Sagem myZ5 - opinie
Telefony Sagem Sagem myZ5 Opinie o Sagem myZ5

Sagem myZ5

w sumie: 22
  • 0

    1. ~kopcik  2006-03-12 17:10:52  host: agd218.internetdsl.tpnet.pl

    nawet fajny telefon

  • 0

    2. ~pajdziu  2006-05-15 22:26:45  host: dial194.ostnet.pl

    szkoda, ze nie ma podczerwieni :( ale poza tym jest calkiem niezly

  • 0

    3. ~kurde nooo  2007-01-21 17:51:08  host: erm18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy moze miec wymienna obudowe ?

  • 0

    4. ~nomatter  2007-02-05 22:07:16  host: static-81-219-131-122.devs.futuro.pl

    ten telefon ma odtwarzacz mp3...dyktafon też.

  • 0

    5. ~  2007-02-11 20:57:40  host: acwx8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik...mam już go prawie rok i nie narzekam...sa dwie rzeczy ktore moga zniechecac,mianowicie brak podczerwieni i mogloby byc troche wiecej pamieci...ale mozna bez tego wyzyc;P pozdrawiam...

  • 0

    6. ~Adriano  2007-03-04 16:40:41  host: efx58.internetdsl.tpnet.pl

    badziewie jak nie wiem co nie wiem co wys cie mieli wczesniej za telefony ale to jest strzala nie warte !!

  • 0

    7. ~ignol  2007-04-09 11:54:20  host: eci182.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest całkiem niezły ma wszyskie fukcje tylko szkoda ze nie ma podczerwienia

  • 0

    8. ~nerwus  2007-04-09 14:43:30  host: 80.50.232.186

    telefon moze byc a jak sie nie podoba cos to nie wiem czy ty masz wogole fgon fon jest spoko

  • 0

    9. ~nerwus  2007-04-09 14:45:17  host: 80.50.232.186

    nawet fana ta komorka jest ale chyba ja zmienie iRda i bluetotch by sie przydal mam ja a zdjecia prawie delicous

  • 0

    10. ~adam  2007-04-28 08:37:28  host: cln97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miłem ten telefonik i sądze że jest słaby w szczegulności brakuje mu podczerwieni!

  • 0

    11. ~Madzia  2007-07-18 15:52:09  host: abgz209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest extra mam go juz 2 latka i nie mam zamiaru jak na razie go wymienia polecam

  • 0

    12. ~Niunia  2007-07-27 21:57:44  host: bkx185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik jest spoko ale wszedzie pisze ze odtwarza mp3 tylko ze ja nie wiem gdzie??moze ktos mi podpowie co trzeba zrobic zeby odtwarzał ... Pozdrawiam

  • 0

    13. ~mario  2007-08-09 20:24:16  host: cable-91-90-58-10.sttb.pl

    mam ten telefon ponad 3 miesiace i narazie mi sie nie znudzil. odtwarzacz mp3 ma w aplikacjach

  • 0

    14. ~Carmen  2007-09-11 12:17:34  host: 131-130.azoty.tarnow.pl

    fona mam juz 6 miesiecy i jest ok , ale nie mogę znależc funkcji wyswietlania najbliższego nadajnika (plus)

  • 0

    15. ~AeSior  2007-09-26 10:45:26  host: ip-89-174-125-230.multimo.gtsenergis.pl

    czy można w nim zwiększyć pamięć jeśli tak to jak proszę o odpowiedz

  • 0

    16. ~Lotus  2007-10-15 17:39:49  host: 87-205-40-142.adsl.inetia.pl

    mialem juz ten telefonik sprzedalem go po czym bardzo tego zalowalem ale sprzedalem za 250 zl a teraz za 90 go kupilem :D wiec sie oplacalo dobry telefon ale brak irdy lub bluetototh

  • 0

    17. ~Lotus  2007-10-24 20:07:03  host: 87-205-43-97.adsl.inetia.pl

    to jest juz moj drugi taki telefon jak kiedys bylem maly to mnie satysfakcjonowal,ale teraz jak go kupilem to mysle ze to jest szajs,brak irdy,brak bluetoth pamiec zaledwie 3,7 mb czyli to oznacza ze nie masz z kad sciagnac na niego calej nuty bo ci sie nawet nie zmiesci zabardzo,przez mms tez nie mozna wyslac bo mms jest do 100kb ale mozna kupic kabel usb ,tylko ze po co ? po to zeby wgrac jedna nute na telefon ? bo wiecej sie nie zmiesci czy moze 5 obrazkow ? nie polecam za ta cene juz lepiej se k300i

  • 0

    18. ~wish of angel  2007-10-28 11:23:46  host: 212.122.206.38

    ile on ma pamięci bo chciałabym go sobie kupić i oczywiście czy można jakąś dokupić PZDR

  • 0

    19. ~kupnik  2007-11-10 22:01:40  host: 82.160.29.11

    ej czy mozna zmieniac przy nim panel????

  • 0

    20. ~Bart  2008-01-15 19:50:32  host: ehost-1.mtm-info.pl

    hujowy jest ten telefon :D:D ja mam sony ericssona w810i to jest telefon :D:D:

  • 0

    21. ~adik93  2009-01-06 14:36:07  host: aeaw131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szajs !!!!!!! ja mam nokie n95 to jest telefon!!

  • 0

    22. ~Madź.  2009-04-10 08:45:15  host: chello087207025032.chello.pl

    Nie cierpię tego telefonu. ;/ Mam go od 1,5 roku, ale na szczęście dzisiaj kupuje nowy! Wcale nie ma mp3, ani bluetooth`a, nawet podczerwieni brak. Zdjęcia wychodzą beznadziejne, ma głośne wibracje, mała pamięć [wiecznie muszę wywalać wiadomości, bo się nie mieszczą], zacina się, jest gruby i ma ohydną antenke. :\ blee.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet