Sagem myX1w - opinie
Telefony Sagem Sagem myX1w Opinie o Sagem myX1w

Sagem myX1w

w sumie: 25
  • 0

    1. ~ja  2005-04-13 21:50:00  host: user12.142.udn.pl

    gdzie tam jest alarm wibracyjny? bo mam i nie mogę znaleźć i czy da się ściągać dzwonki

  • 0

    2. ~LAuRKA = ]  2005-04-27 19:45:00  host: host82-143-157-48.ip.nd.e-wro.net.pl

    elo.. ja tez mam ten telefon.. i także nie moge znalesć wibracji... ogólnie bardzo prosty w obsłudze... = ] czekam na odpowiedz.. pozdro

  • 0

    3. ~no name  2005-05-13 20:13:00  host: 80.48.227.115

    Nie widziałem w sklepie SAGEMA myX1w. Mój też nie ma wibratora. Zaletą tego telefonu jest duża wytrzymałość baterii. Spełnia doskonale swoje wyłącznie podstawowe funkcje.

  • 0

    4. ~  2005-05-23 13:21:00  host: 212.160.96.143

    alarm wibracyjny... dzwieki i sygnaly, potem wybierz tryb cichy, ewentualnie wcisnijcie od razu z klawiatury przez sekunde gwiazdke. chyba ze sie myle bo ten tel ma moja dziewczyna...

  • 0

    5. ~D|J  2005-05-28 18:02:00  host: bef160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do dupy tel można nim się podetrzeć prawdziwy tandetny szajz!!!!!!!!!!!!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!::::::------(((((((((((((((

  • 0

    6. ~msg  2005-06-13 15:21:00  host: bol114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik jest mało wytrzemały na wstrząsy 1 mi upadł i się obudowa nie trzyma:((((
    wibratorka niemam :((( ale polecam ten telefon dla ocób które nie wymagają zbyt wiele
    ja zmieniam ten telefon na sony ericssona t300
    pozdrawiam

  • 0

    7. ~Monika  2005-08-22 16:28:56  host: aun114.internetdsl.tpnet.pl

    Uwazam ze ten telefon jest bardzo latwy w obsludze i nie drogo wychodza rozmowy

  • 0

    8. ~Grigor Ssw  2005-10-16 10:25:03  host: gc123.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie z jakiej strony mozna scignac cos do niego prosł bym o link jak ktos ma:) POZDRAWIAM

  • 0

    9. ~Michał  2005-10-16 20:46:38  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    Nen tel to kompletna porażka w tym co miałęm na 100% nie było wibratora moze w innym ale poza tym występuja błędy podczas wysyłania sms nic ciekawego na to nie idzie ściągnąć ustawień wszystkich sie mozna za pół godz nauczyc szybko zmieniłem na nokie 6020 i to jest tel godzien uwagi pozdrawiam.

  • 0

    10. ~w_wilk  2005-12-22 20:26:33  host: acrr252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy tam wiecie o tym telefonie!!!!!!!

  • 0

    11. ~sylwiuszka  2006-01-07 16:48:28  host: bum74.internetdsl.tpnet.pl

    ja tam wibracje mam, tyle że mam też cholerny proble z tym gruchotem nie mogę ściągnąć żadnych dzwonków że już o tapetach i wygaszaczach nie wspomnę. Nie rozumiem dlaczego skoro aktywowałam WAP. Jeśli ktoś potrafi mi to wyjaśnić to wdzięczna będę. Jka sie tylko dorobie to zmieniam tego sprzęta bo mam go już dość

  • 0

    12. ~rokie  2006-04-29 18:21:56  host: aarv15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja go mam 2 lata i jest super: bateria trzyma 6 dni, tel. jest wytrzymały (2 razy spadł mi na schodach i nic się nie stało - żadnego śladu po upadku). Ściągam dzwonki polifoniczne - działają te przeznaczone do innych telefonów. Nieskomplikowany - polecam!

  • 0

    13. ~tymon  2006-06-13 17:33:14  host: host-ip134-131.crowley.pl

    ten telefon ma wibracje mam menu po agielsku i umiem właczc wy tam nic nie wiecie otym telefonie

  • 0

    14. ~hip hop  2006-07-16 20:59:54  host: biv182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siarexx moj kumpel go mial zawiesil mu sie i trzeba było czekać 10 minut NIE POLECAM:CCC
    predzej mu bateria padla;D

  • 0

    15. ~zlomiarz  2006-09-16 12:50:28  host: abvq140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rewelka!!!!!ta polifonia....mmmmmm...jak mp3:) ten wyswietlacz...motorola e1000 wymieka....

  • 0

    16. ~Ja  2006-10-08 09:53:46  host: awy226.internetdsl.tpnet.pl

    A czego Wy się spodziewacie od telefonu za 50-70zł ?

  • 0

    17. ~mati27  2006-10-18 09:23:32  host: hi78.internetdsl.tpnet.pl

    mam taki sam i nie ma wibrazji nie da sie nic sciongnoc ale fajna;]

  • 0

    18. ~SAGEM  2008-04-11 21:07:52  host: pc-77-46-46-49.euro-net.pl

    Ktoś mi usiadł na telefon i obudowa pękła w moim SAGEMIE ale SAGEMY są najlepsze!!!

  • 0

    19. ~Lelo  2008-10-30 22:00:55  host: aou178.internetdsl.tpnet.pl

    GDZIE TEN KALENDARZ NA KTORYM MI ZALEŻY I WIBRACJe --- ogolnie jestem bardzo zadowolony, naprawde i jeszcze jedna bardzo istotna cecha - wytrzymalosc baterii !!!!!!!!

  • 0

    20. ~jowaita  2009-02-09 11:56:11  host: eaa74.internetdsl.tpnet.pl

    to byl moj pierwszy telefon ... pewnie nikt tu juz nie zaglada ... ale ja go pamietam ... cieszylam sie zniego jak glupia x] ale słabiutkii był ... x[

  • 0

    21.  2009-05-13 16:35:01

    to byl takze moj pierwszy telefon... ;-). jak na tamte czasy, udalo im sie wypuscic na rynek telefon naprawde fajnych rozmiarow, nie zadna cegle. dobrze go wspominam, tylko szkoda, ze nie mial wibracji (moj w simplusie nie mial niestety ://).

  • 0

    22. ~Mardino  2009-10-23 22:37:18  host: 78-131-217-71.tktelekom.pl

    W mojej rodzinie wszyscy go używali,jest to fajny telefon,ma także ciekawą i małą obudowę łatwo się mieści w kieszeni

  • 0

    23. ~ppp  2009-11-29 19:17:58  host: 83.68.80.6.ostrow80.tnp.pl

    Zmieniam ten telefon po pięciu albo sześciu latach ciągłego używania -pewnie nikt już tu nie wchodzi ale przy tej zmianie postanowiłam się wypowiedzieć :) Mam do niego sentyment - działa ciągle tak jak na początku, niezawodnie, pomimo iż wiele przy mnie przeszedł ( pływał on sobie na przykład w patelni pełnej oleju) :) Pozdrawiam wszystkich, którzy kiedykolwiek tu zajrzą!

  • 0

    24. ~ppp  2009-11-29 20:35:49  host: 83.68.80.6.ostrow80.tnp.pl

    Zmieniam ten telefon po pięciu albo sześciu latach ciągłego używania -pewnie nikt już tu nie wchodzi ale przy tej zmianie postanowiłam się wypowiedzieć :) Mam do niego sentyment - działa ciągle tak jak na początku, niezawodnie, pomimo iż wiele przy mnie przeszedł ( pływał on sobie na przykład w patelni pełnej oleju) :) Pozdrawiam wszystkich, którzy kiedykolwiek tu zajrzą!

  • 0

    25. ~smo  2011-09-17 14:16:07  host: CLIENT-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    Dzwonki fajne miał, to jedyne co dobrego mogę powiedziec o tyym fonie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet