Samsung C3510 Genoa - opinie
Telefony Samsung Samsung C3510 Genoa Opinie o Samsung C3510 Genoa

Samsung C3510 Genoa

w sumie: 12
  • 0

    1. ~^^  2010-01-19 17:33:10  host: 194.181.130.242

    Fajny telik ,tylko aparat 1.3 Mpix?? ;D Jakieś jaja ;P

  • 0

    2. ~1  2010-01-19 22:51:43  host: aaqt172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparat 1.3mpx?? To chyba jakieś żarty są- nawet obecny Corby przewyższa funkcjami tego Corby Popa

  • 0

    3. ~Boj  2010-01-20 10:59:53  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Co ci Koreanczycy wyprawiaja zajeja swiat swoimi wyrobami.Miałem rózne fony takie jak Nokia E51 i Samsunga i550w oba fony na Symbianie a teraz mam Avile super fon bateria super trzyma no i ten wyswietlacz dotykowy bajer

  • 0

    4. ~q  2010-01-21 21:18:43  host: aelt199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejny corby..

  • 0

    5. ~aug1784  2010-01-27 14:28:08  host: proxy2.pzu.pl

    Bez rewelacji.

  • 0

    6. ~  2010-02-06 02:38:58  host: host90.218.146.194.generacja.pl

    a mi sie podoba. niedrogi,bez zbędnych bajerów. jest głównie muzyczny,3,5mm wejscie i DLNA. wole go niz corby czy avile :>

  • 0

    7.  2010-02-06 11:19:54

    Ładny ,ale ten Aparat 1.3 Mpx ? :D

  • 0

    8.  2010-02-11 16:45:50

    Czyżby kolejny hit Samsunga? Mam nadzieje , że tak... Corby jest taniutki , a to jeste jego słabsza wersja więc prognozuje cene +/- 400zł

  • 0

    9. ~andemis  2010-02-21 19:48:56  host: ip-81-210-71-10.netia.com.pl

    poza aparatem wszystko fajne.ma co powinno być i szybko myka. spoko.

  • 0

    10. ~JuulexiS. ;**  2010-05-03 09:08:06  host: host-89-228-30-74.zamosc.mm.pl

    Mam ten telefon i bardzo mi się podobaa chociaż ma aparat 1.3 Mpix to zdjęcia robi Sweet :D

  • 0

    11. ~dannes  2010-05-22 14:16:04  host: public27193.xdsl.centertel.pl

    moim zdaniem brak aparatu i wi-fi tak to całkiem całkiem

  • 0

    12. ~kacper  2010-10-23 22:27:42  host: ip155-c24.gl.digi.pl

    w sumie to fajny telefon.posiada wszystkie najpotrzebniejsze funkcje.dla niektorych wadą moze byc slaby aparat,mnie osobiscie to nie przeszkadza.na plus: bardzo wytrzymała bateria.przy normalnym użytkowaniu wystarczy spokojnie na ~tydzien bez ładowania (!),poza tym nawet dobry jako mptrójka w związku z wytrzymałą baterią,obecnościa wejścia jack na słuchawki i obsługą kart pamieci do 8 gb. :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet