Sagem myX2 - opinie
Telefony Sagem Sagem myX2 Opinie o Sagem myX2

Sagem myX2

w sumie: 28
  • 0

    1. ~koko9  2004-11-12 17:39:00  host: fv178.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik nawet spoko tylko nie moge zmienić dzwonka. Dzwonek sms i budzik moge zmienić ale dzwonek jak ktoś do mnie dzwoni to nie moge

  • 0

    2. ~Kuba  2004-12-09 12:03:00  host: ext-gw-szc.pronet.lublin.pl

    Najwiekszą wadą tego telefonu jest klawiatura, bardzo niewygodna !!! a reszta nawet mozebyć. Do wszystkiego mozna przywyknąć ;).Wracając jeszcze do opini "koko9" - wszystkie dzwonki mozna zmienic bez problemu te od polaczeń tez !

  • 0

    3. ~  2004-12-22 16:14:00  host: 83.68.66.25.kutno66.tnp.pl

    jezeli chcesz bezproblemowo rozmawiac przez telefon nie kupuj go, jezeli chcesz bezproblemowo wysylac eski nie kupuj go, jezeli nie denerwuje cie 15 sek dzwonek sms ktorego nie mozna zmienic na krotszy to kup go :)!! mialem go pol roQ to wiem co mowie!!

  • 0

    4. ~kroman  2004-12-22 16:15:00  host: 83.68.66.25.kutno66.tnp.pl

    mialem go pol roQ, badziew! ma 15 sek dzwonek sms ktorego nie mozna zmienic na jakis krotszy, badziewnie sie przez niego gada nawet gdy jest pelny zasieg!

  • 0

    5. ~koko9  2005-01-07 15:22:00  host: fv178.internetdsl.tpnet.pl

    ja moge tylko zminić dzwonek budzika i sms ale połączen nie bo jak na polączenia ustawie ten dzwonek santana to on jest a jak dam jakiś inny to dalej jest ten dzwonek santana nie wiem co o jest u innych jest normalnie

  • 0

    6. ~andrew_20  2005-01-15 16:03:00  host: sunfire.man.olsztyn.pl

    Mam ten telefonik ponad rok. Działał dość dobrze ale ostatnio bardzo mi szwankuje. Nie polecam nikomu na dłuższą metę. a jeśi chodzi o dzwonek santana to trzeba wejść do menu spisu telefonów , grupa rozmówców i zmień ustawienia!!! :-)

  • 0

    7. ~  2005-01-21 14:00:00  host: ain139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nie należy do najlepszych mam go ponad pół roku!!!nie wiem co niektórzy mają takie problemy dotyczącezwonków nie wierzę wtedy że wy go macie po pół roku albo nawet więcej!!!! ostatecznie ostatnio raz wybrałam sobie sagema jednak najlepsze są nokie i nie ma co mówić!!! chociaż ,że ten sagem nie popsuł mi się ani nic takiego po prostu jestem teraz bardziej przekonana do noki i innych telefonów!!! wkurza mnie w tym telefonie że nie można odbierać widomości mms,to że nie ma aparatu także i to że nie można ściągać gier java!!!!! :(:(

  • 0

    8. ~lola  2005-01-21 14:03:00  host: ain139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha i jeszcze jedno telefon ma także zalety !!!! podałam tylko wady ale tak nie jest!! fajnie że jest mały !!a to że źle się na nim pisze smsa to wcale nie prawda wydaję mi się że to raczej jest telefon młodzieżowy a nie dla dorosłych ponieważ ma małe klawisze!!!!w każdym bądź razie do najgorszych nie należy!!papś

  • 0

    9. ~ttttttytus  2005-02-06 20:56:00  host: 213.199.207.2

    Ja telefonik mam ponad pół roku i nie zauwarzyłem żadnych większych wad.
    Wady:
    zbt długi dzwonek sms
    zbyt głośne dzwonki nie ciekawie brzmią
    można dostrzec błędy w menu
    instrukcja mało zrozumiała
    mało gier, dzwonków, tapet
    mało pamięci telefonu (240kb)

    Zalety:
    można prosto podłączyć do kompa
    łatwy w obsłudze
    doskonały dla ludzi z pierwszym telem

  • 0

    10. ~olo  2005-08-01 09:45:00  host: wujek.ha.pwr.wroc.pl

    Rozwalaja mnie niektore komenty.Telefon mam od roku ponad - i jak na swoja cene to nie jest zly.Zadnych problemow,bateria ok 7dni.Polifonia slaba, wyswietlacz tez nie jest super, klawiaturka musi sie wyrobic zeby nie skrzypaila.Ale ludzie jak chcecie bajerow kupcie cos drozszego - za ta kase ma wszystko na miejscu!

  • 0

    11. ~  2005-10-13 15:25:56  host: bwf225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszyscy macie problem z ustawieniem dzwonka! bo nie myslicie! to sie ustawia w spisie telefonow i w grupach i tam sie przypisuje! najlogiczniejsza rzecz na swiecie !!!

  • 0

    12. ~Radek  2005-11-25 22:46:05  host: byu32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe fajny telefonik tylko troche klawiatura ... zchodzi z niej wszustko a dzwonki sie prosto zmienia trzeba wejsc do spisu telefonów i tam trzeba je zmienic !!! troch dziwnie to zrobili i niewtajemniczony nieznajdzie tego ale odulnie spox ;-))

  • 0

    13. ~basia  2006-04-22 12:14:38  host: adch11.marton.net.pl

    ja niewiem o co wam chdpzi z tymi dzownki.. fon kupiłam wczoraj.. jak nrazie jestem zniego zadowolona.. jesli chcesz zmienić dzwonek wchodzicie w dziwieki --> tony dzwąków.. i masz...! co za filozofia..

  • 0

    14. ~radek  2006-04-30 15:18:33  host: host229.net81.citysat.com.pl

    Mam ten telefon 2 lata. Byłem z niego zadowolony ale do czasu. Zauważyłem ze zacina sie. Ostatnio zepsuło mi sie wejscie na ładowarke i wymiana kosztuje 60zł. Dużo jak na taką firmę. Nalezy dodac ze telefon szybko traci na wartosci ale polecam wszystkim młodym jako 1-wszy telefon

  • 0

    15. ~  2006-06-10 12:07:39  host: ala140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale to glupi ceglofon matko... ja se zmieniam na siemensa bo juz nie moge patrzec na tą zwaloną markę

  • 0

    16. ~Przem@s  2006-12-30 13:51:40  host: dsq183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale badziewie !!! nawet mms'ow nie ma ... fuuuj !!!

  • 0

    17.  2007-02-07 15:36:49

    Mam ten telefon okolo 2 lat i jest w miarę tyle tylko że ja go używam jako drugi telefon który z reguły leży w domu i służy do dzwonienia na sieć Plus Gsm. Telefon tak jak wspomiałem działa ok, jednak moim zdaniem nie jest to aparat godny polecenia ze wzglęgu na Sagemowska obsługę oraz jakość wykonania itd. Cena tego aparatu też jest w tej chwili dość wysoka widziałem go w jakiejś promocji za 199 zł to za dużo za aparat tej klasy gdy np ok 250 zł można mieć SonyEricssona T230.

  • 0

    18. ~Creativ  2007-03-04 22:58:38  host: 91.192.77.218

    Witam was,jestem posiadaczem tego telefonu,urzywam go chociaz mam owiele leprzy telefon.Mam do was pytanko czy mozna wgrać na niego dzwonki amr lub polifoniczne przez kabel???z tego co wiem to ściąganie dzwonków drogą WAP [z gazety]to chyba tylko monofoniczne wchodzą.Jak by ktoś wiedział to prosze klikać na gg:195356

  • 0

    19. ~johnny  2007-03-31 14:25:12  host: 212.160.172.70

    nie jest tak zle jak to niekorzy pisza, uzywalem tego telefonu przez 2 lata, faktycznie klawiature jest dosc mala ale ja sobie jakos radzilem, przy moim uzywaniu bateria dlugo trzymala i mial te opcje co chcialem, po kablu da sie wgrac dzwonki, tapety. Na chwile obecna jest to faktycznie model przestarzaly, brak BT, JAVY ale do zwyklego dzwonienia/smsowania jest ok

  • 0

    20. ~zosienka87  2007-09-04 15:06:14  host: bho246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej Ja mam ten telefon ponad trzy lata i musze powiedziec ze jest bardzo bardzo odporny na zniszczenia :) i nie zawadza bo jest poreczny i maly :) faktem jest ze zle sie przez niego gada, ale za to dobrze sciaga zasieg :):) pozdrawiam

  • 0

    21. ~Użytkownik  2007-10-02 18:02:41  host: fde19.internetdsl.tpnet.pl

    O jej! Najgorszy telefon jaki widziałem. Mam go do tej pory: to prawda - dzwonki na smsa 15 sekund, zawiesza sie bardzo często, a ostatnio nawet sam sie wyłącza (może wina baterii?)... nie podoba mi sie, nie kupować!

  • 0

    22. ~kaja  2007-11-29 12:29:03  host: aeic50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go odponad roku jest jednym z lepszych telefonow jakie mialam nie zacina sie bateria trszyma dlugo wiadomosci i dzwoninenie dzisla ma fajne dzwonki jest maly i poraczny a do tego ma kolorki i faj e tapety .jest lepszy niz nie jeden zlom bez kolorowego wyswietlacza i polifoni .co wy chcecie .jak ktos nie umnie sie poslugiwac telefonem to jest burakiem .mialam rozne nokie lpesze i starsze i soniak i motke i ten fon jest najlepszy .wiadomo kupie sobie lepszy to znaczy jakis nowszy telefon sagema ale ten jest super.i trzyma sie przy mocnym uzytkowaniu.

  • 0

    23. ~Zachwycona  2007-12-23 23:16:09  host: xdsl-7120.zgora.dialog.net.pl

    To jest mój ulubiony telefon. Mam jeszcze Nokie N70 ale ten klocek do Sagemka ma się blado. W Sagemie jest taka fajna gra- sympatia i tam trzeba połączyć parę zakochanych. Cały dzień potrafię nad tym przesiedzieć. Mówię Wam to jest najlepszy telefon naszych czasów!!!!

  • 0

    24. ~Marta;)  2008-02-17 15:06:36  host: tryktorn.connecta.pl

    Świetny telefonik, mam go już 4 lata i nie potrafie się z nim rozstać... Nigdy nie sprawiał mi problemów technicznych, chociaż spadł mi wiele razy, z różnych wysokości i raz się zamoczył- pożądna marka:] Choć ma już jedynie wartość sentymentalną, nigdy się go nie pozbęde:)

  • 0

    25. ~przemax  2008-04-20 22:47:58  host: bvr225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To był mój pierwszy telefon w życiu. Bardzo dobry. Nigdy w życiu mi się nie zawiesił. Chodził jak rakieta i był niezniszczalny. Nawet największe upadki nie były mu groźne. Do smsów i do dzwonienia polecam go jak najbardziej, jako tani telefon. Ja go niestety sprzedałem, a żałuję bo wziąłem grosze :)

  • 0

    26. ~Sylwia  2013-08-20 19:28:53  host: gw.casus.com.pl

    Fajnie tak poczytać komentarze sprzed kilku lat,jak jeszcze w polsce smartfonów nie było:) Ja ten tel darze sentymentem,miałam go w liceum,to na nim pisałam pierwsze miłosne SMSy,z niego dzwoniłam po kilka min w sprawie konkretnej bo wtedy było inne rozmawianie,minuta była droga. Mam go dalej w szafce,ale już nie działa,gumowe klawisze przy tej ilości SMSów które wówczas pisałam nie wytrzymały,obudowa też się rozleciała. Ale powiedźmy sobie szczerze,pierwsze telefony które mieliśmy były fajne bo były,a to co miały to mniej ważne,wtedy technika była inna.

  • 0

    27. ~dzon-7  2013-12-13 21:39:19  host: 89-76-169-162.dynamic.chello.pl

    Mój drugi telefon w życiu. Pamiętam jak będąc na studiach czyli tak rok 2004/5 dostał piłką kiedy byłem w trakcie rozmowy.. rozpadł się na kawałki, ale o dziwo główna część w dalszym ciągu działała, dylematem było to, że nie mogłem połączenia wyłączyć, bo klawiatura była 2 metry dalej. Polecam fona!

  • 0

    28. ~Gienek  2014-04-28 14:37:52  host: dynamic-78-10-109-224.ssp.dialog.net.pl

    @Sylwia - szkoda, że te czasy bezpowrotnie minęły. Też miałem ten telefon, też napisałem na nim mnóstwo sms-ów - pamiętam jaki wówczas był szał - smsy po 20 kilka groszy - niby teraz jest podobnie, ale wówczas zero pakietów nic w późniejszym już stylu 500 sms za 5 zł. Karta z Ery za 2 dychy wówczas to chwila moment i jej nie było.

    Pamiętam jeszcze swój pierwszy telefon, karta simplusa połączenie w tzw. godzinach szczytu kosztowało wtedy chyba ze 3 zł/minuta, sms 50 czy 60 groszy. Żadnego naliczania sekundowego... Poza godzinami szczytu nieco taniej, ale mimo wszystko gdzieś wówczas zadzwonić, oj bolała kieszeń. Dzisiaj możesz rozmawiać ile chcesz praktycznie za grosze.

    Pamiętam te problemy z zasięgiem, jak spotkać u kogoś telefon komórkowy to była rzadkość

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet