Samsung B3410w - opinie
Telefony Samsung Samsung B3410w Opinie o Samsung B3410w

Samsung B3410w

w sumie: 16
  • 0

    1.  2010-02-19 18:37:35

    nie no oni powariowali z tymi bateriami! Ile wytrzyma? jeden dzień? Reszta wydaje się ok

  • 0

    2.  2010-02-19 23:19:25

    Delphi z Wi-Fi, autofocusem i trzema pulpitami... Doooooooooobre to będzie!

  • 0

    3. ~x  2010-02-21 10:17:23  host: host-89-228-139-206.gorzow.mm.pl

    ciekawa propozycja :)

  • 0

    4. ~marta  2010-02-22 13:17:24  host: chello089077252237.chello.pl

    fajny fonik, dobrze, ze ma wifi, szkoda tylko, ze aparat 2.0

  • 0

    5. ~kubala1992  2010-02-22 21:42:15  host: erf230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety tej wersji nie spotkalem w salonach operatorow w Polsce, ale to moze byc material na hit. corby+qwerty+wifi, czego wiecej chciec? chyba tylko avili i wysowana qwerty i wifi, ale to juz fantazja ;)

  • 0

    7.  2010-02-25 17:25:20

    lipny tylko 2,6 wyswietlacz i dotego dotyk

  • 0

    8. ~wlodi  2010-03-01 20:42:17  host: apw91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cholera jasna kupilem niedawno delphiego (3410) i wkurzalem sie ze nie ma wi-fi a teraz wychodzi b3410w z wi-fi cholender nie mogli zrobic normalnie w delphim wifi

  • 0

    9. ~  2010-03-08 15:18:09  host: v05-08.opera-mini.net

    wszystko fajnie ale brak hsdpa ... i tylko edge to lipa totalna

  • 0

    10. ~miki  2010-03-11 01:39:37  host: 94-193-117-161.zone7.bethere.co.uk

    Taka gorsza wersja Corby Pro.

  • 0

    11. ~  2010-03-11 12:40:31  host: chello087207036200.chello.pl

    do 8:też mam delphi i sie zgadzam

  • 0

    12.  2010-03-13 21:18:18

    szkode ze tylko 2.0 aparat mogl by byc 3.2

  • 0

    14. ~Andrzej  2010-04-19 11:49:18  host: 94.42.115.18

    Gdzie i za ile można go kupić?

  • 0

    15. ~dzidek664  2010-05-04 13:08:49  host: 83.68.91.97.mielec91.tnp.pl

    Ile tu bateria wytrzymuje ?

  • 0

    16. ~alek  2010-09-28 09:30:12  host: client-databroker-2.wroclaw.dialog.net.pl

    pogieło was zupełnie? wodotryski jeszcze ma mieć? Po 1 z hsdpa tylko w Większych miastach i pod nadajnikiem można korzystać, inaczej tel musi być na 2G bo gubi zasięg. Po 2 super że ma WiFi - ale bateria będzie szybko lecieć. Po 3 aparat w zwykłej delphi jest spoko. Jak ktoś chce coś lepszego to rynek cyfrówek jest szerki. Po 4 wyświetlacz jest wystarczający - każdy zawsze może sobie kupić iPoda

  • 0

    17. ~elly  2010-11-05 17:20:07  host: dynamic-87-105-214-53.ssp.dialog.net.pl

    dokładnie, zgadzam się z komentarzem 16! mam delphiego od siedmiu miesięcy i jestem bardzo zadowolona. wystarczy pokombinować trochę ze światłem, trybem nocnym itp. i aparat jest na prawdę dobry!

  • 0

    18. ~kupiłem  2010-11-30 11:59:43  host: 19.181-176-91.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    ten telefon dziewczynie przedwczoraj swojej dziewczynie za 135euro telefonik tylko tyle powiem, a dla ludzi ktorzy narzekaja mam pytanie: czego spodziewaliscie sie po samsungu?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-234-233-48.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet