Sagem RC 715 - opinie
Telefony Sagem Sagem RC 715 Opinie o Sagem RC 715

Sagem RC 715

w sumie: 6
  • 0

    1. ~Marcin  2005-09-29 09:27:23  host: hotel3.sobieski.com.pl

    Super komóra !! Chciałbym taki !!

  • 0

    2. ~  2005-12-27 21:30:34  host: 83-145-179-138.cable-modem.tkk.net.pl

    ma niezłą polifonie i robi zajefajne zdjęcia tylko te mp3 jak sie za glosno slucha to uszy bolą pozniej dobrze ze jest w nim takze pralka i sokowirowka bo jest to naprawde przydatne naprawde chciałbym taki bo jest super mozna go porownac do wony ericcsona w900i

  • 0

    3. ~Rusi  2006-03-02 18:23:21  host: proxy.itcomp.pl

    Telefon jak marzenie lepszy od tych z 3G

  • 0

    4. ~Osiejozzz  2006-05-09 16:43:53  host: abyu11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    suszarke tez ma do wlosow :D

  • 0

    5. ~jola  2006-07-20 15:22:32  host: aum142.internetdsl.tpnet.pl

    radio jest w nim tak głosne ze mi głosnik wysiada a ja słucha straeciłem a wyswietlacz ma az 12 kolorów

  • 0

    6. ~rifi77  2008-02-29 16:17:34  host: 212.244.47.9

    Moja babcia go miała(bo sie niestety przegrzał, ale nie wiem czemu), i był zarąbisty. Dzwonił, wysyłał sms-y. To jest to co w telefonie najważniejsze(chociaż przyznam że bym go nie kupił, bo mam w planach 53000. Ale ogół robi wrażenie xD

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-82-29-141.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ostatnie komentarze (telefony)

~baba | 2018-01-18 15:21:06

za często się wyłącza


~Prostak | 2018-01-18 14:03:57

Polecam LG K10


~macieymm | 2018-01-18 12:44:24

Komórki używa dopiero od 25 lat. Ale tu mowa o telefonie.


~Oskar | 2018-01-18 10:00:07

Telefon super, polecam wersje 32 GB pamięci i 3 GB ram.Pamiętajcie aby tel. Był w wersji global.


~Demo | 2018-01-17 22:02:46

Telefon spoko

Ankieta

Czy kupujesz bilety komunikacji miejskiej w aplikacji w telefonie?

Bilety z Blikiem tańsze o połowę w JakDojadę

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet