy piosenek i wam będzie czytało wszystkie Piosenki na karcie ;)

  • 0

    86. ~lione  2011-10-23 17:45:52  host: 89-72-75-78.dynamic.chello.pl

    telefon kupiłem wczoraj jak na razie wszystko jest dobrze ale mam pytanie ile trzeba go ładować w instrukcji dołączonej nie ma takiej informacji ??czy pokaże mi sie jakiś komunikat że bateria jest juz naładowana??

  • 0

    87. ~olllo  2011-11-04 17:35:42  host: 81.210.61.10

    Za nie długo będę miała ten telefon, mam nadzieję, że będzie fajny

  • 0

    88. ~hawedewil  2011-11-20 13:16:34  host: klient.1.184.mikrochip.pl

    ja mam ten telefon i jest bardzo dobry. polecam

  • 0

    89. ~luchio12  2011-11-23 22:01:13  host: adng106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strasznie wolno mi chodzi bluetooth i mało gdzi emam zasięg można to jakoś naprawić?

  • 0

    90. ~juspat  2011-12-12 17:39:23  host: 2-144.beskidmedia.pl

    Mam pytanie. W koszu mam jeden usunięty obrazek ściągnięty z PC poprzez program Samsung Kies. Nie mogę z nim nic zrobić t.zn. ani usunąć trwale ani przywrócić. Wyskakuje komunikat o błędzie. Chyba zostanie tam na zawsze a nie chcę przywracać ustawień fabrycznych. Przy innych usuwanych plikach nie miałem żadnych kłopotów. Ma ktoś jakąś radę?

  • 0

    91. ~juspat  2011-12-12 17:51:20  host: 2-144.beskidmedia.pl

    Do "lione": niestety, ale nie ma żadnego komunikatu. Ja ładuję ok. 2 godz., gdy żadna kreska pokazująca stan baterii już "nie miga". Mimo to po odłączeniu ładowarki i ponownym jej włączeniu, ostatnia kreska znowu "miga".

  • 0

    92. ~lolo  2012-01-14 16:38:43  host: public35732.xdsl.centertel.pl

    dobry ten telefon?

  • 0

    93. ~Filip  2012-01-14 22:43:54  host: aekm144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mieliscie z nim tak ze na wyswietlaczu jest napis pln i jakas suma nie majaca nic wspolnego ze stanem konta, jak to wylaczyc?

  • 0

    94. ~n  2012-01-15 11:59:46  host: host-89-228-162-206.lodz.mm.pl

    Mam go juz miesiac i jak za 250zl to telefonik mega. Jedynie rzeczywiscie troche z zasiegiem roznie bywa ale takto bez zarzutow.

  • 0

    95. ~  2012-01-21 20:51:03  host: adnw131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mogę wysyłać mms-ów proszę o pomoc

  • 0

    96. ~Rafik84  2012-02-02 17:58:20  host: user-31-174-39-44.play-internet.pl

    Czy ten telefon posiada edytor zdjęć?? Moja żona kupiła ten telefon i nie możemy znaleźć takiej funkcji a chcemy po prostu obrócić zdjęcie.

  • 0

    97. ~  2012-02-03 22:36:57  host: 80.51.59.2

    BT to zmora tego telefonu

  • 0

    98. ~DeLorian  2012-02-23 18:13:49  host: witosa-k-ce99197223077.c197.msk.pl

    Czy wy w zestawie rowniez nie dostaliscie zadnej karty pamieci:P?

  • 0

    99. ~Mieczysław  2012-03-04 13:12:37  host: 178-216-27-222.ms-net.eu

    Tak szczerze :Czy warto go KUPIĆ?

  • 0

    100. ~Gienia  2012-03-15 20:30:03  host: 83-1-15-29.informel.pl

    Mam ten telefon ok 5 miesiecy i jestem strasznie zadowolona wszystko działa doskonale :) nic dodać nic ując.Pozdrawiam :)

  • 0

    101.  2012-03-19 10:13:05

    No to tak, telefon wygląda bardzo dobrze według mnie, aparat dobry, bateria 3-4dni, bałem się tego narzekania na słabe jakości rozmów - ale widocznie ci doświadczyli jakiś trefnych modeli(radzę oddać na gwarancje) u mnie bardzo głośno słychać, do tego mam cały czas pełny zasięg(mieszkam na w aglomeracji śląskiej) gniazdo ten telefon ma 3.5mm - więc ogólnie same plusy

  • 0

    102. ~BUBA  2012-03-19 14:29:45  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    nie zamieniłabym go na żaden inny!

  • 0

    103. ~Ktoś  2012-03-23 15:13:19  host: cgg124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy może mi ktoś poradzić bo mi nie ładuje telefonu?

  • 0

    104. ~kwalor  2012-03-28 18:00:20  host: aeks234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mając ten model moge do niego wrzucić karte microsd hc??? nie moge znależć czy ten model funkcjonuje ze standartek kart hc

  • 0

    105. ~bjgcj  2012-03-29 11:28:25  host: 178-73-39-40.home.aster.pl

    w zestawie sie nie dostaje karty pamieci, mozna ja zakupic w sklepie. cena zalezy od ilosci pamieci na tej karcie ;p

  • 0

    106. ~kokon  2012-04-02 09:47:17  host: 87-205-38-198.adsl.inetia.pl

    Mam Xperie Arc jeśli chodzi o kombajn i mam tego samsunga z obydwu jestem zadowolony.samsung służy dodatkowo do pisania i dzwonienia i jest super w tym,bateria niezła....polecam

  • 0

    107. ~kasia  2012-04-09 20:46:46  host: 89-69-143-111.dynamic.chello.pl

    jakiś czas temu dostałam ten model od znajomej, nie mogę znaleźć w tym telefonie gdzie się ustawia sygnał smsów przychodzących. jest ktoś w stanie mi pomóc?

  • 0

    108. ~Ola  2012-04-21 15:01:50  host: host-abn-93-89-197-193.tkk.pl

    Czy w tym modelu jest tak, że nawet jak na dźwięk smsa ustawi się fragment, który trwa np. 20 sekund to i tak po jakichś 8 sekundach melodyjka się urywa, gdy przychodzi sms? Czy można to jakoś zmienić? Bo jeśli nie to bardzo niefajnie :/

  • 0

    109. ~mądry  2012-04-23 13:22:49  host: 078088178030.elblag.vectranet.pl

    moim zdaniem producęci mogli bardziej sie postarać.. no nic dzwnego ze szajs jak za taką kwote. nie uważam tez ze jest zły ale tandetny. szybko sie rysuje. miałem go i niektóre z tych telefonów nie mają mini jacka.. troche dziwne.. czyżby zaszło złe wyprodukowanie?

  • 0

    110. ~POPOPOPO  2012-04-29 20:43:08  host: public132429.cdma.centertel.pl

    Sygnal sms-a lub dzwonka . Ustawienia, profile telefonu, normalny i tam bierzesz 'edytuj' i zmieniasz co chcesz w tym profilu..

  • 0

    111. ~wojto  2012-05-03 01:15:21  host: 94.42.233.177

    Witam, kupilem ten telefon z komisu, jest nowy ma wszystkie folie itp ale nie działa mi wibracja. Szukałem i ustawiałem wszystkie możliwe profile ale nic mi to nie dało, w profilu np "cichym" mam ustawione wibracje a jednak jak ktos do mnie dzwoni to nie reaguje. Da sie to jakos ustawić czy jest poprostu zespusta wibracja? Jak tak to ile mniej wiecej wynosiłby koszt naprawy bo nie mam gwarancji na niego.

  • 0

    112. ~C3530 wn  2012-05-12 10:44:25  host: z32-02.opera-mini.net

    Ja cos grzebałem w sofcie i niewiem jak to się stało ale jak włączam kontakty to pisze "Wi-fi włączony" i mam darmowy internet. Dziwne nie?

  • 0

    113. ~Anka  2012-05-29 16:45:25  host: 77-255-79-252.adsl.inetia.pl

    Witam..mam strasznie porysana szybke (wyświetlacz) czy jest mozliwosc samodzielnie to wymienic?? czy latwo dostac te czesc?

  • 0

    115. ~Anna  2012-06-07 22:12:54  host: dynamic-78-8-239-232.ssp.dialog.net.pl

    Czy bardzo drobna czcionka w przychodzących SMSach to wada mojego telefonu czy norma?Bez okularów do czytania nie da się tego odczytać.Nie znalazłam funkcji zmieniającej wielkość liter.

  • 0

    116. ~Tuomas  2012-06-19 18:43:10  host: 91.224.192.39

    Mam ten telefon od dłuższego czasu i jestem z niego zadowolony:D Po pierwsze standardowe gniazdo słuchawek (czyli podejdą każde słuchawki które kupisz w pierwszym lepszym kiosku), dźwięk z głośniczka nieco słaby, ale po podłączeniu do przenośnych głośników daje jak dobra wieża. Co do klawiatury to przyciski mogłyby być nieco bardziej... dotykowe (tzn. żeby nie były ze sobą połączone). Podoba mi się to, że aby wymienić kartę pamięci wystarczy zdjąć klapkę (w S 5230 czyli popularnej Avili trzeba wyjmować baterię), no i można załączyć kartę aż do 16 GB (w Avili tylko do 8). Plusa daję za jakość robionych zdjęć, jednocześnie dając minusa za mały rozmiar i słabą jakość wideo. Minusem jest też instalacja plików .jar (musi być plik instalacyjny .jad). No i na szczęście chodzi Orange GG :D Podsumowując telefon oceniam na 7 w skali 0-10. Rzecz jasna to co działa (lub nie działa) u mnie, a nie działa (lub działa) u kogoś innego, to najczęściej problem innego softu, albo po prostu uszkodzenie telefonu.

  • 0

    117. ~ja  2012-07-17 18:01:30  host: 178.182.185.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    mam tego samsunga jest elegandzki i ma gniazdo3,5mmm i to jest najwazniejsze

  • 0

    118. ~greg zorba  2012-07-21 20:36:08  host: afeh195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od jakiegos czasu ale spelnia wszystkie funkcje, czasami slabiej slychac rozmowce ale to chyba nie jest wina tego tel tylko jakis innych czynnikow, ogulnie tel dawno mial swoja premiere ale daje swietnie rade, baterja tez.

  • 0

    119. ~Kinia  2012-08-11 21:44:22  host: 77-254-164-157.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon ; ) bardzo wygodny, zdjęcia bardzo wyraźne, tylko kartę pamięci trzeba często formatować bo telefon ma jakies problemy .

  • 0

    120. ~Paweł  2012-10-02 13:38:34  host: 109.197.173.79

    Podczas rozmowy przerywa jak to naprawi może ktoś wie? dziękuje

  • 0

    121. ~BUBA  2012-10-12 16:02:05  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    Anna, wielkość liter zmienia się bocznymi przyciskami kiedy masz otwartego smsa.

  • 0

    122. ~paulaa  2012-10-21 15:26:37  host: public6263.xdsl.centertel.pl

    czy do telefonu w Orange dołączone są słuchawki?

  • 0

    123. ~  2012-12-21 22:28:34  host: ip-188-127-27-192.ennet.pl

    Mamy 2 egzemlarze od jakiegos czasu (od lata). Bardzo fajny tel., troche juz różnych miałem. Nie mam problemów złego dzwięku (nadawanie i odbiór) - to że Era jest zapchana i rwie rozmowy to i na innych tel to sie dzieje. Zasięg taki sam jak inne tel., menu jest sensowne (kiedyś nokie miały lepsze ale.. teraz mają jakiś koszmar). Wyświetlacz jest OK. Minusy: brak lampy - ale co to za fotki z tel.?, brak kabelka USB - mam od nokii, brak fajnej gierki free, PL znaków w sms trzeba szukać a czasem sie przydają i cos tam jeszcze ale zapomniałem. Jestem b. zadowolony, daje się z niego dzwonić(! bo niektóre to nie wiem do czego służą) i posłuchać radia/mp3. Wiekszoć wad wymianianych w tych wpisach sie nie potwierdziła!

  • 0

    124. ~komar  2013-01-11 19:24:51  host: gateway1.bemowonet.pl

    Czy ktoś wie w jakim formacie czyta ebooki?

  • 0

    125. ~Ewka  2013-05-04 12:16:40  host: 217.97.228.70

    na całym ekranie pojawił mi się telefon ze strzałką od góry i nic z tym nie mogę zrobić nawet nie da się tego wyłączyć co robić?

  • 0

    126. ~Romek  2013-07-05 13:58:05  host: ip-89-174-167-25.ibd.gtsenergis.pl

    Kiepsko słychać rozmówcę jak spod puchowej kołdry. Zaraz, zaraz czy to nie podstawowa funkcja telefonu? Zdecydowanie odradzam ten szajs chyba że ma służyć do innych celów np samoobrony ze względu na jego masę i gabaryty.

  • 0

    127. ~grzegorz  2014-09-09 17:03:00  host: 89-69-209-166.dynamic.chello.pl

    chat sms?czy zwykła (stara) konstrukcja smsów..?

  • 0

    128. ~Gehwjdkkchs  2015-02-19 20:51:09  host: adlk167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon i mi upadł na podłogę i pojawiła się jakaś czarna plama na wyświetlaczu co to może byc

  • 0

    129. ~kris  2015-08-26 09:13:19  host: bkd104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam,co trezba zrobic aby dodac nazwisko w kontakcie? teraz mam tylko nazwa i numer a kiedys bylo imie nazwisko numer itd.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet