Sagem myX8 - opinie
Telefony Sagem Sagem myX8 Opinie o Sagem myX8

Sagem myX8

w sumie: 104
  • 0

    1. ~szeptak  2004-12-29 15:11:00  host: as3-161-159-ppp.szeptel.net.pl

    moim zdaniem pewnie gówno jak kazdy sagem, bez podstawowych funkcji(tak jak w MXy5-2),a cena jego szybko spadnie...

  • 0

    2. ~qbek  2004-12-30 12:05:00  host: alx42.internetdsl.tpnet.pl

    według mnie jest bardzo podobny do se t610

  • 0

    3. ~M.Piech  2004-12-31 19:02:00  host: chello062179063174.chello.pl

    a w kolorze białym wygląda jak SE t630 tylko ze w białej-nie dostępnej w Polsce obudowie..

  • 0

    4. ~Matrix  2004-12-31 19:13:00  host: dvk52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z danych wynika ze niezly telefon ,sle to jest sagem... a poza tym wyglada jak jakies ufo .

  • 0

    5. ~  2005-01-05 18:31:00  host: dial-795.wroclaw.dialog.net.pl

    Wooooow!!!! 256 tys kolorów!!!!! To ma tylko samsung 410 i sony eryk p 910! Brawa dla Sagema!!!!!!

  • 0

    6. ~nokitel  2005-01-06 23:04:00  host: 194.lowicz.mediaclub.pl

    kopia 3230

  • 0

    7. ~Wojtek  2005-01-22 20:41:00  host: dial-3920.zgora.dialog.net.pl

    Zajebisty wyswietlacz, moze byc jedny6m z lepszych modeli na rynku :]

  • 0

    8. ~Bazant  2005-01-28 13:48:00  host: aum174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szeptak sagem to nie żadne gówno, jakbyś nie wiedział jest głównym dotawcą telefonów na francuski rynek. Co do opisywanego telefonku to bardzo fajny, szczególnie dobry ma aparacik i wyświetlacz.

  • 0

    9. ~Sever  2005-02-04 19:28:00  host: ahs145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm nikt go nie miał w ręce ale już wszyscy wiedza ze jest "gówniany" :/ nie pospieszyliscie sie troche z oceną??

  • 0

    10. ~Wojtas  2005-02-12 18:36:00  host: dial-677.zgora.dialog.net.pl

    telefon zapowiada sie niezle ale to jednak sagem.Czyli jego cena szybko spadnie i nie bedzie on jakas rewelacja tak jak Mxy5-2

  • 0

    11. ~Bobo  2005-02-13 21:09:00  host: ey234.internetdsl.tpnet.pl

    Szeptak czy znasz sagema? wątpię,moim zdaniem sagem daje dużo więcej i całkiem przyzwoitej jakości za niższą cenę niż np.nokia (nie mówię o tel.nokii z górnej półki)

  • 0

    12. ~TUBUS  2005-03-30 21:55:00  host: aphel.ltd.pl

    Moim zdaniem to jest swietny telefon i wg mnie sagemy to nie jest zadne gowno nawet powiem wiecej wolalbym sagema niz nokie poniewaz za taka sama cene mozesz dostac o wiele wiecej w ten samej jakosci

  • 0

    13. ~sonczyk  2005-04-06 20:27:00  host: bkv94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tubus zgadzam sie z Toba, mialem wiele telefonow a od kilku dni jestem posiadaczem Sagem my X-7 cena nowego 549zl. sporo funkcji i latwa obsluga. Jak na razie same plusy... i pytanie do szeptaka - podaj jaki Nowy telefon w cenie 549zl. posiada aparat i mozliwosc nagrania sekwencji wideo!!!

  • 0

    14. ~waldzio  2005-04-08 21:55:00  host: ako74.internetdsl.tpnet.pl

    TUBUS nie zgadzam się z tobą bo SAGEMY są nie tylk tańsze od noki ale dużo lepsze prostsze w obsłudze i wszystkie jego funkcje są dopracowane ktoś powiedział że nokie to mercedesy wśrud telefonów a ja dodam że sagemy to mybahy!!! i pisze to gdy sam mam nokie 6230 (przez sagema już nielubie simensów motoroli i SE a teraz coraz bardziej nie lubie nokii)

  • 0

    15. ~tubus  2005-05-03 10:52:00  host: aphel.ltd.pl

    ale ja tez o tym mowie Sagemy IMO roxx choc na stronce pewnego sklepu internetowego ten sagem (myx8) kosztuje tyle samo co Nokia 6230i ale i tak wolalbym sagema

  • 0

    16. ~Chris  2005-06-26 22:52:00  host: cgn195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oczywiście, szetak nie ma racji nigdy nie mozna oceniać czegoś czego nigdy wcześniej nie miało sie w ręce. Uważam że firma sagem jest jedna z lepszych firm na rynku godną porównania z tak wiodacymi markami jak nokia czy simens . Sam osobiście posiadam sagema i jestem bardzo zadowolony . Jeśli miałbym kupić nowy telefon to tylko tej firmy. jak słusznie zauważył waldzio telefony sagem są nie tylko tańsze ale również rposte w obsłudze. A najnowszy model myx8 moim zdaniem będzie ogłoszony hitem roku 2005

  • 0

    17. ~Przemo  2005-07-10 22:55:00  host: c62-132.icpnet.pl

    Witam.A gdzie takie coś można zakupić i za ile ?

  • 0

    18. ~Maestro  2005-08-02 20:33:00  host: proxy-exatel.bpl.vectranet.pl

    ciekawe czy miales choc sagem myx5-2 skoro mowisz ze to gowno jak ci sie niepodoba telefon to zostaw takie opinie dla siebie bo sagemy sa jedna z lepszy marek telefonow

  • 0

    19.  2005-08-04 13:05:40

    Jesli chodzi o marke to Sagemy nie przoduja, zawzse mialem ta marke za "gorsza" ale patrzac na ten model telefonu i na Myx 6-2 zaczynam zmieniac zdanie :) Przy tej cenie i tych mozliwosciach to dobra oferta, a co do Przemo, to mozna go kupci na Allegro lub w jakis sklepach RTV Agd

  • 0

    20. ~bmabus  2005-08-06 16:20:59  host: ahx159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaczepizdy telefon

  • 0

    21. ~Til@  2005-08-08 12:16:20  host: ast122.internetdsl.tpnet.pl

    Gfziemożnma nabyc ten telefon, przetrzepałem allegro i niegdzie nie mogę go znaleźć.

  • 0

    22. ~T610  2005-08-12 15:01:26  host: tg62.internetdsl.tpnet.pl

    Zupełnie jak T610 (a ja myslalem ze to tylko siemens odgapia) :)

  • 0

    23. ~wheny  2005-09-03 14:33:16  host: gl18.internetdsl.tpnet.pl

    to badziwie nie fika do serii n nokii, sagem ich haise!!, sagem is shit

  • 0

    24.  2005-09-03 22:08:18

    1,3 mp - sagem jest rok do tylu - myx 2 nie ma javy,gprs ani mms a 3510i ktora jest starsza ma to. sagem dlatego jest taki tani bo ma czesci nokii z ruskiego przemytu. ten sam wyswietlacz jest w 6280.
    a wyglad myx8 jest okropny!!! juz 6280 ktora ma 2 mp jest ladniejsza i oczywiscie lepsza.

  • 0

    25. ~LKITA  2005-09-05 12:40:33  host: dfl253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sagem my x-8 jest swietnym telefonem.Jest zaprojektowany przez samego Ora-ito{człowiek z mnóstwem swietnych pomysłow}.Telefon jest do nabycia w sieci sklepow RTV mix AGD za około 1200zł. Obecnie jestem szczęsliwym posiadaczem my x-6 i jest to najlepszy telefon jaki miałem.We wrzesniu przedłużam umowe więc wezme jedną z tych okropnych noki,natychmast ją sprzedam i pomkne kupic my x-8 bo tylko ten telefon jest wart swojej ceny. My x-8 to połączenie sztuki z nawoczesną techniką.

  • 0

    26. ~aXes  2005-09-11 00:13:41  host: xdsl-4954.lubin.dialog.net.pl

    Fakt Sagem jeśli chodzi o telefony pokazuje coraz lepszą klasę...ja mam myx-7 i wypas totalny...za taką cenę aparat video i taaaaaaaaaaki DUŻY wyświetlacz...jeszcze takiego nie widziałem...a jak ktoś chce o czymś powiedzieć, że to jest gówno to niech najpierw weźmie to w łape i zobaczy czy tak samo śmierdzi i wygląda...POZDROWIENIA

  • 0

    27. ~Fazi  2005-09-11 18:44:05  host: dial-1351.jgora.dialog.net.pl

    sagemy to wyrombane telefony nie mam do nich nic sam juz mam sagema myx5-2 a przedtem miałem x-1 sa zarombiste a nokie to smiecie taka cena a nic ciekawego za ta cene co kupisz nokie kupisz o wiele lepszego sagema jak nie taniej niż nokie

  • 0

    28. ~Nitro  2005-09-23 11:30:19  host: pf132.lodz.sdi.tpnet.pl

    jesli bylby ktos zainteresowany zakupem tego telefonu (nowe/gwar/f.vat)to prosze o kontakt pod nr. gg1204902. Posiadam takze inne modele, moge wystawic na allegro (nick: Nitro_FxP). A aparat i muzyczka w tym fonie wymiata

  • 0

    29.  2005-10-11 22:02:58

    Kiedys sadzilem ze sagemy to inaczej sanerzepy , ale joz tak nie jest technologicznie dorownoja nokiom i siemensom ktore kosztuja po 300-350 euro a sagem np myx6-2 tylko 200 euro sam mam teraz sagem myX6-2 i oby tak dalej SAGEMie !!!

  • 0

    30. ~hyhyhy  2005-11-22 18:58:17  host: awq189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzieee ide o zaklad ze sagem zdominuje nokie zobaczcie w jak krotkim czasie sie rozwija.....bedzie w przyszlosci dawac lepsze za mniej

  • 0

    31.  2005-12-10 12:13:15

    Sagem..syf...syf...i jeszcze raz syf....niech n owam cos w nim siadzie...zobaczymy gdzie, za ile i w jakim terminie go naprawicie:D ogolnie jak sie spier**oli to tylko na smietnik z nim;/

  • 0

    32. ~andzia  2005-12-11 13:32:08  host: 217-153-241-150.zab.nat.hnet.pl

    Kurcze ja nie wiem ludzie co wy macie do sagemów... prawie cała moja rodzina ma te telefoniiki-ja mam sagema myx-6 od ponad 2 lat jest bez awaryjny,bateria trzyma od 3 do ponad tyg.. w zalezoności od użytkowania,zdjęcia wychodza super-a jak się wrzuci na kompa to wogole bajer.pozdrawiam

  • 0

    33. ~patyczak  2005-12-24 02:12:59  host: 158-176.82-139.bia.tkb.net.pl

    ma tego fonika od 2 miechów i jest zajebisty :D i niema żadnego tej klasy fonika o podobnej cenie !! owszem są inne podobne pod względem klasy ale ich cena to wohohoho i jeszcze dużo więcej

  • 0

    34.  2005-12-29 10:41:14

    ja mam 6-2 i wcale sie uwazam ze sagem to "gowno" a wy to miejcie te NOKIE o 300zl dorozsze a ja wole miec tanszy i z takimi samymi funkcjami ! Aha i wydaje mi sie ze jezeli pisze "brak danych" to nie znaczy ze ten fon tego nie ma !! Pozdro :)

  • 0

    35. ~mejka  2005-12-30 12:42:59  host: xdsl-11533.wroclaw.dialog.net.pl

    j posiadam sagema myx6-2 od niedawna ale jestem bardzo zadowolona, też miałam tą marke za szajs, ale naprawde ma w sobie tyle tego wszystkiego , łatwa obsługa i do tego jest ładny z wyglądu , poprzednio miałam siemensa i także byłam zadowolona spadał mi kilkanaście razy i dopiero po ponad 2 latach odpadł mi klawisz 1 ale to i tak mała usterka jak ktoś używa futerału.Mój brat miał nokie i też był zadowolony ale jak się nosi ją w kieszeni to ją przegrzał podobnie jak kilku moich kolegów, i komóreczka poszła się walić.Niby najlepsza nokia a ostatni ich tel co wyszedł to dosłownie porażka nic w nim nie ma, a kosztuje tyle, że oczyści kieszeń na dłuuuuuuuugo

  • 0

    36. ~szpak  2006-01-01 23:55:57  host: te90.internetdsl.tpnet.pl

    czesc! chcę dodać że posiadam Sagema Myx5-2 i jestem z niego bardzo zadowolony. to prawda że ta marka tel. wcześniej nie zasłynęła jakąś rewelacją, ale teraz odwalają naprawdę kawał dobrej roboty. A patrząc na tą ósemkę to wiem jaki tel. chcę mieć, bo na pewno jego cena będzie bardziej realniejsza od tej finlandzkiej. I osobiście polecam telefony Sagem, bo trzeba zmienić to średniowieczne myślenie.

  • 0

    37. ~bartek  2006-01-08 12:42:12  host: 83.16.230.210

    Posiadam ten telefon i wcale nie ma w sobie nic takiego niezwyklego,bynajmniej ja tak uwazam te telefony robia ladne zdjecia ale funkcjami i jakoscia odstaja od firmy takiej jak nokia

  • 0

    38. ~bartos  2006-01-08 12:52:27  host: 83.16.230.210

    co do szpaka to mam inne myslenie nie tak jak napisal sredniowieczne ale realne te sagemy co robia to wszystkie prawie na jedno kopyto nic nowego tylko troche uleprzone jak popatrzec na nokie to nawet do nich nie dorasta sagem nawet jak popatrzymy na nokie n90 nawet porownania nie ma a sagemy sa tanie dlatego ze nie ma nic w nich takiego zeby moznabylo wieksza cene dac moim zdaniem pozatym ze dobrze zdjecia robi to nic nie ma

  • 0

    39. ~maciek  2006-01-08 12:54:43  host: 83.16.230.210

    poprostu ta firma jest do dupyyyyyyy dlatego tak kosztuje

  • 0

    40. ~magda  2006-01-08 13:04:14  host: 83.16.230.210

    zgadzam sie z bartosem bo posiadam sagem myx7 i myx8 proste w obsludze i ladne zdjecia pozatym to niczym nie moze sie pochwalic co kolejny model wychodzi to ten sam wyglad tylko uklad klawiatury zmienia sie troszke od niedawna posiadam takze noki n90 tym to moge sie pochwalic ladny i nietypowy wyglad duzo wiecej funkcji latwy w obsludze a i jeszcze musze dodacze posiadalam juz duzo telefonow i sagem najszypciej psuje sie a czesci wcale nie sa takie tanie znowusz jedna nokie ktora oddalam rodzica ma juz 6 lat i nie nazekaja na nia chwale sobie takze taka firme jak siemens

  • 0

    41. ~mari  2006-01-08 13:55:28  host: dwa18.internetdsl.tpnet.pl

    posiada sagema myx 6-2 mój brat ma sagem myx-8 i ani mi ani jemu nie sprawiają kłopotów polecam sagemy sa taki że hoho:))

  • 0

    42. ~Meteor  2006-01-09 23:13:48  host: WebAccelerator.kolnet.com.pl

    Osobiście uważam że każdy ma prawo mówić to co myśłi.. Ja osobiście polecam tą markę gdyż sagemy mnie nie zawiodły miałęm myx6, myx4, myx7 zastanawiam się nad myx6-2, ale z tego co widzę jednak oszczędzam na myx-8 przyznam szczerze że nie stać mnie na to aby płacić za Markę jaką jest NOKIA. Pozdrawiam!

  • 0

    43.  2006-01-11 14:21:47

    ja nie cierpię Nokii ... a Sagemem bym się ...pobawił . Ciekawe k,iedy będzie w Polsce???

  • 0

    44. ~corrosion75  2006-01-12 20:55:54  host: qy188.internetdsl.tpnet.pl

    mam my x8 juz z 3 miesiace. kupilem w heyah bez umowy,1499zł,sam aparat. JEST ZAJEB..... nawet w dobrej cyfrowie nie ma takiego wyswietlacza. zdjecia BAJKA,-na imprezach foty strzelam ostro.wideo super. zrzucajac na kompa wideo jakosc srednia. ale da sie spoko ogladac. dokupilem karte pamieci 256mini- kingstona, i teraz jest si.
    ludki kupujcie bo to super telefonik.

  • 0

    45. ~gggg  2006-01-16 13:25:33  host: aiz113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam się z pozytywnymi opiniami o sagemie gdyż sam miałem sagema 6 i był fajny a terza mam nokię.Z przykrością stwierdzam że nokia którą posiadam 6610i jest gówniana.

  • 0

    46. ~Michu  2006-01-27 20:31:20  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    OD początku uważam sagema jako najlepsza firma cena/jakość nokie są mozę i dobre ale w cenie sie nie opylają!! A takie parametry jakie ma ta 8 są poprostu dla wielu nokii w cenie pewnie do 1.5tys nieosiagalne. Już mam plany na niego mam nadzieje ze szybko stanieje.

  • 0

    47. ~K 750i  2006-02-05 21:16:41  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Hej.Może fajny telefon.Ma wiele funkcji.Ale na pierwszy rzut oka wydaje się że mamy doczynienia z mydelniczką ! Ja mam SE K750i i ten sagem nawet obok niego nie leżał.Cena szybko spadnie bo jest to Sagem.Popatrzcie jak sie cena trzyma w Nokii 6310i ! Nowa na allegro chodzi około 400zł albo 500zł a nie ma aparatu ani innych bajerów ! Najlepsze telefony to Nokia I Sony Ericsson bo naprawde są pożądne ! Sagem...Może kiedyś będzie w czołówce ! Pozdro !

  • 0

    48. ~czapLa  2006-02-05 21:37:45  host: ip-80.54.185.18.eltronik.net.pl

    ten telefon jest genialny za taka cene miałem kiedys sagema myx5-2 i nie nazekalem bateria długo trzymała wszystko było ok nawet sie nie ze tak powiem "mólił" chodził elegancko trzeba pogratulowac firmie sagem ze wkoncu robi konkurecje NOKII

  • 0

    49.  2006-02-10 18:16:14

    K 750i:Tak apropo ! TO N6310i nawet w allegro chodzi po 1000zł ! A za 500zł to używki ! Ja mam N6630 ! Miałem K750i ale się zepsuł ! Więc nie pisz że ten SE to taki IDEAŁ ! Bo się mylisz ! A jaki trzeba mieć tupet żeby mówić że SAGEM robi konkurencje NOKII ! Hahaha ! Przecierz NOKIA jest 100razy lepsza ! Pozdro !

  • 0

    50. ~DJNinja  2006-02-11 12:07:07  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    Do niczego.mam go od tygodnia i nic nadzwyczajnego.jedynie wyswietlacz i aparat sa nie zle.Wole k700i.Ma wiele zalet tylko bateria do niczego

  • 0

    51. ~yo  2006-02-13 18:24:29  host: epa148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szeptak ten telefon jest zajebisty i nie pierdol że jest do dupy .

  • 0

    52. ~ziomal77  2006-02-14 18:26:26  host: xx170.internetdsl.tpnet.pl

    wypas

  • 0

    53. ~Naleczka  2006-02-20 23:45:10  host: cp106.internetdsl.tpnet.pl

    fonik co racja jeden z lepszych. U mnie przoduje i mam nadzieje że za jakiś czas będzie mnie stać na niego :P

  • 0

    54. ~krzys  2006-02-26 13:01:08  host: um66.internetdsl.tpnet.pl

    ci co pisza ze to kopia chcialem zaowazyc ze ten telefon ma juz 2 rok i to nokia sciagnela wiele z niego a co do aparatu super kladzie na lopatki wszystki telefony w swojej klasie mimo ze ma juz 2 lata zero problemow z softem czego nie mozna powiedziec w simensie czy nokia ciagle sie wieszaja mam sklep z telefonami i jakos wiekszosc ludzi chwali sobie ten aparat rozbudowe pamieci ma do 512 mb dajcie mi taki aparat co moze to samo

  • 0

    55. ~Matthew  2006-03-11 13:55:28  host: aqj142.internetdsl.tpnet.pl

    Jeżeli chodzi o funkcje, kolory itp. jest luksio, tylko ten wygląd... troszeczke go zchrzanili.

  • 0

    56. ~KAMILLO___21  2006-03-21 00:37:45  host: gw3.eranet.pl

    JESTEM FANEM SAGEMÓW MIŁEM NA POCZĄTKU MIAŁEM NOKIE ALE KIEDY PORAZ PIERWSZY KUPIŁEM SAGEMA MYŚLAŁEM ZE TO GÓWNO JAKIEŚ BEDZIE ALE MIŁE ZASKOCZENIE TAK MAŁA KASA PRAWIE 2X TAŃSZY OD NOKI Z TAKIMI PARAMETRAMI A POZATYM DUZO ŁATWIEJSZY W OBSŁUDZE TERAZ POSIADAM SAGEMA MY400X JEST TO MÓJ 6 SAGEMIK I JEST SUPER TYLKO JEDYNĄ WADĄ SAGEMÓW JEST SŁABA BATERIA ALE KARZDY TEL MA JAKIEŚ WADY POLECAM DLA WSZYSTKICH SAGEMY NAPEWNO SIE NIE ZAWIEDZIECIE I NIE OCENIAJCIE SAGEMOW BEZ WCZESNIEJSZEGO ZAPOZNANIA SIĘ Z TĄ MARKĄ

  • 0

    57. ~leonardo  2006-03-22 18:08:34  host: null-dsl-tpnet.wro.korbank.pl

    Komórka ta kosztuje we Włoszech 99 Euro w promocji. Za taką cene jest super, niektorzy, którzy wypisują tu negatywne opinie nie mieli jej w ogole w łapkach. Jak już to ją polecam. Pół godziny kamera Video, mini karta Sd, obudowa metalowa, 1,3 mega piksela aparat super i 8 krotne zliżenie to tyle. Baj baj

  • 0

    58. ~Magic  2006-03-25 23:39:03  host: cs34.internetdsl.tpnet.pl

    hymm na pewno ma lepsze parametry niz moja Nokia 6610i.....gdy go zobaczylem na polce w sklepie iod razu mi sie spodobal...no i te wszystkie dane =] nie mialem nigdy Sagema ale mysle ze akurat ten model wyraznie pokazuje ze wcale nie sa to telefony" z dolnej polki"

  • 0

    59. ~Waldzio  2006-03-30 17:02:23  host: aczw24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie piszcze opini bezpodstawnych!!
    Ci co nigdy nie używali SAGEMÓW przez dłuższy czas to niech się nie wypowiadają bo te opinie mają pomuc ludziom którzy się nad tym telefonem zastanawiają!!

    I co to znaczy lepszy telefon??
    Słuchajcie napewno nokia 9500/9300 lub SE Pxxx lub MDA pro są lepsze pod względem funkcji ale to są telefony innej klasy bo z systemem operacyjnym, to komputery np. MDA w erze lub SPV w orange MAją system operacyjny WINDOWS (sam używam MDA Compact i chce wrócić do sagema)Ale mówimy o telefonach, urządzeniach zaprojektowanych do komuniakcji i rozrywki które nie mają tak wielkich możliwości - weźmy np. SAGEMa myX-8 i NOKIe 6230i - funkce mają prawie identyczne a jednak popatrzcie na te telefony pod względem jego użytkowanie: np. MENU:

    SAGEM- Bardzo wyraźne, kolorowe. szybkie(nie przycina) możliwoś dostosowania go do własnych potrzeb i posiada tematy które są poprostu miłe dla oka co uspokaja człowieka psychicznie.

    NOKIA- menu ma skomplikowane(wielu ludzi uważa, że jest to proste menu ale mówią tak tylko dlatego ponieważ są przyzwyczajeni i znają je na pamięć)i czasami idiotyczne(np. ustawienia raportu doręczeń w ustawieniach operatorskich itp.)białe męczące tło dla oka( a wieżcie mi, że to ma wielki wpływ na psychike człowieka) i jest wolne np: Folder z aplikacjami otwiera się kilka sekund)

    Telefony porównujmy też w inny sposób - czyli dopracowanie funkcji, wygoda klawiatury(niektóre nokie mają okropne i tak też nie nawidziłem pisać smsów na N6230i a na każdym SAGEMIE klawiaturki były bardzo przyjemne(znam SAGEMY po myX-5)

    Popatrzmy też na moduły GSM:

    NOKIA należy do najlepszych pod tym wzglendem a jednak to SAGEM kiedy często przebywam w górach nie tracił zasięgu tam gdzie NOKIE zawsze, podczas rozmowy nigdy nie przerywał i dzwięk był dużo wyraźniejszy od nokii!!

    Nie dlatego porównuje teraz SAGEMA z NOKIA bo nie lubie noki ale tylko dlatego , że nokia ma u mnie 2 miejsce przed SE, SIMENSAMI MOTOROLAMI itp. a ZA SAGEMEM!!

  • 0

    60. ~Waldzio  2006-03-30 17:21:04  host: aczw24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cd. Pozatym wszyscy użytkownicy SAGEMÓW powiedzą, że te telefony mają w sobie to coś, co nie pozwala im od nich odejść!

    A uwieżcie w to co mówie bo mam naprawde duży kontkt z telefonami komórkowymi i innymi urządzeniami mobilnymi!!

  • 0

    61. ~Waldzio  2006-03-30 22:30:04  host: aczl241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A właśnie już prawie 2 lata jest na rynku europejskim, prawie rok na polskim a jego cena nie spadła...

  • 0

    62. ~pan  2006-04-02 14:03:57  host: 80.51.255.117

    to kompletna poRażka mam go 2 miesiace i 3 razy był w serwisie

  • 0

    63. ~  2006-04-10 21:57:41  host: abye120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam nokie 666 od tygodnia a juz 10 razy byla w serwisie

  • 0

    64. ~Zawisza  2006-04-21 22:30:55  host: xdsl-4577.lubin.dialog.net.pl

    Co jest lepsze sagem myx8 czy sagem myx6-2?? odpiszcie prosze:)

  • 0

    65. ~Roman  2006-04-29 12:06:20  host: bek108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sagema myx-7 jestem z niego zadowlony tylko kupilem kabelek USB a co sie pozniej okazalo ze nie ma sterownikowe ktore działaj !!!!!!!!:(:(:( teraz mam IRDE to nie mam zarzutow wszystkie dane z kompa przesylaja sie prawidłowo szkoda ze mp3 nie ma i troche wiecaj pamieci :/;/ no ale :):) myx-8 moim zdaniem jest udanym telefonem i chyba go zakupie niedlugo :) nie mialem zaufania co do sagemow ale teraz juz mam :) nokie:/:/ przesłanie czegos przez irde widziałem moze z raz w zyciu zeby sie udało .........(w nokiach oczywiscie )

  • 0

    66. ~MaN:)>  2006-05-05 14:43:39  host: xdsl-1135.wroclaw.dialog.net.pl

    fotki robi jak cyfrówa wyswietlacz na 5+i wiele innych bajerów. Jak czytam niektore opinie to plakac sie chce niewidział tel a włacza sie do rozmow poroniony zestaw :>

  • 0

    67. ~Doda!  2006-05-26 15:43:19  host: axn84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Zawisza: lepszy myx8, bo ma większy wyświetlacz, flesza i więcej pamięci wbudowanej. Chyba, że wolisz telefon bardziej pospolity z wyglądu, z trochę niższą ceną i menu Orange. A, no i częściej spotykany:) ja miałem mieć myx6-2, ale kupiłem sobie Nokie 3300, co było wielkim błędem. Ciągle się psuje, już nie lubię Nokii, wcześniej były lepsze. Jak się naprawi to ją sprzedam i kupię sobie myx6-2 albo myx8, wolę to drugie bo ciekawszy z wyglądu i lepszy (więcej funkcji), tylko muszę znaleźć fajną ofertę, a jak nie to będzie myx6-2:) Sagemy są super, Nokia już pada! Pozdro!

  • 0

    68. ~zzzzzzzz  2006-05-29 12:05:30  host: ddh97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta cegła to pic na wode na allegro gościu chce sie wymienić za 2 owsianki.... NIE KUPUJCIE TEGO PUSTAKA .....ON NIE MA NAWET KLAWISZY

  • 0

    69. ~Zbylu456  2006-06-01 17:19:24  host: aks58.internetdsl.tpnet.pl

    Na dzień dziecka wam napisze że Sagem myx-8 to wypas i nie ma go co poruwnywać do noki !!! O niebo lepsza obudowa bo aluminiowa i nie czeszczy tak jak w innych telefonach. Przy wyświetlaczu 240x320 i 256 kolorach to wypas a nie tak jak w przypadku 16 mln. kolorków bo nie maja takiego kontrastu i są wyblakłe. Głos z tego fona jest głośny czysty i wyraźny także z mp3 chyba że ktoś sobie mp3 nie umi skompresować a później narzeka. Aparat 1,3 mpix robi wrażenie ale do Sharpa im daleko bo oni królują w aparacikach z kamerkami. Niech mi ktoś powie co jest w nim z wad bo ja tego nie widze a jeśli chodzi o wygląd to jest SUPER !!! Pozdro

  • 0

    70. ~zzzz  2006-06-01 17:44:53  host: ddy12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM SAGEMA MYX8 i to zwykłe GOWNO....co chile sie wiesza... zamiast sieci ORANGE pokazuje sieć LEPPER GSM.. niewiem kto go wymyślił ale powinien dostać pożądny wycisk.jak widze to gówno to mi się płakać chce!!!!!!

  • 0

    71. ~tom3cz3k  2006-06-15 13:10:36  host: w3cache.astral.lodz.pl

    Witam. Co do Sagemow to mialem 3 modele: myX6, myX6-2 i wlasnie teraz mam tego myX8. Bardzo fajne sa te telefony, lecz w x8 jest zbyt mala klawiaturka(moim zdaniem). Tego kupilem i chyba go zamienie na myX6-2. Jedyne co zauwazylem w X8 to jest przycinajace sie czasem menu, ale nie jest to meczace wiec moja ocena za ten telefon to 9/10. Pozdrawiam ludzi ktorzy korzystaja z Sagemow :)

  • 0

    72.  2006-07-07 22:00:16

    gdyby to mialo jakis wyglad chociaz...

  • 0

    73. ~  2006-07-30 21:08:43  host: aamc242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem ciekaw ile kosztuje ten telefon bo chce se kupic

  • 0

    74.  2006-08-06 16:50:36

    pilot do telewizora z wygladu bardziej przypomina niz telefon komorkowy ale funkcje nawet nawet:)

  • 0

    75. ~  2006-08-14 22:23:30  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    Sagem to produkuje dobre...nic dobrego nie produkuje:) Sagemy to złomy od żabojadów:)

  • 0

    76. ~Mati  2006-08-15 12:00:40  host: akw177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w ogóle 0 gustu macie ludzie, kto nie uważa ze ten telefon wyglada interesujaco to chyba jakiś ślepiec;P

  • 0

    77. ~ladcap  2006-08-15 16:35:20  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    mam sagema 2 lata i uwazam ze to naprade proste w obsłudze komurki:) jak zmienia tel to tylko na sagema nowszego

  • 0

    78. ~kapa  2006-08-15 19:15:03  host: bcf225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefonik mam zamiar go kupic i mysle ze moje marzenia sie spełnia polecam go i pozdrawiam.

  • 0

    79. ~karzel555  2006-08-18 23:35:56  host: chello084010225019.chello.pl

    ludzie czy ten telefon ma radio???

  • 0

    80.  2006-08-21 19:49:38

    nie ma radia

  • 0

    81. ~Mogli  2006-08-28 13:28:42  host: pc-8.foxnet.com.pl

    Sagemy so wypasione. Ja mam Sagem MyX-5m juz ponad 3 lata, przetrwal ze mna wojsko, zalanie i pare innych przygod. Teraz pora na wymiane na cos nowszego. To bedzie MyX 6-2 albo MyX8.

  • 0

    82. ~BULLU1  2006-10-15 16:31:02  host: dyi135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NO FAKT TEN FRANCUSKI PROJEKTANT ZBYTNIO SIE NIE WYSILIŁ...ALE FUNKCJE MODELU X-8 SA ZASKAKUJACE A WYSWIETLACZ JAK DOTĄD NAJLEPRZY !! NOKIE SERI N SIE CHOWAJA... NIE WSPOMNE JUZ O TYM ZE NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO TELEFONU KTÓRY BY ROBIŁ TAKIE DOBRE ZDJĘCIA,A 64 TONOWA POLIFONIA ROBI WRAŻENIE,ITP.... WIĘC JEŚLI KTOŚ KUPUJE TELEFON DLA WYGLĄDU TO ŻYCZE POWODZENIA BO WYGLĄD I FUNKCJONALNOŚĆ ŻADKO IDZIE W PARZE....POLECAM TEN FONIK BO MAM TAKIEGO JUZ 1,5 ROKU I NIE MAM Z NIM ŻADNEGO PROBLEMU !!!

  • 0

    83. ~Mogli  2006-10-24 13:50:49  host: 193.151.102.8

    No i stało się. Wczoraj kupiłem nowiutkiego MyX-8. Jest super. Cena tylko 798zl :P

  • 0

    84. ~olo  2006-11-05 09:26:41  host: 83.238.70.55

    zastanawiam sie nad kupnem sagema :D zajefajny telefon. Jak narazie to widzialem tylko jeden lepszy telefon SE 800i no coz ale troche drogi jest. Kotos moze mi powiedziec jak dlugo bateria trzyma ? Jak dosc dlugo to chyba sie skusze :P Awaryjny tez pewnie nie jest :P

  • 0

    85. ~PELE  2006-12-03 11:07:07  host: cache.piekary.net

    Wczoraj sobie zafundowałem nawiutkiego MyX8 Jest super!!!!!!za jedyne 599zł polecam to juz moj drugi sagem i nie miałem jak dotychczas zadnych problemow z tą marką:)

  • 0

    86. ~ooo  2007-01-16 15:21:31  host: aapo78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma duzo bajerow ale jest poprostu brzydki ...

  • 0

    87. ~mpu  2007-01-31 01:55:26  host: dlw111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem toto za 499... I powiem wam tak... Super kom, jak za te pieniądze nie szukałbym nic innego. Porównuje go głownie do n72 bo moja panna ma taką i raczej wypada na jego korzysc. Plusy? większy wyświetlacz, moim zdaniem ładniejszy (no bo lepszy biały niź różowy) wygodniejsza klawiatura (bo przyciski są liniami odseparowane), super aparacik - mniejsza rozdzielczość ale robi lepsze fotki i kręci lepsze filmiki, lepszy głośniczek, i bardziej przejrzyste menu. Minusy? Nokia jest nieco wolniejsza w działaniu ale o wiele lepiej dopracowana pod względem stabilności. Sag ma ciągle jakieś humory przy odtwarzaniu mp3. Lampa błyskowa lepsza w n72 bo doświetla całe fotki a w sagu tylko punktowo. N72 oparta jest na symbianie i ma radio, za to nie ma irdy. Jest zgrabniejsza, i ma jedną zajebistą funkcje tzw "offline". Kom jest włączony, można korzystać z jego funkcji ale jest poza zasięgiem sieci. Za to nokia ma słabszą i bardziej podatną za zarysowania obudowe i uwaga - cios kończący ze strony saga ;) - myx8 jest 3 razy tańszy ;p. Ale... cena ceną - gdybym miał wybierać któryś z tych dwóch telefonów bez zwracania uwagi na cene to wybór byłby raczej dalej po stronie sagema. A nokia zwiększyłaby swoje szanse o 50% gdyby nie była różowa ;) POZDRO! PS. ktoś kiedyś pytał o baterie - u mnie trzyma dość krótko, ok 2 dni (n72 o wiele dłużej ;))

  • 0

    88. ~Ja***********  2007-03-06 18:17:25  host: dhj139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~zzzzzzzz Qrwa jak on nie ma klawiszy to ja qrwa jestem święty . przypacz sie ślepoto

  • 0

    89. ~saeba  2007-05-21 09:42:53  host: host-ip58-145.crowley.pl

    jak sciagnac gry na niego

  • 0

    90. ~  2007-05-22 21:42:29  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    durze gabaryty durze oprogramowanie xD jesli komus nie przeszkadza wyglad to tel jest naprawde spoko funkcjami z pewnoscią nadrabia niezbyt ciekawe wzornictwo...:)

  • 0

    91. ~Snoopi  2007-06-13 21:34:54  host: cjm252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz rok kupiłem go bo moj brat ma taki sam juz od dawna i mi go polecił. Jestem z niego naprawde zadowolony to jest kombajny multimedialny. Ostatnio byłem w częstochowie i poszedłem na jasną gore nie miałem aparatu fotograficznego i z robiłem zdjecia x8 wyszły perfekcyjnie robi naprawde super zdjęcia.Co do klawiatury tez miałem zarzuty ale gdy go kupiłem nie ma zadnych problemow dla mnie jest wygodniejsza niz mają inne telefony. Mi bateria trzyma(jak mało dzwonie) ok.4 dni a jak normalnie uzytkuje to ok 2, 3 dni. Aha nie prawdą jest ze SE 800i jest lepszy. Myx8 ma duzy przepiękny wyświetlacz nie ma lepszego jak narazie:). Jest duży to prawda ale naprawde nie stanowi to zadnych problemow. Duzo ludzi się pyta co to za telefon itp. mozna się nim pochwalić. Takze jeśli ktoś chce kupić sagema Myx8 to szczerze POLECAM POZDRAWIAM

  • 0

    92. ~  2007-06-18 22:57:28  host: 212.87.241.106

    mam pytanie ktory tel jest lepszy sagem my 700x czy ten ?? plsss odp

  • 0

    93. ~MARIO  2007-07-15 11:12:17  host: dxu26.internetdsl.tpnet.pl

    Obydwa telefony sa bardzo dobre, ja mam my700X i wg mnie jest to super fon.

  • 0

    94. ~mateo  2007-07-25 20:29:50  host: enr82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest limit na nagfania filmu????

  • 0

    95. ~rainbow  2007-07-28 17:50:04  host: apc251.internetdsl.tpnet.pl

    700x nie ma szans z myx 8 jezeli ktos chce lepszy to tylko myx 8

  • 0

    96. ~a  2007-08-30 19:51:40  host: public-gprs13846.centertel.pl

    a w czym lepszy myx8 od 700x? lepszy wydaje mi sie być 700x, ma radio i lepszą obsługę mp3... no i ladniejszy jest;]

  • 0

    97. ~alberto  2007-09-09 18:56:10  host: host-89-228-36-70.elk.mm.pl

    s myx8 to godny uwagi tel mialem poprzednio myx77 i powiem wam ze nic praktycznie te tel nie rozni oprocz irdy POLECAM ja nigdy nie zawiodlem sie na sagemie i uwazam te tel za te z wyzszej polki, mi bardzo podoba sie wyglad tego tela i piekna biala obudowa w skali 1-10 daje 10

  • 0

    98. ~Shelby  2007-09-15 19:17:26  host: aazk139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zaprojektowany przes znanego gościa (między innymi twórca wyglądu długopisów BIC)jest bardzo ładny , materiały z których jest wykonany przypominają SE t610, miałem Sagema i myślę że spokojnie może konkurować z takimi markami jak Nokia lub Motorola

  • 0

    99. ~PYY  2007-09-21 02:39:39  host: bxj146.internetdsl.tpnet.pl

    Mam Sagema od 2lat...polecam.Jeszcze ani razu mnie nie zawiódł.

  • 0

    100.  2008-02-26 15:15:58

    wyglada jak SE bo SE ma taki styk nie podobne do sagema

  • 0

    101. ~Nozyk  2008-03-04 21:04:30  host: host80-48-113-83.cable.wsm.wielun.pl

    Panowie i panie tego tela nie mozna nigdzie dostac Oo bardzo mnie to zdziwilo chcialem zobaczyc jak to sie ceni ale nie ma gdzie. Moze jednak znalazl ktos stronke gdzie mozna go kupic.....

  • 0

    102. ~crash  2008-03-06 15:57:06  host: app235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam!!to prawda telefonik ciężko dostać ale mi się udało kupic na allegro za 210zł razem z wysyłką, do tego kupiłem kartę 1gb i chodzi jak cacuszko.teraz jak jest nudny wykład na studiach zakładam słuchaweczki i puszczam mp3 albo film i jest git:) polecam ten telefonik bije na łeb 700 .pozdrawiam posiadaczy tego fona:)

  • 0

    103. ~marex59  2008-03-22 08:24:19  host: adet184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prawdę mówiąc ten telefon mam już od jakiegoś czasu i generalnie jest ok oprócz małych mankamentów a wiec: grubość tego telefonu jest straszna no chyba jakiś idiota go wymyślił żeby miał 22 mm grubości wygląda jak pilot do telewizora ,po za tym czasami lubi się zawiesić , przyciski są małe ale można się przyzwyczaić i to były wady reszta to tylko zalety a więc ekran duży dosyć jasno świeci aczkolwiek niektóre samsungi go biją w jasności głośne są dzwonki ale nie te orginalne tylko te co się samemu wgra jakość dźwięku jest dobra z plusem aparat foto robi zdjęcia wysokiej klasy jak na telefon, video chodzi dosyć płynnie,a więc generalnie dobry telefon za te pieniądze warto go kupić jeśli cena nie przekracza 250-280 zł

  • 0

    104. ~  2008-03-24 10:08:21  host: byy252.internetdsl.tpnet.pl

    to prawda zasięg mają bardzo dobry. W górach z samsunga ,siemensa nie można było się dodzwonić a z sagema tak

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet