Sagem myX5m - opinie
Telefony Sagem Sagem myX5m Opinie o Sagem myX5m

Sagem myX5m

w sumie: 102
  • 0

    1. ~sliwa  2004-12-11 19:48:00  host: robal.asterix.pdi.pl

    telefonik jest spoko mam go pare dni i nie narzekam buziaki pozdro 7 :*

  • 0

    2. ~Matt  2004-12-27 18:28:00  host: 228-141.81-161.gts.tkb.net.pl

    Mały błąd: ten telefon ma IRDA.PZDR

  • 0

    3. ~WitekT  2004-12-28 19:21:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Matt: dzięki, już poprawione. :)

  • 0

    4. ~edytka  2005-01-23 01:14:00  host: W3Cache1.Gawex.PL

    czy wie ktos jak zlikwiodwac logo operatora?? :((

  • 0

    5. ~MONISIA  2005-03-17 12:19:00  host: host-D9ADAAF0.elsat.net.pl

    wie ktoś może jak można przez dany telefon przesyłać i przyjmować dzwonki, bo ciągle wyskakuje mi błąd

  • 0

    6. ~marek  2005-03-17 22:26:00  host: arx122.internetdsl.tpnet.pl

    ma ktoś program do wgrywania dzwonków

  • 0

    7. ~skora  2005-04-15 12:35:00  host: ahu135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ok ale irda dziala tylko w jedna strone tz.z kompa na komure

  • 0

    8. ~Chmielek  2005-04-17 18:16:00  host: adg236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sam Telefon w sumie moze być.Gdyby nie ta marna polifonia.Ale ratują go dzwonki hifi oraz wymienne obudowy.

  • 0

    9. ~>>ANINIM  2005-04-22 17:06:00  host: router.tvgawex.pl

    Przez irdę niestety z telefonów innej marki nie można przesłać na sagema .....właściwie to nie wiem poco ona tam jest skoro działa tylko z pc-kiem

  • 0

    10. ~bula  2005-04-27 13:09:00  host: aih222.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z obieraniem danych wyslanych przez podczerwień ratunku

  • 0

    11. ~CYCEK  2005-06-11 12:33:00  host: xdsl-2062.lubin.dialog.net.pl

    Telefon mam juz troche czasu i moim zdaniem jest do kitu.

  • 0

    12. ~aska  2005-06-16 11:42:00  host: 217.96.36.49

    do dupy jest ten telefon, obudowa bardzo sie rysuje tak samo wyswietlacz, marna grafika, slaba polifonia i ten beznadziejny IRDA :/
    chce jak najszybciej go sprzedać

  • 0

    13. ~trampek  2005-06-17 03:02:00  host: proxy2.satfilm.pl

    hehe mam to samo Sprzedaje tego złoma za mało kolorów i wogóle lipa ...Podczerwień nie działa ....Polifonia jeszcze nie jest taka zła :) i te dzwonki HIFI ja nie narzekam :D chce go sprzedać jak najszybciej i Kupuje sobie SIEMIENS S55 :) hehe NArax Pozdro wam ludziki :D

  • 0

    14. ~trampek  2005-06-17 03:03:00  host: proxy2.satfilm.pl

    aaaaaaa i jeszcze jedno :D BArdzo podoba mi sie jego kształt :D

  • 0

    15. ~lala  2005-06-17 15:49:00  host: 213.199.249.254

    a mi moj maly zlom nawala,tzn czesto laduje sie mimo ze nie jest podlaczony do ladowarki:D:D myslalam ze wina baterii,totez wyminilam..ale niestety,ciagle to samo:( podczerwien nie dziala,jakos zdjec otrzymywanych jest beznadziejna,gdyzn ekranik jest malutki. ale najgorsze jest to ze piszac smsa nie wiem nigdy czy pisze jednego czy dwa!!!! bo nie ma liczb ktore by mnie informowaly o tym:/ mam ten telefon 2 lata i nie wytrzymam dlugo wiecej z nim!!!

  • 0

    16. ~Tomcio  2005-07-04 12:23:00  host: gw-10.lublin.enterpol.pl

    fajny jest ale nie polecam go bo nie jest wytrzymały!! Całe szczeście ze to telefon mojego brata ja mam Alcatela OT 332 i narazie sprawuje sie dobrze :D

  • 0

    17. ~monia=)  2005-07-04 13:16:00  host: 213.192.75.2

    moim zdaniem telefonik dobry i wystarczający

  • 0

    18. ~bidzia  2005-07-05 16:03:00  host: gw01.monitorek.eu.org

    Mam problem i nie wiem co mam robić. Mam kabelek do tego fona ale nie moge znaleśc do niego żadnego oprogramowania, zainstalowałam kabel i nie moge nigdzie znaleśc programu gdyby ktoś mógł mi pomóc byłabym wdzięczna z góry dzięki z pomoc

  • 0

    19. ~agta komka  2005-07-15 18:49:00  host: nat-ld2.tvsat364.lodz.pl

    hejka! mam problem bo nie wiem jak uzywac IRDy . prosze powiedzcie mi jak to zrobic!!!

  • 0

    20. ~ewka  2005-07-25 19:57:00  host: 99.b.jawnet.pl

    mam problem nie wiem jak wylaczyc kod pin w tel w instukcji niby jest ale nie ma w tel zadnej aktywacji lub deaktywacji o ktorej tam piszą.pozdrawiam

  • 0

    21. ~KILER4-1991  2005-07-27 11:35:00  host: c1-65.icpnet.pl

    CZEŚĆ!!! Miałem i mam ale w pudełku sagema X-5m . Niestety wyprał mi sie w pralce:)Uważam że niebył taki zły ale irda i wyświetlacz do dupy:) Kupiłem sobie nowy telefon . SIMENSA CXV70. JEST SUPER COOL POLEcam go wam !!! i jjeszcze jedno moge sprzedać wyświetlacz wibracje i buzer do sagema x-5m za tanioche !! bo tylko stoi na pułce :) moge też sprzedać papiery:]

  • 0

    22. ~adi  2005-08-11 08:53:34  host: NAT-12.vlan.euronet.net.pl

    mam go juz 2 lata i nie jestem zadowolony

  • 0

    23. ~zuczek  2005-08-24 12:04:04  host: 212.244.155.98

    Ma ktos program do irdy? Bo kupilem i niemoge znalesc zadnego programu taki zwylky program nie działa

  • 0

    24. ~WRONA  2005-08-24 23:07:24  host: ahn2.internetdsl.tpnet.pl

    DOSYC DOBRY I ŁADNIE WYGLONDA

  • 0

    25. ~polifonia  2005-08-28 14:30:43  host: gateway.4en.com.pl

    Mam sagema x5-m i niewiem czy ma zdupioną polifonie czy jest tak do dupy??? Odpowiedzcie...Pozdro ludziki

  • 0

    26. ~ziom  2005-09-18 00:42:10  host: 82.115.70.15

    qrde mam problem:| jak wyslac mms`a z obrazkiem?? nie moge wczytac obrazka z tel. a probuje na kazdy sposob...

  • 0

    27. ~Adi  2005-09-28 16:32:15  host: afb26.internetdsl.tpnet.pl

    agta komka nie mozna uzywać tej IRDy bo ona jest do kotu wzasadzie niewiadomo poco ja tam dali tylko zeby miec klijentow ze telefon ma niby oiRde a irda jest do dupy

  • 0

    28. ~Wrum25  2005-10-12 23:14:07  host: router.warsnet.pl

    beznadzieja.... Irda nie działa, kalendarza ni huhu, w ogóle do bani..

    Pozdrawiam

  • 0

    29. ~luzzi66  2005-10-18 18:24:30  host: wa22.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnei chcialam sobie kupic ten model al ez tego co slysze to chybba zrezygnuje dzieki pa

  • 0

    30. ~Rodrigez  2005-10-25 22:48:15  host: agu54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to najwiekszy zlom jaki kiedykolwiek widzialem jutro wylonduje pod smochod

  • 0

    31. ~angela  2005-10-27 08:51:12  host: 193.24.220.58

    jak w tym telefonie działa podczerwień???

  • 0

    32. ~wymiana  2005-11-22 18:55:35  host: awq189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja myx5m zmieniam na myx6-2..... pierwszy nie byl zly ale zjebany wap podczerwien odbieranie tapet jakies poryte komplikacje ale przyznam ze bardzo wytrzymaly a latal po scianach obrywal ceglowka i wszystko i nawet nie steknal :) a ze fajnie przesiac sie z malucha do bmw to teraz czas na 6-2

  • 0

    33. ~m2dzia642  2005-11-26 14:23:35  host: gp2.eranet.pl

    ten fonik mam niecale 2 lata.niby jest irda ale nie dziala!dzisiaj wymienilam obudowe bo tamta byla cala porysana.aha spadla mi juz chyba 100 razy i sie nie zepsula.musze jeszcze wytrzymac z nim rok.pozdro!

  • 0

    34. ~Mirabelka  2005-11-28 21:23:45  host: 87.205.64.64

    Ludziki!!! teflon odradzam beznadzieja : ( mam do prawie 2 lata i dłużej nie pociągne; grafika do kitu, dzwonki również... NIE kupujcie go! Pozdrówki : P

  • 0

    35. ~marek  2005-12-07 15:37:44  host: an58.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny do komunikacji tzn. dobrze pokazuje kto i kiedy dzwonił, i łatwo oddzwonic. Mam w pokrowcu i nie testowałem wytrzymałości. Nie mam z nim problemów. Dośc długo trzyma bateria.

  • 0

    36. ~  2005-12-08 11:31:55  host: aog66.internetdsl.tpnet.pl

    poszukuję instrukcji obsługi do Sagem MYX5m był bym wdzięczny jeżeli ktoś mógł by podać strone na ktorej to znajdę.

  • 0

    37. ~pay  2005-12-16 19:41:38  host: duh137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest do dupy mam go rok gwarancja minela i co zepsul sie wyrzucilem go

  • 0

    38. ~allucha  2005-12-17 21:01:22  host: bwt218.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i nie jest taki zly:) wpadl mi nawte do wody(do cieplej wanny) i jakos dalej zyje. jedno co mi przeszkadza do nie wiem ile znakow wykorzystuje przy pisaniu smsa i nie wiem ile tych smsow wychodzi. ale ogolnie da sie z tym zyc. teraz mam zamiar zmienic telefon na sagem myX6-2 bo bo bardzo mi sie on podoba i sie na niego napalilam:) pozdro wam ludziki:*

  • 0

    39. ~Bartu  2005-12-27 21:38:07  host: 213.199.252.61

    Mam problem bo go właśnie zamuwiłem na allegro a widze rze to złom a mogłem simensa s 55

  • 0

    40. ~Dawid  2006-01-12 16:51:39  host: host851468237.galileusz.3s.pl

    ej Irda to podczerwien ??????????

  • 0

    41. ~Red Bull  2006-02-01 22:25:03  host: ip-81-210-96-83.netia.com.pl

    moim zdaniem to nawiekszy grat!!! NIEPOLECAM

  • 0

    42. ~visitor  2006-02-02 11:26:54  host: aalw13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Eee, no ja sam ma telefonik od 2 lat i faktycznie,do zabawy dzwonkami i tapetami to on sie nie nadaje (lepiej zainwestowac w Ericssona 6xx+) ale za to dobrze radzi sobie z podstawowymi funkcjami jakimi kazdy telefon ma sobie radzic: sms,mms i rozmowy!sprawny, dosyc dobra pojemnosc skrzynki odbiorczej no i wytrzymałość na upadki ;-P pozdrawiam wszystkich urzytkownikow 5m!

  • 0

    43. ~yoo  2006-02-14 16:33:23  host: host-ip75-133.crowley.pl

    telefonik fajny tylko hujowo ze irda dziala w jedna stroke (z kompa na komore)

  • 0

    44. ~justyna  2006-03-21 19:39:58  host: vb214.internetdsl.tpnet.pl

    chcę kupic taki telefon, ale nie wiem czy dobrze robie może ktos powie czy tak czy nie pozdro papa

  • 0

    45. ~krzyś_1989  2006-03-22 12:35:41  host: agu98.internetdsl.tpnet.pl

    spoko fonik brak mu tylko dobrej polifonii oraz pamięci.

  • 0

    46. ~vanja  2006-03-22 12:50:02  host: wan.to.interklub.pl

    mam go 2 latka nie całe nareszcie zmieniam ;p ale przez ten czas nie miałam nigdy z nim problemów :-) spoko

  • 0

    47. ~jgh  2006-03-25 16:06:10  host: dct204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    smieć padło itp irda do niczego a grafika a polifonia do kitu z tym złomem pozdro.

  • 0

    48. ~gizmo  2006-03-30 15:15:49  host: dyn240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w servisie mówią że w tym telefonie IRDa to taka podpucha bo nie działa z innymi phonami tylko z pc-kiem ...

  • 0

    49. ~survi  2006-04-13 12:30:58  host: dial-1831.jgora.dialog.net.pl

    czy ten fon odtwarza midi? jak se sciagne wapem midzialke, to polata?

  • 0

    50. ~SySuNiA_28  2006-04-14 18:01:30  host: user-87-248-85-95.promax.media.pl

    MAM PROBLEM TA IRDA MNIE WKURZA.PO H** ONA TU JEST TO JA NIEWIEM DAJE NA TELEFON 85/100!!!

  • 0

    51. ~mOTYLEK  2006-04-16 19:57:50  host: 80.48.45.248

    MAM TO KOMÓRKE TYLKO KOLORU NIEBIESKIEGO I CALE SZCZESCIE, ZE GO ZMIENIAM NA SONY EFIKSON K600I. MOWIE WAM TEN SAGEN JEST TO DUPY

  • 0

    52. ~Mozi  2006-04-18 08:16:37  host: k43.klik.net.pl

    ej mam pytanko jak uzywac irdy i przesylac mms
    i jeszcze dlaczego mam tak malo koloruw na wyswietlaczu??odp

  • 0

    53. ~masla  2006-04-18 20:02:12  host: public-gprs2693.centertel.pl

    co z tego że ma irde jak nie ma pamienci. poradzcie coś.

  • 0

    54. ~adola  2006-04-25 21:31:31  host: ip-213-17-145-114.atol.com.pl

    Mam ten telefon 2 lata, fakt ze jest wytrzymały, bo rzucam nic, depcze, gram w noge i nadal działa, ale jest strasznie zryty. kłamią ze jest podczerwień, bo nie ma, albo nie działaa [wszytskim] wyświetlacz jest beznadziejny, nieczytelny, trzeba przez lupe sie gapić. Dzwonki też beznadziejne, tylko te orginalne są normalne, nie opłaca się sciągać dzwonków, bo i tak będą odbierać do dupy. Urzerałąm sie z tym telefonem z 2 lata, i dłużej nie wytrzymam, kupuje Sony Ericsson K700i, tego telefonu nie polecam, po za tym jest brzydki :/

  • 0

    55. ~Vikaa  2006-05-31 21:04:22  host: bws212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tego koma mam od 2lat ;] baaardzo wytrzymaly na upadki ;) to jest plus ;) wyswietlacz i obudowa szybko sie rysuja. grafika "taka se", polifonia i tapety sciagane z neta kijowe ! za to bardzo łatwa obsługa, jako pierwszy fon jest ok, ale tez nie za dlugo, bo do nauki spoko, ale na wieksze wymagania polecam inny ;]

  • 0

    56. ~Paulina ;]  2006-06-01 13:19:39  host: deq204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej. Mam ten fon juz prawie 2 lata, nie jest zły bardzo wytrzymała jak każdy pisze tylko głupia polifonia no i z ta Irdą im nie wyszło :/ Ale teraz sie przesiadam na motke i bedzie dobrze;] Pozro Pa

  • 0

    57. ~malajka  2006-06-02 23:07:45  host: aki124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dla idioty ;)
    mozna rzoocac nim ...plywac z nim ...a on nic ...:))))

  • 0

    58. ~custers2  2006-06-25 14:00:05  host: ns1.solarme.pl

    dopiero co go kupiłem i jurz mnie wkurwia mie polecam tego złomu

  • 0

    59. ~custers2  2006-06-25 14:01:24  host: ns1.solarme.pl

    nie polecam

  • 0

    60. ~panczo  2006-07-11 20:09:33  host: ejw226.internetdsl.tpnet.pl

    a misie tam podoba..da sie dzwonic da sie wysylac smsy.hehehe

  • 0

    61. ~czarna  2006-07-14 12:10:49  host: dya22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel mam troche i nie nazekam na niego zbytnio obrazki wychodza mi w pozo,dzwiekitroche do bani ale niektore nawet fajnie.W formacie amr czyli tak zwane glosowe to wychodza dobrze i glosnog:)Wazne ze jest wytrzymaly muj przezyl gdzies ok.20 upadkow i jeszcze sie trzyma tylko obudowa porysowana ale zawsze mozna ja zmienic,bo ja juz ma 4:)

  • 0

    62. ~xxxx  2006-07-14 12:15:03  host: dya22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ktos che telefon tylko po to zeby sie bawic nim to ten sie nie nadaje do tego to fakt polifona cieka ale jak chodzi o obrazki to ja jakos nie nazekam znajdzie sobie obrazek dopasowany do wyswietlacza swojkego telefonu i na bank wam wyjdzie:)Bo mi wysylaja kumple przez mms po uprzednim ich przerobieniu i mam je na caly ekranik i sa wyrazne:0 fakt jest wytrzymaly tylko obudowa latwo sie rysuje ale mozna ja wymienic

  • 0

    63. ~piotek@biały  2006-07-17 14:51:38  host: dsr184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon na allegro ale nie wiem czy dobrze zrobiłem(jeszcze do mnie nie dotarł)prosze o odpowiedzi;)

  • 0

    64. ~piotek@biały  2006-07-17 14:55:01  host: dsr184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon na allegro ale nie wiem czy dobrze zrobiłem(jeszcze do mnie nie dotarł)prosze o odpowiedzi;)

  • 0

    65. ~dadzia  2006-07-18 16:51:31  host: acrr42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to jest skaza marki Sagem!!! Na początku było ok! Potem chciałam coś ściągnąć przez irde ale się nie dało (tak na prawde to wcale jej tam nie ma). Później problemy z ładowaniem bo się nie chciało ładować chociaż ładowarki mam dwie i obydwie sprawne a dwa razy byłam z tym problemem w komisie żeby naprawili!!! a potem to się jazda zaczęła bo jak ktoś dzwonił i odbierałam to albo tel. mi się wyłonczył albo nic nie było słychac bo jak się okazało to nawet w połończeniach nie było ze ktoś dzwonił, tzn. urywał rozmowe nie zapisując kto dzwonił ewentualnie spychał na poczte głosową, zdażało się że kasował z książki telefonicznej osobe która dzwoniła. A cha dodam że jak miałam podłaczoną diode to ona tak bez niczego sie świeciła albo sam telefon się świecł. I jeszcze jeden wielki minus telefonu otóż nie ma to jak blokada klawiatury. Przy włączonej blokadzie mogłam sobie klikać we wszystkie osoby jak miałam tel. w kieszeni to zadzwoniłam w tym czasie do kogoś i przez godzinę z nim ,,gadałam". Zastanawiam się czy tylko ja miałam takiego pecha z tym kalectwem. Ale jest teraz ok bo mam Siemensa s55!!! Ten tel. polecam wszystkim ale Sagema nie polecam nie tylko tego ale i wszystkie. Najlepsze są SE, Siemens, Nokia, Motorolka i Samsunga.

  • 0

    66. ~abc  2006-07-25 12:32:48  host: bzn82.internetdsl.tpnet.pl

    siemka mam ten tel 2 latka co prawda zaiwesza mi sie i irda nie działa ale tak pozatym nie jest zły idzie sie do niego przyzwyczaić:) odbiera real i to jest dobre:p pozatym jest super:) Pozdrowionka pa

  • 0

    67. ~Real  2006-08-11 22:21:47  host: dec112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc ja tez mam ten tel od 2 lat, to prawda, ze czasem sie zawiesza ale zadko. jak chodzi o irde to slyszalam ze ona dziala tylko miedzy sagemami ale nie wiem czy to prawda bo nie sprawdzalam. fakt, ze nie mozna na niego sciagac gier i nie ma sie czym pobawic ale uwazam, ze to dobry telefon. najwiekszym jego atutem jest chyba bateria- przy oszczednym uzywaniu wytrzyma na 1 kresce ponad 1 dzien. ten tel nie nadaje sie dla osob, ktore szukaja czegos na czym moglyby sobie pograc i posluchac dobrej muzy ale przeciez nie do tego sluzy telefon. mimo,ze czasem zaluje ze nie mam w co pograc, to jednak ten tel jest naprawde OK-ale tylko jako tel.:)

  • 0

    68. ~fiodor1  2006-08-22 10:00:50  host: eid155.internetdsl.tpnet.pl

    a może ktoś wie jak się ustawia licznik znaków wiadomości sms, czy też tego nie ma...? Bo to najbardziej mnie wkurza

  • 0

    69. ~Kasia  2006-08-27 22:12:05  host: bpn251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka:)ja również mam ten telefon od 2 lat:)bardzo mi się on podoba i jestem bardzo z niego zadowolona prócz grafiki..:(i pamięci>jest zbyt mała

  • 0

    70. ~marian  2006-09-05 10:57:54  host: abiy190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    już prawie 3 lata robi swoje ...oryginalne dzwonki fantastyczne... dwoma słowami: SUPER SPRZĘCIORZOR !

  • 0

    71. ~nyy  2006-09-05 17:38:51  host: host-ip158-86.crowley.pl

    tel sredni irda nie dziala ani z komorkami ani z kompem probowalem wszystkiego aale moze kabel cos da... niewiem i sie nie dowiem bo zmieniam na inny pzdro

  • 0

    72. ~sagemFanPro  2006-09-14 12:25:30  host: 62.29.133.86

    polecam super fonn :)) ja pier... mam go 6lat jesscze dziala full wypas 256 000 kolorow na wyswietlaczu xD dzialajaca irda, bloothooth, mozna nmagrywac filmy wysokiej jakosci, karta pamieci 256 ddr :)
    jest lepszy od se t230 za 2 razy najbardziej jestem zadowolony mp3 + gratis mp4 czasem mozna uzywac mp5 :)fon na ppoziomie polecam :) mozna go nabyc za 20 zl na rynku i dziala !

  • 0

    73. ~woj  2006-09-19 15:03:26  host: cxt179.internetdsl.tpnet.pl

    ty adola jaka ty jesteś głupia podczerwień działa tylko że z kompem

  • 0

    74. ~madzialenka  2006-10-04 09:00:04  host: staticline604.toya.net.pl

    Ciekawe gdzie oni mają ten kalendarz bo ja mam ten telefon 2 lata i jeszcze go nie znalazłam !!!

  • 0

    75. ~Kumiko  2006-11-19 12:17:05  host: eew226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w tym telefonie się włącza irDa? Proszę o odp!!!

  • 0

    76. ~  2006-11-27 14:15:09  host: dyi67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O widze, ze wiekszosc osob tutaj pisze ze ma zjebana irde, a ja juz myslalam ze tylko ja dostalam feralny model :/ Ogolem fon spoko [moj pierwszy fon to byl :d] tylko kapa z powodu tej niedzialajacej irdy no i nie podoba mi sie dzwiek odtwarzanych dzwonkow ktore sciagam :/ przyklad: na samym poczatku sciagnelam sobie "Trudno tak" po czym wogole nie widzialam co to jest bo tak dziwnie brzmialo a jak przeslalam na sony erricsona mamy to dzwonek brzmial normalnie :) wielki plus za wytrzymalosc, ten fon zaliczyl u mnie wiele gleb i to kilka na duze ogleglosci i byl caly i zdrowy tylko obudowe trzeba bylo wymienic :)PS.Mialam go 2 lata :)

  • 0

    77. ~monika  2006-12-25 21:40:27  host: acsy228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tel 2 latka i musze oznajmic ze mi irda równiez nie działa. zaliczył juz bardzo duzo upadków ale żyje i nic mu nie jest. dzwonki sa zrąbane i grafika tez ogólnie mało funkcji i dlatego zmieniam go na cos lepszego:)

  • 0

    78. ~Ziom Sagema  2007-03-19 20:35:48  host: aamq133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka!Ja również mam ten tel.2 lata i najbardziej wkurza mnie w nim irda,bo wogóle niedziała!!!Tylko przy takim samym telefonie czy to takie skomplikowane??Gdzie wogóle ten tel ma kalendarz?!Co musze zrobić,żeby muc ściągać obrazki lub dzwięki na ten tel??piszcie czekam!narka!

  • 0

    79. ~aruro  2007-05-30 20:08:46  host: dve26.internetdsl.tpnet.pl

    Witam was mam do was pytanie moze znacie sie na tej komorce i pewnie wiecie jak odblokowac podczerwien

  • 0

    80. ~przemek  2007-06-25 20:51:15  host: dynamic8-178.tvk.torun.pl

    mialem ten fonik niecaly rok mam do niego kilka zastrzezen 1) bateria strasznie slaba 2) obrazki przesylane mms nie wszystkie mozna bylo ustawic jako tapete ( mozna bylo je tylko wysylac innym ) wyjatkiem byly te z wapstera 3) polifonia slaba tak to nie mam zastrzezen jest bardzo wytrzymaly spad z 1 pietra byl w wannie przez 3 sekundy ( z zaslonientym glosnikiem ) jesli nie zalezy wam na bajerkach typu aparat i bt to fon jest spoko bardzo przejrzyste menu polecam

  • 0

    81. ~kasia  2007-07-07 11:08:00  host: zydowo.serv-net.pl

    jak skonfigurować mms? prosze odpiszcie

  • 0

    82. ~mecenaz  2007-07-13 16:36:54  host: s1cr1.pul.tke.pl

    Mam ten telefon od 3lat nic się nie zepsuło irda działa przez cały czas , polecam ten telefonik tym którzy dopiero kupują telefon, mam aktualnie nokie n73 ale dobrze też powrócić do starych zwykłych telefonów bez bajerów

  • 0

    83. ~sito  2007-07-22 11:52:24  host: cgw86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona i obrazki z kompa się da ściągać przez irde wystarczy mieć program My pictures and sound

  • 0

    84. ~aw  2007-07-31 01:21:38  host: bcx164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemens s55 jest przezajebisty do momentu,gdy zaczną ci klawisze eodpadać;)Dwa razy wymieniałam klawisze,ale w końcu sie rozstałam z tym telefonem:(Ale był ekstra,ale podstawowa wada,przez którą do niego nie wróce-klawisze...A twój sagem to kompletna klapa.Z moim jest wszystko oki:0

  • 0

    85.  2007-09-15 15:32:19

    Bardzo udany model, IrDa bardzo szybko przesyła [o wiele szybciej niż mój obecny k300i] i długo trzyma bateria. Niezawodny - teraz ma go mój brat [telefon ma już 3 lata] i ani razu się nie zepsół ani nie zawiesił.

  • 0

    86. ~Stjarna  2007-10-21 19:08:09  host: mtan32.alfanet24.pl

    Mam ten telefon od ponad 4 lat i naprawdę się do niego przywiązałam, teraz niestety widać już po nim znaki czasu, ale kiedyś to był przebój, kupiłam go w mixie jeszcze w Idei, jeden z pierwszych telefonów z kolorowym wyświetlaczem i takimi funkcjami. Bateria przy normalnym użytkowaniu wytrzymuje mi do 6 dni, przyciski się trochę przetarły, ale tak naprawdę to ja podziwiam ten model- przeżył tyle wzlotów i upadków i wciąż bez żadnej awarii :) Żal mi się będzie rozstać z nim, na rzecz k550i...

  • 0

    87.  2007-11-01 11:36:37

    ależ on ma javę 1.0!

  • 0

    88. ~Daga  2007-11-03 16:45:10  host: dey210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam tego fona od 4 lat (dostałam na Gwiazdkę) to mój pierwszy telefon i też uważam że jest w porządku ale przebojem był jakieś 4 lata temu a teraz?? bez aparatu, z Irdą działającą tylko z kompem i nieciekawą rozdzielczością nie pasuje mi. Na Gwiazdkę znów dostane nowy fon(lg kg800) i zobaczymy jak bedzie POZDRO SAGEM JEST COOL!!

  • 0

    89. ~Nuusia  2007-12-22 18:45:22  host: duz194.internetdsl.tpnet.pl

    Ehh .. to był mój pierwszy telefon. dostalam go 4 lata temu, i uzywalam go przez 2 lata. bylam jeszcze mala, wiec nie potrzebowlaam mp3 ani aparatu. tego telefonu uzywalam tylko do pisania esow, dzwonienia i polaczenia z netem. bo do niczego innego on sie nie nadaje. pozniej przeszkadzala mi IRDA, niby byla, ale nie dzialala z innymi fonami, i uderzal mnie brak aparatu, i zaczely mnie wkurzac klawisze. wiec wymienilam na se k300i, potem na se k700i a jutro wymieniam na se w580i. ale sagemik dla poczatkujacych telefonomaniakow jest ok

  • 0

    90. ~iiii  2008-01-16 21:43:03  host: nat1.telkonet.pl

    Mam ten telefon od początku jego istnienia. Czas go zmienić bo technika idzie do przodu, ale żal mi się z nim rozstać :-( Telefon nie do zdarcia!!! Nigdy mnie nie zawiódł!!!

  • 0

    91. ~Kangax  2008-02-15 16:54:09  host: duy163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jezeli chcesz tylko pisac smsy i rozmawiac to napewno sie nie zawiedziesz :) Jezeli cokolwiek innego to mozesz sobie darowac.

  • 0

    92. ~Dj_Semi  2008-03-12 09:38:23  host: apn-77-115-80-207.gprs.plus.pl

    Mam Sagema juz 2 lata. Moge sie o nim wypowiadac w samych pozytywach. Dzwonki i grafiki mnie nie interesuja wiec nic nie trace. IrDA działa tylko między kompem, ale działa. Spokojnie można dzięki niemu korzystać z neta co robię. No i bardzo dobry słownik T9. Jeżeli potrzebujesz telefonu który ma spełnić swoje przeznaczenie to gorąco POLECAM

  • 0

    93. ~nosek  2008-03-27 17:25:36  host: cgq144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niekapuje jak irda działa miedzy kompem

  • 0

    94. ~Kaziq  2008-07-05 11:32:44  host: hmn250.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefon kilka lat wcześniej i jest on nie do zdarcia!!! Do dzwonienia i smsowania jest wprost idealny. Tylko jest w jego danych jeden błąd bo on ma minutnik.

  • 0

    95.  2008-07-10 22:22:17

    do wszystkich,którzy nie wiedzą o co chodzi z irdą:ona działa tylko z modułami irda wbudowanymi w laptop lub podłączanymi pod USB.Z telefonami nie łączy.Za to z kompa można zrzucać praktycznie wszystko:)

  • 0

    96. ~pozytyw  2008-09-08 20:47:04  host: adgn125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZIE. polecam tego phona jako drugi, awaryjny sprzęt. no i może jeszcze jako budzik (syrena okrętowa hehe). generalnie ja mam samsunga l760 i jestem zadowolony ale jak ide na dwór albo na trening to jest super. po pierwsze można go trzymać w plecaku i nie ma obawy że zjumają. po 2 można z nim grać (na smyczy go mam) i preżyje wszystko. raz mi wypadł z kieszeni i kolega go kopnął (chyba dla jaj. no i drugi kolega stracił zęba. nie moja wina że się nie uchylił :) no a fon nawet się nie wyłączył. jak idziecie gdzies na udowe albo w miejsce gdzie łatwo mozna stracić/zniszczyć komórke to polecam

  • 0

    97. ~pozytyw  2008-09-08 20:49:44  host: adgn125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aa i jeszcze jedno oryginalna bateria trzyma tydzień, a tel ma już 4 lata.

  • 0

    98. ~karlviper  2008-11-24 18:20:43  host: 87-194-211-2.bethere.co.uk

    powiedzcie mi jak się nazywa gra w tym telefonie :) miałem go ze 2lata, nie ma na co narzekać. zgadzam się w zupełności że telefon jest nie do zdarcia. wyświetlacz mnie drażnił i tyle, poza tym trzeba iść do przodu z techniką. obecnie mam n82. zaje....fajny telefon

  • 0

    99. ~mmx  2009-02-13 18:42:07  host: 94.254.196.171

    Po 5 latach zmieniłem Sagema na Nokie N80. I cierpię. Dzięki IrDA w Sagemie można na upartego połączyć komputer z netem. I da się przeżyć!

  • 0

    100. ~...  2009-05-06 14:21:17  host: host-89-191-173-251.tvteletronik.pl

    sentyment...mój pierwszy tel. jak na tamte czasy kolorowy wyświetlacz, dzwonki hifi i wap to było naprawdę coś, szczerze nie pamiętam żadnych rażących wad

  • 0

    101. ~saga088  2010-08-10 10:08:37  host: st162.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam taki sam tele ale mi się psuje do piero go ma tydzie

  • 0

    102. ~ebi  2011-08-29 22:41:11  host: abdm54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój pierwszy telefon.. z sentymentu wydałem ostatnio 50zł zeby kupić sobie taki. pamietam tylko z nigo kojota gdy włączało sie telefon i alarm syreny okrętowej. super sprawa - Polecam :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet