Samsung B7320 Omnia Pro - opinie
Telefony Samsung Samsung B7320 Omnia Pro Opinie o Samsung B7320 Omnia Pro

Samsung B7320 Omnia Pro

w sumie: 11
  • 0

    1. ~sucharro  2009-06-28 17:47:57  host: host-89-230-222-123.lublin.mm.pl

    to bedzie nastepca mojej e71:D

  • 0

    2.  2009-06-29 12:23:52

    Alternatywa dla nokii E72, tyle że z windowsem. Na pewno znajdzie klientów..

  • 0

    3. ~  2009-07-01 20:48:02  host: chello089076183192.chello.pl

    Jak RIM i NOKIA

  • 0

    5.  2009-07-10 23:41:58

    Jest Wi-fi obsługuje karty do 16GB ma Windows 6.1 aku w porzo czas pracy wporzo to wprawieni w wieszaniu psow na wszystkim co nie jest Nokia powinni zwrócić uwage ze to prawie kopia Noki a LCD porażka 65 tys kolorów a nie 16 milionów o i procek tylko 528MHz a nie 1GH. Nie no na pewno porażka przeceż to Szajsung a nie super bezawaryjna NOKIA

  • 0

    6. ~  2009-08-13 10:59:00  host: wap.mobile.project4.pl

    to dobry nastepca i780 wkoncu z normalna rozdzialka na ekranie

  • 0

    7. ~paulmor  2009-08-17 00:09:48  host: host-80-238-105-175.jmdi.pl

    ciekawe jaka cena

  • 0

    8. ~max  2009-08-25 21:21:37  host: abiv95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kompromis - ilosc kolorow nie jest zalezna od LCD tylko od systemu. Na win mobile masz max. 65tys. i uwierz mi, nawet Twoje wprawne oko tego nie zauwazy.

  • 0

    9. ~i900  2009-09-20 12:10:09  host: adnv202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kompromis to ma windows mobile wiec 65 tys kolor a efektywnie do 256 tys koloro :) i tak bys nie zauwazyl roznicy :D Pzdr a telefon ogolnie fajny sporo ramu

  • 0

    10. ~bzyku  2009-10-01 15:03:17  host: 77-253-207-49.ip.netia.com.pl

    niestety ma tylko windows standard, który nie jest tak rozwijany jak windows mobile z dotykowymi ekranami. To raczej następca i600, a nie i780.

  • 0

    11. ~  2010-06-14 08:25:45  host: t10-11.opera-mini.net

    Witam. Po bojach z dotykowcami i sliderami w koncu zdecydowalem sie na pda z qwerty w obudowie bar. I tu pojawia sie moje pytanie i prosba o rade. Czy wybrac i780 czy b7320 lub b7330? Czy mial ktos moze stycznosc z i780 i ktoras z wymienionych omni? Jak dla mnie za i780 przemawia procesor i akcesoria w zestawie Navi. Za omniami RAM, wyglad i rozdzielczosc ekranu. Co polecacie?

  • 0

    12. ~lukaszlew77  2010-09-05 09:10:07  host: public-gprs62262.centertel.pl

    Miałem kiedyś HP na Windowsie bez dotykowego ekranu i to była moja największa zakupowa pomyłka w życiu. Obsługa systemu tragiczna, nie działało wiele programów(z nawigacji jedynie Garmin działał). Najlepszym wyjściem było by w takim telefonie zamontowanie dotykowego wyświetlacza obok klawiatury QWERTY.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet