Samsung C3500 Ch@t 350 - opinie
Telefony Samsung Samsung C3500 Ch@t 350 Opinie o Samsung C3500 Ch@t 350

Samsung C3500 Ch@t 350

w sumie: 51
  • 0

    1.  2011-02-01 20:53:37

    Nie widać na zdjęciu, ale ma wysuwaną klawiaturę qwerty. Szkoda tylko, że ma taki mały ekran.

  • 0

    2. ~aarsssae  2011-02-26 20:57:46  host: afbd91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aniu, chciałbym się Ciebie spytać jak się sprawuje telefon, ile chodzi bateria, czy łatwo się pisze na QWERTY? Jak działa dotykowy ekran (ciężko?, lekko?) Jak z wysuwaniem klawiatury? itd... Proszę o odpowiedź :)

  • 0

    3. ~Recorny  2011-02-28 11:49:19  host: 8-36.zicom.pl

    Hm telefon wyłącza się, gdy wysunę klawiaturę troszkę bardziej energicznie. Czy jest ktoś kto ma ten telefon z taką samą przypadłością?

  • 0

    4. ~annn  2011-02-28 22:58:15  host: 89.230.159.128

    bateria trzyma długo ja od 3 dni nie ładowałam i jeszcze mam 2 kreski także miło, Qwerty bardzo łatwe w użyciu. ekran trochę ciężko ale szybko można się przyzwyczaić, wysuwanie to też kwestia czasu bo wiadomo że im dłużej go masz tym lżej będzie się rozuwać.

  • 0

    5.  2011-03-02 16:43:39

    Witam! Ja również chciałbym poznać odpowiedzi na powyższe pytania, od użytkownika tego telefonu bo zastanawiam się nad jego kupnem.

  • 0

    6. ~aarssae  2011-03-13 23:09:26  host: acgu106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku dni i stwierdzam, że jest idealnym telefonem dla każdego, smsy pisze się prosto, wszystko jest ok, dotykowy ekran działa znakomicie ;D klawiatura qwerty wysuwa się znakomicie

  • 0

    7. ~Recorny  2011-03-22 23:35:01  host: 8-36.zicom.pl

    To znowu ja. Telefon (jak widać z poprzedniej opinii) posiadam już niecały miesiąc i problemy z wyłączaniem się minęły. Podsumowując zdarzyło się to maksymalnie 5 razy w czasie 2 lub 3 dni po zakupie.

  • 0

    8. ~Artur  2011-03-27 23:22:27  host: host-89-228-119-111.dynamic.mm.pl

    Witam. Ja z kolei miałbym pytanie czy ktoś wie skąd można pobrać jakieś aplikacje/gry na ten telefon? Pozdrawiam. :)

  • 0

    9. ~Patrix  2011-03-31 22:24:45  host: 89-74-207-62.dynamic.chello.pl

    Witam serdecznie, Posiadam wlasnie taki telefon i musze przyznac ze jestem z niego dosc zadowolony chociarz ma on wady... np. Dosc ciezko sie uzywa jego ekranu dotykowego chyba ze dlugopisem...

  • 0

    10. ~gosc  2011-04-12 15:58:14  host: 78.31.136.214.rybnet.pl

    Jak dla mnie beznadzieja... jest to CH@T i sa funkcje społecznosciowe a nie ma Wi-FI!!! PORAZKA ;]

  • 0

    11. ~malwa  2011-04-27 19:38:23  host: host-89-231-168-238.lowicz.mm.pl

    a jakie zdjęcia robi?

  • 0

    12. ~gdfy  2011-05-24 19:16:18  host: 82-160-200-196.tktelekom.pl

    Telefon jest rewelacyjny bardzo dobrze sięna nim pisze chodzirz odleglosci między przyciskami mogły być większe ekran jak na moje małe palce działa znakomicie jest bardzo mały i się wszędzie zmieści a ekran bardzo mało sie rysuje. Jednak szkode ze nie ma WI-FI ale ma GG zadarmo i mozna ze wszystkimi pisać.

  • 0

    13. ~Kuzko  2011-06-03 18:40:30  host: c222-66.icpnet.pl

    Witam. Mam pytanie. czy do telefonu dołączany jest ołówek?

  • 0

    14. ~zła  2011-06-11 14:09:00  host: dao84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.Jak mam uruchomić GG w tym telefonie ? Bo nie chce się włączyć.. : (( Jestem bardzo zawiedziona. Co mam zrobić ?

  • 0

    15. ~przejezdna xD  2011-06-17 17:15:43  host: 178-37-44-25.adsl.inetia.pl

    Dzięki za opinie, były pomocne;D. Chyba się zdecyduję, ale najlepiej jeszcze przed zakończeniem roku, póki świadectwa starzy nie widzą;D

  • 0

    16. ~Olka  2011-06-28 01:07:49  host: static-ip-77-89-75-35.promax.media.pl

    Mam ten telefon od dzisiaj. jest nowy. czy jego baterię też trzeba 3 razy rozładować do końca? hm? co powiem to świetny telefon nic złego mu nie zarzucam boski jest w sam raz;d

  • 0

    17. ~Magda^^  2011-07-01 20:17:50  host: 87-205-244-230.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od kilku dni i jestem zadowolona z zakupu. Telefon jest głośny. Moim zdaniem dotyk jest świetny klawiatura qwerty wysuwa się świetnie. Tylko mam jedno pytanie jak uruchomić gg??

  • 0

    18. ~zuza  2011-07-14 20:56:37  host: ble113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny bardzo łatwo się pisze na klawiaturze qwerty, minusy to: czyta tylko gry o małej pamięci, krótkie nagrywanie dyktafonem,

  • 0

    20. ~Sylwia  2011-07-23 16:50:59  host: public-gprs142709.centertel.pl

    Przyłączam się do pytania Magdy- jak zainstalować gg?

  • 0

    21. ~johny  2011-08-02 08:46:49  host: acpb128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też się do tego pytania dołączam. co z tym gg?

  • 0

    22. ~daria  2011-08-12 15:52:42  host: user-188-33-218-13.play-internet.pl

    ja rowniez mam problem z gg prosze o pomoc

  • 0

    23. ~kamileek  2011-08-22 19:40:52  host: doc56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam telefonu.. Oprogramowanie java.. i wszystko jasne.. zacina się jak chu..

  • 0

    24. ~Sylwia  2011-09-06 15:55:32  host: 178.212.50.11

    Udało mi się zainstalować gg - ściągnęłam na komputer (najnowsza wersja gg na telefon), kabelkiem usb przesłałam na tel. i gotowe :) ~kamileek - mi się nic nie zacina :)

  • 0

    25. ~mila00  2011-10-01 22:09:07  host: eol52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Em..... Zastanawiam się nad zakupem! Polecacie? Mam nadzieje że jest wpożo... ;) Co z tym GG?

  • 0

    26. ~Goska  2011-10-02 16:10:03  host: a106.net139.okay.pl

    Czesc, mam pytanie. Podczas gdy bateria sie wyczerpuje / na ekranie miga/ telefon co jakis czas wibruje. Jak wylaczyc ta wibracje?

  • 0

    27. ~angela:)  2011-10-14 20:40:03  host: ckb190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej:):) Mam już chwilę ten telefonik i powiem Wam, że jestem zadowolona ze wszystkiego oprócz tego że wlasnie nie ma WFi:( tak to spoko:) ja ładowałam od nowosci te trzy razy także bateryjka trzyma mi do tygodnia spokojnie:) sms spoko, zdj tez nie najgorsze i jak dla mnie dotyk tez spoko:):) polecam:)

  • 0

    28. ~lili  2011-10-28 17:16:29  host: user-109-243-82-149.play-internet.pl

    HEJKA, tak, duzy minus za brak WiFi, i szkoda że nie ma funkcji GPS. Do ekranu idzie sie przyzwyczaic, a klawiaturka fajna, szczegolnie dla kogos kto jest przyzwyczajony do qwerty. Zdjecia nie sa rewelacyjne, ale tragedii duzej nie ma. Telefon na dobry z +.

  • 0

    29. ~Anna  2011-11-05 19:15:36  host: dynamic-78-8-212-58.ssp.dialog.net.pl

    Telefon sam łączy się z siecią EDGE i uciekają mi pieniądze z konta. Można to jakoś wyłączyć?

  • 0

    30. ~mikusek1327  2011-11-07 18:32:26  host: 192-243-251-94.net.stream.pl

    Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu ,ale mam pytanie . Ja często korzystam z telefonu ,dłużo puszczam muzyki itp. Czy często się on zacina ? A czy do ekranu jest patyczek ? Żeby można po ekranie nim .

  • 0

    31. ~Izaa  2011-11-12 10:51:59  host: afkj122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ekranu niestety nie ma dołączonego rysika, ale nie ma większych trudności z korzystaniem z dotykowego wyświetlacza, bez niego. Użytkuję ten telefon już od czerwca i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Do smsów, rozmów i słuchania muzyki nadaje się idealnie. Ani razu nie miałam problemów technicznych, bateria długo trzyma nawet przy częstym słuchaniu muzyki. Jedyna wada to obudowa, która jest strasznie podatna na wszelkiego typu zarysowania. Dlatego polecam nie ściągać tak od razu folii ochronnych.

  • 0

    32. ~onar23c  2011-11-17 16:12:03  host: 188.147.39.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    dlaczego nie działają gry na tym telefonie

  • 0

    33. ~jA  2011-12-26 19:42:05  host: 77-255-150-211.adsl.inetia.pl

    ma wifi?

  • 0

    34. ~Samsungel  2011-12-27 13:58:07  host: static125.debica220.tnp.pl

    Teleffon Superr...! klawiatura świetna! Tylko ma jedną wadee : MAŁY EKRANN!

  • 0

    35. ~deco  2011-12-28 17:06:18  host: 31-128-17-10.ip.xcore.pl

    hej mam telfon od paru dni i wąłśnie dzisiaj mi chyba taśma poszła .. . tzn gdy odsunąłem klawiatute qwerty telefon w ogóle nie zareagował , i pytanie jest takie czy to taśma czy coś innego??

  • 0

    36. ~marcelina .  2011-12-28 17:45:42  host: aepb155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ;) zastanawiam się nad kupnem tego telefonika . Ale nurtuje mnie to GG . Czy da się je zainstalować poprzez wysłanie zwykłego smsa ? dotyk jest bardzo ciężki ? ale do tego to idzie się przyzwyczaić .

  • 0

    37. ~Rubikon  2012-01-01 18:11:42  host: aefk82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik, łatwy w obsłudze, nie zamula, ale szkoda, że nie ma wi-fi

  • 0

    38. ~Gosia  2012-01-03 20:38:18  host: adtb130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć ja właśnie ten telefonik zamówiłam dzisiaj i czy naprawdę jest tak tragicznie z tym ekranem że taki mały jest ???

  • 0

    39. ~kaisa  2012-01-15 13:30:10  host: 178-36-224-193.adsl.inetia.pl

    czy da się zainstalować adobe flash ?

  • 0

    40. ~jester  2012-01-16 18:51:58  host: 77-255-66-99.adsl.inetia.pl

    Powiedzcie proszę, Wy którzy jesteście już posiadaczami - ile odebranych/ wysłanych sms'ów można zostawić sobie w pamięci zanim zobaczymy magiczny komunikat o pełnej pamięci tak dobrze znany większości użytkowiniów Avilli ?

  • 0

    41. ~  2012-01-31 15:10:02  host: 82-160-131-211.tktelekom.pl

    mam pytanie czy do telefonu dołączony jest ołówek??

  • 0

    42. ~:pp  2012-02-18 13:30:54  host: dynamic-78-8-103-15.ssp.dialog.net.pl

    witam :p też mam ten telefon. Bardzo dobrze się sprawuje, łatwo się pisze na qwerty tylko jest jeden minus jak chcesz wejść np. na internet wszystko jest takie małe bo ogólnie jest mały ekran ale da się przyzwyczaić :D mam jeszcze jedno pytanko jak się wyłącza wibracje ;/ nadal nie wiem chociaż że telefon mam od grudnia :d

  • 0

    43. ~pawcim1  2012-03-15 16:16:00  host: public13584.xdsl.centertel.pl

    telefon dostanę na urodziny czy się opłaca??

  • 0

    44. ~misia  2012-03-20 15:58:34  host: 83-2-102-74.chojnet.pl

    Witam mam taki telefon i jestem bardzo zadowolona,niestety dzisiaj zablokowałam przypadkowo numer męża i biedaczek nie może się do mnie dodzwonić,próbowałam wszystkiego i nie mogę odblokować.Może ktoś wie?

  • 0

    45. ~ms1  2012-04-02 19:50:14  host: adtn131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, chciałbym się zapytać czy ten telefon posiada WI-FI?

  • 0

    46. ~buu  2012-05-04 19:32:24  host: dynamic-78-8-138-190.ssp.dialog.net.pl

    jak się wyłącza wibracje w tym telefonie ?

  • 0

    47. ~ja  2012-05-09 22:40:01  host: 109-207-48-86.ronus.pl

    Jak się sprawuje telefon?

  • 0

    48. ~qwerty  2012-06-12 20:47:34  host: 109.197.41.36

    Czy Wy też macie problem z odbiorem wiadomości MMS?

  • 0

    49. ~EeE  2012-11-08 14:40:36  host: kyw98.internetdsl.tpnet.pl

    ja również posiadam tego samsunga już od ponad 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona:) początkowo przeszkadzały mi kolory, gdyż są bardzo wyblakłe w porównaniu do innych samsungów i brak bocznego guzika do aparatu, ale teraz się przyzwyczaiłam i jest ok:)

  • 0

    50. ~Weronika  2012-11-24 13:45:35  host: 91.231.73.12

    Jak dla mnie telefon straszny... Nie posiada wi-fi, aparat beznadziejny, a o filmach to już nawet nie wspomnę. Mało możliwości, oprócz fajnej klawiatury qwerty. Beznadzieja. To moja opinia, może niektóre osoby się z nią nie zgodzą...

  • 0

    51. ~Ola  2013-01-25 12:41:19  host: host-79.173.34.136.tesatnet.pl

    Cześć ,jestem posiadaczem telefonu od 2 lat :) WIFI nie ma jednak dla mnie to nie problem.Czytałam komentarze powyżej i ja też mam problem z odbieraniem MMS :( Co do małego ekranu to da się przyzwyczaić :D Dla mnie największym problem jest System ,którego nie ma ..... Jeśli chodzi o GG to nie polecam na ten telefon ;) Wszystko się zacina ,a kartę pamięci trzeba dokupić :P Dotyk jest ciężki ,ale klawiatura QWERTY nie jest zła mogła by mieć tylko większe odstępy ale jeśli ktoś chce telefon tylko po to by dzwonić to lepiej kupić tańszy natomiast jeśli ktoś chce mieć na nim gry to lepiej nie kupować tego telefonu............ Moja opinia 3,5\10

  • 0

    52. ~alex  2013-08-24 14:33:15  host: ut98.internetdsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon pół roku i gorąco go nie polecam. nie da się na nim zainstalować ŻADNEJ aplikacji (włączając w to GG), działa tragicznie, muli jak cholera przy przeglądaniu obrazków. wystarczy ,że obrazek ma więcej niż 300kb a telefon wczytuje go ładnych kilkanaście sekund. ekran dotykowy lubi przeskakiwać (tzn. naciskacie tytuł piosenki X a potrafi przeskoczyć 2-3 wcześniej lub dalej, głośnik jest tragiczny, żeby cokolwiek zrozumieć w czasie rozmowy zawsze musiałem odpalać tryb głośnomówiący. (tylny głośnik za to jest świetnej jakości)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet