Sagem myX3-2 - opinie
Telefony Sagem Sagem myX3-2 Opinie o Sagem myX3-2

Sagem myX3-2

w sumie: 30
  • 0

    1. ~matsor  2005-04-05 19:29:00  host: agr66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanie - lepiej wybrac tego sagema czy sony ericsona t230? doradzcie pliz!

  • 0

    2. ~timon  2005-04-14 15:25:00  host: 212.106.19.148

    lepiej wybierz sagema

  • 0

    3. ~?  2005-05-21 12:24:00  host: host-ip250-134.crowley.pl

    czy ma ten telefon polskie t9

  • 0

    4. ~niqa  2005-08-19 20:24:11  host: dxa37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak...polecam go. I ma polskie t9

  • 0

    5. ~asd  2005-09-07 17:23:42  host: ab98.internetdsl.tpnet.pl

    a czy można podłączyc aparat do niego

  • 0

    6. ~Neon  2006-01-03 16:35:55  host: Inet-E55.Smoczka.ptc.pl

    Jakie formaty plikow obsluguje ten telefon
    U mnie pisze ze mid nie jest rozpoznawalny

  • 0

    7. ~ja  2006-06-09 15:24:54  host: abyn232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zmienil bys sie na sagema 2 i motke c 350??

  • 0

    8. ~  2006-07-08 17:53:10  host: azt234.internetdsl.tpnet.pl

    mam go 0d 1999r ale dziś zmieniłem na myx6-2

  • 0

    9. ~erni  2006-07-25 00:15:09  host: roger.mac.pl

    który wybrać:ten czy Sony ericsson t230 i dlaczego?

  • 0

    10. ~pawelsierota  2006-08-08 11:39:40  host: chg13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak można wyłączyć słownik t9 w sagemie myX 3-2?

  • 0

    11. ~sagitta  2006-09-26 19:06:47  host: ewy30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POLECAM!!!! Bardzo fajny telefon z podstawowymi funkcjami

  • 0

    12. ~kosa  2006-11-06 16:43:55  host: 217.153.221.162

    Czy odtwarza on real music ?

  • 0

    13. ~angi  2007-04-14 12:20:03  host: 88-199-118-18.lukman.pl

    tak odtwarza real music bo ja go mam i sciagalam real music

  • 0

    14. ~darek  2007-04-27 18:45:04  host: abzg22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon miałem sagema myx5-2 bardzo niepolecam rozwaliłem o ściane ale ten jest super dla kogoś kto dzwoni i pisze niejest to telefon do zabawy w tapety i dzwonki

  • 0

    15. ~taka_jedna xD  2007-06-07 17:25:59  host: acxl28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Beznadziejny;/ Psuje sie i zacina;/

  • 0

    16. ~dopawelsierota  2007-06-23 11:22:29  host: eos58.internetdsl.tpnet.pl

    Paweł: Musisz wejść w OPCJE -> TRYB EDYCJI -> TRYB ABC :)

  • 0

    17. ~Lolciak  2007-06-23 11:30:14  host: eos58.internetdsl.tpnet.pl

    Mam, jest spox. Ale chcę zmienić na SE K510i ;]

  • 0

    18. ~Mam Tela :P  2007-06-25 12:00:46  host: eos58.internetdsl.tpnet.pl

    Mam i jestem zadowolona :) Polecam ;] Zamianiam na Nokie 6151 ^_^

  • 0

    19. ~xxx  2007-08-16 16:50:30  host: bwt66.internetdsl.tpnet.pl

    mialem go i ma strasznie slaby glosniczek i sie bardzo zacina szczerze mowiac nie polecam go juz lepiej kupic nokie 3510i

  • 0

    20. ~OlaS  2007-08-17 22:35:44  host: nat-12.autocom.pl

    telefon ma real music , oraz T9 !!!!!!!!

  • 0

    21. ~xxx  2007-09-02 13:10:55  host: bwt66.internetdsl.tpnet.pl

    WCALE GO NIE POLECAM ZACINA SIE LAPIE ZWIECHY ZE PRZESADA WOGOLE DO DUPY BATERIA SLABA BEZ APARATU NIE POLECAM !!!!!!!!!!1

  • 0

    22. ~adasibi  2007-10-13 18:31:38  host: dyh150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny fukcjonalny telefonik malutki i fajniutki Polecam do pisania SMS i rozmawiania :):):)

  • 0

    23. ~clito  2007-10-19 15:41:44  host: abdb120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam - jest to podstawowy telefon bez bajerów, mam go 3 lata bateria trzyma do 5 dni, telefon dobrze wykonany i niezawodny, mały, ogólnie ok, od 1 do 10 daje mu 8

  • 0

    24. ~byly posiadacz  2008-01-09 14:29:00  host: bwt66.internetdsl.tpnet.pl

    do dupy te zabojady to nic nie poytrafia dobrez zrobic widac najdrobniejsze rysy i sie caly czas zacina a glosniczek tez do kitu tak wiec do real music'a sie nie nadaje

  • 0

    25. ~znajaca sie  2008-03-25 17:57:49  host: 078088185121.stk.vectranet.pl

    Hej PRZECZYTAJCIE! co do tego telefonu to jest duzo wad < nie chce zniechecać ale lepiej zebyscie wiedzieli> mam ten telefon juz dosc dlugo zeby sie polapac... Zalety: ma 1 zalete to ze dxzziala jakis czas.. Wady: nic nie ma wiec tak na kolonie do 7 - latka okey by byl szybko sie psuje wlasciwie z ładowarka nie ma problemu ani z budzikiem czy czyms innym ale ma "niby" stoper a wlasciwie dziala jak budzik.Czesto zdarza się ze gdy przychodzi mi sms to po prawej stronie powinno pisac opcje a pozniej odczytaj a po drugiej stronie pisze wroc no to jest taki problemik ze niestety pisze tylko wroc:/ no i musze wylaczyc cala komorke i znow wchodzic od poczatku...na poczatku wydawalo mi sie ze poprostu trudno no ale potem jak sie spieszyslam bylo coraz gorzej.a wiem o czym mowie boo dostalam telefon na komunie no i minreely juz 3 lata

  • 0

    26. ~Madziunia  2008-04-06 22:46:53  host: host-ip227-14.crowley.pl

    a ja mam go od dawna i lezal juz sporo nie uzywany mialam samsunga e250 sony erissona T610 i tamte telefony poszly juz do smieci a teraz go uzywam po tylu upadkach co on przezyl to dziwie sie ze jeszcze dziala. Moim zdanie te telefony starsze sa lepsze niz te co sa teraz nowoczesnijsze przynajmniej sie tak nie zawiesza jak innet telefony

  • 0

    27. ~paula  2009-05-22 18:54:36  host: iye66.internetdsl.tpnet.pl

    tez mam ten telefon i ostatnio przy połaczeniu pojawia sie jakiś czerwony głośnik i nic nie słychać co ktos do mnie mowi, może wiecie jak to naprawić bo w ustawieniach niby wszystko jest oki

  • 0

    28. ~a  2009-11-15 20:42:04  host: ip-85-202-38-106.eltronik.net.pl

    Heh dawne dzieje dostałam go na przyjęcie w 2005r. i nawed byłam z niego zadowolona miałam po nim już 4 tefony teraz mam piąty lg cookie i zamiezam skłonić się do kupna nokii 5630

  • 0

    29. ~jea  2010-01-31 17:15:07  host: iwd242.internetdsl.tpnet.pl

    świetny telefon! dałam za niego ponad 3stówy.. mam go już.. 7lat i nie mam zamiaru go wyrzucić! superwytrzymały.. w porównaniu z dzisiejszymi telefonami.. Wyrzuciłam go raz z okna.. spadał w sumie z różnych wysokości.. kiedyś wpadł mi do kałuży (nie jeden raz), grzał się w 40stopniowym upale.. Dlatego też nie mam zamiaru go zmieniać.. Bo i po co? Te nowe komóreczki z aparatami, kamerami, dotykowymi ekranami są wrażliwe nawet na małe wstrząsy i wciąż narażone na.. złodziei :D A mojego "złoma" nikt po pierwsze nie umie obsługiwać (na odwrót OK i WRÓC) a po drugie nikt nie jest nim zainteresowany :D Same zalety :D

  • 0

    30. ~NO BLONDI  2010-11-20 20:39:05  host: public82732.xdsl.centertel.pl

    A JA MYŚLĘ ŻE ON JEST PO PROSTU BRZYDKI ... I ŻYCIE JEST ZA KRÓTKIE ŻEBY OTACZAĆ SIĘ TAKIMI SZKARADAMI... CHOCIAŻ JESTEM FANKĄ MARKI... TO MYŚLĘ ŻE TO JEDEN Z NAJBRZYDSZYCH SAGEMÓW JAKI KIEDYKOLWIEK POWSTAŁ...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet