Sagem myX1-2 TRIO - opinie
Telefony Sagem Sagem myX1-2 TRIO Opinie o Sagem myX1-2 TRIO

Sagem myX1-2 TRIO

w sumie: 22
  • 0

    1. ~msg  2005-08-19 12:57:33  host: but78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam tego telefonu on ma tylko polifinie tylko ciekawe jakiej jakości??
    odradzam zakup

  • 0

    2.  2005-08-19 22:18:21

    ale to podstawowy model dla BARDZO poczatkujacych wiec nie spodziewajmy sie rewelacji. Napewno bedzie tani.

  • 0

    3. ~Ja  2005-08-22 16:12:31  host: aly30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pablo Romero czy to oznacza, że "zaawansowani" użytkownicy telefonów potrzebują 65 000 kolorów, polifonii, aparatu itp? Ale rozumiem co miałeś na myśli.
    ~msg co jest nie tak z tym telefonem, właśnie zamierzałem sobie go kupić bo fajnie wygląda, a funkcje pewnie ma takie same jak w moim obecnym SAGEMIE myX-1 co do telefonowania i wysyłania SMSów kompletnie wystarcza.

  • 0

    4. ~Timon  2005-08-23 10:22:33  host: 83.17.62.91

    Dokladnie telefon wystarczajacy do telefonowania i wysylania sms-ow przy tym jest tani wiec chyba o to chodzi.

  • 0

    5. ~Tamten  2005-08-30 10:20:04  host: dtf150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma wyswietlacz koloryzowany (tzn. jest tylko kolorowa tapetka)

  • 0

    6. ~no name  2005-09-03 11:09:01  host: amb125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawe czy taką tapetkę można zmieniać. W sumie to nie wiem jak wygląda koloryzowana tapeta. Z początku myślałem że to taka kolorowa folia pod wyświetlaczem, ale gdy telefon jest wyłączony to jej nie widać.

  • 0

    7. ~sl4yer  2005-09-30 11:03:02  host: eah130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki syf :P

  • 0

    8. ~pati  2005-11-10 17:44:26  host: 83.238.236.230

    chciałabym sie dowiedzieć jak się pisze na tym sagemie bo miałam kiedyś jednego i trzeba było przytrzymywać klawisz żeby wyskoczyła litera czy w tym też tak jest prosze o odp :)

  • 0

    9. ~CHRIS  2005-11-17 12:56:34  host: eh74.internetdsl.tpnet.pl

    PRZECIERZ TEN TELEFON KOSZTUJE 179 zł i patrzylem mozna na niego animacje i tapety nio oczywiscie POLIFONIE uwazam ze za 179 zeta to sie opyla !! tylko podczerwieni brak :(

  • 0

    10.  2005-11-28 13:42:47

    jeżeli chcesz telefon do podstawowych czynności takich jak rozmowy i sms'y w przystepnej cenie to to jest telefon dla ciebię! a tu macie odpowiednik nokii http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=800# Pozdrawiam

  • 0

    11. ~quadro  2006-01-26 17:10:16  host: abrn8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyświetlacz koloryzowany a w erze fun za tę samą cenę (1zł :D) można mieć nokie 1600 lub za 69 zł Sony Ericcsona J210i :D odradzam zakup qmpel go ma i żałuje pieniędzy :(

  • 0

    12. ~Gosia  2006-02-04 11:53:16  host: bwz235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest superowy!!Polecam !!

  • 0

    13. ~Maćko  2006-02-12 03:23:28  host: host-D9ADA44C.elsat.net.pl

    poza tym ze telefon jest ogolnie do dupy qumpel go ma i chetnie by go rozwalil w drobny mak ten telefonnie jest zbyt fajny osobiscie odradzam zakupu ale jak ktos lubi marnowac kase to prosze bardzo

  • 0

    14.  2006-05-18 16:29:11

    dziadostwo!!już lepszy jest jakiś starszy model z anteną na pół metra!!!!:):):)

  • 0

    15. ~agusieq  2006-07-03 14:48:42  host: bwx90.internetdsl.tpnet.pl

    co za badziew!!! ostatnio go rozwalilam bo ciagle sie zawieszal i przeciski niektore nie dzialaly a mialam go 4 miesiace kupilam sobie nokie i jestem zadowolona:) ludzie nie kupujcie tego telefonu dobrze wam radze:) pieniadze rzucone w bloto! pozdrawiam goraco:)

  • 0

    16. ~Ulcia  2006-07-07 21:55:56  host: proxy-I-B.bsk.vectranet.pl

    Osobiście mam ten telefon "Sagem myx1-2 Trio" i osobiście odradzam zakupu nie można na niego nic sćiągac ani obrazków ani animacji ani muzyki.. Telefon do dupy...

  • 0

    17. ~tasior  2006-09-23 20:25:48  host: chello084010189144.chello.pl

    a nieda sie ściągać muzyki przez usb ja mam ten telefon od 2 dni więc sie niedziwcie mi sie podoba

  • 0

    18. ~dawid  2006-10-02 15:05:27  host: acgh160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znacie jakis link do programu od simlocka w nim??

  • 0

    19. ~dhd  2007-07-06 10:47:09  host: 11.71.98.217.tvknet.pl

    miałem ten telefon i odradzam zakupu bo nic niema tylko sms i dzwonienie tak to nic !!!!!!!!!!! do kitu mam teraz i se k310i i mówię że to jest świetny telefonix

  • 0

    20. ~xxxsandra  2007-12-09 20:41:35  host: cdz252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie ze jak sie nie ma kasy to jest dobry przeciez nie wszystkim chodzi o super telefon z empetruchami itp. na poczatek lepsze i to hehehe:)pozdrawiam:)

  • 0

    21. ~anita  2008-01-07 11:02:33  host: afb202.internetdsl.tpnet.pl

    nie jest taki zły tylko czy mozna zmienić te tapetkę?

  • 0

    22. ~  2008-05-06 16:53:36  host: ip-213-17-209-206.netia.com.pl

    jak zdjac symlock

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet