Sagem myX7 - opinie
Telefony Sagem Sagem myX7 Opinie o Sagem myX7

Sagem myX7

w sumie: 265
  • 0

    1. ~NEO  2004-11-29 08:17:00  host: cac209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    2. ~mark  2004-12-21 16:42:00  host: 195.116.149.2

    super

  • 0

    3. ~anka  2005-01-17 20:27:00  host: chf41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Obecnie mam Sagema my x5-2 ... i nie narzekam:D ale marzy mi się ten myX7.
    Sagem zaczoł robić naprawde świetne telefony!!!

  • 0

    4. ~Krystian  2005-02-06 13:52:00  host: agv58.internetdsl.tpnet.pl

    Niezły telefon polecam go

  • 0

    5. ~xxxbzyku  2005-02-13 23:36:00  host: apm122.internetdsl.tpnet.pl

    może sie myla ale ten telefonik ma chyba 4,3 Mb pamięci a nie 420.

  • 0

    6. ~WitekT  2005-02-14 00:08:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    xxxbzyku: dzieki, poprawione! :)

  • 0

    7. ~to_do  2005-03-31 09:09:00  host: slon-media.poczta.okay.pl

    zakupiłem właśnie X7. godny polecenia

  • 0

    8. ~sonczyk  2005-04-03 15:06:00  host: bmc72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy posiada ktos wiadomosci na temat awaryjnosci tego telefoniku, nie urywam ze mam na niego ochote ale troszke sie obawiam... pozdrawiam!

  • 0

    9. ~sonczyk  2005-04-06 20:36:00  host: blf150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i tak tez sie stalo jestem szczesliwym (jak na razie) posiadaczem Sagem-a my X-7 bardzo mile zaskoczenie i zaczynam nabierac przekonania do tej marki..... kupiony w promocji, nowy na gwarancji bez simlocka za 549 zlociszy, naprawde polecam niedowiarkom i osobom ktore nie sa do konca pewne...

  • 0

    10. ~psikus  2005-04-07 20:26:00  host: ans50.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tez mam ochote sobie go sprawic, jak narazie zbieram sobie pieniazki :)

  • 0

    11. ~jalowa  2005-04-08 11:38:00  host: awe16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do sonczyk: gdzie za tyle go mozna kupic

  • 0

    12. ~  2005-04-09 15:17:00  host: 80.72.34.43

    w erze germanos
    499 bez blokady sim lock

  • 0

    13. ~  2005-04-14 21:03:00  host: 213.216.87.131

    Od jutra (tj.15.04) w Realu za 499 a w RTV mix AGD za 17złx30rat :)

  • 0

    14. ~marcin-mw  2005-05-03 00:47:00  host: sprite.laczpol.net.pl

    niech mi ktos powie, czy ten telefon ma takze dzwonek eurythmics - sweet dreams?? czy obsluguje dzwonki real music??

  • 0

    15. ~sagem myx-7  2005-05-05 16:02:00  host: pa160.leczyca.sdi.tpnet.pl

    mam ten telefon od wczoraj jest super

  • 0

    16. ~mateusz  2005-05-18 17:41:00  host: dvf113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sprzedałem 2 siemensy żegy mieć ten kom i nieżałuje on jest super

  • 0

    17. ~PAWEŁ25  2005-05-20 17:47:00  host: 80.48.227.115

    Czesc Witek. wiesz moze jak włączyć w sagemie MYX-7 licznik który informuje ile literek juz sie napisało w smsie i czy wogóle jest w nim cos takiego. Z góry dzieki za odpowiedz

  • 0

    18. ~WitekT  2005-05-20 18:45:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    PAWEŁ25: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    19. ~PAVEŁ25  2005-05-23 16:43:00  host: 80.48.227.115

    Witek Sagem MYX-7 ma wysokość 110 a nie 100 mm :)

  • 0

    20. ~WitekT  2005-05-24 20:45:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    PAVEŁ25: dzięki za zwrócenie uwagi - już poprawione. :)

  • 0

    21. ~PAVEŁ25  2005-05-26 12:15:00  host: 80.48.227.115

    Super telefonik, mam go juz tydzien. Mnogość funkcji np. przy pisaniu smsów, poza tym jak na taki telefon cena jest niska. Wada w tym telefonie jest brak licznika ktory informuje ile znakow juz sie napisalo w smsie

  • 0

    22. ~  2005-05-29 20:51:00  host: 62-29-145-156.ols.vectranet.pl

    Czy wie ktoś,gdzie szukać oprogramowania do MYX-7,by ogladać zdjęcia w com.?

  • 0

    23. ~monika  2005-05-31 20:04:00  host: bdu157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefonik jest super bardzo go lubie!!!!

  • 0

    24. ~Lucky  2005-06-05 13:28:00  host: ed123.internetdsl.tpnet.pl

    promocja jest teraz w RTV MIX AGD za 479 bez sima :D

  • 0

    25. ~  2005-06-10 16:26:00  host: dfc87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja długo trzyma bateria w 7-ce?

  • 0

    26. ~dawideo  2005-06-10 16:27:00  host: aer99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey telefon mi sie bardzo podoba i chcę go kupić. Ale nie wiem jak u niego z polifonią co oznacze te HI-Fi? ile jet tonowa? Prosze o pomoc!!! Z góry dziękuje

  • 0

    27. ~aria  2005-06-17 11:42:00  host: csknet-84-234-32-31.csk.pl

    ładniutkie cacko,bardzo mi sie podoba

  • 0

    28. kaczuszka  2005-06-18 17:07:43  host: dnd89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystkich uzytkowników sagem'a MYX7 prosze o odpowiedz czy jest on prosty w obsłudze i jakie ma menu czy takie jak w np. nokiach czy w siemensach (małe ikonki na wyswietlaczu) z góry dzieki

  • 0

    29. ~Lasic  2005-06-18 18:59:00  host: ed123.internetdsl.tpnet.pl

    czesc mój brat posiada Sagema Myx 5-m ktory obsuguje dżwięki w formacie wave czy Sagem Myx 7 też je obsługuje?

  • 0

    30. ~  2005-06-19 10:47:00  host: abt123.internetdsl.tpnet.pl

    telefon spoko ale dlaczego nie ma odtwarzania mp3???buuu...........

  • 0

    31. ~osiu  2005-06-20 22:09:00  host: fn174.internetdsl.tpnet.pl

    jest tez dostepny w idei dla firm za 1,22zł własnie na niego czekam ale jezeli tak mowicie to chyba craz bardziej jeztem przekonany ze go biore. JAk bede go miał to napisze cos wiecej o ty telefoniku :DD

  • 0

    32. ~olllala  2005-06-26 22:19:00  host: axy235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem nie mam zrobionych ustawien w tym tele bym mogło wysyłać mms ktos moze wie gdzie te ustawnia sie robi bo wiem jaki i co ale nie moge znalesc w tele tych ustawien

  • 0

    33. ~kamil  2005-07-02 16:14:00  host: host-ip226-78.crowley.pl

    jest lepszy od droszych telefonów to jest coś na co wrto zwrócić uwagę. Ja widziałem go za 499zł w rtv euro agd

  • 0

    34. ~rafciol7  2005-07-08 19:22:00  host: alfa.grybow.net.pl

    telefon jest extra mam go 3 tygodnie i nie załuje zakupu za jedyne 350 zł narx

  • 0

    35. ~grzesiek10  2005-07-10 20:13:00  host: avk107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka wszystkim.Mam ochotke na ten telefonik, ale nie wiem czy warto.Czy mugłby ktos powiedziec mi o wadach (jezeli takie są) tego telefonu.(prosze o kontakt) :)

  • 0

    36. ~Lasic  2005-07-20 10:04:00  host: ed123.internetdsl.tpnet.pl

    czy dzieki temu telefonowi mozna wymieniac sie plikami(tapety, dzwonki) miedzy innymi telefonami przy uzyciu portu podczerwieni?

  • 0

    37. ~bleb  2005-07-21 19:05:00  host: bhx169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie moge zdobyc polkska instrukcje obslugi do tego telefonu Sagem MyX-7

  • 0

    38. ~meteorass  2005-07-23 16:56:00  host: WebAccelerator.kolnet.com.pl

    biore się za niego:)

  • 0

    39. ~lorie  2005-07-25 10:42:00  host: wejherowo-TelEnergo-2.who.vectranet.pl

    chcę kupić ten telefonik, ale znajomi uważają, że on jest strasznie duży... Mi tak się nie wydaje. Wolałabym sagema myx5-2, ale u mnie w mieście go nie ma. Wiecie może, czy sagem myz5-2 jest w sklepie Idei w Gdyni? :) ale ten sagem też wydaje się fajny. :)

  • 0

    40. ~piTer  2005-07-25 14:16:00  host: 83.25.70.181

    Jakie formaty dziwięku opsługuje ten telefon?????

  • 0

    41. ~  2005-07-28 13:18:00  host: bxk51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    simens cx65 czy ten sagem

  • 0

    42. ~Pafcio  2005-07-28 22:16:00  host: aaw126.internetdsl.tpnet.pl

    Niestety to chyba jedyna wada tego telefoniku.Nie ma licznika:-(Ogólnie polecam,naprawde warto!!!

  • 0

    43. ~L@ry  2005-07-29 22:46:00  host: zb26.internetdsl.tpnet.pl

    Chcę kupić komórkę ale nie wiem czy bardziej nie opłaca mi się Sagem myx5-2 ze względu na cene. To popierwsze a po drugie czy ktoś wie coś o jezyku programowania na ten telefon

  • 0

    44. ~FLET  2005-07-30 12:02:00  host: dng246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O_o fajny fonik za nieduza cene .... sporo mozliwosci podobny do se k300i ale duzo tańszy ;) spoxik musi byc

  • 0

    45. ~Donio  2005-07-30 13:58:00  host: dfe246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sagema myx5-2 dokładam 80zł i mam myx7 bo jest super niemogł bym miec innego a mialem juz 4 telefony marki sagem i były spoko

  • 0

    46. ~NOKI  2005-07-31 13:36:00  host: ddg11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos zwas wje jak wgrac gry java na sagema przez irde ??
    zgory dziekuje

  • 0

    47. ~Mati  2005-07-31 18:17:00  host: cqq221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupuje go sobie we wrzesniu :) Teraz na niego zbieram sobie :D

  • 0

    48. ~  2005-08-01 23:31:00  host: bge205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajbisty telefonik

  • 0

    49. ~magda  2005-08-02 09:01:00  host: ws170.internetdsl.tpnet.pl

    Jeszcze max 9 dni i kurier na skrzydłach przyleci do mnie z tym telefonem :) Kupiony za 200 zeta w Jednej Idei Mix za przedłużeniem umowy na kolejne dwa latka...

  • 0

    50. ~kari  2005-08-02 18:03:00  host: bik101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do kitu mam go dwa tygodnie i poznałem jego wszystkie możliwości a telefon przez conajmniej miesiąc powinien być tajemniczy a pozatym włożyłem go do dupy dziewczyny i robił za wibrator he ha he

    P.S super wibrator
    sagem powinien robić wibratory

  • 0

    51. ~tom  2005-08-03 14:27:00  host: host-81-190-217-133.wroclaw.mm.pl

    do marcin mw: ten sagem ma funkcje real music

  • 0

    52. ~tom_ek  2005-08-03 14:33:00  host: host-81-190-217-133.wroclaw.mm.pl

    obecnie posiadam ten telefon i jest z niego bardzo zadaowolony...a mianowicie można tylko 30 sek rejestrować dzwięk...i, że długość swojego video zależy od pamięci...ale ogólnie telefon CooL

  • 0

    53. ~nesta  2005-08-06 10:29:06  host: 80.50.254.70

    Ja tam mam sagem myx5-2 I nie narzekam ;-)) i chyba jak mi sie skonczy umowa wezme tego ale niewiem bo moim zdaniem 4,3 mb pamieci to jest zamalo przynajmniej 12 mb powinno byc i mp3 ;-)) np.se. k700i ma 42 mb pamieci i mp3 i jest gixcior ;-))) papa!

  • 0

    54. ~jasiu  2005-08-06 14:16:39  host: aqr121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefonik. polecam

  • 0

    55. ~NDI  2005-08-06 15:12:03  host: amv114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko,ta pamięc(4,3Mb) jest chyba troszke mala z tego co sie orientuje.czy to bardzo przeszkadza jezeli chodzi o filmiki i ile ich srednio mozna nagrac?Pozdrawiam

  • 0

    56. ~req  2005-08-07 19:47:24  host: 82.160.29.12

    tak telefon niezły jak na tą cenę, też byłem zachwycony gdy go kupiłem, ale po jakimś czasie (mam go 3 tygodnie) zacząłem zauważać małe uniedogodnienia: brak licznkia znaków w smsach, straszna wibra głośna bardzo, najpierw włącza się wibra a potem dopiero dzwonek drażni jak ludzie puszczają krótkie sygnały, nigdzie nie ma sygnalizacji że jest jakieś połączenie nieodebrane, owszem pojawia się planasza z napisem, ale jak weźmiemy wróć to potem nigdzie nie widać że czegoś nieodebraliśmy, nie da się gierek puścić przez kabel czy irdę, tylko wap, jak dla mnie telefon uciążliwy i nieprzyjazny w normalnym urzytkowaniu (pisanie smsów to tragedia), przyjaźniejszy jest mój stary se t310 :D

  • 0

    57. ~  2005-08-08 12:31:06  host: duk31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam miałem już z dobre 30 telefonów w mojim pośiadaniu i mam teraz od 2 dni Sagema MyX7 i jestem z niego bardzo zadowolony kręci fajne filmiki i robi niezłe zdjęcia polecam go jest wart tych pieniędzy

  • 0

    58. ~beld  2005-08-08 20:01:27  host: gu53.internetdsl.tpnet.pl

    ja własinie niewiem czy kupić sagem myx-7 ,niema real miuzyk ale wydaje się fajny ,widze że pisze że to dobry telefon

  • 0

    59. ~Monika  2005-08-08 22:21:10  host: wlan.ianet.pl

    Prosze niech mi ktos powie jak włączyć licznik liter w smsie??

  • 0

    60. ~KRZYSIEK  2005-08-08 22:46:07  host: wlan.ianet.pl

    Ten telefon to straszna lipa!!! Jesli sie zastanawiacie pomiedzy tym, a innym, to bierzcie bez zastanowienia inny, bo jak go kupicie to bedzie was później meczylo ze wzieliscie klocka i bedziecie zalowali tak jak ja,//az mnie reka boli jak pisze w nim smsa-taki jest kanciasty!! i qwa nie ma licznika sms./ Moja ocena w skali od 1 do 100 to 2.

  • 0

    61. ~poprostu ja  2005-08-08 23:11:43  host: dial-1937.jgora.dialog.net.pl

    niedawno skonczyła mi sie umowa w plusie i postanowiłem wziasc jakis wyjatkowy telefon chciałem taki mało spotykany wybrałem sagema myx-7 mam go juz 5 dni i jestem zadowolony telefon naprawde fajny tylko przeszkadza mi w nim klawiatura mam za duze palce hehe ale tak to telefon godny polecenia.Wczesniej miałem siemensa a50 ktory jak praktycznie kazdy siemens zacinał sie.nie wiem jak spisze sie sagme ale poki co mam umowe ma 24 miechy jakis rok temu miałem tez sagema mw3020 i bardzo go sobie chwaliłem tylko ze był trozke ciezkawy ale wszytsko ma plusy i zalety pozdro narQa

  • 0

    62. ~witos  2005-08-09 00:50:40  host: aiv170.internetdsl.tpnet.pl

    ile on nagtywa filmui jaki zoom????????

  • 0

    63. ~:)  2005-08-09 13:03:51  host: host-81-190-203-80.gorzow.mm.pl

    ile trzyma bateria przy średnim użytkowaniu?

  • 0

    64. ~sebek  2005-08-10 14:49:31  host: aln131.internetdsl.tpnet.pl

    mam dylemat który sagem jest lepszy myx 5-2 czy myx7 prosze o odp

  • 0

    65. ~Zuzkaa  2005-08-10 22:27:27  host: bkn121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar sobie kupić ten telefonik podobny jest dobry bardzo polecaja więc chyba się zdecyduje na niego :))

  • 0

    66. ~bszy  2005-08-12 10:36:16  host: ip-213-17-147-34.netia.com.pl

    witam,
    ile trzyma bateria w tym trelefonie?

  • 0

    67. ~kowal  2005-08-12 14:38:00  host: user21.204.udn.pl

    a ja do dzisiaj bede mial :p

  • 0

    68. ~Monika  2005-08-12 18:20:47  host: amg74.internetdsl.tpnet.pl

    do Pawła 25! Z tego co wiem to właśnie nie ma tej opcji w tym telefonie. Ale da się bez niej żyć :-)Pozdrawiam.

  • 0

    69. ~:)  2005-08-12 19:35:41  host: gu53.internetdsl.tpnet.pl

    czy 4MB wystarczają na taki tel prosze o odp ,jak ktoś ma tego tel więcej niż 2 miesiące to niech powie jak się spisuje ????????????prosze o odp!!!! :)

  • 0

    70. ~Bubu  2005-08-14 10:08:28  host: W3Cache2.Gawex.PL

    Ja bede miał ten telefonik za 130zł na gwarancji przez 2 lata we wtorek w idei :]mam nadzieje ze bede zadowolony jak narazie mam siemensa C55 ale jak kupie to go sprzedam za 150zł

  • 0

    71. ~czapla  2005-08-16 13:16:08  host: aqk206.internetdsl.tpnet.pl

    ten teklefon ma liste zadan notatnik CHYBA ale nie jestem pewien i mozna nim wysylac e-maile!(to jest chyba ten klien e-mail). Poprawcie to jesli mozna

  • 0

    72. ~czapla  2005-08-16 13:41:45  host: aqk206.internetdsl.tpnet.pl

    pomylilem sie notatnika chyba nie ma.

  • 0

    73. ~pYndziok  2005-08-16 18:39:53  host: aqk206.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich. Posiadam X7 od jakiś 2 tygodni. Ogólnie oceniam telefon bardzo dobrze. Posiada prawie wszystko co do zycia potrzebne ;) Ale ma jednak kilka wad: pierwszą jest brak licznika znaków w trakcie pisania SMSa. Kolejną wadą jest ograniczenie Video. 15 sekund i nic więcej...:(No moze 20, nie liczyłem. Jakość zdjęc bardzo dobra. Duzy wyśwlietlacz, 65 tys kolorków, niezła rozdzielczość. Za tą zene jest to telefon który ządzi w tej kategori... Kto znajdzie telefon z takimi funkcjami innej marki w takiej cenie? Na nową Nokie z Videa trzeba wyłożyć 2x tyle. Irda się przydaje, ale brak Bluetooth nie jest az tak wielką wadą. Prosiłbym Witka o naniesienie poprawek, ponieważ ten telefon posiada klienta e-mail, mozna wysyłać spokojnie e-maile ;)) zaletą jest fakt iż seryjne dzwonki (przyznam ze nie zbyt ciekawe) i tapety (tu jest troche lepiej) nie zajmują miejsca w pamięci przeznaczonej na Obrazki i Dźwięki. Musze prosić także o poprawienie w wypisie opcji stopera ponieważ nie posiada on takiego. Timer jest owszem. Organizer, bardzo fajna sprawa. Do szkoły napewno nie zaśpimy, wiele możliwości ustawień pobudki, przypomnienia. Niektórzy narzekają ze jest zbyt duży, lecz to wcale nie prawda, ponieważ to jest telefon dla faceta. Kobiety raczej gustują w małych i składanych telefonach. Ja z składanymi mam złe doświadczenia. Zepsułem klapke :)) 1000mAh-owa bateria trzyma ponad tydzień przy normalnym uzytkowaniu. pamięci moze troszke mogło by być wiecej ale nie jest tak fatalnie. zoom 3x. Możliwośc dodawania zdjęc do kontaktów zapisanych w pamieci telefonu, świetne zdjęcia w duzej rodzielczości. Bardzo szybka praca tego telefonu jest jego zaletą. Polecam dobre i uczciwe sformatowanie baterii ponieważ spotkałem sie kiedyś z osoba która tego nie zrobiła i później zawieszał i przycinał sie ten telefon. Kolejną zaletą jest zasuwany obiektyw. Nie porysujemy sobie "oczka". Obalam jednocześnie mit NOKI. X7 bije na głowe 6610i i wszystkie inne (prawie, nie mówie o najnowszych.

  • 0

    74. ~:)  2005-08-16 19:19:35  host: gu53.internetdsl.tpnet.pl

    czy 4MB wystarczają na taki tel prosze o odp ,jak ktoś ma tego tel więcej niż 2 miesiące to niech powie jak się spisuje ????????????prosze o odp!!!! :)
    niech ktoś wresiće napisze dziękuje ??????????

  • 0

    75. ~Th0mas  2005-08-17 18:56:08  host: host-217-172-250-133.lodz.mm.pl

    Telefon jest teraz dostępny w hipermarketach real za 479zł brutto, bez sim locka i aktywacji!

  • 0

    76. ~Kasia14  2005-08-17 23:05:01  host: ald214.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam od tygodnia ten telefon i jest naprawde spoko ..... poprostu lepszego w życiu nie miałam.... ja kupiłam za 198.99 ;D;D w salonie idei i przez 2 lata po 25 misiecznie i za ta kase gadam ;d;d;d na serio spoko polecam

  • 0

    77. ~magda  2005-08-18 13:18:56  host: abr176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja zamierzam sobie kupic ten telefon, ale jesdyne co mnie od niego odpycha to, to ze nie ma licznika smsow. Mam pytanie, czy informuje chociaz ze przeszlo sie do drugiego smsa, czy dopiero po wyslaniu dowiadujemy sie ze nam sie nie zmiescila wiadomosc w jednym smsie????????????? PROSZE ODPISZCIE, bo sie wacham nad kupnem!!!!

  • 0

    78. ~kalosz  2005-08-18 17:34:38  host: zagorze.smstv.pl

    taki sobie mam i pewnie go sprzedam

  • 0

    79. ~MiCHaŁ  2005-08-18 18:19:25  host: cjy198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem go w czerwcu za 479ł . Jest super. Wart tej kasy na 100%. Przeszkadza mi w nim tylko jedna rzecz ... rozmiary :/

  • 0

    80. ~magda  2005-08-18 21:11:08  host: abl153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos odpowie mi na pytanie???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    81.  2005-08-18 21:15:18

    magda: tego typu pytania lepiej zadawać na forum. :)

  • 0

    82. ~buc3k  2005-08-19 21:25:59  host: 217.153.210.26

    no myślę, że po tych komentarzach zdecyduje sie na kupno tego telefonu. Sagem nigdy mnie nie przekonywał ale nabieram pewności thnx. Wymieniam Siemensa S55

  • 0

    83. ~^-^  2005-08-21 15:44:23  host: 80.244.144.148.ip.tnp.pl

    Mam pytanko, czy ten tel obsługuje dzwonki real music?? Szkoda ze nie ma w nim mp3:/

  • 0

    84. ~daras114  2005-08-21 19:22:54  host: bgp13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam czy ktos moze wie czy przy myx7 mozna przez irde zgrywac gry i co jest na prawde z tym licznikem sms

  • 0

    85.  2005-08-21 20:17:24

    daras114: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    86. ~delliver  2005-08-22 12:19:25  host: oswiecenia.compower.pl

    mam ten telefon juz od tygodnia jeszcze wszystkiego dokladnie nie przetestowalem ale jestem z niego bardzo zadowolony i polecam go wszystkim poniewaz jest duzo tanszy od noki a 6610i sie do niego nie umywa

  • 0

    87. ~Adrian  2005-08-22 14:00:19  host: clo240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niby dobry ale polifonia troszke do bani i krótkie nagrywanie filmów oraz 30sek. na dyktafonie

  • 0

    88. ~Anka  2005-08-22 21:36:22  host: avv181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A dałam za niego niecałe 200 zela:)

  • 0

    89. ~Anka  2005-08-22 21:41:14  host: avv181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja se dzisiaj kupiłam tego SAGEMKA. Jestem zadowolona ale chcialabym sie dowiedziec czy mozna pisac inaczej smsy niz T9?? bo ja tego nie lubie. plis napiszcie

  • 0

    90. ~cotigo  2005-08-23 00:12:08  host: d213-102-144-166.cust.tele2.pl

    No jasne ze da rade :) wystarczy zmienić na ABC i już standardzik w pisowni smsków :) wklikiwanie :) osobiście wolę jednak słowniczek :)

  • 0

    91. ~AI#3  2005-08-23 15:45:36  host: ip-213-17-248-82.netia.com.pl

    siemanko mam pytanie w sprawie tego telefonu czy wyswietlacz jest duzy i czy jakies zbedne napisy nie przesłaniaja fajnych tapet narqa

  • 0

    92. ~andrzej  2005-08-28 11:08:04  host: bet183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super

  • 0

    93. ~cqt  2005-08-28 17:34:08  host: xe58.internetdsl.tpnet.pl

    ilubitowa ma polfonie myx7?

  • 0

    94. ~Ala  2005-08-29 17:00:30  host: atd218.internetdsl.tpnet.pl

    Ja się zastanawiam nad tym telefonem, choć nabieram przekonania co do niego po przeczytaniu waszych opinii...
    Jest on do kupienia w Jednej Idei Mix za 199 zł przy 25 zł. Skoro tak chwalicie myślę że to niezła okazja.

  • 0

    95. ~Anka  2005-08-30 09:34:23  host: ael42.internetdsl.tpnet.pl

    możecie mi powiedzieć użytkownicy sagem MyX-7 ile trwa nagrywanie filmików ile sekund lub minut???

  • 0

    96. ~Matik  2005-08-30 15:19:00  host: iB1.rudanet.pl

    siemka fanom tego fonu :D:D popieram jest super za niedługo na pewno kupie sobie ten fonik wierze w wasze opinie że jest fajny i że robi fajne zdjęcia pozdro

  • 0

    97. ~Piterek  2005-09-01 18:19:47  host: bgj119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostępna pamięć(MB)to 4,3 ale czy ktos wie czy mazna ja poszerzyc.

  • 0

    98. ~joey  2005-09-01 18:46:19  host: ip-195-242-255-2.catv.net.pl

    No i mam go od wczoraj...faaaaaaaajny! A zdjęcia ładniejsze niż śmiałam mieć nadzieję. Bez żalu rozstałam się z Nokią staruchą...teraz zamiast głupich mono melodyjek do telefonu wzywa mnie moja własna ukochana osóbka, a z displayu patrzy na mnie mój pies. Czego więcej chcieć na sam początek? ;-P

  • 0

    99. ~daro@14  2005-09-02 15:29:38  host: axc27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bede miał ten telefon spox

  • 0

    100. ~endrju  2005-09-02 20:21:21  host: nat-mo3.aster.pl

    pYndziok,napisał:"Kolejną zaletą jest zasuwany obiektyw"-mam ten telefon ponad miesiąc i nic takiego nie znalazłem? Fonik jest super,dużo funkcji,czytelne menu,duży wyśw.TFT,kamerka i ciekawy-ładny wygląd.

  • 0

    101. ~aro  2005-09-04 17:04:29  host: amo196.internetdsl.tpnet.pl

    Bawiłem się ostatnio tym telefonem i naprawde jest dosyć ciężki w obsłudze.Ja bym go nie polecił nikomu.

  • 0

    102. ~młody  2005-09-05 18:11:33  host: aaj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JUTRO GO KUPUJE YEAH

  • 0

    103.  2005-09-05 23:30:42

    telefon jest fajny i ma za takie pieniadze wszystko co potrzeba, ale cudów za niska cene nie ma.Licznik znakow jest do zrobienia, dzwonki sa takie se ale hi-fi dobre, szcegoly dobre, klapka zaslaniajca jest!

  • 0

    104. ~JA  2005-09-09 21:53:40  host: chello083144077141.chello.pl

    telefon spoko ale sa problemy z przesylaniem danych z kompa i te 4 mb to za malo

  • 0

    105. ~ciołek:D  2005-09-11 00:00:02  host: d5.elektron.com.pl

    ale kicha! nic specjalnego :D

  • 0

    106. ~Alien  2005-09-15 11:32:55  host: dd114.internetdsl.tpnet.pl

    miałem zabyteek mw3026 i do końca sie dobrze trzymał, ten model mam od kilku dni i jest niezły, ma te całe klawisze szybkiego dostępu do których sie przyzwczaiłem w starym fonie. Mam nadzieję żę będzie równie bezawaryjny jak mój poprzedni

  • 0

    107. ~X@rdas  2005-09-15 21:16:00  host: dp70.internetdsl.tpnet.pl

    to jest mega wypas a nie telefon :) polecam wszystkim jest wart kasy

  • 0

    108.  2005-09-15 21:49:52

    Mi te 4,3 mega wystarcza na dzwonki, wygaszacze i tapety, mogloby byc wiecej ale nie jest zle, jest tyle telefonow ze kazdy cos moze sobie wybrac, i nie porownujcie telefonow 3krotnie drozszych! Brakuje mi w nim dwonkow stereo oraz mozliwosci podpatrzenia numeru osoby ktora mi przyslala smsa.

  • 0

    109. ~Adrian  2005-09-17 10:23:22  host: masq23.stk.net.pl

    polecam ten telefon jest suuuuuuuuuper

  • 0

    110. ~  2005-09-21 17:50:15  host: router.tvgawex.pl

    ja mam ten telefon od 3 tygodni i hmmmm kupilem na abonament bo nic lepszego za 1zl nie bylo:P nie bylem do niego przekonany az nie odpalilem go 1szy raz swietny telefon naprawde sagem naprawde ostro sie poprawil i robi teraz dobry sprzet

  • 0

    111. ~B-I-S-Z  2005-09-21 21:40:35  host: dial-473.jgora.dialog.net.pl

    Mam ten telefon od jakiegos miesiaca i jestem zadowolony czasem sie zacina ale to sie wytnie bo kazdy telefon ma plusy i minusy a miałem bardzo duzo tefelonów i według mnie sagem myx-7 jest najlepszym telefonem jaki miałem jesli go sprzedam to tylko na sagem myx-6-2 pozdrawiam:)pa

  • 0

    112. ~dzajant  2005-09-22 17:25:18  host: dzg9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko jest ok. lecz znajdziemy to "ale" jak w kazdym telefonie. tym "ale" jest to ze nie ma bluetooth'a :( ale wszystko poza tym jest ok. bede go mial nowego za 300zł. :) juz w sobote.. :)

  • 0

    113. ~xpand  2005-09-23 17:21:17  host: alm114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moze mi ktos powiedziec jakie formaty dzwieku obsluguje

  • 0

    114. ~Łucja  2005-09-24 11:39:32  host: lan.citinet.pl

    obecnie mam nokie 6610i jest fajnym telefonem ale za te pieniądze mogła bym mieć sagema MYX-7 , który jest poprostu świetny i w porównaniu z nokią napewno wygrywa.Mam juz dośc przepłacania za to,że pisze mi na obudowie nokia sagem to też dobra firma i chce teraz jak najszybciej pozbyć sie jej aby zainwestować w sagema MYX-7

  • 0

    115. ~Kiler  2005-09-25 14:07:33  host: dio190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce go kupic ale mam pytanie jak długo nagrywa filmy

  • 0

    116. ~x  2005-09-25 15:59:51  host: 81.168.163.26

    ten telefon naprawde nie ma mp3??

  • 0

    117. ~worek  2005-09-25 23:24:06  host: anq151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefonik poprostu konkret

  • 0

    118. ~grzesiek z wawy  2005-09-27 10:30:47  host: djx196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon sprawdza sie dobrze

  • 0

    119. ~radzik  2005-10-03 17:24:17  host: 195.117.151.44

    moze go kupie (-;

  • 0

    120. ~PAweeOoO  2005-10-03 19:21:10  host: dial-782.lubin.dialog.net.pl

    Ja wiem czy ona taki super... na poczatku byl fajny..ale duzo przydatnych nie ma fukcji..dyktafon mozna nagrywac do 30 sec...video chyba 20 ...pamiec slaba...nie jest zachwycajacy.. ;) posdro =)

  • 0

    121. ~bieziak  2005-10-04 20:20:36  host: maczo.iapt.pl

    no mam go od 2 dni i jak narazie jet ok troche dlugo sie filmy zapisują i ogulnie telefonik nie jest za szybki ale za to na zgrywanie przez irda jest bardzo eleganckie praktycznie od razu sie wszystko zgrywa nawet filmy

  • 0

    122. ~TheFrancooZ  2005-10-11 18:06:38  host: xdsl-6920.zgora.dialog.net.pl

    mam ten telefo chyba z 1,5 miesiąca ni nie narzekam. Jest super. SageM RuleZZZZZ

  • 0

    123. ~zbyszkol  2005-10-12 17:44:35  host: junior.dialog.net.pl

    jak m ożna pogłosić dzwonki bo są za ciche?

  • 0

    124. ~mody  2005-10-16 01:51:16  host: adsl-dyn-243-121.heliweb.de

    Tel jest dobry polecam jest kilka elementow ktore bym poprawil mam go kilka miesiecy ... szczerze jestem tadowolony z nigo

  • 0

    125. ~Paweł  2005-10-21 13:18:14  host: dial-2188.lubin.dialog.net.pl

    Mam ten telefon ...nie jest zbyt fajny...chcialem zapytacv czy moze od odbierac wav..?? i co ta są te dzwonki HiFi ?? prosze o odpowiedz ;) PosDroo CzeKaN ;)

  • 0

    126. ~bola  2005-10-26 16:11:16  host: proxy1-ndm.unicity.pl

    Telefon jest świetny=) mam taki=P i polecam inny, jedyny minus to obudowa, ale tak to telefon git gites=)

  • 0

    127. ~zeus  2005-11-03 01:54:34  host: 83-145-176-201.cable-modem.tkk.net.pl

    jak zgrywac fopki i filmy na pc ?? mam kabel i płytke i nic nie kumam

  • 0

    128. ~serwer83  2005-11-04 19:16:00  host: gromady.krakow.pl

    telefonik spox tylko prosze o pomoc nie lczy mie sie z kompem(za pomoca kabla)

  • 0

    129. ~  2005-11-05 09:50:15  host: wd66.internetdsl.tpnet.pl

    Wlaśnie zastanawiam się nad kupnem sagema my-x7 na mix.Niewiecie czy go sie da na mix,jeski macie jakomś stronke gdzie pisze na ten temat to przyślijcie prosze :-)

  • 0

    130.  2005-11-07 21:05:41

    Bardzo bardzo dobry telefon!!! Mam go od 4 miesięcyi jest po prostu super!! Bateria trzyma 8-9 dni spokojnie Aparat bardzo dobej jakosci i wogogle to SWIETNY TELEFON

  • 0

    131. ~mark32  2005-11-18 14:27:28  host: 87.204.33.2

    ma modem ! i to napewno !

  • 0

    132. ~gf  2005-11-22 17:10:29  host: bicol.umcs.lublin.pl

    do niczego klawiatura

  • 0

    133. ~RobaK  2005-11-26 12:24:10  host: host-n3-81-61.telpol.net.pl

    Ej nie napisales jakiego rodzaju rozszezenia odtwarza napisz plx bo chcialem wiedziec szczególnie chodzi mi o filmy lub tego rodzaju rzeczy

  • 0

    134. ~SongoKu  2005-12-09 12:33:55  host: del244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    naprawde sajański telefon!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    135. ~racs1991  2005-12-10 19:56:05  host: 195.68.232.176

    ja go zakupilem sobie na allegro uzywany za 315zl z gwarancja jeszcze 5 miesieczna. Musze wplacic pieniazki i czekac az mi przesla telefon. Bawilem sie nim jet swietny

  • 0

    136. ~jasz  2005-12-13 11:11:25  host: 213-238-67-128.adsl.inetia.pl

    Potrzebuje polskiej instrukcji SAGEM MYX-7 .Z góry dziękuje

  • 0

    137. ~adul  2005-12-13 21:01:48  host: aug154.internetdsl.tpnet.pl

    Dostępność gier Java nie jest silną stroną Sagemów, ale mają niezłe parametry za niską cenę. Planuję kupno go, ale już znalazłem o nim wszystko. Niektóre telefony oferują mniejszą jakość za większą cenę, ponieważ czasem dużo płaci się za markę. W Sagemach za markę, na szczęście, nie płaci się. Parę lat temu mało kto słuszał o Sagemach, a teraz są bardzo popularne (i tanie:) ).

  • 0

    138. ~waiss  2005-12-15 10:26:47  host: 83.11.252.130

    Witam czy do tego telefonu mozna wgrac dzwonki mp3 wav albo real miusic?? ???????????????????????????????

  • 0

    139. ~siwek91  2005-12-18 20:16:54  host: 217-153-221-61.such.nat.hnet.pl

    to jest bardzo fajny telefon tylko ze ma mało pamieci i czy niewie ktos z was czy mozna dokupic jakas pamiec do tego telefonu Jak tak to bardzo prosze o informacje

  • 0

    140. ~Puchawa  2005-12-19 19:56:53  host: bwf188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kumpela ma ten telefonik obecnie dosc swiezy Fone ze stajni Sagema... 4,3 MB pamieci Tragedia jego wymiary co do grubosci i wygladu kamery tragedia a do tego niema Bluetooth... Hmmm co wam powiem o Francuskich telefonach? Lipa tyle. Wcześniej posiadałem Motorole V600 a obecnie Nokie 6230 i koniecznie stwierdze ze sagem oprócz wyświetlacza niema nic co by zaskoczyło... Kompletna klapa z tym Fonem pozdro!

  • 0

    141. ~kuba92  2005-12-20 23:21:13  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem SAGEMA MYX7 za jedyne 407zł w heyah bez simlocka i jestem w 100% zadowolony z tego telefonu!!!!!!!!!Robi ekstra zdięcia ma wymienne obudowy całościowe jest poprosty super...POLEECAM TEN TELEFON!!!!!!!!!

  • 0

    142. ~dziedzian  2005-12-21 19:14:02  host: pj169.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam ochote na tego fona:)

  • 0

    143. ~kuba92  2005-12-22 20:29:40  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Czytając opiniie niektórych osób twierdze ze SAGEM MYX7 nie jest lipą.Miałem do tej pory MYX6 ale wymieniłem na MYX7.SAGEMY są OK.Ale twierdze ze są to zamienniki NOKII lecz nie są wcale gorsze!!!!!!!!!

  • 0

    144. ~szaki  2005-12-26 13:58:50  host: 195.85.229.2

    Fajowski telefon mam o od 2 miesięcy zajebisty fajne robi dięcia

  • 0

    145. ~Minialbi  2005-12-26 14:43:55  host: abnv224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zbieram na ten telefon a nowy na allegro kosztuje 360 zł

  • 0

    146. ~Skubi  2005-12-27 11:45:23  host: pa222.toszek.sdi.tpnet.pl

    Kupiłem juz na allegro ten telefon prawdopodobnie przyjdzie jutro albo pojutrze, jestem ciekawy czy jest fajny.

  • 0

    147. ~kuba92  2005-12-27 17:55:01  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Skubi mówie Ci będziesz w 100% zadowolony z tego telefonu!!!!!!!!!

  • 0

    148. ~skubi19op.pl  2005-12-30 11:03:26  host: pa222.toszek.sdi.tpnet.pl

    Jak robie zdjecia to pisze mi zeby odslonił obiektyw a mam go odslonienty i pisze ciemne zdjecia?

  • 0

    149. ~kuba92  2005-12-30 23:28:41  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    skubi on ma tak automatycznie że jak są ciemne zdięcia pisze zeby sprawdzić czy jest odsłonięty obiektyw...ale wtedy trzeba przełączyć na tryb nocny!!!!!!!!!

  • 0

    150. ~kuba92  2006-01-03 19:38:30  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Pisząc wiele dobrych rzeczy o SAGEMA myx7 przy możliwości wymiany abonamentu zakupiłem MOTOROLKE V980 i nie ma porównania.MOTKA ma lepszy zoom lampe błyskową i UMTS oraz jest ładniejsza.Oczywiścia aparat również bez poruwnania.O wiele lepszy i wyraźniejszy wyświetlacz nooo...Trzeba przyznać że jest to udany model MOTOROLI!!!!!!!!!POLECAM TEN TELEFON!!!!!!!!!

  • 0

    151. ~jakub1919  2006-01-06 01:08:00  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Moim zdaniem nic szczególnego.Brak trochę MP3.Wykonanie jest w miare dobre.Wyświetlacz duży i wuraźny.Trzeba przyznać że nienajgorszy model SAGEMA!!!!!!!!!

  • 0

    152. ~wicek  2006-01-08 14:30:04  host: gg178.internetdsl.tpnet.pl

    nie kupujcie tego telefonu

  • 0

    153. ~Rabbit  2006-01-10 20:14:53  host: aczq81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER TEL

  • 0

    154. ~maniek  2006-01-11 12:27:37  host: 81.15.226.57

    Bateria ok wyświetlacz wyraźny fajnie się przez niego gada do tego służy telefon. Noika nie jest lepsza tylko jest monopolem.

  • 0

    155. ~wojtas  2006-01-13 22:25:30  host: dlc98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś kupiłem ten telefon + 1,5r. gwarancji za 300zł. Za te pieniądze trudno byłoby znaleść coś lepszego a o dobrze wyposazonej Noki można zapomnieć.
    To co zauważyłem:
    zalety:
    -ogromny wyraźny wyświetlacz
    -pracujące z wyczuciem klawisze
    -solidna, nie ruszająca się i nie wydająca odgłosów obudowa
    -ogromna ilość opcji (nieporównywalna z 6610)
    -atrakcyjny wygląd
    -klapka na obiektywie
    Wady:
    -klawisze chodzą na boki przy wciskaniu
    -brak licznika znaków sms
    -zbyt głośny dźwięk w nagrywanych filmikach (mozliwe że to kwestia ustawień, nie wiem)
    -niektóre dzwonki są ciche i brzmią.. badziewiasto, chodzi tu o dzwonki wgrane przez poprzedniego właściciela telefonu
    Poprzedni właściciel męczył gry java codziennie i twierdził że bateria trzymała mu 4 dni, jeśli to prawda to wynik b.dobry.
    Podobno bateria ładuje się do 4 godzin.. SZOK, to w starej 3310 ładuje mi się krócej a w 6610 ładowała się w 1,5 godz. Jeśli to prawda to jest to ogromna wada, przynajmniej dla mnie.
    Ogólnie jednak telefon mi się podoba i ani trochę nie żałuję.
    Za jakiś czas napiszę coś więcej.

  • 0

    156.  2006-01-21 12:25:57

    bardzo fajny i dobry telefon, łatwe, intuicyjne menu, brak sztucznych "ukomplikowań", dobra jakosc zdjec i filmow, duzy ładny wyświetlacz i swietna relacja cena - jakość. goraco polecam.

  • 0

    157. ~artek  2006-01-22 10:44:54  host: abxn197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik świetny polecam mam go

  • 0

    158. ~tiesto000  2006-01-26 12:38:59  host: dxq28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest dobry robi dobre zdjęcia chce ktoś kupić używany za 400 zł stan bdb

  • 0

    159. ~PAWEL18  2006-01-27 15:02:16  host: axb180.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie sobie go kupilen nowencje za 250zl i musze przyznac ze byla to dobra inwestycja

  • 0

    160. ~biedronka  2006-01-28 11:30:00  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    straszny szajs... klawisze wypadaja ja w simensie s55. ..

  • 0

    161. ~eldek peldek  2006-01-30 00:53:25  host: adar115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale pierdolicie wszyscy-przecierz ten złom bez karty rozszezen jest do bani, na 4Mb mozna sobie pokeęcic ptaszkiem z nie krecic filmiki- beznadzieja,pozatym: słaby wyświetlacz-mało pikseli, mało pamieci, no i to gówno nie ma MP3 przecierz to jest ZłOM.

  • 0

    162. ~grzesiek  2006-01-31 21:53:22  host: brzesko-217.75.59.12.brzesko59.ptc.pl

    ten telefon jest super ale troche duży ale mi to nie pszeszkadza

  • 0

    163. ~Playboy  2006-02-02 19:05:52  host: eal6.internetdsl.tpnet.pl

    Co polecacie sagem myx-5-2v czy nokie 6020

  • 0

    164. ~sagem  2006-02-10 15:20:05  host: ahh21.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam takiego sagema myx7 jest zajebisty

  • 0

    165. ~ssss  2006-02-11 13:06:22  host: ahh21.internetdsl.tpnet.pl

    obsługuje real miusic

  • 0

    166. ~Paweł  2006-02-11 17:27:13  host: chello062179018150.chello.pl

    mam ten telefon od wczoraj i jestem bardzo zadowolony :d POLECAM

  • 0

    167. ~sweety  2006-02-11 17:50:33  host: bek174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny ale dzwonki ma lipne :/ Jak sie ściąga jakieś nowe to są poprostu beznadziejne.

  • 0

    168. ~  2006-02-14 20:18:52  host: 80.232.117.140

    NIEZLY_FONIK_LEPSZY_OD_WIELU_NOKII

  • 0

    169. ~Gall Anonim  2006-02-18 20:52:01  host: dial-4004.lubin.dialog.net.pl

    Jaki jest maksymalny czas nagrywania filmow w tym telefonie

  • 0

    170. ~~~marta~~  2006-02-24 15:13:22  host: att118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napiszcie czy ten tel jest lepszy od simensa c75

  • 0

    171. ~przemek S.  2006-02-25 15:40:45  host: zagorze.smstv.pl

    Po myx-1 przeskoczylem na x-7, jest naprawde ok, i wiekszosc modeli nokii sie chowa, tylko teraz siedze i szukam programu do laczenia muzy i grafy z kompem bo kabel mam a wellphonee tego nieobslugujee...

  • 0

    172. ~AdAm  2006-02-25 19:14:54  host: gprs1.plusgsm.pl

    co wy tu pieprzycie ze ma malo pamieci ITP! przeciez telefon sluzy do dzwonienia a nie do zabawy!!!!!

  • 0

    173. ~samsung e720  2006-03-01 18:59:25  host: emv33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest to dobry telefon...przyznaje niezly...szperalam juz w wielu telefonach....ale uwazam ze ten telefon chowa sie do samsunga e720...

  • 0

    174. ~Maciek  2006-03-02 11:15:15  host: ane26.internetdsl.tpnet.pl

    Dobry telefon, ale niestety zbyt często się zacina

  • 0

    175. ~wojtek  2006-03-08 13:05:40  host: 62.244.137.18

    powiedzcie mi czy on jest głośny i czy może otwierać muze z kompa, np mp3

  • 0

    176. ~Lesio  2006-03-10 21:46:08  host: m.aij.pl

    Ten Sagem MY X7 jest super dobry, zamierzam go kupić. Dobrze robi zdjęcia 640X480 co w Sagem MY X5-2v nie można było robić takich dobrych zdjęć krórych można by potem wywołać na papierze u fotografa. Polecam go bardzo bardzo.

  • 0

    177. ~matiz29  2006-03-13 19:27:06  host: pd55.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl

    nie ma w nim stoperu

  • 0

    178. ~...sara,..  2006-03-15 18:31:09  host: slowacka.gala.net.pl

    on jest denny ten kom naprawde uwiezcie mialam go 2/3 miesiace juz i sie zaczoł psuc kupilam sobie sagema myx5-2v mam go juz 4 miesiace i jest extra robi lepsze zdiecia ma lepsze dziwieki i lepsza grafike i wiecej bajerow ...... tamten bedziesie wam zacinac i aparat psuc bedzie robic nie wyrazne zdiecia

  • 0

    179. ~macnair  2006-03-17 10:04:51  host: dsl33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój sagem jest zajefajny krde to jest coś zały był mokry a jeszcze działa hardcore

  • 0

    180. ~ania  2006-03-22 17:07:37  host: cgj242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon spox ale łatwo sie go rozwala ale wole i tak nokio 72600 ten telefon jest spox bo go mam a sagem da sie wytrzymac jak inne przepychalki w tłoku to tego tez przepchaja

  • 0

    181. ~Max  2006-03-25 19:43:51  host: erz247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od prawie roku i jest super!!!

  • 0

    182. ~ala  2006-03-29 18:05:20  host: pc-212-191-87-58.p.lodz.pl

    co do sagema-mam go prawie rok i uwazam ze pomimo tego ze zachwycalam sie nim na poczatku-tel ma wiele wad i ukrytych opcji ktorych do tej pory nie udalo mi sie uruchomic zadnym znalezionym w necie programikiem....:/

  • 0

    183. ~bzyk  2006-03-30 11:12:34  host: aczs91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest spoko!!!Ponieważ ma zajefajny wyświetlacz,robi duże zdjęcia,możliwość połączenia z komputerem przez podczerwień!Mam go przeszło pół roku!Polecam go! :-)

  • 0

    184. ~dawid  2006-04-01 13:38:08  host: aald195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytańko mam tego sagema ale czy wam też tak dziwnie chodzi polifonia??

  • 0

    185. ~mazi1989  2006-04-15 18:31:05  host: euq214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super. Jedyna jego wada to ze nie ma mp3

  • 0

    186. ~krychu  2006-04-17 10:58:34  host: 213.199.207.194

    czy ten telefon ma fajna polifonie? slyszalem od kumpli ze lipa, a nie polifonia?

  • 0

    187.  2006-04-17 11:16:19

    Polifonia w tym telefonie to wielka lipa!

  • 0

    188. ~oem  2006-04-23 13:35:53  host: acgs73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eee ...
    ja tą siudemkę to mam już 6 miesięcy
    działa dobrze, ale jest wiele rzeczy do poprawienia

  • 0

    189. ~  2006-04-24 21:53:36  host: abeg228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja bym go polecił, bo w sumie nie jest taki drogi a działa nieźle

  • 0

    190. ~dominik lol  2006-04-24 22:35:35  host: azk37.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma dzwieki real musi

  • 0

    191. ~pover10  2006-04-27 19:55:40  host: cac83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonki jakies 2 tyg i nie nażekam :) spoko dzwonki fajne zdjęcia a sprawiłem go sobie bardzo tanio na Allegro.pl za 200zl są droższe ale mi sie taki tani trafił

  • 0

    192. ~Ania  2006-04-28 18:11:42  host: bj98.internetdsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego telefonu. tak to fakt ma Swietne opcje aparat(fajne zdjecia wychodzą), kamera i inne takie ale nie wiem jak dla was bajery tylko sie licza to sorry. mam ten telefon od września i szczerze żaluje ze go kupilam. DAREMNIe sie pisze na nim esy napiszesz trzy a piszesz przez 3 min. bo słabo chodza przyciski które zreszta szybko sie scieraja.A caly telefon wygląda jak cegła i taki mam kształt.Teraz chce zmienic ten telefon ale jest następny problem. Pół roku temu dałam za niego ok 600 zł. w zywykłym sklepie (na necie był po 400) a kiedy chce go teraz sprzedac w komisie z telefonami nie wezmą za niego nawet 200 zł. a jest w b. dobrym stanie.Wściekam sie na ten telefon a nie mam w tym momencie wystarczająco duzo kasy zeby go zmienić.

  • 0

    193. ~pawelek2  2006-04-29 19:47:12  host: 82.160.77.197

    mam ten fonik od 5 ms. podoba mi sie ale zaczynam myśleć o sony ericsson k800i ale narazie yes super (mówie wam polecam)

  • 0

    194. ~PawełETZ  2006-04-30 22:27:51  host: abeb21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ok. Mam go już 1 rok i nie narzekam. Taki wyświetlacz a bateria trzyma mi 6,7 dni.

  • 0

    195. ~pover10  2006-05-01 10:01:56  host: cbg181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    błagam powiedzcie mi co zrobić aby móc wyrywać na sagem myx 7 gry java z kompa

  • 0

    196. ~mateo  2006-05-03 18:52:10  host: dgp247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tesz go mam od niedawnw przywieziony z angli musialem wgrac polskie menu i usunac sim lok ale warto

  • 0

    197. ~YoOoGi  2006-05-09 17:25:22  host: abra13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klops nawet git wygląd extra tylko że myx5-2v ma mp3 a ten nie xD to jego wada =]

  • 0

    198. ~Damian-Legnica  2006-05-13 21:17:02  host: w3cache.daminet.pl

    Mam ten tel od ponad pol roku i jestem jak narazie zadowolony czasami sie zacina ale jest ok ma duzy wyswietlacz co pozwala robic wyrazne zdjecia ma irde i to ejst cos ma kilka wad ze nie ma mp3 i ze jest troszke ceglasty ale to sie da zneisc

  • 0

    199. ~szczepan  2006-05-20 22:03:13  host: dyn72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hallo moze mi ktoś powiedzieć czy ten telefon robi fajne filmy ???????

  • 0

    200. ~bulisia  2006-05-26 15:19:31  host: 212.191.6.126

    Mam ten telefonik od września 2005 ogólnie jest spox ale ma troche dziwna polifonie ;/ no i wada jest to, ze nie ma mp3 ;( ogólnie niezly.

  • 0

    201. ~danio  2006-06-12 09:43:48  host: axi70.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i mi sie bardzi podoba ale szukam sagema myx 8 kupie go napewno jak cos dzwonic na numer 508271245

  • 0

    202. ~szakal  2006-06-13 08:28:21  host: abvr235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest ok ale szukam 6-2

  • 0

    203. ~Wafel11  2006-06-17 11:13:59  host: ciy75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma pixseli??????????????????????

  • 0

    204. ~niunia  2006-06-18 02:01:57  host: kazia7-2.zax.pl

    Ten telefon ma wade, która wystepuje u wszystkich znajomych mi uzytkowników fona: zacina sie , nie mozna wysłac ani odebrac smsa, kupilam nowy telefon na gwarancji, po miesiącu poszlam do serwisu, ale NIE NAPRAWILI GO !!! ..powiedzieli ze to wina 'zamoczenia' co jest bzdurą! nigdy nie był zamoczony, taki tekst sadzą wszystkim a na dodatek odbietają gwarancje. SYF!!!

  • 0

    205. ~KAMILA 18  2006-06-20 01:02:58  host: emd42.internetdsl.tpnet.pl

    HEJKA WSZYSTKIM MAM TEN TELEFON OD MIESIACA I NIE ŻAŁUJE ŻE GO KUPIŁAM MA DUŻO FUNKCJI,NIEZLE ROBI ZDJĘCIA A I FILMY TEŻ WYCHODZĄ DOBRZE,MI AKURAT SIE PODOBA POLIFONIA ALE TO ZALERZY OD CZYJEGOŚ GUSTU,PODOBA MI SIE TEZ WIELKOSC I KSZTAŁT TEGO SAGEMA BO DUZE TEŻ JEST PIĘKNE POZDRAWIAM

  • 0

    206. ~marloon  2006-06-23 20:09:03  host: chello087206253009.chello.pl

    jeszcze niedawno mialem ten telefon, wymienilem na lg u8120. Ta siodemka to sredniawka... T9 w tym telefonie jest tragiczne bo wstawia polskie znaki, esy pisze sie straszliwie wolno, menu chodzi w zolwim tempie co jakies 5 minut chwytajac potezny zawias. Filmy sa dramatyczne i max 15-20 sekund. Zdjecia robi calkiem calkiem, ale tylko w dobrym oswietleniu. Gier java przez kabel ani irde sie wgrac nie da, zostaje tylko przez wap. Pamiec niespelna 5 MB to nie jest obecnie szczyt marzen, no i sama wielkosc telefonu... za te pieniadze to jest okej, ale mozna by w nim poprawic mnostwo drobnych, ale upierdliwych bledow(chocby licznik znakow w esach, ktory musialem wlaczac samemu przez specjalny program na kompie..:/ )

  • 0

    207. ~jaru$  2006-07-01 11:12:36  host: abqo122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To istny szajs!!
    Gówno totlne!!
    Podczerwień działa jak wrzucisz monete!!
    Bardzo często zamula!!
    mało pamięci!!
    brak mp3!!
    Jednym słowem w lipcu wyzrucam go przez okno jak chcecie to łapcie to kurestwo!!

  • 0

    208. ~...:::MaRiAn:::...  2006-07-06 12:23:52  host: aati167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ktoś chce mp3 to niech sobie kupi odtwarzacz, mam ten telefon od roku i nie narzekam jeżli chodzi o baterie to wystarcza na min. 5 dni, słaba jest polifonia,ale można wgrac real music, wav lub amr. TEN TELEFON JEST DO KONTAKTÓW, A NIE DO SZPANOWANIA JEGO UMIEJĘTNOŚCIAMI.
    POZDRAWIAM!!

  • 0

    209. ~Mazi  2006-07-18 23:19:33  host: dwo74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku i nie narzekam. Jest fajny ma duzo funkcji a baeria trzyma mi 10 a mawet 12 dni. Chcecie mp3 to se kupcie odtwarzacz. Powiem jedno jak telefon jest do wszystkigo to jest do dupy dlatego mam sagema myx7

  • 0

    210. ~Mati  2006-07-27 16:37:48  host: atn161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest dobry, bateria dziala mi nawet 7 dni ale zastanawiam sie nad kupnem telefonu Nokia 6230

  • 0

    211.  2006-07-28 12:24:30

    a ja go sobie chyba qpie jak bede mial haiiiss a po grzyba mi mp3 w telefonie skoro ma amr i wav??a wyglada calkiem calkiem...a ten ekran..........poezja w porownaniu z k300i to jezt kosmos

  • 0

    212. ~ale pustak  2006-08-14 22:38:12  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    ma boską polifonię!!!!!!!!:):):):):):):)

  • 0

    213. ~taygeer  2006-08-28 11:54:19  host: 81.168.254.14

    Mam od roku 7 i jestem zadowolony,dziewczyna kupila teraz Nokie 6030 i to jest dopiero szajs...

  • 0

    214. ~jajco  2006-09-22 19:28:45  host: 82.160.128.3

    nie działóa podczerwień ale za to jest spoko

  • 0

    215. ~  2006-09-24 15:43:41  host: wlan0-4.srem.net

    jak długo można nagrywa filmik

  • 0

    216. ~manius  2006-10-22 11:43:58  host: gate-dialog-connect.jgora.dialog.net.pl

    he he ja mam my x5 2v i jest o wiele lepszy od 7. my x5 jest wytrzymalsza . bieglem ze schodów a ona mi z kieszeni wyleciala i nic a 7 mojemu koledze wyleciala z kieszeni jak szedl i juz kaplica :)

  • 0

    217. ~zontek  2006-10-26 09:08:23  host: bwy51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ktoś ma zamiłowanie do murowania to niech sobie kupi ten telefon bo to cegła jest

  • 0

    218. ~tomek  2006-11-10 13:34:17  host: enf58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    manius myx5 jest do bani ja mam my-7 i jest sto razy lepsza....jednynie sie chiwolowo zawiesza ale wyswietlacz jest git a jesli chcesz rzucac to sobie wez cegle. siodemka spadla mi wiele razy i n ic jej nie bylo..nie poradzila sobie jedynie z kaluza ale gdybym byl trzejwy to by tam nie wpadla

  • 0

    219. ~żaba  2006-11-23 11:12:48  host: chello087206098173.chello.pl

    za to moja 7 sobie poradziła z wanną pełna wody:), ale coś po ostatnich dwóch upadkach ledwo zipie, i chyba zaniose ja do serwisu, zobaczyć co da sie z nią zrobić, bo za bardzo nie chce mi sie z nią rozstawać... telefonik jest spoko

  • 0

    220. ~Przem@s  2006-12-02 09:35:18  host: dre199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej nie wiem jaki naprawde jest ten fon bo zamierzam go kupic =) wlasnie sprzedaje Nokie 6020 (to dopiero szajs) ... Z tego co tu niektorzy pisza to wydaje mi sie ze jest spox :)) !! Sagem oczywiscie*

  • 0

    221. ~:P  2006-12-15 17:21:04  host: ggh115.internetdsl.tpnet.pl

    mam jedno pytanie gdzie tam jest stoper?? bo kupisłem takiego sobie i za chiny niepotrafie go znajść!! Aha i jeszcze jedno czy ten dyktafon to ma ograniczenie?? bo ja znalazłem tylko taki co nagrywa do 2min i 26sek!! Byłbym wdzięczyny za odpowiedź!! pozdro!

  • 0

    222.  2006-12-15 17:37:49

    mam jedno pytanie gdzie tam jest stoper?? bo kupisłem takiego sobie i za chiny niepotrafie go znajść!! Aha i jeszcze jedno czy ten dyktafon to ma ograniczenie?? bo ja znalazłem tylko taki co nagrywa do 2min i 26sek!! Byłbym wdzięczyny za odpowiedź!! pozdro!

  • 0

    223. ~znawca  2006-12-24 11:41:03  host: 86-63-115-204.asta-net.com.pl

    świetna komórka lepsza od tej na węgiel. Gdyby tylko za darmo dawali i szybka nie pękała bez powodu to byłoby ok. Mogę zamienić takiego na motorynkę ;-)

  • 0

    224. ~nowik  2007-01-15 09:25:37  host: cxv98.internetdsl.tpnet.pl

    zajefajny tel, chodzi wszystko nawet mp3 dziala a pisze ze niem !!!!!!!!!!1

  • 0

    225. ~Przem@s  2007-01-16 15:49:51  host: aapo78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem kupic ale sie rozmyslilem ... wole my401x

  • 0

    226. ~michas 16@  2007-01-20 21:41:12  host: aakj9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!!ma tego sagemaika od niedawna i powiem ze to jest naprawde fajny fonik narazie mnie nie zawiódł:) !!! a jezli komus nie podobaja jego parametry to niestety polecam kupno komorki z wyszesz połki!!!!! SAGEM PNIE SIE W GORE!!:)>POLECAM

  • 0

    227. ~rozal  2007-01-21 20:36:01  host: nat1.telkonet.pl

    Mam ten telefon od ponad 1,5 roku i nigdy mnie nie zawiódł. Kilka razy upadł ale nic mu się nie stało oprócz kilku obtarć obudowy. Wadą jest to że filmiki można nagrywać tylko około 15 sekund, no i polifonia nie jest najlepszej jakości, ponadto niektóre wavy nie działają. Zdarza się też że potrafi się zawiesić na kilka sekund. Nie wiem jak u innych, ale u mnie podczerwień czasami przestaje działać i nie da się nic wysłać ani odebrać. Jest troszkę duży, ale mnie to nie przeszkadza. Niewygodna jest też klawiatura. Ogólnie telefon wart jest swojej ceny i pomimo kilku wad polecam go!

  • 0

    228. ~ws1  2007-02-02 14:56:07  host: cdm54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry .wytrzymały,bateria trzyma około tygodnia,

  • 0

    229. ~beciabucz  2007-02-04 19:30:12  host: 82.160.238.45

    dokładnie wczoraj wymieniłam nówke telefon MOTOROLE V235- na sagema myx-7!!! Motorola była czarna z klapką ,ale to nie jest przeszkodą tylko że sagem ma większą szybke i lepsze oprogramowanie!!! Sagem Górą

  • 0

    230.  2007-02-10 15:57:32

    bawilem sie nim u qmpeli ten tel jest wyrombisty ma super wyświetlacz super fotki wszystko super klawiatura spox tylko trochę dużawy ale spox.No i polifonia nienajlepsza (ale tragedii niema;jest trochę lepsza niż w moim myX5-2-już aż tak nie fałszuje).Krótko-czekam na siano i se go kupuije bo jest zajeb***sty!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    231. ~spn  2007-02-11 15:46:19  host: wiochnet.mooo.com

    mam go od 1,5 roku i nie narzekam. telefon bardzo fajny. nic do tej pory sie nie zepsulo. wyswietlacz nic dodac nic ujac. czasami irda szwankuje. no i jak sie ma zajeta pamiec to sie troche przycina ;)

  • 0

    232. ~sagemka 7  2007-02-13 15:32:33  host: abpj9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odpowidam ci 215 nagrywa 30 s ale za to jest

  • 0

    233. ~sagemka 7  2007-02-13 15:34:22  host: abpj9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzaqm sie z tobą spn a kto wie jak mozna mieć więcej motywów ???????

  • 0

    234. ~szczepan  2007-02-17 17:03:44  host: egj19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do bani chcecie moge wam go sprzedac ma rok obudowa w stanie b.dobrym jest do kitu bo nie odbiera mp3,filmikow,a prawie wszystkich wawów ja sie czaje na SE d750i ma ktos ?? chcetnie wymienie hehe wiem ze bym musiał sporo dopłacic ale nic jak cos to pisac na 8024494

  • 0

    235. ~alfi  2007-02-23 16:48:19  host: bnh1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny telefonik bardzo wytrzymaly mam calom obudowe popekanom tyle razy mi upadl i smiga jak zloto.

  • 0

    236. ~sagemka7  2007-02-25 17:33:24  host: abop155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepszy telefon na świecie

  • 0

    237. ~:(  2007-02-27 15:59:17  host: tkp4-1.rybnet.pl

    zjebany telefon i tyle napisze :P

  • 0

    238. ~bubber  2007-03-05 14:04:14  host: dwv162.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefonik od dwóch lat, przeżył kilka upadków i letni deszczyk (woda odparowywała dwa dni) działa bez zażutu:) super telefonik

  • 0

    239. ~jacek  2007-03-21 18:49:07  host: ip-213-17-223-227.netia.com.pl

    mi upadł dużo razy ,jest ok.ładne fotki,dobra bateria,duży wyświetlacz,wadą są zawiechy,niewygodna klawa,a tak jest ok.

  • 0

    240. ~wer  2007-03-31 19:50:13  host: bal135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oon jest boski taki jak my700x

  • 0

    241. ~iaro  2007-05-06 17:12:12  host: chello084010196142.chello.pl

    siemano mam ten tel.od zeszłego czwartku tzn.od prawie 2 tygodni jest zajebisty wyświetlacz-zaj***sty,aparat super filmiki ok bateria też ok 3 dni przy zabawach,dźwięki real wypas,klawiatura ok.Jedyna wada:zwalnia przy pisaniu esów,trzeba się do tego przyzwyczaić,a jakbym się miał bardzo czepiać to ma jeszcze troche dziwną polifonię ale mi to nieprzeszkadza.Co do wymiarów-jest spory,ale zgrabny.Ogólnie polecam bo jest zajefajny aha i podczerwień się tak nie zacina jak w x5-2.jest dużo lepszy od SE k300/310 tyle powiem!!!!!!!!!i jest tani

  • 0

    242. ~Asia  2007-06-25 14:24:07  host: aays13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kiedy pojawił sie na rynk( czyli ok 3 lata) jest dobra, fajny, choć troszke duzy. Tak ogólnie to spoko telefon, chociaz mi się juz troche znudził;P:*

  • 0

    243. ~kwachu  2007-07-04 22:25:48  host: nat5.tkk.pl

    tel zajefajny mialem go przez 1 rok i nie mam nic do niego oprócz 2 wad 1 to to że bardzo krótka nagrywa fily a 2 to to że polifonia jest poprostu zjeb***w tym telefonie. ale polecam tym wszystkim ktorzy nie maja sony ericsona K310i i K750i :)

  • 0

    244. ~PLayboy  2007-07-05 13:16:31  host: 88-199-123-1.lukman.pl

    może ktoś wie gdzie znajde odtwarzacz mp3 do segama 7 bardzo bym prosił o kontakt kamil.kobojek@wp.pl a co do telefoniku to jest super spszęt nie ma mowy że nokie są lepsze za taką cene a jeżeli kogos to interesuje to mam takiego do nsprzedania za 140zł w stanie idealnym

  • 0

    245. ~zaki  2007-07-13 20:42:51  host: public-gprs72811.centertel.pl

    mam ten tel o 2 lat poza tym ze klawiatura jest trochę głośna i straszniie głośno wibruje to jest oki.polecam wszystkim

  • 0

    246. ~...  2007-07-18 19:27:07  host: basia.kolornet.pl

    Ale wy macie podniete, bo telefon pare razy upadł i działa. Ja mam my501x(też sagem) i rzucam nic o ziemie, prawie codziennie mi upada, i dziala bez zarzutu. rozne rzeczy z nim robilem (bez skojarzen) i dziala, jak 1 dnia;)

  • 0

    247. ~crosowiec  2007-07-24 20:06:40  host: bug48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest git. miałem go dwa lata wszystko działało i dziala super gdyz mój młodszy brat ma go trzeci rok polecam sagemy są super teraz mam my501x tez super telefon

  • 0

    248.  2007-07-25 19:16:50

    ja mam takie pytanie na temat tego telefonu na początku jak prubowałem cos ściągnąć jakiś katalog czy coś to wyskakiwał mi jakiś błędny APN puźniej skonfigurowałem sobie wap i niby powinno działać ale i tu jest moje pytanie jak teraz prubuje sobie ściągnąć darmowy katalog to wyskakuje mi coś takiego " błąd pobierania sprubuj ponownie (44) " dlaczego tak się dzieje proszę o odpowiedź z góry dzięki !!!

  • 0

    249. ~LOL  2007-08-13 17:17:45  host: abjr134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moj kolega go ma konkretny badziew obudowa rozwalona konkretnie nie wiem jak on sie trzyma.gdy nagra jakis filmik to koMpresja trwa 5 minut szybka od wyswietlacza telefon lichy kilka razy byla w rzece

  • 0

    250. ~wisienka88  2007-09-23 11:44:33  host: ger074.lama.net.pl

    Miałam 2 takie tel. Oba zepsuły mi się niedługo po zakończeniu gwarancji. Dopóki jest gwarancja nie ma z nimi żadnego problemu;] Jeden padł 2 tyg po zakończeniu a drugi miesiąc;/ Gabaryty żeczywiście niewygodne, ale za to ma całkiem niezły aparat i czuły dyktafon. Byłam z niego nawet zadowolona;] Wyświetlacz swoim rozmiarem daje wiele;d Obudowa się łatwo rysuje ale aparat jest chroniony klapką więc pół biedy:] A z podczerwienią nigdy nie miałam problemów. Działa świetnie:L

  • 0

    251. ~aga69  2007-09-26 19:36:06  host: aabs223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przy tym telefonie się rozpływam!!!!jest boski.fajny dzwięk i wobule.najlepsze są wibracje,mam orgazm ras po ras jag go włoże do cipki.

  • 0

    252. ~aniol  2007-09-28 16:59:46  host: bielsko.bsb.vectranet.pl

    jak ściągnac simlock jali kod podobno cos takiego istnieje

  • 0

    253. ~tralala  2007-10-12 12:25:35  host: atv197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od ponad 5lat, przywieziony z zagranicy, w pełni wszystko ma to co teraz brakuje niektórym nowym modelom np noki 3XXX super telefon, wiele razy ladowął na ziemi rozsypywał sie dwa razy plywał przypadkiem w wodzie i działa super polecam bo niby sagem ale jednak dobry chyba sobie kupie nastepnego o model lepszego bo ten juz jest stary i sieje a tak wogole ma duzo pamieci duzo funkcji tylko nie mozna go skonfigurowac w innej sieci poza orange ;((( no i sie mi zaczol zawieszac troszke

  • 0

    254.  2007-11-06 19:34:46

    do tralala:ja mam w plusie i jakoś go skonfigurowałem idź do salonu to ci zrobią. do aga69:no wibracje to ma kosiarskie:D

  • 0

    255. ~Przemo  2007-11-25 13:58:01  host: user59.34.udn.pl

    telefonik zajebisty mam go 2 lata i mimo iż niema wielu opcji polecam go bateria trzyma mi nawet do 8dni!!

  • 0

    256. ~ba  2008-03-09 12:15:15  host: cxn10.internetdsl.tpnet.pl

    To bardzo dobry telefon.Może nie dla miłośników muzyki ale to nie telegon z 2008r. Polecam!!!

  • 0

    257. ~pduda  2008-03-10 20:45:02  host: ayg50.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od 5 lat kupiłem go jak kosztował dużo kasy ale jestem zadowolony bateria czyma mi do tej pory około 6 dni dużo rozmawiam wiec bateria rewelka obsuga bardzo fajna aparat w miare fajny przyznam że irda się nieraz wiesza wystarczy włoczyć i wyłoczyć telefon . a jak komus sie nie wydarzył to narzeka ja mam go już 5 lat i nie powiem na niego nic złego telefon godny polecenia !!!!!!1

  • 0

    258.  2008-07-09 17:42:49

    aha!dla nieuświadomionych:działa na nim mobilne gadu-gadu!oczywiście nie to z ery,ale działa,tylko odpala się długo:(.Jeszcze raz-telefon super!.

  • 0

    259. ~czarnakawa  2008-07-30 11:20:03  host: adsf57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 lat i jest beznadziejny, oczywiscie na początku wydawał sie byc niesamowity. Dostałam do na urodziny. W pełni zgadzam sie z tym, ze to cegła, ma okropną polifonię i nie ma mp3 (a to jest mi bardzo potrzebne) dlatego zakupiłam Sony Ericssona K700i i mam go juz rok wiec znowu kupuje nowy xD Ale co do Sagema to nie podobaja mi sie jego motywy i ogólnie jest dziki.

  • 0

    260. ~mcdi  2008-07-30 11:23:16  host: adsf57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki on ma aparat?

  • 0

    261. ~siwy7224  2008-08-03 10:13:35  host: chello089077215127.chello.pl

    Miałem my-x7, ale sie zacinał, sam włonczał się i wyłączał.:( Niepolecam tego telefonu!!!!!!!!

  • 0

    262. ~  2008-08-09 16:13:41  host: 195.136.192.8

    Mam ten telefon od roku dziadostwo niepolecam!

  • 0

    263. ~alfi  2009-05-27 12:44:40  host: bmj130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo wytrzymała cegła pływa,lata i działa heheh

  • 0

    264. ~##PiTeR ##  2009-08-04 13:17:00  host: eal19.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon mam już od rok i stwierdzam że jest do KITUU .Sam się wyłańcza,polifonia jest zjeb*** .Czesto zawiesza się masakra ;/. Jakgby miał jeszcze raz do wyboru tą cege to by ją nie kupił.... NI

  • 0

    265. ~Gosc  2009-08-20 21:38:59  host: grn177.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon dokladnie 5 lat i dziala bez zastrzezen nigdy nie byl na gwarancji a bateria jest tak stara jak tel i mimo to trzyma 3 dni :) 100% zadowolenia z modelu aa i teraz obudowa mnie kosztuje do niego 7 zeta pozytyw max!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet