Samsung B3410w - opinie
Telefony Samsung Samsung B3410w Opinie o Samsung B3410w

Samsung B3410w

w sumie: 16
  • 0

    1.  2010-02-19 18:37:35

    nie no oni powariowali z tymi bateriami! Ile wytrzyma? jeden dzień? Reszta wydaje się ok

  • 0

    2.  2010-02-19 23:19:25

    Delphi z Wi-Fi, autofocusem i trzema pulpitami... Doooooooooobre to będzie!

  • 0

    3. ~x  2010-02-21 10:17:23  host: host-89-228-139-206.gorzow.mm.pl

    ciekawa propozycja :)

  • 0

    4. ~marta  2010-02-22 13:17:24  host: chello089077252237.chello.pl

    fajny fonik, dobrze, ze ma wifi, szkoda tylko, ze aparat 2.0

  • 0

    5. ~kubala1992  2010-02-22 21:42:15  host: erf230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety tej wersji nie spotkalem w salonach operatorow w Polsce, ale to moze byc material na hit. corby+qwerty+wifi, czego wiecej chciec? chyba tylko avili i wysowana qwerty i wifi, ale to juz fantazja ;)

  • 0

    7.  2010-02-25 17:25:20

    lipny tylko 2,6 wyswietlacz i dotego dotyk

  • 0

    8. ~wlodi  2010-03-01 20:42:17  host: apw91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cholera jasna kupilem niedawno delphiego (3410) i wkurzalem sie ze nie ma wi-fi a teraz wychodzi b3410w z wi-fi cholender nie mogli zrobic normalnie w delphim wifi

  • 0

    9. ~  2010-03-08 15:18:09  host: v05-08.opera-mini.net

    wszystko fajnie ale brak hsdpa ... i tylko edge to lipa totalna

  • 0

    10. ~miki  2010-03-11 01:39:37  host: 94-193-117-161.zone7.bethere.co.uk

    Taka gorsza wersja Corby Pro.

  • 0

    11. ~  2010-03-11 12:40:31  host: chello087207036200.chello.pl

    do 8:też mam delphi i sie zgadzam

  • 0

    12.  2010-03-13 21:18:18

    szkode ze tylko 2.0 aparat mogl by byc 3.2

  • 0

    14. ~Andrzej  2010-04-19 11:49:18  host: 94.42.115.18

    Gdzie i za ile można go kupić?

  • 0

    15. ~dzidek664  2010-05-04 13:08:49  host: 83.68.91.97.mielec91.tnp.pl

    Ile tu bateria wytrzymuje ?

  • 0

    16. ~alek  2010-09-28 09:30:12  host: client-databroker-2.wroclaw.dialog.net.pl

    pogieło was zupełnie? wodotryski jeszcze ma mieć? Po 1 z hsdpa tylko w Większych miastach i pod nadajnikiem można korzystać, inaczej tel musi być na 2G bo gubi zasięg. Po 2 super że ma WiFi - ale bateria będzie szybko lecieć. Po 3 aparat w zwykłej delphi jest spoko. Jak ktoś chce coś lepszego to rynek cyfrówek jest szerki. Po 4 wyświetlacz jest wystarczający - każdy zawsze może sobie kupić iPoda

  • 0

    17. ~elly  2010-11-05 17:20:07  host: dynamic-87-105-214-53.ssp.dialog.net.pl

    dokładnie, zgadzam się z komentarzem 16! mam delphiego od siedmiu miesięcy i jestem bardzo zadowolona. wystarczy pokombinować trochę ze światłem, trybem nocnym itp. i aparat jest na prawdę dobry!

  • 0

    18. ~kupiłem  2010-11-30 11:59:43  host: 19.181-176-91.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    ten telefon dziewczynie przedwczoraj swojej dziewczynie za 135euro telefonik tylko tyle powiem, a dla ludzi ktorzy narzekaja mam pytanie: czego spodziewaliscie sie po samsungu?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet