Samsung C3050 - opinie
Telefony Samsung Samsung C3050 Opinie o Samsung C3050

Samsung C3050

w sumie: 162
  • 0

    2.  2009-05-06 10:53:52

    Cena niezla bo w saturnie chyba widzialem w gazetce ponizej 400zl. Popolarny moze byc szczegolnie w czasach "kryzysu" zwlaszcza ze jest to troche poprawiony E250(E251) ktory byl u nas bardzo popularny

  • 0

    3. ~i  2009-05-08 10:51:54  host: 213.25.189.50

    bardzo fajny telefon polecam wszystkim:)

  • 0

    4. ~  2009-05-11 10:26:07  host: slowackiego.limes.com.pl

    w Orange jest za grosze przy ab.25 zl, prosciutki, dobry dla mlodzieży, bo ma Blu chata:)

  • 0

    5. ~zuza  2009-05-12 15:38:05  host: cc.azsoft.pl

    telefon wygląda calkiem przyzwoicie...A funkcje ma odpowiedznie dla osób ktore potrzebuja telefonu tylko do dzwonienia, choc radio i odtwarzacz jest nie zly trzeba przyznać...Polecam osobiście

  • 0

    6. ~Edka  2009-05-16 14:40:04  host: 217.153.148.134

    mi się podoba ten telefon i jestem bardzo z niego zadowolona! I nie zgadzam się z tym, że jest to troche poprawiony E 250. Bo akurat się składa, że miałam oba telefony i C 3050 jest dużo duzo lepszy.

  • 0

    7. ~zuza  2009-05-20 13:46:15  host: cc.azsoft.pl

    Telefon jest świetny mam go od paru miesięcy i musze przyznać że jest nie zy. Bateria trzyba mi nawet do 6 dni pomimo częstych rozmów. Funkcje są dobre, glośny telefonik...Polecam wszystkim

  • 0

    8. ~Aniula  2009-05-23 09:42:35  host: hap37.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie bardzo fajny, prosty i taniutki telefon! w Zetafonie za 29zł, a od pon za 1 zł! idealny dla ludzi, którym zależy na prostym, przyjemnym telefonie bez bajerów, chociaż odtwarzacz mp3 ma i kartę 2GB w zestawie

  • 0

    10.  2009-05-30 14:09:46

    Telefon BOMBA :) bardzo ładny wizualnie, żałuję, że nie było go 2 lata temu, kiedy brałem swojego wysłużonego E250 :)

  • 0

    11. ~Piotrek  2009-05-30 14:15:43  host: fjt211.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego modelu. Czy jest możliwość minimalizowania odtwarzacza mp3 ? Pisania smsów itp. podczas słuchania muzyki?

  • 0

    13.  2009-06-04 10:09:26

    Wszystko rozumiem, ale aparat vga w XXI wieku to -wg mnie- po prostu wstyd. znam osoby, ktorym nie zalezy na bajerach, ale osobiscie jak widze "vga", to czuje niechec. juz chyba wole nie miec zadnego aparatu :). wygląd pozytywny.

  • 0

    14. ~marta  2009-06-07 17:19:33  host: proxy.idealan.pl

    a aparat ile ma pixeli ?

  • 0

    15. ~  2009-06-08 12:28:04  host: adn54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poprawiony e250 ? głupoty telefon cieszy się bardzo dużą popularnością wśród "dojrzałych" klientów, a nie "gówniarzy" szpanujących telefonem, a 3/4 opcji i tak nie umiejących używać.

  • 0

    16. ~aaaa  2009-06-14 16:05:07  host: public62195.cdma.centertel.pl

    czy sa w tym tel buszki graficzne??jak ich właczyc bo nie moge sobie poradzic??

  • 0

    17. ~adamusss  2009-06-28 14:43:38  host: acgl56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel mam od tygodnia i naprawde jest wart Uwagi !!!! Polecam xD

  • 0

    19. ~deed 222  2009-07-05 10:56:59  host: cvu38.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajefajny polecam:)

  • 0

    20. ~ttk2  2009-07-10 00:13:48  host: adtn156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia,i jak na razie dobrze się sprawuje.Jest jedno "ale",bateria krótko trzyma(tak przynajmniej zaobserwowałem).Kilka pełnometrażowych filmów 3GP sobie obejrzę i baterii starcza na ok.2 dni.Nie wiem czy to jest dobry wynik,jeśli chodzi o baterię,biorąc pod uwagę że oglądam filmy 3GP i trochę mp3 słucham.

  • 0

    21. ~kubuś  2009-07-11 08:19:52  host: host-89-231-76-203.lapy.mm.pl

    telefon jest nie najgorszy, ponieważ bateria trzyma bardzo długo , przy muzyce i radiu jest zawalista jakość dźwięku, jednak jeśli chodzi o gry, to w tym telefonie właściwie nie istnieją, tzn. można na nim zainstalować gry ale to zajmuje tyle czasu że grać się odechciewa

  • 0

    23. ~lala  2009-07-17 08:14:44  host: 212.160.172.70

    ten telefon ma wyswietlacz 65 tysiecy a nie 256!!!!!!!! nie wprowadzajcie uzytkownikow w błąd

  • 0

    24. ~zuzka26  2009-07-20 09:17:56  host: cc.azsoft.pl

    telefon jest świetny,ma znakomnitą baterie która spokojnie wytrzymuje 5 dni przy maksymalnym użytkowaniu...telefon ma silne glośne dzwoniki i ciekawe menu...polecam kazdemu...duzy wyświetlacz i znakomiata cena tego telefonu

  • 0

    25. ~PUSIA  2009-07-24 10:44:55  host: adnq137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    APARAT VGA-MA 800 000 PIKSELI BARDZIEJ DO POKAZANIA KOMUŚ ŻE SIĘ JEST NA JAKIEJŚ IMPREZCE I SKASOWANIE PÓŹNIEJ TEJ FOTKI WŁAŚCIWIE TO JEGO JEDYNA DUŻA WADA I MOŻNA POWIEDZIEĆ BRAK GIER SĄ 4 ALE PO ZAGRANIU W NIE PARĘ RAZYTRZEBA ŚCIĄGAĆ ICH PEŁNE WERSJE ORAZ NIE MOGĘ DOJŚĆ JAK WYŁĄCZYĆ GŁOS KLAWISZY A TAK TO TELEFONIK OK

  • 0

    26. ~mnk  2009-07-25 17:08:33  host: aain225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Komóra dobra.Wysw 256 tys,MP3 jest,karta 2gb,radio,wyswietlacz 2 cale,głośny głośnik.Fakt ze słaby aparatowo ale jak ktoś chce super foty niech kupi sobie lustrzanke to niebedzie narzekał.Albo niech nie szuka w telefonach z aparatami typu VGA.

  • 0

    27. ~kubuś  2009-07-28 15:18:35  host: host-89-231-76-203.lapy.mm.pl

    Telefon ładny prosty, nie należy być może do najlepszych , ale jest funkcjonalny

  • 0

    28. ~Tomek  2009-07-28 23:23:32  host: public-gprs21350.centertel.pl

    Aparat to 0.3.. Oczywiście,że są buźki graficzne :) Apropo odtwarzacza to również można zminimalizować i pisać smsy ;]

  • 0

    29. ~wszystkowiedzielus  2009-08-05 19:42:14  host: public9317.xdsl.centertel.pl

    ja mam niedlugo kupic sobie ten tel wyglad mnie zachwycil bajery nie takie zle tylko aparat by sie przydal co najmnie 2mpx ma blututa i to mnie satysfakcjonuje bo nie szukam telefonu z dotykowym wyswietlaczem za 1000 zl mi wystarczy na razie taki ogolem tel. super tylko ten aparat odradzam motorole e8 jest troche drozsza funkcje te same tylko aparat 2 mpx i dodykowa klawiatura (łatwo sie psuje) wystarczy tylko miec spocona dlon . jak taka dotkniesz klawiatury tego fona to juz jest popsuta

  • 0

    30. ~c3050  2009-08-13 12:37:21  host: 80.50.5.246

    ile mozna nagrac piosenek na tym telefonie i czy mozna

  • 0

    31. ~studentka.  2009-08-13 17:10:12  host: 095160219213.bialapodlaska.vectranet.pl

    Mam ten go pare dni;p dla mnie rewelacja, nie szukalam telefonu z milionem bajerow, uwazam ze telefon potrzebny jest do komunikowania sie a nie szpanowania... Moim zdaniem super:) polecam!

  • 0

    32. ~kamil  2009-08-17 20:47:01  host: coh170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam słaby aparat 0,3 mb pixela bądź 1,3 kicha zdjęcia do niczego może vizualnie fajny ale do niczego ;/ przykro mi ale polecam omnie 100% wspaniały tel

  • 0

    33. ~  2009-08-20 18:47:18  host: dlq249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam do czynienia z tym telefonem od około miesiąca i w zasadzie nie ma się do czego przyczepić. Co do aparatu, to odnoszę wrażenie, że jakość zdjęć nie jest wcale gorsza od zdjęć zrobionych przy pomocy np. Motoroli E8 (która posiada aparat 2 MPix). Z drugiej strony, jak ktoś chce robić naprawdę dobre zdjęcia, to kupuje sobie "prawdziwy" aparat fotograficzny a nie liczy na ten umieszczony w telefonie. To aparat jest dodatkiem do telefonu a nie na odwrót.

  • 0

    34. ~skobel  2009-08-20 18:55:34  host: 77-253-167-17.adsl.inetia.pl

    fajny, polecam, ale czy ktoś wie jak go podpiąć do kompa ? Kabel mam ale bez instalek, gdzie je skombinować ?

  • 0

    35. ~  2009-08-20 19:01:15  host: dlq249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeszcze jedna mała uwaga: wyświetlacz w tym telefonie posiada 65 tys. kolorów.

  • 0

    36. ~  2009-08-22 10:54:13  host: abh26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od półtora miesiąca i jestem bardzo zadowolona, moim zdaniem aparat nie jest najważniejszy

  • 0

    37. ~Weber  2009-08-27 15:11:19  host: ajx32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon stylowy, o profesjonalnym wyglądzie. Czytelne menu, czysty dzwięk radia i otwarzacza, żywe barwy wyświetlacza to jego niewątpliwe zalety. Cienka wysuwana płytka klawiatury może być dla niektórych niewygodna przy pisaniu smsów jedną ręką. Uboga instrukcja obsługi od dystrybutora zmusza do samodzielnej nauki o jego funkcjach i możliwościach. Minus to słaba bateria.

  • 0

    38. ~anilek  2009-08-28 10:13:10  host: csknet-84-234-41-210.csk.pl

    Jak kupie w orange te komorke to jest w zestawie usb?? bo jestem zdziwiona ze jak weszlam w allegro to nie widze jej??Prosze o odp

  • 0

    39. ~EJe  2009-08-28 23:53:47  host: public13277.xdsl.centertel.pl

    nie ma kabla usb ale jest karta 2gb wiec warto, tzn nie wiem jak na abonament ale w zetafonie jest i dodatkowo dostałam kubek ale to pewnie zależne od salonu :)

  • 0

    40. ~faralekkk  2009-08-31 22:52:25  host: inet20907nb-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    ja mam pytanie odnośnie tego tel. czy jak się dostanie mms-a to czy to zdjęcie da rade przybliżać? bo nie we wszystkich tel tak można robić a mi na tym zależy

  • 0

    41. ~sie pytam  2009-09-01 17:13:38  host: public35941.xdsl.centertel.pl

    a jak sie bierze w orange, to ma orange menu, czy zwykłe samsungowe??

  • 0

    42. ~aga  2009-09-05 12:15:09  host: 94.254.255.193

    Help nagralem mp3ke z komputera na karte pamieci i nie moge jej odtworzyc bo wyskakuje komunikat 'niedozwolone'. Czy da sie sluchac mp3ek zgranych z peceta?

  • 0

    43. ~  2009-09-05 12:34:36  host: csknet-84-234-41-210.csk.pl

    wlasnie od wczoraj mam samsung .. powiem ze jest dobry i polecam mam 2 minusy troche slaby apart ale moze byc i jak piszesz to slychac klikniecie juz tak bedzie i to troche denerwujace osoba sie pytala ta sie pytam niestety jest menu orangowe ale mozna wylaczyc jest opcja bo sprawdzilam

  • 0

    45. ~zet  2009-09-11 20:18:51  host: adji51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wejdżcie w ustawienia->wyświetlacz->tapeta dlaczego nie można tam wejśc w opcję Kalendarz czy zegar ?!

  • 0

    47. ~  2009-09-14 23:28:49  host: chello087207011045.chello.pl

    mam pytanie czy ten telefon posiada osobne wejscie na sluchawki i ladowarke?

  • 0

    48. ~elemeldudtki  2009-09-15 15:21:58  host: hbu6.internetdsl.tpnet.pl

    odpowiadam na pytanie 41 . samsung C3050 jak sie bierze w orange to ma menu z playa !!!!!!!!!!!

  • 0

    49. ~  2009-09-18 13:32:26  host: router.cus.pl

    Jak zmienić rozmiar czcionki sms?

  • 0

    50. ~MARO  2009-09-18 19:48:51  host: 212.160.172.70

    Da rade :) sam słucham z pc mp3 ;]

  • 0

    51. ~Tommi  2009-09-18 22:28:02  host: gxi74.internetdsl.tpnet.pl

    aga. moze nie jest to mp3.. tylko jakiś inny format. ogólnie rzecz biorąc telefon mam od dzisiaj i nie moge o nim za wiele powiedzieć, ale empetrójki odtwarza czyli to co najważniejsze dla mnie jest ;] Jak tam wyżej ktoś powiedział.. ten aparat VGA to tai aparat że może lepiej żeby go nie było.. wielkie gówno.. poza tym telefon nie wygląda na jakiś ekstremalnie wytrzymały, budowa jest lekka i raczej delikatna.. no ale zobaczymy... do tego 2 godziny się męczyłem jak zmienić dzwonek.. ;] wkońcu znalazłem w instrukcji.. no.. poza tym nie mam zastrzeżeń i ogólnie oceniam na plus.

  • 0

    52. ~nylson  2009-09-19 14:07:18  host: 87-205-36-217.adsl.inetia.pl

    to plik jest uszkodzony lub ma coz z prawami jak wrzucam i mi wszytskie smigaja :) mam 2 dni lelefon i ejstm zej****** zadowolny z niego latwy w opsludze maly i moza smsy pisac przy slyuchaniu muzyki a otwrzac monimalizuje sie do formy ekranowej po zlozeniu /:)) jakis pytanie prosze 6106753

  • 0

    53. ~Musik  2009-09-23 13:38:14  host: 77-254-10-129.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od miesiąca telefon łatwy w obsłudze .Bardzo dobry głośnik do słuchania muzyki wyraźny i głośny.Jedyny mankament tego telefonu to to że jeśli chcesz ustawić dzwonek jako główny musisz go skopiować do telefonu ;/Aparat no nie zbyt dobry ale zdjęcia rano czy w południe robi normalne.

  • 0

    54. ~against_her  2009-09-23 18:09:21  host: ip-54-38.apus-net.pl

    Hej :). Mogę, chociaż nie wiem dokładnie, niedługo stać się posiadaczką tego telfonu. Chciałabym znać prawdziwą prawdę ^^ na temat tyś kolorów i mpix telefonu. Pozdrawiam! :)

  • 0

    55. ~jaselko  2009-09-25 15:16:07  host: public65276.xdsl.centertel.pl

    ja mam aparat cyfrowy , mp3 to po co mi te bajery w telefonie samsunio jest ok . ale dlugo zajelo mi obczai jak zmienic sygnal sms ale zalapalem

  • 0

    56. ~ada  2009-09-29 15:42:04  host: user0-125.satfilm.net.pl

    mam pytanko i bardzo mi zalezy na odpowiedzi bo skłaniam sie do kupna tego telefonu. Aparat podobno jest VGA czyli wychodzi że zdjęcia są kiepskiej jakości.Czy zdjęcia robione tym telefonem są naprawde tak tragiczne???

  • 0

    57. ~Ivi  2009-09-30 09:55:02  host: 87-205-188-94.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon juz jakiś czs i jestem zachwycona! Full opcji, doskonały ekran(czytelny), świetna jakość radia i mp3, aparat dobry i niczym nie odbiega od tych 1,3 Mpix:) Zgrabny, dobrze sie trzyma w dłoni, karty pamięci do 8GB!!!.Rewelacja Świetny telefon dla każdego!Gorąco polecam!

  • 0

    58. ~Brama  2009-10-06 22:02:44  host: 83.175.144.161.koba.pl

    PIOTREK, tak da się zminimalizować odtwarzacz. I w tym czasie robić co innego telefonem.

  • 0

    59. ~ognisty_motyl  2009-10-11 16:50:55  host: aehv201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od wczoraj i zastanawiam się jak ściągnąć na niego muzykę? Prosze o pomoc...

  • 0

    60. ~Maciek  2009-10-14 14:47:39  host: apn-77-112-93-103.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam taki tel i można wrzucac na niego gry a wyciszyc dzwięk klawiszy to trzeba tymi klawiszami z boku po lewej stronie wyciszyc i wszystko jest ok.

  • 0

    61. ~???  2009-10-16 15:42:34  host: adqt154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak piotrek

  • 0

    62. ~tesniewazne  2009-10-25 11:58:05  host: adf94.internetdsl.tpnet.pl

    jak widze jak ktos napisal ze poleca to az sciska nie powiem gdzie okrojony w opacjach totalnie roznie dobrze posluzyc moze jako obudowa na wystawe w sklepie takie ma wg innych podstawionych opiniowcow super opcje notatki co maja 2zdania i tylko 100szt smsow malo sie miesci mimo karty utrudnione pisanie bateria krotko trzyma i wiele wiecej uniedogodnien a i czas sie nie zmienil mimo ze opcja automat zmiany czasu byla zaznaczona

  • 0

    63. ~Alex  2009-11-07 19:20:40  host: achy164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak komuś potrzebny aparat to niech sobie cyfrówke kupi wg mnie nieprzydatny zbyt często jest w telefonie no chyba że ktoś na siłę musi sobie zdj na nk zrobić:P aparat w telefonie jest dobry dla dziewczyn typu sweet'aśne hot13 xD

  • 0

    64. ~leon_tbg  2009-11-09 15:03:30  host: 83-1-112-93.tsm.tarnobrzeg.pl

    Aparat nie ma w ogóle pixeli :) to przedpotopowy aparat VGA

  • 0

    65. ~gosia  2009-11-10 22:09:05  host: hcj154.internetdsl.tpnet.pl

    a u mnie czas się zmienił sam, w odróżnieniu do przypadku powyżej :). ogólnie telefonik oceniam pozytywnie. jest łatwy w obsłudze, odtwarzacz super! nie znoszę dużej ilości bajerów w telefonie więc dla mnie jest w sam raz. jedyny minus jaki dostrzegam to słaba bateria, która 4 dni trzyma, chyba że samsungi tak już mają. nie wiem, może to przyzwyczajenie, wcześniejszy fonik bez problemu wytrzymywał tydzień...

  • 0

    66. ~dzojko  2009-11-16 13:51:55  host: abka115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo polecam ten telefonik mam go od paru tygodni i jestem zachwycony :-)

  • 0

    67. ~~~Piękna$~~  2009-11-21 10:31:02  host: 92-55-195-62.net.pbthawe.eu

    Fajny telefonik ;)) Niedługo go dostane. Widziałam go wiele razy i dodykałam. Moja koleżnaka taki ma i bardzo chwali. Polecam :))

  • 0

    68. ~Kasiek93  2009-11-22 14:28:43  host: blx253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś jak wyłaczyc dzwiek klawiszy?

  • 0

    69. ~elcia  2009-11-29 19:46:07  host: adrx138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo mi się podoba ten tel.

  • 0

    70. ~młoda  2009-12-01 16:25:40  host: 82.177.113.247

    jesli chodzi o bajery, to mi jak najbardziej wystarcza. Nie chciałam telefonu dotykowego, bo jest dla mnie nie wygodny, bajerów tez nie chciałam bo mogłabym się pogubić. Natomiast ten tel. ma podstawowe funkcje, które mi jak najbardziej wystarczają. Jednakże od kilku tygodni pojawia mi się problem z odbiorem smsów. Przychodzą mi nie w całości, albo wyskakuje błąd i nie da się ich otworzyć. Nie wiem czy to wina telefonu, czy sieci, bo tylko od orange tak się dzieje, bynajmniej narazie. Telefon mam od czerwca no i na początku sprawował się bardzo dobrze, no ale teraz przez te smsy, których nie mogę odczytać myślę o zmianie telefonu no i sieci.

  • 0

    71. ~studnisko  2009-12-03 13:25:27  host: ns1.isd-hcz.com.pl

    macie jakieś namiary na darmowe motywy, gierki itp..???

  • 0

    72. ~  2009-12-03 13:27:23  host: ns1.isd-hcz.com.pl

    Dźwięk klawiszy wyłączyć klawiszami z boku będąc na głównym ekranie

  • 0

    73. ~mmm  2009-12-03 20:47:15  host: dynamic-78-8-128-110.ssp.dialog.net.pl

    profil telefonu, normalny > opcje > edytuj> potem dwa razy w prawo strzalke i tam przechodzisz do wyciszenia sygnalu klawiatury. a wie ktos czy mozna wlaczyc aby klawiatura byla podswietlana??

  • 0

    74.  2009-12-04 13:10:16

    Witam. Mam ten telefon 2 dni. Otrzymałem go bez instrukcji ale doszedłem już do wszystkiego - oprócz jednej rzeczy: jak ustawić dźwięk alarmu z kalendarza?? I jeszcze jedno pytanko: czy ten środkowy ala dżojstik jest podświetlany?? Bo u mnie jest ciemno. Poza tym telefonik dobry.

  • 0

    75. ~..  2009-12-05 16:38:09  host: pc205a230.interpc.pl

    mam małe pytanie ;) dostałam to tego telefonu adapter . i jak wrzucam gry nie da sie ich zainstalowac . jeśli ściągam je normalnie z gazety czy tam z neta nie da sie połączyć z internetem i ściągnąć gry chociaż ze już telefon był konfigurowany . jak naprawic ten problem ?

  • 0

    80. ~crazy  2009-12-31 11:56:18  host: adkb43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tandi. wystarczy że wyciszysz klawisze przyciskiem na boku..

  • 0

    81. ~monia1212  2009-12-31 15:44:23  host: static-18-121-170-79.piotrkow.pilicka.pl

    telefon świetny, ale mam pytanie: jak wyłączyć dzwięk klawiszy?

  • 0

    82. ~rozsądny  2010-01-01 13:15:22  host: dynamic-78-8-19-72.ssp.dialog.net.pl

    Ten telefon jednych wkurza, drugich zadowala.Bo ciężko przestawić się nie którym na inny model.Ja go mam, bo mnie na niego stać.Wiele rzeczy mnie w nim wkurza, ale też i zadowala.Kwestia przyzwyczajenia się.Ten aparat nie ma wejścia USB łączy się go do komp. przez bluetooth.Z karty micro SD jedynie posłuchasz utworu bo, żeby ustawić go jako dzwonek trzeba skopiować utwór na pamięć telefonu.Jeszcze nie wiem jak kopiować dane z komp.bezpośrednio na kartę pamięci micro SD itp.itd.Życzę dużo cierpliwości wszystkim.

  • 0

    83. ~MARO  2010-01-06 20:07:43  host: 212.160.172.70

    edytuj tryb spotkania albo tam z czego korzystasz i tyle i tam wyłączysz ;]

  • 0

    84. ~  2010-01-06 20:08:57  host: 212.160.172.70

    dinuha / kup przejściówke jest taka że tam sie wkłada tą karte microSD i odrazu pod usb podłączysz i git :P

  • 0

    85. ~madzik  2010-01-10 16:16:34  host: aake125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik super :D jak dla mnie jest świetny :)) ale mam jedno pytanko:) jak wyłączyć pasek skrótu?? odpiszcie plis :)))

  • 0

    86. ~malenka21  2010-01-12 12:56:41  host: k106-223-117-195.flash-net.pl

    witam mam problem jak pisać w tym telefonie w eskach "ś,ć,ż,ć"itd...nie urzywając T9...dzięki!!!!

  • 0

    87. ~kali  2010-01-18 20:01:04  host: aaxc144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tel od pół roku .Ogónie jest ok .Jego wadą jest nie wątpliwie slider który po dłuższym użytkowaniu zaczyna się ostro ruszać i ma cholerne luzy (chyba że ktoś prawie nie używa slidera to inna sprawa ), bateria w brew pozorom trzyma bardzo dobrze ,a mianowicie mój rekord to 7 dni więc dobrze ,lecz przy co najmniej dwugodzinnym słuchaniu muzyki i wypisaniu około 200 esów trzyma 3-5 dni także jest ok.Głośniik ma naprawdę super a muzyka z dobrych słuchawek gra prawie tak dobrze jak niezłe głośniki ,dla porównania brat ma f400 ze stereofonicznym głośnikiem (nie wielka różnica )Ekran mały ,jak na nowy w miarę telefon to mało funkcjonalny ,nie obsługuję a jeśli to naprawdę mało formatów do odtworzenia z kamery .Aparat jak widać w danych słaby , nie przycina się w ogóle .Dla osób o małych wymaganiach jak najbardziej polecam .(myślę że moja opinia się przyda )

  • 0

    88. ~Maciek  2010-01-27 17:29:17  host: 193.138.243.203

    Witam posiadaczy tego Samsunga. Mam małe pytanie: Chcę go oddać do naprawy ale nie wiem czy z tymi wadami mogę. 1)Latająca klapka 2)Zmieniające się dzwonki SMS to znaczy: ja ustawię sobie MP3 a po pewnym czasie same się przywracają na oryginalne. Jest to bardzo denerwujące. 3)Ekran główny: ja chcę wejść w skrzynkę odbiorczą to mi wchodzi w utwórz wiadomość. Chcę wejść w budzik to zawiesza się. I czy mogę go oddać do naprawy?(mam go w Orange) Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.

  • 0

    89. ~  2010-02-15 13:40:31  host: wh3a240a254os.osk.pl

    jaki ma aparat ten fon

  • 0

    90. ~agacia  2010-02-16 17:55:18  host: acxb105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    maciek mozesz. a ja mam takie pytanie wiem ze sie pojawiło ale nie zauwaażyłam odpowiedzi (moze niedokładnie czytałam;p) no wiec jak zmienic dzwonek sms i normalny dzwonek?

  • 0

    91. ~ktoś  2010-02-16 18:34:51  host: 77-253-125-223.adsl.inetia.pl

    macie błąd w opisie. Telefon posiada: Ekran TFT 262 tys o Rozdzielczości 128x160 i rozmiarze 2" Dane pochodzą z oficjalnej strony samsunga

  • 0

    92. ~daria  2010-02-17 10:12:18  host: agw233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy mozna jako dzwonek ustawic wlasna mp3?

  • 0

    93. ~siapaa5  2010-02-19 13:40:36  host: 82-160-49-2.tktelekom.pl

    dzieki crazy za info o tych klawiszach własnie dostałem ten tel wizualnie i menu jest bardzo fajny:)polecam

  • 0

    94. ~pablo  2010-02-22 15:51:09  host: internat.star.net.pl

    jesli chodzi o ekran głowny, mysle ze dodales nowa opcje i dlatego tak sie dzieje. przynajmniej ja tak mialem. a po usunieciu wrocilo do normy

  • 0

    95. ~Dziura_  2010-02-28 13:30:40  host: fcd154.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2óch miesięcy i powiem tak - Nic specjalnego. Plusy to to,że głośno odtwarza muzykę z głośnika i przez słuchawki. Bateria nie trzyma zbyt długo(przy moim użytkowaniu jest to od 2 do max.3 dni) Slider po dwóch miesiącach zaczyna latać lekko na boki i ciężej chodzi. (wina użytkowania) Jest również bardzo niewygodne wejście na kartę pamięci. Telefon nie odczytuje niektórych mp trójek i zdjęć i w ogóle nie da się zainstalować aplikacji JAVA(przynajmniej mi się nie udało). Dostęp do bardziej zaawansowanych ustawień utrudniony. Jakość zdjęć jak na 0.3 mpx dobra. Ocena ogólna 3.5/10

  • 0

    96. ~heniek  2010-03-01 14:59:04  host: 77-254-183-75.adsl.inetia.pl

    ja tam milaemm ten telefo ale zamenlem na nkokie 3310

  • 0

    97. ~  2010-03-02 20:34:24  host: 188.146.179.208.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    mam komórkę C3050 wgrałem gry na kartę pamięci ,ale nie mogę ich uruchomić ,czy ktoś mi pomoże

  • 0

    99. ~Maciek  2010-03-12 22:34:27  host: 193.138.243.203

    Do "agacia" i "daria" można zmienić dzwonek SMS na własny dźwięk dzwonka ale jest tylko na 10sekund. Jeśli chcecie MP3 to musi być zapisany w pamięci telefonu bo z kary pamięci nie czyta. I zamiast w "Domyślne sygnały wiadomości" to w "Pobrana muzyka" Myślę że pomogłem chociaż może same do tego doszłyście.

  • 0

    100. ~Maciek  2010-03-19 20:23:02  host: 193.138.243.203

    Do "bella" postępuj według instrukcji. Wchodzisz w Menu-->Książka adresowa-->Opcje-->Ustawienia-->Szybkie wybieranie i tam sobie ustawiasz numery do twoich bliskich. Myślę że ci pomogłem.

  • 0

    101. ~POMOCY  2010-03-25 21:08:19  host: krakowska-nat.intertele.pl

    Hej mam problem... mam ten telefon od ponad miesiąca ale wciąż powtarza się jeden problem mianowicie... Dzwonek SMS sam mi się wycisza!! :/ Nie ma ani wibracji ani dźwięku nie wiem czemu tak się robi. Może ktoś miał podobny problem i wie jak sobie z tym poradzić. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam:)

  • 0

    103. ~  2010-04-10 15:11:46  host: public-gprs78626.centertel.pl

    Nie mogę wysyłać smsów ... ale dzwonić i odbierac wiadomości moge ... co robić??

  • 0

    104. ~rogas723056176  2010-04-27 23:24:18  host: aefs217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka wszystkim jestem posiadazczem tego tel o ttygodnia i szczerze mowiac nigdy nie lubialem samsungow... cale zycie nokia... jak na tak dobra firme telefony robia miernej jakosci.. nie mam zastrzezen ale tez nie narzekam.... jesli zastana wiacie nad kupnem fona popatrzcie lepiej na nokie i sonyeriksona ..... PPOOZDRAWIAM

  • 0

    105. ~Rysiek  2010-05-12 00:18:35  host: afqs52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam C3050 od 9 miesięcy. Początkowe wrażenie po przesiadce z Nokii 6020 - koszmar. Minął jakiś tydzień, zanim przywykłem. Ale dziś jestem z niego bardzo zadowolony. To, co w nim cenię, to szybki internet (wbrew pozorom całkiem przyjemnie się surfuje, zwłaszcza bo zainstalowaniu Opery w wydaniu Mini wersja 4), świetna jakość dźwięku i prędka nawigacja po menu. Pisanie smsów jedną dłonią jest kłopotliwe. W niskich temperaturach (minionej zimy) zauważyłem skłonność do wieszania się, bywało, że nie wykrywał karty pamięci - pomogło jej dociśnięcie. W temperaturach dodatnich nie zaobserwowałem żadnych komplikacji. Słaby aparat, zwłaszcza w trybie kamery. Jakoś materiałów średnia. Stylistyka wprawdzie elegancka, ale wykończenie mogłoby być lepsze. Czytelny wyświetlacz, trzy motywy (bez możliwości dodania kolejnych), przyzwoite słuchawki, gniazdo na kartę do 8 GB. To tyle mojej refleksji po trzech kwartałach w towarzystwie C3050.

  • 0

    107. ~xxx  2010-06-02 15:13:35  host: public74415.xdsl.centertel.pl

    Dlaczego po zgraniu zdjęć z kompa nie odtwarza telefon

  • 0

    108. ~Anna  2010-06-08 18:40:47  host: 213.77.117.143

    Mam ten telefon od roku. Na początku byłam bardzo zadowolona. Teraz uważam, że to badziew. Jestem nim bardzo zmęczona. Najbardziej denerwuje mnie bardzo słaba bateria i jej dźwięki. Czy ktoś ma jakieś pomysły co z tym zrobić??

  • 0

    109. ~c510  2010-06-24 21:04:01  host: 178.183.227.252.dsl.dynamic.eranet.pl

    dobry jak ktoś ma swój w naprawie ja tam mam c510 w naprawie i mam od brata tego samsunga c3050 (ZŁOM)

  • 0

    110. ~justysia;p  2010-06-30 21:25:26  host: ablq226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon fajniutki, szybko reaguje, dobrze się pisze smsy, jednak aparat ma słaby. Nie wiem jak u innych, ale u mnie bateria wytrzymuje 2 dni nawet jeśli w ogóle z niego nie korzystam.

  • 0

    111. ~hieron  2010-07-01 17:22:39  host: 89.228.119.29

    Jak można ściągnąć nowe dzwonki na tego Samsunga ? Wysłam płatne SMS-y na stronę Orenge z dzwonkami,lecz telefon ich nie zapisuje. Dlaczego ?

  • 0

    112. ~Monikaaaa  2010-07-13 16:57:50  host: 213.77.120.103

    Widze ze nikt chyba jeszcze nie mial tego problemu z tym telfonem co ja, wiec nawiaze do tematu. Mam tego samsunga od dzisiaj i zauwazylam ze nie da sie odczytywac zdjec ktore ktos mi przesyla przez bluetooth. Moze wie ktos o co kaman?

  • 0

    113. ~>.>.>:-  2010-07-16 11:28:15  host: 119-044-175.adsl.szeptel.net.pl

    telefon jest bd ale ma jeden minus.>Aby połączyć sie z PC trzeba mieć ADAPTER

  • 0

    114. ~beata  2010-07-23 22:51:31  host: acfu92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon jest tak zaprogramowany czy co ze jak ktos do mnie dzwoni to najpierm przez kilka sekund jest tak cichutko a potem normalna głośność, w moim przypadku 7. wie ktos moze jak to zmienic?

  • 0

    115. ~kedzior  2010-07-26 07:54:49  host: abmh90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze te zdjecia maja zly format, poprostu wysylasz z wiekszego wyswietlacza na mniejszy czy ktos mial jeszcze taki problem z tymi zdjeciami jak kolegA???

  • 0

    116. ~kedzior  2010-07-27 18:55:51  host: aahu132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A wiec i ja zaupiłem wczoraj ten telefon i po sprawdzeniu wszystkich funkcji jakie posiada oceniam go nastepujaco: Zalety: - duzy wyswietlacz z wyrazistym ekranem oraz menu -bardzo dobrze pisze sie na nim sms -bardzo dobry glosnik, takze w sluchawkach idzie niezle -czytnik kart pamieci do 8gb -nie zacina sie chodzi szybko i bez zadnych problemow Wady: -Tak naprawde to jest tylko jedan oczywiscie wg. mnie jest nia tylko aparat ktory aczkolwiek nie robi az tak tragicznych zdjec, lecz mogli dac troche lepiszy. Jedank mi aparat w telefonie nie potrzebny, bo jak bede potrzebowal to sobie kupie cyfrowy. To tyle jesli chodz o moja opinie, mysle ze przyda sie ona komus w wyborze tego telefonu. Pozdrawiam

  • 0

    117. ~  2010-07-31 11:49:33  host: adil67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi bateria tszyma 6h jak sie nie bawie żal mi go

  • 0

    118. ~^^  2010-08-03 11:49:01  host: abya27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bo jej nie sformatowałeś?

  • 0

    119. ~adam  2010-08-05 20:34:43  host: xdsl.086.c90.petrotel.pl

    czy ten telefon odtwarza radio bez słuchawek

  • 0

    120. ~Paulina  2010-08-05 23:03:19  host: host9120324830.akselnet.pl

    Posiadam telefon od roku, i nie polecam go. bateria bardzo słaba, zamiast piosenek wyskakuje ' NIEZNANE ' nawet jeśli mam format mp3. naprawdę nie polecam.

  • 0

    121. ~Mateusz  2010-08-12 21:30:06  host: aht43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon kupiłem dziś, podoba mi się, że jest leciutki, ma dobry głośnik, na słuchawkach tych standardowych od Orange również głośno gra, fajne menu z szybkim przejściem, nie wiem jak działa internet (nie mam kasy jak narazie ani pakietu), aparat jak na VGA nie jest aż taki zły. Co do wad, to nie podoba mi się to, żeby ustawić tapetę lub dzwonek, plik trzeba skopiować na telefon (nie czyta z karty pamięci) no i gry - (nie wiem jak w innych sieciach jest) w Orange są 4 gry - same dema, no a nowych gier dodać się nie da (chyba, że istnieje sposób o którym nie wiem). Ogółem telefon oceniam na plus, zapłaciłem za niego zaledwie złotówkę, tak więc tymbardziej jestem zadowolony.

  • 0

    122. ~IronRat  2010-08-13 17:41:20  host: chello089072162005.chello.pl

    Tym co piszą z głową, dziękuje za opinie. Pomagają w wyborze. Pozostałym narzekaczom (aparat "be") i tym podobnych pomysłów dziękuje za niezły ubaw. najlepsza opinia gościa co ma C510 w serwisie i narzeka na C3050 :'D Popłakałem się ze śmiechu :D Ludzie to mają poczucie humoru:D Pozdrawiam:D

  • 0

    123. ~Magda  2010-08-17 12:45:59  host: 095160219213.bialapodlaska.vectranet.pl

    Telefon mam od roku, a raczej od ponad roku...i teraz mam problem. Po zsunięciu telefonu, nie nastepuje blokada klawiatury (mimo tego ze w opcjach mam ustawione, ze powinno). Czy ktos mi moze pomoc??

  • 0

    124. ~Azariel  2010-08-18 02:16:24  host: 212-106-31-148.adsl.inetia.pl

    Ten telefon jest wspaniały, najlepszy jaki kiedykolwiek miałem (niestety zostawiłem go daleko). Potem miałem Avilę (oddałem dziewczynie bo to tel dla nich), teraz mam Delphi (już lepszy choć dziwadło). Z żadnego nie byłem w połowie tak zadowolony jak z C3050. Zamierzam sobie sprawić jeszcze raz ten model za 1zł i wyciągnę go z pudełka za 3 lata kiedy komórki już zupełnie spadną na psy i będą same w 200% dotykowe dziadostwa :)

  • 0

    125. ~  2010-08-21 11:00:46  host: hbb122.internetdsl.tpnet.pl

    jak sie wylacza dzwiek klawiszy?

  • 0

    126. ~Nieznajoma.  2010-08-23 13:47:12  host: dqv242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klawiszami głośności wyłączasz dźwięk klawiszy ;)

  • 0

    127. ~bajka  2010-09-01 18:57:47  host: user52-184.satfilm.net.pl

    mam telefon 2 miesiąc, instrukcja obsługi-porażka, nie można odsłuchać posiadanych dzwonków jeśli nie zapisze się kontaktu do telefonu, budzik -sygnał stały nie do zmiany, tylko 2 możliwości ustawienia szybkiego dostępu do aplikacji,to że ładny to nie wszystko...aparat badziewie ale to wiadomo przed kupnem, ogólnie telefon dla mało wymagających-ocena 3/10

  • 0

    128. ~miki  2010-09-09 16:13:46  host: 94.254.140.28

    ale wy sie nie znacie ten telefon jest bardzo fajny

  • 0

    129. ~oliwka  2010-09-16 12:36:11  host: kwp-2.olsztyn.net.pl

    Mam pytanie, czy mozna nagrywać nim filmiki?

  • 0

    130. ~dana  2010-09-17 18:39:58  host: public10163.cdma.centertel.pl

    mam ten telefon od miesiaca ,nie narzekam ale jedno mnie niepokoi,ze mowicie ze w zetafonie kosztuje 25zla to dlaczego ja zaplacilam 89zl i tez w zetafonie,mialam ostatnio samsung j700ale ten jest calkiem inny i mi sie podoba

  • 0

    131. ~czarna22  2010-10-01 14:58:57  host: 188.146.6.28.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    telefonik ogólnie jest spoko, tylko drażni mnie dżwięk klawiaturki, a do tego nie mam pojęcia jak go wyłączyć, czy ktoś mi może pomóc?

  • 0

    132. ~Calm7  2010-10-28 00:46:59  host: t20-16.opera-mini.net

    Do Dana. Moze to zalezne od podpisania umowy 12 24 36 Zetafon.

  • 0

    133. ~rafi  2010-10-30 22:10:46  host: 178-36-139-134.adsl.inetia.pl

    witam jak ustawic dzwonek na sms??

  • 0

    134. ~rafal  2010-11-05 22:25:44  host: 91-207-68-27.ip.euro.net.pl

    wszystko fajnie, ale po co samsung ograniczył w sofcie wielkość mp3!!

  • 0

    135. ~piotrek  2010-11-17 11:56:16  host: 213.25.91.34

    Telefon działa szybko i nic nie zamula. Na początku pewną trudność sprawiało mi pisanie na tej płaskiej klawiaturze, ale przyzwyczaiłem się i jest OK. Głupie jest ograniczenie w instalacji aplikacji powyżej 300kb - prezentowane w Internecie sztuczki na ominięcie blokady rzadko działają. Jakość aparatu fotograficznego wystarczająca do przesłania MMSów - do niczego więcej. Bluetooth działa z zestawem głośnomówiącym Noki - miałem obawy przed zakupem, czy Samsung będzie działał ze sprzętem Nokii - sprzedawca w salonie Orange tego nie wiedział. Generalnie polecam telefon osobom nie wymagającym od telefonu gadżetów i bajerów.

  • 0

    136. ~magda  2010-11-20 18:12:20  host: acrg136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest fajnyale jak pobieram na niego jakiś teledysk to niemogę go zobaczyć ia to jest właśnie żałosne

  • 0

    137. ~yehjo  2010-11-22 19:36:48  host: public57351.xdsl.centertel.pl

    Telefon super! Polecam staruszką i młodzieży! gra głośno i super jest bas! Moja babka sucha cały czas na nim PPDDGGxD!

  • 0

    138. ~Fanatyk  2010-12-15 19:30:11  host: 213-199-219-190.tktelekom.pl

    Witam czy wie ktoś może czy da się powiększyć tapetę żeby była na cały wyświetlacz ?

  • 0

    139. ~LOLEK  2011-01-15 21:20:55  host: 188.146.255.226.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    PROSZĘ O POMOC.W MOIM SAMSUNGU C3050 PRÓBOWAŁEM USTAWIĆ SWÓJ DZWONEK, KORZYSTAŁEM Z PORAD RÓŻNYCH UŻYTKOWNIKÓW, ALE WSZYSTKO NA NIC !WCHODZIŁEM JUŻ W USTAWIENIA, POTEM PROFILE TELEFONU POTEM NORMALNY WCISKAŁEM OPCJE, EDYTUJ I TAM WŁAŚNIE PRÓBOWAŁEM USTAWIĆ.JAK TO ZROBIĆ !?CZEKAM NA ODPOWIEDŹ, WIELKIE DZIĘKI ZA WYSŁUCHANIE MOJEGO PROBLEMU.

  • 0

    140. ~Lollll  2011-01-22 20:47:42  host: atf62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak w ogóle to ten telefon dostane za kilka dni chcialabym wiedziec czy jest fajny czy nie bardzo:)

  • 0

    141. ~samsu  2011-01-30 14:16:08  host: 195.170.191.28

    wiesza się i resetuje beznadzieja

  • 0

    143. ~doFanatyka  2011-02-05 13:47:43  host: 195.205.60.24

    138. Musisz wejść na obrazek, kliknąć przycisk podgłaśniania, wtedy obrazek ci się powiększy, no i powiększasz ile chcesz, a później normalnie ustawiasz jako tapetę.

  • 0

    144. ~eLeM  2011-03-16 17:11:42  host: host-89-231-249-127.dynamic.mm.pl

    Telefon jest super wiem bo go mam półtory roku i jest bezawaryjny.

  • 0

    145. ~Nielo  2011-03-18 17:49:08  host: 095160017072.suwalki.vectranet.pl

    On Ma 0,3 mpx a nie jak patrze na forach pisza 3.2 i 2.0 nie macie wiec nie gadajcie co do telefonu nie polecam

  • 0

    146. ~tolek  2011-03-26 20:07:20  host: 195.205.60.24

    pomagałem tu już komuś ale zapomniałem telefonu ocenić, dla mnie tam starczy pomimo tego że mam 14 lat, wygodna jest dla mnie ''niewystająca'' klawiatura, i to tyle z plusów. minusy to częste awarie (zawiesza się, przy zasuwaniu nie blokuje się klawiatura a ściemnia jedynie ekran, tyle że restart telefonu pomaga na kilka tygodni), słaby aparat, głośnik taki neutralny bo niby mi starczy ale dla nałogowca jest za słaby. chętnie zmieniłbym go na coś muzycznego ale póki co jestem bez kasy, no trudno jakoś pocierpię te kilka miesięcy jeszcze pozdrawiam

  • 0

    147. ~  2011-04-16 11:08:16  host: public-gprs59606.centertel.pl

    czy ktoś wie czy na tym telefonie można ustawić blokadę klawiatury z hasłem??

  • 0

    148. ~Ala  2011-05-06 15:43:05  host: public26114.cdma.centertel.pl

    Czy może mi ktoś powiedzieć, jak zmienić wybór sieci na ręczny?

  • 0

    149. ~  2011-05-11 17:18:30  host: 213-238-77-204.adsl.inetia.pl

    do 2011-04-16 11:08:16 0 + - [zgłoś ten t host: public-gprs59606.centertel.pl czy ktoś wie czy na tym telefonie można ustawić blokadę klawiatury z hasłem?? blokady klawiatury chyba się nie da, ale da się ustawić blokadę telefonu, SIM, PIN i prywatności Ustawienia -> Bezpieczeństwo -> Blokada ...zależnie od tego co chcesz zablokować)

  • 0

    150. ~gość  2011-05-28 19:20:14  host: user-188-33-29-38.play-internet.pl

    co zrobić jeśli zdjęcia przesyłane z nokii CA-101 do samsunga c3050 przez bluetootha nie chcą się wyświetlić tylko pojawia się znak zapytania.

  • 0

    151. ~Julka  2011-06-04 10:24:17  host: 77.252.190.222

    Ogólnie jest taki sobie ale zdjęć nie mogę zczytać do kompa ,ani za pomocą Bluetooth ani kabla USB . Niby jest w komórce Bluetooth ale tylko do przesyłania zdjęć na inną komórkę . Może ktoś podpowie jak zciągacie zdjęcia na kompa ?Bateria trzyma dobrze ,gdy ktoś dzwoni początkowo dżwięku nie słychać dopiero po paru sygnałach .

  • 0

    152. ~sasaf  2011-06-11 10:36:34  host: hpf165.internetdsl.tpnet.pl

    Ile ma ten aparat MPiX?

  • 0

    153. ~Maciek  2011-07-12 20:35:52  host: 193.138.243.206

    Cześć. Mam ten telefon 2 lata (raczej miałem bo się uszkodził) i powiem tak: telefon nie jest zły jak niektórzy piszą. Telefon spełnił swoje zadanie i żałuje że się zepsuł. Dla osób które wiele nie wymagają od telefonu szczerze polecam. Jedyny wielki problem tego modelu to mechanizm rozsuwania, który w krótkim czasie łapie luzy i jest to nieprzyjemne w użytkowaniu. Jeszcze jedno: telefon w miarę wytrzymały na upadki, mój wiele przeszedł. Naprawdę polecam i przepraszam za chaotyczny komentarz:).

  • 0

    154. ~Kinga  2011-07-16 18:56:55  host: abiz164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli kupiliście kabelek to musicie zainstalowac Samsung New PC Studio. Powinno działac. :)

  • 0

    155. ~Aga  2011-08-03 14:51:05  host: abfp211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już 2 rok i jestem zadowolona. Łatwy w obsłudze, nie zajmuje dużo miejsca w kieszeni czy torebce :) no i jest wytrzymały w razie upadku. Polecam.

  • 0

    157. ~sbl  2011-08-10 23:22:27  host: pc-181-188.sti.net.pl

    Cześć. Jak wyłączyć dzwięk klawiszy w tym telefonie w profilu normalnym ?

  • 0

    158. ~Kinga  2011-08-27 14:25:37  host: abkf57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do sbl "Cześć. Jak wyłączyć dzwięk klawiszy w tym telefonie w profilu normalnym ? " 1. Musisz wejsc Menu->Ustawienia->Profile telefonu->Wybrac profil np. Normalny naciskajac Opcje Edytuj->2 razy w prawo->Szukaj glosnosc nacisnij srodkowy klawisz-> Wybierz głośnosc-> Zapisz Lub 2. Nacisnij boczne klawisze

  • 0

    159. ~anonim  2011-08-28 00:43:55  host: 87-207-196-69.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon 1,5 roku i chciałabym mieć w nim internet ale nie działa co mam zrobić? Byłabym wdzięczna za odpowiedź

  • 0

    160. ~goat  2011-09-02 12:23:01  host: 195.150.70.16

    ile wam trzyma bateria?

  • 0

    161. ~natus  2011-09-25 19:13:10  host: 193.138.241.206

    a ja nie moge sciagnac zdjec : (

  • 0

    162. ~Senta  2011-09-26 20:00:53  host: z42-14.opera-mini.net

    myślę kupic ten tel bo kocham muzyke a widze ze pod tym wzgledem jest ok

  • 0

    163. ~hajer  2011-09-29 19:01:58  host: user-31-174-154-99.play-internet.pl

    Kupuje sobie taki dzieki waszym komentarza wiem ze mi sie spodoba dzieki i pozdro

  • 0

    165. ~^^TyśkA^^  2011-10-14 19:53:07  host: public97172.xdsl.centertel.pl

    Ja ten telefon mam już prawie rok dobrze sie sprawuje ale go nie polecam ponieważ ma mało funkcji dżwiek jest takie nieczysty z grami sa problemy i przede wszystkim jest słaby APARAT.

  • 0

    166. ~lol  2011-12-07 21:02:27  host: as3-52.poznan.dialup.inetia.pl

    Nie ma odporności na wodę a mi się zalał i działa lepiej niż wcześniej ;). ale nie radze specjalnie zalewać wodą. a co zrobić żeby można było go odczytać na kompie? bo kilka razy tylko go podłączyłam i działał ale jak go chciałam ostatnio podłączyć to mi go nie odczytało.

  • 0

    167. ~cichy  2012-01-12 22:31:13  host: staticline18393.toya.net.pl

    kupilem sobie ten telefon jakies 4 miesiace temu, nowy w komisie kosztowal mnie 180zl bardzo mi sie spodobal jego elegancki wyglad oraz to ze telefon jest zgrabny i poreczny. polecam go wszystkim ktorzy nie wymagaja od telefony dobrego aparatu, poniewaz tu jest aparat naprawde tylko jako dodatek jest slabiutki wkoncu to VGA. poza tym aparatem wszystko jest bardzo dobre, fajny odtwarzacz muzyki, sa wszelkie standardowe opcje typu kalkulator radio i,t,p bateria przy moim urzytkowani trzyma 4 dni, uzywam telefonu dosc intensywnie. i wszyscy ci ktorzy mowia ze telefon sie zawiesza lub psuje chyba trafili na wadliwe modele, mi telefon dziala wspaniale nie zawiesza sie nie resetuje nie mam najmiejszych problemow z nim. serdecznie polecam ten telefon!

  • 0

    168. ~Bailout  2012-01-18 10:17:58  host: m098.c150.petrotel.pl

    UWAGA! Informuję jak włączyć ten cholerny kalendarz na tapecie. Tak w ogóle gratuluje producentowi podejścia do klienta. Instrukcja oczywiście do bani. Przeczesałem polski i angielski internet i nic, więc zadzwoniłem na infolinię Samsunga. Konsultant geniusz poklikał, pozastanawiał się, a w końcu zbył mnie rozbrajającą bajeczką, że pewnie jest wgrane menu z innego modelu i to nie będzie działać. Wtedy już szlag mnie trafił i kombinowałem tak długo, aż w końcu odkryłem jak to zrobić. Cały wic polega na tym, że trzeba najpierw wyłączyć to boczne menu na pulpicie. Wchodzimy w Menu-Ustawienia-Telefon-Ekran główny-Aktywacja, przestawiamy na Wył.. Teraz już możemy wejść w Menu-Ustawienia-Wyświetlacz-Tapeta, powinniśmy być w menu Obrazy, jeśli nie, to dajemy strzałką w bok. Wchodzimy w Opcje-Edytuj-Domyślne tapety, wybieramy którąkolwiek. Teraz mamy wreszcie dostępną opcię Kalendarz, który możemy włączyć oraz opcję Zegar, który możemy wyłączyć, jeśli nie chcemy mieć na pulpicie dwóch. Mam nadzieję, że przydadzą Wam się te wskazówki i pozdrawiam wszystkich, których tak jak mnie trafił szlag przez tę opcję :)

  • 0

    169. ~Uncy  2012-01-19 17:03:02  host: line3.man.stargard.pl

    dziala z kartami sdhc?

  • 0

    170. ~majka  2012-01-30 10:12:18  host: htl10.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Właśnie na dniach planuję kupić ten telefon (bo moją dotykową Avilą najchętniej rzuciłabym o ścianę). Mam kilka pytań. Czy jest możliwość utworzenia kilku alarmów(budzików) w ciągu dnia z zapamiętaniem np codziennym, lub z wyborem dni? Czy jest możliwość zainstalowania własnej tapety ze zdjęcia (nie do końca ważne, ale...) Czy jest możliwość odbierania rozmów przez głośnik (czy jest to łatwe np podczas jazdy autem?). Na pierwszym i ostatnim zadaniu bardzo mi zależy. Pozdrawiam.

  • 0

    171. ~yoko  2012-02-13 19:51:38  host: 83-238-229-77.adsl.inetia.pl

    Jak w tym telefonie ustawić dźwięk alarmu?

  • 0

    172. ~ktoś ;)  2012-04-04 16:25:19  host: rev19.extreme-net.one.pl

    tak, zgadzam sie z tymi wszystkimi opiniami. Ja też mam ten tel od kilku dni i jestem bardzo z niego zadowolona. Polecam ;)

  • 0

    173. ~akinom123  2012-04-08 14:20:18  host: dynamic-78-8-44-42.ssp.dialog.net.pl

    Jest możliwość utworzenia kilku alarmów w ciągu dnia z zapamiętaniem (ogólnie można ustawić 10). Jest możliwość zainstalowania własnej tapety i odbierania rozmów przez głośnik.

  • 0

    174. ~Adam  2012-06-06 09:00:58  host: abxg105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyciszyc klawiszy zupełnie nie można - chyba żeby ustawić profil w tryb "cichy". W trybie "normalny" mozna zmienić dźwięki klawiszy z "grossy" na "metallic" i jest już znacznie lepiej.

  • 0

    175. ~Adam  2012-06-06 11:40:51  host: bme117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dźwięk przy klikaniu mozna wyłaczyć: menu->ustawienia->profile telefonu."Normalny" lewym w opcje->edytuj. Pojawią sie 3 zakładki z ikonami: telefon.sms.głośnik - z dzojstika (np.w lewo) przechodzimy na zakładkę ikona"głośnik" i tu strzałką w dół w pole "głośność" - enter (środek dżojstika) i strzałkami w lewo, czy prawo do opcji "wył". Lewy przycisk aby "zapisać". zamknąć klapkę i gotowe.

  • 0

    176. ~gość  2012-07-19 19:05:35  host: user-46-112-196-215.play-internet.pl

    Nie działa mi aparat i kamera?Pojawia sie tylko różowy obraz.co robić?

  • 0

    177. ~Marta  2013-01-19 15:26:33  host: user-31-175-197-119.play-internet.pl

    Mam ten telefon on ok.3 lat. Świetnie nadaje się on do słuchania muzyki, ponieważ gra głośno, czysto i nie charczy. Równiez świetnie się pisze na nim esemesy. więc jeżeli ktos potrzebuje telefonu do słuchania muzyki i pisania sms'ów to ten jest idealny-POLECAM!! a jeżel ktoś chce telefon do robienia zdjęć/kamerowania, internetu lub innych bajerów to niestety ale ten telefon się do tego nie nadaje. myslę że nieco pomogłam. :)

  • 0

    178.  2014-04-26 13:36:50

    Kiedyś go bardzo chciałem, spodobał mi się z designu. Fakt VGA Aparat ale to nic takiego wtedy dla mnie.
    Teraz mam galaxy ace a obecnie chcę Sony Xperie J

  • 0

    179.  2014-05-14 16:13:59

    A tak pozatym , i tak go polecam nawet gdy ma VGA ! Bardzo ładny ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet