Samsung B7510 - opinie
Telefony Samsung Samsung B7510 Opinie o Samsung B7510

Samsung B7510

w sumie: 22
  • 1

    1.  2011-07-15 09:38:27

    Duży musi być. Ekran 2,8 i jeszcze pełna klawka QWERTY

  • 0

    2. ~amperwolt  2011-07-22 07:57:56  host: 77-252-77-252.ip.netia.com.pl

    108.6x66.7x10.7 mm

  • 0

    3. ~  2011-07-24 10:59:16  host: aass141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem go w rekach tylko chwile i to co moge o nim powiedziec teraz, to jest dosc duzy i ciezki ale za to bardzo pewnie lezy w dloni i mimo gabarytow jest bardzo wygodny. Klawiatura spodziewalem sie ze bedzie taka jak w poprzednich samsungach tego typu (chat 335, chat 350, wave 533) czyli plaska i kiepsko wyczuwalna pod palcem. Jednak w tym telefonie jest juz bardziej wypukla (cos na styl nokii e5 czy e71/e72) przez to duzo wygodniejsza niz w poprzednich samsungach, latwiej wybierac odpowiednie klawisze nawet jak ktos ma grube paluchy i pisze sie jeszcze szybciej.

  • 0

    4. ~dgal  2011-07-28 13:40:12  host: 198.175.152.211

    Kurcze brakuje mu tylko dualsima i mialbym telefon. Nie moge znalezc zadnego telefonu z ekranem pojemnosciowym pow. 2.6", fizyczna qwerty i dual simem :(

  • 0

    5. ~aaa  2011-08-02 12:52:38  host: aaqc4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe dlaczego w samsungach z pelna klawiatura nie ma przycisku ctrl zeby zaznaczac, kopiowac i wklejac tekst. Nokie takie cos maja i to jest bardzo wygodne a w samsungach niestety nie ma i to jest wedlug mnie wada

  • -1

    6.  2011-08-02 22:03:19

    @4: kup coś z wysuwaną klawiaturą, typu Desire Z ;) Ja mam HTC ChaCha z ekranem tej samej wielkości ale z lepszą rozdzielczością. Drugiej tak wygodnej klawiatury w telefonie nie widziałem, ale i cena wyższa niż tego Galaxy Pro. Przyjrzyj się czaczuli, może przypadnie Ci do gustu ;)

  • 0

    7. ~Luka  2011-08-24 13:10:20  host: aaay76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak HTC Cha Cha ma większą rozdzielczość ale nie ekran...uff jak mi się gorąco zrobiło...

  • 0

    8. ~alexB  2011-09-23 11:46:43  host: user-46-112-134-151.play-internet.pl

    a ja mam ten telefon i jest super! lekki, funkcjonalny z dobrą baterią i ma wszystko co trzeba! polecam!

  • 0

    9. ~patryk7610  2011-11-06 05:30:00  host: 83.1.135.196

    Bardzo dobry nie drogi samartfon. Zawsze korzystałem tylko z Nokii, samsungi nie wchodziły w grę. Uzytkuje go od kilku dni i jestem mile zaskoczony. Bateria trzyma mi 2-3 dni bo bardzo duzo piszę i gram w gierki:) Aparat nawet dobry tylko brak flasha. Procesor dobrze się sprawuje i telefon nie 'muli' tak jak w niektórych przypadkach nokii (n96). ekran bardzo czuły na dotyk i bardzo wyrazisty. Polecam ten telefon wszystkim którzy lubią pisać na klawiaturze qwerty. Smartfon godny polecenia.

  • 0

    10. ~Tomi  2011-11-11 10:57:10  host: h82-143-187-185-static.e-wro.net.pl

    mam pytanie do użytkowników jak wygląda sprawa pamięci. Obecnie mam Galaxy Ace i chwilami brakuje mi troszkę ram-u...ale ja mam tylko 158 do dyspozycji. Jak wygląda sprawa w Pro? Jak trzyma bateria? Jak ze zdjęciami ? Af Macro?

  • 0

    11. ~ddd  2011-12-02 04:22:47  host: 86-15-N1.aster.pl

    mam go od kilku miesiecy. przesiadłem sie z nokii e71 i jestem zadowolony. kozystam głownie biznesowo i jest super. mam tablet jeszcze 7,1cala samsunga ale jak pisze maile to wole z 7510 pisać bo fizyczna klawiatura daje super szybkosc w porwnaniu z ekranowa nawet na tablecie. zdjec tym nie robie bo to nie multimedialna zabawka. ps. problem czasami to brak flasha

  • 0

    12. ~Lete  2011-12-22 13:13:52  host: apn-77-115-38-92.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy można w tym telefonie zmienić ustawienia aktualizacji Androida i wszystkich aplikacji, jakie w nim są? Konkretnie: nie chciałbym, żeby aktualizował mi się samoczynnie, bo to oznacza, że łączy się z Internetem, a za to trzeba płacić. Wiem, że można wyłączyć połączenie z siecią, ale nie o to mi chodzi. Chcę "ręcznie" go aktualizować. Da się?

  • 0

    13. ~  2012-01-11 22:43:02  host: ip-81-210-76-251.expro.com.pl

    *4 Jest taki telefon i nawet o wiele lepszy jest to flying f606 ;D dual sim odbiornik tv qwerty pełna wifi gps android itd. aha i aparat 2mpix ale pisze z tyłu hd to nie wiem o co kaman ;P

  • 0

    14. ~tomek  2012-04-10 15:20:42  host: cpe-109-197-101-70.docsis.tczew.net.pl

    mam pytanko czy ma dostęp do facebooka ? czy to jest darmowe a ten samsung jest w t-mobile albo w play ? który lepszy HTC CHA CHA vs. SAMSUNG GALAXY PRO B7510 . Proszę o szybką odpowiedź : D

  • 0

    15. ~ciekawy  2012-04-12 01:47:59  host: 31.6.245.172

    @4 właśnie wchodzi galaxy pro duos :) przedsprzedaż w rtv agd rusza za 2 dni podobno :) czy można go podłączyć jako modem albo jako hotspot? :)

  • 0

    16. ~@@@@  2012-05-27 14:53:55  host: 178235078047.ostrowiec-sw.vectranet.pl

    galaxy pro mistrz!!!!pewny stabilny solidny konkurencja pada na kolana

  • 0

    17. ~hoek  2012-07-05 09:34:21  host: tsk2.citychy.pl

    @tomek lepszy samsung niż cha cha macałem oba od roku mam pro i nie zamieniłbym na nic. klawisze rewelacja.

  • 0

    18. ~Balos  2012-08-13 12:22:03  host: nest.kruk-inkaso.com.pl

    Wyświetlacz w tym rozmiarze pozwala jedynie na korzystanie z podstawowych funkcji dotykowych. Ciężko mówić o komfortowym surfowaniu po sieci czy korzystaniu z większości aplikacji pisanych pod większe/pionowe wyświetlacze. Niemniej jednak sprzętowa klawiatura daje radę i nią telefon najbardziej nadrabia. Swoją ogólną ocenę daje 8/10.

  • 0

    19. ~  2013-01-12 00:08:11  host: v38-12.opera-mini.net

    Mam ten telefon prawie rok i muszę powiedzieć że jest świetny. Wbrew pozorom po tych 3 calach da sie surfować, grać też (Angry Birds spokojnie). Wg mnie bije konkurencje tą hybrydą dotyku i qwerty. Świetne rozwiązanie, wygodne. Ale ma i swoje wady, typowe dla Androida.. Ktoś mówił o braku klawisza CTRL, a ja odpowiadam- po co? Przyciska sie na ekranie, klika "zaznacz tekst" a potem jeszcze raz i "kopiuj". A jak komuś nie pasi klawiatura fizyczna, to w opcjach niech uruchomi klawiaturę ekranową, choć akurat to masochizm taki... Ogólnie- idealny dla kogoś kto dużo pisze i lubi fizyczną klawiaturę. Poręczny, wygodny. Plastiki też nie najgorzej. Zdjęcia robi też dobre, a brak flasha nadrabia sporą ilością trybów. Klawiatura wygodna w użytkowaniu. Wady- typowe dla androida, brak flasha, który sie czasem przydaje. Gdyby coś podobnego zrobili w przyszłości jako następcę B7510, to jestem chętny. Ocenę na temat B7510 pisze z niego. Pozdrawiam.

  • 0

    20. ~kasia  2013-06-07 10:52:02  host: otq246.internetdsl.tpnet.pl

    jak przełączyć na pamięć masową?

  • 0

    21. ~gosc  2013-10-25 13:20:37  host: 77-253-204-80.ip.netia.com.pl

    telefon swietny! mam go ponad rok i nie narzekam. Nigdy chyba nie mialam wygodniejszej klawiatury. Spadl mi kilka razy - nic sie z nim nie stalo. Pare minusow takie jak: wyzej wymieniony brak flesha, slabo chodzi mi na necie (chyba, ze akurat ja mam tak slaby pakiet ;p) Gdyby ktos sie nad nim zastanawial, smialo moglabym go polecic! 9/10!

  • 0

    22. ~mła  2014-04-02 21:16:15  host: ejb64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co z pamięcią domyślną nie zawiesza sie od aplikacji ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet