Samsung C3300 Champ - opinie
Telefony Samsung Samsung C3300 Champ Opinie o Samsung C3300 Champ

Samsung C3300 Champ

w sumie: 24
  • 0

    2. ~bobmer  2010-05-19 13:57:54  host: 212.160.172.70

    dotykowe 2,4 cala ? chyba tylko dla malych dzieci bo ja jakos sobie nie wyobrazam chlopa z czyms takim "dotykającego" tego mikrusa.

  • 0

    3. ~  2010-05-19 15:33:50  host: client-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    wydaje mi sie ze sie nie przyjmie..chyba ze jako odtwarzach mp3/4..ratuje go karta pamieci, radio i jack 3.5. imho..

  • 0

    5.  2010-05-20 21:57:09

    jaki maluszek słitaśny, ale obsługa bedzie ciężka

  • 0

    6. ~  2010-05-20 22:50:34  host: 77-255-49-243.adsl.inetia.pl

    Ale to małe jest...

  • 0

    7. ~dawid  2010-05-23 07:26:19  host: 242-loplan.pro-admin.pl

    tani telefon jak będzie fajnie grał to będzie popularny w szkołach

  • 0

    8. ~Filip  2010-05-23 15:00:27  host: 088156050209.olsztyn.vectranet.pl

    Kolejny shit, dla ludzi, którzy szukają telefonu tylko ze względu na dotyk.

  • 0

    9. ~Kazio  2010-05-24 11:30:58  host: chello089076121120.chello.pl

    Kolejny model z dotykowym oporowym panelem dotykowym. Ciekawe kiedy w tanich komórkach będą stosować SUPER AMOLED :D

  • 0

    11. ~  2010-05-27 10:39:41  host: p10-05.opera-mini.net

    Kolejny corby

  • 0

    14. ~PKM  2010-06-05 22:00:00  host: host86-157-42-153.range86-157.btcentralplus.com

    Telefon jest w sam raz dla nastolatek do robienia sobie "słitaśnych" fotek (-.-) :P

  • 0

    15. ~leon2  2010-06-18 23:40:41  host: t19-15.opera-mini.net

    nisko ale to co powinien miec tel.jest oky.w cenie do 250zl polecam

  • 0

    16. ~Justyna  2010-07-22 10:29:57  host: 109.231.56.144.koba.pl

    Bosh... Już nawet Corby jest lepszy(chociaż nie cierpię Corbiego,bo to złom)... Myślalam że aparat choć trochę go wyratuje,ale okazało się że nie(1.3 mpx). Ekran praktycznie taki jak w komórkach z klawiaturą,a on jest na dotyk...Nie wzięłabym go nawet jakby zapłaciliby za mnie połowę.

  • 0

    17. ~Daga  2010-08-17 13:55:30  host: system858917593.mtvk.pl

    To bedzie hit ;P W sumie ma to czego potrzeba . Fajny i niedrogi . Godny polecenia dla niewymagających .

  • 0

    18. ~Daga  2010-08-20 16:24:40  host: system858917593.mtvk.pl

    Ciężko znaleźć naprawdę tani dotykowiec z gniazdem jack, a tego mi trzeba . Juz nie mogę sie doczekać kiedy będzie w Polsce ;)

  • 0

    19. ~Rama  2010-11-02 21:19:48  host: t08-05.opera-mini.net

    Bardzo fajny i praktyczny,moja dziewczyna go ma,niesluchajcie tych po wyrzej.nara

  • 0

    20. ~  2010-12-09 21:05:04  host: abnf138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo przyjemny telefonik, mimo malych rozmiarow obsluga b.dobra.

  • 0

    21. ~Lela  2010-12-30 10:05:23  host: kyp82.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i jest naprawde fajny maly zgrabny a gtlosnik ma mega glosny kocham go a tamci to bredy gadaja

  • 0

    22. ~Ala  2011-02-20 13:43:50  host: 89-77-140-35.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon i jest naprawde fajny ; ) POLECAM . Ekran wcale nie jest za mały i łatwo sie na nim pisze i wgl. , a telefon łatwy w obsłudze !!!!! SUPER !

  • 0

    23. ~lolik  2011-05-31 16:47:51  host: 237.212-181-91.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    mam już ten telefon 6 miesiecy (nie mieszkam w polsce bo o ile myślę w polsce go jescze nie było ;)) i jest b. fajny, z tyłu jest rysik, jak piszę sms-y to nie muszę odrywac palca od ekranu bo wystarczy tylko np 3 razy leciutko nacisnac, sms-y pisze się na nim szybko, bo jak moja kolezanka ma avile to nie da sie pisac xD Ekran jest dobry i wwcale nie jest mały, już kilka razy upadł mi na ziemię i nic sie z nim nie stało ;) ładnie odtwarza muzykę. Menu rozwinięte jest na 3 strony (oczywiście jeżeli ktoś nie chce tak mieć to można zmienić w ustawieniach) zdjęcia robi ładne, wyraźne, ładnie oddaje barwy ;) Ma nawet photoshopa ;) polecam ten telefon

  • 0

    24. ~zfrustrowany  2011-06-23 13:21:30  host: 81-219-202-183.adsl.inetia.pl

    Kupiłem tego fona ale w pudełku nie było rysika mimo że jest na niego gniazdo w telefonie. Nie bylo tez kabla usb. To jakiś wybrakowany czy to standard?

  • 0

    25. ~Eldunari  2011-07-29 20:13:35  host: bml96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry wyświetlacz, jak na możliwości oporowego. W dodatku olbrzymim plusem jest świetny odtwarzacz muzyczyny. 1,3 mpix, ale aż tragicznie nie jest. I to wszystko za 200zł? Super sprawa!

  • 0

    26. ~mała  2011-08-12 22:54:02  host: dbi29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon, kupiłam go niedawno na allegro za 205 zł, mały, zgrabny, lekki, łatwa i przyjemna obsługa, mimo ze aparat 1,3 mpix robi bardzo ładne zdjęcia. Można posłuchać muzyczki mp3 lub radia. Jestem bardzo zadowolona.

  • 0

    27. ~Badżio  2012-01-29 11:51:08  host: public144027.xdsl.centertel.pl

    Witam Telefonik mam jakieś 6 miesięcy, w pierwszy dzień upadł mi do piachu i nic się nie stało. Głośniki chodzą nawet dobrze, nie są bardzo głośnie, ale powyżej przeciętnej. Działa bardzo dobrze, sms piszę się przyjemnie, jest zgrabny i w sumie mały, ale według mnie nie jest taki mały jakim go piszą. Wejście jack3,5:) Ogólnie polecam, tym bardziej, że cena to jakieś 200zł.:)

  • 0

    28. ~Ola  2012-06-20 15:42:38  host: 89-75-169-223.dynamic.chello.pl

    Posiadam ten telefon już 2 dzień i na razie nie widzę żadnych wad, a majstrowałam przy nim w zasadzie cały dzień. Mam kolor biały telefonu. Podczas przesuwania widget'ów nie ma problemów, choć zdarza się, że otwieraja sie aplikacje mimo, że nie chcę ich otworzyć. Dzwięk w słuchawce mógłby być nieco głośniejszy. Odtwarzacz muzyki jest na bardzo dobrym poziomia dałabym 8/10. Radio chodzi płynnie. Mało tapet, ale można sobie zawsze jakieś ściągnąć. Sms pisze się wygodnie. Telefon jest na prawdę bardzo lekki. Ogólnie całośc oceniam na 8/10.

  • 0

    29. ~ilaczek  2012-07-01 21:47:55  host: acgg23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam też ten telefonik, jestem bardzo zadowolona, tylko dzisiaj odkryła,że nie odczytuje mi mmsów??? pokazuje błąd konfiguracji, wiecie może o co chodzi???

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet