Samsung ATIV S - opinie
Telefony Samsung Samsung ATIV S Opinie o Samsung ATIV S

Samsung ATIV S

w sumie: 33
  • 0

    1. ~rajzuu  2012-08-29 22:28:50  host: ppp135044.ostnet.pl

    z windowsem, w koncu.

  • 0

    2.  2012-08-30 09:42:11

    Jaką rozdzielczość obsługuje WIN8??

  • 0

    3. ~karlo975  2012-09-25 19:58:39  host: bfe188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    win8 jaką chcesz hd, full hd, a windows 800x480 1366x768, i jeszcze jakas pomiedzy nimi

  • 0

    4. ~engadget  2012-09-28 01:29:02  host: 52.109-247-37.customer.lyse.net

    1280x720p ten model ma, ale win8 obsługuje także większe

  • 0

    5. ~Ziom41  2012-10-15 21:35:44  host: 178-37-36-48.adsl.inetia.pl

    WP8 obsługuje rozdzielczości do 1080p. Ale ten Samsung wypada kiepsko przy konkurencji od HTC i Nokii

  • 0

    6. ~aaa  2012-10-19 13:50:30  host: 212.160.172.70

    ciekaw za ile ....?

  • -1

    7. ~muler  2012-10-25 22:10:28  host: 91-235-126-180.debnet.pl

    Nieoficjalnie-oficjalne info - ma kosztować od 1200-1300zł co moim zdaniem byłoby mega-strzałem w dziesiątkę :) Jeśli uda się odblokować loadera i wrzucić tam androida to będzie miazga.

  • 0

    8. ~pjc  2012-11-12 18:10:12  host: 89-73-102-50.dynamic.chello.pl

    #7 to byla by glupota, teraz uzywam sgs2, ale nastepny fon bedzie z wp8 ;)

  • 0

    9. ~jffk  2012-12-12 11:31:58  host: 89-76-38-111.dynamic.chello.pl

    na pewno nie mniej niz 2500zl na poczatek.

  • 0

    10. ~nowicki  2012-12-15 10:22:47  host: 178-37-112-221.adsl.inetia.pl

    Miałem przjemnośc testowac lumie 920 i samsunga activ s. Lumie jest lepiej zoptymalizowana i wszytko lepiej na niej chodzi. Podczas rozmowy samsunga głosniczki (ten do rozmów jak i główny) były gorsze niz w lumii, dodatkowo activ s słabiej łapał zasięg z WIFI i UMTS. Dziwię się dlaczego o takich parametrach nikt nie pisze

  • 0

    11. ~  2012-12-16 12:43:32  host: v30-15.opera-mini.net

    Współczuję ci tej zamiany.

  • 0

    12.  2012-12-17 22:09:41

    ATIV. Samsung wymyślił nową nazwę :)

  • 0

    13. ~  2012-12-28 09:10:21  host: 212.160.130.67

    samsung??? na windowsie??? no to już są żarty roku. gdyby to mialo androida to bym wzięła

  • 0

    14. ~Ja  2013-03-20 11:24:51  host: 80.50.142.34

    @13 - Samsung ma sporo telefonów na windowsie, wszystkie omnie między innymi. A androidowych telefonów też ma od wyboru do koloru, więc dlaczego akurat ten miałby mieć też androida?

  • 0

    15.  2013-05-10 13:10:04

    Otóż to z Androidem jest S3 z wp Ativ

  • 0

    16. ~bongo  2013-07-11 12:39:38  host: 031011148210.bielskobiala.vectranet.pl

    Czy ten smartfon posiada radio czy nie? Na innych portalach czytałem że posiada, a tu że nie. To jak w końcu jest?

  • 0

    17. ~pyniu  2013-07-27 14:04:52  host: aabr101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od tygodnia i jestem mega mega mega zadowolony:D

  • 0

    18. ~miazga  2013-08-02 12:28:22  host: aftf155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cena telefonu to 950 zł! Jak dla mnie ideał. Ciekawe tylko, czy ceny wzrosną?

  • 0

    19. ~Koloseum  2013-08-12 17:17:04  host: 156.17.55.34

    Bardzo dobry sprzęcik, wybierałem pomiędzy HTC ONE S a Ativ S i wybór padł na ten drugi. Dodatkowo jest to mój pierwszy Samsung zawsze była Nokia albo HTC.

  • 0

    20. ~veljarek  2013-08-23 10:17:06  host: 193.111.166.136

    Telefon rewelacyjnie sie sprawuje, a płynność systemu to jego drugie imie. Bateria nawet 2,5 dnia wytrzymuje. Polecam

  • 0

    21. ~Hessuss  2013-09-05 11:43:19  host: 193.22.252.243

    Bateria rozumiem w trybie 2G ? jeśłi na 3G to kupuję ! :)

  • 0

    22. ~Darek  2013-09-06 20:46:07  host: pc201a96.interpc.pl

    A jak wypada jakość rozmów?

  • 0

    23. ~Domino  2013-09-28 13:20:21  host: ip-95-129-226-218.uznam.net.pl

    Mam go już cztery miesiące i jest to najlepszy telefon jaki miałem choć posiada pewne minusy jak np.rysująca sie strasznie obudowa i brak pewnych aplikacji które ma nokia ale ogólnie jest super.

  • 0

    24. ~ja  2013-10-21 18:46:39  host: user-164-127-253-142.play-internet.pl

    Kupilem go tydzień temu o jestem mmeeeega zadowolony. Jakość 1klasa

  • 0

    25. ~  2013-10-23 22:24:42  host: 89-74-206-112.dynamic.chello.pl

    a czy da si e na nim pisać sms na klawiaturze 1-9 ze słownikiem T9? Bo słyszałem, ze nie, że tylko qwerty.. :(

  • 0

    26. ~wippler  2013-10-23 22:28:03  host: 89-74-206-112.dynamic.chello.pl

    czy da się na nim pisac smsy na klawiaturze 1-9 i ze słownikiem T9? Z tego co wiem to nie, tylko qwerty i to jest dla mnie duży minus...

  • 0

    27. ~ja.  2013-10-31 12:13:43  host: bdm22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon użytkuję od 2tygodni. W porównaniu z Lumią 800, którą miałem wcześniej o niebo lepszy telefon. Nokia co chwile miała jakieś humory, a Samsung działa bez zarzutu.

  • 0

    28. ~Krzysiek  2014-11-09 07:42:15  host: 81.219.84.18

    Moim zdaniem Apple zernżnął design w przypadku iP6 od Samsunga...

  • 0

    29. ~olka  2014-11-15 20:21:08  host: d100-155.icpnet.pl

    Telefon posiadam od roku,uwielbiam go...

  • 0

    30. ~  2014-12-21 18:32:19  host: apn-5-172-252-244.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy on ma sklep play?

  • 0

    31. ~ativ  2015-02-01 17:08:34  host: a4.net128.okay.pl

    Posiadam ten telefon od 4 miesięcy, do porównania miałem wcześniej sama platformę android(note n7000, sgs2, sgs3,razr xt910,htac sensation, itp.) do windows mobile bylem bardzo sceptycznie nastawiony. Ku mojemu zdziwieniu telefon naprawde płynnie działa, żadnych zwiech i rzeczy tego typu. Bardzo ładny wygląd w końcu kopia SGS3. Jedyny problem to brak aktualizacji, i mała ilość aplikacji w porównaniu do androida. A jak już są te co na androidzie to jednak nie są na tyle rozbudowane. Wyświetlacz bardzo odporny na zarysowania. Jeśli nie masz zamiaru wspierać się większą ilością aplikacji to bardzo gony polecenia.

  • 0

    32. ~Adrian  2015-02-02 23:02:08  host: ip-37-248-254-14.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam telefon od roku.świetnie sie sprawuje.nigdy się nie zawiiesił.system działa bardzo płynnie.kupiłem za 899zł.największy jego minus to brak profili głośności w Tel.ogólnie polecam

  • 0

    33. ~Partyzant  2015-05-11 08:15:16  host: apn-31-0-2-22.dynamic.gprs.plus.pl

    Zaktualizowany do WP8.1.Wie ktoś co oznacza błąd (80072f8f) wyświetlany przy próbie aktualizacji?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet