Samsung B3210 - opinie
Telefony Samsung Samsung B3210 Opinie o Samsung B3210

Samsung B3210

w sumie: 22
  • 0

    1. ~  2009-10-13 17:09:07  host: 195.116.80.1

    przepraszam rozdzielczość wyświetlacza to żart, tak?

  • 0

    2. ~  2009-10-13 18:20:13  host: v04-16.opera-mini.net

    no WiFi no fun....

  • 0

    3. ~hubert  2009-10-13 19:25:20  host: public60310.xdsl.centertel.pl

    ten telefon przecież posiada 65 tyś kolotrów nie 262 tyś :) pozdrawiam

  • 0

    4.  2009-10-13 21:13:53

    Oj będzie przebój. Już to widzę. Rozejdzie się jak woda.

  • 0

    5. ~wafel  2009-10-16 23:37:55  host: ip-88-220-144-3.isp.tvkg.net

    @hubert Na wszystkich zagranicznych portalach podawana jest liczba 262 tys. kolorów. Podoba mi się. Niedrogi, z qwerty, kolorowy, o sympatycznym wyglądzie. Nie robię komórką zdjęć, więc aparat nie jest problemem. Może faktycznie rozdziałka trochę straszy, ale na real filmikach nie wygląda to źle. Piszę dużo SMS-ów, z internetu w komórce korzystam umiarkowanie, głównie sprawdzam maila lub Facebooka, czasem połączenia PKS, PKP i jakieś newsy - gdy pod ręką nie mam netbooka. Telefon jest na pewno ciekawą propozycją.

  • 1

    6. ~  2009-10-20 19:36:53  host: ns.cnow.pl

    Hehe następny Corby i znowu 10000000 reklam ;]

  • 0

    7. ~  2009-11-02 21:56:12  host: 86-63-81-214.sta.asta-net.com.pl

    ale co za wielkość wyświetlacza 2,2", żeby jeszcze rozdziałka była przyzwoita

  • 0

    8. ~tt  2009-11-07 17:00:54  host: adlx249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    naprawdę fajny telefon, świetny w użytkowaniu, głośny głośnik, menu tak fajnie się przewija, używając go poprawiamy sobie nastrój :)Polecam :)

  • 0

    9. ~Montana  2009-11-11 20:11:35  host: ge-r1-atm.ptim.net.pl

    wole swoją nokijke e63 , qwerty symbian , dobry wyświetlacz i wifi .Moja dziewczyna chciała corby sobie kupić ale wybrała avile .

  • 1

    10. ~Tom  2010-02-22 11:43:08  host: bli140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny fon, qwerty a nie co to te *** zwykły Corby.

  • 0

    11. ~Szt  2010-03-22 21:29:37  host: 87.204.177.154

    wysyłanie danych 3,6 MB czy więcej?

  • 0

    12. ~Jan  2010-05-13 08:21:19  host: bhb80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do użytkowników tego telefonu.Ile trzyma bateria ? bo mnie to bardzo ciekawi.I jeszcze jakość muzyki.Czy ogólnie da się na tym słuchać dobrej muzyki czy wziąść coś innego ?

  • 0

    13. ~Tomasz  2010-05-14 15:43:18  host: bhk79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do UŻYTKOWNIKÓW tego telefonu.Ile bateria trzyma w tym samsungu? Tak przy małym używaniu(patrzenie tylko która godzina itp.) a ile np. przy słuchaniu muzyki????????? Jakość odtwarzanej muzyki też by mnie interesowała.

  • 0

    14. ~Ja  2010-05-16 10:17:46  host: blh126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile trzyma w nim bateria ??

  • 0

    15.  2010-05-17 16:20:37

    Mam pytanie do posiadaczy tego telefonu. Ile trzyma bateria ? przy średnim użytkowaniu..i przy np.słuchaniu muzyki ??

  • 0

    16.  2010-05-19 15:39:23

    Jak z baterią w tym telefonie ??

  • 0

    17. ~  2010-09-17 17:50:41  host: chf169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z bateria nie ma żadnego problemu... przy normalnym użytkowaniu too tak 4 dni mi trzyma :) telefon jak najbardziej polecam :) nie mam żadnych zarzuutow co do niego ;) jest super ;)

  • 0

    18. ~marek  2010-10-10 22:01:30  host: 77-253-140-138.adsl.inetia.pl

    mam pytanie czy jest funkcja ustawienia godziny po wygaszeniu?

  • 0

    19. ~Jimmy  2010-10-18 20:51:20  host: 195.205.139.113

    To i tak masz słabą tą baterie mi przy normalnym użytkowaniu trzyma jakiś tydzień , a przy częstym słuchaniu muzyki pada po jakiś 4 dniach :)) a więc bateria bardzo dobra , głośnik chociaż cichy to elegancko gra ;)

  • 0

    20. ~ddd  2010-12-05 01:07:22  host: acow72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi przy częstym słuchaniu muzyki pada już drugiego dnia, jak piszę tylko smsy i dzwonie to około 5 spokojnie może i więcej.

  • 0

    21. ~Nell  2011-04-07 00:47:58  host: user-46-112-182-147.play-internet.pl

    Powiem wam tak. Mam ten telefon od jakiegoś czasu. Wzięłam go bo od razu spodobał mi sie wygląd klaw. qwerty i takie tam bajery. Sms fajnie się pisze i to by było na tyle z plusów. Ew. u mnie jest jeszcze wytrzymały. Minusy: Aparat to nawet stare padaki mają lepsze, cichy, przerywa rozmowy, bateria krótko trzyma i jeszcze format co do gier. Ogólnie kto jak chce ale ja nie polecam. Chciała bym teraz go zamienić na inny planuje na nokie c3

  • 0

    22. ~ja  2011-06-21 11:48:41  host: user62.95.udn.pl

    znacie kod odbokywujacy ten telefon?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet