Sagem myH10 - opinie
Telefony Sagem Sagem myH10 Opinie o Sagem myH10

Sagem myH10

w sumie: 19
  • 0

    1.  2006-09-02 11:12:34

    stacjonarny telefon czy komorka stacjonarna ? :)

  • 0

    2. ~grzyba  2006-09-02 14:21:05  host: dns2.nowystyl.com.pl

    To już lepiej starą Nokię 5110 lub coś w tym guście - do domu w sam raz a nie taki plastikowy zabytek.

  • 0

    3. ~Aster  2006-09-02 19:03:56  host: 16-tar-6.acn.waw.pl

    Jako domowy DECT jest ok (a pracuje w GSM).

  • 0

    4.  2006-09-03 19:52:19

    5110 nie miala baterii Li-Jon, polifoni, glosnego mowienia i byla jednosystemowa, to co tu jest zabytkiem? :)

  • 0

    5. ~  2006-10-16 18:56:57  host: due227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajne dziadowstwo. Ktoś wie, ile może to kosztować?

  • 0

    6. ~cavva  2006-11-11 20:14:13  host: abkc228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie coś takiego kupiłem w zestawie Era domowa i powiem że spoko jest. Nie rozumiem po co komu w telefonie stacjonarnym kolorowy wyświetlacz i gry java...? Jak na telefon domowy to jestem z niego zadowolony. Ma wszystko co trzeba i nie ma niczego co jest zbędne. W skali od 1 - 10 jakieś 9.

  • 0

    7. ~ŻochO  2006-11-30 14:37:18  host: cpz14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja niespełna rok temu szukałem tego typu urządzenia to był tylko Jablotron GDP-02 na którego żal mi było wydać tyle kasy. Kupiłem więc Motorolę M3188 podłączyłem bezpośrednio pod baterię zasilacz z pierwszego Trium-Geo (pierwszy w polsce z WAP, a zasilacz o wielkiej jak na ładowarkę mocy i super stabilnym napięciu 6V). Babcie nauczyłem że jak naciśnie dłużej jedynke to zadzwoni do mamy, dwujkę do taty itp. a jak dzwoni to nacisnąć ten duży zielony (wyświetlacza nawet nie widzi). Obsługa stacjonarnego telefonu szła jej znacznie gorzej. Teraz TePsy sobie poszły won i babcia leci na simplusie, gdzie ma 100min na miesiąc za 5zł. Moja interwencja polega na tym, że raz na miesiąc włączam nowy pakiet i raz na pół roku kupuje na allegro za 92zł kod żeby przedłużyć ważność konta, po czym teleprzelewem zabieram spowrotem jakieś 80zł :) W tepsie prawie 5zł to za zapłaceenie rachunku płaciłem, a z telefonu nikt nie korzystał bo drogo (plan socjalny).

  • 0

    8. ~Rudi  2007-01-30 12:56:07  host: 194.8.14.2

    ten aparat to ciemność . Właśnie byłem zmuszony go nabyć . Nazwałem go wygaszacz bo gdy go podnosisz to jak by się wyłączał. Ewidentnie stwierdzam że to muzealny przedmiot i siara dla ERY że wciska Klientom taki szajsc w konwencji 1995 roku . Płacisz ok. 47zł. i dodatkowo przez 24 miesiące doliczają do rachunku jakieś 150 zł. Zanim kupisz telefon to sprawdż zasięg bo ERA jest cienka jak flaki z olejem a zwrotów nie przyjmuje. Jak zmieniasz lokalizację na inne województwo trasisz dotychczasowy numer telefoniczny . Ściema na maxxxa

  • 0

    9. ~asa  2007-07-20 07:51:59  host: chello087207123028.chello.pl

    za co te 150 zł naliczja ?

  • 0

    10. ~zoktoja  2007-09-18 17:19:02  host: unregister194031239087.c31.msk.pl

    czy ktos wie jak włączyć ten stacjonarny bo juz wymiękam

  • 0

    11. ~  2007-11-30 05:03:24  host: cytninnas02-pool1-a30.cytnin.tds.net

    mam pytanie do rudiego co masz na mysli mowiac naliczaj jednorazowo czy za kazdy miesiac jeszce 150 moi rodzice wlasnie w to weslzi w tej promocji z ery kurcze nie chce zeby sie w takie gowno wpakowali

  • 0

    12. ~Mietas  2008-01-08 17:45:46  host: 158.75.242.185

    Uważam, że jak na tel stacjonarny to ma całkiem sporo funkcji. A że jest to komórka... ;] Ja mam ten tel od paru godzin, płace 1 zł na miesiąc a tela miałem za darmo, więc nie wiem o co chodzi. mam za to do Was pytanie: czy da się wgrać swoje dzwonki? Obsługuje Wavy więc może da się je jakoś wgrać? pozdrawiam

  • 0

    13. ~  2009-02-01 10:20:13  host: chello089074032097.chello.pl

    Własnie ten aparat zgasł mi i nie mogę go włączyć. Zasilanie i ładowarka jest włączona a telefon nie działa.Gwarancja skończyła się 3 tygodnie temu i będę chyba musiała kupić nowy albo ten odpłatnie naprawiać. Nie wiem może powinnam coś nacisnąć ale nie mam pojęcia co

  • 0

    14. ~Batonik  2009-02-04 10:27:56  host: aatb155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, kupiłem ten tel w erze i już skończył mi się abonament i zrezygnowałem. Jak ustawić go aby odbierał domową tpsa?

  • 0

    15. ~tomasso94  2009-04-04 15:21:20  host: w3cache.n.intelink.pl

    Witam. Uważam, że ten telefon jak na stacjonarny jest świetny. Denerwuje tylko nietypowe położenie przycisków, dlatego 8/10 pkt. Telefon włącza sie zieloną słuchawką, i nie da sie go podłączyć do tp;P

  • 0

    16. ~ptak  2009-09-12 15:55:02  host: n1-139-i4.teoc.pl

    kupiłem taki telefon an alegro jest owszem za wszyskim pudełkie ale nie ma gwarancji i mam kłopot ze zdjęciem simloka może mi ktoś pomoże

  • 0

    17. ~niedźwiedź  2010-02-14 22:09:09  host: dci79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    16. ~ptak Trzeba było kupić bez simlocka. Tenod którego kupiłeś niech go zdejmie w salonie operatora.

  • 0

    18. ~erastac  2010-09-17 14:04:20  host: 217.98.83.83

    Telefon O.K. tylko ma jedną wadę : można zdrowie stracić czekając na reakcję wyświetlacza na przyciśnięcia klawiszy. Zdecydowanie zbyt wolny w obsłudze. Za to jest poręczny, ma rewelacyjny głośnik - bardzo dobry akustycznie, no i nie ma za bardzo konkurencji w swojej kategorii.

  • 0

    19. ~eSWu  2017-07-07 16:35:04  host: host-89-230-231-142.dynamic.mm.pl

    Telefon Sagem MyH10 nabyłem w 2007 roku rezygnując z usług Telekomunikacji Polskiej S.A. i przenosząc swój numer do Ery. Telefon sprawował się bardzo dobrze i nie miałem do niego żadnych zastrzeżeń. Po kilku latach przeniosłem swój numer do jednej z sieci kablowych, a Sagem, z którego przedtem wyjąłem naładowany do pełna akumulator, powędrował ,,do szuflady". Pod koniec ubiegłego roku podjąłem decyzję o kolejnym przeniesieniu numeru, tym razem do Play, którego oferta telefonii stacjonarnej jest chyba najlepsza ze wszystkich (9,99 zł/mc bez limitów rozmów do wszystkich sieci stacjonarnych i komórkowych w Polsce). Jednocześnie postanowiłem reaktywować Sagem MyH10.

    Tutaj jednak pojawił się problem. Obszedłem chyba wszystkie serwisy GSM; żaden z nich nie był w stanie zdjąć z tego telefonu założony w Erze simlock.

    Odszukałem w swoich archiwach fakturę - dowód zakupu telefonu, po czym udałem się do salonu T-Mobile, gdzie pracownik na poczekaniu, od ręki, zdjął tę blokadę nie pobierając przy tym żadnej opłaty.

    Telefon działa teraz bez zarzutu w sieci Play z tym samym, oryginalnym akumulatorem, który jest nadal sprawny.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-226-159-223.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet