Sagem myZ55 - opinie
Telefony Sagem Sagem myZ55 Opinie o Sagem myZ55

Sagem myZ55

w sumie: 31
  • 0

    1. ~  2005-07-13 09:47:00  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    jaka cienizna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    rok temu robili lepsze fony. !!!PORAZKA!!!

  • 0

    2. ~the game  2005-07-13 14:34:00  host: ala66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kazdego stac na telefony takie jak Nokie N70 i inne telefony z wyzszych półek. SAGEM robi bardzo dobre telefony, które nie kosztuja po 1500zł jak nokie, w których płacimy za nazwę... taka jest prawda... Nokia z takimi funkcjami jak ten Sagem kosztuje z 1000zł, a myśle że cena tego fonu nie przekroczy 700zł... Jak dla mnie ten fonik ma fajny desing, a jak dla mnie jego funkcje w pełni wystarczają. No bo po co mi aparat 2 czy 4Mpix i 50x zoom... jak bede chciał zrobic zdjęcie to kupie sobie cyfrówke i zrobie... producenci telefonów SAGEM robia telefony dla zwykłych "szarych ludzi" a nie bizmesmenow którzy kupią Nokie za 3tys...

  • 0

    3. ~Dawid  2005-07-13 23:18:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Przecierz to podruba Samsunga E800 i E820!!!!!!!!!!!!!trzeba zaznaczyć, że marna.

  • 0

    4. ~  2005-07-15 13:19:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    k500i jest duuzo lepsza - wiecej pamieci,lepszy wyglad, 3 zakresy,mp3 i w ogole jest lepsza

  • 0

    5. ~  2005-07-19 11:22:00  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon jest dostepny w erze

  • 0

    6. ~zolw79  2005-07-19 19:27:00  host: did48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja wziolem ten telefonik w Erze na przedluzenie umowy i powiem szczerze ze jest chyba jednym z najladniejszych jakie mialem do tej pory (a bylo ich ok 90). wykonanie na bardzo wysokim poziomie, nic nie skrzeczy i nie skrzypi jak w nokiach za 1500 zl. Wyswietlacz standard - 65 kkol. ale jak porownywalem w salonie tylko samsung ma rownie czyste kolory i taka glebie barw. klawiatura wygodna, chociaz klawisz nawigacyjny moglby miec troche inny ksztalt... - bateria - dzisiaj 4-ty dzien i jeszcze 1 kreska - przy 20 min i 5 esach/ dobe. Aparat na tle innych jakie testowalem robi fotki na naprawde przyzwoitym poziomie, coprawda 300000pix to nie szal, ale konkurencja robi zdecydowanie gorsze. zreszta jest wbudowany ten sam aparat ktory byl juz w brzydkim - ale chwalonym za aparat my-6.brak tylko jednej opcji - ir-dy. no niestety. Jednak kazdy sobie wybierta sam telefon - mi sie moj podoba.

  • 0

    7. ~gozd  2005-07-22 19:04:00  host: ak-karat.wlan.sse.pl

    fajmy telefonik- robi wrażenie

  • 0

    8. ~PabloRomero  2005-07-24 10:21:00  host: atu246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brzydki... :/

  • 0

    9. ~jola  2005-09-20 12:03:29  host: aic174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co jest lepsze?sagem myz55 czy siemens c75?

  • 0

    10. ~MX  2005-10-01 21:20:59  host: nat2.azartsat.pl

    ludzie wejdzcie na strone producenta Sagem, zobaczcie najnowsze Sagemy a nie podniecacie sie tą padaczką, juz sa takie sagemy ktore bija na glowe Samsunga D500!!!

  • 0

    11. ~sara  2005-10-07 15:01:01  host: promien.prz.rzeszow.pl

    fajny

  • 0

    12. ~arek  2005-10-10 21:56:18  host: proxy4.kom-net.pl

    badziew straszny, taki malutki ze nie wiadomo jak na tym smsa pisac. Bawilem sie nim w erze, jednak nie wzialem, nie wiem jak funkcje, ale mnie odstraszyly jeo rozmiary no i to ,ze to jet slider> Nie lubie sliderow.

  • 0

    13. ~kocho  2005-11-07 22:28:47  host: bbf207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o qrwa ale porazka...moja siora sobie go kupila i ja wyrzucilem z domu...teksanska mmasakra pilniczkiem do paznokci...porazka totalna..dno dna !! peace pozdr KOCHO

  • 0

    14. ~jed1989  2005-11-27 13:03:32  host: eay166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to patrz tez na wysokosc polki wiesz nie kazdego stac na telefon po 1000zl a moze nawet i dwa tysiaki... a samsung d 500 to maszyna za ponad 1000zl wiec nie porownoj fiata do mercedesa:|

  • 0

    15. ~MANIEK  2005-12-03 00:57:20  host: 82.160.19.65

    jeszcze go na żywca nie widziałem ale na obrazku nie jest zły i szkoda że mp3 niema lipa !!! ale po mimo to fon całkiem spoko

  • 0

    16. ~  2005-12-17 13:02:51  host: 62.248.16.196

    amınıza ınsan rtürkçe yazar

  • 0

    17. ~pinia  2005-12-31 12:00:28  host: apn38.internetdsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefonik i jestem z niego bardzo zadowolona. Bateria wytrzymuje mi około 6-7 dni. Ten telefon jak i jego poprzednik sagem myx-5m z ktorego wczesniej korzystałam ma podobne funkcje i jest prosty w obsłudze. musze przyznac ze po porownaniu z nokia nie rozni sie wiele a jest duzo tanszy

  • 0

    18. ~ania22121983  2006-01-21 18:25:19  host: bkz64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc wlasnie stalam sie posiadaczka sagema myz55 wlasciwie jestem zadowolona, mam tylko jeden maly problemik - mmmsy sciagane z netu lub dostane od kogoś wchodza mi w multimedia w moje obrazki i tam niespodzianka nie mam opcji uzyj jako? Jesli plik mmsa jest jpg nic sie nie da zrobić, inny np. GIF ustawia sie bez problemu na tapete czy wygasdzacz. Co jest nie tak, a moze ja cos zle robię?

  • 0

    19. ~ania1111111111  2006-01-21 20:09:12  host: apn-99-83.gprspla.plusgsm.pl

    mam ten telefon i nie nazekam tyle ze koles z biura wkrecil mnie ze jest w nim bluetooth a ja głupia nie sprawdzilam... wie ktos czy mozna kabel do tego telefonu kupic>?? a propo zdiecia całkiem przyzwoite, filmiki tez niezłej jakości i bateria starcza na conajmniej tydzien... pozdrawiam

  • 0

    20. ~orgarger  2006-02-15 14:04:42  host: aka74.internetdsl.tpnet.pl

    plastikowy bubel wygląda jak zabaweczka kupiona za 3 zł ludzie nie kupujcie tego kitu

  • 0

    21. ~patryk  2006-08-15 18:00:59  host: cache-los-ae03.proxy.aol.com

    sagem to chala w angli go mozna kupic za 40F nowego

  • 0

    22. ~marta  2006-08-19 21:18:14  host: 195.117.182.1

    jak chala to kup sobie inny.ja uwazam ze jest super!

  • 0

    23. ~martyna  2006-08-20 20:28:52  host: 195.117.182.1

    moge prosic o strone gdzie moge sciagnac instrucje do tego cudnego sagemka?!

  • 0

    24. ~antex  2006-10-04 18:32:07  host: acps225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na tych zdjęciach nie wygląda jak w realu ! TO COŚ CO JEST NA TYCH ZDJĘCIACH TO PEWNIE Z5 ! Ludzie !! W realu jest super !

  • 0

    25. ~Adiemus  2006-10-12 16:32:39  host: adq54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mam jeszcze tego fonika a wasze komentarze wywołały u mnie mieszane uczucia co do niego! własnie czekam na ten fon no i dopiero wtedy będe mogł powiedzieć o nim coś wiecej ! pozdrawiam Adiemus

  • 0

    26. ~Dj.Adiemuso  2006-10-14 10:25:17  host: adc158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie CZY TEN FONIK KRECI FILMIKI CZY TYLKO JE ODTWARZA? A MOŻE ANI JEDNEJ Z TYCH FUNKCJI NIEMA? PROSZE O ODPOWIEDZ:d POZDRAWIAM Dj.Adiemuso

  • 0

    27. ~przanek88  2006-11-13 11:25:26  host: azt203.internetdsl.tpnet.pl

    Takiego badziewia jeszcze niewidziałem!!!Dobry telefon dla psychopatów!!!Kto ma rozum niech omija ten telefon z daleka!!!

  • 0

    28. ~AAA  2006-12-21 11:26:58  host: 78-69.89-161.tel.tkb.net.pl

    NIE KUPUJCIE TEGO TELEFONU !!! SAM GO POSIADAM I JEST DO DUPY. MAŁO OPCJI A W DODATKU BARDZO CICHE DZWONKI A NIEWSPOMNE JUŻ O MOŻLIWOśCI WYSłANIA DZWONKóW PRZEZ KABEL. KIT TOTALNY

  • 0

    29. ~tytan69  2007-07-23 22:57:32  host: aaas101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te zdjęcia są poprostu fatalne ae w realu telefonik prezentuje się poprostu genialnie!!!

  • 0

    30. ~Kasia  2007-09-20 14:20:38  host: aadw51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jakos na niego nie nazekami bateria mi trzyma poltora tygodnia... zdjeciawychodza swietne i wogole ten telefo jest dobry a nie padaczka....

  • 0

    31.  2010-04-06 13:51:50

    A ja wam powiem że mam ten telefon dobre 3 lata teraz mam zamiar kupić sobie LG GD510 ale z Sagema jestem zadowolona. Niestety teraz jestem zmuszona go wymienić bo klawisze nie działają i często gubi sieć i bateria pada... No ale cóż nic nie trwa wiecznie! :) Jak na sagema pozytywna opinia! :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet