Sagem myX2-2m - opinie
Telefony Sagem Sagem myX2-2m Opinie o Sagem myX2-2m

Sagem myX2-2m

w sumie: 35
  • 0

    1. ~ktos  2005-09-19 16:51:25  host: abz174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    troche kiepski :/

  • 0

    2. ~cinek  2005-10-21 16:54:54  host: aif22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może być nie przesadzaj

  • 0

    3. ~baymann9  2005-10-22 22:16:25  host: s20.Zabrze.Net.pl

    co musialbym zrobic zeby wgrac sobie polski jezyk?

  • 0

    4. ~  2005-12-18 13:30:36  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    wszystko p.k. , lae funkcje styraszneim mi przypomnianja ten ...Sony Ericsson t290i //// :?

  • 0

    5. ~super_electric  2005-12-18 13:36:17  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    chcesz link ???/ masz link - - - > ->http://www.klubin.hrleon.com/gsm/programy.php

    Dzięki . Życzę wszystkiego dobrego na ten nowy rok :)

  • 0

    6. ~kuba  2006-01-01 18:03:29  host: 217-153-241-149.zab.nat.hnet.pl

    kupuje ten telefon i mam nadzieje ze sie nie zawiode...=D

  • 0

    7. ~igor  2006-01-04 20:08:14  host: eed75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest bardzo fajny telefon bardzo dużo funkcji ma ;-)

  • 0

    8. ~kama  2006-01-15 14:33:11  host: adak74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam do wyboru albo ten za100zl albo Nokie6101 i sie wacham .Doradzcie mi:)

  • 0

    9. ~igor  2006-01-19 10:15:19  host: efz26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon bardzo bardzo mi się podoba polecam wszystkim
    :-))

  • 0

    10. ~agusia  2006-04-28 17:59:32  host: swinoujscie-GTS.swn.vectranet.pl

    polecam tel telefonik wszystkim bo jest naprawde dobry....pozdrowionka

  • 0

    11. ~lukas  2006-05-07 22:31:57  host: chello084010204025.chello.pl

    telefon taki sobie jest to moj jesli dobrze licze 6 a kupilem go bo byl tani 119 zl nowy w sklepie najwieksy plus to odpornosc na wstrzasy i zarysowania

  • 0

    12. ~luka  2006-05-12 12:54:03  host: 82.160.62.2

    jak dla mnie za tą kasę bardzo dobry

  • 0

    13. ~Avigard  2006-05-14 19:28:05  host: acog28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj kumpel ma takiego , jak dla mnie troszke cienki bo mam sagema mYX6-2 ... bylby spoko jakby mial podczerwien.

  • 0

    14. ~lopez upartez  2006-05-26 14:23:29  host: cpc2-inch1-0-0-cust691.dbln.cable.ntl.com

    Witam.Mam pytanie.Czy ten telefon nie zapisuje wyslanych wiadomosci sms?Bo ja nie potrafie tego sprawdzic.Z gory dzieki za odp.

  • 0

    15. ~  2006-08-03 16:56:43  host: ako48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie niezapisuje

  • 0

    16. ~Piotruś  2006-09-11 10:46:36  host: dva11.internetdsl.tpnet.pl

    Koma nie jest zła ale jak na te czasy mogli by wymyśleć coś w nim lepszego

  • 0

    17. ~pol  2006-09-20 17:03:06  host: pa213.radecznica.sdi.tpnet.pl

    telefonik spoko, ale ma trochę slabą rożdzielczość

  • 0

    18. ~marta  2006-10-19 21:26:52  host: 82.160.189.150

    Fonik ogolnie jest spox,jak na swoja cene .Ale jak na dluzszy okres to nie polecam kupowac .Mam jeszcze siemensa cf75 i to jest dpoero kom

  • 0

    19. ~mary  2006-12-14 20:33:08  host: gdo202.internetdsl.tpnet.pl

    Jeśli mam być szczera, to odradzam ten telefon wszystkim ktorzy maja do wyboru telefony innych, lepszych firm np. NOKIA. Może (jak narazie) jest odporny na wstrzasy itp... ale pomimo nieatrakcyjnego wygladu ma wiele innych wad. Jest poprostu mało przejrzysty, przelaczanie np. slownika T9 na zwykly zapis to spora ilosc klikniec w porownaniu do komorek innych firm... a po co, jak mozna prosciej? Jezeli ktos liczy na piekna rozdzielczosc ekranu to tez jej w tym telefonie nie znajdzie. Kalendarz, jest... tylko po co, skoro nie ma przypomnien (jest to dosc dziwne)?! WAP... jest ale skoro ekran taki slaby, kazda grafika jaka sciagniesz jest nieatrakcyjna. Tak samo dzwiek... dzwonki poprostu sa kiepskie. Moze za te pieniadze jest dobra, jednak za te same pieniadze masz nokie 1600 mniej ma funkcji ale za to jest pewna, prosta, wytrzymala i ladna, a wszystkie funkcje jakie ma dzialaja dobrze...a nie tak sobie byle byly....

  • 0

    20. ~ bizon  2007-01-27 12:20:48  host: abqm242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam wszystkim ten telefon ale jak ustawić system głośnomówiący powiedcie mi pliss

  • 0

    21. ~asiunia  2007-02-06 16:00:19  host: dsm186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też mam ten telefon , a co do głośnomówiącego to wystarczy w czasie rozmowy wcisnąć drugi raz zieloną słuchawkę i wcisnąć OK.

  • 0

    22. ~  2007-03-16 11:17:05  host: gkr162.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny tel ale szkoda że nie ma więcej bajerów :-)

  • 0

    23. ~kosmo  2007-04-11 13:51:26  host: alt162.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest najlebszy na świecie ale nie moge ściągnąć gier

  • 0

    24. ~Romuś  2007-06-27 08:23:07  host: aaap16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i juz mi sie znudzil ma mało opcji i nic na nie go nie mozna sciagnac ma mało opcji. Do pisania sms-ów i dzwonienia jest oki nie mam zadnych zastrzezen :-)

  • 0

    25. ~............  2007-07-01 19:21:00  host: gkr162.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekawy telefon dopóki nie odkryjesz wszystkiego... Jakby miał więcej funkcji to może byłby lepszy, ale jak na mój pierwszy telefon to spox! Pozdrawiam

  • 0

    26. ~............  2007-07-01 19:23:04  host: gkr162.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekawy telefon dopóki nie odkryjesz wszystkiego... Jakby miał więcej funkcji to może byłby lepszy, ale jak na mój pierwszy telefon to spox! Pozdrawiam

  • 0

    27. ~  2007-07-01 19:31:42  host: gkr162.internetdsl.tpnet.pl

    Jak na mój pierwszy telefon to nawet oki... Teraz będę miała Sony Ericsson K300i!!! :-) Pozdrawiam

  • 0

    28. ~Adi  2007-07-22 20:00:22  host: gvr10.internetdsl.tpnet.pl

    Moja pierwsza komórka nawet fajny telefonik szkoda ze nie ma podczerwieni ja miałem z angielskim menu ale nie chciało mi sie wydawac kasy na spolszczenie teraz mam Sagema My x5 2 który jest o wiele fajniejszy pozdro

  • 0

    29. ~piterpak  2007-07-27 14:29:04  host: adab126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdecydowanie polecam! telefon dla mnie ma być niezawodny i wytrzymały - pod tym względem 10/10 czemu? ano, 3 razy spadał z 3 piętra na ziemię, kilka razy sobie ponurkował (po wysuszeniu dalej działa)

  • 0

    30. ~maniek  2008-03-08 12:22:02  host: ip-89.171.153.90.crowley.pl

    ma ktos haslo do aktywacji polonczen

  • 0

    31. ~  2008-12-20 16:49:52  host: rejon43.ztpnet.pl

    mam ten telefon i nie jest taki najgorszy

  • 0

    32. ~adek  2009-06-28 18:10:16  host: aajg246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za 50 zł i tak lepszego nie dostanę. Bajery mi nie potrzebne, tylko jaką on ma pamięć wewnętrzną?

  • 0

    33. ~Adek  2009-08-10 15:36:17  host: aacf219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie co zrobić, aby tak koszmarnie krótko bateria nie trzymała

  • 0

    34. ~  2010-05-07 19:20:04  host: iut74.internetdsl.tpnet.pl

    miałam go 5 lat temu, watrzymal ze mna dwa lata i naprawde niezniszczalny z niego skubaniec byl... rzucalam go po scianach i z drugiego pietra, topil sie w jeziorze a mimo wszystko dzialal :) lezy teraz w szufladzie i czeka az znajde ladowarke do niego i wlacze go :)))

  • 0

    35. ~sagemmmmmmmm  2010-10-18 19:56:37  host: 195.8.220.207

    telefon bardzo dobry. wytrzymaly no i r.e.m jako dzwonek:) bajka. nie dla dzieciakow, ktorzy chca miec komputer, lustrzanke i ekstra odtwarzacz muzyki w jednym. do dzwonienia glownie:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet