Sagem myC5-3 - opinie
Telefony Sagem Sagem myC5-3 Opinie o Sagem myC5-3

Sagem myC5-3

w sumie: 15
  • 0

    1. ~Runner  2006-10-12 11:32:26  host: ckp193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to za chłam??? Rewelacja toto by była jakieś 2 lata temu! ;-) pozdrawiam producentów i szczęścia w dystrybucji życzę ;-]

  • 0

    2. ~cinek  2006-10-12 11:55:24  host: ajd77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    badziewie myślałem że to coś lepszego a tu ani irdy ani mp3 :-(

  • 0

    3. ~body  2006-10-12 23:07:04  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    kiebski wyswietlacz, kiebski aparat brak irdy, brak bt, obolnie zenada :/

  • 0

    4. ~BIG BLOW  2006-10-13 18:59:24  host: dla204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TU NIE MA KAMERY

  • 0

    5.  2006-10-13 23:42:56

    Po prostu klapka… :)

  • 0

    6.  2006-10-15 08:18:25

    Nie wszystkim są potrzebne wodotryski w stylu mp3, giga pamięć i inne duperele... telefon przede wszytkim jest do dzwonienia, ewentualnie do smsowania - to jego główny cel. W niskim abo będzie się dobrze sprzedawał za przysłowiową złotówkę - szczeniaki.

  • 0

    7.  2006-10-15 09:51:45

    właśnie ***kamil1221 - ja sobie kupiłem ipoda żeby słuchac muzy :) a telefon jak najbardzoej - do DZWONIENIA :)

  • 0

    8. ~jack  2006-10-22 19:24:23  host: inet20908-1.eranet.pl

    jedni się lansują własnym poziomem inni telefonem a jeszcze inni potrzebują wielu funkcji bo tak im wygodniej. Każdemu według potrzeb - a że są one różne - stąd różne telefony (tak jak ludzie).

  • 0

    9. ~Koval  2006-10-23 11:36:15  host: efj149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde, nie ma klimatyzacji, chromowanego wlewu paliwa, nie ma zimowej opon, nic nie ma, o kurde, to chodzi o telefon... ja bym proponował, żeby na forum podzielić tak: wstęp do 18 lat i od 18, na tym do 18 mogli by się wypowiadać Ci, którzy telefonu używają do tapet, mp3, filmowania, robienia zdjęć, może o by też pomogło producentom na tworzenie produktów dla nich, a dostęp po 18 lat, dla tych którzy rozumieją co ozancza słowo telefon i co najważniejsze do czego on służy. Podrawiam

  • 0

    10. ~w.p.  2006-11-14 16:41:09  host: bramka.2p.pl

    ~Koval Poniekąd masz rację... Ale np. IRDA czy BT to nie bajer ale przydatna rzecz...

  • 0

    11. ~Aneczka  2006-12-19 19:19:07  host: bol165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    doradzcie mi czy do kupiććććć!!?? prosze

  • 0

    12. ~.....  2007-07-24 13:50:37  host: a58.net134.okay.pl

    opłaca sie go miec bo włsnie mi mama taki kupiła ale jeszcze go nawet nie widziłam...ale gdzie indziej pisza ze jest odtwarzacz mp3?ile kosztuje sciagniecie simlocka i przetłumaczenie?????

  • 0

    13. ~Aeex  2007-08-13 18:22:28  host: aok91.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest taki sobie a sciagniecie simloca i polskie menu kosztuje jedyne 150zł...Pozdrawiam

  • 0

    14. ~yoooo  2007-11-13 10:41:10  host: emv238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon z''odzysku'' ze tak powiem. stary mi sie zepsul wiec ten na jakis czas mam. nie jest zly. ale na szczescie bede mial lepszy a z tym sie pozegnam

  • 0

    15. ~Marek Londyn  2010-12-01 23:54:53  host: 89.195.73.25

    A ja powiem tak. Mam dopiero lub juz 24 lata i mialem w swoim zyciu kazdy telefon chodzi mi o jego oprogramowanie czyli: byly super wypasione ze mialy wszystko dotyk wielki ekran, mp mega aparaty i pamieci po 16 giga no jednym slowem mini komputery do takich jak stara przyslowiowa nokia 3310 :) i powiem wam ze dla mnie telefon powinien byc prosty w uzyciu tak zeby sie latwo pisalo smsy i zeby mial przejrzysta ksiazke telefoniczna nie chce miec w telefonie zadnych opcji ani dodatkow dlatego teraz kupilem sobie nowiutkiego sagema wlasnie tego myC5-3 nie wiem co to za opcja bo nie mam ladowarki a jego wczesniejsze naladowanie pozwolilo mi abym stwierdzil ze jest to telefon jakiego potrzebuje no szkoda ze padl ale jutro kupie sobie ladowarke poniewaz kupilem go okazyjnie "na ulicy" za 5 funtow z folia na wyswietlaczu! hehe naprawde nowy zero sladow uzytkowania i wzialem go tylko dla tego ze wydal mi sie prosty i co najwazniejsze zgrabny i elegancki ma super w stylu chromu dodatki wizualne takie jak boczne przyciski od glosnosci czy obramowanie klapki zewnetrznej tam gdzie znajduje sie pierwszy mnejszy wyswietlacz a co dokamery to moglo by jej nie byc nie lubie miec kamery :( mam od tego swoj aparat 12 mpix a tu co jakies 0.3 hehe no nic nie po to go kupilem proste tak jak telefon aaaa wlasnie tak przy okazji poszukuje jakiejsc fajnej kobitki chetnie na zawsze hehe wiec dodam tu swoje ogloszenie matrymonialne hehe jesli jestes fajna i bycie z kims kto moglby spelnic twe marzenia oraz cieszyc sie nawet przytuleniem lub milym gestem to dawaj do mnie na gg 274557 hehe pozdrawiam z malym zarcikiem lecz naprawde szukam ;-) Marek lat ze 24 buziak i piwo dla glodnych tego produktu buziak dla tej ktora sie odwazy napisac mi hej ;p

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet