Sagem myX6 - opinie
Telefony Sagem Sagem myX6 Opinie o Sagem myX6

Sagem myX6

w sumie: 22
  • 0

    1. ~półwieśniak  2004-09-21 18:41:00  host: aaa26.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 13 m-cy i z czystym sumieniem mogę go polecić każdemu kto potrzebuje solidnego telefonu z aparatem foto. Ma dobrą baterię, robi świetne zdjęcia a co do szpanu to miałem przez dwa lata nokię 6210 i uważam, że nokia ma dobre telefony ale nie za tą cenę.

  • 0

    2. ~pabettoo  2004-12-30 12:58:00  host: bjc40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już z miesiąc opolecam go wszystkim jest spoks aparat System głośnomówiący i tak dalej

  • 0

    3. ~AdziO  2005-03-07 16:16:00  host: az122.internetdsl.tpnet.pl

    żeby w takim telefonie nie bylo JAVA !!!!!!!! to jest porazka dla Sagema. A pamieci to chyba oni szkoduja bo 3mb na taki aparat to nie do wytrzymania

  • 0

    4. ~malinowski1951  2005-05-09 14:20:00  host: 80.53.118.100

    to jest tel. do użytku codziennego a nie do zabawy. Ogólnie jest super,bateria wytrzymuje 2 lata/na razie/wszystkie funkcje są wystarczające nawet dla zaawansowanych.Polecam dla praktycznych.

  • 0

    5. ~MooN  2005-11-17 11:19:29  host: droid.ds10.agh.edu.pl

    ktory model byscie polecali : myx 6 czy myx5-2 , podobne parametry i cena , a ktory wg was zasługuje na 1 msc.???

  • 0

    6. ~myk  2005-11-17 17:14:11  host: dcg159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jakieś 4 miechy - niestety rzadko, co podkreślam, ale mi się wyłącza, zdjęć niekiedy niechce robić... po prostu dość długo używany telefon. na pewno nieporównuje go do myx6-2 bo to inny świat. Ogólnie jak za tą cenę (teraz używany około 300 pln) to polcam-aparat, dyktafon, 65tys kolorka... Wygląd nawet ładny OPRÓCZ TEGO BOKU! Zmajstrowali coś, co nikomu się podobać nie będzie, z boku wygląda jak pilot do starego telewizora...

  • 0

    7. ~snuuuf  2005-11-27 18:04:13  host: bnq107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GDZIE ZNALESC DZWONKI DO SAGEM MYX-6!?!
    Wlasnie kupilem uzywanego myx-6 i poprostu jest wypasiony.. za taka kase to niezla sluchawka calkiem.. za nokie z tymi samymi bajerami trzeba dac 400-500 a za myx-6 w idealnym stanie dalem 240.. ja ten fonik polecam bardzo.. pozdro..

  • 0

    8. ~Flota  2005-11-28 17:35:21  host: kronos.igloonet.bochnia.pl

    mam ten telefon juz okolo 15 mc i jestmm z niego zajebiscie zadowolony.polecam kazdemu bo warto.nokia sie umywa.pozdro

  • 0

    9. ~fredzio  2005-12-11 20:16:49  host: 80.50.75.110

    morze byc. ale był by lepszy gdyby mial karty pamienci

  • 0

    10. ~mrówa  2006-01-14 13:52:33  host: 195.116.43.115

    kumpel ma ten tel ale ja go od niego kupuje narazie bawiłem sie nim kilka razy i jest naprawde zajebisty aparat tez jest ok 4 krotny zoom a zdjęcia wyhodzą zajebiscie jedyna wada to brak javy

  • 0

    11. ~tommy  2006-02-08 21:55:14  host: markowice.ostrog.net

    Admin-przepraszam, nicka nie wpisałem...

    Telefon mam już czwarty rok. Wtedy, kiedy go kupowałem, nie było lepszych. Teraz za tę cenę - też nie ma.Robi bardzo dobre zdjęcia, odtwarza zwykłe wave'y, wszystko bardzo chętnie przesyła przez Irdę - wystarczy komp i dzwonki same biegną do niego. Z oprogramowaniem do telefonu dostępnym w sieci można z nim cuda-wianki wyprawiać. Obudowa nie jest może zbyt urodziwa, ale za ta trwała. Spadł kilka razy i nic.Zresztą pasuje do niego wierzch z x7, dużo ładniej wtedy wygląda (te klawisze z x6 na moje łapska trochę małe, ale można się przyzwyczaić). Duży, wyraźny, kolorowy wyświetlacz, śliczne animowane menu, odtworzy nawet animowanego gifa... W nocy światła wyświetlacza używałem jako latarki.tak świeci.
    Wady: czasami go "zatyka", zwłaszcza przy zapchanej pamięci, sporadycznie potrafi się całkiem powiesić, nie ma jawy. A, no i polifonia - oprócz wave odtworzy midi czy amr.Ale to midi to tragedia, zwłaszcza gdy ma grać perkusja... Wbudowane dzwonki midi jednak bez zarzutu, rzecz dotyczy tylko tych przesłanych.
    Jednak wady nie przesłaniają zalet - mimo że zamieniłem go na Motorolkę e389, trudno się z nim rozstać.Zwłaszcza, że motka w serwisie leży...
    Słowem - polecam. Mało go na aukcjach, bo dobry i go ludzie nie sprzedają!:)

  • 0

    12. ~sagem_fora_pl  2006-05-24 23:01:15  host: b5b8.krak.tke.pl

    *tommy: z tymi czterema latami, to troche przesadziles, bo telefon pojawil sie na rynku w polowie 2003 roku ;), a co do reszty to sie w pelni z Toba zgadzam, zapomniales jeszcze wspomniec o swietnym aparacie VGA, polecam Sagema myX-6 :)

  • 0

    13. ~Gabi  2006-05-31 23:06:12  host: airnet.kaskada.info.pl

    ja mam maly dylemacik mam motorole v500 i zaoferowano mi zamiane na sagema myx6? jak uwazacie ta zamiana to dobbry pomysl dla mnie?

  • 0

    14. ~monis  2006-07-26 22:12:36  host: aun114.internetdsl.tpnet.pl

    Witam uwazam ze ta koma jest nie najgorsza ....pod wzgledem wykonywania zdjec bo zdjecia robi dobre:) pozdro wszystkim ..

  • 0

    15. ~gosh  2006-08-01 20:25:33  host: dsn28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! kupiłam go właśnie niedawno za 140zetA!!! jak na telefon z aparatem i wszystimi innymi bajerami to straasznie mało...tylko że właśnie wady...mało funkcjonalne menu(można sie przyzwyczaić), duże gabaryty, małe, niewygodne klawisze

  • 0

    16. ~kedziorski  2006-08-04 20:22:09  host: c25-166.icpnet.pl

    Heja wszystkim.telefonik posiadam jak tylko pojawił się na polskim rynku czyli sporo.bateria trzyma nienagannie, odporny jest na wstrząsy, upadki i zalania bez żadnego uszczęrbu (wiem bo wielokrotnie sprawdzone).Co jest powalające to wyświetlacz,który tel. w tamtych czasach mial taki duży i czytelny wyświetlacz w tym przedziale cenowym. Duży + za dzwonki real audio. Podsumowując jest to tel użytwkowo z dużą ilością bajerów za śmieszną kasę

  • 0

    17. ~magik  2006-10-29 20:20:31  host: bec103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uwaga czytac bo naprawde pisze prawde!!! Ten telefonik zasługuje na duze brawa!! Wyszedł na rynke w czasach kiedy inne sieci proponowały siemensa mc 60 jako super hit z aparatem {buhahah} Ten sagem oprócz b.dobrego wyświetlacza klasy tft ma bardzo dobre dzwonki wave które samemu mozna robic!!! wycinamy kawałek z jakiejś piosenki ciach trach i juz przez irde leci do nas!!!! co do pamieci to wystarczy:) zauwazcie ze wtedy kiedy on sie pojawił to na rynku była nokia 7650 warta 1000zł która miała całe 5 mb !!! Wiec jak komuś sie nie podoba to moze mii oddac ten model chetnie przyjme:) Telefonik naprawde 1 klasa polecam wszystkim:D pozatym na tem model mozna załozyc panel od sagem x-7 przez co staje sie juzz naprawde super a mozna go kupic za 140 zł!!!!!!!!!!! dajcie mi drugi telefon który kupe za ta kase !!!!!! Pozdrawiam wszystkich uzytkowników x6:) pozdro 600v ;;;;;;M;;;;;;;A;;;;;;;;G;;;;;;;;I;;;;;;;;;K

  • 0

    18.  2006-10-31 12:18:28

    no za niewiele ponad 140 tzn. za ok.150-160 można qpić sagemka myx5-2 który ma jave:) ale i gorszy ekran (CSTN)

  • 0

    19. ~  2007-01-01 15:25:11  host: cache2.piekary.net

    zajefajny fon mialem go 2 lata i jestem z niego bardzo zadowolony

  • 0

    20. ~  2007-07-31 12:41:26  host: public-gprs42134.centertel.pl

    ja mam telefon tez jakies 2 latka i tez jest fajny robi niezle zdjecia i jest ok

  • 0

    21. ~Berni_M  2008-03-17 14:18:19  host: ghw162.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel. 4,5 roku i chodzi jak nówka, polecam każdemu :)

  • 0

    22. ~Sagem  2008-06-16 14:46:39  host: host-89-229-27-246.torun.mm.pl

    polecam!!!! mam go 3lata, a telegon w sumie ma z 5, i chodzi jak nówka sztuka. teraz zmieniam go na SE k750i, ale nie dlatego że coś sie popsuło, tylko dlatego że jednak brakuje mi mp3, a poza tym chce odmiany. Polecam serdecznie świetny aparat nawet na dzisiejsze czasy. Pozdrawiam!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet