Samsung C3200 - opinie
Telefony Samsung Samsung C3200 Opinie o Samsung C3200

Samsung C3200

w sumie: 8
  • 0

    1.  2010-11-28 12:08:24

    Dobra funkcjonalność, fajny wygląd, niezła jakość wykonania.

  • 0

    2.  2010-12-19 23:00:17

    Klasyczny Samsung Monte. Bardzo mi się podoba.

  • 0

    3.  2011-03-18 20:38:43

    Dokładnie Klasyczny monte. Dobra jakość w dobrej cenie. Polecam PS. umowo plastikowy.

  • 0

    4. ~  2011-04-11 02:02:18  host: dbo190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ma blokadę smsów i telefonów z wybranych numeróe plus dodatkowo z numerów nieznanych? Tak jak jest to w E1080.

  • 0

    5. ~mateuszpiszcz  2011-10-21 13:54:58  host: hho62.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jako służbowy co ciekawe bez problemu radzi sobie z kartą microSD 16 GB. Wielki plus za to!

  • 0

    6. ~stanley  2012-02-13 18:45:04  host: ip-80-245-188-219.uznam.net.pl

    Mam ten telefonik.Ma blokadę telefonów z wybranymi nr,a więc i sms,mms.

  • 0

    7. ~Pytający  2012-04-17 14:30:46  host: public1026.cdma.centertel.pl

    Chciał bym zadać pytanie: Ile wytrzymuje w nim bateria I czy ma Wi-fi To pytanie jest do posiadaczy tego telefonu

  • 0

    8. ~Telefon bardzo prosty w obsłudz  2014-09-27 07:04:47  host: 088156193053.slupsk.vectranet.pl

    Telefon bardzo prosty w obsłudze, wyświetlacz czytelny jak na 2" porównywalna jakość jak mojej wcześniejszej nokii 6300. Błyszczącą tylną część obudowy można jeszcze przeżyć, ale największą wadą jak dla mnie jest ustawianie dzwonków czy też innych dźwięków mp3, dokładniej, każdy dźwięk, alarm czy melodia dzwonka mp3 musi najpierw zostać skopiowana do pamięci telefonu,

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-114-118.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet