Sagem myH10 - opinie
Telefony Sagem Sagem myH10 Opinie o Sagem myH10

Sagem myH10

w sumie: 18
  • 0

    1.  2006-09-02 11:12:34

    stacjonarny telefon czy komorka stacjonarna ? :)

  • 0

    2. ~grzyba  2006-09-02 14:21:05  host: dns2.nowystyl.com.pl

    To już lepiej starą Nokię 5110 lub coś w tym guście - do domu w sam raz a nie taki plastikowy zabytek.

  • 0

    3. ~Aster  2006-09-02 19:03:56  host: 16-tar-6.acn.waw.pl

    Jako domowy DECT jest ok (a pracuje w GSM).

  • 0

    4.  2006-09-03 19:52:19

    5110 nie miala baterii Li-Jon, polifoni, glosnego mowienia i byla jednosystemowa, to co tu jest zabytkiem? :)

  • 0

    5. ~  2006-10-16 18:56:57  host: due227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajne dziadowstwo. Ktoś wie, ile może to kosztować?

  • 0

    6. ~cavva  2006-11-11 20:14:13  host: abkc228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie coś takiego kupiłem w zestawie Era domowa i powiem że spoko jest. Nie rozumiem po co komu w telefonie stacjonarnym kolorowy wyświetlacz i gry java...? Jak na telefon domowy to jestem z niego zadowolony. Ma wszystko co trzeba i nie ma niczego co jest zbędne. W skali od 1 - 10 jakieś 9.

  • 0

    7. ~ŻochO  2006-11-30 14:37:18  host: cpz14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja niespełna rok temu szukałem tego typu urządzenia to był tylko Jablotron GDP-02 na którego żal mi było wydać tyle kasy. Kupiłem więc Motorolę M3188 podłączyłem bezpośrednio pod baterię zasilacz z pierwszego Trium-Geo (pierwszy w polsce z WAP, a zasilacz o wielkiej jak na ładowarkę mocy i super stabilnym napięciu 6V). Babcie nauczyłem że jak naciśnie dłużej jedynke to zadzwoni do mamy, dwujkę do taty itp. a jak dzwoni to nacisnąć ten duży zielony (wyświetlacza nawet nie widzi). Obsługa stacjonarnego telefonu szła jej znacznie gorzej. Teraz TePsy sobie poszły won i babcia leci na simplusie, gdzie ma 100min na miesiąc za 5zł. Moja interwencja polega na tym, że raz na miesiąc włączam nowy pakiet i raz na pół roku kupuje na allegro za 92zł kod żeby przedłużyć ważność konta, po czym teleprzelewem zabieram spowrotem jakieś 80zł :) W tepsie prawie 5zł to za zapłaceenie rachunku płaciłem, a z telefonu nikt nie korzystał bo drogo (plan socjalny).

  • 0

    8. ~Rudi  2007-01-30 12:56:07  host: 194.8.14.2

    ten aparat to ciemność . Właśnie byłem zmuszony go nabyć . Nazwałem go wygaszacz bo gdy go podnosisz to jak by się wyłączał. Ewidentnie stwierdzam że to muzealny przedmiot i siara dla ERY że wciska Klientom taki szajsc w konwencji 1995 roku . Płacisz ok. 47zł. i dodatkowo przez 24 miesiące doliczają do rachunku jakieś 150 zł. Zanim kupisz telefon to sprawdż zasięg bo ERA jest cienka jak flaki z olejem a zwrotów nie przyjmuje. Jak zmieniasz lokalizację na inne województwo trasisz dotychczasowy numer telefoniczny . Ściema na maxxxa

  • 0

    9. ~asa  2007-07-20 07:51:59  host: chello087207123028.chello.pl

    za co te 150 zł naliczja ?

  • 0

    10. ~zoktoja  2007-09-18 17:19:02  host: unregister194031239087.c31.msk.pl

    czy ktos wie jak włączyć ten stacjonarny bo juz wymiękam

  • 0

    11. ~  2007-11-30 05:03:24  host: cytninnas02-pool1-a30.cytnin.tds.net

    mam pytanie do rudiego co masz na mysli mowiac naliczaj jednorazowo czy za kazdy miesiac jeszce 150 moi rodzice wlasnie w to weslzi w tej promocji z ery kurcze nie chce zeby sie w takie gowno wpakowali

  • 0

    12. ~Mietas  2008-01-08 17:45:46  host: 158.75.242.185

    Uważam, że jak na tel stacjonarny to ma całkiem sporo funkcji. A że jest to komórka... ;] Ja mam ten tel od paru godzin, płace 1 zł na miesiąc a tela miałem za darmo, więc nie wiem o co chodzi. mam za to do Was pytanie: czy da się wgrać swoje dzwonki? Obsługuje Wavy więc może da się je jakoś wgrać? pozdrawiam

  • 0

    13. ~  2009-02-01 10:20:13  host: chello089074032097.chello.pl

    Własnie ten aparat zgasł mi i nie mogę go włączyć. Zasilanie i ładowarka jest włączona a telefon nie działa.Gwarancja skończyła się 3 tygodnie temu i będę chyba musiała kupić nowy albo ten odpłatnie naprawiać. Nie wiem może powinnam coś nacisnąć ale nie mam pojęcia co

  • 0

    14. ~Batonik  2009-02-04 10:27:56  host: aatb155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, kupiłem ten tel w erze i już skończył mi się abonament i zrezygnowałem. Jak ustawić go aby odbierał domową tpsa?

  • 0

    15. ~tomasso94  2009-04-04 15:21:20  host: w3cache.n.intelink.pl

    Witam. Uważam, że ten telefon jak na stacjonarny jest świetny. Denerwuje tylko nietypowe położenie przycisków, dlatego 8/10 pkt. Telefon włącza sie zieloną słuchawką, i nie da sie go podłączyć do tp;P

  • 0

    16. ~ptak  2009-09-12 15:55:02  host: n1-139-i4.teoc.pl

    kupiłem taki telefon an alegro jest owszem za wszyskim pudełkie ale nie ma gwarancji i mam kłopot ze zdjęciem simloka może mi ktoś pomoże

  • 0

    17. ~niedźwiedź  2010-02-14 22:09:09  host: dci79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    16. ~ptak Trzeba było kupić bez simlocka. Tenod którego kupiłeś niech go zdejmie w salonie operatora.

  • 0

    18. ~erastac  2010-09-17 14:04:20  host: 217.98.83.83

    Telefon O.K. tylko ma jedną wadę : można zdrowie stracić czekając na reakcję wyświetlacza na przyciśnięcia klawiszy. Zdecydowanie zbyt wolny w obsłudze. Za to jest poręczny, ma rewelacyjny głośnik - bardzo dobry akustycznie, no i nie ma za bardzo konkurencji w swojej kategorii.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-119-171.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet