Samsung C3322 - opinie
Telefony Samsung Samsung C3322 Opinie o Samsung C3322

Samsung C3322

w sumie: 59
  • 0

    2. ~  2011-07-07 14:17:47  host: 46.188.143.142

    Czas czuwania (660 h) robi wrażenie! Gdyby miał wybieranie głosowe (jest mi konieczne do samochodu), to już bym po niego biegł do sklepu!

  • 0

    4. ~  2011-07-07 16:05:25  host: ddc150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lepszy niż myPhone, ale zdecydowanie droższy.

  • -1

    6. ~Tiger N.  2011-07-08 15:37:33  host: 212.45.5.172

    Przecież wygląd frontu obudowy Samsunga C3322 jest ewidentnie skopiowany z Nokii 6300 ! Ja bym podał Samsunga do Sądu za kradzież rozwiązań - w postaci projektu obudowy :) Tak w ogóle to jak pierwszy raz zobaczyłem Samsunga C3322 to od razu skojarzył mi się on z chińską podróbką Nokii 6300 ;)

  • -2

    7.  2011-07-09 09:49:05

    nie widze sensu wypuszczania takich słuchawek jak ta kto kupi coś co było już dostępne 3 lub 4 lata temu i zapłaci za to więcej

  • 0

    8.  2011-07-14 14:37:19

    @7 W brew pozorom cały czas jest zapotrzebowanie na podstawowe aparaty. Ja mam prywatnie X8 ale jak służbowy z Samsunga Z370 wymienili mi na HTC Wildfire to myślałam ze cholery dostanę. Najpierw kupiłam sobie używanego Naite, a teraz zlitowali się i dali mi Cedara:) ja akurat osobiście do pracy wolę proste modele.

  • 0

    9.  2011-07-15 16:05:48

    @8 nie ma co się wdawać w dyskusje, jedni potrzebują telefonów do dzwonienia, inni gadżetów i wodotrysków. Jedni będą zadowoleni, że nie muszą nosić 2 telefonów a inni najchętniej by zabrali 5 najnowszych, żeby się popisać przed kolegami. Co do wymiany u mnie też ostatnio ktoś wpadł na genialnym pomysł i dali nam C3... powiem tylko tyle - dużo dzwonię i dużo się przemieszczam samochodem i ten telefon to tragiczny wybór.

  • 0

    10. ~  2011-07-19 17:04:03  host: afov101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sądze że jak by mi wleciał do kibla to by działał :D takie telefony to dobra rzecz praca ogródek xD no i 2 karty sim to duży plus

  • 0

    11.  2011-07-21 15:16:33

    czy udało się komuś odszukać gdzie się ustawia, by przy rozmowie na karcie 1, połączenie na 2 kartę dawało sygnał w słuchawce jak przy połączeniu oczekującym? trochę szkoda jakby z tak przydatnej opcji zrezygnowali (dużo starsze samsungi to miały).

  • 0

    12. ~  2011-07-25 13:03:12  host: c20-206.icpnet.pl

    Witam, czy ktoś ma przy tym telefonie problemy z zestawem słuchawkowym? Jeśli do mini jacka podłączam zestaw słuchawkowy, to przy dzwonieniu od razu mnie rozłącza. Z kolei jeśli podłączam najzwyklejsze słuchawki, to sygnał z mikrofonu idzie na słuchawki, natomiast rozmówca nic nie słyszy...

  • 0

    13.  2011-07-27 22:00:50

    Witam! Przez ostatnie 8 lat miałem tylko telefony Noki, z serią "N" i "E" w tytule, i byłam bardzo miło zaskoczony jakością materiałów (przednia część obudowy + klawiatura z aluminium) i łatwością obsługi. W tej cenie z telefonów na dwie karty sim - rewelacja. Natomiast - mam problem z komunikacją telefonu z oprogramowaniem Samsunga (KiEs) i z zestawem słuchawkowym. Próbowałem 3 modele (od Nokii, SE, i Samsunga) Po podłączeniu tych ostatnich telefon wariuje, sam wybiera połączenia, a po odpaleniu odtwarzacza MP3 po kilku sekundach się zacina. Ze zwykłymi słuchawkami 3,5 mm wszystko działa. Ma ktoś jakiś pomysł???

  • 0

    14.  2011-07-30 01:33:47

    po moich poszukiwaniach okazało się, że samsung tym modelem cofnął się w rozwoju - miałem d780, c5212 i obsługiwały 2 karty również w czasie rozmowy. C3322 w trakcie rozmowy wylogowuje 2 kartę - jest to dla mnie poważna wada o której nigdzie przed zakupem nie wyczytałem (Samsung na wysłane zapytanie milczy od kilkunastu dni). Jest to telefon który tylko w trakcie czuwania potrafi obsługiwać 2 karty! Co do kies'a wyłącz wszystkie antywirusy i firewalle u mnie nod32 blokował połączenie przez USB, przez BT nie udało mi się skutecznie połączyć.

  • 0

    15. ~jaktob77  2011-07-31 22:16:39  host: 178-36-88-82.adsl.inetia.pl

    nowy soft - bledy straszne.. nawet alarmu na dni tygodnia nie mozna ustawic.. i nie wiem czy wymienic dane z komputerem.. kabel ktory dokupilem nie dziala.. org. nie ma w zestawie.. przez bluetooth za cholere nie chce sie laczyc z zadnym softem :( brak latarki - ale to wiedzialem w momencie zakupu.. generalnie jest ok, choc jeszcze glupie jest pokazywanie obu kontaktow z jednej i drugiej sim bedac zalogowanym na 1.. przegladajac np. plusa powinienem widziec tylko kontakty z plusa.. przegladajac play.. tylko kontakty z play.. po to jest przelacznik miedzy kartami.. wtedy dzialalo by to jak dwa oddzielne telefony.. a teraz jest mam te same nr. na tej i na tej karcie to czesto dzwonie na play z plusa.. z playa do plusa.. bo to wszystko jest wymieszane i nie mozna tego ustawic.. to duza wada samsuga (mialem kilka duali)

  • 0

    16. ~waski  2011-08-03 14:38:09  host: osu137.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie do tych ktorzy maja ten telefon: czy klawisze funkcyjne te obok klawisza nawigacji sa podswietlane czy nie sa???, wiem ze w sharku nie sa i chociaz nie ma to znaczenia dla funckjonalnosci to po prostu glupio wyglada noca...

  • 0

    17. ~rre  2011-08-06 14:17:41  host: user-31-174-199-252.play-internet.pl

    czy ktoś już wie jak sprawuje się bateria?

  • 0

    18. ~Artur  2011-08-12 14:53:12  host: it18.internetdsl.tpnet.pl

    do 16 waski Alarmy na dni tygodnia można ustawić wystarczy wejść w powtarzanie co tydzień i wybrać dni powtórzenia.

  • 0

    19. ~htk  2011-08-15 03:49:40  host: user-46-113-19-215.play-internet.pl

    Bateria przy średnim użytkowaniu równe 4 dni wytrzymała. Poza tym faktycznie jest problem ze słuchawkami tj. jak np słuchamy radia i ktoś zadzwoni i odbierzemy to my słyszymy natomiast dzwoniący nie, dopiero wyciągnięcie kabla pozwala usłyszeć. Przełącznik kart zbyt wystaje i podczas trzymania tel często niechcący przełączamy karte

  • 0

    20. ~play&orange.go  2011-08-15 12:43:20  host: public26276.xdsl.centertel.pl

    powiem krótko i na temat jak orange zrobi pakiet na smsy do wszystkicz sieci to zrezygnuje z tego badziewia i z karty orange

  • 0

    21. ~Mateusz  2011-08-15 15:51:28  host: dbm212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jak to jest z tą drugą kartą? jak będę rozmawiał z jednego numeru a ktoś będzie dzwonił na drugi to będzie słyszał sygnał zajętości czy że mam telefon wyłączony. Ewentualnie polecicie coś do 300zł z dualsim?

  • 0

    22.  2011-08-25 18:51:41

    #21: będzie słyszał tak jakbyś był poza zasięgiem sieci lub miał wyłączony telefon. Aparat obsługuje 2 karty tylko w czasie oczekiwania, podczas rozmowy wylogowuje 2 numer. Szkoda, że nigdzie nikt się tym nie pochwalił bo bym go nigdy nie kupił, a pomoc samsunga od przeszło miesiąca milczy i nie wie co odpisać.

  • 0

    23. ~sagi  2011-09-23 22:42:44  host: najszybszelaczewsosnowcu2145.silesialan.eu

    witam.prosze o rade,czy podczas rozmowy np na karcie sim 1, karta sim 2 jest wylaczona lub poza zasiegiem czy jest to kwestia ustaienia kart aby sygnalizowalu sygnal zajetosci lub oczekiwaly.pozdrawiam

  • 0

    24. ~samsung3322  2011-09-25 13:23:44  host: ip-178-212-216-20.ambit24.net

    czy ktoś zainstalował jakąkolwiek grę z plików jar i jad, chętnie się dowiem jak to zrobił ...

  • 0

    25. ~Mariusz  2011-09-25 22:58:34  host: public126043.xdsl.centertel.pl

    Dobry,prosty telefon na 2 karty.Po zakończonej rozmowie z jednej karty przychodzi powiadomienie o próbie połączenia na drugiej,która jest w tym czasie niedostępna.Mnie to odpowiada,jak będę chciał się z tą osobą skontaktować to po prostu zadzwonię.Trochę słaba bateria,aparat bardzo miernej jakości.Menu bez możliwości stworzenia swojego i za kolorowe.Ogólnie za tą cenę całkiem nieźle,póki co jestem zadowolony. Uwaga na słuchawki przewodowe do rozmów.Sprzedawcy często nie mają pojęcia co sprzedają.Jack fizycznie pasuje ale układ styków w różnych talefonach jest inny i często słuchawki nie działają poprawnie.Prawdopodobnie,jak wyszukałem w internecie jack ma być z 3 stykami,nie z 4. Jak ktoś trafi na odpowiedni model to niech napisze.Ponoć to EHS44.Na pewno nie pasują EHS48.To,że w wielu przypadkach nie ma słuchawek w zestawie jest dla mnie największą wadą.

  • 0

    26. ~jasiekb  2011-09-28 12:21:42  host: 85.28.183.254

    czy udało się komuś ustalić sprawę z połączeniem oczekującym drugiej karty sim? czy nie ma takiej fizycznej możliwości i zawsze podczas rozmowy z jednej karty drugą będzie wylogowywana? (rozmówca ma sygnał jakby tel. był wyłączony). Proszę o pilną odpowiedź gdyż zastanawiam się nad kupnem tego tel. ale z taką wadą odpada całkowicie

  • 0

    27. ~Duszyczka  2011-10-09 10:56:47  host: afcy88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, zastanawiam się nad kupnem tego tel, ale niech ktoś z użytkowników napisze coś więcej o tym tel.

  • 0

    28.  2011-10-10 19:45:29

    #26: nie da się inaczej ustawić, pisałem nawet do Samsunga bo czułem się oszukany przez ich opis, odpisali: "ten telefon to dualsim, a nie duos". Mnie złapali na produkt 2simowo podobny. Smsy o powiadomieniu o których pisano wcześniej to funkcjonalność sieci a nie telefonu.

  • 0

    29. ~  2011-10-18 23:34:27  host: user124-164.satfilm.net.pl

    @26 Wystarczy ustawić przekierowanie dla obu numerów (z jednego numeru na drugi). I po kłopocie.

  • 0

    30. ~windstar  2011-10-19 18:47:59  host: 178.181.197.138.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Wyłączanie drugiej karty podczas rozmowy można ominąć za pomocą przekierowania krzyżowego połączeń przychodzących oraz włączenia na obu kartach połączeń oczekujących. Efekt jest taki, jak w przypadku połączenia oczekującego w zwykłym telefonie. Sprawdzone i działa. Polecam!

  • 2

    31.  2011-10-20 16:12:03

    Taki fajny fonik, ale żeby latarki nie miał? Po co komu fon bez latarki? Skoro nie ma gpsa to chociaż latarka powinna być, żeby było jak do domu w nocy wrócić (po pijoku)

  • 0

    32. ~rafalos  2011-10-24 22:41:27  host: w48.skanska.pl

    Własnie go kupiłem bo potrzebowałem prostego telefonu na 2 karty. Do innych rzeczy raczej wykorzystywał go nie będę. Dla mnei wazne było by współpracował z zestawem słuchawkowym. Sprawdziłem od razu w sklepie oryginalny od samsunga 3530 i wszystko działało OK. Teraz biorę się za testowanie innych rzeczy. A tak swoją drogą zdarzało wam się rozmawiać z dwóch telefonów na raz?? Jeśli nie to co za różnica jaki sygnał jest w słuchawce dzwoniącego na drugi numer?

  • 0

    33. ~mgoska  2011-10-26 21:37:23  host: 078088231116.kielce.vectranet.pl

    Ile w praktyce, przy dużej liczbie rozmów wytrzymuje tak na prawdę bateria? Pozdrawiam

  • 0

    34. ~Maciek  2011-11-11 20:11:30  host: 89-76-148-197.dynamic.chello.pl

    Na razie ładowałem dopiero dwa razy ale trzyma całkiem nieźle. Przy włączonym cały czas BT (bo przez pomylkę nie wyłaczyłem) i w sumie jakichs 60 minutach rozmów wytrzymał niecałe 8 dni. Teraz przy wyłączonym BT po 6 dniach sa jeszcze 4 kreski baterii.

  • 0

    35. ~pytanie  2011-11-19 14:45:06  host: nat3-229.ghnet.pl

    Nie działają mi klawisze skrótów, nie wiem dlaczego, może ktoś ma jakiś pomył?

  • 0

    36. ~MICHALLO  2011-11-29 12:02:18  host: proxy.wincor-nixdorf.com

    Czesc, mam pytanie dotyczące telefonu Samsung C3322. Czy da się wyłączyć dźwięki blokady klawiatury, usuwania raportów doręczenia smsów, sygnalizacji, że wiadomość została wysłana itp, przy normalnie działających dźwiękach wiadomości, połączeń i chociażby budzika?

  • 0

    37. ~Denwer  2011-12-11 22:26:55  host: unknown-61.nowanet.pl

    Witam, mam problem z telefonem. Przy próbie przekierowania połączenia na drugą kartę i odwrotnie wyskakuje komunikat - niedozwolone. Czy ktoś wie z czego to może wynikać ? Czy z sim czy z softu ? Pozdrawiam

  • 0

    38. ~ktos  2011-12-13 16:01:31  host: 84.1.254.227

    @ 11 - to dual nie duos

  • 0

    39. ~szere  2011-12-14 15:46:43  host: p578bd6f0.dip0.t-ipconnect.de

    Po przezyciach smartfonowych dotykalskich ten telefon to cudenko! Dla ludzi pragnacych telefonowac a nie bawic sie, po prostu rewelka. Trzyma ponad tydzien, dosc solidnie wykonany, dziala sprawnie, nie zawiesza sie i do tego 2x karty za niecale dwie i pol stowki...

  • 0

    40. ~gsi  2011-12-18 21:20:26  host: host-46-175-47-54.wtvk.pl

    Mam 3 tygodnie. Jest ok! Wszystko działa poprawnie. Bateria 6 dni, tylko dzwoniąc dziennie średnio 20 min. Trzy razy rozładowałem do komunikatu o rozładowanej baterii i ładowałem 6 godz.

  • 0

    41. ~Johny  2011-12-22 08:06:34  host: 89-72-216-96.dynamic.chello.pl

    Telefon fajny. Poprzednio miałem Nokię 6300 i ten telefonik doskonale ją zastąpił. Ładny design, poręczny, dobrze przemyślane funkcje, prosty w obsłudze, intuicyjny, a przy tym rozbudowany i wielofunkcyjny. Stosunkowo słaby aparat, ale za tę cenę OK. Głośne dzwonki, ale gorzej ze słyszalnością w słuchawce, trzeszczy i zniekształca dźwięk. Monitor ładny, czytelny, ale w słońcu tragedia :(, ledwo co widać. Trochę kiepskie rozwiązanie przełączania pomiędzy kartami - do tego celu jest boczny przycisk, który niestety dość łatwo niechcący przełączyć. Dość słabo trzyma zasięg. Ale wszystko to miała rekompensować (ponoć) rewelacyjna bateria. I tu niestety klapa :(. Po solidnym sformowaniu i kilku ładowaniach bateria przy w miarę intensywnych rozmowach wyczerpuje się po 2 dniach (w porywach trzyma do 2 i pół dnia). A miała trzymać co najmniej 4 do 5 dni. Niestety Szajcung to Szajcung i jednak wróciłem do wiernej i niezawodnej Nokii. pozdrawiam

  • 0

    42. ~markat  2012-01-14 13:09:15  host: 84-10-217-230.dynamic.chello.pl

    Mnie trzyma baterie max dwa dni i to nie całe !!

  • 0

    43. ~ggbaran  2012-01-20 14:08:33  host: aqp26.internetdsl.tpnet.pl

    Czy on nie ma klawiszy skrótów?? miałem wiele telefonów w tym nie mogę znaleśc takiej funkcji!!!

  • 0

    44. ~zoltan  2012-02-18 10:18:33  host: brw8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ggbaran, klawisze skrótów (ustawienie>telefon>skróty klawiszowe) Pytanie, AD MICHALLO - da się wyłączyć dzwięki alarmowe, dzwieki blokady klawiatury????

  • 0

    45. ~GSI C20XE  2012-02-19 19:24:54  host: host-46-175-47-54.wtvk.pl

    Wybrałem ze względu na Dual sim. Użytkuję od 3 miesięcy i jestem zadowolony. Działa poprawnie. Wcześniej chodziłem z dwiema nokiami 6030 i jedyne co w nich było lepsze to rzeczywiście dźwięk w słuchawce oraz głośniejszy tryb głośnomówiący. Tak poza tym bateria trzyma około 5-6 dni przy około 20 min rozmów dziennie, a obudowa jest odporna na zarysowania i zużycie. Dobry telefon.

  • 0

    46. ~pioh  2012-04-27 11:25:43  host: f054035115.adsl.alicedsl.de

    ten telefon nie ma klawiszy skrótów, bo ma inteligentny tryb oczekiwania (info od serwisu Samsunga). Poza tym w samochodowych zestawach głośnowówiących (np. Parrot CK 3100) można tylko odbierać rozmowy. Wybiera się tylko z telefonu, co przy braku skrótów klawiszowych wymaga zatrzymania samochodu aby bezpiecznie zadzwonić, a o komendach głosowych w zestawie można zapomnieć.

  • 0

    47. ~mania  2012-05-01 18:24:01  host: public-gprs161123.centertel.pl

    Czy ktoś potrafi ustawic blokadę klawiatury na hasło w samsungu gt-c3322? Szukam dwa dni i juz stracilam nadzieję że sobie z tym popradzę. Pomóżcie.

  • 0

    48. ~ela  2012-07-13 10:23:46  host: 0333.smevpn.tpnet.pl

    Witam, Kupiłam ten telefonik i jestem zadowolona,ale mam problem z podłączeniem słuchawek.Od mp3 działają i mozna słuchać muzyki,ale zestawu do rozmów nie mogę podłaczyć.Próbowałam 2 zestawy i rozmowa rozłacza się jak zestaw jest podłączony,wycisza sie telefon itd.Generalnie nie działa.Czy jakiś zestaw konkretny jest polecany do tego telefonu?jaka jest przyczyna,ze nie działa zestaw?

  • 0

    49. ~darek  2012-08-24 12:11:24  host: bmx56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zakupiony 2 dni temu i działa jak trzeba! To jest telefon a nie kompal :0 więc nie wymagajcie za wiele. POLECAM

  • 0

    50. ~Dawid Bittner  2012-09-06 11:34:41  host: gryf.wzks.uj.edu.pl

    Witam. Skróty klawiszowe są - a przynajmniej możliwość przypisania określonego numeru do danego klawisza z zakresu od 2 do 9. Najpierw wchodzimy do "Kontaktów", potem przechodzimy do "Grupy" a potem jeszcze do "Ulubione" i tam już można dodać zdefiniowane w kontaktach osoby. Ja tam widzę 18 pozycji, jak przypisałem pod drugi wpis określoną osobę to na klawiszu "2" mam szybkie wybieranie właśnie tej osoby.

  • 0

    51. ~globox  2012-09-27 10:09:54  host: 89-69-42-128.dynamic.chello.pl

    czy ktoś wie jak wydłużyć autoblokowanie klawiatury?

  • 0

    52. ~nowy właściciel 3322  2012-10-23 09:20:20  host: ecf114.internetdsl.tpnet.pl

    Jak wyłączyć w Samsungu 3322 Bluetooth

  • 0

    53. ~Daniel  2012-11-07 06:53:44  host: public-gprs96225.centertel.pl

    Witam... Mam proble nie chce włączyć mi sie tel tzn tak włączam wyskakuje mi SAMSUNG i model i znika i tak cały czas sam sie włącza wyłącza CO MAM ZROBC >?

  • 0

    54. ~thea  2012-11-30 13:05:38  host: 89-76-192-35.dynamic.chello.pl

    odp dla 2011-07-19 17:04:03 0 + - [zgłoś ten komentarz do moderacji] host: afov101.neoplus.adsl.tpnet.pl Sądze że jak by mi wleciał do kibla to by działał :D tak, to prawda, nawet jak wpadnie - to po wysuszeniu działa;) a ja mam banalne pytanie: jak odblokować nr telefonu? Zablokowałam jeden nr dla testu - i nijak nie potrafię odblokować. Usunięcie nr z książki nie pomaga. jeśli komuś udało się to ogarnąć to proszę o pomoc:)

  • 0

    55. ~szefler  2012-12-09 13:17:22  host: 212-106-31-75.adsl.inetia.pl

    ustawienia ---> połączenia ----> wszystkie połączenia ----> auto. odrzucanie ----> lista blokowanych :) i tam masz listę :)

  • 0

    56. ~GSI C20XE  2012-12-20 15:41:19  host: user-46-113-201-59.play-internet.pl

    Ok, a kto wie czy w tym telefonie można robić jakiekolwiek aktualizacje??? Np. sposób działania słownika i samej opcji pisania SMS doprowadza czasem do szaleństwa. P.S. Użytkuje już rok i jest ok. Tylko bateria już trzyma max 4-5 dni.

  • 0

    57.  2012-12-26 21:28:40

    Mam samsunga C3322. Nie mogę wysyłać mms-ów ale też nie docierają do mnie. Nikt nie może sobie z tym poradzić. W Plusie powiedzieli, że to jest wada tych telefonów. Czy mam go zareklamować, czy może mi pomożecie.

  • 0

    58. ~Ara  2013-01-19 00:35:03  host: acqg138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem samsunga C3322, co zrobić aby łączył się automatycznie ze słuchawką (już sparowaną) po włączeniu słuchawki (samsung WEP301), bo za kazdym razem pyta czy Połaczyc dźwiękowo ze słuchawką... i trzeba wyjąć tel. i potwierdzić. Inne telefony mają opcję Połącz automatycznie.

  • 0

    59. ~zep  2013-02-12 00:09:16  host: c0-83.icpnet.pl

    Po sparowaniu wejdź w opcje i wybierz "6 AUTORYZUJ" - jak podłączysz słuchawkę połączy się automatycznie.

  • 0

    60. ~Trolik  2013-02-15 08:42:13  host: host110.router8.tygrys.net

    Po wyłączeniu telefonu i ponownym załączeniu nie informuje kto próbował się ze mną połączyć. W starej Noki byłem o tym informowany za pomocą sms-a. Da się toto jakoś ustawić?

  • 0

    61. ~Asia  2013-04-28 12:23:14  host: 89-70-99-1.dynamic.chello.pl

    Mam ten model od ok 2 tygodni. Ogólnie mówiąc jestem zadowolona. Kupiłam w Saturnie za 219zł, uważam że to dobra cena. Telefon fizycznie jest solidnie skonstruowany, dobrze się układa. 1. BATERIA. Wytrzymuje mi 4 i pół dnia. To dość dużo jak na to ile z niego korzystam-ok 45min rozmów codziennie, kilka smsów i sprawdzanie poczty. Poprzednio miałam Sony Xperia Miro- tam dwa dni i po baterii, jak to w smartphonach. 2. APARAT 2mp to rzeczywiście nie dużo, ale lepsze niż VGA które nadal są produkowane (kpina). Szkoda że nie ma lampy, wtedy byłoby idealnie. 3. MENU przejrzyste, baaardzo intuicyjne, może trochę za kolorowe; dobra personalizacja obu kart sim. Nawet niezły kontrast, tylko w słońcu katastrofa niestety. Dzwonki głośne, choć tandetne-lepiej wgrać coś swojego. Jakość rozmów nie powala, ale jest całkiem dobrze. 4. SŁUCHAWKI. Tutaj natknęłam się na problem. Niby wejście uniwersalne 3,5 a coś nie gra. Może ktoś mi doradzi.. Mam słychawki 3,5 AKG model chyba 404. I niestety nie pasują. Tzn fizycznie tak, ale telefon ich nie widzi. A z komputerem, mp3 działają. Podobno chodzi o ilość styków. Moje AKG mają 2 styki. Ktoś wyżej napisał że nie są to też 4stykowe. Wobec tego powinny to być 3 styki. Właśnie zamierzam kupiać na allegro model EHS44, zobaczymy. No i wielka szkoda że do telefonu nie był dołączony zestaw słuchawkowy ani kabel. I nie wiem jeszcze jak działa odtwarzacz mp3, dopiero przetestuję. Pewnie rewelacji nie ma, ale to tylko telefon. Poza tym nie mam żadnego problemu z 2 kartami. U mnie to bardzo dobrze działa. Dostaję smsa że na drugi nr ktoś dzwonił w trakcie rozmowy. Przycisk przełącznika kart mógłby być lepiej usytuowany, ale tylko raz niechcący przełączyłam. Da się przyzwyczaić. Podsumowując. Ja zdecydowała się na komórkowy powrót do korzeni i polecam ten telefon każdemu kto potrzebuje dzwonić i smsować. Klasyka. A wady wszędzie się znajdą.

  • 0

    62. ~  2016-02-21 21:51:29  host: 162-157-255-130.dynamic.t-mont.net.pl

    Ponawiam pytanie #52, czyli "jak wyłączyć w Samsungu 3322 Bluetooth?".
    Niestety, z Bluetoothem całkowita klęska. Żona chciała używać C3322 w samochodzie z zestawem głośnomówiącym, ale próby zakończyły się niepowodzeniem, telefon w ogóle nie widzi zestawu CK-7W. Jakby tego było mało, nigdzie w menu nie ma opcji wyłączenia BT, który cały czas działa i zżera baterię.
    Telefon na pozór bardzo fajny, w rzeczywistości mocno niedopracowany, podobnie jak wiele innych produktów Samsunga.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet