Samsung C3350 - opinie
Telefony Samsung Samsung C3350 Opinie o Samsung C3350

Samsung C3350

w sumie: 64
  • 0

    1.  2012-01-13 21:40:01

    w innych powinno być: certyfikat

  • 0

    2. ~Bolek-  2012-01-19 09:45:49  host: 212-106-2-37.ip.netia.com.pl

    Który jest lepszy ten C3350 czy B2710? Bo cena, certyfikat IP67, rozmiary obudowy i funkcje są niemal identyczne. C3350 nie ma GPS i UMTS, ale poza tym nie widzę różnic, a jak w użytkowaniu?

  • 0

    3. ~  2012-01-19 23:30:22  host: avh44.internetdsl.tpnet.pl

    hmmm... mogli chociaż wsadzić baterie 2Ah (2000 mAh) jaka jest w Samsungu E2370, a aparat mógł by być lepszy, albo wcale mogi go nie montować, zamiast tych nędznych 2MPix'eli, a obudowa wygląda na delikatniejszą niż w poprzedniku (B2710) nie postarali sie chłopcy od SAMSUNG'a

  • 0

    4. ~c 702  2012-01-22 07:19:01  host: 88-199-232-162.tktelekom.pl

    dioda latarki powinna byc przy aparacie

  • 0

    5. ~demien  2012-01-22 12:32:47  host: 31.6.201.54

    jeżeli ktoś mógłby wrzucić porównanie do b2710 albo b2100 to bardzo proszę. Ciekawi mnie czy ma lepszą latarkę.

  • 0

    6. ~prestig  2012-01-26 15:11:52  host: abuy150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    b2710 z większym wyświetlaczem, tylko bez GPS, czyli jest to b2710 bez wideorozmów

  • 0

    7. ~joga  2012-01-29 08:50:42  host: 095160214017.bialapodlaska.vectranet.pl

    do demien, moim zdaniem to następca nie b2710 a b2100, a latarka świeci słabiej niż w b2710 ale jest bardziej rozproszone, obejmuje więcej przestrzeni...

  • 0

    8. ~Dethulus  2012-01-30 17:49:47  host: 77-255-191-193.adsl.inetia.pl

    witam pchciałbym kupić nowy telefon i wacham się między tym modelem a samsungiem solid b 2710 ktoś kto ma lub miał te telefony zrobił by porównanie?

  • 0

    9. ~raf  2012-02-04 08:59:44  host: cca124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Przez rok używałem Solida b2710. Kilka dni temu zmieniłem na C3350. Co zauważyłem. Otóż słusznie koledzy stwierdzili, że brakuje mu kilku funkcji, nie ma GPS'a, kompasu, krokomierza. Ale: ma zauważalnie większy wyświetlacz, telefon chodzi szybciej niż poprzednik, ma większą pamięć wewnętrzna. Radio ma wbudowaną antenę, co pozwala na korzystanie z niego bez słuchawek, podczas rozmowy przez słuchawkę bluetooth można regulować głośność z pozycji telefonu. Trochę lepiej pisze się sms'y, a to za sprawą troche szybszego oprogramowania. Zatem oba telefony spełniją oczekiwania osób, do których są adresowane. Jeśli ktoś nie potrzebuje GPS'a, krkokomierza i kompasu, to polecam c 3350 (szybciej działa). Jeśli natomiast komuś potrzebne są te funkcje, to z czystym sercem polecam b 2710. Kwestia preferencji i gustu. No i jeszcze latarka, moim zdaniem, lepsza jest w b2710. Pozdrawiam!

  • 0

    10. ~kurp  2012-02-05 09:23:39  host: afmf81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mialem b2700, lux fon. znudzil mi sie. teraz przechodze na starego i550w. Samsung powinien pomyslec nad tym, aby stworzyc solida z wideorozmowami, wifi, gps i ciekawym oprogramowaniem. moj b2700 byl wideorozmowami, z ktorzch to czesto korzystalem. w tym solidzie nie widze nic dla siebie

  • 0

    11.  2012-02-05 15:21:04

    Od roku używałem solida b 2710. Kilka dni temu zmieniłem na c3350. Jakie różniece... Otóż c3350 ma zauważalnie wyraźniejszy i większy wyświetlacz. Telefon działa szybciej, ma większą pamięć wewnętrzna, wbudowaną antenę wewnętrzną, co pozwala na słuchanie radia bez słuchwek. Podczas rozmowy można wejść do Menu i napisać smsa lub wysłać komuś wizytówkę, co nie do końca było możliwe w poprzedniku. Podczas korzystania z słuchawki bluetooth siłę głosu można regulować z słuchawki (też nie było to możliwe wcześniej). To prawda, co pisali koledzy, nie ma GPS"a, kompasu, krokomierza. Latarka lepsza w b2710. Zatem oba te telefony spełniją oczekiwania osób, do których są adresowane. A wybór zależy już od preferencji i gustu. Tyle moich spostrzeżeń.

  • 0

    12. ~mac  2012-02-18 18:28:41  host: 213-25-121-151.tks.pl

    Miałem b2710. Byłem zachwycony. Zmieniłem na HTC Wildfire - zależało mi na większym wyświetlaczu, poczcie etc kosztem odporności. Teraz zamierzam dokupić 2 telefon na spływy kajakowe (b2710 tam się sprawdził). Myślę nad c3350. Wygląda jak stary Siemens me75 :). Czy w tym telefonie bateria jest sensowna? Jak z klientem poczty? Jest możliwość dostosowania tematów (jak w b2100) do włąsnych potrzeb? Można wgrywać - modyfikować tematy? Proszę opinie użytkowników a nie "zgadywaczy".

  • 0

    13. ~kornik  2012-02-21 15:07:33  host: fs210.internetdsl.tpnet.pl

    do @mac Bateria jest jak najbardziej ok kupiłem maił 3 kreski i wytrzymał 6 dni a naprawdę dużo rozmawiam, po pierwszym naładowaniu minęło 5 dni i jest nadal ful! Tematów tak jakby brak, jest 3 kolory i zadnego edytora jak to miało miejsce w b2100. Jest też aktywny ekran jak w b2710. Teraz jak patrze na mojego b2100 to strasznie wydaje sie malutki. Ogólnie oceniam c3350 na plus, ale ogolnie wydaje się delikatniejszy od b2100 i b2710.

  • 0

    14.  2012-03-01 15:44:39

    Jak pisałem wcześniej, zmieniłem Solida b 2710 na c 3350. Potwierdzam różnice, o których wspomniałem, ale w końcu wróciłem do b2710. Jakoś lepiej mi "leży". Ta lakierowana obudowa w c 3350 i nieco odgięte ucho na smych są bardzo podatne na uszkodzenia. To tyle uzupełnienia. Zatem ostatecznie podpisuje się pod b 2710.

  • 0

    15. ~miszugin  2012-03-22 18:00:07  host: 083143042080.warszawa.vectranet.pl

    mniejsza, (cieńsza), lżejsza i biednmiejsza wersja B2710

  • 0

    16. ~mmm  2012-04-18 01:40:05  host: ip-178-214-150-141.silesiamultimedia.com.pl

    14@raf jak jest z jakością rozmów oraz odtwarzaczem muzycznym?A także głośnością dzwonka i dźwiękiem sms?Bo przyznam ze mój telefon używam tylko do rozmów i słuchania mp3 a dobra bateria to zaleta może nie będę musiała co 2 dni ładować fona...no i obudowa solidna.Może i trochę lakierowana ale ja telefonami nie rzucam choć wodoszczelny przydatna rzecz..

  • 0

    17. ~demien  2012-04-19 21:54:41  host: host-89-229-169-31.wroclaw.mm.pl

    czy są już jakieś wzmianki o wypuszczeniu na rynek nast solida ? Nie to żeby ten był do bani ale nie wnosi kompletnie nic nowego do serii, żeby nie powiedzieć że jest słabszy od b2710 :/

  • 0

    18. ~S.SOLID  2012-04-20 00:03:05  host: adir149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Mialem b2700,teraz mam b2710,dzisiaj ogladalem c3350 i powiem tak:solid on jest w wersji "light",chyba najlepszu byl b2700.

  • 0

    19. ~wik  2012-05-27 13:24:16  host: host-212.96.236.59.tvksmp.pl

    a latarka jak ta gdzie była, czyli u góry telefonu?

  • 0

    20. ~sensej  2012-05-28 16:47:18  host: 81.219.84.18

    czy ten telefon posiada wejscie na sluchawki ?

  • 0

    21. ~maciek  2012-06-01 15:23:46  host: cyberfox.pl

    Ja z rodziny Solidów mam od 2 tygodni B2100. Ogólnie słaby jak każdy Samsung z tej klasy zwykłych telefonów, serii C, D, E, F, J, L, U. Nie podoba mi się i słaby dla mnie jest wyświetlacz, jego jakość, 256 czy 262 000 kolorów wyglądające jak 65 000, już te 65 000 lepiej prezentują się w Sony Ericssonach niż te 262 000 w tych Samsungach. Ale ciekawy jest dlatego, że jest wzmacniany, wodo, kurzo i wstrząsoodporny. Fajną funkcją jest latarka, prawdziwa latarka, która jest zdecydowanie lepsza od telefonów, które wykorzystują lampę błyskową aparatu, jako latarki. No i dobry głośnik, zasługuje na uznanie. Może służyć jako drugi telefon, lub któryś z kolei, jak ktoś ma ich kilka, albo awaryjny, ja obecnie mam 8 telefonów :D najlepszym jest Samsung Omnia 1 I900.

  • -1

    22. ~panicz  2012-06-10 19:12:46  host: user-46-113-198-36.play-internet.pl

    tu piszemy o samsungu c 3350 a nie o b 2100. forum ci sie pomylilo. wiec zmykaj z tym postem i nie spamuj

  • 0

    23.  2012-06-22 21:35:05

    Posiadam ten telefon od 2 tygodni i niestety bateria wytrzymuje niecale 2 dni Co prawda mocno go używam ,ale liczylem na troche wiecej

  • 0

    25. ~malina  2012-06-28 11:45:30  host: 193.0.116.27

    Jak włączyć/wyłączyć Bluetooth-a w tym modelu telefonu?

  • 0

    26. ~User  2012-07-25 10:37:49  host: host-46-151-186-42.interduo.pl

    Menu - AplikacjeBluetooth - tam są wszystkie ustawienia bluetooth

  • 0

    27. ~Janes  2012-08-28 19:22:38  host: acbr15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    C3350 to jak ktoś wcześniej napisał troche taki udawany Solid byc moze dlatego nie ma oznaczenia solid a xcover choc na innych rynkach i solidy były tak nazywane.Nie rzucałem nim ale wydaje się sporo delikatniejszy od b2710 Przy otwierania klapki baterii potrafi się plastik z obudowy anteny podniesc do góry hehe.Dla mnie wypasiony solid to tylko b2710 a król solidów to E2370 pomino pixelozy na wyswietlaczu i kiepskiego aparatu jest najmocniejszy i ma najlepsza betrie.E2370 sprzedałem bardzo duzo i jedyna reklamacja była jak napity gośc wrzucił go do kufla z piuwem i nie domknął klapki Batreia mu później trzymała jeden dzień ale jak porządnie wyschła znowu trzymała jak nowa.

  • 0

    28. ~Janaes  2012-08-28 19:23:59  host: acbr15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeszcze jedno Solidów b2710 widziałem juz kilka z peknięta szybka lub wyświetlaczem a e2370 ani jednego.

  • 0

    29.  2012-09-16 16:12:24

    to jeszcze mało widziałes chłoptasiu. po prostu rynek jest zalany modelem b2710 . ma go kazda siec w ofercie i to od ponad 2 lat. wiec i nic dziwnego ze czesciej zdarzaja sie uszkodzenia. model e 2370 jest nowszy i mniej go w rekach uzytkowników . ot i cała tajemnica tego " króla solidów " model e2370 wymaga delikatniejszego traktowania bo nie ma obudowy tak wytrzymalej jak b 2710

  • 0

    30. ~danio  2012-09-19 20:45:59  host: host-89-238-18-236.smgr.pl

    rboc zgadzam się z tobą ,ale b2710 jest na polskim rynku od 10.2010r czyli nawet 2 lat nie a Ty napisałeś ,że ponad :D Faktycznie to dobry model i ma wytrzymałą obudowę ,ale ja polecam b2100,no jest trwalszy i sprawdzony a b2710 problemy z softem itp. mogli być porównać solida b2100 i b2710 ich wytrzymałość :) ja używam solida b2100 od 2,6 roku a nie dawno sprawiłem sobie c3350 :)

  • 0

    31. ~laik  2012-09-23 20:15:29  host: s147pc161.mmj.pl

    Jesli dokupie zewnetrzny GPS to bedzie on wspolpracowal z tym telefonem??

  • 0

    32.  2012-09-24 00:18:10

    wiec 10.2012 bedzie dwa lata.cos to zmienia ? chyba nie. a wracajac do meritum. miałem samsunga b 2100 ponad rok.mam dwa lata (niemal juz ) b2710. ale nie wrócił bym do b 2100. mały ekran, brak mozliwosci instalowania aplikacji tak jak w b 2710.bo procek w nim nie wyrabia.gorszy aparat( choc i w b2710 zadne cudu.jednak to nie sa telefony kupowane dla aparatu) jeżeli chodzi o wytrzymałosc obudowy to pomimo ze obydwa spełniaja wymagania norm na ip67 to jednak b2100 sprawia wrazenia bardziej solidnego. ponadto w b 2100 bateria dłuzej trzyma. jedynymi znanymi w moim b 2710 kłopotami z softem jest to ze zdarza mu sie czasem zapominac w czasie pisania sms o polskim t9 i wybiera angielski.co do c 3350 to ten wyglada na mniej odporny na zniszczenie. no i ma tylko edge a brak mu umts. przydaje sie to gdy uzywamy telefonu jako modemu. moze wreszcie samsung wypusci nastepce b 2710 z lepszym aparatem(chodzi o auto focus) i podobnie odpornego na zniszczenie. i jeszcze cos a co jest wada solidów. w zadnym nie ma mozliwosci wgrania softa przy pomocy programu kies.

  • 0

    33.  2012-10-03 17:19:00

    Więc tak c3350 sprawia wrażenie mniej solidnego owszem ,ale ma tę samą normę odporności co b2710 więc wytrzymałość ta sama.:D Bateria w b2100 trzyma 2-3 dni ,bo już trochę czasu ma :) A co do następcy b2710 też mam nadzieję ,że takie coś wkrótce się pojawi :) Właśnie w b2710 jak wspomniałeś o tym t9 co się czasami przełącza na angielski to lekko nie dopracowany soft :) Mógłbyś przesłać mi trochę fotek b2710? po 2 latach używania chciałbym zobaczyć jak się trzyma ,bo może wymienię c3350 na b2710 :) Pozdrawiam o to mój mail (danny1266@o2.pl)

  • 0

    34.  2012-10-03 17:23:51

    model e2370 wyszedł wcześniej od b2710 bodajże o miesiąc :)Mój tata używa solida e2370 9 miechów i jest zadowolony :) szczególnie z baterii która na luzie od nowości trzyma 21 dni :D Co do obudowy jest wytrzymała ,ale za bardzo plastikowa i jest jeden minusik szkoda ,że nie ma przykręcanej klapki baterii :( Tata póki co sobie chwali jak mówię mu żeby zmienił na b2100 lub b2710 to mówi ,że absolutnie. Wcześniej tato używał solida b2100 przez 2 lata i mówił ,że jest bardziej gumowany i lepiej znosi upadki , tata pracuje jako ratownik wopr więc solid b2100 bardziej zdawał egzamin niż e2370 może w przyszłości tata weźmie drugiego b2100 ,bo jest według niego królem solidów :) Pozdrawiam szczególnie rboc!

  • 0

    35.  2012-10-04 07:25:17

    Więc b2710 jest to dobry model może się na niego skusze ale póki co używam b2100. Tata używa e2370 :D

  • 0

    36. ~danio  2012-10-07 12:05:52  host: host-89-238-18-236.smgr.pl

    Więc ja polecam samsunga b2100 a c3350 to taka wersja między b2100 a b2710

  • 0

    37. ~SAM  2012-10-24 21:41:57  host: 37.30.62.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    BATERIA tez sie laduje tak dlugo jak w b2710?

  • 0

    38. ~Daniel98  2012-11-04 18:04:43  host: host-89-238-18-236.smgr.pl

    SAM powiem ci ,że około 3 godziny :)

  • 0

    39. ~  2012-11-05 10:06:56  host: afrs162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung Solid C3350 - po miesiącu użytkowania porysowała się szybka gorzej niż w Solid B2100 po 2 latach - gorsza latarka praktycznie nie świeci

  • 0

    40. ~ja  2012-11-16 22:30:33  host: gur118.internetdsl.tpnet.pl

    a mnie głośnik charczy przy rozmowie oddany do reklamacji solidny solid

  • 0

    41. ~  2012-11-19 18:35:08  host: 80.50.140.58

    samsung c 3350 do niczego bardzo słabo chwyta zasięg i jakiś dziwny pogłos jest w telefonie

  • 0

    42. ~veepowerr  2012-11-21 20:19:59  host: 109.58.61.35.bredband.tre.se

    Tel bardzo kiepski w stosunku do poprzedników słaba bateria dziwny słownik

  • 0

    43. ~sławko  2012-11-28 10:03:28  host: gur118.internetdsl.tpnet.pl

    po tygodniu uzytkowania poszedł do reklamacji -głośnik do rozmów strasznie charczał-dostałem nowy zobaczymy jak bedzie zawiedziony po przesiadce z nokii

  • 0

    44.  2012-12-09 07:47:58

    Telefon niezgorszy, jedyne minusy to kiepska słyszlność rozmówcy z głośniczka podczas rozmowy( taki pudełkowaty dżwięk, ale głośny) i zbyt małe literki podczas pisania sms.Poza tymi wadami godny polecenia.

  • 0

    45. ~GOŚĆ  2012-12-17 12:45:58  host: mam.siec.idealan.pl

    TELEFON BARDZO DOBRY MAM GO JUŻ PÓŁ ROKU I NIE NARZEKAM ALE ODTWARZACZ MUZYCZNY MA DO DUPY PLIKI SĄ ROZWALONE PO CAŁYM TELEFONIE GDY SŁUCHASZ Z NUTKI NA PASKU NA EKRANIE A GDY Z FOLDERU I ZATRZYMASZ TO NASUWA OD POCZĄTKU UTWORU MIAŁEM PRZEDTEM NOKIĘ I SZŁO PO KOLEI KOLEGA TEŻ MA SAMSUNGA ALE INNEGO TYPU I MA TAKI SAM PROBLEM SAMSUNGI CHYBA WSZYSTKIE MAJĄ TEN SAM PROBLEM KTÓRY JEST BARDZO UCIĄŻLIWY GDY SIĘ SŁUCHA AUDIO KSIĄŻKĘ

  • 0

    46. ~pepik  2012-12-18 22:46:30  host: 85.219.241.122

    wlasnie dzisiaj wziolem c3350 i zobaczymy co z tego bedzie

  • 0

    47.  2013-01-27 20:10:09

    Miałem ten model przez 6 miesięcy. Od lutego 2012 do sierpnia. Obudowa- może i twarda ,ale lakierowana strasznie się rysowała ( nie rzucałem telefonem ! Można powiedzieć dbałem) Połączenia- jakość rozmów tragiczna ! ,trzaski podczas rozmów , jakieś "brzęki" Klawiatura - może być ,ale cienka warstwa gumy. Odporność - bardzo dobra ,ale po upadku karta sim się wysuwała , śrubka mocująca klapkę sama się odkręcała w kieszeni porażka Latarka- szkoda słów , (zapalniczka za 10zł ma lepszą) najgorsza ze wszystkich solidów ,podobne światło do modelu e2370. Nie polecam tego telefonu!! Dołóżcie 50zł i kupcie sobie model b2710 ,który bije ten telefon na głowę. Pozdrawiam

  • 0

    48. ~jms  2013-04-01 20:00:33  host: 77-254-39-32.adsl.inetia.pl

    c 3350.ciekawi mnie po co przy włączaniu i wyłączaniu latarki jest pdswietlany wyswietlacz?latarka nie daje światła.klawiatura nie jest tak dobrze wyczuwalna w rekawicach jak w b 2710.no i zamkniecie jak w zabawce.jedyny plus to wygląd ,reszta bez porównania zwycieża b 2710.

  • 0

    49. ~Mario  2013-04-12 20:08:27  host: user-31-174-72-71.play-internet.pl

    głośnik do rozmów nie jest odporny na opiłki metalu, nałykał i teraz masakrycznie charczynie. Nie wiem czy mi to gwarancja uwzględni :P

  • 0

    50. ~oskar  2013-04-14 13:36:34  host: public723756.centertel.pl

    a w jakim telefonie glosnik jest odporny na to co piszesz ?? to nie jest woda ze zatrzyma ja membrana z goretexsu.

  • 0

    51. ~piotrekk772  2013-04-14 17:59:59  host: bls52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. mam pytanie czy w tym telefonie tez jest taki problem jak w b2710 ze podczs pisania sms z t9 i proby powrotu do wybranego wczesniej slowa ten rowniez sie zawiesza i resetuje? czy moze zostalo juz to rozwiazane?

  • 0

    52. ~bogdan  2013-04-16 20:29:31  host: 37.228.3.56

    ~piotrekk772. w samsungu b2710 nie ma tego co piszesz na najnowszym sofcie. na niebrandowanym , czyli open samsunga. telefony z brandingiem operatora tak robia

  • 0

    53. ~piotrekk772  2013-04-24 18:50:35  host: afbw123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bogdan dzieki za odpowiedz

  • 0

    54. ~bogdan  2013-05-01 20:52:55  host: public-gprs47815.centertel.pl

    ~piotrekk772 prosze cie bardzo ty jełopie

  • -1

    56.  2013-06-30 06:53:18

    witam. Mam pytanie odnosnie wyswietlacza do Samsunga c3350. Otoz czy bedzie pasowal wyswietlacz do modelu b2710? Ilosc kolorow i rozdzielczosc w obu modelach jest taka sama lecz rozni sie wielkoscia b2710 ma 2 cale, a w c3350 2,2 cala. Z gory dzieki i prosze o odpowiedz na moje pytanie. pozdrawiam

  • 0

    57. ~badman ]  2013-09-12 19:57:36  host: dyj68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć mam taki problem po kliknięciu zerowanie całkowite pojawia mi się komunikat ''master reset fail csc is not configured'' wiecie może co mam zrobić??

  • 0

    58. ~grzecho  2013-12-14 17:12:56  host: aajs234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ten posiadam prawie od roku. Jeśli chodzi o mnie i o moje potrzeby, to uważam jego zakup za bardzo dobry wybór. Wcześniej miałem już sporo telefonów, w tym dwa smartphony, jednak C3350 okazał się dla mnie idealny. Od chwili włączenia telefon jest gotowy do pracy w kilka sekund. Klawiatura jest wygodna i cicha, pisze się bez problemu. Jak na razie nie przydarzyła mi się żadna zwiecha, telefon jest szybki i działa płynnie. Bateria - przy moim przeciętnym użytkowaniu to jest 12-13 dni przy włączonym telefonie 24/h, myślę że to mówi samo za siebie. Kolejny przydatny gadżet, to latarka którą się włącza bezpośrednio, przytrzymując specjalnie dla niej zrobiony klawisz po lewej stronie obudowy, czyli nie trzeba się przedzierać przez menu by użyć latarki. Świeci wystarczająco jasno, przydała mi się już nie raz. Kolejna fajna sprawa, to radio które działa bez podłączania słuchawek, po prostu włączasz i słuchasz, w moich poprzednich telefonach wszędzie trzeba było podłączać słuchawki które służyły za antenę. Śrubę w tylnej klapce można odkręcić monetą, nie ma problemu. Przydaje się też wbudowany słownik polsko - angielski i odwrotnie. Na pewno nikt nie będzie narzekał na zbyt ciche dzwonki, gdyż telefon na maxa obudzi umarlaka. Aparat 2mpx robi jak na telefon całkiem przyzwoite zdjęcia zaspokajające podstawowe potrzeby. Reasumując, dla osób które nie potrzebują smartphonowych bajerów, a telefon służy im przede wszystkim do dzwonienia i pisania sms, oraz nie lubią zbyt często podłączać telefonu do ładowarki jest to naprawdę dobry wybór. Polecam i pozdrawiam.

  • 0

    59. ~Vampire  2014-01-06 20:29:54  host: 088156151157.stargardszczecinski.vectranet.pl

    Niestety Solidy Samsunga to juz nie to. Mam ten model jako drugi phone do zadanń specjalnych i ma pewne wady. Rozpatrujemy tu telefon w kategoriach telefon klasyczny nie smartphone. Pewna partia telefonow który ja tez niestety posiadam ma wadę luzu na pokredle dociskającym klapkę, tzn, pokredło nie trzyma sie gdy jest zamkniete - lata luźno. Dodam że pokredło jest z plastkiu, nie jak mozna wywnioskowac ze zdjec z metalu. Jakość połaczeń jest kiepska, dzwięk zniekształcony - nie rozumie sie co ktoś mówi, czesto połaczenie po prostu szarpie a dzwięk zanika. Pancerność tego Phone'a to już nie to, plastik jest znacznie miekszy i delikatniejszy niz B2100. Latarka to chyba jakis żart, dodatkowo brak blokady przed właczeniem powoduje że .... swieci i zużywa baterie leżąc w kieszeni/kaburze. Guma od guzików tez ciensza, ekran....no jeszcze nie pękł wiec nie bede go tyrał. Z plusów to: Bateria jest dalej pancerna, choc ciut gorsza, większy kolorowy ekran i.... tyle. Powiem wam gdyby w B2100 było złącze microUSB do ładowania to bym wrócił do tamtego telefonu.

  • 0

    60. ~JanosiQ  2014-01-11 22:23:02  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Witam,Ja mam pytanie czy tym telefonem moge nagrywać filmy pod wodą? tzn Czy się mikrofon od telefonu lub głośnik nie popsuje ? Proszę o odpowiedź bo chciałbym kupić ten telefon obecnie mam galaxy ace z pękniętą szybką. Pozdrawiam

  • 0

    61. ~igor  2014-05-10 17:55:07  host: public-gprs517461.centertel.pl

    ~janosiq. to oczywiste ze mozesz nagrywac filmy pod woda.prawo nie zabrania nagrywania takich filmow. i mikrofon i lub głosnik na pewno nie popsuja sie.jak tylko kupisz telefon to zanurz sie na głebine zeby nim filmowac rybki i inne głebinowe stworzonka. czekamy na twoj ekscytujacy film. ogólnie telefon ten to ...kicha. b2100 to było dobre urzdzenie. braklo w nim wejscia typowego usb i wiecej pamieci. bylo jej zaledwie 7 mb dla uzytkownika. ale pamietam bo tez mialem b2100 jakis duren w tej pamieci umiescil szablony mms a ktore zajmowały 2 mb i nie mozna było tego usunac.

  • 0

    62. ~rudy  2014-05-27 21:01:42  host: 89-79-184-98.dynamic.chello.pl

    Dwa tygodnie temu w garażu, przejechałem moim Oplem Omegą Kombi po przypadkowo zostawionym na podłodze B2710, i niestety odpadł mi włącznik latarki, która była mi akurat potrzebna pod samochodem, podłoga nie jest zbyt równa więc trochę się wygiął, ale dało się go wyprostować, jednak jest jeszcze pewne odkształcenie i chyba już nie jest wodoodporny. Poza tym działa całkiem normalnie. Po przeczytaniu waszych opinii o C3350, zdecydowałem się na zakup po raz drugi B2710. To najlepszy telefon jaki miałem, a prowadząc firmę budowlaną, bardzo szybko niszczę telefony, ten musiałem przejechać samochodem żeby go zniszczyć, choć jak wcześniej napisałem telefon nadal działa, nie działa tylko latarka.

  • 0

    63. ~  2015-09-25 14:51:59  host: mastiff1.strazgraniczna.pl

    C3350 miałem 3 lata i do dnia dzisiejszego działa bez zarzutów. Po trzech latach pękł mi wyświetlacz po upadku z 3 metrów na kafelki wiec to zakończyło jego żywot. Polecam wszystkim.

  • 0

    64. ~Elmer  2015-11-02 21:07:09  host: user-94-254-193-251.play-internet.pl

    Mam jakiś czas bateria trzyma ponad 13 dni , przy rozmowach i sms dźwięk super,aparat po przerzuceniu zdjęcia na htc super ,do pracy ideał

  • 0

    65. ~jam z ełku  2016-03-24 14:29:33  host: host139.elkman.pl

    solid b2100 rewelka spadał upadał swiecił no i najważniejsze otwierał browarki kilka razy ;-) jego następca podobnie B2710 jeszcze nie otwierałem butelek... ps ten wygląda ładnie ale powstrzymuję się od nabycia i testowania, opieram się jak mogę poki co smartfoniakom k.. wa cieżko ale jak bym dostac dual sima takiego xcovera z mega bateria i wyświetlaczem do 4,5 cala biore w ciemno pozdrawiam fanów odpornych telefonów

  • 0

    66. ~samsung solid b  2016-08-04 22:36:32  host: 23-30.zicom.pl

    mam solida b27..... i wszystko spoko ale po roku uzywania sie zacina.ale polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet