Sagem myX1 TRIO - opinie
Telefony Sagem Sagem myX1 TRIO Opinie o Sagem myX1 TRIO

Sagem myX1 TRIO

w sumie: 72
  • 0

    1. ~  2005-09-14 16:55:51  host: 82.139.26.169

    łuuu wymiata ten fon

  • 0

    2. ~pawel  2005-09-14 22:06:43  host: and15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepszy telefon na świecie!!!!!!!! wielkie brawa dla sagema!!!!
    pewnie do polski trafi za jakieś 2 lata i będzie kosztował grubo ponad 2000zł
    ale na taki majstersztyk warto czekać nawet całe zycie.

  • 0

    3. ~*****  2005-09-14 22:29:26  host: host-81-190-204-143.gorzow.mm.pl

    nie no zajebisty w chu... jak bedzie w polsce to biere go z miejsca

  • 0

    4. ~frontman  2005-09-14 23:26:36  host: aob116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nieee nooo moj k700 wymieka przy takim sprzecie... ale słuchajcie, ma pewnie jakies dodatkowe funkcje: jak komus przyp... w łeb to juz nie wstanie:) i co mamy nowy tel do samoobrony, godnego nastepce boschow:P

  • 0

    5.  2005-09-15 15:38:25

    w przeciwienstwie do mojej nokii 3510i to ma tylko 96 pikseli mniej - a nokia 3510i ma ich najwiecej wsrod komorek, a poza tym bateryja - Świetne cudo!! li-on nowosc!! skad sagem bierze lit i jon??

  • 0

    6. ~krystek  2005-09-15 19:02:55  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    no co chcecie? przecież ma nawet polifonię :)

  • 0

    7. ~Grzywa  2005-09-15 23:47:47  host: dnz73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to dzwoni w ogole??? :D:D

  • 0

    8.  2005-09-16 21:47:27

    zarepiczysty

  • 0

    9. ~Alex  2005-09-17 11:04:18  host: bgz223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda tylko że nie ma wystającej anteny. Jak tzw. pistolety. !!!!!!!!!!!

  • 0

    10. ~Rotfl  2005-09-23 21:42:08  host: akx250.internetdsl.tpnet.pl

    Musze go mieć !!!!

  • 0

    11. ~AAA  2005-09-25 15:17:28  host: 83.27.113.22

    Kurcze. Ciekawe jak udało im się zachować tak niską wagę przy tak napakowanym bajerami sprzęcie.

  • 0

    12. ~sl4yer  2005-09-30 10:52:11  host: eah130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~AAA - no wiesz.... kosmiczna technologia

  • 0

    13. ~  2005-10-01 21:27:41  host: gl18.internetdsl.tpnet.pl

    ostatnie 2 komentarze są the besciak, szkoda ze nie ma kart pamieci - k700 tez fajny ale tez nie ma kart pamieci, a tak na powaznie to sagem produkuje bez konca telefony bez niczego{ani jeden nie ma 2mpx) i czekają az zostaną liderami sprzedarzy - przeciez zapotrzebowanie na porzadne (2 mpx :D, symbian, 256 tys kol,mp3,bt,wi-fi,wideo konferencja,edge,umts) tez jest co nie?? :D

  • 0

    14. ~diabolique  2005-10-04 10:28:16  host: imp40.ifmpan.poznan.pl

    co do ostatniego komentarza: to dlatego że Sagem produkuje telefony a nie świecidełka. Jak chcesz zabawkę to kup sobie gameboya a nie telefon...

  • 0

    15. ~mlody:)211  2005-10-17 11:10:51  host: xa127.internetdsl.tpnet.pl

    eh nie ma wibracji i nie mozna pisac duzych liter:(

  • 0

    16. ~kamil  2005-10-22 11:40:54  host: 115-sloneczko-41.vline.pl

    kurde czemu nie mozna pisac duzych liter jak sie pisze sms--a>???????

  • 0

    17. ~K_M_K  2005-10-28 10:58:51  host: techno.chem.univ.gda.pl

    sprawdziłem dwa egzemplarze i faktycznie, nie można pisać smsów dużymi literami. pewnie jakiś defekt w sofcie.

  • 0

    18. ~nieważne  2005-11-04 14:36:12  host: 82.177.111.66

    Normalny telefon, dla normalnych ludzi za normalne pieniądze. Onaniści niech sobie ściskają swoje kolorowe wyśletlacze, jak im to sprawia przyjemność.

  • 0

    19. ~nieważne  2005-11-04 14:53:30  host: 82.177.111.66

    Normalny telefon, dla normalnych ludzi za normalne pieniądze. Onaniści niech sobie ściskają swoje kolorowe wyśletlacze, jak im to sprawia przyjemność.

  • 0

    20. ~Yaev  2005-11-12 13:32:45  host: NAT-3.vlan.euronet.net.pl

    Brakuje Wibracji i telefonik jak malowany :) Może być skala 0 -10 =3

  • 0

    21. ~Kasia  2005-11-14 17:01:27  host: xdsl-10058.wroclaw.dialog.net.pl

    Co wy chcecie - ma polifonie :D a po co komu wibracje i duże liter:P

  • 0

    22. ~~Damian~  2005-12-03 18:06:24  host: dvp66.internetdsl.tpnet.pl

    mam tą komurke bordzo ona mi sie podoba nie podobsją mi sie telrfony z kolorowym wyświetlaczem są do d........ a ja tego co mam jest OK

  • 0

    23. ~Niezbędny  2005-12-03 18:14:28  host: lokis04.lokis.net.pl

    Jestem przeszczęśliwy z tej komórki. Szkoda że log i dzwonków nie można ściągać. Ale jest bardzo fajna i malutka.

  • 0

    24. ~lucky  2005-12-04 21:23:51  host: lucky.toya.net.pl

    Ten telefon to "powrot do korzeni".

  • 0

    25. ~Katia  2005-12-11 19:15:30  host: bql211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z podpisaną jako (nieważne) !! zwykły telefon dla zwykłych ludzi!! niewszyscy sie podniecają kolorowym wyświetlaczem i aparacikiem !! myslicie że jesteście kozakami jak masie bajerancki telefon!! żenada

  • 0

    26. ~tomek  2005-12-21 17:48:22  host: abn154.internetdsl.tpnet.pl

    fajny nowatorski phone :D

  • 0

    27. ~wikaa  2005-12-27 16:44:24  host: 217.97.207.2

    da sie pisac duze litery!! pokabinujcie to sie dowiecie jak;) ja go juz mam...

  • 0

    28. ~Riqov  2005-12-30 13:58:11  host: abek225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może ile maksymalnie znaków można zmieścić w SMS-ie w tym Sagemie i czy on w ogóle ma łączone SMS-y? Bo w niektórych Nokiach można napisać wiadomość składającą się z trzech SMS-ów, czyli około 480 znaków... Bardzo proszę o odpowiedź ;)

  • 0

    29. ~zabcia_92  2006-01-11 16:56:11  host: atv165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie jest tak źle... czy można pobierać na niego dzwonki tapety itp. a jeśli tak to jak ???

  • 0

    30. ~piotrek  2006-01-13 13:52:53  host: aii50.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty musicie go miec on jest poprostu fajny nir do opisania:):):):p:d:p:d

  • 0

    31. ~null  2006-01-17 13:26:03  host: pb142.polanow.sdi.tpnet.pl

    Czepiacie sie. Mogli w Playstation Portable wpier...... pare opcji z telefonem i wszyscy by byli zachwyceni. Jak chcecie nagrywac filmy to kupcie se kamere. Tak samo ze zdjeciami. Ja chce dzwonic i pisac, a to ten telefon może, wiec...

  • 0

    32. ~smiledream  2006-01-24 14:27:51  host: xdsl-3107.elblag.dialog.net.pl

    Przez ten telefon wpadłam w psychozę maniakalno-depresyjną...
    Starzy zapierdo...i mi fon i teraz mam ten wspaniały mini zestaw do samoobrony - wystarczy, że go pokażę i napastnik turla się ze śmiechu po ziemi...

  • 0

    33. ~KORR-NICK  2006-01-30 05:47:03  host: 212.244.62.5

    ZAJEFAJNE KOMENTARZE "AJA MAM K700 A MOJA NOKIA TO WYMIĘKA"PORÓWNYANIE TRAKTORA Z KOMBAJNEM POCO PONIŻACIE TEN TELEFON GADACIE A NIC O NIM NIE WIECIE BO NIE MACIE
    BEZ SENSU

  • 0

    34. ~good  2006-02-03 22:56:00  host: w3cache.tvk-gaj.pl

    mam ten telefon i jest dobry i bardzo mi sie podoba nie komentujcie takiego fajnego telegonu nawed ma aparat do niego jak sobie narysuje i mp3 jak se radio wlocze D""D"D

  • 0

    35. ~jasiek  2006-02-12 11:37:13  host: bej18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    normalnie sie pisze duze litery wystarczy przed kliknieciem literki wcisnac gwiazdke po lewej na dole klawiatury i juz:)

  • 0

    36. ~agata  2006-02-26 14:44:44  host: wf114.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefo i nie jest najgorszy a juz na bank leprzy od mojej starej motoroli v-50:D:D:D:D no coz leprzy rydz niz nic tylko hujowo ze nie ma wibracji:(

  • 0

    37. ~Full wypas  2006-03-26 17:05:33  host: gprs2.plusgsm.pl

    Nom... telefon jest super! Brakuje mu tylko kolorowego wyświetlacza, polifonii, true-tonów, mp3, filmów, wibracji, kamery, aparatu, wymiennych obudów, javy, motywów. Poza tym tel jest spoko. On POTRAFI nawet dzwonić i wysyłać sms-y.

  • 0

    38. ~nika  2006-05-11 00:09:12  host: pc-84-56.akademiki.uni.torun.pl

    ciekawi mnie jak to jest mozliwe ze mozecie pisac duza litere(~jasiek ,~wikaa )bo ja probowalam juz wszystkich sposobow i nic, nawet w salonie plusa bylam sie pytac..powiedzieli, ze ten telefon nie ma takiej opcji. popelina!!!!

  • 0

    39. ~Kasia  2006-06-03 11:13:05  host: chu165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajniuki telefonik:) tylko szkoda ze tak mało funkcji:(
    ale po za tym git:) polecam:*

  • 0

    40. ~marciasa  2006-06-26 16:08:26  host: NAT-3.autocom.pl

    ja mam ten telefon i jest on spox nic tu nie brakuje to prosty ale pożądny telefonik. Dla mnie w sam raz.

  • 0

    41. ~  2006-08-05 14:33:55  host: aor218.internetdsl.tpnet.pl

    ten fonik jest bardzo fajny ;)...lekki i wogóle ni jest cegiełką ;)co z tego ze nie ma wibry i kolorowego wyśw.?takie fonki to tylko dla wybrednych :D:D polecam

  • 0

    42. ~Sebeek  2006-09-02 19:44:51  host: axm217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do bani niema nawet wibracjii i nic na niego ściągać niemożna pffff teraz mam motorole V1050 i to jest dopiero fon a nie jakieś bedziewie tak jak ten sagem.NIEPOLECAM TEGO FONA pozdro

  • 0

    44. ~lobi kunwa cibala  2006-09-12 21:53:07  host: 82.160.229.114

    To jest dobry sprzęt ten sagem.Na ulicy nie trzeba się bać że mi go ktoś zechce zabrać i dać w ryja .Ci co mają inne z kamerą i aparatem mogą być ofiarą napadu no i chyba mi przyznają rację że te aparaty i kamery w telefonach są GÓWNO warte jeśli chodzi o jakość filmu i foto ,więc po co je mieć.Wystarczy że można gadać a sagem nawet głośnowówiący jest .

  • 0

    45. ~miliard  2006-11-08 20:38:42  host: 195.116.35.23

    Niestety mój cudowny wypasiony telefon nie przeżył do PWA, który mam w marcu. Kupiłem sobie ten telefon i jest nadspodziewanie funkcjonalny. Jak narazie jestm zadowolony bardziej niż zakładałem przed zakupem. Syn mi powiedział, że gdyby w szkole pokazał się z czymś takim to wołali by na niego CARITAS. Czy to nie efekt parcia reklam (np. znajdowania w takim telefonie jakiegoś fuj)???

  • 0

    46. ~RooN  2006-11-11 12:08:11  host: routerGBIT.kolnet.com.pl

    Telefon Fajny..:) wytrzymały..tylko obudowa Licha..:/:(...Siadł na niego Kolega I pękła...wiec teraz Musze kupić Neff...ale Ogólne tel Super nie mam zastrzeżeń...Pozdro for ALl..;)

  • 0

    47. ~Shark  2006-11-18 13:19:16  host: gbg116.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od kwietnia i mi sie bardzo podoba, szkoda że nie ma wibracji ale można przeżyć ;) bardzo go lubie, aha i w nim da sie zmieniać obudowy!!! trzeba tylko umieć przodnią część otworzyć!!! jak ktoś chce wiedzieć jak tio piszcie na e-mail: shark_bike@op.pl, moja matka ma taki sam też telefon tylko że na jej nie umiem pisać dużych liter a na moim umiem - CIEKAWE JAKIM CóDEM?? :|:|:| i na telefonie mojej matki próbowałem te wszystkie gwiazdki, krzyżyki wciskać i nic!! a na moim to sobie jade jak jest klawisz 2i mam abc to sobie klikam na to 3 razy to mam cyfre 2 i jak jade dalej to mam duże litery!!!

  • 0

    48. ~Fanka  2006-12-21 20:16:17  host: eoy179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem to jest najfajnieszy telefon jaki miała w swoim życiu! Bardzo mi się podoba nawet jak nie ma bajerów, niepotrzebne mi to ,nie psuje się wpółczuje tym którzy mają drogie komórki,ponieważ psują się i nieczują się bezpiecznie na ulicy. Najlepsza marka i model!! Polecam ponieważ jest nie drogi, a i można na nim zaoszczędzić i niegdynie zamienie go na inny :) Pozdrawiam wszystkich

  • 0

    49. ~Matuzz  2007-02-20 12:07:38  host: 213.199.219.146

    Ten telefon nie jest takim gniotem jak się niektórym wydaje. Wprawdzie brak mu bajerów, ale ma dwie duże zalety: nie psuje się i bateria długo trzyma.

  • 0

    50. ~Yiddish  2007-02-26 10:52:21  host: bdk199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak mi się wydaje że ten telefon w rużnych partiach różnie działa. Moja mama go ma i niemożemy na nim pisać dużych liter ale pozatym jest peosty w obsłudze moja mama niejest zbyt dobra w technice , ale z tym S daje rade :) Dzwoni i pisze choć bez małych liter.

  • 0

    51. ~loko  2007-04-05 12:18:26  host: 80.50.233.62

    telefon jest dobry tylko denerwuje mnie to ze niema wibracji ;] bo jak siedze na lekcji to nic nie czuje a mam dzwieki wylaczone ;]

  • 0

    52. ~olaa  2007-04-06 21:26:20  host: comp81.tvkpieszyce.pl

    ja mam ten fonik od 1,5roku.. spoko jest ;) dzisiaj dostalam w prezencie sagema myC2-3 hehe tez jest spoko... tamten sagem myX-1Trio jest b.wytzrzymaly!!!! spadl mi kilka razy na beton do wody spadl i jest z nim ok!!!!! ;)

  • 0

    53. ~Shark  2007-04-25 20:21:51  host: 195.205.141.5

    nio ja już mam ten telefon ponad rok, bateria mi trzyma mniej więcej 3-4 dni, jest bardzo wytrzymały bo spadł mi już pare razy ze schodów i nic mu sie nie stało. Jestem człowiekiem mało wymagającym od telefonu - te wszystkie nowe komórki mają tyle funkcji że aż powoli chodzą :/ nie zamierzam prędko zmieniać tego telka JEST SUPER i tani!!!

  • 0

    54. ~zwierz  2007-04-27 17:44:39  host: aaqc212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon jakiś czas temu, zamieniłem go na siemensa ax72 i teraz trochę żałuje, telefon bez bajerów ale za to bardzo wytrzymały wiele razy mi spadał i nic, tylko wibracje mogły by byc.

  • 0

    55. ~Michałek;-)  2007-06-20 12:41:17  host: aud130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przecież te telefony mają wibrację...;-) Co wy opowiadacie, przynajmniej mój ma, miałem go ponad dwa lata i bardzo dobrze się sprawował:) Jeśli ktoś kupuje sobie pierwszy telefon to jest to dobry prezent bo jest on łatwy w obsłudze;) Teraz mam motorole V3 również mi się nie psuje, i również ją polecam;) A jeśli ktoś krytykuje lepsze telefony to cóż... może nie stać go na lepszy:) Pozdro:)

  • 0

    56. ~bart  2007-07-25 09:46:12  host: ayc45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest naprawdę niezniszczalny - mój ojciec go zaorał w ziemi, zrzucił z 3m i wpadł mu do wody i dalej działa :D

  • 0

    57. ~MrWielki  2007-07-25 15:52:16  host: public-gprs69602.centertel.pl

    najlepszy otwieracz do butelek :P

  • 0

    58. ~ksyś  2007-08-14 20:45:12  host: 194.181.131.226

    wszystko ok tylko żeby miał wibre......

  • 0

    59. ~  2007-08-22 15:01:24  host: xdsl-7402.walbrzych.dialog.net.pl

    ja mam ten fonik i jakos nie ma T9...:( pozdro

  • 0

    60. ~LoL  2007-11-09 13:44:50  host: dynamic-87-105-100-133.ssp.dialog.net.pl

    Ten telefonik odtwarza mp3

  • 0

    61. ~gigi  2008-04-14 11:31:25  host: dxs220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wielofunkcyjny przycisk do papieru :D

  • 0

    62. ~gigi  2008-04-14 11:31:57  host: dxs220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe kiedy pojawi sie w Play :D

  • 0

    63. ~kasia  2008-07-11 21:51:10  host: public60337.xdsl.centertel.pl

    miałam ten tel. jest do bani. :] ma jedna zalete - jest wytrzymały. i nie siada przy pierwszym rzucie o ściane

  • 0

    64. ~RyChU  2008-08-01 18:48:05  host: 80.54.27.31

    fajny wytrzymały telefon ma polifonię [ a nie mp3] i posiada t9 [napewno] nie psuje się nawet po wpadnięciu do WC 8]

  • 0

    65. ~Eryk:]  2008-11-02 23:38:42  host: 89.195.2.182

    Mialem taki telefon rzucalem nim o sciane

  • 0

    66. ~darKUs  2009-02-16 00:28:24  host: 195.117.239.66

    da się pisać dużymi literami :) wystarczy 2 razy nacisnąć gwiazdkę :)

  • 0

    67. ~kupa  2010-02-26 20:44:09  host: 078088236006.ostrowiec-sw.vectranet.pl

    Ma t9 ale nie da sie dodawac nowych wyrazow, Czyli lipa bo jak piszemy jakies slowo ktorego niezna to sie nam jebie i musimy wylaczyc t9 he. Pierwsza wersja oprogramowania jest zjebana bo nie ma duzych liter i nie pomaga wciskanie trzy przytrzymanie klawisza gwiazdki. Ale jak upadnie nam na podloge to przynajmniej sie nieprzejmujemy czy sie popsul czy nadal dziala:)

  • 0

    68. ~  2010-12-10 15:49:01  host: nat151.intergeo.pl

    ja go miałem i przedałem i do tej pory żałuje pozdrawiam:)))))))

  • 0

    69. ~vincentz  2011-03-14 15:59:23  host: host10.siemens.16.pl

    W Media Markt ostatnio oddałem w ramach reklamcji swój telefon do naprawy albo wymiany. Zganijcie jaką komórkę w ramach zastępstwa dostalem (jest rok 2011). Budzę teraz respekt i szacunek odbierając to elektroniczne dzieło sztuki. Szkoda, że ten telefon nie pokazuje historii telefonów nieodebranych. Chętnie bym oddał inną bajerancką funkcjionalnoąć jak np. zegarek za możliwść sprawdzenia kto do mnie dziwonił.

  • 0

    70. ~Kakasrakanr1  2012-02-24 10:03:21  host: z48-14.opera-mini.net

    Ten telefon jest niezniszczalny można pisać duże litery mój tato odziedziczył go po mojżeszu, sam mojzesz go chwali mówi że telefon nie do zdarcia dodał równierz że duże litery też są ale nigdy ich nie uzywał bo nie miał z kim pisać, ten telefon przetrwał do dziś powszechnie jest pokazywany w muzeum a obok niego zdjęcie pierwszego właściciela muzeum znajduje się w miejscowości wronów woj. Dolnośląskie pozdrawiam prawdziwa historia do muzeum zapraszam :-) xd

  • 0

    71. ~  2013-09-29 16:27:41  host: 093105228064.zory.vectranet.pl

    ten telefon jest super bo 2,3 lata teraz jeszcze trzyma! ;) nawet dużo razy spadał! on jest super! kupcie go! potwierdzam!

  • 0

    72. ~marek  2014-02-16 16:47:31  host: apn-77-113-5-129.dynamic.gprs.plus.pl

    telefon taki używam od 2005 cały czas sprawny bardzo odporny na jakieś np.uderzenia itp.

  • 0

    73. ~kolo  2015-10-29 09:26:56  host: dynamic-78-8-240-184.ssp.dialog.net.pl

    Moja siostra go używa od 2005, bardzo dobry telefon, nic się z nim nie dzieje. Oryginalna bateria do tej pory jest dobra, trzyma 3-4 dni.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet