Sagem myX6-2 - opinie
Telefony Sagem Sagem myX6-2 Opinie o Sagem myX6-2

Sagem myX6-2

w sumie: 1233
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›
  • 0

    1. ~polwiesniak  2005-04-04 08:11:00  host: aaa26.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem różne Nokie Siemensy. Od prawie dwóch lat mam myx-6 i narazie niemam zamiaru zmieniać na inny. Jest to naprawdę solidny telefon. Nowy myx 6-2 bedzie dla mnie naprawde wysmienitym telefonem. Poczekam na niego. Nokia powoli zdycha chyba przez swoją pazerność bo byle badziewie z logo nokii kosztuje dwa razy tyle co przyzwoity telefon sagema.

  • 0

    2. ~psikus  2005-04-08 17:50:00  host: ans50.internetdsl.tpnet.pl

    Sagem jest lepszy od Nokii i za mniejsza cene. Sagem pnie sie w gore!

  • 0

    3. ~karlitos  2005-04-24 17:28:00  host: w3cache2.swietochlowice.org

    I tak trzymać, miałem dwa modele i mam trzeci Myx-7 jest super no i czekam na lepsze modele tej firmy nara

  • 0

    4. ~lena  2005-04-27 17:58:00  host: 80.51.235.122

    Sagem jest super. Ale mam prośbę - napiszcie coś o myx7 bo zastanawiam się czy kupić. Dzięki!

  • 0

    5. ~Lango  2005-05-10 20:53:00  host: dial-383.wroclaw.dialog.net.pl

    Mam ptyanko? Ten telefon posiada złącze karty pamięci, do ilu MB maksymalnie można dołożyć???

  • 0

    6. ~seeker  2005-05-15 02:07:00  host: ebm177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lena jesli chodzi o Sagema myX-7 to jest bardzo dobry telefon wart kupna. Zalezy jeszcze tylko w jakiej cenie :) Niedawno wlasnie go kupilem. Wszystko jest super tyle ze mi akurat brakuje odtwarzacza mp3.

  • 0

    7. ~  2005-05-19 12:06:00  host: dfg234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GDZIE GO KUPIC.???

  • 0

    8. ~DrLove  2005-05-31 21:51:00  host: gw-bydman.zebyd.com.pl

    Dosłownie... Gdzie go kupić!?!?!?!?!?!?!?!?! Ktoś zna takie miejsce please kontakt me!

  • 0

    9. ~tdh  2005-06-05 13:48:00  host: pd204.mielec.sdi.tpnet.pl

    Myx6-2 to wypasiony telefon,napewno będzie kosztował sporo kasy,lepiej zwrócić uwage na modele myx6-2 lub myx 7,to sprawdzone i bardzo udane modele tej marki.Pozdr.

  • 0

    10. ~mjs  2005-06-06 10:22:00  host: byu196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie mozna kupic ten model? Nie moge nigdzie znalezc. pozdro

  • 0

    11. ~tuba  2005-06-15 21:11:00  host: dial-401.bielsko.dialog.net.pl

    Miałem sagema myx5m i był wyśmienity... teraz chcę kupić coś innego też sagema ale nie wiem co wybrać: myx6, myc4, myx5-2 czy może co innego...
    prosze o pomoc w wyborze na mojego maila
    dzieki
    Kuba

  • 0

    12. ~WojtAs  2005-07-02 10:31:00  host: akm202.internetdsl.tpnet.pl

    o kur**!! 256 000 kolorow!? ja niemoge tyle to zadna komorka jeszcze niemiala. i ta rozdzielczosc.... to przeciez on bedzie robil zdjecia jak zwykla cyfrowka! mp3, kamera, wprost super........ ale cena napewno niebedzie niska ;(

  • 0

    13. ~@lien  2005-07-04 12:38:00  host: topolowa.com

    cana jak narazie nie przeraza jeso za 1300zl
    za 3 miechy juz bedzie stal pewnie tylko z 600 zl
    pozdro :)

  • 0

    14. ~wiewiorka  2005-07-04 14:12:00  host: fizpmkf1.fic.uni.lodz.pl

    kiedy ten telefon bedzie dostepny??? jest super a nokie niech sie schowaja!!!

  • 0

    15. ~cyryl21  2005-07-19 16:12:00  host: 217.96.63.1

    ja mam sagema myX5-2 juz prawie rok i jestem zadowolony, zdjecia robi wypasnie i ogólnie nie ma z nim problemów. Wczesniej miałem myX5m i był to telefon nie do zniszczenia. Większość
    uważa sagema za badziewie, al ja uważam że jast to najlepsza marka na rynku!

  • 0

    16. ~meteorass  2005-07-21 23:25:00  host: WebAccelerator.kolnet.com.pl

    nie mam pytań......

  • 0

    17. ~Dafi  2005-07-21 23:54:00  host: akr162.internetdsl.tpnet.pl

    małe sprostowanie on ma 65 tysięcy kolorów

  • 0

    18. ~  2005-07-27 00:28:00  host: avs210.internetdsl.tpnet.pl

    SPROSTOWANIE: Sagem myX6-2 ma 262 tys kolorow:
    http://www.sagem.com/mobiles/mobile niveau3/docs/mob21-brochure-english.pdf
    Ja juz sie na niego napalilem i gdy tylko bedzie w zasiegu mojego portwela biore;)
    Pozdrawiam

  • 0

    19. ~Deiv  2005-07-27 15:08:00  host: b125.poczta.okay.pl

    On jest telefonem moich marzeń !!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    20. kip1  2005-07-28 16:06:24  host: aid44.internetdsl.tpnet.pl

    cena to 239€ na fransuskim e-bay'u i 240€ we francuskim sklepie, to jest ok. 980 - 1000 zl na chwile obecna, mam nadzieje ze telefonik szybko sie rozpowszechni i cena szybko spadnien :)

  • 0

    21. ~pabet  2005-08-01 19:19:00  host: bhu6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    http://www.nomatica.pl/index.asp?chargement=/telephone/myx62PL.htm
    na tej stronie można kupić tego sagema

  • 0

    22. ~bobik  2005-08-26 10:30:41  host: bii219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten aparat ma kamere??

  • 0

    23. ~zioooom  2005-08-26 20:58:18  host: host-81-190-121-64.gdynia.mm.pl

    a ja go będę miał za tydzień - firma sponsoruje, więc cena mnie nie obchodzi :-)

  • 0

    24. ~  2005-08-29 13:17:38  host: bmv68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    On ma być podobno niedługo w Idei(Orange)

  • 0

    25. ~kopyc  2005-09-07 19:14:38  host: host-ip130-131.crowley.pl

    on jest prawie idealny drazni mnie w nim brak profili ale idzie sie przyzwyczajic jestem jego posiadaczem ;-)

  • 0

    26. ~kordian  2005-09-19 23:28:18  host: bxm246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja wlasnie sie zastanawiam miedzy tym sagemem myx6 a SE k700i i nie wiem co bedzie lepsze!!!:( pomocy

  • 0

    27. ~Niedziel  2005-09-20 16:02:03  host: xdsl-10896.wroclaw.dialog.net.pl

    Telefon jest obecnie dostepny w ofercie sieci ORANGE chyba go wezme widze same pozytywne komentarze :D

  • 0

    28. ~Joe  2005-09-21 12:33:51  host: nat.cyberx.pl

    Miałem brac K700i ale coś mi się widzi, że ten jest jeszcze lepszy. Ekran, kamera, złącze memcard i ta cena w orange (1zł w przedziale który mnie interesuje). Ale się zastanawiam bo kiedyś tak poleciałem na t610 i dotąd się męczę z cienkim abonamentem.. Ale tylko do listopada:)

  • 0

    29. ~misiekk5  2005-09-21 21:33:22  host: CMPC177-130.Astral.Lodz.PL

    telefonik jest zajebisty... jak tylko zleci z ceny biorę go w Orange... już nie mogę się doczekać... ma wszystkie opcje których szukałem w telefonie... i jeszcze ta rozdzielczość zdjęć w pełni mnie satysfakcjonuje... SAGEM RZĄDZI

  • 0

    30. ~dudziu  2005-09-22 09:46:45  host: rx78.internetdsl.tpnet.pl

    Wczoraj przyniosłem go do domu z Orange, jestem pod dużym wrażeniem, komunikacja z laptopem wreszcie sprawna w 100%, bardzo dobry polskojęzyczny program do edycji kontaktów książki telefonicznej i innych ustawień telefonu bezpośrednio z kompa. Miałem brać K700i, ale Sagem jest bardziej dopasiony. Zdjęcia jak na komurę całkiem , całkiem. Ciekaw jestem jak z czasem pracy baterii, do tej pory mialem same Sony-Ericson i z bateriami nie bylo kłopotu. Zobaczymy. Pierwsze wrażenie super!!!

  • 0

    31. ~Idol  2005-09-22 18:15:31  host: 82.139.26.169

    Mam pytanie:
    Czy mp3 można słuchać z głośnika
    czy trzeba posiadać słuchawki???
    Proszę posiadaczy(lub Pana WitaT)o odpowiedź
    Z góry dzięki. :)

  • 0

    32.  2005-09-22 18:35:00

    Idol: od razu powiem, że nie wiem i strzelam - ale wydaje mi się, że się da w ten spiosób słuchać. :)

  • 0

    33. ~Paveł25  2005-09-22 19:42:55  host: 80.48.227.100

    Czesc WitekT chcialem sie dowiedziec kiedy bedzie test sagem-a MYX6-2. Pozdrawiam :)

  • 0

    34.  2005-09-22 20:05:45

    Paveł25: jak przyjdzie z Sagema - ale z nimi ciężko się dogadać...

  • 0

    35. ~Kec@j  2005-09-23 13:38:38  host: bqz91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od 4 dni i naprawdę jestem niezwykle pozytywnie zaskoczony. Miaem dotychczas różne telefony, ale ten jest naprawdę super. Ma naprawdę niesamowity wyświetlacz o bardzo dobrej jakości, jasności. Bardzo wiele przydatnych funkcji. Ma oczywiście odtwarzacz MP3, jakośc jego jest moim zdaniem bardzo dobra.W zestawie dostaje się słuchawki słuchaweczki, choć w porównaniu z słuchawkami z Nokii 6610 są nieco gorsze (grubszy, biały kabelek) Jakość dźwięku jak najbardziej OK. Dotychczas byłem sceptycznie nastawiony do Sagemów, ale teraz zmieniłem zdanie i uważam, że firma ta jest niedoceniana. Polecem ten fonik wszystkim i na pewno nikt nie będzie zawiedziony. Bardzo fajna jest funkcja rejestratora wideo. Format nagrywania gp3 z dobrej jakości dźwiękiem. Bluetooth, podczerwień i złącze USB chodzi bez zarzutów. A teraz o kilku wadach: brak ikony budzika na głownym ekranie, nie znalazłem dotychczas funkcji szybkiego wybierania numerów (za pomocą wciśniecia dłuższego jednego z klawiszy), brak możliwości tworzenia własnych katalogóww galerii (tak jak to było możliwe w N6610), brak profili. Poza tym naprawdę jest to dopracowany telefon, który ma naprawdę wiele, wiele funkcji!! Polecam!!!

  • 0

    36. ~  2005-09-23 14:42:35  host: 82.139.26.169

    Hehe dzięki :)

  • 0

    37. ~Kec@j  2005-09-23 15:54:43  host: bqz91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odpowiedź dla kol ~Idol. MP3 można słuchać zarówno przez słuchawki (stereo) jak również przez głosnik (oczywiście mono) przy czym jakość dzwięku z głośnika jest o niebo lepsza niż w przypadku głośnika z Nokii 6610.

  • 0

    38.  2005-09-24 15:20:09

    Mam pytanko: czy ktoś go używa w innej sieci niż orange (po zakupieniu w tejże)? Czy nie ma problemu z simlockiem?

  • 0

    39. ~Idol  2005-09-24 16:31:23  host: 82.139.26.169

    Kec@j dzieki.Kupilem wczoraj i już przetestowałem niektóre jego możliwości:).Niezła jakość muzyki.radia troche brakuje.Miejsca na karty pamięci jest troche dziwne i niewygodne..w motoroli e398 lepiej to rozwiazano.Czy da sie w tym telefonie zmienic jasnosc lub kontrast wyswietlacza bo tego znalezc nie potrafie ani w instrukcji ani w opcjach.pozdrawiam

  • 0

    40. ~marcinse  2005-09-24 19:59:18  host: dij55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja ma pytanie... czy w Orange do Sagema dodają jakąs kartę mini-SD? Albo można ja dokupić osobno? Jeśli tak to za ile?

  • 0

    41.  2005-09-24 20:56:10

    Niestety nie dają, chyba, że wprowadzą jakąś promocję. Ale na allegro mini sd 128 mb- 49zł, 256- ok 80.

  • 0

    42. ~Bizkit  2005-09-24 22:52:12  host: host-192-34.tele2.pl

    Mam w tej chwili Sagema My X5-2 nie narzekam na niego ale sie nim znudziłem czaje sie na MyX6-2 wydatek rzędu jakis 700 zł sprzedam swojego i dorzuce 400 stówki ale warto dobry aparat i wyswietlacz mp3 złacze kart pamieci (kupujesz 128 mb i dopiero zaczyna sie zabawa) :D Polecam

  • 0

    43. ~Marcinse  2005-09-24 23:26:34  host: djl63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzieki Joe za info :) Sagem mi się bardzo podoba, a największym jego minusem dla mnie była mała pojemnośc. Ale jeżeli dorzucić do komy kartę mini-SD to pojemnosć robi się całkiem sporawa :D

  • 0

    44. ~Marcinse  2005-09-24 23:43:34  host: djl63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poszperałem trochę na necie w poszukiwaniu tych kart i zauważyłem, że można nabyć za rozsądną cenę również nowe karty mini-SD. Tak dla przykładu 256 MB widziałem za 85 zł... chociaż mam wątpliwości.. cena podejrzanie niska :D

  • 0

    45. ~  2005-09-25 10:37:04  host: 83.16.0.26

    MYX 6-2 jest juz w sieci Orange a na allegro mozna go kupic za okolo 700 zł.

  • 0

    46. ~  2005-09-25 19:18:26  host: akw173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj wujek w irlandi zakupil za uwaga 150 Euro a wczesniej mial MY V-55 za 70 euro i ja go teraz mam sagemy sa najlepsze na swiecie

  • 0

    47. ~kordian  2005-09-26 00:21:18  host: byz103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich! tez bede bral tego sagema myx6-2,ale dopiero w pazdzierniku, bo dopiero wtedy bede przedluzal umowe i zazdroszcze juz tym ktorzy juz go maja!!!:p pozdrawiam

  • 0

    48. ~kajko  2005-09-26 10:12:33  host: zq78.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ma on matryce TFT? Bo to już praktycznie standard na chwile obecną.

  • 0

    49. ~tomek15  2005-09-26 14:21:48  host: ald150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzis patrzylem na allegro ze sa karty mini sd 512mb!!! czy pojda na tym fonie?? dzis po niego ide do orange:):)!!!

  • 0

    50. ~Marcinse  2005-09-26 15:41:19  host: did35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kordian nie martw się ja tak samo :D Dopiero w październiku przedłużam umowę i zmieniam kome... prawdopodobnie własnie na tego Sagema :)

  • 0

    51. ~machlo  2005-09-26 18:42:39  host: akb236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do tego telefonu nie pasuja karty miniSD, tylko microSD. Wiem bo mam taki telefonik, ale karty jeszcze nie zdazylem zakupic, a nawet kabelka do niego. Troche poczekam z ta karta pamieci, bo ciezko ja gdziekolwiek kupic za rozsadne pieniadze :|

  • 0

    52. ~maroko  2005-09-27 11:11:59  host: ado66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    doczytalem ze MAKS karta microSD to 256Mb dla tego telefonu, wiec chyba nie kupujcie wiekszej. Dziś dostalem telefonik, wlaśnie sie laduje. Mam pytanko - mozna przypisywac dzwieki do poszczegolnych nr telefonow? bo nie znalazlem, a jeden dzwonek dla wszystkich to troche mnie fajnie, ale telefon robi super wrazenie

  • 0

    53. ~maroko  2005-09-27 11:14:49  host: ado66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    microSD to inaczej transFlash - na allegro jest 256Mb juz dostaniecie za 129 PLn, chyba sam dzis zamowie

  • 0

    54. ~rob.  2005-09-27 12:01:43  host: lan.mcon.pl

    witam ja mam juz 6-2 i jest naprawde ok wczesniej mialem 6 i 7 i nigdy mnie nie zawiodly sagem robi naprawde niezle tel.my x6-2 ma odlotowy wyswietlacz te kolorki sa super inne tel moga tylko pozazdroscic no wideo nagrywa na ile pamiec wystarcza bo w 7 bylo to okolo10 s. tu juz jest ok polecam.

  • 0

    55. ~Marcinse  2005-09-27 12:14:30  host: dik177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyli jakie karty w końcu pasują do tego Sagema? mini-Sd czy micro-SD? Bo nie chce się w konia zrobić później:D
    Jeżeli rzeczywiście micro-SD to moze mógłby ktoś poprawić informacje o fonie...żeby inni się nie nacieli na to.

  • 0

    56. ~maroko  2005-09-27 13:52:40  host: adb83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko microSD

  • 0

    57. ~Kec@j  2005-09-27 14:05:16  host: brn146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko i wyłącznie pasują karty mikroSD !!!! Mini SD są większe i nie pasują! Niestety kupiłem MiniSD 256 MB Kingstona (z adapterem za 75 zł) i kiszka, do telefonu nie pasuje. Dobrze, że mam cyfrówkę na karty SD, to będzie jak znalazł.

  • 0

    58. ~Wolfie  2005-09-27 16:42:57  host: arp164.internetdsl.tpnet.pl

    Oglądałem go przed chwilą, w salonie, bo już jedzie do mnie kurierem (Propozycja tel za 1 zl w MEGA 150 na 24 miesiace) sprawił na mnie bardzo dobre wrażenie, ekran wyjątkowo czytelny mimo wysokiej roździelczości, bardzo szybki. Czuć go w ręce mimo niewielkiej wagi. Jak tylko do mnie przyjedzie napewno napisze cos jeszcze.

  • 0

    59.  2005-09-27 21:53:52

    Ściągnął ktoś simlocka? Please, bo chcę go mieć w erze (zamienię za k700i, chce ktoś?:)

  • 0

    60.  2005-09-28 17:13:01

    Witam. Jaka najwieksza karte miniSD mozna wsadzic do tego telefonu??? z gory dzieki za wszelkie informacje :]

  • 0

    61. ~Marcinse  2005-09-29 12:41:09  host: 83.23.229.246

    TSR do tegho Sagema nie można wsadzić zadnej karty mini-SD :D Jak pisały osoby parę wypowiedzi wyżej pasują tylko karty micro-SD. Maroko pisał, że największą kartą micro-SD jaką można wsadzić do tego Sagema jest karta o pojemnosci 256MB

  • 0

    62. ~  2005-10-01 00:01:26  host: as74.internetdsl.tpnet.pl

    Ponoć w gazecie Twoja komórka Było napisane,że ten telefon nie ma ograniczeń co do wielkości karty zależy tylko jaką najwiekszą wyprodukują.Ponieważ jak ją produkowali to największa dostępna była 256Mb. Więc to przemawia na jej korzyść. Jak dla mnie super fonik.

  • 0

    63. ~  2005-10-01 09:04:16  host: 82.139.26.169

    Mam pytanie odnośnie kart:
    Czy trans flash pasuja do tego telefonu??

  • 0

    64.  2005-10-01 13:21:10

    Czytałem na innym forum, ze na karte mozna zapisac tylko muzyke, czy ktos to potwierdza, ze zdjec i filmów nie mozna zapisac??

  • 0

    65.  2005-10-01 13:22:06

    trans flash pasuja

  • 0

    66. ~Marcinse  2005-10-01 14:03:21  host: crd25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trans flash to jest to samo co Micro-SD jeśli się nie mylę.

  • 0

    67. ~dzitka  2005-10-01 17:10:06  host: as74.internetdsl.tpnet.pl

    Do glodek: Nieprawda. Na kartę można zapisywać i mp3 i zdjęcia i filmiki, a nawet jakoś kombinują z javą. wgrywają na kartę i dopiero odpalają w telefonie. Tak karty micro SD pasują bo mini są większe i nie pasują.

  • 0

    68. ~heya  2005-10-01 19:48:24  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    Kupuje tego fona ale tylko w tedy kiedy będzie dostępny na ereheyah. A w ogóle to bedzie na heyah???? Prosze o szybką odpowiedź. I zgadzam sie że nokiee to badziew za grubą kase.

  • 0

    69. ~  2005-10-02 15:20:58  host: 80.48.227.100

    Witam. Czy w tym telefonie jest osłonka na obiektyw aparatu ?

  • 0

    70. ~dzitka  2005-10-02 16:35:28  host: as74.internetdsl.tpnet.pl

    Niestety ten telefon będzie dostępny tylko w Idei. I Sagemów w Idei będzie coraz więcej. A mają już kilka nowości. Sądzę, że ta marka telefonów pnie się w górę i będzie rozchwytywana jak Nokia bo są coraz lepsze, a za mniejszą kasę.

  • 0

    71. ~pablo  2005-10-02 16:40:46  host: dhx40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od 2dni mam Myx6-2slyszalem ze Sagemy sa super ale ten tel jest przekombinowany! Fakt ze ma full bajerow, jest w miare ladny, ma ladny duzy wyswietlacz- ale mam wrazenie tak jakby sie mulil- mimo ze jeszcze w ogole nie zajalem jego pamieci Niektore opcje i rozwiazania sa b.dziwne Chetnie go spyle- dla mnie takie dobre 3 i nie wiecej:/

  • 0

    72.  2005-10-02 18:04:15

    w sagemie jest teraz trend, slim w zwiazku z tym nie ma zasłonki na obiektyw:)

  • 0

    73. ~tomek15  2005-10-02 19:50:34  host: ajz12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona i zastanawiam sie jaka kupic karte micro sd 256mb czy 512mb?? czy 512mb bedzie chodzic na tym fonie?? prosze o szybkie odp!!!!!!!! pozdro

  • 0

    74. ~anarki18  2005-10-04 09:57:36  host: CMPC001-154.CNet2.Gawex.PL

    mam ten telefonik od tygodnia , i dalej sie nim ciesze jest poprostu cool. Nokia przy tym to padło jakich mało.Polecam ten telefon;-)

  • 0

    75. ~Idol  2005-10-04 19:38:06  host: 82.139.26.169

    Może jestem debilem, ale jak włożyć karte pamieci zeby sie domykala obudowa(mam karte Trans Flash- niby ta pasuje)...Wymyslili z mocowaniem tej karty:D
    Niech ktoś odpisze;)

  • 0

    76. ~globux  2005-10-05 23:37:42  host: apd138.internetdsl.tpnet.pl

    Mozna nagrywac filmy i jakie dlugie??

  • 0

    77. ~  2005-10-06 14:10:24  host: 82.139.26.169

    Ok działa hehe nie jestem aż tak glupi jak myślałem:]

  • 0

    78. ~super kom  2005-10-06 16:51:48  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy da sie zapisywać filmiki i zdjęcia zrobione tym telem na karte pamięci??

  • 0

    79. ~globux  2005-10-07 00:05:20  host: apd138.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy nagrywa filmy z dzwiekiem??
    prosze o odp:)

  • 0

    80.  2005-10-09 18:50:54

    super kom Z tego co się orientuję to można przesłac filmik bądź zdjęcia z komy na kartę, nie idzie za to bezpośrednio zapisać na karcie; przesyła sie oczywiście przez komórkę, nie trzeba nic kombinować
    globux myślę że z głosem :D

  • 0

    81. ~Idol  2005-10-09 21:09:12  host: 82.139.26.169

    Da rade wszystko na karte wrzucić, a i filmy są z dzwiękiem:]

  • 0

    82. ~Olsztyn  2005-10-10 10:56:54  host: bwh74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś jakie to ma ograniczenie w nagrywaniu filmików?

  • 0

    83. ~szymon_z  2005-10-10 14:55:49  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    DObry fajny i solildny telefonik :)

  • 0

    84.  2005-10-10 15:09:32

    30 sekund? Tak słyszałem...

  • 0

    85. ~mr  2005-10-13 14:25:56  host: zv218.internetdsl.tpnet.pl

    ej czy idzie dokopic do tego fona karte MMC?

  • 0

    86.  2005-10-13 19:04:33

    Karty MMC nie pasuja do tego fona...
    Można włożyć tylko i wyłącznie Micro-SD (TransFlash)!

  • 0

    87. ~może bede go mial  2005-10-14 16:46:30  host: aeg3.internetdsl.tpnet.pl

    powiedźcie mi czy ten sagem robi dobrej jakości zdjęcia?? to dla mnie bardzo ważne!!

  • 0

    88. ~kitu93  2005-10-14 19:29:54  host: przymorze.nsm.pl

    mam go jest zajefajny w nim można znaleść wszystko tylko nie wiem ile on kosztule tak bezz abonamętu cene jego?

  • 0

    89. ~m@c!eR  2005-10-14 20:40:32  host: to122.internetdsl.tpnet.pl

    czy na tym fonie mozna nagrywac filmy??
    PROSZE o szybka odpowiedz !!!!!!

  • 0

    90. ~malsssh  2005-10-15 09:09:16  host: bna195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    filmiki nagrywasz ile masz miejsca ;-) dzwonki w mp3 sa okrutnie głośne :p a karty transflash wkłada się pod obudowe:> max pojemnosc karty to taka jaka wyprodukuja ;-)

  • 0

    91. ~mareQ  2005-10-15 21:01:58  host: c121-169.icpnet.pl

    na allegro sa nówki w granicach 700 zł :)

  • 0

    92. ~ktośtam  2005-10-15 22:43:23  host: tb114.internetdsl.tpnet.pl

    Potwierdzam mam ten telefon i ma on 65tysięcy kolorów

  • 0

    93. ~neoeinz  2005-10-16 09:42:10  host: 113-68.espol.com.pl

    witam, to jak to jest z tym softem od orange, co jest mniejwiecej okrojone przez nich, i czy u was tez ciagle sie pali GPRS na gorze ekranu ?? jesli nawet nie jest sie polaczonym :)

  • 0

    94. ~Rudi  2005-10-16 15:07:03  host: pc0-187.zwm.osi.pl

    Witam Kilka osob napisalo ze mozna wlozyc karte jaka tylko zdola sie kupic ( chodzi mi o pojemnosc karty [micro SD]) Czy w takim razie uzywa ktos w tym telefonie kart o wiekszej pojemnosci niz 256mb?

  • 0

    95. ~Mariodedenicz  2005-10-17 17:39:45  host: ckl114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie się zastanawiam nad jego kupnem i mam takie pytanie ile on ma w końcu kolorów bo niektórzy piszą że 65tys. a w orange mówią że 265tys.

  • 0

    96.  2005-10-17 18:48:19

    do KTOSTAM mam ten tel i ma on 262 tysiecy kolorow poczytaj instrukcje obslugi albo wejdz na www.sagem.com bynajmniej w mojej instrukcji pisze o tym bo tela kupilem za granica

  • 0

    97. ~DOGG  2005-10-17 22:51:48  host: fw-ds4.univ.szczecin.pl

    Czy w zestawie od Orange jest moze karta transflash czy trzeba ja dokupic na wlasna reke???

  • 0

    98. ~CarollineCarerra  2005-10-18 16:28:55  host: blc80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mariodedenicz - on ma 262 tys kolorów na kazdej stronce o tym tel to znajdziesz. a w piatek myx6-2 jestes juz mój :D

  • 0

    99. ~Rudi  2005-10-18 17:55:59  host: pc0-187.zwm.osi.pl

    DOGG Karte musisz sam sobie kupic Ps w Gliwicach (miasto ponad 200 tys ludzi) nie mozna zdobyc takiej karty w zadnym sklepie :| Ja kupilem na allegro

  • 0

    100. ~szumek  2005-10-19 10:54:26  host: cache.zep.com.pl

    witam,
    mam ten telefon od tygodnia, mozliwosci ma niezle tylko strasznie muli jak sie lazi nim po internecie :( Sciagnalem sobie Gad-gadu w wersji Java, ale nie moge prawidlowo ustawic polaczenia, po polaczeniu co chwile mi wyskakuja komunikaty o potwierdzaniu jakis certyfikatow przez to GG staje uciazliwe w uzyciu :( Moze komus z was udalo sie to dobrze skonfigurowac w sieci Orange ?

  • 0

    101. ~michu  2005-10-20 18:15:50  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    chciałem sobiwe kupić ten tel ale niestety musiał bym za nim troche poczekać kupiłem nokie 6020 mam 6 dzień i nie moge jej wł cos sie popsuło! 2.5roku miałęm sagema myx1 żadnych awarii! żałuje tego zakupu kupiłem jakieś badziewie co nie wytrzymało tygodnia tylko dlatego że nie chciało mi się czekać.

  • 0

    102. ~newersoft  2005-10-21 11:18:09  host: cpt74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema .Mam MYX 6-2 od około miesiąca .No i jestem zadowolony :) .Zajeb... aparacik ,wideo bez limitu czasu ,oglądanie seriali przez internet :) ,mp3 .Za nokię musiał bym dać ok 2 tysi :D śmiechu warte hehe. Zajebisty telefon ,jedynym jego minusem jest to że dość powolnie chodzi ,ale chyba można mu to wybaczyć :)

  • 0

    103. ~adrtom  2005-10-21 14:17:01  host: 80.55.242.98

    siema ja mam ten telefonik juz jakies 2 miesiace i musze powiedziec ze nie jest dobry - maly wstrzas i wylacza sie musialem pod baterie podlozycz papier aby bateri anie wypadala przy wstrzasach, zdjeci arobi dobre, zdjecia tez dobre ale przy podlaczeniu do kompa ni emoge uzyskac dostepu do karty pamieci tylko bezposrednio do telefonu nie wiem co jest

  • 0

    104. ~hettman  2005-10-23 11:11:11  host: 87.207.218.111

    no cóż lepiej chyba kupić tego sagema za 620 zł(tyle kosztuje jako nowy bez s.l.w skupach w katowicach)niż nokie 6230i za 1000 zł. bo te 380 zł to mi starczy na fajną dużą kartę pamięci,kabelki do kompa,jakiś kilka extrasów i jeszcze na 2-3 doładowania po 50 zł zostanie a fotki robi lepsze niż nokia (może wyświetlacz jest lepszy)

  • 0

    105. ~wojtas  2005-10-24 23:18:11  host: systemy221.toya.net.pl

    mam pytanko! planuje zakup tego telefonu na piatek i ccialbym sie dowiedziec czy ma on wymienne obudowy moze mi ktos doradzic??

  • 0

    106.  2005-10-26 15:23:34

    nawet jeżeli ma to na ten moment nie można nich nigdzie praktycznie dostać (np. na allegro)

  • 0

    107. ~piter  2005-10-26 23:14:38  host: host-81-190-49-185.lublin.mm.pl

    siemka mam ten telefonik od miesiaca jest fajny tylko mam jeden problem nie moge nigdzie dostac softa ani zednego oprogramowania ma ktos moze namiary gdzie moge dostac cos w tym stylu ?? z gory thx i prosze o odp

  • 0

    108. ~Dyziaczek  2005-10-27 11:25:26  host: 153.19.44.137

    Mam ten telefon i jest wypasiony. Tak samo wyposażona Nokia byłąby pewnie 3 razy droższa a tu mamy super telefon za stosunkowo niewielkie pieniądze...

  • 0

    109. ~Ewita  2005-10-27 14:44:34  host: agm253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Który lepszy Sony Erickson k700 czy ten????

  • 0

    110.  2005-10-27 17:10:37

    piter nie ma jeszcze oprogramowania do tego Sagema :P
    Ewita ja bym powiedział że lepszy jest Sagem..:D ale to tylko moje zdanie...

  • 0

    111. ~ag_nes  2005-10-27 20:08:02  host: inter-vision.2.pl

    witam :) mialam se k700i i w porownaniu do my x6-2 niestety se sie nie umywa :) dźwięki i ekran o tysiac procent lepszy, aczkolwiek mam zastrzeżenia do braku niektorych przydatnych np dla mnie funkcji (jak kontrast wyswietlacza, zmiana motywu), slyszalam ze przy oryginalnym sofcie sa takie opcje, orange jednak niektore blokuje - aczkolwiek nie wiem czy to prawda, ja jestem zdecydowanie za sagemem - zmienilam go z motoroli v547 i nie zaluje zamiany, chociaz brakuje mi ksztaltu puderniczki :) i klapeczki :) kobieca proznosc... :D

  • 0

    112. ~Marcin  2005-10-27 20:14:34  host: 87.207.200.129

    Jakie rozmiary ma micro SD

  • 0

    113.  2005-10-27 20:20:07

    Witam. Mam taki problem kupilem to tego telefonu karte 256mb i jak probuje zgrac przez kabel jakies mp3 to wyskakuje mi napis "twoj telefon komorkowy zwrocil nastepujacy blad: Blad odczytu[100,65507]" Czy ktos spotkal sie z takim czyms????? Prosze o rade

  • 0

    114.  2005-10-27 20:47:53

    Marcin (przy okazji witam Marcina jako Marcin :P) rozmiary micro-SD są chyba do 1Gb ale sa wątpliwości czy pasują te ponad 256Mb :)

  • 0

    115. ~klakier  2005-10-28 12:01:40  host: bpa240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Lango: nie jestem pewien czy obsluzy karty 1gb ale na pewno 512Mb.. tak wiec calkiem sporo:)

  • 0

    116. ~Rudi  2005-10-28 17:52:42  host: pc0-187.zwm.osi.pl

    Uzytkowmicy myX6-2! Mozecie mi powiedziec w jaki sposob przesylacie mp3 z kompa na telefon i jak dlugo to trwa?? Ja mam Bluetootha (niestety pod USB 1.1) i trwa to wieki 5 mb grubo ponad 10 minut :|

  • 0

    117. ~Brajanek  2005-10-31 22:48:20  host: dsp40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem dzisiaj własnie taki telefon. Duzo oni czytalem i spewnoscia nie zawiodł moich oczekiwan bardzo fajny telefon wczesniej mialem nokie ale zmiana na sagema nie byla zla. Polecam wszystkim nie pewnym!

  • 0

    118. ~piter  2005-11-01 12:15:01  host: host-81-190-49-185.lublin.mm.pl

    Siemka mam problem z IRDĄ poniewaz wyskakuje mi błąd że nie moge przetransfrować pliku odmowa dostępu nie wiem o co chodzi bo irde mam zainstalowaną na kompie po prostu wszystko jest dobrze pls help jeśli się ktoś zna na tym

  • 0

    119.  2005-11-01 20:22:19

    Super telefon. Ma wszystko co powinen mieć. Sagem robi naprawde niezłe fony i moze za niedługo bedzie w pierwszej 3 najlepiej sprzededawalnych telów.

  • 0

    120. ~Litra  2005-11-02 17:07:12  host: chello083144091227.chello.pl

    Witam.Chcialbym sie dowiedziec czy ten tel jest dobrej jakosci ,czy nie trzeszczy itd

  • 0

    121. ~yejj  2005-11-03 15:01:32  host: hakone.magma-net.pl

    Telefon rewelacja, jakosc zdjec jest niesamowita, video bardzo przyzwoite, ale prawdziwy orgazm jest przy dzwiekach dzwonka. Sagemy zawsze mialy swietna polifonie, ale teraz dzwonkiem moze byc nasza ulubiona piosenka w mp3. 10 mb pamieci wewnerznej to stosunkowo troche za malo, bo w porownaniu z myx5-2 zdjecia zajmuja bardzo duzo (nawet do 0,5 mb), ale na szczescie moze zaaplikowac karte pamieci microSD czy jakos tak. Wyswietlacz i kolory (262 tys!!!) poprostu zdumiewaja. Polecam wszystkim, po co przeplacac za nokie. Viva la Sagem :)

  • 0

    122. ~ remeex  2005-11-05 14:02:58  host: aju117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak myslicie ile bedzie stal na gwiazdke?

  • 0

    123. ~SAGEM  2005-11-05 16:02:37  host: xdsl-305.walbrzych.dialog.net.pl

    Mam go ma słabe menu tyle ze ma dużo kolorowa kupic go mozna w salonie Ogange ma nawet dobry aparat ale są lepsze naprzykład Nokia N90 i N70 ma małą pamiec tylko 10mb ale zato mozna dokupic karte zeby ja powiekszycjezeli macie pytania piszczie

  • 0

    124.  2005-11-06 19:30:38

    dzisiaj go zakupiłem, na dniach będę go posiadał to napisze jak to cacuszko się sprawuje, ale mam nadzieje że się nie zawiodę

  • 0

    125. ~alo  2005-11-07 14:50:36  host: app73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy może mi ktoś odpowiedzieć, czy ten telefon posiada dyktafon i czy jest ograniczenie czasowe w długości nagrania? (oczywiście po uwzględnieniu dostępnej pamięci)

  • 0

    126. ~BAxU  2005-11-07 20:11:27  host: abt10.internetdsl.tpnet.pl

    Mialem pare Nokii i Sagem teraz naprawde jest swietnym telefonem. Mam od dzis ten telefon i stwierdzam ze jest on lepszy niz wiekszosc nokii i za pare razy nizsza cene

  • 0

    127. ~hugo  2005-11-07 21:22:28  host: bjl41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo mam takie pytanko wedłu was który telefon jest lepszy sagem myx6-2 czy nec e616v bo mam dylemat pomózcie

  • 0

    128. ~Rudi  2005-11-07 22:20:11  host: pc0-187.zwm.osi.pl

    dyktafon na 30s

  • 0

    129. ~  2005-11-08 18:33:40  host: dfe240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no na allegro poluje na niego za niecałe 600z :D:D:D nawet dobry gdyby miał radio i flesha !!!!

  • 0

    130. ~mishkoltz  2005-11-08 20:20:01  host: 81.15.192.246

    Co wam powiem to wam powiem ale ten fon to jest po prostu kombajn multimedialny!!! Czasem zdaży sie że coś odwali ale on jest po prostu WYPASIONY!!! Wiem bo jestem jego szczęśliwym posiedaczem:)

  • 0

    131. ~krx  2005-11-08 23:22:24  host: qx158.internetdsl.tpnet.pl

    elo...kupilem dzisiaj to cudo od orange..
    i jest no coz...b.dobre...aparat, video, itp..wszyscy wiedza co ma...:D
    wczesniej mialem 2 lata myx-2 - 0 problemow z nim i dalej dziala tylko obudowa do wymiany;D

    ALE ZE INSTRUKCJA nowej 6-stki
    JEST CHOLERNIE OKROJONA TO ZAPYTAM WAS;D

    - co to sa te cholerne "duchy"??
    - jak odpalic wybieranie glosowe, gdzie to sie ustawia??
    - czy tapete w menu da sie jakos zmienic??
    - czy ktos probowal wywalac soft od orange i wgrywac orginalny sagemowski?? ponoc orange cos tam okroilo

    pozdrawiam wszystkich userow tego cuda:D

  • 0

    132. ~kuli17  2005-11-10 08:37:13  host: xdsl-2031.walbrzych.dialog.net.pl

    Zakupiłem niedawno Sagema myX6-2 i jest spoko. To nie to samo co nokia bo nokia schodzi na psy. Solidny telefon za niewielką cenę.

  • 0

    133.  2005-11-10 15:51:30

    krx tapety w menu nie da się zmienić na menu orange. Podobno były próby wgrywania rosyjskiego(ale z menu dostępnym po angielsku) softu (próbowali zdaję się francuzi) ale nie udane

  • 0

    134. ~deprezes  2005-11-11 02:47:02  host: pd135.gniezno.sdi.tpnet.pl

    Przez wiele lat wybieralem zawsze Nokie, a troche ich używałem - m.in. 3110, 3210, 3310, 7110, 5110, 6610. Chcialem kupic Nokie 6230i, ale ze wzgledu na cene rozejrzalem sie za odpowiadajacym mu modelem. Padło na Sagem myx6-2, który przeszedł moje oczekiwania !!! Naprawdę polecam !!!

  • 0

    135. ~Ewa  2005-11-11 09:16:56  host: agd227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podoba mi sie tem telefon ale ile on teraz kosztuje? Wiem ze jest on w Orange

  • 0

    136. ~Sieczk@  2005-11-11 13:30:59  host: cim208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczem Sagema myX6-2 i narazie sprawuje sie dobrze. Mam go co prawda drugi dzien ale to był zawsze telefon o ktorym marzyłem

  • 0

    137. ~Vegan  2005-11-12 19:04:01  host: chello212186095253.chello.pl

    Właśnie dzisiaj kupiłem sobie tego Sagema :D Jak narazie wypasik :D Dużo emocje :P (Mam po czym...z SE t310 na Sagema myX6-2 to jak z piekła do nieba :D). Zdjęcia są powalające !

  • 0

    138. ~dar  2005-11-13 21:13:13  host: chello062179088096.chello.pl

    dafi
    kto ci powiedział że ma 65k wyświetlacz???

  • 0

    139. ~  2005-11-17 12:06:20  host: staticline2955.toya.net.pl

    zajebisty telefon menu orange do dupy:)

  • 0

    140. ~ja  2005-11-17 15:08:45  host: byr148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile dni przed koncem poprzedniej umowy dostaje sie w orange oferte bo mi konczy sie 18 stycznia a chce ten telefon juz teraz

  • 0

    141.  2005-11-18 17:11:09

    dwa miesiące przed można iść i przedłużyć umowę

  • 0

    142. ~piter  2005-11-18 20:27:27  host: host-81-190-49-185.lublin.mm.pl

    siemka mam juz sporo ten telefon i zakupilem kabel ale nie mam do nieho oprogramowania albo jest stare jesli ktos wie jaki program niech napisz z gory thx

  • 0

    143. ~pako  2005-11-19 20:54:08  host: deu121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest cudowny - super wyświetlacz - chyba najlepsza oferta na rynku za taka kasę. Co co transflash to zamontowałem 256 Mb i ładnie pomiata - to prawda że są czasami zwiechy :( Ale cóż nie ma rzeczy idealnych - co do menu orange - zrąbali :( Ogólnie daję 5-

  • 0

    144. ~oaga  2005-11-20 14:08:29  host: 83.68.66.102.kutno66.tnp.pl

    czy ktoś moze mi pomóci i wskazać w jaki sposób wsadzić kartę pamięci do sagema myx-6-2.pozdrawiam

  • 0

    145. ~Rudi  2005-11-20 15:37:08  host: pc0-187.zwm.osi.pl

    Musisz sciagnac przedni panel Gniazdo karty jest zaraz nad wejsciem ladowarki ale jest zaslonete wlasnie panelem przednim

  • 0

    146. ~piotr  2005-11-21 09:18:43  host: aaq194.internetdsl.tpnet.pl

    jak wgrac dzwonki lub filmiki z kompa na telefon przez bluetooth jaki program ??

  • 0

    147. ~wilus  2005-11-21 10:15:57  host: brf32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon rewelacja.co do ceny to mozna go nabyc duzo taniej.jedyna wada telefonow marki sagem jest kiepsko wykonana obudowa. mialem myx-5-2 byl ok tylko obudowa treszczala i przez zle wykonany otwor na przednim panelu pod glosnik lecial kurz za szybke wyswietlacza. mam nadzieje ze w 6-2 takie usterki nie wystapia.

  • 0

    148. ~piter  2005-11-21 22:38:31  host: host-81-190-49-185.lublin.mm.pl

    siemka gdy wgrywam tapetki to nie mam ich na caly wyswietlacz tylko sa takie male a wiekszych nie widzialem w necie. Wie ktos moze sa wziasc tapetki takie zeby byly dobre na caly wyswietlacz

  • 0

    149. ~pietras  2005-11-22 17:29:07  host: 82.177.47.10

    Najlepsze to są z niego zdjęcia!!!

  • 0

    150. ~mcroti  2005-11-22 22:51:09  host: chello083144102180.chello.pl

    Mam prostego Sagema MYX3-2 i bardzo sobie chwalę, odporny na upadki, niezawodna bateria a poziom skomplikowania obsługi nawet mniejszy niż w Nokiach. Ten będzie nastepny:)

  • 0

    151. ~iwonka  2005-11-23 19:55:53  host: m021.c155.petrotel.pl

    jak to jest z ta karta pamieci do Sagema myX6-2 moge ja dolozyc i w jakiej wielkosci max i gdzie ja moge dostac??? dzieki za odp:)

  • 0

    152. ~rafe  2005-11-24 14:41:50  host: a14.ap.siedlce.pl

    czy wie ktos ile w tym sagemie trzyma tak mniej wiecej bateria?pozdrawiam

  • 0

    153. ~perez  2005-11-24 14:47:38  host: airnet.kaskada.info.pl

    gdzie w tym telfonie jest dyktafon :)bo sie nie orientuje to moj pierwszy sagem???

  • 0

    154. ~rafe  2005-11-24 14:53:05  host: a14.ap.siedlce.pl

    czy wie ktos ile w tym sagemie trzyma tak mniej wiecej bateria?pozdrawiam

  • 0

    155. ~  2005-11-24 17:31:25  host: pc0-187.zwm.osi.pl

    Najlatwiej kart Micro SD (TransFlash) mozna znalesc na allegro Wg Sagema maksymalna pojemnosc karty to 256mb (ja taka mam i dziala:) Gdzies czytalem ze mozna wkladac karty bez ograniczen co do wielkosci ale ja wolalem nie ryzykowac a 256mb starcza na nagranie okolo 50 utworow

  • 0

    156. ~pietras  2005-11-24 20:28:45  host: host-81-190-49-185.lublin.mm.pl

    siema robie tym komem fotki na najwiekszej rozdzielczosci i wysokiej jakosci wszystko jest fajnie ale gdy zgrywa przez kabel to sie okazuje ze wiekszosc fotek jest rozmazana o co chodzi?moze ja mam tylko taki model uszkodzony? prosze o pomoc niech ktos pomoze wyjasnic o co biega z gory dzieki

  • 0

    157. ~JACK  2005-11-25 11:40:15  host: and187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niech ktos laskawie mi wytlumaczy gdzie tam sie wsadza karte microsd? bo nie znalazlem miejsca a bawilem sie tym telefonem

  • 0

    158. ~dziedzix  2005-11-25 22:25:39  host: drq88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma 262 tys kolorów SERIO :):):) i ,3 MPx w aparacie :):):)

  • 0

    159. ~scot  2005-11-25 22:49:33  host: CMPC001-154.CNet2.Gawex.PL

    Bravo, a innstrukcje to sie posiada??;-)Rozbieramy telefonik(zdejmujemy obdowe przednia)i tam jest koło zaraz wejscia do ładowania;-)

  • 0

    160. ~klinek  2005-11-26 00:37:51  host: biq2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chcialem zapytac gdzie jest ten flash w telefonie?z gory dziekuje za odpowiedz

  • 0

    161. ~Prezes  2005-11-26 12:16:39  host: host-81-190-40-40.szczecin.mm.pl

    naprawde ten sagem jest dobry mialem sagema myx5-2 i to byl nie wypal ale ten jest zajebisty

  • 0

    162. ~Vassago666  2005-11-27 11:31:06  host: blv62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja własnie go kupiłem i jestem z niego zadowolony :]

  • 0

    163. ~herman999  2005-11-27 19:38:33  host: dna98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik spoko, tylko kurde szkoda że szybko traci na wartości, wkurzylem sie troche że dobry telefonik a nowy mozna już nabyć za 600blach kurde,a le ogolnie jest naprawde spoko, troche powolny ale odjechany, pozdro

  • 0

    164. ~milimer  2005-11-27 21:48:54  host: awd76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro jest po 400 - 500 zl

  • 0

    165. ~jerzak  2005-11-28 02:21:43  host: router.tvgawex.pl

    siema. mam pytanie do was. mam ten tel ogolnie git tylko mam problem ze sluchaniem mp3 z odtwarzacza. przez sluchawki strasznie cicho gra. mozna jakos to podglosnic albo cos? bo naprzyklad gdy slucham tej samej mp3 przez sluchawki jako dzwonek wszystko jest dobrze. pomozcie prosze bo bardzo to wkurza

  • 0

    166. ~pioro  2005-11-28 20:58:16  host: aqx180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego sagema jest super nic dodac nic ujac wypasik

  • 0

    167. ~nieuchwytny  2005-11-29 00:23:47  host: poligon.inter-lan.pl

    nie ten telefon jest naprawde zajebisty,czego mozna wiecej chciec od telefonu,Bluetooth, Java ,irda ,Dyktafon, Aparat foto i to jaki,mp3,nagrywanie video, dla mnie bomba

  • 0

    168. ~ona  2005-11-29 12:06:03  host: avi115.internetdsl.tpnet.pl

    jestem własnie w trakcie licytacji tergo telefonu na allegro... i nowiutki za 510 zł... nie wiem czy dobrze robie...
    tymabrdziej że mam teraz nokie 6600 ... i najpierw przyadłao by sie tą sprzedać:) hehe...

  • 0

    169. ~KARWO  2005-11-30 09:34:03  host: dpb122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest po prostu zaje..., Orange w kwocie deklarowanej od 66-95 zl jest za 1zl

  • 0

    170. ~Olo  2005-11-30 13:01:45  host: dvf119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem właśnie Sagema myX6-2 normalnie rewelka! Ma chyba wszystko co potrzeba!w Noki zapłaciłbym za to ok. 2 tyś jak nie więcej a tu 1000zł i wszytko jest jak należy!!!POLECAM!!!!REWELACJA!!!

  • 0

    171. ~bla  2005-12-01 14:31:22  host: aus10.internetdsl.tpnet.pl

    Kurka wodna - da sie zdjac ten lipny soft czy nie - psia krew. Chodzi o orange

  • 0

    172. ~anioł  2005-12-01 21:58:30  host: 82.160.41.210

    a ja go kupilam za 99 zeta w Orangu na abonament...;) fajniutki jest.

  • 0

    173. ~Raniu  2005-12-01 22:22:59  host: hd138.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! nie mam tego tel. ale mam zamiar go sobie sprawic. powiedzcie mi czy w zestawie jest kabel USB z góry dziekuje
    pozdrawiam

  • 0

    174. ~Pawson  2005-12-02 20:13:45  host: nat.udn.pl

    co lepiej wziasc nie patrzac na bajery jakie ma sagem lepiej wziasc sagema myx 6-2 czy nokie 6020 ?

  • 0

    175. ~MłOtEk  2005-12-04 10:26:06  host: 213-238-91-81.adsl.inetia.pl

    JA bardzo lubie nokie mialem jeszcze nie dawno nokie ale sagem mi przypadł do gustu. Sagem jest bardzo dobrym telefonem ale nie jesst lepszy od nokii....:)

  • 0

    176.  2005-12-04 11:05:18

    Raniu w zestawie nie ma kabla USB

  • 0

    177.  2005-12-04 21:16:29

    Mam pytanko: Czy po zdjęciu blokady sim z idei na tym foniku będzie można odbierać mms-y w simplusie i czy będzie działał wap bo słyszałem że z tm to różnie moze być???

  • 0

    178. ~Goooma  2005-12-07 15:37:04  host: host-81-190-193-232.gizycko.mm.pl

    Jaka max karte pamieci mozna wsadzic w myx6-2 ?

  • 0

    179. ~JACK  2005-12-09 10:31:18  host: 83.9.237.147

    ale ten telefon flasha to nie ma w aparacie...wlasnie go trzymam w reku i wiem :)

  • 0

    180. ~wisnia  2005-12-10 01:07:35  host: host122-193-110-229.limes.com.pl

    siemka mam pytanie...
    po 1. co z tym softem...ktos to ropracowal ??
    po 2. nic mu nie bedzie jak sciagne simloka ??
    po 3 ktos ma jakies zastrzezenia...wady tego telefonu?

  • 0

    181. ~dorocia  2005-12-11 12:37:49  host: host-81-190-18-65.torun.mm.pl

    zastanawiam się co lepsze: tem model czy siemens CX75.

  • 0

    182. ~  2005-12-11 17:57:55  host: axl178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar se kupić takiego sagema. Tylko troche cuilowo że nie ma radyjka, ale i tak zajest spoko fonek.

  • 0

    183. ~  2005-12-11 20:12:07  host: 80.50.75.110

    czy ma on kamere?? bo niepisze??

  • 0

    184. ~cinek  2005-12-12 12:40:26  host: ajn31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon a nokie do dupy

  • 0

    185. ~anarki18  2005-12-12 18:56:07  host: CMPC001-154.CNet2.Gawex.PL

    ma on kamere;-)

  • 0

    186. ~mishkoltz  2005-12-12 21:12:25  host: 81.15.192.246

    z tym softem to faktycznie lipa, na szczęście w konkretnych serwisach można go już wymienić na sagem-owski;) Zbieram właśnie kasiorke na tą operacje bo na bank będzie warto to zminić!!!:) Pozdrawiam!!

  • 0

    187. ~bfdbf  2005-12-13 12:45:21  host: sdm392.sdm.am.gdynia.pl

    kupic najlepiej na www.allegro.pl

  • 0

    188. ~klaudiora  2005-12-13 14:53:03  host: cfp176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super jest ten tel!!tylko mam jeden problem jak mam przeslac zdjecie z telefonu na kompa??czy do tego trzeba miec kabele??ja nie mam kabelka.odpiszcie.pomocy

  • 0

    189. ~  2005-12-14 11:04:31  host: auf249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cena 799 sieć avans. tam można go kupic

  • 0

    190. ~biszkopt  2005-12-14 11:43:38  host: lankomdns.lankom.com.pl

    mam ten telfon o 4 grudnia 2005 jest dobrym telefonem, pomijajac fakt ze zoom od x5 w gore jest marny, zdjecia noca wychodza marnie, dyktafon ma minute czasu na nagranie, bateria trzyma 5 dni jezeli pisze i dzwonie wiec jest dobrze mi to wystarcza

  • 0

    191. ~ZJAWA  2005-12-15 10:14:11  host: biblio-203-057.cm.umk.pl

    Mam 7-kę jest spoko.Co mnie trochę zawiodło:słaba polifonia,zbyt "krótki" dyktafon,i podstawa->króciutkie wideo!!!Jak jest z tym nie wiem...???

  • 0

    192. ~  2005-12-15 12:29:25  host: ain230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym mieć taki telefon ale mój stary mowi że to zwykła zabaweczka i do tego za 1000zl

  • 0

    193. ~Agnes  2005-12-15 13:23:35  host: ntwklan-62-233-188-115.devs.futuro.pl

    Mam od wczoraj ten telefon. Fajna zabawka, tylko instrukcja bardzo uboga. Co to są te "duchy" w multimediach? I jak ustawić przypomnienie o spotkaniu, żeby zabrzęczał dzwonek?

  • 0

    194. ~dawko  2005-12-15 22:30:51  host: acse124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    myx6-2 to swietny telefon jestem z niego bardzo zadowolony ma wszystko co mi potrzebne karty pamieci , mp3 i kamere :) pozdro

  • 0

    195. ~Gophi  2005-12-16 08:11:37  host: halleracaffe-34.broadband.pl

    mishkoltz, gdzie dokonałeś tej operacji zmieniania softa?? Też bym chętnie go zmienił bo jush nie mogę znieść tego Orange menu!!!

  • 0

    196. ~Gophi  2005-12-16 08:14:02  host: halleracaffe-34.broadband.pl

    A wogule ktoś wie, gdzie i za ile moge zmienić softa do myx 6-2 ???

  • 0

    197. ~AdamS  2005-12-16 15:44:17  host: ntwklan-62-233-221-2.devs.futuro.pl

    Jak to jest w sklepie Avans skad wiesz odpowiedz bardzo prosze bo chce kupic i czy jest napewno sprawdzales w sklepie??? Dzieki z góry

  • 0

    198. ~Tristi  2005-12-16 19:25:15  host: aud90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy karty mini SD i Trans Flash to jest to samo gdyz sprawdzalem na Allegro i te pierwsze sa znacznie tansze (256mb nawet za 53PLN). A tak poza tym to telefonik super i juz na niego zbieram:)

  • 0

    199. ~allucha  2005-12-17 20:40:28  host: bwt218.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam obecnie sagema myx 5m i nie mam co do niego zadnych zastrzezen, moze tylko tyle ze bateria troche siada:) ale w koncu ma swoje lata i ma do tego wszelkie prawo:) a tak aprppo to uwazam ze ten telefon jest zajebczy:) chyba sie na niego napalilam i musze go miec za wszelka cene:D niech zyja sagemy!!!

  • 0

    200. ~bajor  2005-12-19 16:38:39  host: bek248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś kupilem Sagema MYX6-2 jest cudowny i nigdy nie kupie innego telefonu bo jak francuz to francuz

  • 0

    201. ~Agnes  2005-12-20 10:36:45  host: ntwklan-62-233-188-115.devs.futuro.pl

    Niech mi dobra dusza powie, co to są te "duchy" w multimediach. Proszę...

  • 0

    202. ~ziutek  2005-12-22 19:12:30  host: dyw118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej gdzie w niej jest dyktafon ?? i co to som te duchy ?? pomocy bo sie troche potracilem !! ale komórka jest super!!!!!!!!!!!

  • 0

    203. ~elvis  2005-12-22 21:04:58  host: brzesko-217.75.59.237.brzesko59.ptc.pl

    właśnie zamówilem tego fona na alegro za 550 zł i zobaczymy co z tego wyniknie (ale słyszałem ze jest wolny strasznie i ma kiepski soft , ale kieróje sie doswiadczeniem mialem juz rózne modele i zadne nie były tak wytrymałe nokia w sómie była tez dobra ale za porównywalny model np 6230i trzevba wyłozyc 300zł wiecej.

  • 0

    204.  2005-12-22 21:07:13

    karta mini SD i trans flash to nie jest to samo. karta trans flash i micro SD to jest to samo. Po poprostu TransFlash to jest tylko przejsciówka dla kart micro SD. Niektóre fony właśnie muszą używać Trans Flasha bo maja duże gniazda pamięci. Różnicy cenowej pomiędzy Trans Flashem i micro SD nie ma, ba nawet jeśli bierze się Transa to można tą przejściówkę sprzedać :D

  • 0

    205. ~tomek  2005-12-23 08:21:31  host: agd218.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest super kupilem go sbie wczoraj i jestem bardzo zadowolony robi super zdjecia dzwonki slychac super polecam wam go:-))

  • 0

    206. ~...:::PAKI:::...  2005-12-26 10:38:08  host: 12b.int.pl

    Ej ZioMMy ile stoi gdzieś ten Sagem MYX 6-2 ??
    Jest super, ale na pewno drogi więc się zastanawiam..PZD..CZEKAM na OdP!!!

  • 0

    207. ~czapeqiq  2005-12-27 09:22:26  host: sck.pl

    I nadszedl ten dzien.. kiedy Sagem jest moj... i przyznam ze to najlepszy telefon jaki mialem... a mialem duuuzo:) Polecam kazdemu... funkcjonalnosc-10... klasyczny wyglad... a mp3 na zestawie sluchawkowym...hmm nie jeden fiat126p ze swoim sprzetem grajacym moze sie kryc!!:P

  • 0

    208. ~tuptus  2005-12-27 18:17:00  host: 80.50.253.254

    mam pytanie jak długo mozna nagrywać filmiki???? naprawde to jest dla mnie bardzo wane.z góry dzięki za odpowiedz

  • 0

    209. ~Adam  2005-12-27 21:40:16  host: dvg50.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go już 2 miesiące i jest nieźle wypasiony

  • 0

    210.  2005-12-28 13:49:59

    Filmik mozna nagrac tak dlugi na ile pozwala Ci pamiec

  • 0

    211. ~Mieciu  2005-12-28 16:53:15  host: acrh95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mozna wgrywać do tego sagema wszystko(np. mp3, pliki wideo) przez irdę?? dziekuję za szybką odpowiedź /ale ogólnie dobry telefonik

  • 0

    212. ~ lol  2005-12-28 22:18:04  host: dpb68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik fajny, ale nie moge na dal rozkminić co to za DUCHY ;/ pomocy!!

  • 0

    213.  2005-12-29 10:56:26

    mam ten telefonik i jest bardzo fajny ! polecam go wszystkim co nie lubia przeplacac :) aha i ma wymienne obudowy a co do aparatu to ma rowniez Video !

  • 0

    214. ~wabikboy  2005-12-29 23:26:27  host: eej187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten telefonik!!jest naprawde godny swojej ceny, a nokie to drogi bubel.Co do jego opcji to nie mam zastrzerzen.mp3 jako dzwonki i to nie watpliwie lepsze niz AMR.a co do ikony budzika jak to ktos pisal to oczywiscie ze sie wyswietla na ekranie i jest calkiem widoczny obrazek dzwonka.karty pamieci mozna do niego wsadzic jakie tylko sa na rynku tzn chodzi mi o wielkosc wiec jesli jest microSD 2 GB to napewno bedzie chodzic ale jak na ten tel to w zupelnosci wystarczy 512 MB bo chyba ze ktos lubi trzymac na telefonie wszystkie pierdoly, ale jesli chodzi o same MP3 to wystarczy 512 MB tylko najlepiej wczytywac muzyke przez czytnik kart bo przez IrDa to idzie sie pochlastac.Ogolnie nie mam zastrzezen co do fona ale batreia mogla by dlorzej trzymac aha a co do baterii to jest to 920 mAh a nie 760.Podrawiam (Sagem RULEZ)

  • 0

    215. ~gelo  2005-12-31 01:10:23  host: abfe84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam fonik sagema myx-7 i ogónie jest spoko ale jest to niestety sagem i denerwuje mnie jakość materiałów.duzym problemrm dla mnie jest także to że obsuguje tylko pliki AMR a nie jak w sagemie myx5-2 WAVE.zdecia z tego fona sa niezłe ale filmy są bardzo krótkie.chce go zamienić na siemensa cx75

    pozdro i szczesliwego roku 2006

  • 0

    216.  2005-12-31 20:00:53

    telefon marzeń... i to chyba nie tylko moich... Chce go mieć!!! ale musze poczekać aż go obtanią:/ bo narazie na karte bez simlocka w rtv€Oagd kosztuje 799zl:/

  • 0

    217. ~janusz  2006-01-01 10:46:34  host: cyj90.internetdsl.tpnet.pl

    sagem myX7 jest faajny nie duży poprosty powiem opłaca sie go kupić

  • 0

    218. ~tom@szek  2006-01-01 14:45:05  host: agd218.internetdsl.tpnet.pl

    jerzak musisz weisc w łączność potem zestaw słuchawkowy poziom wez na 4 i masz głóśność na maxa:-))

  • 0

    219. ~stanio  2006-01-02 14:26:43  host: eoa125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do bani

  • 0

    220. ~Filipczaker  2006-01-02 21:05:06  host: aatj197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem kilka telefonów :nokia , siemens , motorola i byłem z nich zadowolony ale teraz gdy mam Sagem myX6-2 to uwazam ze tamte telefony byly kiepskie. Sagem myX6-2 jes poprostu superowym telefonem.

  • 0

    221. ~bbimber  2006-01-03 08:39:46  host: bw222.internetdsl.tpnet.pl

    moze wie ktos skad pobrac oprogramowanie do sagema myx6-2 bo to oreng to badziewie strasznie okrojone

  • 0

    222. ~wambrzyk  2006-01-03 11:26:04  host: amo109.internetdsl.tpnet.pl

    Ja też szukam softu do tego telefonika

  • 0

    223. ~Marcin  2006-01-04 19:19:42  host: bwx30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego sagema i spoko kom aparat ok tylko troszki wolnawy ale ujdzie wypas kom !!

  • 0

    224.  2006-01-05 10:32:40

    gdzie i za ile mozna kupic te dodatkowa karte pamieci do sagema myX6-2? w artykule czytalam ze za okolo 80 zla. Ale we Wrocławiu nie ma....w ogole

  • 0

    225. ~osa  2006-01-05 15:05:21  host: aalu90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktoś założoną kartę 512mb bo nie wiem czy pójdzie, a mam zamiar ją kupić!!! I jeszcze jedno próbowałem włożyć kartę mikro sd 32mb z motorolki E398 i kompletnie nic nie działało! obrazki ani filmiki nie chciały wskakiwać. Wie ktoś co to może być?????????

  • 0

    226. ~Badboy  2006-01-05 21:27:50  host: bot121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik... Mam go od klilku dni i jak narazie jestem zadowolony Mam pytanie: Przez co bardziej oplaca sie laczyc tego tela z PC: Bluetooth czy USB ?

  • 0

    227. ~Gosir  2006-01-06 00:09:45  host: abew207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    max karta pamięci to 512 sa tez 256 i 128, a ta 512 kosztuje prawie 200zl

  • 0

    228. ~Tinuviel  2006-01-06 09:01:56  host: r7.ists.pl

    Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką tego modelu telefonu :) Pierwsze wrażenie super!!!! Jak go przetestuje na wszystkie sposoby to napisze co i jak :).

  • 0

    229. ~diorama  2006-01-06 13:48:48  host: junior.dialog.net.pl

    Mam pytanie.Chce kupic tego sagem'ika w Orange Twoj Mix,ale czytalam opinie, ze ponoc Orange wprowadzil swoje oprogramowanie i wiele opcji, figurujacych w instrukcji obslugi, jest nieaktywnych...Jakie jest Wasze zdanie?Ktos z Was zderzyl sie z czyms takim??Bylabym wdzieczna za szybka odp. Pozdrawiam!

  • 0

    230. ~Michu  2006-01-06 17:06:39  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    Nokie to pierdoły mam 6020 i po 6 dniach wysiadł mi jakiś soft ! ! a nokie są jeszcze raz takie drogie. Taki aparat taka pamięć polifonia wyświetlacz to kosmos nokie wymiękną jeśli ten modekl będzie za 600 to nokia z takimi parametrami z 1500zł a jak mam sagema 1 to 3lata 0 awarii sagem to godna marka! !

  • 0

    231. ~Michu  2006-01-06 17:10:45  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    Nokie to pierdoły mam 6020 i po 6 dniach wysiadł mi jakiś soft ! ! a nokie są jeszcze raz takie drogie. Taki aparat taka pamięć polifonia wyświetlacz to kosmos nokie wymiękną jeśli ten modekl będzie za 600 to nokia z takimi parametrami z 1500zł a jak mam sagema 1 to 3lata 0 awarii sagem to godna marka! !

  • 0

    232. ~waichwaich  2006-01-07 09:35:38  host: biq215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak na to wrzucić gierki bo se sciagnołem z neta ale nie wiem przez jaki program mam to zrobić .jak jest jakiś to dajcie linka dzieki nara

  • 0

    233. ~Tom  2006-01-07 10:06:48  host: fz10.internetdsl.tpnet.pl

    troszke za duze ceny:/

  • 0

    234. ~waichwaich  2006-01-07 12:02:38  host: biq215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go ze trzy miechy i nie narzekam a wraecz przeciwnie kupiłem kabelek karte jakośc telefon jest zajbista nic nie skrzypi trzeszczy itd bo to nie nokia haha:).Nie zamienił bym sie za zadna nokie ,se,ani zaden inny złom.zdjecia filmiki muzyka wszystko ma co powinien mieć polecam karzdemu kto chce mieć zajebisty telefon!!!!!!!!!!!gdyby sie nazywał nokia kosztował by 2razy tyle co kosztuje może nie jest tani ale i nie drogi :) ta firma jest w polsce niedoceniana ale to dlatego ze plska jest zacofana pozdro ca va:)

  • 0

    235. ~waichwaich  2006-01-07 12:07:32  host: biq215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    diorama tak to wyglada ten telefon z tego co wiem jest produkowany specjalnie dla orange wiec nie wgrywaja oni swego oprogramowania.Ostatnio miałem kontakt z francuzami oni też ten telefon mieli w orange czyli chyba mam racje a i niezauwarzyłem różnic miedzy instrukcja a telefonem kupuj bo warto pozdro :)

  • 0

    236. ~wai  2006-01-07 12:11:43  host: biq215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    badboy przez Bluetooth :) a jesli masz karte to zakup sobie czytnik na allegro za 25 z przesyłka to sie opłaca piosenka wgrywa ci sie 20 sek a nie kilka minut:)

  • 0

    237. ~Cutter  2006-01-07 13:37:28  host: cjj231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon z oryginalnym sagemowskim softem jest godny polecenia. Dostępny jest w Media Markt i Avans (699-799PLN). Jeśli jednak ktoś z was chce się na niego skusić w sieci Orange to nie polecam. Orange wstawił swój soft, który powoduje, że telefon ten nie spełnia w sposób należyty zadań do jakich został zaprojektowany przez producenta. Oprogramowanie zainstalowane w telefonach Sagem myX6-2 na specjalne życzenie Orange zostało dość drastycznie zubożone. Oto cechy, których aparat ten został pozbawiony, a które dostrzegłem podczas użytkowania: 1. Brak możliwości zdefiniowania skrótów dla klawiszy funkcyjnych - mimo, że producent przewiduje taką możliwość - podaje to instrukcja obsługi. 2. Brak możliwości zmiany schematów kolorów - mimo, że funkcja ta jest opisana w instrukcji obsługi. 3. Brak możliwości zmiany tła w menu. 4. Brak możliwości wyłączania menu Orange. 5. Brak możliwości wyłączenia zegarka na wyświetlaczu - funkcja ta jest opisana w instrukcji obsługi. 6. Brak możliwości zmiany sposobu wyświetlania zegarka z analogowego na cyfrowy i odwrotnie - funkcja ta jest opisana w instrukcji obsługi 7. Drastyczne spowolnienie pracy samego telefonu - na wykonanie niektórych funkcji potrzeba kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu sekund. 8. Problemy z wyłączeniem telefonu - brak reakcji na dłuższe przytrzymanie klawisza wyłączającego aparat lub reakcja ta występuje po kilkudziesięciu sekundach. Menu Orange miało w założeniu ułatwić korzystanie z aparatu, a tymczasem spowodowało pozbawienie Sagema myX6-2 kilku bardzo istotnych funkcji w połączeniu z pogorszeniem jakości funkcji, które w nim pozostały.

  • 0

    238. ~waichwaich  2006-01-07 19:19:07  host: bil164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to se kup w media ja tam wole w orange hehe fakt z pamieci odtworzenie teledysku zajkmuje mi wiecej czasu niż z karty ale to mi wogule nie przeszkadza sa to dosłownie sekundy.

  • 0

    239. ~mari  2006-01-08 13:13:36  host: dwa18.internetdsl.tpnet.pl

    za 600-800 zł kupisz na allegro poczeka ze 3 miesiące i biore go tylko gdzie go kupić oprucz zalonu orange

  • 0

    240. ~malinka_k-ce  2006-01-08 16:38:36  host: dxm108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, mam ten telefon od kilku dni, jestem z niego bardzo zadowolona, ale nie wiem jak śię wgrywa do telefonu muzyke z kompa !! mógłby mi ktoś napisać jak to się robi ?? Prosze ...

  • 0

    241. ~sagemmmmm  2006-01-08 18:07:08  host: evm218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sagema ogolnie nie zly ma to co potrzeba ale przydalo by sie jeszcze troche innych funkcji dobry aparat ogolnie zadowolony jestem dlugo trzyma

  • 0

    242. ~  2006-01-08 19:02:55  host: efd251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem myx 6-2 i jezeli ktokolwiek probuje wam wmowic,ze to lipa bo to sagem, to po prostu zbrechtajcie typa bo telefonik jest na wypasie. odtwarza mpeg4 (176x220), z dzwiekiem 128 kb/s. jak dla mnie za grubo po prostu.
    porownywalnosc do nokii z najwyzszej połki.

  • 0

    243.  2006-01-09 21:50:52

    lol telefon ktory kazdemu z testujacych go serwisow gsm porysowal sie i powycieral juz w czasie testow :D obudowa i wyswietlacz - jakosc materialow tragiczna

  • 0

    244. ~Maly  2006-01-10 13:28:43  host: dqt215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem krotko, patrzac na ceny, Nokii jak i Siemensa no i SonyEricssona, uwazam,ze zaden zadnego z przedzialu cenowego nie mozna porownac z Sagemem MYX-6-2 Np. Nokia 6210i Kosztuje 800zl ma prawie to samo co sagem, tyle,ze nia ma 257 tys kolorw, a ma 65000 tys, po za tym rozwiazanie MMC odeszlo juz do lamusa czego Nokia uzywa do tej pory tutaj mamy T-Flach (Max256mb) Aparat robi naprawde ladne zdjecia jak na telefon komorkowy. obudowy wymienne bateria trzyma spokojnie 3 dni polecam naprawde ten telefon. Za 550zl Mozna miec co najwyzej uzywana nokie 6230 lub 6600..

  • 0

    245. ~Trzeci  2006-01-11 00:45:51  host: hv4.internetdsl.tpnet.pl

    przymierzam sie do kupna karty pamieci 512mega i chcialbym sie dowiedziec czy telefon funkcjonuje z nia jak nalezy...pozdrawiam i dziekuje z gory za informacje-telefon rewelacja

  • 0

    246.  2006-01-11 16:00:05

    telefonik bardzo fajny ale mam pytanko co to sa duchy?? i czy da sie wykasowac softa z orange i wgrać swojego?? pozdrawiam wszystkich

  • 0

    247. ~henx  2006-01-11 17:06:42  host: wlan0-4.srem.net

    ile trzyma bateryjka w tym telefonie

  • 0

    248. ~kiki  2006-01-11 21:42:59  host: awz22.internetdsl.tpnet.pl

    lepiej kupić ten sagem czy SE
    k700i

  • 0

    249. ~jack  2006-01-13 14:22:27  host: bou139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest super, nic mu nie brakuje!

  • 0

    250. ~pingpongciarz  2006-01-13 14:26:40  host: bou139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do niczego
    nigdy w życiu go nie kupię

  • 0

    251.  2006-01-13 16:59:55

    pingpoingciarz a co wolisz chińskie? :P (sadząc po nicku..:D)
    temu sagemowi niewiele brakuje do ideału

  • 0

    252. ~Maciek  2006-01-13 20:08:19  host: adab123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc mam ten telefonik od 10 dni, wziolem go w orange na abonament (w media market w rzeszowie jest promocja na orange w abonamencie zaplacilem za telefon 99 zl a do tego dostalem bon na 100zl :) ) telefon jest ogilnie jak to mi wszyscy mowia ze za duzy za ciezki i troszke sie dziwia ze go wziolem a nie jakas nokie ale jak im mowie co ten fonik potrafi to siedza cicho, plusy to jakosc fotek zumik i dzwiek ale chcialbym porozmawiac o minusach po pierwsze to klawiatorka troszke sprawia mi klopotow, potem ciezko dostac karte pamieci jak narazie to tylko na alegro, troszke duzy i ciezki ale mi to nie przeszkadza i najwazniejsze to bateria: na poczatku nie sformatowalme jej i jak sie zaczolem bawic aparcikiem i kamerka to nie wytrzymywala mi nawet 2 dni ale wcale sie nie dziwie bo wyswietlacz wali jakby go do napromieniowano ale po wlaczeniu trybu oszczednego i wylaczeniu wygaszacza to jest bardo dobrze i po 30 godzinach i poltaragodzinnej rozmowie telefonicznej spadla mi tylko jedna kreseczka wiec narazie polecam widzialem se k700i mialem dylemat ktory wziasc ale nie zaluje sagem jest lepszy polecam :))

  • 0

    253. ~darix25  2006-01-13 22:12:21  host: system858917547.mtvk.pl

    sgemX6-2 to telefon który pokona nie jedna nokie napewno głębia kolorów wraz z wieloma funkcjami bije na łeb iszyję inne aparaty w tej klasie mao tego cena jest w miarę przyzwoita

  • 0

    254. ~  2006-01-14 11:34:54  host: 82.160.245.205

    Sagem MyX6-2 moze maksymalnie pomiescik karte 512 MB wiem bo sam ja mam

  • 0

    255. ~Piotrek  2006-01-14 13:50:29  host: 80.50.251.84

    ludzie kupilem niedawno sagema myX6-2 i jest zajebisty nie zastanawiajcie sie tylko go kupcie super sprawa

  • 0

    256.  2006-01-14 21:41:54

    No a jak Ci chodzi telefonik z karta 512mb? Nie jest jeszcze bardziej spowolniony?

  • 0

    257. ~Ja  2006-01-15 13:20:41  host: gw2.knc.pl

    Jeszcze tylko radio by bylo i w zasadzie karty mogłyby byc mmc bo te co sa to troszke drogie - i wtedy nokia wysiada - całkowicie

  • 0

    258. ~Ja  2006-01-15 13:21:53  host: gw2.knc.pl

    Jeszcze tylko radio by bylo i w zasadzie karty mogłyby byc mmc bo te co sa to troszke drogie - i wtedy nokia wysiada - całkowicie

  • 0

    259. ~Byczek  2006-01-16 14:58:53  host: xdsl-2254.lubin.dialog.net.pl

    Ludzie... to nie jest najnowsza wersja sagema!! jest juz sagem x8! poszukajcie w google to zobaczycie! :)

  • 0

    260. ~merf  2006-01-16 16:56:47  host: gw2.knc.pl

    elo elo jestem szczesliwym posiadaczem myx6-2 i powiem wam ze jest super choc siec orange zablokowala kilka opcji to telefon i tak jest zajebisty poleca gorąco :)

  • 0

    261. ~  2006-01-16 18:03:30  host: 217.96.50.1

    Kupiłem sobie już ten tele na Allegro, właśnie czekam na listonosza> zapowiada sie niezły telefonik, napisze coś więcej jak go przetestuje. Pozdro

  • 0

    262. ~maniek  2006-01-17 13:18:49  host: atb195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemanko może mi ktos wytłumaczy w jaki sposób dokłada się do tego modelu SAGEM MYX 6-2 pamiec bo niem pojęcia

  • 0

    263. ~waciaq  2006-01-17 15:27:13  host: aon16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lipne te telefony, nie ma to jak nokia z symbianem! co mozecie wsadzic do waszych sagemow...poza glupimi alplikacjami java. Mialem myx6-2 i nic nadzwyczajnego w nim, no moze poza cena;) pozdro

  • 0

    264. ~ziom  2006-01-17 16:34:50  host: abnc132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebista komura i wcale nie taka droga polecam!!!!!!!!!

  • 0

    265. ~asd  2006-01-17 20:03:18  host: aoo210.internetdsl.tpnet.pl

    ejj nie wiecie moze jak w odtwarzaczu mp3 i wideo przesowac utwor np. do polowy????

  • 0

    266. ~  2006-01-18 13:10:53  host: aben63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da się wymienić obudowę w 6-2

  • 0

    267. ~nick81  2006-01-18 17:03:47  host: proxy2.telkonet.pl

    ja ciesze sie moim sagemem myX6-2 od jakiegos miesiaca napoczatku mialem watpliwosci bo ,,to tylko sagem,,ale teraz moge go polecic kazdemu bo warto

  • 0

    268. ~Paveł25  2006-01-18 20:43:08  host: 80.54.4.59

    Witam. Mam pytanie czy Sagem MYX6-2 ma grupy rozmowcow tak jak np. Sagem MYX 7 ?? I czy mozna programowac przyciski funkcyjne (chodzi mi o skroty)??

  • 0

    269. ~NEMO  2006-01-19 10:48:09  host: gprs7.orange.pl

    Zajebisty wyswietlacz , aparat , dźwięk ogólnie zajebisty telefon nie chce nic innego. Nokia Simens i wszystkie inne to zero w porównaniu z sagemem myx6-2. Polecam naprawde super telefonik. i nie jest drogi .

  • 0

    270. ~siekson  2006-01-19 12:35:19  host: edw162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie jak wgrac na niego muze przez kabel USB ? :/ jakos nie moge sobie poradzic prosze o kontakt na gg 1875930 (pisac nawet jak mnie nie ma)... moja opinia na temat telefonu jest calkiem pozytywna.. nie wiem jak wam ale moj sie troszke muli... ostatnio dokupilem karte 120 MB cena ok 80 zl nie jest tak drogo... ale jak tam teraz wrzucic mp3-jeczki to ja nie wiem ;/. prosze o pomoc :)

  • 0

    271. ~zewlakow  2006-01-19 16:22:35  host: azw62.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie czy te Mp3 odtwarza w stereo?

  • 0

    272. ~daro  2006-01-19 22:56:01  host: 116.164.rev.vline.pl

    Siemka ma ktos orginalna plyte do tego sagema moja pekla to jak ktos moze mi preslac na emial cala plyte zapakowana np.winrarem albo dajcie link gdie moge ja sciagnac

  • 0

    273. ~misiek  2006-01-19 23:52:44  host: CMPC177-003.Astral.Lodz.PL

    wyjebany telefonik!!1 szkoda,ze gierek na niego jeszcze za duzo nie ma ale chodzi bez zakłóceń najlepszy telefon jaki miałem!!

  • 0

    274. ~sawick  2006-01-20 11:30:00  host: ash94.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma taka kamere że ja mam mały nieogar i nadgarstki sie polamały

  • 0

    275. ~dido  2006-01-20 18:40:49  host: bue3.internetdsl.tpnet.pl

    mam irde, mam problem nie moge przesłacplików do kompa

  • 0

    276. ~CmK  2006-01-20 23:56:16  host: ajk231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zna ktos jakas www gdzie znajde free bajery do tego Sagema ??

    Pzdr

  • 0

    277. ~Krzysiekexe  2006-01-21 14:44:20  host: buj18.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem ten tel gdzieś w październiku 2005 i uważam ze jeśli chodzi o funkcje czyli aparat( jest poprstu super, przy nie jest mniej czuły na światło niż niejedna cyfrówka,czyli zdjęcia wyjdą nawed nocą,przy minimalnym swietle, lecz gdy juz ten telefonik dostanie troche światła to odpłaci z górka i zrobi b. dobre zdjecia), odtwazacz Mp3 dwano takiego nie widziałem w telefonie chowaja sie przy nim nikia 6230i kóram ma niby podobne 64 tonowy dzwiek ale w zeczywistosci jest duzo gorszy wprzy ustawienu na opcionalnie najwieksza moc dzwiek jest jak z przenośniego radyjka niewyraźny(poprostu niezbyt dobry) wyswietlacz też ma b. dobry te kolory... sa bardzo dobrze oddawane i ma dobre proporcje. Jest tez taki plus ze mozna dokładać pamięć wtedy w nawed dobrej rozdzileczości mozna wgrac pełny film nawed dwu godzinny i obraz nie tnie sie i jest wyrażny nie tak jak w SE k508i. Moze jesli chodzi o forme tego telefoniku to jes dość konwencjonalna ale telefon ogólnie jest ponad przeciętny w kategorji "cena, jakość". po tym telefonie miałem jeszcze pare telefonikó ale zaden nie był tak dobry w swoje funkcje. Miałem później Motorolle V3 oprócz swojego "futurystycznego" i "kozackiego" wyglądu jest dość prostym nie obdażonym w zaduzo funkcji i jakosciowo dobrych gadzetów telefon ma 24tonowe dzwonki:( i słabiutki aparat(tak raczej na odczepnego). Oczywiście kupując go nie chodziło mi o jego funkcje kupilem go raczej ze względu na jego niebanalność i indywidulalism na który mało który telefon moze sobie zasłużyc moze tez nokia 89... i 8800. Ale jeśli któś chce miać telefon uzytkowy i zapragnie się go mieć nie tylko do sms-ów i dzwonienia. to ten telefon spełni jego oczekiwania. Moze posłuzyc jako odtważacz Mp3 i średniej klasy aparat fotograficzny. Polecam ten telefonik!!!

  • 0

    278. ~Malutki  2006-01-25 16:24:05  host: xdsl-4109.walbrzych.dialog.net.pl

    Ten telefonik jest naprawde spoko.Juz sie nim bawilem.Jednyny minus ze nie ma radia.Ale ogolnie na plus.PS- jest w nim stoper.

  • 0

    279. ~damian  2006-01-25 20:20:59  host: acfs210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie w jakim formacie mozna wgrac do sagema x6-2 filmy?czy odtwarza divx??prosze o pomoc.ogolnie telefonik jest swietny:)

  • 0

    280. ~Seba  2006-01-25 22:29:39  host: dif119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sagem myx 6-2 to najlepszy telefon jaki do tej pory mialem....Polecam go wszystkim ktorzy szukaja bardzo dobrego telefonu za normalna cene... Pozdro!!!

  • 0

    281. ~dudek  2006-01-26 10:55:55  host: bfp237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sagema myx6-2 jest wypasiony na maksa dokupiłem karte pamięci mini SD 512MB mp3 chodzą super narazie dostępny jest w Orange(TM) w abonamencie 50zeta za jedyne 99PLN pozdrowinonka dla wszystkich

  • 0

    282. ~Cutter  2006-01-26 21:02:03  host: cim153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super, polecam, ale bez menu Orange. Orange zepsuło tego fona.

  • 0

    283. ~Brok  2006-01-26 21:38:52  host: trz-2.czeladz.msk.pl

    Powiedzcie jak ustawic ten telefon lub program (well phone)zeby przy kopiowaniu plikow z kompa na komorke pliki zapisywaly sie na karcie pamieci a nie w wbudowanej pamieci telefonu ??

  • 0

    284.  2006-01-27 00:01:44

    Telefon jest super , aparat bardzo dobry , glosnik swietnej jakosci ogulem idealny telefon.

  • 0

    285. ~wujo  2006-01-27 11:26:46  host: acqi108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sagem co to wogole za firma jest oni nie umieja nawet zrobic modemu do neostrafdy porzadnego a co dopiero tlefon. pewnie jakies jednorazowe gowno. moj kumpel rozwalil na przystanku myx5-2 bo wiekszego szzmelcu nie mogl miec w rekach. wezcie sobie nokie 6230i to jest telefon albo chociaz n90 a nie jakies sagemy. chociaz niektorzy jezdza maluchem inni mercedesem a i to i to jezdzi tylko jak ....

  • 0

    286. ~misza01  2006-01-27 17:12:40  host: abmb48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Orange, Twój Mix 50zł, Sagemik za 299,-. Wiem, bo dam kupiłem :). Nie narzekam, całkiem przyjemny telefon, dobre zdjęcia robi, a prędkość Clurtooth zdziwiła nawet posiadacza Motorolli V3 :)

  • 0

    287. ~  2006-01-27 20:56:57  host: 80.54.4.59

    Filmiki do Sagem MYX6-2 mozna wgrywac w formacie 3gp, a najlepiej wgrywac pliki na karte pamieci poprzez czytnik kart pamieci

  • 0

    288. ~pragnę tego Sagema  2006-01-28 11:20:40  host: caw188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może mi Ktoś powiedzieć czy chodzą na nim gry ? bo ja lubię grać :) . testował Ktoś ? A karta microSD 1 GB wchodzi ?

  • 0

    289. ~Adam  2006-01-28 11:54:03  host: gamma.isb.com.pl

    Witam poluje wlasnie na tego sagema i widzac po opisach jest super, tylko interesuje mnie ile bateria trzyma jak ciagle sluchalbym mp3 z telefonu?:)

  • 0

    290. ~jurek  2006-01-28 15:48:16  host: ip-62-148-92-8.netia.com.pl

    Bateria przy ciaglym sluchaniu mp3 wytrzyma gora 3 dni, mam tego fona od kilku miesiecy, ma kilka wad i zalet. Wiekszosc z was wylewa sie nad nim wiec ja zapodam kilka wad przypominajac iz mam tego fona od kilku miesiecy wiec jestem chyba wiarygodny:

    1 w czasie dzialania odtwarzacza mp3 nie mozna nic wiecej robic (np. sms, gry)
    2 bardzo slabo rozbudowany kalkulator (sa tylko dodawanie, odejmowanie, mnozenie, dzielenie)
    3 duuuzy minus za timer gdyz nie mozna ustawic czasu gg.mm.ss jedynie gg.mm

  • 0

    291. ~Adam  2006-01-28 19:18:02  host: gamma.isb.com.pl

    EE tam takie minusy, choc zaluje ze nie mozna minimalizowac. A na pamiec wewnatrza ile mp3 srednio wchodzi?

  • 0

    292. ~Adam  2006-01-29 10:56:14  host: gamma.isb.com.pl

    Ej a nie zamuli mocno tego fona przykarcie 512mb?? no i czy jest mozliwosc 1gb do niego wsadzic

  • 0

    293. ~Agnes  2006-01-30 14:59:53  host: ntwklan-62-233-188-115.devs.futuro.pl

    Napiszcie coś o tych duchach w multimediach, bo nijak ne mogę się doczytać, co to jest. Proszę!!!!

  • 0

    294. ~misza01  2006-01-30 19:56:43  host: abme6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o wlasnie, co to sa te "DUCHY" ?? ?? ?? ?? ??

  • 0

    295. ~pragnę tego Sagema  2006-01-31 09:37:31  host: cam226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Duchy. Ja słyszałem że są to "prawa autorskie przechowywane na twoim telefonie".

  • 0

    296. ~Agnes  2006-01-31 10:53:27  host: ntwklan-62-233-188-115.devs.futuro.pl

    A do czego mi te prawa, jak nie moge go po swojemu poustawiać?

  • 0

    297. ~Adam  2006-01-31 22:49:32  host: gamma.isb.com.pl

    Masz rację duchy to są prawa autorskie przechowywane w telefonie, slyszalem ze nie ma ograniczen na pamiec w segemie czyli luzem mozna pakowac 1GB bo tylko to na razie weszlo:). Poza tym jutro odbieram moj telefon :D

  • 0

    298. ~  2006-02-01 19:45:04  host: proxies.inter-c.pl

    dzwoniu.sagemik jest zajebistym telefonem

  • 0

    299. ~woolf  2006-02-01 20:00:58  host: abmo231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon, zeby zrobic z niego cos naprawde fajnego to trzeba dolozyc na karte pamieci i kabel PC(only USB) strasznie wolny, zawiesza sie, mozna go dostac z simlockiem Orange i z menu tejze firmy. plusem jest swietna jakosc filmow,zdjec, wyswietlacz i sluchawki

  • 0

    300. ~  2006-02-02 13:48:28  host: abcs94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super.. a mp4 - filmy rewelacja...super jakość i dzwięk.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet