Sagem myX5-2v - opinie
Telefony Sagem Sagem myX5-2v Opinie o Sagem myX5-2v

Sagem myX5-2v

w sumie: 494
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~thane  2005-09-28 20:45:03  host: bgl246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon kupiłem tydzień temu w urodzinowej promocji Ery i przy abo 20 zł zapłaciłem za niego 99 zł - i twierdze że ubiłem doskonały interes, na razie nie zauważyłem żadnej wady w tym telefonie, zdjęcia duuuuuuużo lepsze niż w T630...

  • 0

    2. ~DOGG  2005-09-29 02:44:21  host: dat68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak to nie dostrzegles wad?
    Chyba slepy jestes...lol
    3MB to tak wielka wada jak 3cm w spodniach...lol

  • 0

    3.  2005-09-29 06:28:19

    taki gadżet do 400 zł ale nic specjalnego!!

  • 0

    4. ~aga  2005-09-30 21:51:45  host: w3cache1.icm.edu.pl

    ja mam ten tel od kilku dni i sądze że za taką canę(99zl-20abonament)to świetny aparat:D ma dużo fajnych funkcji i ogolnie mi sie podoba=]

  • 0

    5. ~Nowakosiu  2005-10-02 21:24:46  host: proxy.satfilm.pl

    PODOBA MI SIE TEN TELEFONIK BO MA FAJNE MENU I WOGULE ALE MAM PYTANKOOO CZY ON MA KAMEREEEE POLECAM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bezz kitu jedyna wada jest 3 mb ale tpo niccc tammm

  • 0

    6. ~  2005-10-06 16:11:11  host: ekonpc28.umcs.lublin.pl

    Także mam ten telefon i bodoba mi sie a co do tych 3 mb to przecież zawsze można zdjęcia przenieś na komputer i w laśnie prpo tego tematu czy ktoś próbował używać do niego kabla od sagema my x5-2 czy te telefony mają takie same wejście

  • 0

    7. ~K  2005-10-08 15:06:19  host: dyy156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzisiaj go kupiłem i muszę powiedziec, ze jest bardzo fajny: zdjęcia nawet nawet, świetna polifonia, a co do tej pamięci to mi wystarcza bo telefon i tak posiada podczerwień przez którą można przesłac zdjęcia na komputer. Polecam wszystkim.

  • 0

    8. ~Blast  2005-10-10 22:41:19  host: aws199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytaie wogole przychodza mi informacje z sieci i nie moge ich wylaczcy omoze ktos ?

  • 0

    9. ~mario  2005-10-11 00:14:31  host: 217.173.176.14

    kupilem tel tydzien temu i szczerze mowiac nie mialem lepszego a mialem w zasadzie juz wszystkie firmy telefonow super zdjecia super muza(mozliwosc ustawienia mp3 jako dzwonka)no zaje... dluuuugo trzyma bateria goraco polecam wersje 5-2v

  • 0

    10. ~m0rth  2005-10-12 17:11:15  host: staticline875.toya.net.pl

    w tej cenei jet to najlepsza oferta Ery. Jedyna wada telefonu to latjaca obudowa.
    Ps.wie ktos jak sie zmienia kompozycje??

  • 0

    11. ~Daro  2005-10-14 20:43:04  host: afl118.internetdsl.tpnet.pl

    im więcej czytam o tym 3mb tym bardziej niechce go kupić choc bardzo mi sie podoba.może mi ktoś wytumaczy co to jest 3MB.plis

  • 0

    12. ~dormibar  2005-10-17 16:43:30  host: chello083144069071.chello.pl

    co polecacie myX5-2v czy też myX7?

  • 0

    13. ~lukasz  2005-10-17 21:25:38  host: aha154.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie czy tan telefon oby napewno ma dzwonki mp3 ?? bo na innej stronie czytalem opinie i jakis koles napisal ze nie :/ prosze o odpowiedz , z gory thx

  • 0

    14. ~CEZAR  2005-10-18 13:49:10  host: eg50.internetdsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON NAPEWNO MA DZWONKI MP3. WIEM BO GO KUPILEM I WGRALEM SOBIE KILKA DZWONKOW I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z ICH BRZMIENIA

  • 0

    15. ~iGoreK  2005-10-20 16:52:24  host: dbp78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ....wiEm ze myx 5-2v jest zarypisty...... i chce se go własnie kupic .....aLe sie zastanawiam czy myx 5-2 jest lepszy czy myx7.......napiszcie:P

  • 0

    16. ~komorow  2005-10-21 16:32:42  host: aru202.internetdsl.tpnet.pl

    ej, mam ten telefon i jestem z niego zadowolony, ale mam jedno pytanko:
    lepsza jest IRDA, czy kabel USB(jak kabel tyo czy pasuje on z sagema myx5-2)
    odpiszcie

  • 0

    17. ~Fenyxx  2005-10-22 00:23:57  host: bpy143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam x5-2v i fonik spoko tylko nie da rady wgrać puki co jeszcze javy na niego inaczej niż przez wap.....

  • 0

    18. ~MLODY  2005-10-22 11:04:16  host: aru202.internetdsl.tpnet.pl

    mam kilka pytan co do tego telefonu:
    CZY GO LACZYC Z KOMPEM??
    JAKIE MA ON WLASCIWOSCI??

  • 0

    19. ~Czarny  2005-10-22 16:14:55  host: aru202.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 dni i jak na razie nie narzekam.
    Chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna do niego kupic obudowy i inne dodatki??
    prosze o dopowiedz

  • 0

    20. ~igorek  2005-10-22 18:29:59  host: dan247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik od 2 dni....i jest spoko......tylko ile moze kosztowac kabel USB?? odpowiedzcie

  • 0

    21. ~marek  2005-10-28 14:42:39  host: bxi59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak dlugo mozna nagrywac filmy slyszalem tez ze mp3 mozna dawac jako dzwonek

  • 0

    22. ~kudlaty  2005-11-07 09:23:18  host: zr182.internetdsl.tpnet.pl

    kupuje go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja kumpela go ma i wymieklem. Dzisiaj go kupuje!!!

  • 0

    23. ~Kret  2005-11-09 10:04:49  host: dfn150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można ściągać mp3 z gazet na tego sagema?

  • 0

    24. ~rafik  2005-11-09 14:04:04  host: sa38.internetdsl.tpnet.pl

    czes wam mam ten telefon od godziny . jest to super sprawa ma fajnom polifonie fajne robi zdjenci wogule sie nic nie tnie jest fajny pozdro nara

  • 0

    25. ~xgames  2005-11-09 18:46:51  host: aps134.internetdsl.tpnet.pl

    TElefon jest OK. Nie wiem tylko dlaczego IRDA nie działa !!! KOLeś w salonie twierdzi , ze to wina oprogramowana !!!

  • 0

    26. ~majush  2005-11-11 01:28:50  host: djv190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorki za glupie pytanie ale czy on ma licznik wyslanych i odebranych sms tak jak w nokii 3100??

  • 0

    27. ~ulciunia  2005-11-11 10:09:45  host: al090.netis.net.pl

    Niedawno stałam się posiadaczem tego telefonu. I mam problem: nie moge wysyłać wiadomości MMS. Co mam zrobić? Błagam pomóżcie!

  • 0

    28. ~:]  2005-11-12 18:04:53  host: dhz30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od kilku godzin posiadam sagema myX5-2v i bardzo mi sie podoba. wizualnie przesliczny - ja nie mam wygladowi niczego do zarzucenia. co do funkcji musze przyznac, ze ma to co telefon miec powinien plus wiele, wiele wiecej. co do dzwonkow to jesli komus zalezy na duzej ilosci melodyjek to nie polecam, bo melodii jest okolo 10-15 a pozostale to sygnaly + caly zwirzyniec (kot, krowa, kon, pies), jakos aparatu jest dobra jak na komorke, w koncu jest to aparat do dzwonienia, a nie robienia zdjec. dla osob, ktore mialy stycznosc z wieloma modelami elefonow nauczenie sie obslugiwac tego telefonu nie bedzie stanowilo problemu. nie zaluje, ze go kupilam - jestem w pelni zadowolona :)

  • 0

    29. ~pawe2lo  2005-11-12 21:29:03  host: f157.osiedle.net.pl

    no to ja mam takie pytanie ktory fonik jest lepsiejszy siemens c75 czy sagen myx-5-2v?????? mam zamiar ktorys z tych kupic POMOCY!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    30.  2005-11-13 12:43:25

    kupiłem ten telefon tydzień temu w plusie dostałem na niego rabat w abonamencie 35zł zaplaciłem za niego tylko 1zł polecam go wada to tylkom mała pamięć

  • 0

    31. ~JaFranek  2005-11-13 14:50:08  host: cvs58.internetdsl.tpnet.pl

    Mam SAGEMA My x5-2v i narazie nie nażekam. Dobry aparat, możliwość ustawienia dzwonków w Mp3, kamerka i jawa. Ma wszystko co współczesny telefon powinien mieć.

    http://sagem.ovh.org/
    TAPETY, ANIMACJE, DZWONKI, JAVA do Sagema My x5-2v i 5-2

  • 0

    32. ~wojszczur  2005-11-13 15:12:47  host: arq226.internetdsl.tpnet.pl

    mam sobie kupic ten fon i mysle ze bedzie fajny

  • 0

    33. ~Przemek  2005-11-13 20:27:47  host: dew72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od paru dni i mysle ,ze on nie jest taki fajny jak mowicie , mam wiele wat jak: brak blothot, 3mb,ciulowe zdjecia,i nie moge rozjasnic kamery praktycznie nic nie widac:(, jakos nie podoba mi sie ten telefon

  • 0

    34. ~  2005-11-13 21:23:26  host: dhk7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolego, jesli kupiles ten telefon dla kamery to ja wspolczuje - wiadomo, ze telefon jest do dzownienia, a nie do robienia zdjec, to jest tylko dodatkowy gadzet, jesli chcesz robic filmy i fotki to sobie kup kamere cyfrowa a nie telefon :) bez urazy, ale uwazam ze ten model sagema ma wszystko co telefon miec powinien i jeszcze wiecej - jestem bardzo zadowolona z wyboru :)

  • 0

    35. ~Bart  2005-11-14 00:48:54  host: ext-gw3-rta.pronet.lublin.pl

    a czy ktos z was umie przypisać dzwonek do konkretnej osoby lub grupy osób? nie lubie jak boss dzwoni mi tak samo jak dziewczyna :/

  • 0

    36. ~Suja  2005-11-14 15:54:56  host: aqj242.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad tym czy kupic tego sagema czy moze sony ericssona k300i. Niech mi ktos doradzi ktory jest leprzy... :| prosze

  • 0

    37. ~Yogi  2005-11-14 19:42:22  host: ags243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyjaśnijcie mi rużnice między X5-2 a X5-2v no bo raczej jest niewielka mój kumpel ma ten pierwszy a ja chce se kupić ten drógi na karte według mnie telefonik super !! ...a kamre nawet ma :P

  • 0

    38. ~  2005-11-14 21:00:38  host: ags243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny telefonik !!!

  • 0

    39. ~kliczko  2005-11-16 13:19:40  host: pc134.zuromin.sdi.tpnet.pl

    starszy kupił mi tego sagema ok 2 tygodni temu i jest świetny polecam 99 zł przy bonamencie 20 zł w erze naprawdę świetny

  • 0

    40. ~Mario  2005-11-16 18:15:51  host: qu34.internetdsl.tpnet.pl

    Dziś go kupilem i już widzę że jest zawalisty!!! 3 mega pamięci to chyba jedyna wada (ale towarzyszy nie tylko jemu) jak ktoś ma kompa to sobie poradzie. Zachęcam do kupna :D!

  • 0

    41. ~dd  2005-11-16 21:03:52  host: awi186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie go kupilem ma kamere i jest swietny

  • 0

    42. ~misiu  2005-11-18 18:44:07  host: ip-85-198-238-130.broker.com.pl

    wie ktoś czy gry/tapety inne takie płatne bajery które są do myx5-2 będą na niej chodzić bez problemu???

  • 0

    43. ~......  2005-11-18 23:40:30  host: agt244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w sagem myX5-2v sie wlancza podczerwien pomorze mi ktos napiszcie cos tu prosze :)

  • 0

    44. ~  2005-11-19 10:50:26  host: host-81-190-205-109.gorzow.mm.pl

    mam tego fona=) jestem zadowolona=) tylko ta pamiec...3MB to za malo=( ale coz od czego jest kabel...dopiero zaczynam odkrywac jego zalety=) polecam!!

  • 0

    45. ~misiu  2005-11-19 12:49:08  host: ip-85-198-238-130.broker.com.pl

    do "....": Podczerwień się włącza tak: dajesz ustawienia -> łączność -> IRDA -> aktywuj. Ponawiam pytanie: wie ktoś czy gry które są do myx5-2 będą na niej(myx5-2v) chodzić bez problemu???

  • 0

    46. ~eisen  2005-11-20 18:32:42  host: avl211.internetdsl.tpnet.pl

    A jak wgrać dzwonki mp3 dp tego tela, bo prubuje irdą i jak już przejdą na telefon to pisze "odmowa"? Co jest??

  • 0

    47. ~Ninka  2005-11-20 20:28:22  host: boh44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jutro go kupuję już nie mogę się doczekać!!!!!!! W abonamencie a 20zł kosztuje 99 zł. Sądzę że nie będzie taki zły. Czy te 3 MB to aż taka wada???? Czy możan wgrywać dodatkową pamięć????

  • 0

    48. ~nIKOL  2005-11-20 20:36:24  host: boh44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zakochałam się w nim po prostu on nie ma dla mnie wad!!!!! Jest moim zdaniem cudowny!!! Polecam wszystkim!!!!! p.s. To mój pierwszy telefonik w erze za 20 zł abon.

  • 0

    49. ~angelinka#  2005-11-20 21:01:09  host: aag64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik juz od tygodnia. I co moge o nim powiedzec...hmm...jak dla mnie to jest najlepszy jaki widzialam:) dzwonki w formacie mp3, o tego zdjecia przesliczne robi oprocz tego sagem do zdjec ma kilka dodatkowych funkcji bardzo fajnych:) kamera video super sie sprawuje:) dlatego wedlug mnie telefon nie jest drogi jak na funkcje ktore posiada:) polecam wszystkim:)

  • 0

    50. ~Ninka  2005-11-21 19:32:31  host: bpg171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefonik od 2 godzinek, i jestem w związku z tym cała HAPPY. Polecam bardzo fajny. Jeszcze nie odkryłam w nim wszystkiego, ale odkryję. Mam nadzieję że te 3MB mi nie będą przeszkadzać. Pozdrowionka!!!!!!! PAPAPA

  • 0

    51. ~Młodaaaaaa  2005-11-21 22:08:17  host: dri149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kabel USB może kosztować z 15-20 zł . . . mam ten fonik bardzo fajny . . .

  • 0

    52. ~Zdziwiony S_E  2005-11-21 23:01:01  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    dziwie się że qw Orange nie ma !!! (tzn . w programie ProPozycja dla stałychn klientów" ....

  • 0

    53. ~mała  2005-11-22 16:35:55  host: host195-116-74-68.cable.wsm.wielun.pl

    kabel USB na allegro za 10-30 zł :)

  • 0

    54. ~kamil  2005-11-28 16:20:52  host: host-81-190-190-58.kwidzyn.mm.pl

    mam 11 lat rodzice chcą mi sprawić ten telefon na gwiazdke to mój 3 telefon najpierw miałem motorole v2288 kompletna hała jeszcze mam siemensa m50 dosc fajny ale sie strasznie muli i teraz na gwiastke bede miało go w erze za abonament 20 zl

  • 0

    55. ~wlascicielka sagema  2005-12-02 19:43:41  host: 195.205.11.133

    ja mam taki pytanie na ktore jeszcze nikt nie odpowiedzial a powtorzylo sie 2-krotnie
    CZY DO SAGEMA MYX5-2V PASUJE KABEL OD SAGEMA MYX5-2??? prosze niech ktos odpowie

  • 0

    56. ~Dominique  2005-12-03 01:07:16  host: host-81-190-228-150.zamosc.mm.pl

    uuu... to ja przepłaciłem :) bo wy kupowaliście w erze 99zł i 20 miesięcznie, a ja mam w plusie 79zł i 30 miesiecznie :) a telefon mam od disiaj i ogólnie ok, ale mam zastrzerzenia do jakości zdjęć... nie najlepsze, ale troche pogrzebałem w ustawieniach i sa w miarę. A i strasznie krótkie filmiki jakieś 20 sekund!! Ale cóz poradzic... a kabel USB kosztuje 99 zł do IGORKA

  • 0

    57. ~znawca16  2005-12-03 16:32:02  host: ntwklan-62-233-189-150.devs.futuro.pl

    Ej czy da sie dokupic do niej wiecej pamieci?? Jesli tak to za ile??

  • 0

    58. ~kotinka  2005-12-03 19:27:24  host: user18.11.udn.pl

    mam ten sam problem czy ten sagem czy siemens c75:)

  • 0

    59. ~pati  2005-12-03 22:22:42  host: aiv62.internetdsl.tpnet.pl

    no czytając wasze opinie na temat tego telefonu jestem podwrażeniem niemal wszystkie pozytywne. Ja dostanę ten telefon za 3 dzionki i teraz jestem pewna że dobrze wybrałam. Cieszę się że będę mieć ten telefonik

  • 0

    60. ~Piterdz  2005-12-04 12:18:38  host: pa180.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl

    Jestem posiadaczem tego telefony i jak wiekszosc osob, ktore udzielily na forym swojej opinii ja rowniaz podzielam ich zdanie ze ten telefon posiada przyjemne menu (krafika obslugi jest godna polecenia) i 3 MB pamiec w zupelnosci wystarcza. bateria trzyma okolo 5 dni (tyle trzyma po dopiero dwokrotnym ladowaniu)

  • 0

    61. ~pati  2005-12-04 12:33:37  host: aiv62.internetdsl.tpnet.pl

    Ja myślę, że te telefony są mniej więcej na tym samym poziomie i ostatecznie są tak samo dobre... Decyzja należy do Ciebie

  • 0

    62. ~DeMaX  2005-12-04 19:58:18  host: 82.177.1.21

    Wiecie co ma tego sagem myX5-2V i mam problem z pm3 otusz jak próbuje wgrać właśny urywek mp3 (wycueny w nero wave editor)(przez kabel na porty) i niby sie kopiuje i dochodzi do końca pisze oczekiwanie na potwierdzenie i sie wywala sprawdź czy telefon jest podłączony i dupa a po 15 min na telefonie sie wyświetla odmowa (zoonk) o co chodzi mam to konwertować czymś jak tak to dajciejakiś program... z góry thnx

  • 0

    63. ~znawca16  2005-12-04 21:00:00  host: ntwklan-62-233-189-150.devs.futuro.pl

    ponawiam pytanie bo mi bardzo zalezy na odpowiedzi: CZy do samsunga myX5-2v da sie dokupic troche pamieci??

  • 0

    64. ~misia  2005-12-05 11:35:31  host: sirius.osowagora.pl

    nie jest taki zły... tylko czemu nie moge zmieniać w nim kompozycji? nie mam wogóle tej opcji a wg instrukcji powinna być :(

  • 0

    65. ~matti  2005-12-06 13:36:32  host: ennyn.dsV.agh.edu.pl

    Czy ktos wie jak skonfigurowac skrzynke sms, zeby mozna bylo odbierac "Raporty Doreczen",probowlaem juz wszystkich sposobow,mam ustawione,ze niby raporty sa aktywne a i tak nie dostaje.Prosze o pomoc

  • 0

    66. ~klient  2005-12-06 13:47:07  host: bgd92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telu jest informacja gdzie sie w tej chwili znajduje jak tak to prosze o info jak to włączyć

  • 0

    67. ~PAWAS  2005-12-07 09:33:59  host: w3cache.n.INTELINK.pl

    JAK TAK WŁAŚNIE CZYTAM TE WSZYSTKIE OPINIE TO TAK MYŚLE ŻE DOBRZE WYBRAŁEM ZAMAWIAJĄC GO SOBIE NA GWIAZDKE!!! I JESZCZE ZA 99ZŁ NA ABONAMENT ZA 20ZŁ TO JEST REWELACJA!!! I MOIM ZDANIEM SAGEM MYX5-2V JEST LEPSZY OD MYX5-2!!!!! JAK JUŻ GO DOSTANE I GO OPANUJE TO SIĘ ODEZWE!!!

  • 0

    68. ~Marta :))  2005-12-07 12:28:19  host: diw220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też wybrałam ten telefon na gwiazdke i chyba dobrze zrobiła. Ogłądałam gu już i musze powiedzieć ze jest super! Robu fajne zdjęcia ni i ma kamere.. PoZdRo..

  • 0

    69. ~aga;-)  2005-12-07 15:40:45  host: bbj51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik kilka dni i moim zdankiem jest zajefajny ;-)

  • 0

    70. ~znawca16  2005-12-08 09:44:33  host: ntwklan-62-233-189-150.devs.futuro.pl

    odpowie mi ktos wreszcie na pytanie czy mozna do niego dokupic pamiec??

  • 0

    71. ~aga opole  2005-12-09 16:59:01  host: pa252.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    hej !! czy na serio on jest taki super??
    opdp szybciutko
    bo niewiem czy go kupic.

  • 0

    72. ~  2005-12-09 19:44:37  host: masterline.remcom.it.pl

    aby wyłączyć informacje o sieci wejdź w MENU-WIADOMOśCI-INFORMACJE LOKALNE W OPCJACH SKASUJ WSZYSTKIE.Kabel na allegro 18 zł + przesyłka w sklepach 35-40 Nie kupujcie bez płyty ze sterownikami. Dodatki na allegro i w punktach gsm. Odtwarza mp3. Zdjęcia są super. Wada 3 mb i narazie brak mozliwości na wgranie gier inaczej niż przez wap ale da się przezyć. Są stronki gdzie zamieszczasz sobie gre i sam ją ściągasz przez GPRS. Nie wiem jak u was ale ja nie moge zmieniać kompozycji. Nie mam ich w opcjach. Mam ten tel w ERZE. Tak czy siak mi wystarcza. A jak się komuś nie podoba nie podoba to niech nie kupuje. Od razu odradzam go tym co chcą grać na tel bo są troche mało wygodne do tego klawisze oraz tym co chcą super jakość mp3. Nie łudźcie się. 3 mb to bardzo mało. Tym co chcą mieć gadżet zabawkę do gier i mp3 polecam Motorole E398. Pozdro. Jak macie jeszcze jakieś pytania to jak bede umiał to odpowiem.

  • 0

    73. ~kicia*  2005-12-09 22:30:48  host: 158.75.244.235

    Telefon jest zajebisty!Ogólnie super!

  • 0

    74. ~anett  2005-12-11 14:19:14  host: c81-176.icpnet.pl

    ogolnie wyglad ma nienajgorszy ale ma kilka wad w postaci np. latajacej obudowy, 3Mb-to baaardzo malo wsrod dzisiejszych telefonow no i dzwonki sa takie se

  • 0

    75. ~Śniegu  2005-12-11 15:34:04  host: xh170.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko .... zastanawiam się nad dwoma fonami lepszy Sagem myX5-2 czy myX5-2v ????

  • 0

    76. ~Kolo  2005-12-11 20:30:23  host: pa127.lancut.sdi.tpnet.pl

    Ogólnie fon jest super ale wiecie może co zrobić żeby sygnał sms był odtwarzany tylko raz a nie w kółko? Mam sagema myx5-2v ale problem ten występuje w wielu sagemach. Proszę o pomoc.

  • 0

    77. ~dar_son  2005-12-11 21:12:43  host: bxm50.internetdsl.tpnet.pl

    hey czy telefonik może nagrywac filmy do wykończenia pamięci czy sa jakies ograniczenia np 30 sek?? Prosze o pilna odp :) Pozdr

  • 0

    78. ~cipka  2005-12-12 21:10:47  host: dip146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon ma zajebista wibre;;)))

  • 0

    79.  2005-12-13 18:49:35

    Taki sobie telefonik ;)
    Nic dodać, nic ujać ;)

  • 0

    80. ~asterio  2005-12-13 19:30:38  host: cgd172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje taki telefon na karte obojętnie w jakiej sieci

  • 0

    81. ~lisu  2005-12-13 19:53:26  host: 80.51.241.254

    ja dopiero kupie sobie sagema tylko niewiem czy wziąć x5-2 czy x5-2v.hyba wezme 2v kolega powiedział mi że 2v jest leprzy pozdro

  • 0

    82. ~aga  2005-12-14 20:00:20  host: dwx220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam do wyboru Nokie 6610, myx5-2, myx5-2v co polecacie?

  • 0

    83. ~GieKSiarz  2005-12-15 12:40:44  host: cgc209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupic ten fonik, duzo pochlebnych opinii na jego temat, ile miesci sie mniej wiecej zdjec, i filmikow? 3mb to naprawde tak mało?..

    Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

    TYLKO GKS KATOWICE

  • 0

    84. ~Madzia21  2005-12-15 17:11:01  host: bja174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem sagema myX5-2v termin mam do jutra mam jeszcze do wyboru nokie 6610i,LG C3300,siemensa CF65 strasznie trudny wybor wasze opinie sa podzielone i nie wiem na ktory sie zdecydowac jak mozecie to doradzcie mi plisss:):):)

  • 0

    85. ~Luk  2005-12-15 20:42:11  host: atk182.internetdsl.tpnet.pl

    Ello,mam pytanko czy mozecie wgrywać MP3-ki na ten telefon bo słyszałem że są problemy,ja chce go kupić ale zastanawiam się miedzy Sagemem myX5-2v a NOKIĄ 6030,jakie jest Wasze zdanie ? :) pozdro

  • 0

    86. ~mcickx  2005-12-16 15:46:45  host: a233.net152.okay.pl

    niemaam tego fona ale mam zamiar go kupić... Wygląda wypaśnie! nie da sie do niego pamięci dokupić?

  • 0

    87. ~Kriss_Lodz  2005-12-16 20:47:15  host: xdsl-471.lodz.dialog.net.pl

    Niestety tel nie odtwarza mp3 i jest do bani lepszy byl model 5-2 bardziej stabilny i nie mialem z nim problemu ten to osobna chistoria

  • 0

    88. ~roman  2005-12-16 21:51:40  host: server2.freezenet.pl

    siem!ja zamierzam sobie kupic ten telefonik bo uwazam ze jest zarypisty!!!z jakosci dzwonkow jestem zadowolony z funkcjonalnosci telefoniku tez taki fonik za taka oferte to sie ludzie naprawde oplaca!!!

  • 0

    89. ~pati  2005-12-17 18:52:20  host: aiv62.internetdsl.tpnet.pl

    Cześć. Myślę, że lepiej by było wgrywać przez irde, ale to tylko moje zdanie. nie wiem ile ona może kosztować trzeba zorientować sie w cenach, zapytać się w sklepie jakimś no i musze powiedziec ze ten fonik jest wypasisty !!

  • 0

    90. ~Alka  2005-12-17 19:15:53  host: cyx162.internetdsl.tpnet.pl

    jednak zdecydowalam sie na tego fona...dostane go na gwiazdke...myśle ze to dobry wybór.a tak a propo to on ma 3,7 MB!!!

  • 0

    91. ~kasia  2005-12-18 13:27:05  host: 80.54.0.98

    mam ten telefon od 9 dni i jetem z niego bardzo zadowolona chodz drogo za niego dalam to bardzo mi sie podoba.wszystko ma co potrzebne i bateryja dlugo 3ma!;]jest naprawde cool polecam go wszystkim!!!

  • 0

    92. ~znawca16  2005-12-18 21:11:21  host: ntwklan-62-233-189-150.devs.futuro.pl

    mam ten fonik jest super ale nie moge znalezc spisu nieodebranych polaczen :( prosze o pomoc

  • 0

    93. ~bolec  2005-12-21 21:14:39  host: 82.160.156.17

    cena kabla usb chyba nie przekracza 40 zlotych, ja kupuje ten telefon jutro :D

  • 0

    94. ~  2005-12-22 07:29:30  host: acsm86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja go mam na karte w mix plusie za 30 zł i musze doładowywać co miesiąc po 30 zł. wydaje mi sie ze mi sie opłaciło :) aha i swietna jakosc zdjęci i kamery :D

  • 0

    95. ~genius  2005-12-22 17:20:58  host: ard152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest do kitu, tylko 3 mb. ha....
    chociaż robi dobre zdjęcia pa :P

  • 0

    96. ~voytazz13  2005-12-22 18:01:12  host: aaxq179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od wczoraj chcialem kupic sobie k300i ale baba w plusie powiedziala ze juz wycofali ze sprzedarzy. telefonik fajny, sporo opcji, troche malo pamięci

  • 0

    97. ~Bogas  2005-12-22 21:56:07  host: dvo197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odpowiedzi na pytania :P tak telefon ma dzwonki mp3, te 3 mb oznacza ,ze masz 3 mb miejsca które mozesz zapelnic zdjeciami muzyczkami itp !!Telefon naprawde super !!!!! polecam narazie,zadnych wad nie znalazlem !!a co do tych 3 mb to wytarszy miec irde i po klopocie a ja mam wiec gites :D

  • 0

    98. ~Ania  2005-12-23 15:47:15  host: enx245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a który fon lepszy: ten Sagem czy Siemens cx65?? Błagam poradźcie!! Musze wybrać do jutra, bo mam go dostać na Wigilię

  • 0

    99. ~~~~tylko ja  2005-12-24 13:57:37  host: 217.153.161.178

    Spoko fonik ma duzy i wyraźny wyświetlacz no i super foteczki
    wada to te 3mb ale ma irde więc z łatwością na kompa mozna je przesłać a jego zaleta to głośne mp3!!!!!!!!!!!!!! I jego cena 29zł w plusmixie (jak za darmo)

  • 0

    100. ~  2005-12-24 14:45:11  host: zx178.internetdsl.tpnet.pl

    jak aparat w tym tel jest dobry to ja wam współczuje ;/ przecież on robi takie kijowe zdjęcia że aż szkoda patrzeć. Już lepiej w tym abonamencie za 20 kupic LG za 1 zl i to jest lepszy interes

  • 0

    101. ~kamil  2005-12-25 12:59:32  host: wlan0-4.srem.net

    ja nie wiem co wy widzicie w tym telefonie... moja dziewczyna go ma i sie strasznie zacina, o jakosci zdjec juz nie wspomne... siemenss cx65 jest znacznie lepszy.. a te 3mb to strasznie malo!!!! podczerwien nie chce nic odbierac tylko wysylac... siemens cx65 lub c75 bezapelacyjnie lepszy!!!! nieradze kupowac tego g*wna po roku zobaczycie... niedacie rady... ostrzegalem

  • 0

    102. ~Dentka  2005-12-25 14:33:40  host: adr22.marton.net.pl

    Mam ten telefonik i jest wypasisty. A to 3MB to wcale nie taka zła wada bo da się chyba dokupić pamięci. Wszystko am wypas...poprostu luksik. Kupiłam sobie oczko poczerwieni do kompa i przesyłam sobie fotki na kompa i jest ok.

  • 0

    103. ~Towar  2005-12-26 10:51:40  host: edt132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    igorek ja kabel kupilem na allegro za 5,5 :)
    Poszukaj moze jeszce raz wystawia, bo to byla jakas firma, ktora hurtowo chyba 100 kabli wystawila, a wszystkich na bank nie sprzedali.

  • 0

    104. ~***  2005-12-26 14:04:10  host: mielec-217.75.49.150.mielec49.ptc.pl

    kabel usb sie nie opłaca odrazy irde :)

  • 0

    105. ~Agusia:]  2005-12-26 14:12:50  host: dynamic31-190.tvk.torun.pl

    Posiadam ten telefon od niedawna, i jak dla mnie jest spoko:) Polecam:)

  • 0

    106. ~ktos  2005-12-26 18:27:01  host: czl91.internetdsl.tpnet.pl

    ile wam trzyma bateria?

  • 0

    107. ~r  2005-12-26 23:27:35  host: czl91.internetdsl.tpnet.pl

    ile trzyma wam bateria??????

  • 0

    108. ~darka  2005-12-27 14:35:04  host: dtd110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od miesiecy i jak narazie jestem bardzo zadowolona!1 robi super zdjęcia!polifonia też niezła!

  • 0

    109. ~pawas  2005-12-28 10:42:34  host: w3cache.f.INTELINK.pl

    ja z tego telefonu jestem bardzo zadowolony!!! i te 3 mb mi w zupełności wystarczają bo przecież na kompa można sobie przenieść zdjęcia i filmy!!!

  • 0

    110. ~Jinpachii  2005-12-28 17:08:04  host: xdsl-4468.walbrzych.dialog.net.pl

    Czym mozna skasowac standardowe animacje, tla i dzwieki tak by zyskac na pamieci? 3mb na mp3 to troche malo.

  • 0

    111. ~Jinpachii  2005-12-28 17:46:22  host: xdsl-4468.walbrzych.dialog.net.pl

    Mialo byc "Czy" a nie "Czym" :P

  • 0

    112.  2005-12-29 14:43:57

    Beznadzieja nie nadaje sie do niczego za taka cene, nie oplaca sie, wywietlacz 65tys kolorów a wyglada gozej od 3100, wykonanie tez beznadziejne, kolega go ma nie jest zadowolony

  • 0

    113. ~shaulin  2005-12-29 19:49:32  host: bxq146.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefon i jestem z niego zadowolony

  • 0

    114. ~KORNEL14  2005-12-30 14:38:19  host: adg96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NAJLEPSZA KOMÓRA!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    115. ~KORNEL14  2005-12-30 14:42:15  host: adg96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go tylko 3 dni ale JEST OK... tylko ile kosztuje port USB podczerwień. Odp.

  • 0

    116. ~milo91  2005-12-30 15:27:54  host: u27.softpro2.pl

    ten fon jest superrr!! chcę go sobie kupić!! co z tego ze ma tylko 3Mb pamięci!!
    igorek: KABEL USB KOSZTUJE OKOŁO 35ZŁ ale mozna go kupić na allegro juz od 10zł;d;d

  • 0

    117. ~Qbeu  2005-12-30 19:06:21  host: aczs138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do nowakosiu : Tak, ma kamere ale tylko 12 sekund nagrywania.Super telefonik mam go miesiąc, kupiłem kabel USB i jest spoko tylko pamięci troche mało :(

  • 0

    118. ~Qbeu  2005-12-30 19:08:19  host: aczs138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Cezar: Nie mogłeś sobie wgrać kilka dzwonków mp3, bo dostępne oprogramowania tego nie umożliwaiją, no chyba że przez Irde ale to co innego :)

  • 0

    119. ~KOVACS  2005-12-31 14:39:20  host: 82.160.33.3

    Zastanawiam się czy kupić sobie Sagem x5-2v Czy Siemens C65,,Niech ktoś mi poradzi ktury jest lepszy.Pozdro z Góry

  • 0

    120. ~ZieTeK  2005-12-31 19:32:50  host: dial-3771.lubin.dialog.net.pl

    mam ten tel od kilku godzin i sprawuje sie swietnie dzwonki jako wycinki w formacie mp3 brzmia swietnie i nie zajmuja duzo miejsca, filmy, i wogole tylko ma malo pamieci ale mozna sie z tym obejsc trzeba tylko wiedziec jak z niego kozystac :)nie kupujcie kabla do niego tylko irde bo irda po wymianie sie przyda do innych tel a kabel nie :) pozdrawiam P.S. irda okolo 30 zl :)

  • 0

    121. ~fliko  2006-01-03 22:07:14  host: 212.244.84.182

    Mam ten tel od 2 tygodni, jest wyj***ny!! Dźwięki mp3 rarytas dla ucha :p 3,7 mb pamieci starcza no problem:) Nich się chowa cxt65 cxt70 c75 nokia 6020 o t630 to już nie będe wspominał :/ Polecam

  • 0

    122. ~magda  2006-01-04 20:46:53  host: aou138.internetdsl.tpnet.pl

    mi rówiez suiem podoba miłam ja kupic aole jak dowiedizłam siem ze w siecie era aktywacja jest za 100zł to mnie zatkało wiec musze troche poczekac!!

  • 0

    123. ~Adi_PB  2006-01-04 20:52:56  host: host-D9ADA0C9.elsat.net.pl

    jestem zainteresowany kupnem tego telefonu moze ktos doradzi czy warto ?

  • 0

    124. ~mazi  2006-01-04 21:03:35  host: eoe129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Daro!!! to 3Mb to jest pamiec tego fona i nie jest to zbyt wiele!! ogołem fajny fon ale napiszcie mi tez czy odtwarza mp3 bo nie jestem pwien(tzn moj szwagier) zamiast tego sagema proponwałbym Sony Ericssona K700i jest zaje*****!! ma 42 mega i to wystarcza!! wiec rubta co chceta ale se lepszy!!! pozdro!!

  • 0

    125. ~sagem???  2006-01-06 22:33:12  host: abmp60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupić, nie kupić, już sam nie wiem, w avansie jest za 400 zeta, to sie chyba opłaca. Tylko niech mi ktoś powie co znaczy latająca obudowa, bo o takiej czytałem powyzej. dobrego 2006 życze

  • 0

    126. ~Alka  2006-01-07 11:45:03  host: cyx162.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od Wigilii,w MixPlusie 30zł miesięcznie,fon 29 zł.I jestem z niego baaaardzo zadowolona.Wizualnie ładny,duży i przejżysty wyświetlacz.Świetna jakość zdjęć.Dzwonki super.Bardzo fajna książka telefoniczna.Wygodna klawiatura,dobrze sie pisze SMS'y.Bateria trzyma ok.tygodnia,bez wyłączania na noc i przy robieniu paru zdjęć.Lepszy od Motoroli c651,Siemensa c65 i SonyEricssona T630.Wgrane 2 gry.Gorąco polecam!

  • 0

    127. ~jendker  2006-01-07 15:55:23  host: proxy.lublin.enterpol.pl

    nie wiem czy lepszy C75 czy Sagem MyX5-2v Napiszcie prosze o pomoc

  • 0

    128. ~:)  2006-01-07 18:36:01  host: 62.29.133.84

    Mam Sagema myX5-2v i jestem mile zaskoczony (myślałem że to bedzie plastikowa tandeta , która po 3 dniach sie rozleci alenaszczęście się tak nie stało).IrDA w telefonie dzaiła bez zarzutu, gry ma faaaajne(władca pierścieni i takie fajne samolociki).3mb miejsca nie jest dużym minusem ponieważ możena zdjęcia zgrać na kompa przez kabel USb:) Do zestawu był dołączony zestaw słuchaewkowoy oraz oprogramowanie(co jest plusem ) mimo że nie ma radia, odtwarzacza mp3 i kabla USB w zestawie(co jest ewidentnym minusem Doskwiera mi również plastikowa - srebrna obudowa jest jescze plastikowo- gumowa niebieska (ale brzydsza) Ogólnie telefonik jest baaaaaardzo spoko i baaaaaardzo mocno polecam:)

  • 0

    129. ~jalo  2006-01-07 22:12:56  host: bvy223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile trzyma bateria??

  • 0

    130.  2006-01-08 19:25:38

    Jak wyłączyć głos i wibracje razem? Jak włączam tryb cichy poprzez nacisniecie klawisza # to jak ktos dzwoni to wibracje chodzą chociaz ze sa w ustawieniach wylaczone

  • 0

    131. ~Kryzys  2006-01-09 15:13:07  host: dvh118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostałem tego tela pod choinkę. Jestem z niego super zadowolony! Podstawowe zalety i wady: zbyt mała pamięć, jakość nagrań na dyktafon (jest kompletnie do dupy - nic nie idzie potem zrozumieć), filmiki można nagrywać tylko 15 sek. a dyktafon 30 sek. Jakość zdjęć bardzo dobra, fajne kolorki, zajefajna polifonia, fajna nieślizgająca się w rękach i przyjemna w dotyku obudowa. Bateria ponoć miała być rewelacyjna ale mi nigdy nie trzymała więcej jak 3 dni. Podsumowująć, pozostaje mi tylko gorąco polecić tego phona!!! Naprawdę zajefajny!!!

  • 0

    132. ~cinek  2006-01-09 18:16:19  host: aig46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym ściągnąć jakieś dzwonki tapaty ale nie moge nic znaźć na ten telefon

  • 0

    133. ~analena  2006-01-09 19:01:26  host: aaxx252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej. Mam od jakiegoś czasu sagema na temat którego toczy się tu rozmowa. Miałabym pytanko: ile wam trzyma bateria? bo mi 2 dni, a na oszczędności- tylko ekran podświetlony 3,5 dnia. To chyba trochę mało i zastanawiam się czy nie oddać na gwarancji. Proszę o radę.

  • 0

    134. ~mimek  2006-01-10 14:13:27  host: 80.51.252.94

    mam ten telefonik i jestem z niego bardzo zadowolony!!!robi super zdjęcia jest kamerka mp3 wav i te inne bajerki.......i nie ma żadnej latającej obudowy.3mb to i tak dużo niektóre telefony mają mniej:)

  • 0

    135.  2006-01-10 17:22:17

    ja tez mam problem z kompozycjami..... szukam i nie moge znalezc nawet do instrukcji zaglodalem i nie ma tam gdzie powinno byc;/
    JKA KTOS WIE JAK ZMIENIC KOMPOZYCJE PROSZE O POMOC....! z gory dzieki;]

  • 0

    136. ~luko  2006-01-10 21:52:44  host: 80.51.180.110

    jaka jest jakość zdjęć w SAGEM myX5-2v a jaka w Panasonic SC3 gdzie jest lepsza pliska powiedzcie z góry dzięki!!!!

  • 0

    137. ~karzel  2006-01-11 08:41:13  host: dpj128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 1mca, w miare dobry, ale np. budzik jest lepszy w SE T610, sagem nie ma budzika cyklicznego, aparat zarypisty, menu nie ciekawe- trzeba kombinowac w SE T610 jest duzo prostsze, a funkcje sa latwiej dostepne. Ogolnie moze byc.

  • 0

    138. ~MUND  2006-01-11 16:53:27  host: chello087207020015.chello.pl

    jest spoko fonik :) bardzo szybko sie łączy i kopiuje z komepm przez USB :)(zdjęcia.loga muze itp)
    Ale niech ktoś mi powie jak zgrać na niego gry przez kabel czy sie wogóle tak daa jak da to jakim programem Bo MPAS gier nie obsługuje :( HELP

  • 0

    139. ~jacek  2006-01-11 20:22:07  host: egc63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefon kupiłem dzisiaj!! Koles mi wyslal dzwonek i nie moge go odtworzyc!! pomuzcie co mam zrobic!!????

  • 0

    140. ~allfather  2006-01-11 23:00:12  host: ds7.uni.lodz.pl

    Telefon mam od października. Moim zdaniem 3Mb to nie problem, jest komp i IrDA. A sam telefonik działa bez zarzutu. No i mp3 jako dzwonki (ma bardzo dobrą jakość dźwięku!). Polecam!!!

  • 0

    141. ~picia97  2006-01-13 08:41:39  host: csknet-84-234-36-202.csk.pl

    czy ten telefon ma tylko aparat czy aparat i kamerke??

  • 0

    142. ~bLoMis  2006-01-13 17:01:54  host: 80.244.157.108.ip4.tnp.pl

    telefonik porzadny zadnych wad. najlepszy jakiego wyprodukowal sagem i w cenie :D

  • 0

    143.  2006-01-13 19:04:17

    moj ma wade i nie ma kompozycj tam gdzie miec powinien..... ;/

  • 0

    144. ~szczur  2006-01-13 20:43:36  host: abse18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon to dziadostwo!!!

  • 0

    145. ~krzyshtoff  2006-01-13 23:19:19  host: 80.50.20.106

    mam telefonixa 1 miech i jest lajt, zdjecia w dobrym sswietle mega, mp3 itd spox, poli spox, kamera spox, a te 3 mb pamieci to nie jest zadna wada, pfff co wy ej??! chcecie miec kompa w kieszeni?? wchodzi na niego mega duzo fotensow i dzwonkow i wiadomo ze mozna sobie irde kupic za 50 zeta i kul, to jest telefon, podstawowe funkcje to dzonienie i smsy haha reszta to dodatki, jak za ta cene to nie ma sie co zastanawiac, mam go miech duzo zdjec pare wideo duzo dzwonkow i jeszcze miejsca na pare innych, jak bede potrzebowal zgram na kompa proste, nie hccesz nie kupujesz proste, chcesz to polecam

  • 0

    146. ~jjj  2006-01-14 02:59:02  host: w3cache.dialog.net.pl

    poczytajcie instrukcje zamiast pytac o bzdury

  • 0

    147. ~lachiesa  2006-01-14 20:39:26  host: ecq23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze o pomoc czy ten tel ma kamere czy nie i czy jest do nirgo potrzebne oprogramowanie jakieś i czy jaeśli tak jest ono w zestawie bo chce sobie odpalić taki tel???

  • 0

    148. ~tq  2006-01-15 23:50:51  host: xdsl-1004.zgora.dialog.net.pl

    kamere ma - film przerzucasz przez IRDE do kompa bez żadnego oprogramowania, ale do oddtworzenia potrzebny bedzie Ci realPlayer

  • 0

    149. ~put  2006-01-16 13:03:32  host: gw12.speednet.pc.pl

    nie kupujecie tego telefonu

  • 0

    150. ~  2006-01-16 13:04:11  host: gw12.speednet.pc.pl

    to ty se tylko pomysl ma tylko 3MB!!!

  • 0

    151. ~kamil99  2006-01-16 16:33:06  host: cez99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam w piatek kupuje ten telefon i mam pytanie ile moze sie zmiescic mp3 tak po 20-30s na tym telefonie? prosze piszcie na forum!

  • 0

    152. ~Patrycja  2006-01-16 17:13:29  host: inet1-pr.bialan.pl

    Ja chyba będe kupować ten telefonik :D Tylko nie wiem czy on jest taki dobry !! Bo jest jakis tani !! Włąsnie tylko 3 mb to troche mało !! Co ja tam zmiescze ?? No to ja już w końcu nie wiem... a ten telefon dobrze zdjęcia robi ???

  • 0

    153. ~buritka  2006-01-16 21:26:19  host: abfe139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie fonik może być...ale martwi mnie jedna rzecz :(czy wam też nie działa możliwość wysyłania mms'ów w sagemie myx5-2v ??

  • 0

    154. ~buritka  2006-01-16 22:14:14  host: abfe139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie fonik może być...ale martwi mnie jedna rzecz :(czy wam też nie działa możliwość wysyłania mms'ów w sagemie myx5-2v ??

  • 0

    155. ~awa  2006-01-17 17:11:03  host: 195.136.143.100

    ja mam ten telefonik od grudnia i uważam że jest jak najbardziej spoko. Co prawda ma bardzo krotki czas nagrywania dźwiękow i wideo ale to jedyna wada jaką dostrzegłam. Jakość zdjęc bdb

  • 0

    156. ~Mazi  2006-01-17 17:27:28  host: saturn.czajen.pl

    Mam ten telefon jest spoko. ja kupilem do niego IrDE i jestem zadowolony jest do niego kabel ale nie wiem ile kosztuje. ale IrDA jest lepsza od kabla bo pasuje do wiekszzosci telefonow z IrDĄ.

  • 0

    157. ~Lullabi ~*  2006-01-18 10:51:12  host: 80.244.159.46.mielec159.tnp.pl

    W swoich rękach miałam sagem'a myx5-2 . Zachwycałam się nim bo robi wspaniałe zdjęcia, ale teraz widzę że się będę zachwycała sagem'em myx5-2v. Dobre opinie na jego temat. Jest niedrogi , fajny :-)

    A pytanko do "thane" numer 1 wypowiedź. Abonament czy mix ? Bo ja chcę kupić w mixie (20zł) i pisze , że tel będzie kosztował mnie 129 zł. Wię?

  • 0

    158. ~bezel  2006-01-19 17:08:48  host: akx156.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon ale ja mam lepszy sony ericssona K700i

  • 0

    159. ~Pati  2006-01-20 13:48:33  host: devil.flynetwork.pl

    fonik jest śliczny, ale bateria trzyma mi tylko dwa dni :( a wam jak długo? napiszcie!

  • 0

    160. ~ewelinka  2006-01-20 16:16:43  host: abzl243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy 3mg to niezamało ??? jak sobie z tym radzicie ??? czy warto go kupowac ??? pomóżcie??"?

  • 0

    161. ~koko  2006-01-21 12:12:04  host: dyo198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon może nagrywać filmy

  • 0

    162. ~koko  2006-01-21 18:12:07  host: dya39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomocy plis ktury telefon mam wybrać Sagem myX5-2V lub Sagem myX5-2

  • 0

    163. ~Ravel  2006-01-21 18:59:13  host: dwk142.internetdsl.tpnet.pl

    wiec tak, mam ten telefon miesiac. kupiony w salonie ery w urodzinowej promocji. za ta kase telefon bardzo dobry. bateria przy srednium uzywaniu wytrzymuje ok 7dni bez ladowania. aparat wymaga dobrego swiatla dziennego, jakosc zdjec w pomieszczeniu przy sztucznym oswietleniu srednia. telefon na "plecach" ma powloke antyposlizgowa, ktora moze sie przydac, ale przy wkladaniu do kiezzeniu wchodzi opornie :P przez ten 1mc ani razu telefon nie zawiesil sie, a robilem na nim juz wszytsko. ogolnie polecam, w tym przedziale cenowym dobry telefon

  • 0

    164. ~  2006-01-21 23:18:17  host: polpak4.netilia.pl

    JEDNA WIELKA PORAZKA ODRADZAM wyswietlacze padaja, obudowa sie rusza trzeszczy, wibra jak odrzutowiec

  • 0

    165. ~daria@sobieski.home.pl  2006-01-22 13:00:39  host: host-ip20-138.crowley.pl

    Mam problem. Kupilam kabel USB wgralam wszytskie sterowniki, wszystko chodzi bardzo dobrze, ale jak zgrac zdjecia! Mala pamiec daje sie we znaki i juz mi jej zabraklo. Potrzebuje je pozrzucac na komp, a nie wiem jak. Blagam pomozcie chociazby z litosci ze jestem blondynka :)

  • 0

    166. ~becky  2006-01-22 16:26:55  host: bjg53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze ktos wie co jest z tymi kompozycjami. telefon spoko. bateria 5 dni. ogolnie OK

  • 0

    167. ~a_nia  2006-01-22 17:05:05  host: chz249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik bardzi mi się podoba mam go od kilku dni.Serdecznie polecam:-)

  • 0

    168. ~  2006-01-22 17:26:00  host: airspan-173-33-static.12.radom.pilicka.pl

    sorky jak sciagacprzesylac przez podczerwien z kompa

  • 0

    169. ~bd  2006-01-22 17:27:11  host: airspan-173-33-static.12.radom.pilicka.pl

    sorky jak sciagac/przesylac przez podczerwien z/na kompa

  • 0

    170. ~dorkus  2006-01-22 19:12:22  host: abnz152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój telefon jest super. jestem zadoolona z niego jak niewiem.

  • 0

    171. ~Krupski  2006-01-24 11:17:41  host: 201-122.is.net.pl

    Mam telefonik już od 3 tygodni i muszę przyznać żę nie sprawia problemów, dobry aparat fajna polifonia T9 też bardzo dobry i ogólnie jest spoko.

  • 0

    172. ~Pudziian  2006-01-24 20:37:51  host: niwidu.org

    Panowie i Panie troszke obiektywizmu!!!
    można dokupić w nim karty SD bo ja nie to na bank nie może słuchać mp3!!!!!
    Kto go ma dłużej nż 1 miech?? niech go oceni!!

  • 0

    173. ~Kubeksx  2006-01-24 22:45:23  host: bik192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy macie menu kompozycje bo ja nie mam a w instrukcji pisze że ma być

  • 0

    174. ~wojtek23  2006-01-25 17:11:25  host: ib.tcz.pl

    Mam problem nie moge przez port-podczerwień wysyłac wiadomości obrazkowych i dzwiękowych , jak chce to pisze ODMOWA ! co się stało ?

  • 0

    175. ~zuziowata  2006-01-25 18:24:18  host: bcv143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic ten telefonik ale mam pytanko co polecacie ten telefon czy nokie 6610i

  • 0

    176. ~Siara  2006-01-27 01:11:02  host: dsuwm-nat.man.olsztyn.pl

    Moja opinia:
    - Aparat - wystaraczający (640x480 VGA);
    - Gry - no cóż tylko przez GPRS ew. WAP;
    - MP3 - jako dzwonki czemu nie (mi przez IRDĘ wchodzą bez problemu);
    - Kompozycje - w Erze niestety nie ma, w Orange są 3;
    - Program do komunikacji z PC - "My Pictures And Sounds 7.09 PL", ew. "Sagemak 2004" - polecam ten pierwszy - obsługa wręcz jak dla 5'latka;
    - Kamera - jest (ograniczenie filmu do 15 s., format - *.3gp)
    - Pamięć zewnętrzna - nie ma takiej opcji.

    Hmm... Jak coś jeszcze będziecie chcieli wiedzieć to piszcie... Czasami tu zaglądam...
    Pozdrooo!

  • 0

    177. ~JULCZAS 313 ZIOOM  2006-01-27 15:22:55  host: acto223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CHce sE ten FOnik KUpic:)
    chyba jest fajny podobno ma zajebi*****
    ZDJECIA NO I TO VIDEO...

  • 0

    178. ~bNd  2006-01-27 22:22:18  host: 212.160.209.84

    mam telefonik okolo 5 h i mi sie podoba, ale najwiekszy ból to te 3mb bez mozliwosci doczepiania pamięci ;/, gdzyby byla taka możliwość telefonik byl by 2 x lepszy... ale nie narzekam... polifonia i te inne bajerki masa... zaj*** tel :]

  • 0

    179. ~bis pl  2006-01-28 12:09:40  host: avd119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    buuuuuuuuuuuuu

  • 0

    180. ~natalia  2006-01-28 14:11:24  host: c113-6.icpnet.pl

    mam pytanko czy mozna krecic tym telefonikiem krecic filmiki bo jestem blondynka i nie kapuje ??? oplaca sie go kupic ??? chodzi o to ze bede go miala przez 2 lata opyla sie czy nie??? niech mi ktos wytlumaczy blagam !!! :(((

  • 0

    181. ~kostek  2006-01-28 19:47:33  host: apt186.internetdsl.tpnet.pl

    bende mial ten fonik za 3 dni!!!!!!!!!!!!

  • 0

    182. ~ŁukasZ  2006-01-28 23:33:06  host: nat-go2.aster.pl

    jak dla mnie spoko, a tym bardziej że ma Infra red, aparat nawet całkiem spoko, zdjęcia nie zajmują aż tak dużo pamięci...tylko lipa troche z Javą

  • 0

    183. ~Kitty161  2006-01-29 11:05:33  host: chello087207049131.chello.pl

    Ja mam zamiar sobie kupic,za kilka dni w eraFun,widze ze opinie są bardzo dobre,więc na pewno sobie go sprawie:)

  • 0

    184. ~Łukaszos  2006-01-29 21:48:39  host: acpo241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześc mam pytanko bo mam ten fona ale mam taki problemik bo wcześniej jak miałem sagema to pamietam ze gdzieś sie wpisywało jakis kod i to było a chodzi o włącZenie tego ze pisze z kad bierze zasieg o odp prosz etu ja sobie przeczytam dziex

  • 0

    185. ~ŁukasZ  2006-01-30 10:24:14  host: nat-go2.aster.pl

    menu wiadomości->informacje lokalne->dodaj nową-> jako numer wpisz 50-> zapisz i będzie pisało gdzie się znajdujesz (pod warunkiem że to Era bo w innych sieciach nie wiem)

  • 0

    186. ~Blef  2006-02-01 09:24:45  host: alc70.internetdsl.tpnet.pl

    Mam saqema Myx5-2v jestem z niego zadowolony ale ma za malo pamieci ale to nic damy rade Ziomy !!pozdro wszstkim elo elo.YOł

  • 0

    187. ~Korki  2006-02-02 10:14:02  host: cvk178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problem nie moge odebrac filmiku co jest?

  • 0

    188. ~Puciek  2006-02-02 15:18:54  host: blv40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zaj.. ale mam problem z irdą.Nie moge nic przesyłać z telefonu na kompa,irda dziala tylko w jedną stronę.Jeśli ktoś wie jak rozwiązac ten problem to proszę o pomoc.Pozdro

  • 0

    189. ~BOSS20  2006-02-02 16:22:09  host: gw3.eranet.pl

    Kupiłem ten telefon bo podobał mi sie bardzo nawet nawet fajny fonik polecam go wszystkim POZDRO.

  • 0

    190. ~Playboy  2006-02-02 19:06:39  host: eal6.internetdsl.tpnet.pl

    Co polecacie sagem myx5-2v czy nokie 6020

  • 0

    191. ~Ula  2006-02-02 20:15:03  host: cyx26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od pewnego czasu i nie narzekam jestem zadowolona z niego a co do 3MB to dla mnie akurat żaden problem :):):):)

  • 0

    192. ~cinek  2006-02-03 17:52:22  host: aio12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepsze to czy nokia 6020 odpiszcie proszę

  • 0

    193. ~serek`  2006-02-04 12:43:03  host: ban130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie jest Camera ? do nagrywania filmików jak jest to ile go można nagrywać ?

  • 0

    194. ~mrówka  2006-02-04 16:07:08  host: amo18.internetdsl.tpnet.pl

    hejka mam ten fonik i jest super ma camerke i jest lepszy od noki 6020 polecam :)

  • 0

    195. ~GAJDENS  2006-02-04 21:13:58  host: kopalnia.proton.net.pl

    ja kupiel tel tydzien temu i jestem z niego zaodwolony tylko nie umiem sciągac przez kabel:((

  • 0

    196. ~bibmbek  2006-02-04 22:04:07  host: bfi132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telofon od tygodnia i jest zarabisty nie narzekam na niego no troszke mi przeszkadza to 3,7 mb ale jakos sobie poradze kupilem go w era fun za 130 zl i co miesiac musze kupic karte za 20 zl ale wiem ze sie oplacalo

  • 0

    197. ~Patiszonka  2006-02-05 18:18:46  host: 101-75.echostar.pl

    czy ktos moglby mi powiedziec,czemu ja biedna w tym telefonie nie slysze gluchaczy?!Buu...dzwonek jest narastajacy i jak mi ktoś strzalke pusci jeden sygnal,to dzwonka jeszcze nie slychac.Mozna wylaczyc dzwonek narastajacy?

  • 0

    198. ~BAZYL  2006-02-05 20:39:56  host: dib41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon bateria trzyma góra 3 dni.Mam pytanie do tych co go już mają - też tak krótko wam trzyma bateria.

  • 0

    199. ~Arek  2006-02-06 13:10:51  host: ddp113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten sagem to bardzo dobry telefon!!! nie ma żadnych wad oprócz małej ilości pamięci-około 3,7MB. Jestem jego właścicielem od około 6 miesięcy i nie mam powodów do narzekania! opłaca się go kupić!!!

  • 0

    200. ~*funyellow*  2006-02-06 15:02:58  host: mielec-217.75.49.150.mielec49.ptc.pl

    mam ten fonik..już gdzieś z 3 miechy..i w sumie looz.. zgadzam siem wbira straszna ale wyłączyć siem da wystarczy ustawić tryb cichy i wyłączyć wibracje. Mi przynajmniej sie to udało.
    Mam tylko problemix z fotami bo te z formatu komórkowego ( zalcam wogóle tkaich nie robić!! chyba że tylko na koma) są strasznie małe na kompie a te z większego formatu wogóle pzrez iRDe nie przeszły ;( Czy kabel USB mógłby je sciągnąc?????????

  • 0

    201. ~*funyellow*  2006-02-06 15:04:58  host: mielec-217.75.49.150.mielec49.ptc.pl

    aa i ile taki kabelek USB może kosztować???? i czy sie opyla???????
    Bo jak ma nie dawać fotosów to ... co z tymi fotami???

  • 0

    202. ~*funyellow*  2006-02-06 15:08:07  host: mielec-217.75.49.150.mielec49.ptc.pl

    a co do tej wibry to tryb cichy wyłaczać przy ustawieniach dzwonka jako "tryb cichy" i dodatkowo na sms ustwić "tryb cichy"
    Bo w innym przypadku pogło by was zaskoczyć :)
    ale nie wyłaczać przez # bo wtedy bedzie słychać wibravcje nawet jesli będą wyłączone

  • 0

    203. ~serek  2006-02-06 17:13:38  host: bdh15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kabel USB na allegro do 10 zł + koszt przesyłki do 25 -20 złotych się wyrobisz

  • 0

    204. ~kamyk  2006-02-07 15:30:26  host: bvz193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten sagem jest zajebisty

  • 0

    205. ~Mati  2006-02-07 19:55:25  host: ber217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już 2 miesiące i jestem z niego bardzo bardzo zadowolony. Bateria długo mi trzyma, zdjęcia dobrze wychodzą, kręcenie krótkich filmów tez jest spoko, obudowa mi nie lata, a co do rych 3MB to jest wystarczająco ale telefon jest do dzwonienia itp., a komurka to nie Mp3 więc 3Mb wystarczają mi na wgrywanie dzwonków i tapet... Jesdym słowem to jest zajebisty telefon. A i w komisie po dwóch miesiącach od kupna go daja mi 420 zł więc jak na ten telefon to sporo !!!!! I nie piepszcie głupot czasem że to lipny telefon bo skłamiecie !!

  • 0

    206. ~Beza  2006-02-07 20:37:16  host: 83.19.197.90

    telefon kupiłem dzisaj moim zdaniem jest wyrypany bardzo mi sie podoba polecam!!!

  • 0

    207. ~sali  2006-02-09 21:46:53  host: chello087207235046.chello.pl

    telefon super , a kabel od my X5-2 na 100% dziala bo mam taki sam kabelek

  • 0

    208. ~:)  2006-02-09 22:16:25  host: 62.29.133.84

    najlepsiejszy Z SAGEMów

  • 0

    209. ~cinek  2006-02-10 15:08:28  host: ait146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WitekT wiesz że jest nowy sagem my400x jak nie to wejdż do ery tam wszystko pisze

  • 0

    210. ~kolo  2006-02-11 08:16:13  host: 80.51.233.85

    kabel ek ok.10 eur

  • 0

    211. ~stempol  2006-02-11 10:25:39  host: aany70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem Sgema MYX5-2 i kabel usb do niego i wiem ze ten kabel tez pasuje do MYX5-2V ! :) lepszy kabel niz irda! naprawde :)

  • 0

    212. ~Bryan  2006-02-12 02:52:09  host: nat1.daminet.pl

    Telefonik mam od grudnia i prócz tej małej 3mb pamięci nie ma w nim usterek. Spuer telefon za przystępną cenę :))

  • 0

    213. ~matthew  2006-02-12 12:27:39  host: asm194.internetdsl.tpnet.pl

    mam tel juz 2 tydzien i nie bardzo jestem zadowolony co do tych mp3 to wcale ich nie ma . i ta cam jest zbyt ciemna czy wie ktos jak to mozna zmienic .

  • 0

    214. ~szymeko  2006-02-13 12:39:06  host: CMPC020-177.CNet.Gawex.PL

    spoko telefonik szkoda ze ma 3 mega ale nic mozna skracac piosenki i wrzuczc do tego koma ziomale polecam

  • 0

    215. ~  2006-02-13 12:40:14  host: CMPC020-177.CNet.Gawex.PL

    kolejne gówno sagema

  • 0

    216. ~adi  2006-02-15 17:38:34  host: zx179.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dzisiaj i nie wiem gzdie sa dzwonki żeby słuchać prosze o szybką odpowiedź z góry thx

  • 0

    217. ~adi  2006-02-15 17:41:40  host: zx179.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dzisiaj i nie wiem gzdie sa dzwonki żeby słuchać prosze o szybką odpowiedź z góry thx

  • 0

    218. ~adi  2006-02-15 17:56:47  host: zx179.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dzisiaj i nie wiem gzdie sa dzwonki żeby słuchać prosze o szybką odpowiedź z góry thx

  • 0

    219. ~anonim  2006-02-16 19:29:19  host: dly221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lepszy jest Sagem my x5-2v czy my x5-2
    Prosze o pilną odpowiedz bo niewiem co kupić!!

  • 0

    220. ~DRiVERs87  2006-02-17 14:48:19  host: abdy91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik juz praiw miecha wszystko luz tylko bateria to gora 1.5 dnia nie wiem czemu choc czesto gram powinien tzrymac dluzej :(((((((

  • 0

    221. ~kylo  2006-02-18 11:23:16  host: 83.238.238.13

    super telefonik mam go od 2dni tylko te 3mb ale to szczegol

  • 0

    222. ~mrówka  2006-02-19 20:45:03  host: amo18.internetdsl.tpnet.pl

    jakie z was czubki ...jeden sie pyta gdzie dzwonki są jakby komurki nigdy nie obsługiwał a drugi pyta sie który jepszt czy ten czy myx 5-2 przeciez to jasne jak słońce ze ta komureczka jest najlepsza...:)

  • 0

    223. ~koniak  2006-02-19 22:53:23  host: pa73.dzialoszyn.sdi.tpnet.pl

    mam ten tel juz 3 tygodnie spisuje sie swietnie ale szkoda ze ma tak mało pamieci jak na tel z kamerom i dzwponkami mp3

  • 0

    224. ~dziadzia  2006-02-20 20:51:26  host: dia223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kabel kosztuje ok 15zl na allegro :D a wie ktos może jaki jesz dobry program do wgrywania plików przez kabel właśnie??? bo ten który był z kablem jest strasznie lipny:/// proszę o odp.

  • 0

    225. ~  2006-02-22 11:06:51  host: aboj238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super zdjęcia zgrywam do komputera przez port irda (za taką cenę to całkiem niezły telefon i bateria bardzo długo trzyma )

  • 0

    226. ~bany  2006-02-22 19:25:32  host: etr211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka miałem wiele telefonów i są duużo lepsze od sagem-a ale sagem mi się spodobał jedyna jego wada to mała pamięć 3mb wchodzą jakieś 2-4 mp3

  • 0

    227. ~bany  2006-02-22 19:27:19  host: etr211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam kupować kable usb ja polecił bym kupić port irda czyli podczerwień do kompa różni się tym że nie służy tylko do telefonu kiedy kupie następny telefon to nie musze kupować nowego kabla PROSTE!!!!!!!

  • 0

    228. ~żółw  2006-02-25 12:16:08  host: host-81-190-242-242.malbork.mm.pl

    kompozycje mozna zmieniac tylko w srebrnym i tylko 3mb troche malo ale starczy

  • 0

    229. ~gosiak99  2006-02-25 14:50:59  host: 195.116.81.157

    Ja mam ten telefon w siecie era i jakos pierwsze slysze zeby odtwarzal on mp3;/ moze ktos tu myli pojecia..jest funkcja nagarania dzwieku i ustawienia go jako dzwonek ale mp3...nie sadze.

  • 0

    230. ~malutka  2006-02-26 13:43:14  host: aup42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej...ja mam ten fonik 2 tygodnie..robie zdjecia filmiki, puszczam pelno sygałków i telefonik trzyma 5 dni! Zdjecia sa duzo lepsze niz w nokii 6020 (ktorą mi ukradli ;()) wyswietlacz spoko tylko bardzo czuly..troszkę dzwoni lipne są -slychać male szumy ale nie przeszkadzają w niczym! I obudowa nie lata mi ;)..

  • 0

    231. ~asiek  2006-02-26 14:19:33  host: aks210.internetdsl.tpnet.pl

    Mam prośbę czy ktoś kto ma ten tel.może mi napisać czy polifonia jest lepsza niż w sagemie MYC-3b i czy dzwonki są głośne.Mam jeszcze pytanie czy ten telefonik posiada kamere i czy można filmy nagrywać.Prosze o szybką odp.Pozdrawiam

  • 0

    232. ~k  2006-02-27 14:37:11  host: abqq198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon ma bardzo fajne funkcje dobrze robi zdjecia i filmy jednym słowem coooooooool

  • 0

    233. ~cygan  2006-03-02 08:40:59  host: eac250.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon prawie OK.Wada to obudowa trochę luźna od nowego i bark przejżystego podziału na połączenia odebrane i nieodebrane itp.

  • 0

    234. ~Misza  2006-03-03 20:36:31  host: acgi226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik spox. Tylko mi się ... mi się... wiesza :( wPrzede wszystkim jest wytrzymały przeżył pare upadków :)

  • 0

    235. ~Tomek  2006-03-04 14:57:18  host: cj18.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik ok. 5 miesięcy i ma wady i zalety:
    -nagrania wideo i dyktafony tylko 30s.-
    -obraz z wideo troche za ciemny-
    -zdjecia są dobre, można rozjaśniać przy robieniu, zoom - zdjęcia na ++
    -dźwięk w brzmieniu jest super++
    -po tych 5 miesiacach odpadł mi kawałek farby z obudowy--
    -bateria wystarcza na max. 115 godzin (zamiast 320)---
    -ekran rozjaśnia się znacznie gdy telefon nagrzewa się podczas rozmowy z temperatury pokojowej do temperatury bliższej temperaturze ciała ludzkiego---

  • 0

    236. ~kinga  2006-03-05 14:46:51  host: acwd127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taakkk super jest tylko szkoda ze mi sie podczerwien po miesiacu popsula nie wiadomo czemu:/

  • 0

    237. ~Zoltar Będzin  2006-03-05 23:38:17  host: re117.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    Mam go już prawie dwa miesiące i dla mnie jedyną wadą jest to że tak słabo trzyma bateria bo wcześniej miałem Nokie która nadal w tym temacie niestety jest górą!

  • 0

    238. ~jutka  2006-03-07 10:11:47  host: dynamic222-186.tvk.torun.pl

    kabelek kupiłam za 30 zetów ale sie opłacało

  • 0

    239. ~hary  2006-03-09 15:55:41  host: abny184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest tycio ch............. bo niemozna do niego wgrac gierek przez irde lub bluetooth.
    Wie ktos czemu nieda sie "ukryc" odtwarzacza mp3 by np zagrac lub cos napisac.
    A niedaje dzwieku sms w czasie sluchania.

  • 0

    240. ~Siwy  2006-03-11 19:09:34  host: pb53.konin.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam ten telefonik. jest całkiem fajny. tylko ma za mało pamięci. żeby miał chociaż 10 mb

  • 0

    241. ~nieqmata  2006-03-13 09:16:32  host: 85.219.244.12

    czy telefon ma podczerwień ? :D:D tak w ogóle to jakim skrótem sie określa tą podczerwień ? :/

  • 0

    242. ~Baraszko  2006-03-14 09:08:04  host: dex238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W opisie technicznym nie ma nic o mp3, polifonia jest 16 tonówka czy 40? Jak brzmią dzwonki? Mam nie miłe wrażenie że ten telefon ma słabą polifonie

  • 0

    243. ~edii  2006-03-18 13:25:10  host: w3cache.strong-pc.com

    mi też sie podoba ten telofon ale też niewiem ile kosztuje kabel USB

  • 0

    244. ~zbut  2006-03-18 15:29:16  host: abxq222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest fajny

  • 0

    245. ~kgckg  2006-03-19 21:18:50  host: aoa215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam ten telefon i jest fajny tylko ze nie chce mi wysyłaś mms'ów i nie wiem dlaczego moze ktoś wie jak ustawić to zeby mozna był wysyłać piszcie prosze was i jak najszybciej

  • 0

    246. ~widzewiak202  2006-03-22 12:02:59  host: acqn242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefonik od tygodnia i jest poprostu wyczesany!!!! MP3 normalnie działa!!!!

  • 0

    247. ~olcia1505  2006-03-25 13:26:53  host: acre207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie gdzie znajde program do tego telefonu do podczerwieni?

  • 0

    248. ~wojtek0  2006-03-26 12:53:36  host: bvm126.internetdsl.tpnet.pl

    nawet dobry tel ma kamere i aparat ale malo pamienci to troche wkurza

  • 0

    249. ~gg2213181  2006-03-26 18:37:47  host: w3cache.swnet.pl

    kto mi pomoze wrzycic zdjecia na komputer

  • 0

    250. ~kudlaty1  2006-03-28 17:02:34  host: deimos.koszecin.net.pl

    Mam pytanie do wszystkich posiadaczy tego phona. Czy wam też tak głośno chodzi wibrator?Ja swój prędzej usłyszę niż poczuję. Masakra...

  • 0

    251. ~oko  2006-03-29 13:17:39  host: cot232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    luks telefonik fajne zdjecia fajowy wyglad łatwy w opsłudze i ma kamerke

  • 0

    252. ~rafał  2006-03-30 17:35:08  host: abbn193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie gdzie ustawia sie kompozycje :):)a tak to fajny fonik

  • 0

    253. ~Michas  2006-03-31 11:55:31  host: adq134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telofon juz pół roku i stwierdziłem ze ma takie cechy które sa naprawde ważne po 1 Bateria trzyma mi z 8-9 dni przy średnim korzystaniu 2 sprawa klawisze ładnie posutawiane ładnie sie pisze 3 sprawa naprawde wazna ten telefon jest niesamowicie wytrzymały jedynym jego słabym pkt jest szybka przy wyświetlaczu na obudowaie reszta nio zajeista i naprawde wytrzymały

  • 0

    254. ~  2006-04-05 21:02:10  host: bly225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kabel nówka jest drogi wejdz na allegro

  • 0

    255. ~latino  2006-04-05 21:05:47  host: bly225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ma te 3mb ale dzielone chciałem sobie przegrać melodje od k750i i mi pisało że nie ma miejsca na liście a takto może być ten telefon

  • 0

    256. ~Patryk  2006-04-07 19:33:58  host: cin118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3mb to jakby 3 mp3 słabej jakosci ja za taka cene kupiłem se k 700i (450 zeta) i jest zajebisty wyswietlacz lepszy soft wypas, bluetoch no i 40 mb, ten sagem to porażka za taką cenę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    257. ~daniel  2006-04-12 16:54:26  host: acto161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go już 4 miesonce i niema rzadnych wad i jestem z niego zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    258. ~Pauler  2006-04-12 18:53:07  host: 210-103.compnet.com.pl

    Sagem jest super mam go juz pare miesiecy i jestem bardzo zadowolony. Zdjecia naprawde niezle!

  • 0

    259. ~c5.blox.pl  2006-04-15 17:09:57  host: gi194.internetdsl.tpnet.pl

    mi ten telefonik przypasował, chociaż zastanawiam się, czy nie kupić nokii 6600 z komisu, bo ma wymienną kartę pamięci. W każdym razie telefon jest przytulny bym powiedział, ale nie jest to osiągnięcie techniki, tylko telefon z bajerami.

  • 0

    260. ~Bobo  2006-04-17 19:16:06  host: 213.76.172.149

    Mam ten telefon z 3 miechy i uwazam ze jest beznadziejny, strasznie awaryjny,miałem juz w tym okresie problemy z mikrofonem,aparatem. Szczeze go niepolecam.

  • 0

    261. ~smerfetka;->  2006-04-18 13:24:12  host: ase246.internetdsl.tpnet.pl

    Moj telefon mam jakies dwa miesiace i uwazam ze jest ok!!Nie psuje sie ani nie szwankuje na szczescie!!Dzwonki mozna przesylac wiec sa fajne!!Moim zdaniem telefon jest do tego zeby miec kontakt a nie do tego zeby sie nim bawic dlatego jestem bardzo z niego zadowolona!!POZDRO DLA WSZYSTKICH Z KLUBU smefetka:~)=-)

  • 0

    262. ~looky  2006-04-21 21:08:34  host: host-81-190-101-40.rzeszow.mm.pl

    ile srednio zdjec sie na nim pomiesci?

  • 0

    263. ~GiBoN...  2006-04-22 17:26:23  host: ip-81-210-100-178.netia.com.pl

    telefon kupiłem w abonamęcie 20zł i zapłaciłem za niego 99zł i to był dobry interes i wybór,telefon ma wszystko co potrzeba do szczęścia,jedyną wadą tego telefonu to jest troche duży,mugłby być odrobine mniejszy i lżejszy!! osobiście zachęcam do zakupu (SAGEM My X5-2v) bo to dobry telefon...pozdro dla palaczy zieleni ! ! ! ! :D:D:D

  • 0

    264. ~Blef-X  2006-04-22 17:41:01  host: alc70.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon juz z 3 miechy . kupilem se kabel do niego i niemam dobrego programu moze ktos zna jakis link z programem wypasionym zeby muc przeslac zdiecje lub film ;] pomuzcie prosze was !! :-) a da sie zrcucic film przez kabel ? poszukajcie tego linka bardzo was jeszcze raz prosze to dlamnie warzne ;] yol yol yol Pozdro dla was Yiomy

  • 0

    265. ~Kamil  2006-04-24 14:42:45  host: dis2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i mam pytanie do niego, bo w katalogu nie mam żadnych filmów, a pamięć pokazuje , że jest zajęte 2% przez filmy. Co z tym zrobić?

  • 0

    266. ~bartek  2006-05-01 16:17:35  host: etx89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik jest naprawde fajny. jedna jego wada jest mala pamiec a pozatym jest ok;-) polecam go

  • 0

    267. ~asiunia  2006-05-02 20:23:32  host: czj130.internetdsl.tpnet.pl

    świetny telefonik.O wiele lepszy od sonny ericson k 300i

  • 0

    268. ~mr_enigma  2006-05-05 23:14:40  host: 3.76.classcom.pl

    Wie ktoś czy w Sagemie myX-5-2V można pisać długie sms-y? A tak wogóle to sms-y pisze się w miarę płynnie?

  • 0

    269. ~  2006-05-06 16:44:40  host: bbq244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefojni robi fajne fotki , dzwiek hi-fi tylko trocze mała pamięć 3mb

  • 0

    270. ~Wieczorek  2006-05-08 09:07:55  host: efu188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telfon ogolnie jest fajny jedyna jego wada jest ta ze ma malo pamieci

  • 0

    271. ~miś  2006-05-09 16:46:14  host: dga51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest fajny. Ma mało pamięci, ale jest ok. Nie radzi sobie z javą przesyłaną przez kabel lub irde. Można nagrać tylko max 30s filmy i to jest wyczyn, przeważnie nagrywa się ok 15s. Dzwonki ma fajne, zdjęcia ok. Ma małe wady o których napisałem. Mam go 4 miechy i uważam, że mimo tych wad jest świetny. POLECAM!!!

  • 0

    272. ~miś  2006-05-09 16:48:40  host: dga51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest fajny. Ma mało pamięci, ale jest ok. Nie radzi sobie z javą przesyłaną przez kabel lub irde. Można nagrać tylko max 30s filmy i to jest wyczyn, przeważnie nagrywa się ok 15s. Dzwonki ma fajne, zdjęcia ok. Ma małe wady o których napisałem. Mam go 4 miechy i uważam, że mimo tych wad jest świetny. POLECAM!!!

  • 0

    273. ~kuraseek  2006-05-09 17:18:36  host: bfh170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to ten sagem ma mp3 czy nie ???

  • 0

    274. ~YoOoGi =)  2006-05-09 17:22:25  host: abra13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Git Telefonik Mam go jakies pół roczku i nie zauwazyłem zadnych większych wad =] no moze mało pamięci troche heh i najfajniejsze że ma mp3 :] nice phone

  • 0

    275. ~  2006-05-11 00:46:26  host: nat3.system.szczecin.pl

    JA znam ten telefon jak własną kieszeń. Bo mam go prawie 3 m-ce. Powiem szczerze polecam . Wchodzi około 45 zdjęć w miarę schludnych do oglądania na monitorze . Zawsze można zretuszować troszkie;-). Aparat nie lubi mocnego słońca. Opcja robienia zdjęć w ciemnych pomieszceniach jest skuteczna ale róznie z tym bywa. Zapełniłem go celowo zdjęciami i prawie wcale sie nie zmulił. Filmy prezentują sie nieżle na wyswiatlaczu, serio. Są oczywiście bez dźwięku. Jeden filmik zajmuje około 100 kb. Dyktafon nagrywa kawałki po 30 sekund. NAgrania są naprawdę dobrej jakości. Ten telefon jest naprawdę dobry. Dokupcie sobie do niego irdę. Zawsze ją wykrywa. Polecam, narta.

  • 0

    276. ~szefo  2006-05-12 13:19:24  host: bnz122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon o d pol roku i to co mine w nim denerwuje to to ze wyswietlacz jest slaby, pasywny CSTN 65tyś jest do niczego w zime traci na kolorach w lato przy duzym sloncu widac tylko odbicie twarzy. probowalem przez IRDA wgrac jave niestety nie wchodzi do tego tel. probowlaem rowniez wgrac mp3 ale tez odmowa dostepu (moze cos zle wgrywalem, nie wiem) słyszalem ze do tego tel jest jakis program czeski sagemak ale nie probowalem z nim nic robic moze wam sie uda:D. Jeszcze jedna wade zauwazylem ze filmiki krecone przy swietle pokojowym sa CIEMNE zupelnie nic nie widac-potrzebne jest slonce do filmikow :P Mimo tego podoba mi sie ten tel. uzywam go raczej do dzwonienia i smsow niz do filmow i zdjec czy tez jako mp3

  • 0

    277.  2006-05-12 22:52:27

    Witam mam ten fonik od miesiaca jestem z niego bardzo zadowolony co prawda ma tylko 3 mega pamieci ale dla mnie jest to wystarczajace. Mam pytanie czy kabel do myx5-2 bedzie pasowal do 5-2v ??? bo nigdzie nie moge dokupic do v.

  • 0

    278. ~Pati  2006-05-13 13:53:36  host: bsr66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy wie ktoś ile ten telefon kosztuje?
    Bardzo zależy mi na odpowiedzi!

  • 0

    279. ~Lalana  2006-05-13 13:58:01  host: bsr66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ktoś z was zna cenę tego telefonu?

  • 0

    280. ~pawel  2006-05-17 07:43:24  host: host-81-190-172-233.lomza.mm.pl

    okolo 300-400 zl

  • 0

    281. ~Wąski  2006-05-18 12:54:23  host: etu166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogulnie to tel mam już pół roku i ogulnie jest ok. tylko raz na jakiś czas na ekran robi sie cały czarny po czrm telefon sie resetuje. a tak ogulnie to z******* telefon

  • 0

    282. ~kolo  2006-05-18 20:39:28  host: acx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jego jedyną wadą to to ze ma mało pamieci

  • 0

    283. ~siniol  2006-05-19 16:59:52  host: abk26.internetdsl.tpnet.pl

    ten fonik jest poprosu gicior!!!!:)POLECAM!!

  • 0

    284. ~kamil  2006-05-24 09:13:01  host: bis157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedyna wada to to że ma tylko 3 mega pamięci i można nagrać tylko siedemdziesiąt pare dzwonków.
    czy wy też macie problem z dzwonkami????????
    odpowiedzcie.pozatym polecam

  • 0

    285. ~Lalana  2006-05-24 17:21:31  host: btb5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ty Kamil byś wreszcie przestał o tej pamięci, co? Zaciąłeś się czy co? Już każdy zdążył przeczytać o tej pamięci

  • 0

    286. ~kicia  2006-05-24 18:12:43  host: s183pc43.mmj.pl

    super jest ten telefon i go bede miała

  • 0

    287. ~kicia  2006-05-24 18:13:20  host: s183pc43.mmj.pl

    super jest ten telefon i go bede miała

  • 0

    288. ~nusia  2006-05-26 16:10:32  host: bis118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie dotyczące tego fona, otóż miałam styczność z sagemem myX5-2 i w nim jest cos takiego jak "kompozycja". Czy to jest równiez w myX5-2v? bo nie moge znależć

  • 0

    289. ~korek  2006-05-26 16:35:51  host: byd138.internetdsl.tpnet.pl

    ej ma ktos fajne strony z programami i dzwonkami za darmo do sagem myx5-2v piszcie do mnie nawet kiedy mnie nie ma moj nr 6192254

  • 0

    290. ~turzanin  2006-05-28 12:35:09  host: cgk169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm coz by powiedziec o tym telefonie zaczne od tego ze bede go miec w tym miesiacu na abonamencie z plusa mialem podobny wiec wiem na co chodze. wady: mala pamiec i filmiki do 30s. zalety jak na swoja cene to ma nich bardzo duzo mp3 aparat(wideo) najglosnieszy z telefonow(system głośnomowicy to poprostu wypas)proste i schludne menu( troche mnie denerwuje ze brak grup telefonicznych tylko do kazdego trzeba numer przypisywac ale to moja opinia dal kogos to jest zaleta)irda mocna obudowa dobra bardzo dobra wibracja( poprostu wiecie ze on dzwoni)łacznosc z telefonem przez usb i irde duzy wyswietlacz( 65000 kolorwo nie rozumiem jak mozna na niego narzekac jak na ta cene jest boski)malo awaryjny solidna konstrukcja a po zatym to design telfonu jest zarombisty(dla nie wiedzacy ch co znaczy slowo design to wygląd;) )wszelkie pytania mozna pisac po numer gg 5641123 albo dla uzytkownikow tlena login turzanin!!! polecam kupno tego telefonu!!!!!!!zalatwiam juz taki telefon od 250 do 350 zl

  • 0

    291. ~Garbacz z 11gim  2006-06-02 17:55:30  host: cus82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już rok i jest zajebisty pewnego razu na plaży wpadł mi w pich i zalała go fala nic sie nie stało tylko troche jedzie nie jest to nokia ngage ale mało pali

  • 0

    292. ~frycia  2006-06-06 22:19:19  host: 44.45.33.65.cfl.res.rr.com

    ten telefonik jest cudny bardzo go lubie aktualnie jestem za granica i musialam zostawic go w domu ale bardzo za nim tesknie przywiazalam sie

  • 0

    293. ~spedY  2006-06-11 16:52:40  host: tc138.internetdsl.tpnet.pl

    siemka mam sprawe , mam ten fonik od jakiś 5 mc-Y ale dalej nie rozkminiam czy on wkońcu ma stoper czy też nie ... jeśli ktoś coś wie niech napisze plisss.... no i jak wie to kaj on jesss... nie

  • 0

    294. ~marta  2006-06-13 17:23:02  host: 213.77.55.103

    czy można zniego zdjąć sim-loca?

  • 0

    295. ~Tośka  2006-06-15 12:46:02  host: dzv62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka ten tel jest zajefajny. Bardzo prosty i obsłudze i funkcjonalny. Niestety jak już było wspomniane do filmików potrzebne jest duże światło. :) Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do kupna!!

  • 0

    296. ~seba  2006-06-17 13:49:38  host: 80.50.255.42

    czy on naprawdę ma tylko 3mega pamięci????

  • 0

    297. ~wasup  2006-06-17 22:08:47  host: hsiproxy.astra-net.com

    Telefon może i fajny, ale 3 mega pamięci, nawet jak masz całą wolną to sobie mp3 ważącej 2 mb nie wgrasz. Po prostu się nie da. Za ok. 300zł masz wszystko: mp3, aparat, IrDA i wiele innych bajerów z których nie można korzystać. Z mp3 bo za mało pamięci, zdjęci są słabe. ODRADZAM, za tą cene można mieć SE K300i.

  • 0

    298. ~arko  2006-06-18 15:09:34  host: drn175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zgrać nieciętą mp3 na tego złoma
    ????

  • 0

    299. ~wasup  2006-06-18 17:34:05  host: hsiproxy.astra-net.com

    Polecam podzielić taki plik Total Commanderem. Jak podzielicie na 1,2MB to wejdzie. Jednak nie będzie mieli wtedy całej piosenki (gdzieś ok. 40-50sek.) Można także zrobić z mp3 .AMR, ale wtedy jakoś dźwięku jest słaba. Do tego polecam programy do telefonów Nokia :) DZIAŁA. Sprawdzone. Objętość spada do 300-400KB, więc w sumie się opłaca. Największą wadą tego telefonu jest mała pamięć... Niestety, bo tak to jest ok.

  • 0

    300. ~wasup  2006-06-18 17:49:29  host: hsiproxy.astra-net.com

    A jeśli chodzi o sim-locka to oweszem i można, ale raczej w serwisie :( Pozdro. A jeśli chodzi o aparat i kamerkę to są do d.... Nie moge, ale porównam go do SE K300i, tam możesz filmy nagrywać ile chcesz( na ile ci pamięci starczy) a tu 20sek. Fotki są o niebo lepsze z K300i. JESZCZE RAZ ODRADZAM. A jak go kupowałem to miałem do wyboru SAGEMA i (uwaga!!!) tańszego (20zł,ale zawsze) SE. No i wybrałem to coś.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet