Samsung B7610 Omnia Pro - opinie
Telefony Samsung Samsung B7610 Omnia Pro Opinie o Samsung B7610 Omnia Pro

Samsung B7610 Omnia Pro

w sumie: 57
  • 0

    2. ~  2009-06-25 12:33:39  host: dsl81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdecydowanie to będzie najlepszy model z WM jaki wyszedł wg mnie. Tym bardziej, że procesor to nie Qualcom

  • 0

    3.  2009-06-25 13:59:25

    Nareszcie z klawiaturą - to mi się podoba :)

  • 0

    4. ~qwerty  2009-06-25 23:43:46  host: host-81-190-63-236.lublin.mm.pl

    zakochalem sie :)

  • 0

    5. ~  2009-06-26 21:51:37  host: host-80.54.175.99.tvksmp.pl

    Na to czekalem, oby cena byla adekwatna do mozliwosci a nie jak w se xperia, no i zeby ekran byl w miare znosny, a nie jak w pierwszej omni:)

  • 0

    6. ~wow  2009-06-28 17:37:41  host: cust-50-18.cust.o2.ie

    WOW niezla machina

  • 0

    7. ~~dst  2009-06-29 21:17:24  host: public-gprs102410.centertel.pl

    o ja jebiee.. przegieli pałee, jak komus parametry tego cuda nie bda odpowiadac to jest chyba jakis jebniety w kask xD ideaał

  • 0

    8. ~kolo  2009-06-30 11:53:08  host: static-201-54.is.net.pl

    juz podrabia samsung nokie n97

  • 0

    9. ~Analog  2009-07-06 12:42:15  host: public30806.xdsl.centertel.pl

    Ten telefon nawet zegarka nie ma :DD

  • 0

    10. ~magdalenka  2009-07-09 10:54:29  host: rea.ipt.com.pl

    wygląda na extremalną zabawkę i do tego b. ładny, ale obawiam się, że cena mnie osłabi :)

  • 0

    11. ~ja  2009-07-12 18:53:09  host: 80.54.150.1

    to jest cudo

  • 0

    12. ~  2009-07-18 12:30:08  host: 83.142.206.144

    + cena 4tys...

  • 0

    13. ~lalala  2009-07-20 00:13:22  host: 91.146.220.16.ip.abpl.pl

    Boże 8 mpix? po co ludzie czy w polsce żyją debile?

  • 0

    14. ~sa  2009-07-31 12:03:20  host: c62-111.icpnet.pl

    Strasznie podobny to htc hd ( z tego co dobrze pamietam) tlyko ze gorszy.

  • 0

    15. ~aga  2009-07-31 18:49:09  host: wipll-74-219-static.12j.piotrkow.pilicka.pl

    Dlaczego dopiero w październiku??? Teraz mam omnię SGH-i900 i przyznam, że klawiaturka by się przydała, bo szybkie pisanie prawie nie jest możliwe.

  • 0

    16. ~geko  2009-08-01 09:21:32  host: public-gprs124541.centertel.pl

    czy można ten telefon kupić w Polsce w jakiejś sieci?

  • 0

    17. ~xD  2009-08-02 22:04:38  host: acuy237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon! no i jeszcze samsung. tylko ta cena...

  • 0

    18. ~  2009-08-05 15:14:10  host: glin1.zchbl.com.pl

    8 mpix? po co, wystarczy nawet 3 byle optyka byla dobra. To bedzie najlpszy telefon

  • 0

    19. ~goodmood  2009-08-09 00:39:44  host: 87-194-230-248.bethere.co.uk

    cena 399Ł w play.com(uk) data ukazania 30.08.09

  • 0

    20. ~  2009-08-09 00:41:13  host: 87-194-230-248.bethere.co.uk

    poprawka 30.09.2009 sorki ;-)

  • 0

    21. ~Proxy  2009-08-11 18:04:27  host: proxy2a.interkam.pl

    oooo! Mocne! Ale parametry i ten procek :O

  • 0

    22. ~wszysto swietnie  2009-08-14 01:32:26  host: 87-205-203-233.adsl.inetia.pl

    ale dlaczego tylko 5Mpx??????? kurvva

  • 0

    23.  2009-08-18 14:33:13

    Po co więcej ? Jak robisz kalkulatorem poważne zdjęcia, to ja Ci współczuję... Ja wolę tradycyjny aparat, jeżeli miałbym wykonywać zdjęcia...

  • 0

    24. ~Gadżetomani  2009-08-25 08:27:21  host: oberon.aquanet.pl

    Szczerze mówiąc dziwią mnie takie wypowiedzi ze "szkoda ze nie ma 100Mpx". Na co komu w telefonie aparat co ma 8 mega jak i tak zdjęcia wyjdą takie same jak ze zwykłej cyfrówki z matrycą 2Mpx? W aparatach chodzi głównie o optykę a nie o matrycę

  • 0

    25. ~kosteczko  2009-08-25 20:39:32  host: 213.155.189.10

    czy wie ktos kiedy bedzie w play ??

  • 0

    26. ~hmm  2009-08-29 09:52:31  host: 94.78.183.195

    800 mhz - brzmi ciekawie...

  • 0

    27. ~adi  2009-09-05 11:18:19  host: bxz183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie bomba ;] ciekawe kiedy bedzie w Polsce i za ile ;))

  • 0

    28. ~rado85  2009-09-11 23:54:37  host: 113.159.rev.vline.pl

    skad wy tte ceny bierzecie?? na ebay`u koles z wloch sprzedaje za 2100 zł

  • 0

    29.  2009-09-19 23:00:05

    niezły...

  • 0

    30. ~Enquax  2009-09-23 15:47:20  host: 77-254-48-64.adsl.inetia.pl

    Brak mi tu zbliżenia optycznego. Wciąż czekam na rewolucję w aparatach w telefonie... Jak dotąd zoom optyczny mial tylko g810 (jeden z nielicznych) a telefon byl raczej sredni.

  • 0

    31. ~dexdoo  2009-09-26 09:22:03  host: 109.112.17.86

    to kup we wloszech,cena 499 eur w vodafone ,ale nie ma polskiego jezyka a kupujac w uk jest,rozumiecie cos ?

  • 0

    32. ~stn  2009-10-05 00:30:05  host: chello089078042044.chello.pl

    cena około 2 - 2,1K, dostępna już w czechach. A nie ma polskiego we włoskiej bo jest regionalizacja oprogramowania, w tym z uk jest langpack z pl. I tak chwała samsungowi, że nie trzeba wgrywać innego romu by zmienić język robi się to w 10 min nic nie flashując.

  • 0

    33. ~Ja  2009-10-09 07:49:15  host: kopernika.skawsoft.com.pl

    Może ktoś wie, jaka będzie jego cena w styczniu - lutym ?

  • 0

    34. ~alex  2009-10-11 22:41:34  host: d54c6ab53.access.telenet.be

    Posiadam omnie pro od ok. 2 tygodni ,jestem zdziwiona tym ze w zestawie nie było kabla do tv i ladowarki do samochodu za tak cene powinna być wczesniej mialam nokie n 95 i bylam bardziej zadowolona z tamtego telefonu niż z omni _ może sentyment do noki hihi. A co do omni ma swoje wady trzeba uwazac bo jest czuly na dotyk i trzeba uwazac na szybke można ja szybko zarysac .co do pamieci w tym tel to zbyt malo jej jest a co do fotek i kamery no coz nie ma zadnej rewelacji 5 mpx spodziewalam się już bardziej 8 mpx - fotki jak dla mnie z tego tel sa przecietne a tel żadna rewelacja

  • 0

    35. ~uk  2009-10-12 00:26:24  host: 78.144.89.25

    W uk kosztuje 349 funtów, czyli całkiem rozsadnie, porównujac do ceny np.nokii n97 499funtów.

  • 0

    36. ~Chris  2009-10-29 18:13:23  host: dslb-094-220-198-026.pools.arcor-ip.net

    Powiem tylko tyle, mam go dwa tygodnie i dla mnie rewelacja! mialem okazje porownac jednoczesnnie Nokie N97 i Iphone to jakosc wyswietlacza bije te oba na glowe. Jedyna malenka wada dla mnie to jego grubosc ale tylko dlatego ze posiada osobna klawiature. Pod tym wzgledem to juz tylko Omnia II jest praktyczniejsza. Jezeli chodzi o szybkosc to 800MHz robi swoje i zabawa z nim to naprawde przyjemnosc. Dodam jeszcze tylko ze dzieki systemowi Windows 6.1 ma nieograniczone mozliwosci zastosowania. Jeszcze jedna super sprawa ze muzyka odtwarzana na nim przy pomocy zalaczonych sluchawek to juz HIT bo Iphone ktory praktycznie byl stworzony na bazie urzadzenia typowego do odtwarzania muzyki to mnie nie zachwycil tak bardzo jak Omnia Pro

  • 0

    37. ~Maniak  2009-10-31 01:50:25  host: cix49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po mojej noki 5800 kupuje sobie od razu to! :)

  • 0

    38. ~magestic  2009-10-31 23:08:57  host: cp897712-a.dbsch1.nb.home.nl

    a ja mam ten telefonik...nie bojcie sie..zadna polska siec nie bedzie go miala bo to so amatorzy na rynku telefonii komorkowej i dalej przeginaja pale..haha...a telefon jest fajny,tylko ze przydaloby mu sie wiecej podstawowej pamieci,oraz pare innych szczegolow,ale nic i nikt nie jest perfect...no ale coz..na razie jestem zadowolony:)

  • 0

    39. ~magestic  2009-10-31 23:15:04  host: cp897712-a.dbsch1.nb.home.nl

    a i jest polski jezyk na ten telefon..bo i ma go..mieszkam w holandii,a mam polski jezyk w tym telefonie...trzeba tylko wiedziec jak szukac i gdzie...:)

  • 0

    40. ~Daniel  2009-11-05 17:03:45  host: cotel.pl

    Czy przypadkiem windows nie ma 65tys. kol?? A zaznaczone jest w specyfikacji 16mln.

  • 0

    41.  2009-11-27 21:40:54

    bo podaje sie parametry ekranu i ten jest w stanie wyświetlić 16 mln, a to, że siusiaki z windy mają to w poważaniu..cóż..

  • 0

    42.  2009-11-29 10:27:09

    szkoda ze nie ma androida w srodku to by był dopiero odjazd

  • 0

    43. ~; DD  2009-12-05 18:53:17  host: 77.252.190.148

    Telefon wydaje się całkiem, całkiem. Ale dlaczego zegarka nie ma?! hmm..

  • 0

    44. ~mq a  2009-12-28 15:47:40  host: abqn81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Wiemar Ciesze sie ze nie ma androida :) bo wtedy nie był odjazd;)

  • 0

    45. ~Igor  2009-12-31 04:47:54  host: aot213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma zegarka bo jest błąd na tej stronie może te dane są po to zeby się sugerować nimi ale wypadałoby trochę tez pomyśleć że ten kto to opisuje też jest człowiekiem i może się pomylić.

  • 0

    46. ~rado  2009-12-31 18:54:46  host: 113.159.rev.vline.pl

    Buhahaha, odbre, nie ma zegarka buhaha

  • 0

    47. ~mira  2010-01-14 20:56:45  host: d54c6ab53.access.telenet.be

    mam pytanie jak idzie ustawic dzwone w sms sa dzwonki ale standardowe ale to nic rewelacji chcialam sobie ustawic wlasny i cos mi sie zdaje ze chyba nie idzie jakktos wie niech da rade

  • 0

    48.  2010-03-07 11:00:40

    Bardzo fajny telefon (chce przejść z HTC Touch Pro) z jedną dużą wadą - bardzo mało wolnej pamięci RAM jak na taką klasę sprzętu. Od 40 do 68MB zależnie od ROMu (da się wyciągnąć nawet 90MB ale tylko jak się wyłączy wszystkie nakładki itd).

  • 0

    50. ~zaiteresowany  2010-03-21 22:02:02  host: staticline41143.toya.net.pl

    Witam zamierzam kupić ten tel widzę ze on ma agps to co normalnej mapy np automapy nie da się wgrać i zniej kozystac

  • 0

    51. ~m&m  2010-03-30 19:33:07  host: 81-219-230-17.adsl.inetia.pl

    ciekawe jakim cudem ten telefon ma mieć 16 mln kolorów jezeli ma windowsa na pokladzie, dość powazny błąd sie tu wkradł moim zdaniem

  • 0

    52. ~kuba;]  2010-04-06 11:45:07  host: awl219.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest super !!

  • 0

    53. ~lilka555  2010-05-27 12:44:32  host: caw184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super odjazdowy fonik:):):)

  • 0

    54. ~kaśś :P  2010-08-30 20:04:24  host: anh155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon po prostu wymiata ... !!!

  • 0

    55. ~ul  2010-09-12 07:04:58  host: 178.56.104.136

    Jest w ORANGE!!!

  • 0

    56. ~kych  2010-11-14 13:24:28  host: 77-255-214-125.adsl.inetia.pl

    gdzie mozna ten telefon kupić? bo nic nie moge na allegro odszukać

  • 0

    57. ~hadrianus2223  2010-11-23 08:58:52  host: afgp223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rzadki badziew! Ja mam samsunga wave. Jak czytam o parametrach tej omnii to śmiać mi się chce! Nie rozumiem ludzi, którzy się jarają, łaa...procesor 800mhz. Wave ma 1Ghz :)

  • 0

    58. ~  2010-11-25 18:25:49  host: 212.160.172.70

    ta tylko wave ma BADA OS wiec jak chcesz aplikacje to sobie ja NAPISZ.

  • 0

    59. ~Binki  2011-04-19 18:00:40  host: 82-171-192-65.ip.telfort.nl

    mam ten telefonik :) kupilem sobie za granica . mam go juz ponad miesiac i zadnej ryski pod klawiaturka z czego sie ciesze :) jesli ktos ma pytania prosze na gg 3448440 numer aktywny ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet