Sagem myX5-2 - opinie
Telefony Sagem Sagem myX5-2 Opinie o Sagem myX5-2

Sagem myX5-2

w sumie: 284
  • 0

    4. ~ząbek  2004-11-13 14:56:00  host: pa136.szklary-gorne.sdi.tpnet.pl

    naprawde macie racje to naprawde cacko

  • 0

    5. ~faja  2004-11-13 17:57:00  host: acu204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od wczoraj...naprawde super telefonik!!bardzo ladne menu!!

  • 0

    6. ~Emiloss500  2004-11-17 22:30:00  host: proxy.tkk.net.pl

    Mam ten teloefonik jest naprawde wypas!!!ale niestety niemozna znaleźć do niego gier java jezeli ktos by znalazl niech napisze w swoim komentarzu dzięki!!

  • 0

    7. ~Xarb  2004-11-22 20:47:00  host: avd101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super zajefajny fon z porównaniem z simensem c65 to jak porównać BMW Z3 z maluchem polecam wszystkim !!!!!!!!!!!

  • 0

    8. ~SUPER  2004-11-22 20:49:00  host: avd101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tlefonik full wypas, super zdjęcia 640 - 480 nawet w nocy wychodzą i super mocna bateria trzyma tydzien kupujcie go POLECAM!!!:-)

  • 0

    9. ~zawiedziony  2004-12-01 22:38:00  host: serwer.tvgawex.pl

    Też go kupiłem, ale sprzedaje, bo pomimo naprawde zaskakujących możliwości, nie idzie ściągnąć Sim-locka..:-(((

  • 0

    10. ~Istari  2004-12-08 16:20:00  host: bed235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie między nim a simensem CX65. Co mi poradzicie? Naprawde nie wiem którego wybrać. Aha i napiszcie co wam sie w nim najbardziej podoba i czy nie ma jakiś wad.

  • 0

    11. ~skiz  2004-12-09 17:36:00  host: 213.155.167.42

    Wiecie może jakie kolory tego fona są dostępne u polskich operatorów bop mam zamiar sobie sprawić to cacko niedługo

  • 0

    13. ~szef  2004-12-10 13:17:00  host: aij42.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to najlepsze ze wszystkich doruwnuje nawet SE K700i tylko nie w aparacie.
    Jeden minus tego telefonu to mała pamięć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    14. ~toomasz  2004-12-17 22:37:00  host: bvz205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki telefonik mi polecicie samsunga X600 czy tego właśnie powyzszego sagema??

  • 0

    15. ~bartosh  2004-12-22 17:20:00  host: 195.117.61.1

    Chce sobie zapodac sagemem ale interesi mnie w jakiej rozdzielczosci mozna robic zdjecia i czy nie ma zadnych problemow z komunikacja przez IrDA z innymi fonami i z kompem. Jeśli ktoś mógłby podać mi takie informacje to byłbym bardzo wdzięczny...

  • 0

    16. ~szeptak  2004-12-23 22:25:00  host: as3-161-189-ppp.szeptel.net.pl

    szczerze...najgorszy telefon jaki miałem a miałem około 12.nie ma podstawowych funkcji jak ustawienie czsu wygaszacza,liczniak połączeń, podzielenia na poł.odebr,i nie odebr. polifonia w 3510i to wypas przy tym gównie, szczerze. Telefon bardzo szybko traci na wartości, prosze nie porównujcie simensa cx65 albo sony K700i,a C65 to miód.do dupy wyświetlacz t630 to niebo w porównaniu z tym,a i telefon jest wo...lny,pisanie smsów to uręka. dzisiaj własnie go sprzedałem,miałem szczęście ze ktos go kupił bo nikt nie chciał. naprawde nie polecam.sagem to dobre tunery TV robi ale nie telefony.

  • 0

    17. ~Mikołaj  2004-12-23 23:30:00  host: host-ip218-223.crowley.pl

    mam ten telefon od 4 dni dosyc długo zajmowało mi poznawanie jego funkcji, jest ich bardzo duzo. :) Telefon jest solidny praktyczny w wygladzie. Aparat w Sagemie myX5-2 bardzo mile mnie zaskoczył jakość zdjeć jest dobra lepsza niz w Ericssonie T630. To jest Telefonik wysokiej jakości wyrobu i ma dobre oprogramowanie niemam do tego telefonu zadnych zarzutów. Serdecznie wszystkim go polecam to jest naprawde coś :]

  • 0

    18. KAYO  2004-12-26 13:57:58  host: byw114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony. Robi fajne zdjęcia, ładnie gra, ma zestaw głośno mówiący – nie nadający się do samochodu ale przydatny. Ponadto jego ogromną zaletą jest brak jog'a. Kolory są żywe i nie widać pikseli. Bateria trzyma naprawdę długo. Alarm wibracyjny jest za głośny i słabo odczuwalny.I najważniejsze - Sagem'a nie da się rozblokować w kieszeni :-)

  • 0

    19. ~czerczil  2005-01-01 20:31:00  host: aym160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tyle ile lat się bawie dobrymi telefonami nie widziałem tak dobrze spakowanego głóna czemu zapytacie macie racje telefonik jest dobry ale po dalszym rozpoznaniu ma zabezpieczenie z noki 3330 które już nie traktujemy my ludzie zajmujący się tuningiem jak jakiś hicior aparat nie ma zasłonki i często zbiera się w nim kuż panel jes nieszczelny a więc wyświetlacz tewż jest narażony na brud panele mają takie kaształty że łatwo je obtłuc bateria nie formatowana w serwiśie jest do kitu bo jest ją bardzo trudno zmontować pamięci ma mało format zdięć po tytułem forma komurkowa jest dla picu i nic więcej wiadomośći jak piszesz esemesa dłurzszego niż 7 sztuk to zaczyna się jąkać irde ma tylko po ta aby odbierać i przesyłać swoje a standardu który jest dobry nie da rady nie posiada blutacza max nagrywania to 30 sek na dzwonek po przesłaniu z kompa nie daje rady grać często utwory są jakby ściszone gier na ten model jescze nie opracowano grafik mało dzwięklów mało a aparat w porównaniu do myx6 to taka hała że masakra nie odnośćie się do tego tak na maksa bo ja inaczej patrze na telefony ale ja go nie polecam i wybrał bym model wcześniejszy do którego niemem ani jednej pretensii oprucz nagrywania 30 sek dzwonków

  • 0

    20. ~czaja  2005-01-02 20:16:00  host: 80.51.95.150

    a ja mam ten telefon i s na niego gry naet masa gier spadB mi z 2 pietra i wyleciala klawiatórka ale ja doczepilem bo sie sciga no pa aparat taki sam jak w sagem myx 6 tylko niema zakrycia co jest denerwujace bo musze wacikiem czyscic szkielko i lepiej wyglada niz myx6

  • 0

    21. ~bolo  2005-01-09 09:15:00  host: aao66.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest super, sporo nabiegałem się po salonach Plusa zanim go dostałem.Znikał jak cipłe bułki.

  • 0

    22. ~luk16  2005-01-10 16:07:00  host: 82.160.28.131

    bawilem sie tym telefonem ogulem jest spoko i mam zamiar takiego tymczasowo zakupic jak benbe go mial opisze o nim cos wiecej narqa

  • 0

    23. ~Duron  2005-01-11 16:39:00  host: sp126.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam jedno pytanie ilu bitową polifonie ma ten telefon i czy x6 ma gorsza grafike czy lepszA? Bo niewiem czy sie na niego zdecydowac.

  • 0

    24. ~Duron!  2005-01-14 15:03:00  host: sp126.internetdsl.tpnet.pl

    Moze mi ktos powiedziec ilu tonowe ma dzwonki polifoniczne ten Sagem?? I jak jest jakosc dzwonkow Hi-Fi ?

  • 0

    25. ~msag  2005-02-06 13:34:00  host: dkr103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma przepiękne meni.

  • 0

    26. ~andrew  2005-03-12 21:36:00  host: bir161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niech ktoś mi prześle zdjęcie zrobione tym telefonem z góry dzięki

  • 0

    27. ~jarek  2005-03-14 20:53:00  host: bej115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma go jusz prawie rok i nigdy mnie nie zawiudł polecam wszystkim!!!!!!!

  • 0

    28. ~beatris  2005-03-16 22:05:00  host: blf103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzis go zakupilam i mam nadzieje ze sie nie zawiode na nim,odrazu mówi ze zdjecie simlica jest mozliwe ale troche wiecej kosztuje niz normalnie(bo program do jest drogi).A propo porownania simens a sagem-simensy sa beznadziejne wiem z wielu zrudel(baterie slabe,lubia sie zacinac itd...)

  • 0

    29. ~Energy  2005-03-21 19:33:00  host: ip-83-238-19-130.netia.com.pl

    Superrrr

  • 0

    30. ~Janusz  2005-03-29 11:30:00  host: h-153-232.globsat.com.pl

    Napiszcie czy dobra ma polifonie ten aparat i czy majakes jeszcze inne wady

  • 0

    31. ~jarex007  2005-04-13 17:33:00  host: daj80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć. Kto ma ten telefon? Czy są jakieś problemy z połączeniem podczerwienią z kompem? Proszę o odpowiedź

  • 0

    32. ci00rix  2005-04-20 22:28:34  host: w3cache.2-0.pl

    Niezly, ale czerczil ma racje - ma tez sporo niedorobek. To jest telefon sredniej klasy, bez specjalnych bajerow. Sa problemy z podlaczaniem tego do kompa - kable sa niepewne. Ogromna niedorobka jest niemoznosc przesylania aplikachi java przez kabel/irde. Aparat raczej sredniej jakosci, zdjecia robi z nadmiarem zieleni, odnosi sie wrazenie ze brakuje im "zycia". Brakuje mu takze tzw "profilow" - uzytkownicy siemensa wiedza o co chodzi. Pamieci niewiele, bo ~3MB. Brak mozliwosci zdefiniowania skrotow klawiszowych; dowolnie definiowalne tylko softkeye (a w Erze tylko jeden z nich, bo pod drugi wrzucony jest na stale omnix). Przed MyX5-2 posiadalem SL45i, ktory mimo iz nie posiada kolorowego wyswietlacza ani aparatu jest znacznie bardziej funkcjonalny. Podsumowujac; telefon niezly, ale nic nadzwyczajnego. Jesli potrzebujesz normalnego, stabilnego (nie udalo mi sie go zawiesic), i solidnego telefonu to powinnas(nienes) byc zadwolona(y), jezeli jednak bawisz sie tym "bardziej" (poczytajcie co mozna zrobic z SL45) - tunning, wszelakie mozliwe upgrade'y, flashowanie i wlasna modyfikacja softu, to Sagem niewiele ma do zaoferowania.

  • 0

    33. ~Janusz  2005-04-24 18:42:00  host: h-153-232.globsat.com.pl

    kiedys myślałem ze to nie jest dobryu telefon bo jakis sagem ( co to za marka ) teraz wiem ze sie myliłem Se t 630 to Cegła w porównaniu z tym to coo ze ma polifgonbie troche gorsza podkreslam troche ale za to ma real music zajebisty !! i aparat jeden z najlepszych i co wazniejsze o wiele tanszy !! GORACO POLECAM !!!

  • 0

    34. ~Burek  2005-04-27 21:03:00  host: h-153-232.globsat.com.pl

    Ludzie nie zgadzam sie z większoscia waszych opini mam go od 2 mieś i jestem przekonany ze to BARGZO DOBRY telefon jeden z lepszych jedyna jego wada to firma i dlatego nikt go nie kupuje ale ja go POLECAM w 100% i co innych osób ze sa jakies zielenie w aparacie czy kolory sa niezywe to Koles kurwa chyba nie umie sie nim obsługiwac ajk ci zdiecie nie pasuje to masz tam 3 profile na nocny dzienny i halogenowy kazdy na inne miejsce i godzine Aparat Cudo jeden z lepszyuch w komórkach Jakosc dzwieków zgdzam sie z Januszem jest równiez Bardzo dobra jezeli chodzi o real musisc a co do plifoni to jest porównywalna z se t630 I ma wiele wiecej funkcji przydatnych w telefonach np: głosnomówiacy tryb i inne bardzo potrzebne funkcje POLECAM w 100%

  • 0

    35. ~husdlnsdfn  2005-05-05 21:27:00  host: h-153-232.globsat.com.pl

    Mógł by mi ktos polecic jakoms B. fajna gre na ten model

  • 0

    36. ~Herr super_electric  2005-05-11 15:07:00  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    Moj kyzyn ma ta sluchawke. Ja osobiscie widzialem juz pare w komisach ..ale tam to rzadkosc[poważnie!!] . Mało kto sie tego pozbywa. Ilość kolorów - ideał-65.000 . Też chciałbym wiedzieć ile tonów_ ta polifoniaMa. Tu jest błąd - smart messaging j e s t . Nie sadze zeby z IRda byly problemyy. Pozdrawiam uzytkobvvnikow MYX5-2

  • 0

    37. ~orieh  2005-05-15 20:43:00  host: 213-238-103-167.adsl.inetia.pl

    mam pytnko odnosnie tego modelu a konkretnie jezeli przy parametrach aparatu foto. ma napis VGA tzn ze moze nagrywac sekwencje wideo i czy ten telefon jest porownywalny z se-t610 lub se-t630 prosze o odpis

  • 0

    38. ~Janusz  2005-05-20 21:26:00  host: h-153-232.globsat.com.pl

    Miałem Se-630 i go sprzedałem i kupiłem sobie sagema my X5-2 i to był dobry wybór ten telefon jest znacznie lepszy od Se a tanszy tylko i wyłoncznie dlatego bo to sagem a nie nokia czy se , Renoma tu robiła cene :)

  • 0

    39. ~Paul  2005-05-26 14:35:00  host: chu72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co jest lepsze SE T630 czy ten Sagem ???

  • 0

    40. ~Paulo  2005-05-26 14:47:00  host: chu72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o polifonie to chyba 16 tonowa, 2x gorsza od T630. Aparat VEGA oznacza że ma rozdzielczość 640X480 pixeli, nie robi filmików. Zastanawiam się nad kupnem jego lub SE T630

  • 0

    41. ~Maniu  2005-05-30 14:04:00  host: arv178.internetdsl.tpnet.pl

    myX5-2 kozystam z niego od kilku miesięcy i już jestem jego zwolennikiem polecam!!! co prawda niema tak dobrej polifoni co T630. ale zato fotki i inne dzwięki..he kto ma to WIE! dorwałem kabel do niego tylko oprogramowanie które wgrałem cos szwankuje. jeśli ktoś ma prosze o przesłanie.dziękuje i pozdrawiam

  • 0

    42. ~kapi  2005-06-18 21:09:00  host: 80.244.139.29.unregistered.ptc.pl

    telefon jest b.dobry ale lepszy jest nokia3310 lub 3330

  • 0

    43. ~MempHiS  2005-06-19 22:54:00  host: bjs51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie pomóżcie błagam. Dajcie jakieś info o SAgemie MyV-55 Bo mam do wyboru z MyX5-2 i nie wiem czym się różnią:/ Z góry thx

  • 0

    44. ~pilar  2005-06-23 17:40:00  host: afr216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten fon ma flesh jeśli tak to jak go można właczyć prosze o pomoc

  • 0

    45. ~Luki  2005-06-24 16:57:00  host: dfz26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej a ile zdjęc można na nim zrobić tak zeby zapelnic cala pamiec ????? POZDRO FOR ALL

  • 0

    46. ~kaśa  2005-06-26 14:21:00  host: bqw151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od stycznia uważam go jak na razie za naprawde spoko telefonik fakt że jego ogromny mankament to brak solidnych osłonek na aparat czy szybkę moja jest starasznie porysowana od wkładania do kieszeni ale przecież isteniją silikonowe pokrowce ja polecam ten fonik naprwade spoczko

  • 0

    47. ~kaśa  2005-06-26 14:24:00  host: bqw151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha i dizubki ja podzielam zdanie ci00rix świetny telefon dla dziewczyn bo nas rraczej nie kręci rozkręcanie itd. ale dla chłopaków też jest świetny wielu moich znajomych go ma i mi go polecili i na szczeście im zaufałam a mam pytanie o sim locka naprawde nie dA się ściągnąć ??

  • 0

    48. ~skorpion  2005-06-30 12:15:00  host: pa83.koden.sdi.tpnet.pl

    telefon bez zarzutów i chodzi jak maszyna prosto z fabryki.................

  • 0

    49. ~smoku  2005-07-01 10:00:00  host: c12-42.icpnet.pl

    mój kumpel ma sagem myx-6 i mowię wam -to gówno! Sagem myx 5-2 to wypas na maksa! jeden z najlepszych fonów!

  • 0

    50. ~Jamil  2005-07-02 13:28:00  host: 80.48.102.2

    Heja ludzie ... Planuje go kupić ale mam mieszane uczucia ... Nie chodzi o aparat czy coś ale o to by byl dobrym telefonem ... Myslicie że Sagem bedzie dobrym kompanem w kieszeni?? Piszcie na EMILA :D Pozdrawiam ... Jamil

  • 0

    51. ~tomeq  2005-07-05 20:03:00  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    kupilem ten telefon dzisiaj i sie zastanawiam czy dobrze zrobilem nie wiem w sumie czy ma on podczerwien moze ktos z was wie???

  • 0

    52. ~Jamaica  2005-07-11 09:46:00  host: 195.116.30.170

    eee no ja mam ten fon i jest cool!!

  • 0

    53. ~netsta  2005-07-13 14:59:00  host: 80.50.254.70

    He... mam tego tela od 3 miechów i chodzi bez zastrzezen .;-))) a jak dla mnie ma duzo pamieci w porownaniu do noki 6610 albo 3100 W tych sie zmiesci z 30 tapet i 2 animacje .. a ja juz mam 30 animacji i z 60 tapet.!!! i sa na niego gry java a takze serwisy zdjecia zajebiste wychodza lepsze niz w se. k700i bo bardziej jasne w tamtym takie ciemne... bo moja kuztynka mam wiec wiem... jak dla mnie jest to rewelacyjny telefonik jesli chodzi o funkcje a jesli o wyglad jest w sam raz niezawielki nie za maly;p!!

  • 0

    54. ~jacek  2005-07-14 14:11:00  host: byp34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema ludzie.. mam ten telefon i powiem wam że jest w dehe po pierwsze ma ladną linie po drugie ma cholernie wytrzymala baterie dlugo trzyma nawet i 11 dni raz tyle mi wytrzymal. Aparat cyfrowy w telefonie jest bez zarzutu. Fotki na kompie sa naprawde dobrej jakości więc nie ma co narzekać . Odnośnie obslugi jest prosty w obsludze klawisze dzialaja bez zarzutu. Wlasciwie trzeba przyznac ze ten telefon ma wszystko co powinien miec IrDA, 3 zakresy,Aparat,GPRS,WAP,MMS i wydajna baterie. Polecam każdemu ten telefon

  • 0

    55. ~x-man  2005-07-18 17:09:00  host: cjc40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon a ma slaba polifonie po za tym moze byc

  • 0

    56. ~emilio  2005-07-19 23:54:00  host: dzt224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zakopiłem własnie sobie sagema myX5-2 jest to zajebisty telefon tylko szkoda ze nie kamerki ale tak to jest super.czy są jakies gry java dostepne na ten telefon jak tak to napiszcie do mnie i podajcie strone

  • 0

    57. ~lorie  2005-07-23 14:00:00  host: wejherowo-TelEnergo-2.who.vectranet.pl

    bardzo mi się podoba ten telefonik, mam nadzieję, że znajdę go w Idei i już niedługo będę jego szczęśliwą posiadaczką... Chociaż mój kolega mówi, że ten fonik jakiś taki duży jest, ale nie jest wcale, prawda? :)

  • 0

    58. ~herr Super_electric  2005-07-24 18:34:00  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    lorie : naturalnie że tak

  • 0

    59. ~Damik@baca  2005-07-31 22:25:00  host: dial-2094.jgora.dialog.net.pl

    wyrombany telefon nie ma co jednak to sagem co mozna innego o tej firmie powiedziec

  • 0

    60. ~JaJo  2005-08-05 00:38:19  host: dial-2793.lubin.dialog.net.pl

    ten telefon to wprost cacko mam go od kilku dni i bardo ma sie podoba ma chyba tylko jedna wade polifonia jest do dupy ale wszystko inne jest zaje...ste robi najlepsze zdjecia nie to co inne szroty polecam i to szczerze

  • 0

    61. ~...  2005-08-07 12:02:55  host: ir106.internetdsl.tpnet.pl

    nokia 6610

  • 0

    62. ~  2005-08-08 12:14:55  host: aft140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak zrobic zeby nie pokazywal mi sie ten zegarek na czarnym tle?? bo strasznie mnie to denerwoje.

  • 0

    63. ~raf  2005-08-16 10:07:28  host: 192-78.is.net.pl

    nie no telefon jes wyjebany

  • 0

    64. ~qss  2005-08-21 18:52:59  host: pe70.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    zajebisty telefon polecam wszystkim

  • 0

    65. ~Cruz  2005-08-22 12:24:11  host: bhc99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: Czytalem gdzies ze Sagem myX5-2 ma cos nie tak z polaceniami nieodebranymi? O co chodzi z nimi? Czy jest mozliwosc zobaczenia kogo wybralem kogo odebralem i kto dzownil do mnie??

  • 0

    66. ~Piotrek  2005-08-23 22:15:07  host: ip-83-238-210-177.netia.com.pl

    naprawdę fajny telefon mam go od wczora

  • 0

    67. ~stopka  2005-08-28 13:41:55  host: cache2.zetosa.com.pl

    Czy ten telefon ma dyktafon czy nie? Bo rozne zrodla roznie podaja ;)

  • 0

    68. ~Wilku  2005-08-31 01:13:24  host: dfq197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telofon od poł roku i jestem z niego bardzo zadowolony

  • 0

    69. ~seban  2005-09-01 14:48:43  host: bht224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a kto wie jak go niego wgrac gierki po przez irde?? za kazdym razem jak chce wgrac to pisze ze nie odpowiedni format...nie wiem o co chodzi :( a koncowka jest jad...Niech mi ktos pomoze :( plz

  • 0

    70. ~cris 28  2005-09-02 15:20:26  host: nat-mo5.aster.pl

    bardzo dobry telefon poprostu zajefajny!! mam go ponad rok i zero powtarzam zero problemow !!pozdrowki i zycze wszystkim jego posiadaczom dlugiego kozystania z jego wypasow

  • 0

    71. ~KMIOT  2005-09-07 18:39:38  host: c87-84.icpnet.pl

    spoko tel.na maxa tylko bardzo delikatna obudowe zafundowal mu koncern z francji coz elegancja Francja ale brak solidności

  • 0

    72. ~:)  2005-09-13 21:22:52  host: gu53.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam kupić ten telefon a może wiecie jego średnia cene plis odp

  • 0

    73. ~M  2005-09-16 09:47:47  host: a4.ap.siedlce.pl

    Fajny telefonik, mam go od 2 miesiecy i nie narzekam. Jedyne do czego można sie troche przyczepić to aparat, zdjęcia wychodza raczej srednie, ale na tym mi akurat nie zalerzy wiec telfonik jest super.

  • 0

    74. ~Kuki_s  2005-09-17 10:38:13  host: aad194.internetdsl.tpnet.pl

    Mama ten telefon i cholernie mi sie zawiesza juz mnie to zaczyna wkurwi.c

  • 0

    75. ~Ajszak  2005-09-21 14:59:53  host: host-81-190-212-131.wroclaw.mm.pl

    Mam ten telefonik od pol roku i uwazam, ze ma najladniejsze menu jakie istnieje!zdjecia sa w miare ok,widze ze niektore osoby narzekaja na zle przyciski(bzdura, sa rewelacyjne, no chyba ze ktos ma wiekie niezgrabne paluchy)czas wygaszacza tez da sie ustawic(drogi kolego, rzekomo taki znawco telefonow)plifonia tez jest specyficzna, ale mi osdobiscie baardzo sie podoba!jest b.duzo melodyjek.dyktafon tez super jakosc, nagrywam ulubione piosenki i ustawiam jako dzwonki(inny na kazda osobe ze zdjeciem:))a po co dluzsze dzwonki niz 30 sekund??menu w obsludze bardzo latwe,a do tego, ze nie ma podzialu polaczen(wychodzace, przychodzace, odebrane i nie)mozna sie przyzwyczaic, choc na poczatku mnie to zaskoczylo niemilo.Oprocz tego fajne tapetki, spora pamiec na sciaganie przez irde grafik, tylko ze zdjec miesci sie okolo 60-70..Polecam(srebrny jest najladniejszy!!)

  • 0

    76. ~PleM  2005-09-23 19:27:45  host: afj122.internetdsl.tpnet.pl

    Wlasnie sobie kupilem ten telefonik i zdeka obadalem ... niepowiem, jak na telefon o takiej cenie ma naprawde calkiem niezly ekranik, jakosc zdjec jest wystarczajaca ... jezeli ktos sobie te zdjecia zostawia w telefonie a nie oprawia w ramki. Krecenie filmikow raczej kiepskie ... dzwiek sie zupelnie do niczego w nich nie nadaje ... ale posmiac sie zawsze mozna :D Jakosc dzwonkow jest naprawde niezla ... mimo tego ze same startowe dzwonki to troszke parodia ... no chyba ze muczenie krowy, mialczenie kota czy rzenie konia ktos uznaje za dzwonek. Co do wibracji to sa wystarczajace ... chyba ze ktos szuka innych wrazen z nimi zwiazanych :D Menu w sumie nie jest trudne do rozpracowania ... przyjemnie sie na nim cokolwiek robi. No i do tej pory smialem sie z ludzi ktorzy pisza cos o grach na telefony :D a teraz sam se popykalem w StarRaisera zeby baterie rozladowac ...
    Teraz sie formatuje bateryjka, a pozniej moze jeszcze napisze ile trzyma.
    Jak dla mnie telefonik nie najgorszy

  • 0

    77. ~ofak  2005-09-24 17:13:43  host: proxy.satfilm.pl

    czerczil wez ty se slownik kup bo az oczy bolą

  • 0

    78. ~majka  2005-09-25 15:29:47  host: 83.28.14.23

    hej. czy ten telefon ma podczerwień? Ale taką normalną że włanczasz i przykładasz do drugiego telefonu i przesyła dzwonki itp. a nie do kompa? Z góry dzięki za SZYBKIE odpowiedzi.

  • 0

    79. ~majka  2005-09-25 21:33:19  host: bee192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak jest z tą podczerwienią? Jakie proponujecie telefony do 500zł? Proszę o szybjką odpowiedź. Bardzo mi na tym zależy.

  • 0

    80. ~magik  2005-09-26 14:46:26  host: pa136.kunkowce.sdi.tpnet.pl

    to jest zarebisty telefo mialem juz kilka telefonów ale ten jest najlepszy jaki używalem.I moim zdaniem jest lepszy niż siemens c65 juz sie nim bawilem zadna rewelacja sagem myx 5-2 jest lepszy.Robi lepsze zdjecia w rozdzielczosci 640-480 ;epsze niz w simensie c65.Dane techniczne Pracuje w systemie 900/1800/1900. Bateria Li-Ion (920mAh) zapewnia 300 godz. czuwania lub 300 min. rozmowy. Wbudowana pamięć 3Mb pozwala na zapisywanie zdjęć robionych wbudowanym aparatem z funkcją zoom (4x) jak również przesyłanych za pomocą portu IrDa oraz zapisywanie dźwięków mogących posłużyć np. jako dzwonki. Kolorowy wyświetlacz TFT pokazuje animowane menu, w języku polskim, wyświetlane w 65 tys. kolorów. Duże wymiary wyświetlacza (128x160 pikseli) pozwalają na wyświetlenie 160 znaków w 8 liniach. Dołączone gry w technologii Java nie pozwolą się nudzić. Telefon pozwala na wysyłanie wiadomości SMS (zarówno pojedynczych jak i grupowych), MMS oraz odbiór wiadomości sieciowych. Słownik T9 zdecydowanie ułatwia pisanie wiadomości. Funkcja dyktafonu zapewnia możliwość nagrania prowadzonych rozmów, które można odsłuchać jak i prowadzić przy użyciu trybu głośnomówiącego. Wbudowany SIM Application Toolkit to standard w telefonach tej klasy, podobnie jak WAP i GPRS. Transmisje danych i faksów umożliwia wbudowany modem o prędkości 53,6 kb/s. Bogata gama polifonicznych dzwonków pozwoli każdemu dopasować sygnał przychodzących wiadomości oraz rozmów. Dla tych, którzy cenią sobie dyskrecję przewidziano narastanie oraz wyciszenie dzwonków oraz alarm wibracyjny. Rozbudowana książka adresowa pozwala na dokonywanie wpisów aż do wyczerpania pamięci. Szczególnie, że możliwe jest zapisywanie danych zarówno na karcie sim jak i w telefonie. Ponadto organizer, timer, kalendarz, budzik, kalkulator to niepodważalne atuty tego małego telefonu.Jednym slowem super telefon i za to wielki plus(+).Pozdrawiam:))))

  • 0

    81. ~babajaga86  2005-09-29 10:13:27  host: agc125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komorka, bardzo nie poreczna. Za duzo przyciskow i w ogole jakas taka dziwna. Jezeli chodzi o zdjecia, to robi bardzo ladne, nawet noca :)ja zdjelam sim locka po roku .....

  • 0

    82. ~damiano  2005-10-01 22:00:17  host: 80.50.65.134

    Ja widziałem gry Java do niego w gazetce z ery mysle z e na wapsterze tez powinny byc

  • 0

    83. ~kuki500  2005-10-19 11:15:33  host: g58.osiedle.net.pl

    tlefon jest fajny małyładny jedna wada zdjecia takie sobie wychodza i aplikacji nie mozna wgrywac za bardzo ale tak to jest ok polecam

  • 0

    84. ~mikii  2005-10-19 11:59:31  host: chello084010117155.chello.pl

    Mam pytanie Ile mozna w tym telefonie zapisac smsow odebranych tzn Jaka jest pojemnosc...

  • 0

    85. ~arekat  2005-10-25 17:52:32  host: 195.116.32.153

    naprawde fajny telefon,fakt traci szybko na wratości,polifonia słabiutka ale ujdzie w tłoku

  • 0

    86. ~baYeR  2005-10-31 23:00:33  host: ddi172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on na pierwszy rzut oka jest fajny, robie naprawde super zdjęcia, ma dużo praktycznych funkcji ale tak naprawde to jest poprostu syf. Odkąd goi kupiłem mam z nim same problemy, głównie taki ze cały czas mi sie zawiesza... byłem juz 2 RAZY U REKLAMACJI i nic nie poradzili.. nadal jest to samo, (znaczy było bo teraz mam motorolke c651). OGÓŁEM TEGO SAGEMA NIE POLECAM, pordo

  • 0

    87. ~someone  2005-11-10 13:27:38  host: alu143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Warto kupic go 5-miesiecznego za 350?????

  • 0

    88. ~www.pleszowek.webpark.pl  2005-11-13 22:08:00  host: aze194.internetdsl.tpnet.pl

    www.pleszowek.webpark.pl -> telefon 1 klasa !!! w tej cenie lepszego nie znajdziecie gwarantuje ! a nawet drozsze nie dorownuja mu !

  • 0

    89. ~yasiu16  2005-11-28 20:01:18  host: skrmat.silesnet.pl

    supen telefon mam go od wakacji i jestem zadowolony!! a szeptak sie nie zna i jest noobem w tej dziedzinie telefony itp....

  • 0

    90. ~patrix90  2005-12-02 20:45:38  host: 213-238-124-202.adsl.inetia.pl

    zajefajny telefonik !! kumpel go ma i jest ok!! napewno sobie takiego kupje!! POLECAM!!

  • 0

    91. ~Żywiec  2005-12-04 21:57:22  host: te90.internetdsl.tpnet.pl

    czesc Wszystkim! macie rację sagem jest świetny, kupiłem i jestem zadowolony. Polecam ten telefon, a do tego jeśli potraficie dbać o urządzenia to nie musicie się martwić kurzem, czy brudem. pozdrawiam

  • 0

    92. ~Róża  2005-12-09 14:28:44  host: 106-5.espol.com.pl

    chce sobie kupić ten telefon tylko powiedzcie mi ludzi czy mozna wymieniac obudowe raz pisza ze mozna a innym razem ze nie mozna heh

  • 0

    93. ~Kamil  2005-12-10 07:05:54  host: 116.83.rev.vline.pl

    Ja mam ten telefon od 3 miesięcy i wiem że jedyna w nim wada jest taka że gdy przesyłam dzwonki IRDĄ np. z noki to nie są one zbyt przyjemne dla ucha (muszą być specjalnie na sagema)poza tym telefon jest super!Ale jeśli ktoś z Was ma zamiar sobie teraz sprawić telefon to polecam SAGEMA myX6-2!Mój kolega go ma i naprawde bardzo mi się podoba (ma kamere która bardzo dobrze nagrywa i nie przerywa podczas nag. filmw)dodatkowo można do niego dokupić kartę pamięci.Jeśli chodzi o wygląd to sagem myX5-2 jest ładniejszy od sagema myX6-2!!!

  • 0

    94. ~tomEK  2005-12-18 21:25:40  host: sniezka.bmj.net.pl

    czy ktoś się orientuje dlaczego nie moge wrzucic .wav'ów na telefon? pokazuje mi "! odmowa" (jpegi wchodza bez problemu, a dzwieki jest problem, wrzucam przez XP'kowskie menu irdą)... :/ dzieki za pomoc

  • 0

    95. ~psychol_og  2005-12-19 17:16:39  host: dfv223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miaBem v-55... ale to praktycznie ten sam telefon... fantastyczny. praktycznie pierwszy sagem który jest naprawd warty polecenia.

  • 0

    96. ~MasterFlex  2005-12-19 23:24:54  host: bdv200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam x5-2 już ok roku i mi sie sprawuje super!! Miałem SE t610, t68, Siemensa ctx65, 70, różne Nokie ale ten mi sie najlepiej sprawuje i polecam go wszystkim za tą cene nie ma nic lepszego jak dla mnie.

  • 0

    97. ~michax  2005-12-22 18:53:00  host: jarzyna.elektrosat.pl

    a ja mam go juz poł roku i wszyscy mi mowia ze on jest wypasiny i genialny ale mi i ntak sie podoba to jest moj pierwszy telefoi i jako pierwszy wypasiony

  • 0

    98. ~k4rpik  2005-12-23 18:16:50  host: arf184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jedno pytanko :} da się nim kręcić filmiki :> ?

  • 0

    99. ~wojtix_90  2005-12-27 17:48:25  host: 217.97.144.18

    Mam zamiar kupic sobie ten telefonik tylko mam pytanko w jakiej rozdielczosci mozna robic zdjecia i czy w ogóle dobrze wychodzą ??
    czekam na odp

  • 0

    100. ~Qbeu  2005-12-30 19:00:53  host: aczs138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam bardzo podobny model Myx5-2v i jest super.Taki sam jak ten tylko ma jeszcze dodatkowo nagrywanie flilmów i lepszą obudowe.Telefon ogólnie spoko tylko mało pamięci :(

  • 0

    101. ~Kilbi  2005-12-30 19:03:36  host: aczs138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do szeptak: Wręcz przeciwnie fajnie sie pisze SMS-y, jest szybki w porównaniu do T630, C65 to złom ,K700i ma taki sam aparat, tyle. pozdro ! :)

  • 0

    102. ~mati2005  2005-12-30 19:51:09  host: aaw58.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon, prosty w obsłudze i bardzo przejżyste menu. zdjącie wychodzą wyśmienicie. niestety prze 3 zoomie już są troche gorsze ale nic nie szkodzi. największą wadą tego telefonu jest polifonia. dzwięki tego telefonu chyba nawet nie mozna nazwać polifonią . ta 32-tonowa muzyczka jest beznadziejna i wogóle nie można rozpoznać co to za melodia. drugą wadą jest również mało pamięci. 3,5MB to stanowczo za mało jak na telefon z takimi funkcjami. natomiast do plusów tego telefonu należy napewno bardzo czuły dyktafon. mimo iż jest ograniczonu 30-sekundowym nagraniem to napraqde jest dobry. poza tymi kilkoma wadami które wymieniłem telefon jest naprawde wypasiony i polecam go wszystkim!!!!

  • 0

    103. ~ewusia  2006-01-04 20:40:03  host: amo178.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super!! jesli ktos sondzir ze jest inaczej to ma chyba zbty wygurowane wymagania. najlespiej zeby aparta robil zdjecia jak w duzym aparacie a nagrywanie trwalo w nieskonczonośc. czegos co wszystkim pasuje jeszcze nie wynalieziono!!!!

  • 0

    104. ~michał-miś  2006-01-10 10:51:58  host: 157.158.60.79

    SAGEM myX5-2 według mojej oceny to dość dobry telefon(mam go kilka miesięcy).Część poprzednich opini jak najbardziej podzielam, z niektórymi się w zupełności nie zgadzam.Ogólnie telefon jest całkiem niezły.Kłopotliwą jest jednak brak możliwości
    wyboru jako klawisza skrótu przycisku lewego.On jest zarezerwowany na omnix a ja akurat z niego nie korzystam,więc chciałbym go zmienić a nie mogę.Wygląd to ten fon ma całkiem kuszący-przyznaję.Irda działa sprawnie,więc jest możliwość ściągnięcia naprawdę sporej ilości muzy i zdjęć przy pamięci 3 Mb(zdjęcia wykonywane aparatem też baz zarzutu)-pamięć więc jak na moje potrzeby może być(sporo zdjęć lecz zdecydowanie przydałoby się zwiększenie pamięci na esy).Dżwięki oryginalnie zaprogramowane brzmią całkiem nieżle jednak te ściągane prezentują się dość kiepsko.Telefon bardzo zwalnia obroty przy pisaniu wiadomości o pojemności ok 5 esów co wprowadza w lekkie poddenerwowanie ale nie ma co narzekać-jesli ktoś chce sobie sprawić tego sagema to polecam-ogólnie nie zawiedzie!

  • 0

    105. ~cinek  2006-01-10 14:20:17  host: aij41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym się różni ten od sagema myx5-2v ???

  • 0

    106.  2006-01-11 10:29:51

    cinek-myX5-2v jest praktycznie tym samym telefonem co myX5-2.Wygląd jest bardzo bardzo podobny lecz jednak jak na kolejną wersję to oczywiście nieco inny.Trzeba samemu ocenić.Istotne różnice to jednak nie wygląd lecz:myX5-2v ma możliwość ustawienia lewego klawisza skrótu a 5-2 nie ma tej możliwości.Ktoś może pomyśli,że to nie istotne ale mnie akurat brak tego klawisza jako skrót do tego co chce a nie na omnix przeszkadza.Różnica jest również w tym,że 5-2v ma możliwość nagrywania krótkich filmów.Jest jeszcze kosmetyczna bym powiedział sprawa-5-2v nie ma za to w ustawieniach funkcji wyboru tła.Wersja 5-2 ma do wyboru trzy tylko co prawda kompozycje ale za to nie jesteśmy skazani na oglądanie jedynie kompozycji Aqua.Więcej różnic nie znam-czy są więc jeszcze jakieś nie wiem.

  • 0

    107. ~aras  2006-01-12 23:49:12  host: komp43.plustech.pl

    Chce go kupisz ziomki. Dobry jest czy nie?

  • 0

    108. ~michał-miś  2006-01-16 12:04:18  host: 157.158.60.82

    DOBRY!!!nie ma co się czepiać-idealnych telefonów jeszcze nie ma.Jeśli chcesz go kupić to śmiało-nie powinieneś się zawieść.Ja jestem zadowolony.Pisałem oczywiście o niektórych niedociągnięciach ale to nie są sprawy takiej wagi,żebym musiał zmieniać telefon.Ten jest naprawdę dobry.

  • 0

    109. ~ja  2006-01-22 19:06:51  host: gate.eurogielda.pl

    Telefon jest super!!! a jak się ktoś na tym nie zna to niech nie zabiera głosu!!!

  • 0

    110. ~Asiula  2006-01-24 21:29:18  host: chello087207046077.chello.pl

    Cześć nie moge się zdecydowac między nokią 3100 a sagemem myx5-2 . Co byście wybrali ? Który z tych telefonów jest według was lepszy? Bardzo prosze o szybką odpowiedź.

  • 0

    111. ~paweł  2006-01-25 11:35:15  host: tf154.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon moim zdaniem kozacki, ma dobry wyświetlacz aparat i baterie.

  • 0

    112. ~Asiula  2006-01-27 16:22:33  host: chello087207046077.chello.pl

    Słuchajcie możecie mi odpowiedzieć. Nie mogę po prostu nie umiem się zdecydować między nokią 3100 a sagemem myx5-2. Myślę , że nokia jest bardziej pożądna nie wiesza się ma lepsze gry , ale z kolei sagem ma więcej bajeró lepszy wyświetlacz i większą pamięć. Bardzo was proszę odpowiedajcie który z nich byście wybrali? Może któreś z was miała któryś z tych telefonów. Proszę jeśli byście mogli to wybiszcie wady i zalety obydwuch , jeszcze jedno pytanko jakie dokładnie sagem myx5-2 ma gierki? Prosze nie długo wybieram się do salonu a nie mogę się zdecydować plissss pomocy!!!

  • 0

    113. ~zbykop  2006-02-04 18:23:12  host: host-81-190-187-133.kwidzyn.mm.pl

    skoro taki wypas,to dlaczego nie mogę przelać zdjęć na kompa

  • 0

    114. ~sik  2006-02-05 15:29:09  host: ask42.internetdsl.tpnet.pl

    tata kupił mi sagem to najgorsze telefony na świecie nie polecam do dupy naprawdę nie ma gorszych ja chce nokie 6060!!!!!!!!!!!!!!! i nic mnier to nie obxhodzi jutro miasłam mieć kupioną NOKIE 6060 ale nie bede miec do dostalam sagema mam nadzieje ze mi współczójecie

  • 0

    115. ~Afryka  2006-02-07 16:11:42  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    Miałem go kiedyś (teraz mam LG C3310 a potem w lecie SE W800i) To jest wyrąbisty fonik ma irde i za darmo miałem w nim 250 tapet i 6 gier(=O,1 kb pamięci wolnej)Super telefonik (niedrogi)

  • 0

    116. ~dr.op  2006-02-12 19:07:48  host: nat-186.std.tsi.tychy.pl

    telefon super lecz polifonia 16 tonowa ha ha ha no ale przecież są wavy moja ocena to 6 z minusem za tom polifonie no ale są wavy

  • 0

    117. ~dr.op  2006-02-12 19:10:02  host: nat-186.std.tsi.tychy.pl

    telefon super lecz polifonia 16 tonowa ha ha ha no ale przecież są wavy moja ocena to 6 z minusem za tom polifonie no ale są wavy

  • 0

    118. ~Neo  2006-02-21 23:45:19  host: chello087207235231.chello.pl

    Ej ale jak jest z tym simlockiem ???? Bo myśle nad kupnem tego telefonu ale musiałbym koniecznie pozbyć sie simlocka !!

  • 0

    119. ~pudzian  2006-03-04 19:12:07  host: dvr66.internetdsl.tpnet.pl

    SAGEM TO SYF NAJGORSZY!!! Miałem kilka i zawsze były z nimi te same problemy!!! To są telefony jednorazowe! ich nie opłaca sie naprawiać! Z MX3020 chodziłem co dwa tygodnie do serwisu!

  • 0

    120. ~przemnitka  2006-03-05 13:59:53  host: acqo126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od pewnego czasu nie nie nazekam. Ma wiele ciekawych funkcji jedna z nich jest budzik po wylaczeniu telefonu i tak sie zalacza to mi sie podoba ,aparat mnie zaskoczyl i to pozytywnie jakosc zdjec jest znakomita jak na tej klasy telefo. Polecam go wszystkim

  • 0

    121. ~@l!$  2006-03-05 19:46:43  host: aatd147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja również mam tą fajną komke nie jest zła ale jest fajna robi dobre zdjęcia i już od dawna jest na nią dużo gier...np. na wapster...ale i tak se za miesiąc wymieniam na lepszą przynajmniej tak mi sie wydaje na motorole v3x jeżeli ktoś ją ma niech mi da znać w swoim komentarzyku...zgóry dzięki... Buziaczki:*:*:*

  • 0

    122. ~rafacio  2006-03-07 15:30:04  host: 213-238-125-118.adsl.inetia.pl

    mam go jest super ale dzwonki polifoniczne sa do bani

  • 0

    123. ~pomocy  2006-03-10 17:38:44  host: 82.177.36.1

    Mam do wqas pytanie ile kosztuje ten telefon nowy w simplusie prosze o odpowiedz z gory dziekuje papa pozdro podoba mi sie ten fon

  • 0

    124. ~Matthew  2006-03-11 13:51:55  host: aqj142.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam go już półtora roku i jedeyny minus to słaba polifonia. Takto wszystko luksio. Polecam wszystkim :D

  • 0

    125. ~zbynio  2006-03-21 11:25:10  host: add106.internetdsl.tpnet.pl

    a ja go bede mial od soboty

  • 0

    126. ~Neon  2006-03-23 13:38:53  host: cpp190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naprawdę świetny telefon!!!!! Ma parę latek a jest rewelacyjny i tani. Polecam w 100%

  • 0

    127. ~jean_luc  2006-04-09 07:10:57  host: aoo126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do KAYO: wg mnie zestaw glosnomowiacy jak ulal pasuje do samochodu :) telefon lezy pod przednia szyba i osoba z ktora sie rozmawia ani razu nie skarzyla sie na duzy halas lub zaklocenia. a mam pytanie: ilu Megapixeli ma jego aparat? bo zastanawiam sie nad wymiana na LG C3310. mam ten telefon od dwoch lat :P

  • 0

    128. ~kolo / radzi  2006-04-15 12:44:00  host: ado172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gówno nieziemskie kupcie se myx5-2v , ten nie ma kamery a ten co ja podałem ma

  • 0

    129. ~isia  2006-04-18 23:32:08  host: wipll-82-219-static.12j.piotrkow.pilicka.pl

    telefonik ten mam juz 2lata i nie zamierzam go zmieniac jest super! zdjęcia wychodzą rewelacyjne szczerze nie spotkałam się z tel który robi lepsze nawet nowe nokie(4tys kolorów) mają słabsze od sagem'ka(65tys kolorów!!!) OGOLNIE SUUPERR!!!POLECAM!!!

  • 0

    130. ~Agaciaaa  2006-04-29 12:24:54  host: apc106.internetdsl.tpnet.pl

    Macie cos do tego telefonu?:P mam go juz od roku:D i jestem zadowolona..chociaz juz mi sie nudzi...no ale..:D jest fajny:P

  • 0

    131. ~A  2006-04-29 12:57:45  host: apc106.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny:D mam go od roku:] tyle przeżył,a dalej działa:D naprawde swietny:) kupujcie go:D

  • 0

    132. ~  2006-04-29 16:30:19  host: bin203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz dwa lata i nie chciałabym mieć innego. ma fajne funkcje i uważam że jest bardzo fajny. zero problemów.

  • 0

    133. ~133  2006-05-08 15:55:33  host: ebg24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój kolega ma ten telefon i nie narzeka. Telefon z wyglądu jest super i ten aparat, nie spotkałem się jeszcze z lepszym. Ja też chyba sobie go sprawię.

  • 0

    134. ~iaaro  2006-05-13 11:50:42  host: abwf62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko fonik muj qmpel go ma fon zajebisty tylko ma koszmarna polifonie (16glosow to juz muj SE T230 ma lepsha) i niemoze odtwarzac filmow

  • 0

    135. ~to tylko ja  2006-05-19 22:26:53  host: 83.14.212.118

    Maly problemik:) Przy wyciaganiu karty sim kasuja sie wszystkie smsy,a sa dla mnie dosc cenne.Co moge zrobic zeby one sie zachowaly w telefonie? Z gory dzieki za odpowiedz:)

  • 0

    136. ~karol_bu  2006-05-21 20:17:22  host: 212.244.84.192

    telefonik mam tydzien ale jest wypasiony na całego owszem sa lepsze telefony ale cena tez jest leprza a tu mam fajne bajery i super cene aparacik jest super a jak komus malo to niech cyfrówke sobie kupi ma tylko dwie wady dzwonki w pierwszej sekundzie sa ciche potem dopiero je slychaci druga gdzie mozna do niego dopasc inne kompozycje jak sa

  • 0

    137. ~Mihaoo  2006-05-23 23:49:15  host: i59.ds.univ.gda.pl

    Mam ten telefonik od ponad półtorej roku. Na gwarancji wymieniono płytę główną (moja wina, ale się nie przyznałem). Telefon trwały, spadł mi na klatce schodowej między obręczami 2 piętra w dół, odpadła obudowa i poobijał się, ale nic sie nie połamało i chodzi do dziś. Ekran jasnt, kontrast dobry, ma wszystkie wady tego typu wyświetlaczy: ciemnieje w niskich temperaturach, w dużym nasłonecznieniu maleje czytelność, ale takie wyświetlacze tak mają we wszystkich komórkach. Dzwonki true tone (wav,amr)dobrej jakości, kuleje polifonia (ale to już pomału przeżytek), aparat robi dobre zdjęcia jak na tel. komórkowy. Dużo przydatnych aplikacji. Modem przez podczerwień to rewelacja! Klawisze trwałe, nie wycierają się, nie brudzą styki. Wizjer aparatu często się brudzi. Obudowa się nie przeciera, przy upadkach się obija i rysuje w kieszeni o monety/klucze. Menu dla cierpliwych, działa z lekkim opóźnieniem,nie każdemu przeszkadza. 4 MB pamięci, przy racjonalnym korzystaniu wystarcza w zupełności (systematycznie przelewam fotki na kompa i nie trzymam śmieci). Genialny tryb głośnomówiący sprawdza mi się w samochodzie. Nie zawiesza się.Dobra bateria wytrzymuje min 2 max 8 dni( średnio 5). Przesiadłem się z Nokii i nie żałuję, następny napewno będzie sagem. Polecam!!

  • 0

    138. ~morti  2006-05-26 16:08:28  host: dpu47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od dwóch lat i jestem z niego bardzo zadowolona. Bateria obecnie trzyma mi około 5 dni i nic sie z nim nie dzieje. Tylko obudowa minimalnie się poluzowała. Zawiesił mi się w sumie może z... 10 razy. Upadków nawet z dużej wysokośi zaliczył chyba ze 100. Dzwonki fakt-w porównaniu do dzisiejszych telefonów troche kiepskiej jakości ale dwa lata temu były super. Zdjęcia średniej jakości ale w końcu to telefon a nie aparat fotograficzny. Wyswietlacz duży i czytelny, na słońcu tylko kiepsko widać ale to normalne. Zestaw głośno mówiący na 5+. Ogólnie - zajebisty.

  • 0

    139. ~Mihaoo  2006-05-29 21:18:45  host: i59.ds.univ.gda.pl

    Pod koniec września kończy mi się umowa w Orange i będę ją przedłużał, w związku z czym stoję przed dylematem. Z mojego Sagema myx5-2 jestem bardzo zadowolony i zastanawiam się czy korzyści z przedłużenia umowy przełożyć na nowy telefon o jeszcze lepszych parametrach, czy na tańsze rozmowy. Czy możecie polecić jakiś dobry, niedrogi telefon, który byłby lepszy od mojego myx5-2 i był jego godnym następcą? P.S. ile może być wart mój telefonik w pełni sprawny z drobnymi obiciami i rysami na obudowie? Obudowa jest wymienna, więc to nie jest wielki problem. Pozdrawiam wszystkich właścicieli sagemów.

  • 0

    140. ~Marta  2006-06-05 14:35:04  host: dam225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz przeszlo 1,5 roku i musze przyznać że nie mam z nim żadnych problemów. Jest super wytrzymały wiele razy mi spadł a nadal chodzi bez zarzutu, no może czasem troszkę się zacina ale to ani troche mi nie przeszkadza. Ktoś pytał czy ma on podczerwień(irde) i czy można przesyłać z komórki na komórke obrazki, dźwięki, animacje itp. no więc TAK i musze przyznać ze niemalże wszystko dochodzi tzn jak narazie to nie miałam żadnego problemu:) Ma dużą pojemność, można nagrywać sobie różne dźwięki np. ja nagrywam sobie czasem z radia i super naprawde!! Zdjęcia tez oki, WIĘC POLECAM ;) (ja mam go na abonament) pozdro

  • 0

    141. ~Marta  2006-06-05 16:28:46  host: dam225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tylko jeden problem: Nie moge ustawić animacji na wygaszacz!!wzoraj kolega mi wysłał przed podczerwień fajną animacje i ustawiam i nic?? Musze dodać, że kiedys był w naprawie bo obrazki które ściągałam sobie z netu nie dawały się ustawić na tapete ale okazało się że ta komórka po prostu tak już ma bo wogóle dochodziły,tylko nie było takiej opcji przy nich "ustaw jako" Aha i jak była w naprawie to mi ją 'wyczyścili" i pokasowali te wszystkie obrazki i dźwięki które sobie pościągałam. A TA oryginalna animacje która była już od początku zakupu telefonu nie było już ?? a wszystkie obrazki oryginalne były.MAM NADZIEJE ŻE MI KTOŚ POWIE CO JEST GRANE!!? bo bardzo mi się ta animacja podoba:) CZEKAM NA ODPOWIEDZI!!!

  • 0

    142. ~Martik  2006-06-05 16:37:11  host: dam225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tylko jeden problem: Nie moge ustawić animacji na wygaszacz!!wzoraj kolega mi wysłał przed podczerwień fajną animacje i ustawiam i nic?? Czekam na odpowiedzi.

  • 0

    143. ~Ziomal :D  2006-06-09 15:17:22  host: if131078.ostdsl.pl

    Wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem tego phone'a i widzac te opisy jestem pelen dobrych mysli :D
    Trzeba tylko simlocka sciagnac i dokupic lepsza obudowe i loozik :)

  • 0

    144. ~Marta  2006-06-13 17:15:39  host: dan11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Ziomal:D
    a co to jest ten simlock i do czego służy?

  • 0

    145. ~  2006-06-24 17:29:43  host: 82.139.47.117

    Mam ten fonik i nie narzekam, choć mogłaby być camera i mp3 ale co tam niedługo wymieniam na motorollę v3 , ale sagemy polecam dla tych którzy nie dbają o fon:P:P:P no tzn. że rzucają nim o ściane itp.Właśnie u mnie nic się z nim nie dziej działa jakby był dopiero kupiony a mam go już 2 lata:D:D:D.Sagemy są bardzo mocne no na mojego siostrzeńca to on dużo przeszedł bo jak przyjedzie wezmie go i zrzucza z balkonu :P:P:P spox możecie kupować na serio polecam;];];].

  • 0

    146. ~mlody  2006-06-27 16:05:50  host: alu190.internetdsl.tpnet.pl

    Piszę do Marty ktora napisała opinie 2006-06-13 dnia.Simlock jest przy każdym nowym telefonie, a czasem przy używanym. Naprzykład masz karte z Idei i chcesz włorzyć z sami swoi to nie otdworzy ci jej, bo przeciesz masz simlocka z Idei możesz, jednak usunąć somlocka!!!

  • 0

    147. ~GÓWNO  2006-06-30 13:23:31  host: 195.117.179.2

    Największe gówno na świecie nie można wysyłać gier, niema kamery, zdjęcia jako takie, dzwonki też średnia jakość, 30 sec dyktafonu. Ogólnie BIG SHIT mam go od dwóch lat i chcę wyjebać przez okno. Jest dobrze wyważony i to że zajebiście się nim rzuca to jedyne dobre co można o nim powiedzieć

  • 0

    148. ~Marta  2006-07-02 00:12:55  host: dad2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do młody który napisał komentarz 27-06-2006 no to w takim razie simlock jest kompletnie niepotrzebny. Dziękuje za odpowiedź :)

  • 0

    149. ~Paula  2006-07-08 12:20:53  host: cfm60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nia mam tego telefonu, ale mój kolega go ma i wydaje mi się, że jest spox! ale z tego, co słyszałam, sagemy są złej jakości! Czy to prawda?

  • 0

    150. ~General  2006-07-14 23:05:17  host: aali64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest naprawdę zajebiście wytrzymały. Rzucałem nim o ścianę, tłukłem o podłogę. Robiłem z kumplami zawody na rzut telefonem w dal. Najlepsze jest jednak to, że jak kiedyś wracałem pijany do domu i telefon wpadł mi do rzeki to on nadal DZIAŁA !!!

  • 0

    151. ~boss  2006-07-20 15:09:10  host: ebo90.internetdsl.tpnet.pl

    nie sciemnial koles bo twoja wypowiedz jest zbedna.. jestes totalnym idiota bo wypisujesz bzdury. pozdro for normalnych

  • 0

    152. ~premier  2006-07-24 19:12:36  host: alk174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ok, miałem go dwa lata. polecam dla ludzi którzy zaczynają przygode z komórkami(wierzcie że są tacy ludzie)

  • 0

    153. ~lelo  2006-07-25 21:04:48  host: egy122.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie nie KupUjcie Go!!!! to jedna wielka tandeta zawiesza sie, sms wychodza zniekształcone jest to jeden wielki szmelc!!

  • 0

    154. ~wojtek  2006-07-27 17:05:46  host: proxy5.zicom.pl

    Ja mam ten telefon od ok. 4 miesiecy i jest naprawde fajny. Szkoda tylko ze nie mozna nagrywac filmikow... Podczerwien dziala swietnie a zdjecia zgrane na koma maja super efekt. Mam tylko problm z kablem USB bo nie zawsze mi sie laczy. Jezeli ktos wie o co chodzi prosze o pomoc

  • 0

    155. ~wojtek  2006-07-27 17:06:30  host: proxy5.zicom.pl

    Ja mam ten telefon od ok. 4 miesiecy i jest naprawde fajny. Szkoda tylko ze nie mozna nagrywac filmikow... Podczerwien dziala swietnie a zdjecia zgrane na koma maja super efekt. Mam tylko problm z kablem USB bo nie zawsze mi sie laczy. Jezeli ktos wie o co chodzi prosze o pomoc

  • 0

    156. ~LUKASZ  2006-07-27 18:18:25  host: btu86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY TEN TELEFON MA DZWONKI REAL?? CZ AZ TAKA MA ZLA POLIFONIE???

  • 0

    157. ~damian  2006-08-03 17:24:44  host: xdsl-3719.bielsko.dialog.net.pl

    powiem tylko tyle telefon wporzo!! pozdro dla tych co mysla tak jak ja :D

  • 0

    158. ~malinus  2006-08-11 20:39:11  host: csknet-84-234-32-125.csk.pl

    mam tego sagema i mam maly problem bo zaczol mi sie wieszac czasami na zegarku (wygaszaczu) albo z tego wygaszacza strasznie wolno pokazuje okno głowne i bateria zaczela szybko shodzic 2dni prosze o pomoc wypowiadajcie sie i jeszcze 1 to nie iwna baterji zmienilem i to samo

  • 0

    159. ~sagem  2006-08-12 20:54:25  host: aayd12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 13 miesiecy i nie jestem z niego zadowolony
    ma dupną polifonie i malo pamieci.nie ma mp 3

  • 0

    160. ~ewka  2006-08-14 21:59:12  host: xdsl-6057.jgora.dialog.net.pl

    mam ten telefon od roku i uważam że jest do bani po pierwsze polifonia do dupy juz starsze sagemy niektóre mają lepszą a pozatym podczerwień mi nie chodzi od nie dawna a wcale nim nie rzucam a z tego co tu czytam to jak się nim rzuca to nic się nie dzieje a u mnie bez rzucania irda nei działa. moim zdaniem szmelc nie kupować. lepiej kupić sagema my401x

  • 0

    161.  2006-08-15 15:47:17

    ja mam problem. wczoraj mój sagem upadł na dywan i uderzył o szafkę. od tej pory nie łapie zasięgu... jeśli już to po chwili gubi. czy jest możliwe że uszkodziła się antenka??? co z nim jest i jak to naprawić??? proszę pomóżcie!!!

  • 0

    162. ~GRZECHOTNIK  2006-08-16 11:57:22  host: bpa177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie kupilem sobie ten telefonik na allegro uwazam że jest extra jak za takie pieniadze POLECAM;)

  • 0

    163. ~Adam  2006-08-17 20:06:41  host: staticline10511.toya.net.pl

    mam pytanie i prosze odpowiedzcie mi!
    co to sa "elementy wyslane" w tym telefonie?
    od czego zalezy czy woadomosc zapisze sie w "wyslane" czy "elementy wyslane"???????????????????????????? odp. prosze!

  • 0

    164. ~Kris  2006-08-24 15:14:55  host: mikule.za.digi.pl

    Mam ten fonik prawię dwa lata i polecam go osob, ktore nie chcą wydawać na telefon dużo kasy, a chcą mieć telefon na czasie. Faktykcznie fajnie się nim rzuca, ale nie polecam takich sportów ;))) Polifoni ten telefon nie posiada tylko dzwonki HFI, AMR, i WAV i da się ściągnąć uczciwe dzwonki, zdjęcia i gry też są spoko.
    POLECAM!!!

  • 0

    165. ~FoocK  2006-08-26 01:04:34  host: fcj34.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 lat i oto co moge o nim powiedziec:

    + BATERIA: bardzo dobra.. po dwoch latach uzytkowania nadal trzyma mi okolo tygodnia.

    + FUNKCJE: DUZO.. oczywiscie PROPORCJONALNIE DO CENY! bo nie problem znaleść telefon z mp3, radiem, odtwarzaczem mpg, grami 3d, pamiecia 60MB, ale to przeciez NIE TA PULKA CENOWA.. java, dobrze opracowany kalendarz, dobrze opracowana i pojemna ksiazka telefoniczna, dobrej jakosci aparat i dzwonki, irda, oraz sporo opcji ustawien robia swoje.

    + WYSWIETLACZ: dwa lata temu nokia w tej cenie maksymalnie oferowala wyswietlacz 4096kolorow, a tutaj jest juz 65tys. i to z wieksza rozdzielczosci.

    + APARAT: moge powiedziec ze lepszy niz Ericcsony T610 i T630, ktore byly tak niegdys promowane.. wlasnie 2 lata temu :]]...

    + DZWIEK: eurythmics gra jak z radia nokii 6030 :P..

    + DYKTAFON: taki tam zbedny bajer na 30sekund, wiec nie uzywam.. ale jakby komus sie nie chcialo w kalendarzu recznie wiadomosci pisac to takia "glosowa wiadomosc" jest dobrym rozwiazaniam :]..

    + WYTRZYMALY(?) - nie testowalem.. ale kilka razy upad mi na kafelki i nic sie z nim nie stalo, nawet obudowa nie odpadla..

    + KALENDARZ - funkcjonalny.. a to przeciez najwazniejsze, zreszta naprawde ulatwia mi zycie..


    MINUSY:

    - niestety przes IRDA nie da sie przeslac aplikacji JAVA (czyli takze i gier), jedynym wyjsciem jest sciaganie ich z internetu (trzeba placic za transfer :/ )

    - wyswietlacz jest podatny na temperature.. i w zimie wystawiony na mroz robi sie jasnijszy obraz.. im zimniej tym jasniej (malo to dokuczliwe, ale zastanawiajace )

    - czasami (podkreslam CZASAMI!) zdarzalo mi sie ze telefon zwyczajnie "przymulało", zdarzało się tak kiedy używałem IRDA.. ale podejrzewam, że mogła być to wina IRDA która wywoływała w telefonie takie reakcje.. złe transfery, oczekiwania na potwierdzenie, czy coś w tym stylu..


    PODSUMOWUJAC:
    telefon w swojej cenie jest naprawde bardzo dobry i godny polecenia!
    a te minusy rownie dobrze moglby

  • 0

    166. ~ada  2006-08-28 18:28:05  host: staticline10511.toya.net.pl

    mam pytanie i prosze odpowiedzcie mi! co to sa "elementy wyslane" w tym telefonie? od czego zalezy czy woadomosc zapisze sie w "wyslane" czy "elementy wyslane"???????????????????????????? odp. prosze!

  • 0

    167. ~Ania  2006-08-29 20:15:46  host: 80.244.131.37.mielec131.ptc.pl

    wiadomosc zapisuje sie w "wyslane" jak ja wyslesz a jak ci np. przerwie wysylanie czy cos w tym sty;u to sie zapisuje do "elementy wyslane" :)

  • 0

    168. ~Adzik  2006-09-10 21:34:51  host: xdsl-7992.zgora.dialog.net.pl

    ODPISUJE NA WIADOMOŚĆ ~ wojtek jeżeli nie działa ci kabel isb to znaczy nie zawsze działa to kup sobie irde ale do kompa ja dałam za swoja 50 zł i chasa extra poleceam aaaaa telefonik mam 2 lata jest super i nie zawieszaq siwe jak to inni pisza

  • 0

    169. ~Lukas  2006-09-19 23:41:45  host: xdsl-9140.walbrzych.dialog.net.pl

    telefonik jest klawy ja tam na polifonie nienazekam bo jest git
    zgrywam sobie na niego mp3 i dzialaja jako dzwonki tel ten tez jest wytrzymaly oczywiscie w orginalnym panelu niepolecam natomiast podrubek panelu bo to tandeta krucha tandeta i podatna bardzo na zarysowania a fakt faktem zalal mi sie raz woda jak sie osuszyl dalej dzialal i dziala do dzis polecam jak najbardziej za ta cene nieznajdziecie nic lepszego ;)

  • 0

    170. ~MiGR8  2006-09-20 18:53:06  host: zt210.internetdsl.tpnet.pl

    2 lata intensywnego uzywania i zadnych problemow. naprawde super telefon.

  • 0

    171. ~Damian  2006-09-25 16:29:30  host: xdsl-3719.bielsko.dialog.net.pl

    No wg mnie kom wporzo,mi sie z nim nie dzieje a jak wam sie on nie podoba to po huja zeście go kupywali??? pozdro dla tych co myśla jak ja!! ;-)

  • 0

    172. ~Medyk  2006-09-25 23:54:21  host: ekc202.internetdsl.tpnet.pl

    Wojtek-tez mam problem z kablem USB i juz 2 razy gniazdo wymienialem.Swoj kabel kupilem na allegro ale slyszalem ze ten sagem ma problem z komunikacja przez USB.Tak jak pisze Adzik kup irde i po sprzwie ja za oczko zaplacilem 29pln

  • 0

    173. ~Mix  2006-09-26 16:32:01  host: ogrodowa.comvid.pl

    tlefon bardzo wporządku mam go od 2 lat i nieraz łapałem na niego obrazki z mojego życia .. bateria nieco osłabła ale nadal trzyma do 4-5 dni,irda działa tak jak działać powinna niemiałem nigdy żadnych problemów na tej płaszczyźniej.. przeżył ze mną niejednego extremalnego tripa był narażony na wilgoć,na skrajną susze i trzyma się dobrze. Jestem zadowolony uważam ten telefon za fukcjionolnom i nieśmiertelną maszynke :)

  • 0

    174. ~KICHA  2006-09-26 19:15:02  host: tarchaly.netway.com.pl

    Witam, napiszcie dlaczego nie dziala mi IRDA, nie moge wysylac ani odbierac , co moze byc napiszcie

  • 0

    175. ~Mikro...  2006-09-29 17:07:49  host: 81.15.135.6

    Witam mi wszystko działa IRDA nawet super tylko jedno sie zrąbało:MIKROFON i mam problem bo w rzadnym servisie mi tego niechcą naprawić:( moze mi ktoś cos poradzi?

  • 0

    176. ~Patrycja  2006-09-30 15:45:22  host: drx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczką telefonu od ok. 4, 3 miesięcy po kimś. Mam już swoje ale cał czas wiernie służy i jestem zadowolona. Jest naprawde dobry jak na swoją cenę itp. Mam jednak mały problem: Gdy pisze smsy to chciałabym pisać "w środku" duże litery a musze wchodizć w opcje=>sformatować=>duze litery by napisac np imię z dużej czy Ciebie itp. roche niewygodne :/ może ktoś zna na to sposób??? PROSZE O ODPISANIE!!!!!!!!!!!!!!! TO WAżNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    177. ~Alex118  2006-10-01 12:34:43  host: acpz92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sagem myX5-2 to bardzo dobry telefon jak na te pieniądze, które trzeba za niego zapłacić. Żeby kupić nokie o takich parametrach trzeba by wydać kilka razy tyle. Jedynym minusem są bardzo dziwnie brzmiące dzwonki. Wszystkie polifonie są zniekształcone. Ale jest sporo pamięci, więc wgrywam tam mp3. Ktoś tu pytał jak robić duże literki bez wchodzenia w opcje. jedna duża literka nacisnąć i przytrzymać *. Jak chcecie cały czas pisać dużymi literkami to dwa razy trzeba tak nacisną *. A co do tych wiadomości wysłane i elementy wysłane, to w elementach zapisuje się jak wiadomość zostanie wysłana, a w wysłane jak nie będzie wysłana, bo np braknie zasięgu. Telefony sprawdziłam, bo mam go prawie 2 lata, nic się nie psuje, więc polecam.

  • 0

    178. ~Nova  2006-10-02 14:31:15  host: ecg98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam na tym tel stado true-tons, mnóstwo tapet i nadal kombinuję z wgrywaniem kolejnych dzwonków. Bez ściem ale jedyne co mi w nim nie pasuje to.... sama nie wiem. Ujdzie mimo wszystko. Marudy zmieńcie tel i nie plećcie bzdur

  • 0

    179. ~Frok  2006-10-10 22:20:33  host: pe141.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl

    Koma jest super. kupiłem ją dzisiaj i tak m się spodobała ze jej chyba szybko nie zmienie!!! oceniam ją na ^6^

  • 0

    180. ~Sagemka  2006-10-16 12:48:15  host: NAT-6.autocom.pl

    Mam ten telefonik od 2 lat .. ale za niedlugo zmieniam :) jak do tej pory nie miałam zadnych z nim problemów :) mieści dużo fotek.. bateria 3yma dosyć długo wyświeltalcz - extra ! podczerwień chodzi :)czy jest wytrzymaly - bardzo ! ogólnie bardzo dobry telefon :) tylko jedna jego wada - w złej jakości robi fotki nom i tyle .. POLECAM !

  • 0

    181. ~Yoshi15  2006-11-06 19:30:06  host: nat-224-51.man.bydgoszcz.pl

    fotki robi zjebiscie co pierniczysz a jak sie zwali na kompa to jeszcze lpsze z reszta sie zgadzam

  • 0

    182. ~pomocy!!  2006-11-10 19:20:54  host: ead174.internetdsl.tpnet.pl

    czemu nie dziala mi IRDA??pomocy!!

  • 0

    183.  2006-11-11 13:14:09

    a ja mam go od 2 dni i jest sooper:) zajefajnie pisze sie na nim esy robi fajne fotki (zgadzam sie z Yoshi15 :)) ma super wyświetlacz irda wogóle nie zamula itp.jest fajny.Co do wad to właściwie tylko troche dziwaczna polifonia (ale to nic takiego bo można wgrać dzwonki w formacie .amr .wav .aac,itp.) i czasami nieprawidłowy wskaźnik baterii ale to prawdopodobnie wina tego,że używam go w orange a soft ma z ery...Tak za miesiąc będe mógł o nim więcej napisać póki co jest supcio i chyba się z nim szybko nie rozstane...A najfajniejsze w nim jest to,że wyhaczyłem go za 130 zeta sprawny,legalny,papiery,itp.(normalnie stoi troche drożej tak ze 160).A jak wam fotki nie pasują to qpcie se cyfrówkę!!

  • 0

    184. ~aneczka  2006-11-13 15:46:19  host: cvk226.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik fajny nie do zdarcia:))Dobrze sie nim piwo otwiera:P

  • 0

    185. ~Pietrek 12  2006-11-14 12:10:09  host: ekh103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest full wypas ale polifonia jest ochydna i mało miesca

  • 0

    186. ~lukasz_000  2006-11-16 18:18:45  host: acho147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go 1,5 roku, nie jest poniewierany a wygląda gorzej niż moja stara 3510i !!!! lakier łatwo się wyciera i odpada !!!! po 2 miesiącach pojawiło się 256 martwych pikseli !!!!! nawet nie można korzystać z komunikatorów (Papla, Jadu-Gadu) bo po ok. 5 minutach resetuje się. Wyświetlacz oprócz tego paska nawet ujdzie, ale widziałem lepsze odwzorowanie kolorów w telefonach innych producentów. Może to ja trafiłem wyjątkowo na taki kiepski model, ale w moim odczuciu NIE POLECAM go. Lepiej mieć mniej zaawansowanego echnicznie, ale działającego bez problemów

  • 0

    187. ~kama  2006-11-25 13:01:40  host: aalg150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mamtelefonik od ok. 1,5 roku, i raczej nie mogę narzekać. jest ładny, nie psuje się, bateria trzyma 5-6 dni, ma wszystko co trzeba, cóż chcieć więcej..

  • 0

    188. ~CHUDY  2006-11-25 21:51:45  host: 83.2.112.2

    A DO WSZYTKICH TELEFONOW MOZNA PRZESYLAC COS PRZEZ IRDE????

  • 0

    189.  2006-12-05 11:05:04

    poprawka na mój poprzedni coment:ten telefon to syf nad syfem chodzi wolno irda zacina sie polifonia do (_!_),mam go od miecha,dbam o niego a nonstop sie rysuje szybka od wyświetlacza (obudowa jest z tandetnego materiału) a najgorsze jest to że bateria 3ma 1,5 dnia bo coś jest zrypane w środku albo z softem;po wymianie baterii mam wciąż to samo!!!A zalety?Tylko wyświetlacz (duży i ładny) no i może dobra jakość dźwięków amr i wav.Nie wiem czy to ja tak źle trafiłem czy to taki syf jest zawsze ale nie kupię już nigdy sagema chyba że będe musiał wcześniej miałem motkę c550 i żałuję że ją spyliłem:/.SAGEM SYYYYFFFFFF!

  • 0

    190. ~~m47m3n  2006-12-06 10:38:46  host: 87-239-47-1.ip.gronet.pl

    Ostatnio udalo mi sie dopaść W/w Fon i podoba mi sie w nim praktycznie wszystko prucz odtwarzania midow ale jednak mam maly problem probowalem od kumpla wyslac przez Irde (SE T630) dzwonek i nie doszedl nie wiem dlaczego

  • 0

    191. ~Lones  2006-12-09 14:49:10  host: ip-5.net-10.rev.inter-c.pl

    no nic iaro, jak się lamerstwo bierze za telefon to takie problemy, wgraj nowy soft i po krzyku

  • 0

    192. ~emila  2006-12-09 19:53:27  host: d2-97-0-63.euro-net.pl

    żeby napisac pojedyńcza duża litere trzeba dłuzej przytrzymać * ;)

  • 0

    193. ~bw  2006-12-09 21:06:16  host: dnh73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój ziom ma ten tel i mówi że jest spoko

  • 0

    194. ~zolwik  2006-12-09 21:10:03  host: wlnet-host-250.wlnet.com.pl

    telefon mam po siostrze ktora uzywala go 2 lata, ja dostalem go dzis, jest super mam na nim wiele dzwonkow w amr. i duzo fotek z kompa. aparat robi nie najlepsze zdiecia ale jak sa zdiecia z kompa sa naprawde dobrej jakosci na tym wyswietlaczu, aha i bardzo ladnie i plynnie widac gifa ktorego sam krecilem kamera i przerobilem na format GIF naprawde polecam ten telefon. wie ktos moze jak zmienic zeby na wygaszaczy nie bylo tego zgarka cyfrowego?

  • 0

    195.  2006-12-16 13:14:13

    do Lones:ku*wa jakbym miał kabelek to sam bym wgrał tego softa!!!!!!!No ale telefonik nie jest taki zły a poprzedni koment był pisany pod wpływem złego humoru i ogólnego focha.To po prostu dobry tel. choć do rewelacji mu daleko.Moja ocena w sk.1-10 to 6,no może 6,5

  • 0

    196. ~iaro to debil  2006-12-18 18:41:09  host: awj66.internetdsl.tpnet.pl

    iaro widze ze masz poroblem z miesiaczka.Niestety kobieta bywa zmienna Gon sie

  • 0

    197. ~paweł  2006-12-25 18:45:03  host: acae31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest super a mam jedno pytanie czy jest do niego jakis soft

  • 0

    198. ~ałe/ałer  2006-12-26 15:26:12  host: ebl10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten model od 2 i pół roku ale ale w rękach niemniałem lepszego telefonu wszystkie modele odpadają może oprócz sagema myx8

  • 0

    199. ~pero3000  2007-01-01 17:27:26  host: auv133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie kupuje ten telefon.Doradzcie kupić czy nie??????????????

  • 0

    200. ~CBL  2007-01-05 20:42:44  host: xdsl-120-247.wist.com.pl

    mam ten telefon 1,5 roku. Dyktafon ma spoko i fakt ze bateria nawet dlugo trzyma cala reszta jest porazkowata ;P ja do telefonu sie przyzwyczailem ale i tak go bede zmienial na jakis lepszy... SE sa spox ;) a i jeszcze jedna pochwala :D spadl mi do akwarium i dziala bez zarzutu :D sporo ten telefon przeszedl ;] ale na miejscu Twoim pero3000 nie kupiłbym go no chyba ze za dobra cene... opatrz SE na allegro ;)

  • 0

    201. ~Martusia1508  2007-01-06 15:35:17  host: 217.116.110.186

    mam zamiar kupić ten tel ale sama nie wiem widzę tu dużo krytyki z waszej strony no coż jeszcze pomyśle moze wy mi poradzcie

  • 0

    202. ~NapSteR99  2007-01-07 20:23:56  host: acsz178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    waitam mam ten telefon od miesiąca jest dobry nie ściera mi sie obudowa ani klawisze telefon chodzi płynnie na dodatek zmieniłem softa, ściągnołem softa od sagem myx5-2v ktory ma mp3 i odtwarza filmiki polecam takie rozwiązanie wszystkim niezadowolonym ze myx5-2 :D

  • 0

    203. ~  2007-01-10 12:54:33  host: dhs41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki palant pisze ze ma za malo miejsca po co wiecej jak nie ma ten telefonik mp3 ujdzie moj kolega mial go 2 lata czasami sie wylaczal ale to nic ja go teraz go mam i jest fajny

  • 0

    204. ~Baviu  2007-01-10 12:57:24  host: dhs41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik co od niego chcecie to nie rozumiem moze trafiliscie na zly model ale czasami sie wylacza to standard raz na 3 dni ogolnie to wpozo a jak wam sie rysze tgo kupcie pokrowiec pozdro

  • 0

    205.  2007-01-14 10:12:58

    hmmmm... nie wiem co wy w nim widzicie. On nie ma nawet dobrego aparatu a o zlaczu na karty pameici nawet nie wspomne. Co ma fajnego? Wyglad? to kwestia gustu ale mi sie totalnie nie podoba... Co jeszcze... Moze wyswietlacz? Nie no naprawde nie mam pojecia co Wy w nim widzicie....

  • 0

    206. ~chin  2007-01-18 16:32:02  host: 213-83.is.net.pl

    mam ten telefon 2 lata i przez cały ten czas bylem z niego zadowolony! O dziwo nigdy mi sie nie wieszał nie wyłączał pracował bez zarzutów!Bateria tez świetnie trzyma od nowości tydzień bez problemu. Od początku nie miał paru przydatnych funkcji jak choć by sekundnik ale nie nie przeszkadzało to tak bardzo! Niestety zestarzał się już trochę(ale całe czas działa) i jutro wymieniam go na SE w300i Mam nadzieje ze redzie mi tak samo dobrze służył! pozdro

  • 0

    207. ~Adik  2007-01-18 20:28:04  host: limbo.altec.pl

    mam tego fona juz 2,5 roku i do puki szlag go nie trafi nie zmienie choćby nie wiem co! jest super! 0 problemów :)

  • 0

    208.  2007-01-23 21:56:37

    do NapSteR99 z jakiej stronki ściągnołeś softa do 5-2v i jak go wgrałeś mógł bys powiedzieć??

  • 0

    209. ~elo  2007-02-01 16:33:41  host: 3.160.unknown.vectranet.pl

    kosmiczny telefon :) Co prawda beznadziejny wyswietlacz, beznadziejny aparat, beznadziejna polifonia, ale jest toporny, nigdy sie nie zawiesil, nigdy sie nie zrestartowal, nigdy sie nie zepsul i jest niesamowicie prosty w obsludze :) Jak ktos szuka TELEFONU to brac bez kiwniecia palcem.

  • 0

    210. ~adiczek  2007-02-08 10:42:28  host: limbo.altec.pl

    telefon rzeczywiściue zajebisty, najwazniejsze ze nic złego sie z nim nie dzieje a mam juz go 2,5 roku a ile razy na ziemi lądował hehehe ;)

  • 0

    211. ~till  2007-02-08 23:27:11  host: edu218.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz ponad 2,5 roku i nie narzekam. nic sie nie psuje i nie zawiesza sie, napewno go nie zmienie jeszcze dlugo.

  • 0

    212. ~kluseczka  2007-02-09 20:58:33  host: nat-6.mikolow.net

    dostelem tego fona i jak wkladam karte sim to wyskakoje mi zeby wpisac kod pocztwy i jak go wpisze to wyskakoje zeby czekac 69 godzin niewiecie z jakiego powodu moze to sie dziac

  • 0

    213. ~kaska  2007-02-13 15:35:06  host: abpm184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i nie moge sobie zapisac nigdzie dzwonkow i nie wiem czemu...mam nie zapelniona cala pamiec a nie chce mi sie zapisac:(:( do dupy

  • 0

    214. ~ja  2007-02-16 15:08:53  host: eac139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    iaro to debil i chyba naprawde ma okres a telefon jest giciarski jest bardzo wytrzymały nie tak jak nowsze modele a wogóle poco w telefonie mieć kamere jak morzna sobie kupić cyfrówkę!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    215. ~julek  2007-02-19 20:34:35  host: lan11.covernet.pl

    mialem ten telefon 2 lata i nie wytrzymalem ... wystarczy miec w nim wiecej rzeczy zeby spowolnic jego reakcje .... moze i jest wytrzymaly, ale moje wymagania spelnil tylko w 30% a teraz mam my700x i to jest wlasnie telefon dla mnie

  • 0

    216. ~  2007-02-22 20:20:52  host: 213-238-71-242.adsl.inetia.pl

    potrzebuje się dowiedzieć gdzie ten sagem myx5-2 ma irde

  • 0

    217. ~Adik85  2007-02-25 20:20:04  host: limbo.altec.pl

    Witam! mam małe pytanko. czy mozna w sagemie my x5-2 ustawic tak wyświetlacz zeby nie musiał się swiecic non stop ten zegar? bardzo was prosze o jakąkolwiek pomoc i z góry bardzo dziękuje :)

  • 0

    218.  2007-03-10 12:00:36

    ~ja to debil niech sie goni i wali na ryj!!!!ja napisałem że to dosyć dobry fon ale niepozbawiony wad!!!!co do funkcji to brakuje tylko camery i może wyświetlacza tft zamiast cstn;).polifonia jest przebadziewna ale jak się przyzwyczaiłem to...spodobała mi się;).co do oceny powtarzam to co kiedyś napisałem:6,5/10.aha i wcześniej dałem negatywa ale coś miałem z bateria i to dlatego po 3 tygosdniach sam sie naprawił dziwne;).ale tel ok tylko troszke niedorobiony.pozdro dla fanow sagema

  • 0

    219. ~_SkOcZeK;)_  2007-03-17 17:47:16  host: chello089079024090.chello.pl

    Sagem myx5-2...hmmm jest fajny...mam go od...no już trochę go mam i jestem z niego zadowolony a tam o danych wszystkich tego sagema to głupoty piszą bo on ma mp3...fakt nie ma kamerki ale no trudno...przedewszystkim nie ściera sie obudowa....jest wysokiej klasy aparat robi porównywane zdjęcia z K700i a k700i to dobry telefon lecz k700i ma mp3 ma kamere ale nie ma wavów...a w sagemie myx5-2 są...wavy to takie dzwonki jakości mp3 ale jakby inne...więc podsumowując sagem myx5-2 jest bardzo dobry lecz ma tylko dwie wady nie ma kamery i sprzydał by sie lepszy wyświetlacz z 265tys. kolorów...aha a co do tego mp3 w sagemie to on ma mp3 tylko trzeba ściągać bezpośrednio a nie przez np. IRDĘ ...Ogólnie jest zajebisty ten fon i co jest w nim fajne ma podbicie basowe..

  • 0

    220. ~MaTeK  2007-03-30 13:29:36  host: 87-205-220-121.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon i nawet mi się podoba. ten fon ma już prawie cztery lata i nic się w nim nie psuje. zdjęcia robi nie najgorsze. tylko trochę mało pamięci. tak ogólnie to polecam wszystkim ten telefon. pozdro dla tych co mają sagemy!!!

  • 0

    221. ~  2007-03-31 13:09:55  host: xdsl-3515.walbrzych.dialog.net.pl

    pomuzcie mi mam sagema myx5-2 i cos jest nie tak bo sciagam sobie dzwonki to nie moge sobie ustawic ich jakon dzwonek tapety tak samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i czy moge sobie zmienic format zebym odbieral mp3

  • 0

    222. ~Bugss  2007-04-09 20:48:25  host: 80.48.1.2

    Kurcze mam problemy z połaczeniem sie z komputerem :/ Z innymi telefonami laczy sie normalnie...

  • 0

    223. ~kleofas  2007-04-10 13:50:45  host: dty170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak spisuje się dyktafon?? chodzi mi mniej więcej z jakiej odległości nagrywa i jak długo ?

  • 0

    224. ~damianiec  2007-04-17 19:34:06  host: 87-205-37-222.adsl.inetia.pl

    mam pytanie czy naprawde nie można mieć żadnego komunikatora na tym modelu?

  • 0

    225. ~  2007-04-18 17:16:10  host: aczt157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie co lepsze sagem myx5-2 czy motorola L7

  • 0

    226. ~juchus  2007-04-24 08:08:45  host: gilead.media4.pl

    mam ten tekefin prawie rok i jest naprawde swietny!! polecam;)

  • 0

    227. ~kaklus  2007-04-30 12:19:41  host: cby53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiatm! mam tego fona od nie dawna! i nie umie wysysłas MMS-ow! co mam zrobic? musze cos zmienic w ustawieniach czy co?

  • 0

    228. ~martyna  2007-05-02 09:32:33  host: aazg36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten model prawie 2 lata i zamierzam go zostawić przynajmniej na kolejne dwa :) Ładny z wyglądu, prosty w obsłudze, ładne zdjatka tylko dyktafon krótki:(ale wyraźny :) jeszcze jednym minusikiem jest to że mimo hi-fi polifonia jest taka sobie:( ale mi to nie przeszkadza ponieważ fonik ma duzo fajnych dzwonków standardowych:) tak poza tym jest bardzo wytrzymały :D to co ze mną przeżył... a obudowa jak nowa mimo tylku upadków...:D Jeśli nie jesteście wybredni tzn. mp#, kamera to radze wam bierzcie tego fona bo jest naprawde dobry!! ostatnio ściągnęłam sobie opera mini (aplikacja, przeglądarka ) i jestm bardzo zadowaolona :D

  • 0

    229. ~sowa  2007-05-25 18:42:29  host: gsj51.internetdsl.tpnet.pl

    najgorszy telefon jaki teraz mam... nie mam kasy na inny tio więc muszę tego zloma mieć... ciągle mi siem zacina nie wiecie cio jest tego powodem...?

  • 0

    230. ~zapek  2007-06-01 14:38:22  host: dgc20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kto chce sie zamienic za telefona Dam Siemensa C75 z kamerom aparatem wyśw. 132x176 wiec duzym za Sagema My x 5-2 GG;9843903 czekam na propozycje jastrowie

  • 0

    231. ~Olcia  2007-06-06 18:16:36  host: abqf126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka..A wie ktoś może jak sie ściąga tą szybkę z niego?? Byłam nad mozrem i pisaek mi sie tam dostał ;/;/ Czekam na odp..pozdrawiam :)

  • 0

    232. ~Wojtek  2007-06-16 10:33:15  host: proxy5.zicom.pl

    Moze mi ktos napisac jaki program sluzy do zgrywania dzwiekow i zdjec z Sagema na kompa?? bede wdzieczny ;]

  • 0

    233. ~paweł  2007-06-20 14:36:45  host: adw82.internetdsl.tpnet.pl

    jak usunać simlock z lg c3310

  • 0

    234. ~telefonista  2007-06-28 17:08:32  host: fbs178.internetdsl.tpnet.pl

    dobry ale mało pamieci

  • 0

    235. ~Oskar ;]  2007-06-29 20:46:49  host: able84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie można ustawiać real music jako dzwonek? [wiem, żem ożna pobrać, ale czy jako dzwonek można ustawić?]

  • 0

    236. ~wesolek  2007-07-01 12:36:09  host: aabl24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem tego fona przez rok jest zarypisty bateria trzymała 3 dni a stale dzwoniłem bardzo dobry i głosny głośnik intuicyjne menu sms pisze sie idealnie

  • 0

    237. ~Adzio  2007-07-14 15:52:17  host: c1-ophisd-195.tosa.pl

    Bardzo dobry telefon,mam go od 2 lat ,dla mnie jego minusem jest mała ilość smsów jaką można na nim zapisać.Poza tym wszystko ok, przede wszystkim jest wytrzymały !! po dwóch latach użytkowania na obudowie widać parę drobnych śladów. Co do aparatu to nie jest taki zły,jeśli ktoś chce robić zawodowe zdjęcia to niech kupi jakiś super aparat cyfrowy xD Pozdrawiam

  • 0

    238. ~terus  2007-07-30 15:42:29  host: 212.244.47.11

    witam. czy ktos moze wie jak uruchomic informacje lokalne w tym lelefoniku....

  • 0

    239. ~olo  2007-07-31 08:46:18  host: bxk74.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie. kiedy pokazuje sie w pewnym momencie zegar na wygaszaczu to aby odblokować należy nacisnąć czerwoną słuchawke i * i ok. ale jak naciskam czerwoną słuchawke, to zacina sie, i nie ma sieci, za 2 sekundy siec powraca...kiedys normalnie naciskałem czerwoną słuchawke i potem * i ok, i wszystko szybko. a teraz coś nie tak. prosze o odp.;(

  • 0

    240. ~Cysia  2007-08-10 22:02:05  host: user20.70.udn.pl

    mam ten telefon i cały czas dostaję jakieś "wiadomości lokalne" (coś w stylu "szukam kobiety" itp.). Jak to wyłączyć?

  • 0

    241. ~Magda  2007-08-13 18:37:47  host: dns.dew.pl

    Gdzie w Gdańsku można kupić NOWĄ baterię do Sagema my X5-2?

  • 0

    242. ~madzialena  2007-08-16 00:45:11  host: chello089078146126.chello.pl

    witam mam ten telekomorkofon juz ponad 2 lata uwazam ze jest on swietny robi calkiem niezle zdjecia bardzo dobrze nagrywa niestety tylko 30 sekund ale za to bardzo wyraznie tylko szkoda ze ma tylko 3 mg pamieci i z programem jest do niego troche problem bo mozna przesylac kablem dzwonki tak do 50 kb wieksze juz ciezko ida ale ogolem jest si

  • 0

    243. ~Hinata  2007-08-18 20:31:01  host: 82.160.179.130

    Telefon mam od 2 lat i sprawuje się super... jestem osobą baardzo mało wymagającą, a taki telefon w zupełności mi wystarcza... ;] polecam dla osób, które nie wymagają za dużo od telefonów!!

  • 0

    244. ~siwa  2007-08-20 19:42:36  host: cfd71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiekszego zloma nigdy nie mialam!! ciagle sie wiesza, esy czyta jak mu sie podoba i wogole jest do dupy!! masakra!!

  • 0

    245. ~  2007-08-25 10:48:01  host: natk3-bk.generacja.pl

    ja mam sagema myX5-2 1rok i ciągle mi sie aparat poprawia i lepsze zdjecia wychodzą sagem is cool :P:P:P:P:P:P:P:

  • 0

    246.  2007-08-25 15:15:47

    Do Cysia.Trzeba wejść w opcje wiadomości sieciowe i wyłączyć,lub zmienić nr.kanału

  • 0

    247. ~jesienna  2007-08-29 11:08:54  host: 106-53.espol.com.pl

    Mam go od 3 lat. Moje oczekiwania spełnia, jestem bardzo zadowolona. Po trzech latach użytkowania, bateria starcza mi na ok. 5 dni. Doś dużo dzwonię. Ma jeden poważny moim zdaniem minus. Budzik dzwoni bardzo krótko, nie czeka aż się go wyłączy. Poza ym jest świetny.odporny na upadki, powiedziałabym że prawie niezniszczalny.

  • 0

    248. ~adrianryder  2007-09-05 14:58:18  host: 217.153.168.32

    To tak program do przesyłania na niego tapet,dzwonków itp to http://www.instalki.pl/programy/download/sagem/My_Pictures_And_S ounds.php Czy w tym telefonie można ustawiać real music jako dzwonek? [wiem, żem ożna pobrać, ale czy jako dzwonek można ustawić?] -można bez problemu Hejka..A wie ktoś może jak sie ściąga tą szybkę z niego?? Byłam nad mozrem i pisaek mi sie tam dostał ;/;/ Czekam na odp..pozdrawiam :) -to tak najpierw zdejmuje się tylnią obudowę potem po prawej i lewej są takie haczyki trzeba je troszke ugiąć i wyciągnąć środek telefonu i juz masz szybkę.Przeczyść to suchą gładką szmatką żeby nie porysać ekranu to wszystko :-) jak coś to pisać

  • 0

    249. ~adekos  2007-09-11 15:37:32  host: adp25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sowa, powodem tego jest firma sagem, to jest firma taka jak alcatel

  • 0

    250. ~sagem  2007-10-10 19:04:07  host: dwo74.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik w miarę.. choć ma parę minusów m.in. głośny odgłos klawiatury, głośna wibracja, którą lepiej usłyszeć niż wyczuć:D... czasami lekkie przycięcia.. mimo to tel jest spox:)

  • 0

    251. ~Wojka  2007-10-12 15:02:18  host: mj.bajtnet.lca.pl

    Ten telefon jest poprostu superi ma zajefajna cena, kupiłem go za 80zl. Poprostu kupujcie ten telefon

  • 0

    252. ~hania81  2007-10-12 21:26:09  host: gmo194.internetdsl.tpnet.pl

    jak włozyłam nowa karte i chciałam zadzwonic to ciągle pokazuje sie komunikat "usługa dodatkowa odrzucona" moze ktos wie jak odblokowac to ???????????

  • 0

    253. ~pawelcz3  2007-11-11 19:19:38  host: xdsl-5586.walbrzych.dialog.net.pl

    dla mnie dno ten Sagem, osobiście wole 100 razy mój Siemens c65

  • 0

    254. ~alicja  2007-12-07 22:14:58  host: aarz223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    całkiem fajny telefonik :P przez 2 lata go uzywałam i wcale nie narzekałam na niego...

  • 0

    255. ~kolo464  2007-12-14 18:41:41  host: public-gprs1983.centertel.pl

    telefon dosyć dosyć choć mi się znudził mam go już od 2 roku ale ma pewne wady czasami się zacina,ma mało pamięci przynajmniej mi nie wystarcza,słaby aparat,kamera nagr. tylko 30 sek. dla tych którzy chcą mieć wybajerowany tel. osobiście nie polecam

  • 0

    256. ~ja14  2008-01-06 14:51:18  host: aama186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz prawie 3 lata i nigdy mi sie nie popsuł mimo ze robie nim dookoła swiata na deszu!:p ale juz zaczyna mi sie cąc przy ściągniętych grach. pozdro

  • 0

    257. ~Adam  2008-01-07 17:06:27  host: edo35.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam jeden problem z tym sagemem. kiedys niechcacy go zamoczylem i przestal chodzic glosnik;D Ale i tak jest wyje***ty

  • 0

    258. ~  2008-01-16 23:37:09  host: nat-mi2-1.aster.pl

    Coś mi się przestawiło i nie mogę wogóle wykonać żadnych połączeń wychodzących, czy moze mi ktoś pomóc.

  • 0

    259. ~  2008-01-17 19:40:33  host: ds8.uni.lodz.pl

    czy obudowa z myx5-2v pasuje na myx5-2. chciałbym przełozyc ale nie wiem czy będzie ok

  • 0

    260. ~Mati  2008-01-18 19:07:30  host: data-01.subscribers.sferia.net

    Ten telefon poza tym ze jest wytrzymały to jest do dupy mam go od 2 lat juz na poczatku chcialem go wymienic ale nie daLO RADY ci wszyscy co maja ten phon powinni go jak najszybciej wymienic bo jest DO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    261. ~wojtek  2008-01-29 23:20:13  host: dynamic-78-8-54-38.ssp.dialog.net.pl

    Mam ten telefon prawie 3 lata i coś wam o nim powiem. Ten fon jest genialny,najlepszy produkt firmy sagem,dlaczego?Po trzech latach użytkowania jest w bardzo dobrym stanie,niestarte guziki,szybka i panel bardzo odporne,telefon normalnie użytkowany wygląda jakby miał max. pół roku no i bateria;920 mAh-to mówi za siebie,intencjonalna obsługa telefonu sprawia że poruszanie sie po menu jest przyjemne.Owszem nie ma jakiś bajer,ale bo to stary model,polecam go wszystkim,jeśli chodzi o wady hmm,ciężko się doczepić,bo chyba brak video nie jest wadą,informacja regionu w postaci sms jest uciązliwa,a tak to telefon super

  • 0

    262. ~Tarzan  2008-03-10 21:21:25  host: inet20909na-2.eranet.pl

    Ten fon jest . Mam go trzy lata i misię znudził. Jest to najgorszy tel. jaki widziaem w zyciu

  • 0

    263. ~J@N  2008-03-16 20:25:49  host: 77.252.60.133

    zje**** złom i tyle nigdy bym go niekupił z własnej woli

  • 0

    264. ~nuniaaa  2008-04-26 14:45:50  host: dxy34.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko.. mam go od dwóch lat i nie narzekam.. :) Ale wiadomo ze w końcu kiedyś trzeba zmienić telefon i jutro Jadę po nowy (samsung L760) :) pozdrawiam.. :)

  • 0

    265. ~kosa  2008-05-12 10:38:37  host: 195.205.49.20

    miałem go dwa lata i jestem zadowolony :) ale fakt... wolniej działał jak zapełniło się w nim całą pamięć :| pozatym same zalety !! bezawaryjny i dłuuuuugo trzyma !!

  • 0

    266.  2008-05-22 18:56:57

    Miałem go z pół roku, teraz to jest prawie antyk. Nawet wytrzymały jak na tę markę, poprzedni właściciel wrzucił go do wody i działał, no prawie, bo 0 nie wbijał na klawiaturze(naprawa 15zł i jak nowy:) ale w 2006 zamieniłem na K750i z kartą 2GB:) Dobrze zrobiłem?:) A K750i po prawie dwóch latach zamieniam na K850i:) Pozdrawiam fanów GSM.

  • 0

    267. ~sWir  2008-06-23 19:19:41  host: set-com.pl

    Mam ten telefon 3 lata.. jest niezniszczalny po pijaku rzucalem nim o sciane , jedyne co sie zepsulo to przycisk do zamykania klapki :>

  • 0

    268. ~lp  2008-07-03 10:19:56  host: 77-253-241-88.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon od 3 lat i gdyby nie moja tęsknota za mp3 w telefonie to bym go w ogóle nie wymieniała. Podoba mi się bardzo, mam sentyment do niego ;D Telefon dla niewymagających :)

  • 0

    269. ~Ania  2008-07-30 12:01:51  host: eaq10.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak można w tym foniku wyłączyć wibracje??

  • 0

    270. ~lajzon  2008-08-30 11:56:26  host: 87-205-190-76.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon 1,5 roku i dopiero teraz mam zamiar go zmienić. Przetrwał on wszystko od rzutu w dal po kąpiel w wodzie gdy mi się zamoczył odmuchałem go powietrzem i działa ja trzeba. Wady- brak mp3, mało pamięci. Zarąbiście odtwarza tapetki. Polecam go!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    271. ~Vival94  2008-09-25 07:26:03  host: 87-205-207-107.adsl.inetia.pl

    To jest szajs nie telefon lepiej kupic Sagema myx6-10x lepszy-naprawde

  • 0

    272. ~fin  2008-11-02 10:23:12  host: apn-77-113-238-117.gprs.plus.pl

    mam ten telefon juz3lata ale ostatnio syn sie nim bawil iwprowadzil inny kod telefonu inie moge teraz go uruchomic macie na to jakis sposob

  • 0

    273. ~izza  2008-11-06 10:39:53  host: acjy131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem właścicielką tego telefonu od dwóch lat. Do tej pory telefon nie zawiódł mnie nigdy. Zaliczył kilka upadków na twarde podłoże ale nadal działa jak trzeba. To bardzo fajny telefon, ale jego największą wadą jest słaba polifonia, praktycznie nie używałam jej bo działa okropnie. Natomiast dzwonki real music po wgraniu chodzą bardzo fajnie, tylko niestety można wgrać tylko króciutkie sekwencje. Dlatego też właśnie wymieniam go na inny model który będzie miał mp3. Gdyby nie to że zależy mi na mp3, to pewnie używałabym go jeszcze przez długi czas. Zdjęcia robi bardzo dobre. Ogólnie polecam.

  • 0

    274. ~hoqu  2008-11-07 12:54:30  host: azl66.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon użytkuje ponad dwa lata, nie mam do niego jakichkolwiek zastrzeżeń, poprostu solidny telefon, jak na czasy kiedy wychodził był bardzo dobry. Intuicyjne poruszanie się po funkcjach tego telefonu, co potrzebujemy w danej chwili jest w tym miejscu gdzie powinno być. Polecam osobom poszukującym dobrego i solidnego telefonu.

  • 0

    275. ~kkkarrrciiia  2009-02-04 21:37:31  host: abpq172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem... mój telefon jak próbuje gdzieś zadzwonić pokazuje że usługa dodatkowa niedostępna... co mam zrobić?

  • 0

    276. ~orange  2009-04-01 14:05:24  host: 85.219.218.5

    dostałem ten tel. od Mietka i jest niezły, spoko!

  • 0

    277. ~  2009-04-18 17:46:14  host: cwc42.internetdsl.tpnet.pl

    zarypisty telefon mam go 5 lat i spox trochę z popredniej epoki ale po tylu latach bateria trzyma świetnie polifonia ok tylko trzeba sobie fajną muzę dyktafonem nagrać na dzwonek. Jak ktoś ma małe wymagania i nie ma kasy i nie lubi grać(bo tu się nie da wgrać piratów z netu) to polecam

  • 0

    278. ~scalak  2009-04-28 20:33:47  host: host-n4-88-108.telpol.net.pl

    Mam tego trupa od początku jak się pojawił w salonie i muszę niestety stwierdzić, że dziad jest nie do zajechania. Obudowa zdarta i pęknięta, upadał nie wiem ile razy ale działa jak nowy :(

  • 0

    279. ~  2009-06-14 11:28:47  host: gnk250.internetdsl.tpnet.pl

    zeby byla karta pamienci i mp3 to by był dobry tel

  • 0

    280. ~EWka  2009-08-02 10:06:53  host: saturn.pcnet.com.pl

    Powiem tak, mam tego sagema 4 lata! i wg. mojej opinii jest to telefon niezawodny, ani razu się nie zepsuł, nie zaciął nigdy nie było z nim problemów , ani z jego baterią, chociaż można sobie wyobrazić ile razy już mi gdzieś spadł ,zmoczył się w deszczu, ogólnie przestałam go szanować rzucam nim zamiast go odkładać ponieważ stwierdziłam ,że i tak jest nieśmiertelny, zawsze działa idealnie, obudowa może lekko porysowana ale jak na 4 lata ciągłego użytkowania wygląda naprawdę dobrze, jest to telefon przestarzały , nie ma mp3 i innych bajerów dzwonki poli są ekhm do d*** , zdjęcia wychodzą średnie, ale jeśli ktoś chce mieć telefon na którym się nie zawiedzie to uważam że ten model jest idealny. Chociaż pewnie już się go nie kupi w sklepie ,nie wiem.

  • 0

    281. ~Monika  2009-10-16 21:16:05  host: 33.85-237-185.tkchopin.pl

    Wkurzający telefon.. ale co do wytrzymałości to super, spadał mi dużo razy i dalej sie trzyma. :) ma za mało pamięci i ogolnie prawie nic nie ma. Nic specjalniego!

  • 0

    282. ~grem  2009-12-08 14:41:06  host: 212.160.186.9

    telefon mam 4 lata. Nie do zdarcia ! Wiadomo, że bajerów nie posiada, lecz dla 'normalnego' człowieka wystarcza w zupełności . wytrzymały max !

  • 0

    283. ~kolo  2010-01-25 19:32:58  host: chello089076197221.chello.pl

    powiem wam tak mam ten fon po cioci ktora go miala z 4 lata a ogolem jest na chodzie z 10 lat nie jest zniszczony wgl jak nowy niegdy nie sprawal klopotow teraz minusy- brak mp3 mozna nagrywac 30 sek itd ale go polecam osobom niewymagajacym

  • 0

    284. ~frrr  2011-10-12 14:57:01  host: hnp74.internetdsl.tpnet.pl

    jak 10 lat jak wprowadzono go w 2004 roku ;p

  • 0

    285. ~bobik  2012-01-04 23:22:07  host: sq-1.core.lanet.net.pl

    Mam ten telefon od 7 lat...oczywiście po drodze miałem kilka innych ale zawsze do niego wracam jako drugi tel bo używam dwóch...absolutnie niezrównany jeśli chodzi o pisanie sms, ktoś gdzieś mówił, że jest słaby do pisania....stawiam SKRZYNKE WÓDKI że ta osoba na dowolnym telu napisze wolniej esa niż ja n tym sprzęciku, i niech pisze na czym chce, ponadto jest niezniszczalny przetrwał setki upadkow zamoczeń a nawet wyskok z pędzacego auta, nie ma co pisac o wadach wyświetlacz i słabej polifonii to stary telefon ale jeden z najlepszych jakie w życiu miałem a miałem ich kilkanaście....

  • 0

    286. ~sith  2012-02-29 00:17:11  host: 77-254-217-69.adsl.inetia.pl

    niezniszczalny tyle lat a i tak dziala bez zarzutu... genialny, trwały prosty niezawodny zadziwia do tej pory wszystko padlo? zawsze jest jeszcze my x5 heh

  • 0

    287. ~sith  2012-02-29 00:23:58  host: 77-254-217-69.adsl.inetia.pl

    popieram bobika tel ma byc trwaly ma dzialac zawsze i wszedzie a ten nie ma sobie równych ot sagem co to niby jest.. niby nic ale jest gdy xperia i galaxy pada. doskonaly do obrony nabijesz komus guza a telefon caly haha

  • 0

    288. ~jabi  2012-07-19 10:50:31  host: 77-254-207-15.adsl.inetia.pl

    i dalej działa (rocznik 2004) a co ciekawe bateria oryginalna i trzyma 3 dni...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet