Samsung B3410 - opinie
Telefony Samsung Samsung B3410 Opinie o Samsung B3410

Samsung B3410

w sumie: 211
  • 0

    2. ~ja  2009-11-20 10:47:19  host: hrg17.internetdsl.tpnet.pl

    Gdyby miał wifi byłby całkiem niezły :)

  • 0

    3. ~Sowa  2009-11-22 23:41:57  host: 83-168-82-169.static.espol.com.pl

    Ciekawe czy Samsung B3410 osiągnie sukces, bardzo interesujący telefon w Mixach będzie, ciekawe czy inni też go wprowadzą?

  • 0

    5.  2009-11-25 18:15:34

    ktoś już nabył? jakie wrażenia? klawiatura? aparat? jave można normalnie wrzucać czy problemy jak w reszcie samsungów?

  • 0

    6. ~lalalala  2009-11-25 20:28:55  host: abyf126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Komórka godna nastolatków. Przynajmniej dla mnie najważniejsze jest wygodne pisanie sms-ów za czym idzie i wygodna klawiatura, a ten warunek jest tu spełniony. Jak na proponowaną cenę (599zł) jest ok.

  • 0

    7. ~  2009-11-26 08:29:46  host: ip-89.171.92.251.static.crowley.pl

    Czemu ostatnio większość telefonów nie obsługuje videorozmów?

  • 0

    8.  2009-11-26 14:32:28

    klawiatura bardzo mi sie podoba ale w dzisiejszych czasach nie wyobrazam sobie telefonu bez wifi - niestety

  • 0

    9.  2009-11-27 22:42:37

    lipny właśnie gdyby miał wi-fi już można go kupić a poza qwerty nic zupełnie nie am

  • 0

    10. ~...  2009-11-28 01:46:10  host: cjg212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I co z tym wi-fi jak nie ma symbiana lub W.M? Przecież wi-fi bez systemu praktycznie się nie używa.

  • 0

    11. ~  2009-11-28 10:26:31  host: enk167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~belmondo uzywa nokie i utarł mu sie niestety stereotyp ze tylko to mozna nazwac telefonem, a tu moj drogi mam dla Ciebie smutna niespodzianke....Szajsung juz od bardzo długiego czasu jest na pierwszym miejscu najmniej awaryjnych telefonów czego o twoich kochanych nokiach powiedziec nie mozna...dlaczego?? bo psują sie na potęgę!! Tak, kolego, Twoje Nokie to kupa złomu....

  • 0

    12. ~Boj  2009-11-28 17:07:34  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    A mi zwisa to wifi małem Nokie E51 i Samsunga i550w z wifi i nie korzystałem z tego dobrodiejstwa teraz mam Awile i jestem bardzo zadowolony ze wreszcie mam normalny fon.

  • 0

    13. ~trut  2009-12-02 12:55:53  host: aebt122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    glownym plusem tego telefonu jest cena oraz dotykowy wyswietlacz polaczony z rozsuwana qwerty (w stylu g1, n97). wady to brak wifi i gpsa. podsumowujac, korzystam z tego telefonu i jestem zadowolona.

  • 0

    14. ~ja 2  2009-12-02 19:00:04  host: dui1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale mały ekran ;/

  • 0

    15. ~KornFanHead  2009-12-02 22:28:37  host: host4.esnet.pl

    Telefon jak dla mnie wypas. Świetna klawiatura qwerty. Ciekawa funkcja fałszywych połączeń i wiadomości alarmowych. Dobrze spasowany więc nic nie lata i skrzypi. Do tego port mini jack 3,5 więc można dołożyć każde słuchawki. Polecam!

  • 0

    16. ~bartu  2009-12-03 09:25:00  host: apn-77-115-94-210.dynamic.gprs.plus.pl

    W Erze ma być pod koniec tygodnia:)

  • 0

    17. ~bartu  2009-12-04 14:59:39  host: duy142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak tam odtwarzacz mp3 gra? I jeszcze mam pytanko czy aparat calkiem spoko? podobny do 2mp eriksonowskich?

  • 0

    18. ~-adriano-  2009-12-04 18:15:32  host: abtx47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ktoś go już ma to proszę o informacje na temat jakości zdjęć.

  • 0

    20. ~Szatan  2009-12-06 00:45:47  host: 078088152205.ustka.vectranet.pl

    linchpinie, ów telefon mam o trzech dni i jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Mianowicie, owszem- można pisać sms-y za pomocą dotykowego ekranu i to bardzo szybko oraz wygodnie. Ogólnie mówiąc, na dziś dzień jestem bardzo zadowolony z mojego nowego "Szajsunga", a moje uprzedzenie do tej firmy "zniknęło". Co do wi-fi..., jego brak nie jest dla mnie jakąś ujmą, aczkolwiek na terenie mojej szkoły jest internet bezprzewodowy, tak więc na co dzień mógłbym z tej funkcji korzystać. Ale i tak, telefon bardzo udany (jeżeli można to stwierdzić po trzech dniach), wygodny, szybki. Ma co trzeba i parę fajnych udogodnień jak np.: bluetooth czat, qwerty, wejście na "zwykłe" słuchawki i parę innych. Nie przeszkadza mi brak systemu operacyjnego. Wcześniej miałem trochę starą Nokię 6630, która miała symbiana. Nie korzystałem z niego wcale..., no może na początku, jednak tylko w ramach przetestowania, zabawy. Podobnie z aparatem. Przez rok posiadania N6630 zrobiłem 15 zdjęć. Preferuję małą, wygodną, porządną cyfrówkę. Uważam że 2 mpx w tym telefonie spokojnie wystarcza. Jeśli chodzi o mnie, osobę, która na co dzień nie ma czasu na zabawę funkcjami telefonu (wgrywaniem różnych aplikacji, z których i tak się nie korzysta; pewnie zaraz ktoś się przyczepi, ze skoro jestem taki zajęty, to co robię na forum telepolis, ale jest SOBOTA, w sumie niedziela), uważam że telefon jest wprost genialny.

  • 0

    21. ~claret  2009-12-06 16:11:30  host: chello089072113197.chello.pl

    ~linchpin ; można pisać sms'y na dotykowym ;] nie ma tam hm.. takiej wirtualnej QWERTY, tylko jest normalnie 9 klawiszy numerycznych i na nich literki ^^ Telefon. bomba :) mimo tego, że niej jest świetnie wyposażony multimedialnie.

  • 0

    22. ~Dzoana  2009-12-07 20:37:21  host: adfi156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak można pisać na dotykowym no i oczywiście na wysuwanej klawiaturce. Mam go parę dni i jak narazie jest super.

  • 0

    23. ~MeasterattoDeLaBombaIPT  2009-12-08 17:44:25  host: rea.ipt.com.pl

    szkoda, ze nie ma w plusie...eh..mam tlyko nadzieję, ze niedługo się ukaże, chociaż pewnie nie, bo era dostrała b3410, a plus b3310. nie wiem. a telefonik mi się strasznie podoba....taki troche corby..no i ta klawiaturka:)

  • 0

    24. ~qamel  2009-12-09 12:24:47  host: dvb58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, Telefon mam od tygodnia, kupiony w erze w promocji jako przedluzenie umowy. Wczesniej mialem takie telefony jak (nie wlliczajac starych monochromatycznych Nokii): SE K750i, Nokia E50, iPhone 2g. Teraz mam tytulowego Samsunga. Bylem gotow kupic LG KP500 ale zniechecil mnie powolny interface i oporny ekran dodytkowy rysujacy sie pod naciskiem rysika (a trzeba naciskac mocno...). Anyway, Samsung ma bardzo czuly i przez to bardzo przyjemny w uzyciu ekran dotykowy (mam przeca porownanie z iPhonem). Co wiecej, klawiaturka qerty tez jest mila w uzyciu. Jedynie czego mi brak to ze sporo aplikacji Java (jar + jad) nie dziala, a same jary powyzej 300 kb nie instaluja sie (w ruch Jad maker wskazany ale i wtedy tez powstaja rozne bledy). Jesli ktos wie jak mozna sie pozbyc tej blokady (triki z serii S z wpisywaniem kodu nie dzialaja) prosze o informacje na gg 3857028. I jesli ktos ma jakies pytania to tez walcie smialo ;). Pozdrawiam!

  • 0

    25. ~kuku  2009-12-10 13:11:34  host: ip-83-2-86-178.static.xcore.pl

    mam ten telefon. bardzo fajny ;d do linchpin ; jest też wirtualna klawiatura ;d a wie ktoś czy jest już wersja mobilnego gg na ten model? bo ściągnęłam to najnowsze i wszystko ok ale ekran się nie zmienia. tzn jak mam klawiature rozsuniętą to wszystko jest bokiem. -_-

  • 0

    26. ~lachonek  2009-12-13 13:25:45  host: abrc73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo dobry telefon za przystępną cenę. Polecam go osoba, którzy piszą sms i chcą to robić szybko. Ten telefon odbiega od nazwy "szajsung" Polecam ;)

  • 0

    27. ~l0l  2009-12-13 13:35:42  host: 195-211-0-36.dsi-sieci.pl

    Ale shiit, no cóż ale za 1zł w mixie za 25zł m-c. Dlaczego to gowno nie ma Wi-fi. Po co mi QWERTY jak mogę się nią conajwyżej podetrzeć...

  • 0

    28. ~bongo  2009-12-14 20:56:49  host: staticline51409.toya.net.pl

    własnie kupilem to ciul.... i niewiem wogóle na jakim sofcie hodzi zeby moza było cos wgrac jakies tematy czy co ????

  • 0

    29. ~paaaati  2009-12-16 14:56:36  host: 188.146.173.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    mam ten tel jakis tydzien i jest mega ;d aparat robi ladne zdjecia, wiadomo ze jak nie ma dobrego swiatla to nie wyjda. Mega szybko pisze sie sms, ktos pytal czy mozna na ekranie- mozna ale wolniej sie pisze ;p internet bardzo szybko dziala i do tego 9w Erze0 bezplatny ;d glosny glosnik. Fajny jest ;]

  • 0

    30. ~qamel  2009-12-19 20:13:56  host: dvp131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @kuku Jeszcze dlugo potrwa zanim cokolwiek powstanie na ten telefon w trybie horyzontalnym. Jest to nowy model a wiec jeszcze dluga droga przed nowosciami na niego.

  • 0

    31. ~wifi  2009-12-20 16:50:44  host: ev1s-207-44-134-33.theplanet.com

    a gdzie wifi?

  • 0

    32. ~ja  2009-12-23 08:38:02  host: fht14.internetdsl.tpnet.pl

    Dlaczego ta klawiatur ama gumowe klaiwsze??? Przecież to jest niewygodne

  • 0

    33. ~guri54  2009-12-23 13:12:23  host: 212.160.172.70

    @kuku - w telefonie masz opcję KOMUNIKATOR Skorzystaj z niej - aplikacja Palringo pod javą, dzięki niej możesz skorzystać z gg jak i innych komunikatorów (chyba :)) Wesołych wszystkim.

  • 0

    34. ~vasili91  2009-12-24 10:02:20  host: acnz138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podpisalem w erze umowe na ten telefon, polecam rewelacja

  • 0

    35.  2009-12-28 18:35:57

    Witam!!! Mam ten telefon od 24 grudnia 2009 roku, a więc stosunkowo niedługo. Jednak muszę przyznać, że Samsung B3410 zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Jest bardzo przystępny w obsłudze, ładnie się prezentuje, a w porównaniu z moim poprzednikiem Lg Ku990 ekranik dotykowy reaguje 50% szybciej i przede wszystkim się nie zawiesza!!! Zdjęcia robi bardzo ładne, jest dużo możliwości, a słuchanie muzyki to czysta przyjemność bardzo fajnie gra!!!!;-) Polecam ten telefonik gorąco.

  • 0

    36. ~  2009-12-29 12:40:28  host: v09-16.opera-mini.net

    mi na lg ks360 gg dzialalo w trybie horyzontalnym wiec poszukaj aplikacji pod lg.

  • 0

    37. ~.  2009-12-31 14:41:42  host: ip-87-204-120-241.netia.com.pl

    I do tego wszystkiego funkcja nagrywania z radia. Niej jest to jakaś fenomenalna jakość ale jak nie 'śnieży' jest ok ;)

  • 0

    38. ~Bosman22  2009-12-31 16:11:33  host: able207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jak robić szybko play listy w tym telefonie? Oczywiście taki sposób jak jest opisany w instrukcji obsługi to oki ale jak się ma wieksza liczbe utworów to niestety się nie da takze ma ktoś jakis pomysł?

  • 0

    39. ~gosc  2010-01-01 13:47:41  host: acma215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przeczytajcie sobie 28 i 1 wypowiedź, przez takich debili jak wy telefony tracą sens, znając życie jesteście cwaniakami chodzącymi z nokiami 6200 po osiedlu i puszczając na cały głośnik "sexy chink" Brzydzę się takimi ludźmi jak wy a ten telefon jest super

  • 0

    40.  2010-01-01 14:49:34

    Tel fajny ale ja zaczekam na Samsunga Corby Pro

  • 0

    41. ~matix  2010-01-05 13:59:12  host: bxi235.internetdsl.tpnet.pl

    orientuje się ktoś z osób które mają ten telefon czy limit na ilość przechowywanych smsów na telefonie, jest narzucona przez producenta (np 300), czy zależy od ilości wolnej pamieci na telefonie?

  • 0

    42. ~matqa  2010-01-05 17:10:26  host: dynamic-87-105-83-59.ssp.dialog.net.pl

    mam pytanie do właścicieli tego phona.Czy do ogladania filmu w poziomie trzeba wysunąć klawiature?

  • 0

    43.  2010-01-06 01:11:26

    klawisze ma bardzo wygodne, mam ten telefonik od ponad miesiaca i polecam kazdemu

  • 0

    44. ~gosc  2010-01-08 18:41:58  host: chello084010118143.chello.pl

    mam pytanko jakie komunikatory są w tym telefonie, bo przymierzam się do kupna i chciałabym wiedzieć. Pozdrawiam

  • 0

    45. ~szaroczarna  2010-01-09 12:12:05  host: dynamic-81-168-209-103.ssp.dialog.net.pl

    witam, jakiej rozdzielczości musi być tapeta by po rozsunięciu klawiatury zajmowała cały ekran? pozdrawiam

  • 0

    46. ~sciana696  2010-01-11 20:03:02  host: 80.48.127.235

    czy w tym telefonie można zminimalizować aplikację? w większości samsungów nie da rady a chciałbym sobie sprawić jakis telefon i niewiem czy bardziej oplaca sie brac tego czy nokie 6220c.

  • 0

    47. ~Seba  2010-01-13 09:46:16  host: gro18.internetdsl.tpnet.pl

    brakuje oprogramowania pozwalającego podglądać dokumenty worda, pdf itp, nie wymagam edycji np. worda ale podgląd by się przydał, chociażby do czytania e-booków. Jeżeli ktoś znalazł jakieś rozwiązanie proszę o info.

  • 0

    48. ~Iceman31  2010-01-14 10:59:39  host: s8.zabrze.net.pl

    Telefonik fajny ale..... własnie ALE... dla dzieci i młodzieży którym nie do końca zależy na wszystkich funkcjach a przynajmniej na poprawnym ich działaniu. Opcja WIDGETY to toalna porażka tak samo jak w Corby. W Avili gdy nacisnie się ikonę aplikacji na widgecie to aplikacja sieuruchamia a tu NIE! Trzeba przeciągnąć ją na pulpit i dopiero można uruchomić. To jest totalnie upierdliwe i bezsensowne.

  • 0

    49. ~olkson  2010-01-19 15:08:24  host: abbg153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar go sobie kupić... tylko nie chcę w erze, wie ktoś czy w jakiś innych sieciach jest? ;> aa no i pare pytań: 1. dobry głośnik ma? w sensie, czy głośno gra? 2.c z tym gg? przewraca się ten obraz czy nie? 3. zacina się? 4. jak dotykowy ekran? dzięki jak ktoś odpowie. ;dd

  • 0

    50. ~Radziu  2010-01-24 14:04:44  host: 77-253-83-214.adsl.inetia.pl

    Nie do konca takie bezsensowne, przy uzywaniu widgeta 2s Cie nie zbawia, a jak przypadkiem w to klikniesz to juz Ci zjada hajsik za polaczenie z netem- tego tutaj nie ma i jest spoko.

  • 0

    51. ~MISIA  2010-01-25 14:07:02  host: 0123.smevpn.tpnet.pl

    "orientuje się ktoś, czy jest też możliwość pisania smsów z użyciem dotykowego ekranu" Tak można pisać smsy na klawiaturze dotykowej. Mam ten telefon od niedawna i całkiem dobrze mi się z niego korzysta a przede wszystkim co dla mnie ważne podobnie jak Corby ma wytrzymałą baterię trzyma nawet dwa tygodnie.

  • 0

    52. ~M&M  2010-01-27 10:03:20  host: chello084010118143.chello.pl

    mam pytanie(być może było ono już zadane),czy na tym telefonie można oglądać filmy z napisami, i 2gie pytanie jakie rozszerzenie musi mieć plik żeby można było obejrzeć

  • 0

    53. ~nowy posiadacz  2010-01-29 08:51:24  host: filtr.sk1.zabrze.pl

    Powiem Wam szczerze że telefonik jest ekstra. Obawiałem się go bardzo.Wykonany jest bardzo solidnie.Wyświetlacz bardzo dobrze reaguje,klawiatura jest bardzo dobrze wykonana.Klawisze dobrze reagują.Spacja mogłaby byc troszkę większa. Aparat robi całkiem fajne zdjęcia.Takie w sam raz jeżeli chcemy zrobic np zdjęcie rozkładu jazdy autobusów:)Muzycznie też bardzo fajny.Szkoda że w zestawie nie dostałem kabla do kompa i karty pamięci ale koniecznie dokupię, bo raczej zostane przy tym telefoniku.Ktoś narzekał że przez przypadek wybiera numery bo słaba blokada jest.Uważam że bardzo dobrze jest to rozwiązane i jeszcze nic przez przypadek nie wlaczylo mi się, oprócz dyktafonu podczas rozmowy;)Dodam jeszcze że bardzo dobrze obsługuje się internet .Nie widać braków w ilości kolorów.Aha-rozmiar telefonu mnie zaskoczył.Jest bardzo zgrabny i ktoś przesadził że jest za gruby. pozdrawiam

  • 0

    54. ~Malwinkaa  2010-02-02 10:52:48  host: 188.33.24.35

    telefon bardzo fajny mam go juz kilka tygodni.. szybki bardziej czuly niz LG KP 500. bardzo fajna klawiatura qwerty + mozliwosc pisania smsow na ekranie. aparat pomimo 2 mega robi bardzo fajne zdjecia. godny polecenia :)

  • 0

    55. ~MJ12  2010-02-04 07:49:20  host: chello089078069113.chello.pl

    Telefon leży dobrze w ręce, na klawiaturze QWERTY pisze się całkiem przyzwoicie, nawet jeśli ma się łapki rozmiar 11 (jak ja). Wyświetlacz jest jasny, daje ładny, ostry i dobrze skontrastowany obraz. Ekran dotykowy działa bez większego problemu. Odtwarzacz mp3 działa bez zarzutu. Posiada on equalizer oferujący kilka wstępnie predefiniowanych ustawień dla różnych rodzajów muzyki. Telefon posiada również wbudowane radio z RDS i możliwością wygodnego nagrywania audycji. Jest również dyktafon cyfrowy, który oferuje zapis dźwięku o jakości porównywalnej z zapisem z dyktafonu cyfrowego. Dużym plusem telefonu jest możliwość używania normalnych słuchawek, bez konieczności używania zestawu dedykowanego czy dodatkowych przejściówek. Słuchawki te służą również jako antena dla radia, o czym wspominam ze względu na fakt, że telefony niektórych producentów jako anteny używają tylko i wyłącznie dedykowanych słuchawek. Inne warte uwagi cechy telefonu to kilka funkcji zapewniających prywatność użytkownikowi, takich jak np. blokowanie rozmów czy smsów przychodzących od wybranych kontaktów. Samsung nie ustrzegł się niestety kilku wad. Z pewnością należy do nich nieintuicyjne menu, o którym można powiedzieć wszystko, tylko nie to, że jest uporządkowane - niestety, odnalezienie niektórych ustawień zajmuje sporo czasu. Sporym minusem jest także umiejscowienie gniazda kart pamięci. Nie da się zmienić karty bez wyłączenia telefonu, ponieważ gniazdo jest schowane pod baterią. Inna sprawa, że telefon obsługuje karty o pojemności do 8 gb i wątpię, by ktoś musiał zmieniać kartę o maksymalnej pojemności. Mam również zastrzeżenia co do wyposażenia dodatkowego dołączanego do aparatu telefonicznego. Niestety, jest to mniej niż absolutne minimum. W pudełku z telefonem znajdziemy tylko telefon, instrukcję (która również jest niestety mocno niekompletna), ładowarkę i zestaw słuchawkowy. Brakuje niestety kabla USB oraz płytki z oprogramowaniem dla komputera. Ocena: 7/10

  • 0

    56. ~SirPL  2010-02-04 18:09:33  host: ip-85.128.107.226.static.crowley.pl

    telefon świeżynka, więc nie wybrzydzajcie, że niczego nie ma. Jak po raz pierwszy pojawiła się Nokia 3310, to pierwszego dnia w gazetach nie można było kupić tapety na nią. Tak samo z Delphi - poczekajmy na nowy soft, może on zadowoli niektórych nieprzekonanych. Osobiście telefon polecam. Klawiaturka wygodna, telefon NIE ZACIĄŁ mi się ani razu. Polecam wszystkim eSeMeSowiczom

  • 0

    57. ~delfiak  2010-02-05 13:53:51  host: chello089074171051.chello.pl

    Witam też nabyłem ten telefonik ogólnie fajny ale trzeba trochę ponarzekać wiec parę pierdół : szkoda ze trzeba widgety wyciągać na ekran żeby je włączyć, bluetooth nie da się z widgetow wyłączyć, włączyć się da ale zęby wyłączyć trzeba wejść do menu, no aparacik trochę lepszy by się przydał... A plusy to cena ,ekran fajnie łapie,klawiaturka daje rade,bateria 3 dni to na miętko przy średnim użytkowaniu samsungowskie menu trochę ubogie ale intuicyjne (wcześniej nokia n73)ogółem jestem zadowolony i polecam i tu jedno pytanie dla użytkowników dzisiaj po włożeniu słuchawek na jacka zacina mi się muza mam ją na telu bo jeszcze nie mam karty nie wiem czy to może mieć wpływ.Miał ktoś taki problem?

  • 0

    58. ~m  2010-02-05 15:23:17  host: actw140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro kupiłam za 400 zł z wysyłką pobraniową już ale nie wiem jak włączyć gg bo nie działa mi internet coś

  • 0

    59. ~Spiderr  2010-02-05 17:33:21  host: public-gprs11572.centertel.pl

    Mam ten tel półtora miesiąca i jest *** Klawiaturka super, ekran bardzo czuły, dużo bajerów:D, bateria mi trzyma 4-5 dni, głośnik ładnie gra;] Tylko szkoda bo nie zrobili na niego gier (a jak zrobili to nie znalazłem) bo jak wgrywam jakieś na ekran dotykowy to po wysunięciu klawiatury nie obracają się;/ Ale tak to telefon super:D

  • 0

    60. ~  2010-02-10 13:31:41  host: cc.azsoft.pl

    Do 57 jesli chodzi o ta muzyke na zwyklych sluchawkach to tez tak mialem i tak mi sie zawiesil ze musialem baterie wyciagnac od tego czasu uzywam sluchawek z zestawu. Telefon mam od 2 miesiecy jest naprawde rewelacyjny klawiatura super ekrakran tez super dziala ani jednej zacinki czy zamulenia.Polecam wszystkim zdecydowanym napewno nie bedziecie zalowac wyboru i zakupu.

  • 0

    61. ~Pięknotka  2010-02-14 13:59:39  host: user49-215.satfilm.net.pl

    On ma wejście do kabla USB?

  • 0

    62.  2010-02-14 20:49:14

    Właśnie co do gadu gadu.. Mam samsung u800 i jest hsdpa i problemu nie mam ale zmieniam właśnie na ten telefon i nie wiem jak na nim działa gadu-gadu, może ktoś powiedzieć kto posiada ten telefon i gadu gadu? :D

  • 0

    63. ~konrad  2010-02-20 21:26:09  host: 109.243.64.228

    szajs szajs ... brzytki aparat slaby plus to duzy ekran

  • 0

    64. ~iza1981998  2010-02-21 09:58:41  host: evdo-78-30-71-210.subscribers.sferia.net

    czy ten tel jest całkiem dotykowy czy w połowie ??

  • 0

    65. ~Kinnia  2010-02-27 11:30:04  host: 188.147.23.48.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam ten telefon od 2 tygoni i jest rewelacyjny. Wprost dla nastoletek, takich jak ja. Extra odtwarzacz muzyki, a przede wszystkim ta łatwość pisania smsów. Boski jest .!!

  • 0

    66. ~Matys  2010-03-02 14:54:35  host: 83.2.24.3

    ile bateria trzyma przy duzym uzywaniu?

  • 0

    67. ~użytkownik samsunga b3410  2010-03-03 15:39:09  host: nat-moc7.aster.pl

    używam go parę dni telefonik bardzo fajny i to że nie ma wifi to nic ma klienta email i wbudowane google więc spoko.podsumowując-telefon warty swej ceny i godny kupna.

  • 0

    68. ~m  2010-03-03 22:01:12  host: 088156051074.olsztyn.vectranet.pl

    ludzie na co wam wi-fi ?????? może są ludzie którym telefon jest potrzebny to sms i rozmów ????

  • 0

    69. ~Gosia  2010-03-08 19:38:38  host: xdsl-15783.lubin.dialog.net.pl

    Planuje sobie kupic ten telefonik bo z tego co wiem jest bardzo wygodny i w ogole :) i do tego ma fajna klawiature :)

  • 0

    70. ~stykus  2010-03-09 22:10:01  host: ip-83-2-95-64.static.xcore.pl

    ten tel jest dostepny w plusie jest zgrabny i ma super klawiature i glosne mp3 a radio dziala super wiec go musze kupic

  • 0

    71. ~jhj  2010-03-11 19:14:57  host: staticline16967.toya.net.pl

    *** straszne lepiej zakupić corby pro aparat 3.2 wyświetlacz 2.8 i wifi

  • 0

    72. ~Hardcore ^^  2010-03-11 22:06:30  host: host-89-229-158-125.plock.mm.pl

    Jak by bylo Wi-fi , to nawet byl by spoko fon. :/ -.-

  • 0

    73. ~dmaiox  2010-03-13 12:44:19  host: adhp146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepiej ludzie kupcie avile ten model nie opłacalny

  • 0

    74. ~mam go  2010-03-13 16:25:39  host: elb50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klawiatura wymiata gry do 500kb aparat moze byc

  • 0

    75. ~kolauakamilakka  2010-03-14 21:15:47  host: 109.243.72.16

    Ten telefon jest bardzo bardzo super.Polecam do kupienia go.

  • 0

    76. ~kessi xd  2010-03-15 17:41:57  host: host-89-230-244-244.nowydwor.mm.pl

    mi bateria po formatowaniu i wszytsko wg cacy trzyma 1,5 dnia .. a cały dzień siedzę praktycznie na foniku ;

  • 0

    77. ~lllllllll:*  2010-03-19 20:06:43  host: 77-253-97-37.adsl.inetia.pl

    mam tem telefon od 2 dni i moge powiedziec ze jest boski bateria bardzo długo trzyma bawie sie nim od rana i żadna kreska nie spadła łatwy w obsłudzie ale gdy sie niema karty pamęci mało miejsca jest ;/ polecam klawiatura super i tyle moge powiedzieć :D

  • 0

    79. ~ArriS  2010-03-21 12:16:39  host: abyc40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefonik ma wejście USB? Czy jednak kabel do komputera podłącza się pod wejście "samsungowe" i trzeba dokupić odpowiedni kabelek.

  • 0

    80. ~ahfglskafhasl  2010-03-23 08:17:54  host: apn-77-114-69-71.dynamic.gprs.plus.pl

    Ten telefon kupiłem wczoraj i mi się podoba

  • 0

    81. ~Vi  2010-03-23 16:14:30  host: acs150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja kupiłam ten telefon za 400 zł ;) co prawda w Lombardzie, ale nie używany, gwarancja na 24 miesiace, bez simlocka, naklejka nie zrywana, cacy :) w jednym komentarzu widzialam odwolanie do nokii, ze sie psuja. fakt. wlasnie dlatego przeszlam na samsunga ;) pozdrawiam :)

  • 0

    82. ~Dominika Wirtl  2010-03-23 18:41:44  host: dhj97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *** telefon !! sprawuje sie bardzo dobrze polecam w mixie w plusie brać

  • 0

    83. ~odi  2010-03-24 20:40:06  host: public79075.cdma.centertel.pl

    Panowie czy ten telefonik jakoś ciekawie gra głośno,itd.

  • 0

    84. ~asmaxx  2010-03-25 12:19:06  host: ehs6.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go od zeszłego tygodnia. Bateria po pierwszym formatowaniu (telefon padnięty, ładowanie 12 godzin) trzymała pełne 3 doby przy normalnym użytkowaniu (kilka rozmów, SMS-y, zabawa z bluetooth i ogólne poznawanie telefonu). Ładny, estetyczny, klawiatura wygodna, chociaż mam chyba trochę za duże palce (ideałem była dla mnie klawa w Nokii 9210, ale wiadomo jakie to było duże). Zdjęcia ok, wiadomo, że jak mają być naprawdę porządne, to bierze się cyfrówkę, a nie telefon ;) MP3 przyzwoite. Udało mi się odpalić w Javie przeglądarkę e-booków, więc komplet multimediów właściwie jest. Brakuje wi-fi. Przy pełnej klawiaturze, aż się o to prosi, ale EDGE do awaryjnego przeglądania stron też daje radę. Zobaczę, jak poradzi sobie Opera mini, może być lepiej niż na standardowej przeglądarce. Denerwuje mnie za to widget. Często pasek wysuwa się nieproszony, poza tym wolałbym, żeby działał bardziej jak pasek ze skrótami do aplikacji, a nie z samymi aplikacjami do wyciągnięcia na pulpit. No i paru standardowych pozycji nie można z niego wywalić, a są kompletnie niepotrzebne. Ale może jeszcze uda się coś wymyślić. Ogólnie polecam - naprawdę przyzwoity telefon.

  • 0

    85. ~nikaaa  2010-03-26 18:38:24  host: dynamic-62-87-214-213.ssp.dialog.net.pl

    mam ten telefon już prawie dwa dni i naprawdę jest świetny. jest czujny więc nie ma problemów z dotykiem. aparat mimo, że ma 2 mpix jest naprawdę bardzo dobry !!.. jedna rzecz.. w chyba żadnym zestawie nie ma kabla usb.!.. ale to nie problem.;] na allegro są od 5 zł. nie musicie wydawać 30-50zł.. ogólnie naprawde go polecam.. wystarczy pół godziny i masz go w jednym paluszku.;]

  • 0

    86. ~www2qdf  2010-03-31 16:49:45  host: 93-181-134-184.as.kn.pl

    komorka jest juz w PLUSIE. Bardzo fajna jednak przy instalowaniu niektorych gier wyskakuje komunikat "przekroczony maksymalny rozmiar pliku JAR"... jak ktoś wie jak obejsc ten komunikat lub rozszezyc... to proszę pisac. Z gory dziekuje..

  • 0

    87. ~ziomzaziomem  2010-04-01 12:51:26  host: 86-63-111-141.sta.asta-net.com.pl

    Naprawde polecam ten telefonik ;) powala inne drozsze telefony na kolana. Znawcy telefonow pewnie napisza co innego... >> "slaby aparat" bla, bla, bla :| przypomne wam do czego sluzy telefon do dzwonienia i pisania sms'ow, a nie do robienia zdjec i wrzucania ich na nk. Razic jedynie moze jakosc rozmow ale na to przymkne oko, poniewaz kupujac ten telefon nastawiasz sie na jedno - sms'y ;D pozdrawiam.

  • 0

    88. ~  2010-04-01 15:25:47  host: ip-89.171.227.236.dsl.crowley.pl

    w tym telefonie jest bateria LiIon której nie trzeba formatować, ale nikomu jeszcze to nie zaszkodziło. TU JEST BŁĄD BO TEN TELEFON POSIADA MINUTNIK I STOPER!!!! ZAPRASZAM NA FORUM O SAMSUNGU DELPHI: delphi.cojakgdzie.pl

  • 0

    89. ~Kasiula1234  2010-04-02 01:29:19  host: pc-109-125-201-139.siedlce.domtel.com.pl

    mam pytanko. czy ten tel ma lampe blyskowa? i doradzcie mi czy lepiej kupic delphi czy avile?

  • 0

    90. ~lolek  2010-04-03 17:15:14  host: absu113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    baterii li-ion się nie formatuje

  • 0

    91. ~oliii  2010-04-03 19:07:33  host: aeig113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można zmianiać rodzaj dzwonka na sms ? bo czesto w tych telefonach jest problem z tym ;/ a i czy mozna sluchac muzyki i pisac smsy jednoczesnie ? - 7019871 prosze o odp mam zamiar go kupic .

  • 0

    92. ~Dav  2010-04-04 13:42:06  host: 77-255-17-193.adsl.inetia.pl

    w Jakim formacie otwiera filmy ten telefon???

  • 0

    93. ~LoLiPop ;D  2010-04-04 15:30:17  host: 87-205-210-211.adsl.inetia.pl

    Jest Zajeeefajnyy ;]] Mam Go ;D Świetny :**

  • 0

    94. ~  2010-04-04 16:53:51  host: chello089078022094.chello.pl

    jakie strony ma darmnowe?

  • 0

    97. ~Roxx  2010-04-05 18:07:25  host: chello087206191228.chello.pl

    fajny tell .. polecam ; )

  • 0

    98. ~  2010-04-06 13:09:43  host: host-89-228-92-184.olsztyn.mm.pl

    mam ten telefon jest spokp zdjęcia wychodzą super polecam go

  • 0

    99. ~rob  2010-04-08 14:19:40  host: host-89-228-110-69.olsztyn.mm.pl

    mam go i jest zajefajny ma aparat 2 pix ale zdjęcia sa *** i klawia sms super

  • 0

    100. ~Daria  2010-04-08 19:03:21  host: 77-242-229-26.individual.coel-network.net

    Hej ja nabylam ten tel jest super prosty w obsłudze bez problemu mozna wszystko wrzucac bateria trzyma mi tydzien

  • 0

    101. ~  2010-04-12 14:23:59  host: 088156129037.radom.vectranet.pl

    mam go od kilku godzin i jest lux. do klawiatury trzeba się, przyzwyczaić, dotyki bardzo wrażliwe, głośno gra, robi ładne zdjęcia. ekstra!

  • 0

    102. ~anomax  2010-04-15 21:23:08  host: 83.2.207.23

    W specyfikacji jest błąd Delphi posiada pojemnościowy ekran dotykowy. Sam mam ten telefon i sprawdzałem działa tylko na dotyk palca w przeciwieństwie do avilli, która działa na dotknięcie długopisem itp.

  • 0

    103. ~508  2010-04-16 12:33:54  host: awf214.internetdsl.tpnet.pl

    Wielu wymienia zalety telefonu bo i faktycznie jest ich trochę ale o wadach też pomówić wypada. Wymienię kilka istotnych: - MP3 _muzyka z głośnika nie jest najlepszej jakości, a w słuchawkach zero basu, wejście jack pozwala podpiąć do telefonu mocniejsze głośniki, jednak basu w nich nie uświadczymy) telefon zdecydowanie niemuzyczny - JAVA gry instalują się tylko do 300kb i to nie wszystkie, poza tym wirtualna klawiatura nakłada się na obraz gry, a poziomy obraz nie przełącza się więc o użyciu qwerty nie ma mowy. telefon zdecydowanie nie dla graczy - APARAT można o nim powiedzieć tylko tyle że jest, choć fotki zrobić sie da ale lampy żadnej nie ma. przeglądanie zdjęć czy tapet jest jednak uciążliwe, pomocne ikony przesłaniają widoczność, słabe powiększenie, filmy w niższej rozdzielczośći nie dają sie rozciągnąć na cały ekran i nie ma możliwości ich przewijania. jak ktoś lubi fotki i filmiki to ten telefon nie jest dla niego. - karta pamięci - schowana jest pod i oczywiście nie ma jej w zestawie baterią, a klapka zdejmuje się ciężko. zabawy z kartą to istna katorga. telefon zdecydowanie nie do przenoszenia danych. Inne wady - zbyt luźna taśma, wątpliwa jakość przycisków, górne klawisze qwerty trudne w obsłudze, nieciekawe oryginalne wejście na słuchawki i ładowarkę, nieciekawe miejscami menu, no i lepiej żeby nie upadł, bo szanse aby nic sie nie uszkodziło są znikome. Do czego zatem jest ten telefon - do dzwonienia i wysyłania esemesów jest dobry hehe czyli ma to co najważniejsze

  • 0

    104. ~adi  2010-04-18 21:30:45  host: aade165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Istotna informacja dla tych, co chcieliby używać tego telefonu do słuchania radia. Tuner ma niską czułość - rzadko udaje mi się złapać stereo - pod tym względem mój stary s-e k750 bije go na głowę. Dodatkowo tuner zawiesza się, pomaga jedynie wyłączenie i włączenie komórki :-(

  • 0

    105. ~Karcia  2010-04-20 21:45:05  host: dynamic-78-8-80-35.ssp.dialog.net.pl

    bardzo fajny i łatwy w obsłudze ,ale nie ma patyczka na ekran dotykowy.

  • 0

    106. ~chce go kupic  2010-04-22 17:13:49  host: 88-199-103-207.henet.pl

    Potrafi ktos na szybko odpowiedz bo lada moment go moge wziac w mixie za 1zł, czy obsługa opery mini jak i gg jest trudna, czy ekran w tych aplikacjach przejdzie do poziomu jak wysune klawiature??

  • 0

    107. ~KAMIL  2010-04-23 19:33:03  host: adsi27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziadostwo jakich mało. Nie polecam!!!

  • 0

    108. ~Prymus  2010-04-27 20:59:19  host: abhp107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel fajny z wygladu wygodmna klawiatura ale strasznie złe połaczenia dotykowego z slidem. fajna zabawka dla dzieci. osobiscie bym go nie wybrał dla siebie

  • 0

    109. ~agg  2010-04-28 11:30:09  host: ns1.zetosa.krakow.pl

    hej ; ) nie wiem czy juz sie takie pytanie pojawiło, ale zaryzykuje ; ) czy w samsungu delphi jest możliwość wyostrzania zdjęć?

  • 0

    110. ~moru  2010-05-08 14:30:14  host: ekg94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie dzisaj zostalem posiadaczem tego fonika bardzo prosty telefonik

  • 0

    111. ~  2010-05-08 18:10:37  host: 190.253.77-86.rev.gaoland.net

    ludzie pomocy jak przelac z telefonu samsung b3410 foty nakompa

  • 0

    112. ~Jom.  2010-05-08 18:48:27  host: 87-205-201-96.adsl.inetia.pl

    Jesli chodzi o Aville to szybko traci czucie ekranu..;/ delphi ma koleznka i jest super...pomimo aparatu 2Mpx to robi czyste zdjecia..ja tez chce go kupic...a po co komu te cale wi-fi to nie wiem...Polecam:)

  • 0

    113. ~Anonim  2010-05-10 19:20:14  host: 78-159-74-242.net.pbthawe.eu

    Witam. Mam pytanie. Ile mieści się smsów w skrzynce nadawczej i odbiorczej? W mojej starej Nokii 5130 zapisywały się w kb. Czy tu jest tak samo, czy może jednak jest ograniczona ilość?

  • 0

    114. ~martus  2010-05-14 10:07:55  host: apn-77-114-99-34.dynamic.gprs.plus.pl

    jest mozliwosc pisania smsow na dotyk .wystarczy tylko przekrecc ekran tak jak pisze sie w normalym telefonie czyli klawiatura ma byc z lewej strony

  • 0

    115. ~  2010-05-14 15:39:12  host: 251.v50.interkam.pl

    Fajny tel . Tylko mam problemy z tym , że telefon sam sie odblokowywuje jak mam go w kieszeni i sam dzwoni . ; / . A poza tym to spox . ; D

  • 0

    116. ~Rafal  2010-05-19 21:40:11  host: 94-40-58-2.tktelekom.pl

    Czy w samsungu delphi dziala Gadu-Gadu czy nie?

  • 0

    117. ~bigxardas  2010-05-22 14:49:10  host: 195.117.34.253

    Siema. Mam pytanie czy ktos moze instalował jakie kolwiek oprogramowanie typu Opera mini ? gadu gadu czy cos w tym stylu. jesli tak to jak sie prezentuje ?

  • 0

    118. ~  2010-05-23 22:09:17  host: 178.183.246.165.dsl.dynamic.eranet.pl

    witam, nie wiem czy juz było to pytanie, otóż czy gdy wysuniemy klawiaturę podczas oglądania filmu przestawi się on do pozycji horyzontalnej??

  • 0

    119. ~misia  2010-05-30 17:55:10  host: public-gprs13530.centertel.pl

    Czy ktos moze wie ile ten telefonik miesci smsów? Bylo juz takie pytanie ale nikt nie odpowiedział...

  • 0

    120. ~  2010-06-01 02:47:30  host: 62.152.142.215.dsl.dynamic.eranet.pl

    mam ten telefon już od 2 miesięcy. Jestem zadowolona;) WADĄ według mnie jest brak WiFi, że troszkę grubszy, te 3 minimetry robi różnice,ale da się żyć! ;) Oczywiście w ręku mężczyzny telefon będzie zgrabniutki, ale u kobiety to nie zawsze, najlepiej przed zakupem wziąć sobie go do ręki :) Zalet jest naprawdę wiele. Dla mnie, osoby która nie wymaga dużo od telefony, ten model jest naprawdę genialny! Klawiaturka ekstra i w ogóle wszystko działa bez zarzutów. POlecam :)

  • 0

    122. ~patyŚ  2010-06-04 17:36:41  host: 91-193-208-105.eimperium.pl

    hey ;] Mam zamiar kupić sobie ten telefon ;] Jak czytałam na różnych stronach to wydaje się całkiem fajny. Boję się tylko o te zdjęcia. Chociaż myślę że aż tak to źle nie będzie ;] pozdrawiam :)

  • 0

    124. ~Karmazynowa  2010-06-10 18:23:39  host: apn-95-40-253-13.dynamic.gprs.plus.pl

    Właśnie zamierzam go kupić, ale nie jestem szczególnie zwolenniczką ekranów dotykowych. Ale do tego modelu zachęciła mnie wysuwana klawiatura. Czytając te komentarze, moją uwagę zwrócił 103komentarz wymieniający wady telefonu. Martwi mnie to, że muzyka nie jest najlepszej jakości. Jak sądzicie, zakupić ten model czy nadal poszukiwać wygodniejszego modelu (niekoniecznie samsung)? :P

  • 0

    125. ~Lalciaaa  2010-06-16 14:25:26  host: 22-195-149-91.cpe.marton.net.pl

    mam zamiar kupic sobie ten tel .. ; ))) ale nie wiem, ale po przeczytaniu powyzszych komentarzy chyba sobie kupie; ) a wydaje mi sie ze ten tel jest swietny!! i z wygladu i z tego co ma w sobie . pozdrawiam ;) ;]]]

  • 0

    126. ~ja  2010-06-17 15:23:26  host: 195.116.41.6

    no własnie mnie tez to zastanawia czy aparat wyostrza zdjecia? chodzi o to czy jak zrobie zdjecie jakiemus przedmiotowi z bliska bede widzial go wyraznie :)

  • 0

    127. ~yeq  2010-06-19 15:51:09  host: bzn90.internetdsl.tpnet.pl

    wi-fi do takiego taniego szajsu? chyba zwariowaliście

  • 0

    130.  2010-06-25 21:25:57

    Witam. Jest mi ktoś w stanie powiedzieć ile w tym telefonie wytrzymuje bateria przy normalnym użytkowaniu? ( Kilka telefonów, od czasu do czasu włączyć grę i muzykę)

  • 0

    131. ~darucha  2010-06-29 15:56:42  host: apn-95-40-187-164.dynamic.gprs.plus.pl

    czy ten telefon jest taki super delikatny, że jak spadnie to jest w rozsypce? bo u mnie to różnie bywa ..

  • 0

    133. ~isiowata  2010-07-04 01:26:50  host: 82.160.209.196

    mam go jakieś dwa miesiące jak nie więcej i jest okej.W sumie na klawiaturze qwerty kiepsko się piszę i wole na dotykowej chociaz jestem maniaczką sms'ów.xd Aparat według mnie b. dobry. Jedyny minut to chyba wifi a raczej brak tej funkcji[?].;/ + odblokowuje się czasem w kieszeni i np. dzwoni do kogoś.

  • 0

    134. ~agusia  2010-07-08 12:14:35  host: ivg194.internetdsl.tpnet.pl

    Przecież on ma wi-fi ; ) I esemesy można pisać też dotykając ekranu, lub na klawiaturce

  • 0

    135. ~neta  2010-07-14 09:30:21  host: 77-255-110-118.adsl.inetia.pl

    Podobno Samsungi mają tendencję do zawieszania sie to prawda?? wi-fi i tak sie malo uzywa tak jak gps wiec spoko i ma on limit smsow??

  • 0

    136. ~justa  2010-07-19 15:02:41  host: 80.244.153.97.debica153.tnp.pl

    mam ten telefon od kilku miesięcy i jest super pisac na klawiaturze jest ok i da siee jak w dotykowycgh

  • 0

    137. ~  2010-07-20 22:11:19  host: nat-224-17.man.bydgoszcz.pl

    arek939... Bateria trzyma ok4,5 dni.. przy takim użytkowaniu jak pytales..wiadomo , zalezy d ilosci sluchanej muzyki..

  • 0

    138.  2010-07-21 20:12:34

    Witam, mam ten telefon od kilku tygodni, więc mogę już coś o nim powiedzieć. Plusy: + Czuły dotykowy ekran (choć nie jestem ich zwolennikiem, ten sprawuje się świetnie) + Proste i wygodne w obsłudze menu + Klawiatura QWERTY (nie jest idealna, ale jest o wiele lepsza niż standardowe układy) + Możliwość wyświetlania SMS'ów w postaci czatu (nie idealne, ale przydatne) + Wymiary telefonu względem ekranu oraz klawiatury + Pełen zestaw aplikacji użytkowych (kalkulator, przelicznik, minutnik itp.) + Bateria (2-3 dni przy bardzo wielu SMS'ach) + Wykonanie (dobrze spasowana obudowa i slider) + Cena Minusy: - Limit SMS'ów TYLKO 300 (odebrane i wysłane łącznie, na szczęście czyszczenie wiadomości trwa około 2-3 sekund, więc to nie problem) - Jakość MP3 (moim zdaniem jest kiepska, choć przeciętny użytkownik ze zwyczajnymi słuchawkami będzie zadowolony :) porównuje go do Sansy Fuze, stąd ten osąd) - Głośnik nie zachwyca, ale da się go podkręcić więc to nie problem - Internet i przeglądarka (niestety ale nadaje się tylko na 'awaryjne sytuacje' kiedy nie ma dostępu gdzie indziej. brak WiFi również doskwiera) - Zdjęcia oraz Video (jakość zdjęć jest akceptowalna, typowa dla optyki 2Mpx więc ok, za to jakość video to kompletna porażka, mimo 320x240 to 13 FPS to zdecydowanie za mało) - JAVA (jest ona ograniczona przez telefon, grafika 3d i rozbudowane animacje nie wchodzą w grę, co do limitu 500kb to da się go ściągnąć, więc nie ma problemu z tym) Mój werdykt: Dobry budżetowy telefon, jeśli ktoś dużo pisze i nie ma zbyt wiele kasy na nowy telefon, to będzie to dobry wybór. Z pewnością telefon lepszy niż LG ks360 ETNA, z którym miałem styczność. Ja jestem zadowolony z niego, wiem że niewiele ma funkcji i bajerów, ale nie dla nich go kupowałem. Wcześniej posiadałem N82, po przesiadce brak systemu jest odczuwalny, ale to już zależne od użytkownika - ja preferuje ten prosty telefon, który mnie nie zawodzi. W razie pytań można śmiało pisać do mnie. Pozdrawiam

  • 0

    139. ~ADII  2010-07-22 12:28:13  host: cpe-109-207-152-210.docsis.tczew.net.pl

    mi sie podoba bardzo mi wi-fi nie jest narazie potrzebne zreszta nie orietuje sie za bardzo co to jest xD mam go od tygodnia i nie nazekam chicaz jest jedna wada :) dlaczego w wiekszosci telefonach jak i w tym jest format jad na komorki a nie jar troche lipa i szkoda ze nie mozna grac na klawie Qwerty

  • 0

    140. ~karolas33  2010-07-29 15:59:26  host: afnx33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go 5 dni i jest wspaniały . Wszystkim naprawdę bardzo polecam , godny uwagi, wygodna klawiatura jest największym pozytywem,głośny(pierwszy raz kiedy zaczęłam słuchać muzy na słuchawkach a było na full to aż podskoczyłam - tak głośno) Naprawdę polecam!!!!!!!!

  • 0

    141. ~....  2010-07-29 22:19:26  host: public80711.xdsl.centertel.pl

    Czy klawiatura qwerty służy tylko do pisania sms i przeglądania stron, czy również można obsługiwać telefon za pomocą klawiatury qwerty??

  • 0

    142. ~  2010-08-02 16:34:22  host: 178-36-108-115.adsl.inetia.pl

    Można

  • 0

    143. ~kaja24  2010-08-06 22:24:48  host: net-14-15.tpn.ceron.pl

    klawiatura tego samsunga lipa gumowa szybko peka mialam do wyboru lg ks360 i i tego samsunga wybralam lg przetestowałam dwa telefony na miejscu.

  • 0

    144. ~mindisco  2010-08-06 23:40:52  host: inet20909nc-0s.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Witam Zamierzam kupić sobie ten telefon w związku z tym kilka pytań. Czy w telefonie spada czułość ekranu po kilku miesiącach użytkowania? Czy bateria wytrzymuje długo, Ja np. słucham dużo muzyki ok 2 godz. dziennie, ile dni wytrzyma mi bateria przy takim użytkowaniu? Czy telefon zacina się po zapełnieniu karty pamięci?

  • 0

    146. ~Nieznajoma.  2010-08-10 11:58:18  host: dri8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie do tych którzy już go użytkują, w prawdzie to pytanie powtarza się już ale nikt na to nie odpisał więc pytam się jeszcze raz, czy mp3 można minimalizować? Zamówiłam już go sobie ale strasznie mnie to ciekawi, z góry dziękuję za odpowiedź. ;)

  • 0

    147. ~popek  2010-08-10 18:28:56  host: aczn27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ż nie ma wifi

  • 0

    148.  2010-08-10 19:33:47

    tak, da sie zminimalizowac odtwarzacz, aczkolwiek wtedy telefon chodzi wolniej, zauważalnie wolniej. Muzyka natomiast działa ok nawet gdy telefon zwalnia.

  • 0

    149. ~Kamiloos  2010-08-11 12:45:19  host: 188.146.130.237.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Tak, można. Kiedy słuchając muzyki wychodzisz z odtwarzacza mp3, wówczas masz go na pulpicie. Jeżeli chcesz go zminimalizować, musisz uruchomić pasek widgetów i palcem przejechać tym mp3 do paska widgetów.

  • 0

    150. ~kamyk  2010-08-11 12:56:27  host: 47.5.199.109.static.rdi.pl

    Witajcie. Mam zamiar kupić ten telefon, ale czy można na nim oglądać filmy na pełnym ekranie ? I w jakim formacie trzeba wgrac żeby działały ? Jednynym minusem jest brak kabla usb w zestawie który trzeba dokupić ; /

  • 0

    151. ~Nieznajoma.  2010-08-11 15:43:32  host: coz135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziękuję bardzo za odpowiedź :) chociaż zauważyłam że przeważnie we wszystkich Samsungach po zminimalizowaniu mp3 wolniej chodzą. Ale to mi nie przeszkadza, ważne żeby było :)

  • 0

    152. ~Azariel  2010-08-12 04:59:18  host: 212-106-31-148.adsl.inetia.pl

    Czy to coś ma wejście USB czy trzeba się łączyć z komputerem jakimiś zabobonami ? Ktoś pisał że karta pamięci do 8GB, a w danych 16GB . To 8 czy 16 ?

  • 0

    153. ~Kamiloos  2010-08-12 12:11:53  host: 188.146.76.84.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Jeżeli będzie w formacie 240x320 to powinnien być na cały ekran. Ten telefon odczytuje filmy w rozszerzeniu mp4. Teraz to ja mam pytanie: Czy owy samsung reaguje też na rysik czy tylko na ciepłotę palca? Bardzo proszę o odp.

  • 0

    154. ~:/  2010-08-12 14:38:23  host: dfy226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem 2 dni temu telefon z myślą że bd w porządku ale sie troche zawiodlem ponieważ jest jeden mankament z qwerty jeslij szybko bd pisac to telefon nie nadąza z pisaniem i czesto gubimy pojedyńcze literki. Czy u was też tak jest?

  • 0

    155. ~Ja  2010-08-13 10:47:17  host: 188.147.225.198.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    No właśnie, czy ten samsung działa również na rysik? Ktoś z Was próbował?

  • 0

    156. ~Nieznajoma.  2010-08-13 10:56:02  host: drc60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja koleżanka ma Samsunga Galaxy i wczoraj się nim bawiłyśmy, i nie reagował na rysik. Więc w tym chyba też tylko palcem będzie można, bynajmniej tak mi się wydaje. ;)

  • 0

    157. ~Xd  2010-08-15 19:55:43  host: 114-30-114-152.ip.adam.com.au

    Klawiatura mozna robic wszystko dla mnie jest to wygodne bo jakos wolno idzie mi z dotykowymi fonami. Ale ogl. jest spoko bajerow jest duza mam go 2 dni i sms pisze blyskawicznie i do wszystkiego jest szybki dostep :) Polecam.

  • 0

    158. ~Azariel  2010-08-18 02:30:52  host: 212-106-31-148.adsl.inetia.pl

    Delphi jest lepszy niż Avila, tylko: - wcale nie 16 na karcie pamięci a 8 - ostrożnie trzeba z tym wysuwaniem klawiatury - sama klawiatura ok, tyle że niepotrzebnie gumowe klawisze, twardsze by były lepsze - inne klasyczne minusy nowoczesnych komórek, których nie jestem zwolennikiem Ale jak na towarzystwo z którego wywodzi się Delphi to coś w sobie jednak ma, to coś to właśnie oryginalna wysuwana klawiatura qwerty. W wersji poziomej wygląda to całkiem zgrabnie wbrew pozorom.

  • 0

    159. ~Nieznajoma.  2010-08-25 11:31:10  host: dqv144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No, nareszcie doczekałam się telefoniku. Bardzo się z niego cieszę. Jest cudowny. I szczerze go mogę polecić :)

  • 0

    160. ~kinga_88  2010-08-30 18:22:29  host: aaq7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No własnie, co z tym GG? Działa?

  • 0

    161. ~magda  2010-09-02 03:09:48  host: 77-255-175-15.adsl.inetia.pl

    witam, mam pytanie co do tego telefony, czy mozna na nim odczytac pliki typu word, pdf?

  • 0

    162. ~yyy  2010-09-12 10:32:34  host: apn-77-112-85-149.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy ten telefon robi bardzo ładne zdjęcia ? przy 2 mpix ...

  • 0

    163. ~xD  2010-09-12 18:30:12  host: 178.182.45.19.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Telefon fajny ale nie obsługuje pliki .doc pdf txt a np avila obsługuje te pliki. Nie ma w nim rysika bo i tak by nie reagowal ekran bo on reaguje na dotyk palca tylko... telefon tylko do pisania smsów i muzyki.

  • 0

    164. ~zakłopotana  2010-09-19 17:38:33  host: elt10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś czy można dokupić do tego telefonu jakiś dobry ochraniacz aby nie porysować ekranu??

  • 0

    165. ~nanana  2010-09-21 21:09:20  host: user-109-243-162-102.play-internet.pl

    moje pytanie dotyczy odtwarzacza mp3. nie widzę tu opcji żeby słuchać np tylko 1 wykonawcy albo 1 płyty. wcześniej miałam samsunga u700 i tam była taka możliwość. da się to jakoś ustawić?

  • 0

    166. ~jasiek  2010-09-22 12:47:06  host: user-188-33-108-239.play-internet.pl

    mam go 4miesiace to zlom jakich malo sam sie rozblokowuje mikrofon wysiadl po tygodniu a ekran dotykowy po miesiacu. wogole to telefon do zabawy a nie dla normalnych ludzi. bateria trzyma 3-4 dni a jak sie slucha mp3 to dzien.

  • 0

    167. ~pytanie  2010-09-23 21:13:34  host: dynamic-78-8-143-240.ssp.dialog.net.pl

    czy na ten telefon bedzie dzialac opera mini nie zacinajac sie??

  • 0

    168. ~  2010-09-24 14:57:46  host: apn-77-115-27-218.dynamic.gprs.plus.pl

    dotykowy telefon dla mas. ani przesadnie wypasiony ani przesadnie biedny. przeznaczony dla nie wymagajacych uzytkowników. z tego co wiem to jeden z najtańszych dotykowców z qwerty wiec nie spodziewajmy sie wielkich bajerów. osobiście kupiłem go za 30zł w mix plusie przedłużajac obecną umowe

  • 0

    169. ~;P  2010-09-26 12:24:45  host: 082139023080.oswiecim.vectranet.pl

    kupiłem w dobrej cenie (220zł) i nie żałuję, klawiatura extra, wejście jack 3,5mm, czego chcieć więcej:D

  • 0

    170. ~bzzz  2010-09-27 09:27:22  host: 82-160-219-229.tktelekom.pl

    witam. mam mały dylemat. moze pomozecie. jakis czas temu mialam rozsuwanego samsunga dokladnie d900i. i jestem bardzo niezadowolona poniewaz 3 razy psuly mi sie prowadnice od rozsuwania klawiatury. za 3 razem postanowilam juz nie naprawiac telefonu. czy przy samsungu delphi klawiatura sie nie psuje jak przy innych modelach samsunga?

  • 0

    171. ~anusnniuchniusiu  2010-09-27 16:44:42  host: dbi19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można go dostać w jakims innym kolorze? bo wszedzie sa czarne, a taki nie za bardzo mi sie podoba.

  • 0

    172. ~=.=  2010-09-30 18:49:53  host: 87-205-31-237.ip.netia.com.pl

    ten telefon jest głośny ?

  • 0

    173. ~neutron  2010-10-10 20:47:01  host: ip-109196049010.syrion.pl

    jest biały a te kropki z tylu są niebieskie wejdź se na oryginalna stronę z samsunga

  • 0

    174.  2010-10-11 10:31:54

    @160 GG działa dobrze w tym telefonie. @170Prowadzice napawdę są dobrze w tym modelu zrobione, a jest on już w obrocie od dobrych paru miesięcy i wszystko jest si. @172 powiem Ci tak nie specjalnie: dzwonki słychac, ale mp3 to nie za bardzo. Powiem tak mam go od 2 tygodni, co mogę powiedziec to napewno że jest to naprawdę fajny telefon w dobrej cenie. Bateria trzyma nieźle (słuchanie codziennie muzyki po parę godzin -> bateria trzyma 2 dni). Net też całkiem nieźle chodzi, tylko mam problem ponieważ pliki na youtubie wogóle mi się nie wczytują (może ktoś pomóc?).Na rysik nie reaguje wogóle ale to nie jest specjalny minus ponieważ akuratnio oproblem bo jak to w Samsungu całe menu jest dośc duże i jeżeli ktoś nie ma łapy jak łopata to nie ma żadnego problemu. Jedyne co mnie drażni tak naprawdę irytuje to to że poruszanie się po wyborze piosenki czy konkretnego esa jest ciężkie na klawiaturze dotykowej bo ekran w dość mało komfortowy sposób się przesówa ;/. Ale od czego jest quwerty, która wg. mnie chodzim wyśmienicie po tygodniu praktyki esy pisze się na niej z prędkością światła. Dużo osób narzeka na brak wi-fi, wg. mnei eni jest to aż takie straszne bo net na nim chodzi w 2g więc naprawde nie wpierdziela transferu aż tak szybko (100 starczy spokojnie no chyba ze ktoś jest maniakiem YT). Co do limitu czytania znaków, to naprawdę nie jest problem bo od czego masz komputer ??!! Powiedzcie mi kto ma ponad 52 znaki w piosence?! a ściąganie przez telefon jak każdy wie jest mało opłacalne... A i dla mnie osobiscie 2 najwieksza wada to brak kabla USB w zestawie(jest to bardzo uciazliwe na początku). Jeżeli ktoś nie potrzebuje kombajnu jak najnowsze HTC to z czystym sercem moge go polecic.

  • 0

    175. ~domcia1996  2010-10-15 18:00:10  host: 77-254-152-143.adsl.inetia.pl

    mam pytanie (błagam odpowiedzcie mi na nie): jak się przesyła coś przez Bluetooth, to jak wyłączyć kod jak ja musze wpisać i ktoś do kogo wysyłam lub ktoś do mnie...?

  • 0

    176.  2010-10-18 11:01:35

    @175 w moim przypadku anulowanie podania hasła rozwiązuje problem ;), ew. jezeli masz blokade tel. spróbuj tym samym kodem.

  • 0

    177. ~karol  2010-10-21 21:15:29  host: 89.229.205.149

    Szkoda ze nie ma wifi .Mi bardzo potrzebne nie da sie wmotowac

  • 0

    178. ~Aga  2010-11-13 13:56:04  host: 82.160.167.4

    Czy mozna delphi odczytuje pliki z worda i w formacie pdf ??

  • 0

    179. ~cafc  2010-12-16 17:42:28  host: gw.jutra.pl

    nikomu tego szajsu nie polece - nic nie działa - od opery aż po pliki... JAR! Śmiech na sali

  • 0

    180. ~cj.  2010-12-16 17:49:34  host: aemq66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon całkiem spoko nie drogi łatwy w obsłudze i ogólnie fajny śmiało mogę polecić!

  • 0

    181. ~wł  2010-12-17 16:04:47  host: actb190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    baterie sie formuje a nie formatuje to nie dysk twardy

  • 0

    182. ~swaq  2010-12-18 15:55:25  host: 178-214-6-13.mtm-info.pl

    ja zamierzam sobie ten telefon kupic. czytalem recenzje w pc formacie i w internecie, nie zniecaja mnie newt zle opinie ludzi, ktorzy tego telefonu nie maja a udaja ekspertow .

  • 0

    183. ~pchełka  2010-12-24 17:58:49  host: staticline58244.toya.net.pl

    tak , można misać smsy za pomocą dotykowego ekranu .... ;D

  • 0

    184. ~Korea  2010-12-24 20:26:37  host: 178-36-26-239.adsl.inetia.pl

    Telefonik dość skromny na tle HTC. telefon wysuwany i dotykowy z qwertą dość ciekawe rozwiązanie, dla ludzi którzy lubią mieć dobry sprzęt to nie polecam :) ale jeżeli ktoś korzysta minimalnie z telefonów to jest wprost idealny :)

  • 0

    185. ~AdamQQ  2010-12-25 09:19:59  host: 89-73-38-227.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon od wczoraj ;) Jest super, nie zawiesza się i nie jest aż taki gruby jak mi się wydawało ;) Polecam!!

  • 0

    186. ~agatta11  2011-01-07 11:38:05  host: to-safelock2.leon.com.pl

    Mam ten telefon od 2 dni , na żywo sto razy lepszy.Jestem mega zadowolona !!!!!Polecam wam tą zabawkę !

  • 0

    187. ~zuzia  2011-01-09 16:43:22  host: acgi139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam . kupiłam niedawno. Jest zarąbisty. Klawiatura QWERTY jest b. fajna. I w ogóle, aparat średni :D Polecam

  • 0

    189. ~jadzia3994  2011-01-27 18:11:15  host: 89-79-237-9.dynamic.chello.pl

    Mam zamiar go kupić. trochę się już nim bawiłem i mi się podoba.

  • 0

    190. ~Buła  2011-01-29 11:40:18  host: bwn146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do komentarza 179!! Opere trzeba skonfigurować pod delphi i wszystko śmiga:)co do plików jar, potrzebny jest kabel USB a także nie można instalować aplikacji większych niż 500kb(to da się zmienić więc to nie jest przeszkoda)a odpowiedz na komentarz 178:) da się przeglądać pliki .pdf,.txt,.odt za pomocą aplikacji które możemy pobrać z internetu:)

  • 0

    193. ~  2011-02-07 16:56:17  host: isw19.internetdsl.tpnet.pl

    Ale nie ma czujnika ruchu :(

  • 0

    194. ~mayk  2011-02-09 21:35:47  host: gda242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go juz pare miesiecy. Krotko mowiac.. sprzet do dupy :/ na poczatku tez mi sie wydawal fajny, ale po dluzszym uzytkowaniu okazalo sie, ze nie. Strasznie wkurza, dosyc czesto, przewijanie zdjec czy plikow muzycznych w katalogu to po prostu masakra. Masz 300 zdjec w katalogu i zeby jakies jedno znalezc to potrzeba dobre 20 minut. Plusow za duzo nie ma.. moze to, ze mozna podkrecic glosnik i gra glosniej niz kazdy inny telefon, jednoczesnie nie uszkadzajac glosnika. Nie wiem, czy QWERTY to plus czy minus. Niby lepsza niz ekranowa, ale jak zaczynam szybciej pisac, to telefn zjada literki i musze sie cofac. Duzym minusem jest to, ze nie da sie odpalic gry java powyzej 300 kb. Mozna pozmieniac ustawienia, ale po restarcie telefonu wszystko sie resetuje, a komu sie chce bawic z tym za kazdym razem jak wlaczy telefon :D Gdyby mial wi-fi, to bylby wart tej ceny, nie wiem c mnie pokusilo, zeby go kupic.

  • 0

    195. ~Pati  2011-03-15 18:00:25  host: public67206.xdsl.centertel.pl

    mam pytanie zainstalowałam gg plus na delphi i pisze złe hasło jak wiem że chasło jest dobre drugie pytanie jak wyłączyć granie w tle prosze o odp pilne

  • 0

    196. ~xD  2011-03-26 09:27:54  host: ip-85-198-237-239.broker.com.pl

    Mialem ten telefon prawie rok. Ogolnie fajny i bylem z niego bardzo zadowolony, jednak ma tez swoje wady. Czesto w kieszeni sam sie odblokowuje przez bardzo czuly ekran dotykowy. Dlatego tez polecam na niego jakis futeral, pokrowiec czy cos. Rozczarowal mnie tez odtwarzacz muzyki. Podczas robienia playlisty nie mozna dodawac calych folderow. Mam cala muzyke posegregowana gatunkami i zespolami a chcac zrobic playliste np jednego zespolu musialem wyszukiwac piosenki z wszystkich plikow co jest bardzo uciazliwe gdy ma sie ponad 800 utworow. Do tego kiepsko chodzi gniazdo mini-jack ale to szczegol. Szkoda tez, ze nie ma wi-fi i autofocusa ale coz - wszystkiego miec nie mozna. Fajna jest opcja "Rozmow". Przydaje sie jak ktos duzo pisze smsow. Ogolnie polecam telefon tylko przestrzegam przed wyzej wymienionymi szczegolami. Pozdraawiam ;)

  • 0

    197. ~madoka  2011-03-26 14:20:39  host: bjx94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go pół roku. Telefon bardzo nie dotrawiony. Niby wygodna qwerty ale przez nią bateria szybko siada. Trzyma dzień, a przy użytkowaniu (muzyka, sms) niecały i do tego sie ścina.

  • 0

    198. ~  2011-03-27 12:17:17  host: user-188-33-112-181.play-internet.pl

    od kiedy delphi ma ekran oporowy??

  • 0

    199. ~Przemas  2011-04-12 21:17:18  host: limbo.altec.pl

    Miałem ten telefon pół roku, z początku wydawał mi sie fajny ale potem sie zawiodlem. Czasem (np w szkole) lubie sobie pograc na telefonie, co niestety ten telefon uniemozliwia bo wiekszosc gier albo nie chodzi albo scina albo...zreszta gry 3d WOGOLE nie dzialaja co jest poprostu smieszne. Z plusow to klawiatura qwerty i fajny wyglad. Niedawno go sprzedalem i strasznie sie z tego ciesze ze mam teraz w koncu porzadny telefon (xperia x8). Zdecydowanie odradzam zakup tego crapu. Lepiej doplacic te 100-200 zl i kupic na allegro cos porzadnego.

  • 0

    200. ~kaczka2  2011-04-30 17:39:29  host: apn-95-41-150-129.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam, mam problem z ustawianiem większej czcionki wprzy wysyłąniu SMSów z Samsunga 3410, może ktoś może mi podpowiedzieć jak to zrobić, podobno można zmienić czcionkę na średnią i dużą, ale kaoś nie mogą znaleźdź tej funkcji w telefonie. Z góry dziękuję za pomoc :D

  • 0

    201. ~Olkej.  2011-05-15 21:17:33  host: aeqy157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Jestem posiadaczka tego telefonu. Szczerze go odradzam! Nie wiem jak wam, ale mi klawiatura qwerty nie dziala, tylko nie ktore przyciski, co prawda nie bylam jeszcze oddac go do naprawy ale nie mam co, bo chce sobie zmienic na jakis inny, normalny telefon. Robi zwiechy, na pol ekranu mam menu, a na drugie pol np. obrazow. Czesto nie moge wejsc na karte pamieci, albo wejsc w odtwaracz MP3, po czym musze wyjas naterie i wsadzic, dopiero bedzie dzialac. Czesto mi sie sam wylacza. TRAGEDIA! Myslalam, ze bedzie fajny, wydawal sie taki, ale niestety sie zawiodlam... I jeszcze ta plastikowa obudowa. Tandeta.

  • 0

    202. ~Ziomek  2011-05-19 08:27:43  host: ip503c923a.speed.planet.nl

    Kaczka2 Jeżeli chcesz mieć większą czcionkę musisz kliknąć przycisk nad ALT'em :D

  • 0

    203. ~` . Cecece  2011-06-07 20:55:56  host: cpe-109-207-155-94.docsis.tczew.net.pl

    Siema !!! . Chcę mieć ten tel ale nie wiem czy mi się opłaca go kupować. czemu nie a dlaczego tak ?

  • 0

    204. ~PrzemaS  2011-06-18 15:20:33  host: limbo.altec.pl

    cecece nie kupuj tego crapu pod żadnym pozorem. strasznie się scina żadne gry nie chodzą. odradzam. lepiej kup coś z androidem

  • 0

    205. ~aga  2011-07-16 20:52:03  host: aeqp164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SZAJS !!! Ludzie, nie polecam!! Może i trafiłam na jakiś wadliwy telefon, ale kumpel miał go wcześniej i też mi nie polecał - głupia byłam, pokusiłam się, kupiłam i teraz żałuję, że go nie posłuchałam. Jak u większości modeli (przynajmniej tych, które mieli moi znajomi) Samsungów rozsuwanych - po rozsuwaniu od czasu do czasu wyłącza się, kilkakrotnie wyłączył się tak, że nie chciał włączyć szybko w ogóle, musiałam wyjmować 3 razy baterię i kartę i dopiero coś ruszyło. Poza tym, w skrzynce odbiorczej niektóre smsy zdają się, że są od obcych nr - nie wyświetla się kontakt, od kogo sms przyszedł, tylko sam numer. Bateria trzyma krótko jak dla mnie, choć zdjęć nie robię, a muzyki na nim nie słucham - za to jak już jest napis 'bateria słaba' to potrafi trzymać jeszcze ze 3-4h i pikać (a kiedy chciałam go rozładować i wejść w muzykę/gry/aparat już się nie dało). To wszystko ode mnie, dodam, że telefon MAM OD MIESIĄCA, a wyłączać się zaczął już 2 tygodnie od zakupu.

  • 0

    206. ~xbasiax  2011-07-20 19:40:41  host: 83.1.81.174

    A ja wam powiem tak, ze mam telefon juz prawie rok i jestem zadowolona, mnie sie ani nie wyłacza sam, klawiatura qwerty dziala i zajefajnie sie pisze, gry mi sie nie zacinają, ogólnie bardzo fajny, wszytsko dziala jak nalezy, tylko ten aparat, ale i tak zdj nie są takie najgorsze. ja go polecam.

  • 0

    207. ~molotoka  2011-08-10 20:00:50  host: 078088062144.bielskobiala.vectranet.pl

    Cześć. Jestem zainteresowana kupnem Samsunga Delphi za 220 zł w komisie (używany ,ale w b.ładnym stanie,nie porysowany) I mam pytania : - Czy opłaca się kupić go w tej cenie ? - Czy jest w nim możliwość zrobienia kalibracji ekranu ? - W jakim formacie można zgrywać filmy ? - Czy to prawda ,że w kieszeni telefon sam się odblokowuje i dzwoni ? Proszę także o wypisanie was telefonu ,ale także zalet. :) Proszę o odpowiedzi posiadaczy tego telefonu.

  • 0

    208. ~zUośniq  2011-08-24 01:42:55  host: host-5db0def4.sileman.net.pl

    Najbardziej idiotyczny niskobudżetowy dotyk, z jakim miałem do czynienia - i czepiam się naprawdę tylko tego, jak działa dotyk. Poza tym spoko, choć wiadomo - szału nie ma.

  • 0

    209. ~MajkelCoJestLOL  2011-08-24 11:53:58  host: CMPC-089-239-120-114.CNet.Gawex.PL

    Kolejny GRAND SZAJS INN Sansunga! Nie dość że ma zryty soft który przestał działać po pół roku użytkowania - przy włączaniu telefonu gdy trzeba wpisać PIN soft staje w miejscu. Do tego jeszcze jest tandetnie wykonany, z byle jakim systemem rozsywania klawiatury i byle jakimi przyciskami pod ekranem. Nie polecam!!!!!!! Wszystkim!!!!! Lepszy jest czarno-biała nokia niż ten Szajs! Dziękuję i pozdawiam

  • 0

    210. ~Michał  2011-09-13 20:49:46  host: blr215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem otóż jak oglądam jakiś filmik nie można go obejrzeć na całym ekranie tylko w jednej czwartej wielkości wyświetlacza ?? wie ktoś jak można zrobić żeby oglądać filmiki na całym wyświetlaczu ??? czy może chodzi o format filmu ale format jest według mnie ok bo jest w formacie 3GP. Z gory dziękuje za odpowiedz

  • 0

    211. ~Lagger  2011-09-18 14:32:24  host: 91-226-236-211.sinusnet.pl

    Miałem ten telefon i jest bardzo lipny :/ W kieszeni jak go nosiłem to sam mi się odblokowywał i sobie gdzieś sam wchodził ;/ Jedna zaleta to ta klawiatura QWERTY :D Jak miał bym wybierać między Nokia 3310 a tym Samsung Delphi B3410, to bym wola Noki :D

  • 0

    212. ~Sylwiaaaaaaaa  2011-10-03 19:26:29  host: 178.212.171.57

    Hejka mam Delphi-ego od paru miesięcy.Jest super Doskonały tylko jak zasunę szybko i mocno klawiaturkę to się wyłącza..Wie ktoś co jest grane..? ;/;/ Z góry dzięki ;*

  • 0

    213. ~  2011-10-07 21:59:02  host: 178.213.167.4

    Telefon-niezniszczalny. Praca na budowie, praktycznie mu nie zaszkodziła. Chociaż sa tez wady , jedną z nich jest to ze telefon w kieszeni sam sie odblokowuje i dzwoni/robi nowe kontakty. Gdyby miał Wifi byłby calkiem niezły.

  • 0

    214. ~MICHAŁ  2011-10-23 21:44:49  host: bnj20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam taki problem więc gdy sciągne jakis filmik z You Tube i gdy wrzuce na telefon i włonczam filmik to wielkosc obrazu na którym jest wyswietlany filmik to jedna czwarta wielkosci wyświatlacza wie ktos jak zrobic zeby mozna było ogladac filmiki na całym wyświetlaczu PLISSSSSSSS :)

  • 0

    215. ~Rubesom  2011-10-26 18:07:32  host: CLIENT-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    MUSISZ POBRAĆ PROGRAM DO KONWERSJI FILMÓW.

  • 0

    216. ~daniel  2011-12-17 15:01:38  host: aecu33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko git troche mułowaty ale moze byc. nie odtwarza mp4 ;c

  • 0

    217. ~dusiakabel  2012-01-10 16:30:34  host: host-217-172-239-133.gdynia.mm.pl

    Telefon posiadam od prawie roku . Wszystko jest ok , a co najważniejsze nie zacina się . Zdjęcia wychodzą bardzo ładnie w dobrym świetle . U mnie sama odblokowywała się klawiatura i telefon , np . dzwonił do kogoś ; p Jest malutki i dobrze się go trzyma w ręku , polecam ^

  • 0

    218. ~darkanzali  2012-02-22 19:20:02  host: PC-77-46-47-12.euro-net.pl

    Mam ten telefon od 1.5 roku i stanowczo odradzam, komuś komu przyszło by do głowy jeszcze kupować ten telefon po 1.5 roku zacina się, bez żadnego powodu potrafi się wyłączać itd. radze dołożyć 50-100 zł albo nie i na allegro kupić sobie jakiegoś htc.

  • 0

    219. ~arturdziki@interia.pl  2012-03-11 12:53:58  host: 89-73-159-41.dynamic.chello.pl

    Główną wadą telefonu jest to, iż się odblokowywuje w kieszeni. Nie mogę znaleźć do niego kodu na sprawdzenie wszystkich wykonanych połączeń, gdyż te do których wchodzi się z pozycji menu kasują się po zmianie karty sim. Ma dobre radio, gdyż w porównaniu do innych telefonów gra dosyć głośno i przez wiele godzin mimo niezbyt dużego akumulatora 960mAh. Klawiatura qwerty przycina się podczas pisania, więc jest niezbyt dobrze dopracowana, ale przydatna.

  • 0

    220. ~loko  2012-06-14 22:41:17  host: pc-212-191-87-58.p.lodz.pl

    Czy można do tego telefonu dać kartę micro sdhc. Czym się różni sd od sdhc

  • 0

    221. ~  2012-07-11 19:12:42  host: z19-05.opera-mini.net

    Telefon bardzo fajny , szybki w uzyciu jakczytam ze narzekacie na brak wi-fi to powiem wam ze trzba sobiekupic z serii z ta aplikacja tak jak ja MAM WI-FI ! MOJ MODEL TO SAMSUNG DLPHI Z WI-FI

  • 0

    222. ~  2012-07-22 10:55:14  host: 178.182.206.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    I co z tego, że masz wifi, skoro to badziewie nie radzi sobie z witrynami?

  • 0

    223. ~lila  2012-12-18 13:16:40  host: public136227.xdsl.centertel.pl

    Mam ten telefon od półtora roku i średnio jestem z niego zadowolona. Ogólnie zły nie jest, plusem jest klawiatura qwerty. Ma mało funkcji i aparat, który okropne zdjęcia robi ;/ Za niedługo przerzucam się na inny telefon. Albo sony ericson albo jakiś inny lepszy samsung.

  • 0

    224. ~Dedede  2014-02-02 22:21:28  host: n06-07-03.opera-mini.net

    mialem 2 lata super jest ale w dzisiejszym dniu to *** ;) sa tel z androidem. Polecam nokie lumie 520 ,800

  • 0

    225. ~  2014-06-25 12:17:58  host: nat10.net09-g2.isko.net.pl

    co zrobić aby samoczynnie blokowala się klawiatura

  • 0

    226. ~Sebu  2015-03-03 11:21:04  host: n10-09-03.opera-mini.net

    Telefon miałem 2lata został zalany po rozkręceniu załamałem się jakością wyświetlacza i tasiemki przerwana była. Sam mi się odblokowywał i na neta wchodził na początku fajnie było ale teraz radze kupić kultową aville.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet