Sagem myC5-2 - opinie
Telefony Sagem Sagem myC5-2 Opinie o Sagem myC5-2

Sagem myC5-2

w sumie: 33
  • 0

    1. ~aga  2005-06-15 18:49:00  host: 84.203.163.66

    Witam mam pytanie gdzie moge znalesc instrukcje do tego teleonu??? dzieki

  • 0

    2. ~Dawid  2005-12-04 17:35:02  host: zs10.internetdsl.tpnet.pl

    macie może polskie menu do tego telefonu (oprogramowanie)

  • 0

    3. ~boss  2006-07-23 19:02:04  host: ebo90.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest wypasiony.. posiadam go przez pewien okre, zaero problemow poza jezykiem.. ale to nic nie szkodzi. pozatym to jest lux. polecam.. pozdro

  • 0

    4. ~szary  2006-08-05 18:15:18  host: 80.51.220.130

    Ten telefon nie jest nową wersją.Nowsza wersja jest bez antenki,meni polskie,i wiele nowych funcji,można kupć be simloca w cenie od 350 zl-400zl normalnie.

  • 0

    5. ~hanuka  2006-08-18 13:50:37  host: dlk120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proste menu podobne to nokii, mała zgrabna budowa i wszystkie niezbedne funkcje. Prosty w obsłudze. Kiepsko jest tylko dostac do niego kabel USB czy dodatkową ładowarkę. Fajny edytor zdjęc w aparacie. Bateria trzyma dłuuugo. Polecam, mam go prawie rok.

  • 0

    6. ~Ewelinka  2006-09-26 18:53:28  host: abde73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka telefon jest zaje..... polexcam go wszystkim. Mam go od niedawna,ale nie nazekam na niego. Co fakt to fakt trudno jest niestety dostac kabel USB:((

  • 0

    7. ~Ona  2006-10-09 14:57:04  host: cab168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem ten fon jest do kitu niestety bede go miala bo ojciec pomylil nazwe isc i sie powiesic

  • 0

    8.  2006-10-22 19:41:39

    Żeby ten telefon był jakiś specjalnie wypasiony, to nie mogę powiedzieć... Np. nie wiedziałam, że w tych nowszych telefonach jeszcze się w ogóle zdarza brak czegoś tak podstawowego jak proste wybieranie!!! SZARY, mam tą właśnie nowszą wersję, o której piszesz (myC5-2v) i tylko mam z nią problem, bo nie mogę nigdzie dostać wyświetlacza zewnętrznego, żeby wymienić... :/

  • 0

    9. ~rena21  2006-11-09 15:48:58  host: 217.153.162.42

    czesc macie moze polska instrukcje obsługi sagema myc5-2??

  • 0

    10. ~:]  2006-11-30 19:51:00  host: router.kosa.net.pl

    Wie ktos z Was czy w tym telefonie można wymieniać obudowę ?? Odpowiedzcie mi szyybko ;DD Acha i jak ta antenka wyglada w fonie czy jest mała i czy przeszkadza jakoś ?? Plis odpowedzcie mi szyyybko! :)

  • 0

    11. ~Ona  2006-12-04 16:53:39  host: router.kosa.net.pl

    Mam ten telefon od jakiegoś czasu, nie sprawia ŻADNYCH problemów! Jest malutki zgrabniutkli szybko sie z niego korzysta , przede wszystkim leciutki !!!!! POLECAM GO BAARDZO GOROĄCO!!!!!!!!1

  • 0

    12. ~marta  2006-12-05 19:13:45  host: acry136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon o 1 miesiąca i dobrze się sprawuje jest różowiutki tylko jest problem czy jest do niego spolszczenie???

  • 0

    13. ~pati  2006-12-12 15:11:38  host: chello087206112227.chello.pl

    ja takze posiadam ten wspanialy telefonik.....tylko niemoge jakos wysylac ani odbierac mmsow..jezeli wiecie jak to robic to napiscie prosze bo telefon jest fajniutki

  • 0

    14. ~  2007-01-06 18:20:41  host: proxy7.star.net.pl

    ma ktos spolszczenie do sagema my c5-2

  • 0

    15. ~marta  2007-01-29 18:42:00  host: acsh147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też nie mogłam wysyłac mms-ów ale jak weszłam na wap to coś tam nagrzebałam i wysłałam mmsa ale za neta pocigneło mi 9 zł. ale inaczej nie wiem jak wysyłać mms-ów pozdro

  • 0

    16. ~ilona  2007-02-01 18:08:19  host: bhq237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od miesiaca fajny ale nie ma polskiego menu...ja mam bez antenki powiedzcie mi jak moge go skonfigurowac bez wychodzenia z domu plissss...nie wiecie przypadkiem czy ten telefon ma mp3 odpowiedzcie mi

  • 0

    17. ~ilona  2007-02-03 22:20:07  host: bhi189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosty sposos zeby dochodzily ci mmsy i zebys mogla je wysylac-idz do sieci z ktorej masz telefon i powiedz zeby ci go skonfigurowali papa

  • 0

    18. ~INKA  2007-02-24 16:26:39  host: host-81-190-182-57.gorzow.mm.pl

    MAM TAKI TELEFON TYLKO Z ANGIELSKIM MENI ALE NIE MA W NIM POLIFONI ANI MMS

  • 0

    19. ~kuzniok  2007-04-10 10:05:11  host: aawk193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy na MYC5-2v chodzą dzwonki mp3?

  • 0

    20. ~HaX  2007-05-22 14:43:53  host: nat.dzi.vectranet.pl

    mam problem telefon dostałem w prezencie ale bez ładowarki zakpupiłem nierginalną ale nie chce ładować bo pisze że jest ładowarka niedozwolona czy da się coś z tym zrobić ?

  • 0

    21. ~iwona  2007-06-17 15:28:47  host: abkz79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ok roku niesprawial zadnych problemow jednak zaczal ostatnio sie wieszac dlatego jest troche do kitu.ja mam wersje bez antenki i z menu ang czy macie do niego menu polskie?i jescze mmsow niemoge wysylac??odpiszcie prosze!!!!!

  • 0

    22. ~gosia  2007-07-27 19:50:16  host: eba189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~ilona tel ma mp3 ale jest maly problem nie ma duzo pamieci bo jedynie 3,1 mb i bardzo ciazko dostac do niego kabelek :P mam tel juz pol roku i bardzo zaluje ze zgubilam moj stary sagem :/

  • 0

    23. ~Kasia  2007-08-08 11:23:53  host: router.kosa.net.pl

    Jezeli chce go ktos kupic to NIE POLECAM!!! jezeli macie inne do wyboru to weźcie inne ten tel jest do kitu!! nic w nim nie ma kabel USB cieżko dostepny! zdjęcia robi NIEWYRAZNE BRZYDKIE ZLA KOLORYSTYKA!! kabla usb nie mam i nie kupowalam jak sie na tym telu poznałam! 1 zdjecie wyslalam MMS do siostry bo oczywiscie ten sagem NIE MA irdy!!! ona zrzucila na kompa ta fote i jest tak jasna niewyrazna kolory słabe BLEE tego telefonu NIEEEEE POLEEEECAM !!! Jest do KITU

  • 0

    24. ~gola  2007-12-28 23:06:05  host: 194.215.219.81.static.kielce.msk.pl

    Ten telefon jest do kitu, dzieli sms-y, jak ktos wysle dlugasnego sms-ka, to mozna sie pociac zjego odczytaniem. Poza tym nie da sie go calkowicie wyciszyc, albo bedzie brzeczal wylaczony wibrator, albo wyl sygnal, poza tym zasieg jego jest dosc kiepski. tam, gdzie jest doskonaly sygnal nie z nim problemu, ale juz w jakies wiosce bedzie szwankowal. Co jeszcze ? Kupujcie inny !

  • 0

    25. ~mika  2008-01-04 09:30:57  host: eel172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik ale bez antenki dziwilam sie nawet ze tu jest z ale fonik fajny :)

  • 0

    26. ~sabinka9022  2008-02-10 20:37:16  host: ip-81-210-37-206.netia.com.pl

    niezgadzam sie z y=tym postem w ktorym ktos pisze ze dzieli sms-y bo to nie prawda!!!!!!!! a co do zasiegu to ja mam z orange i odbiera pieknie kazdy narzeka ze w pewnym miejscu nie ma zzasiegu a ja mam zawsze jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo zebym zasieg zgubiła a mieszkam na wsi!!!! i mam juz go prawie 2 lata wiecie czego sie nauczyłam ze czytajcie tych opini w ktorych ludzie pisza ze maja ten fonik juz jakis czas bo wtedy sie wie najlepiej co i jak..ja mam ta wersje bez antenki i jest naprawde fajny!!zdjecia tez spoko robi

  • 0

    27. ~anonimka  2008-02-23 21:37:36  host: chello089078029201.chello.pl

    ENO, ja mam go bez antenki XD Brakuje mu wielu ważnych funkcji, ale jest masakrycznie wytrymały. grałam nim w noge, spagał z 3-go piętra, rzucałam nim o ścianę... I tylko drobne ryski. zrobiła się co prawda szczelina na górze, ale wystarczyo rozebrać i złożyć dobrze. I w świetle dziennym robił ładniutkie zdjęcia:)

  • 0

    28. ~mocny111  2008-04-01 01:10:16  host: host-217-172-227-162.gdynia.mm.pl

    Mam go 5miesiecy wersja z menu pl i bez antenki. Pamieci mało 3,7mb dzwonki, kiepskie, KOnfiguracja MMS niemalże niemożliwa,nie odczytuje wiekszych MMS jak 93KB, niema mp3 ani radia, mało funkcji. Do zalet wytrzymały na upadki, klawiatura dopracowana,czytelne menu, dość dobra bateria szybko się ładuje ma aparat cieńki ale jest. Kupiłem go w euro za 199zł czego można oczekiwać za tyle, tylko conajwyżej tyle. Polecam pomimo tego że zamieniam na Samsunga Z630 powód więęększe możliwości.

  • 0

    29. ~Sysa  2008-04-21 17:18:44  host: ns2.faf.net.pl

    Japierdziule ludzie nie kupujcie tego fona !!!! on jest zryty jak nieweim co . mam go ponad rok i żałuje że go kupiłam gorszego badziewia nie wiedziałam!!! kupiłam go za 300 zł a teraz kosztyje 50 zł !!! APELUJE NIE KUPUJCIE GO DOBRZE WAM RADZE BO POTEM BEDZIECIE ŻAŁOWAĆ!!!!!

  • 0

    30. ~Megan  2008-04-28 18:05:43  host: chello087206220190.chello.pl

    Ja się zastanawiam nad kupnem tego telefonu. Mój kochany Samsung e370 się zepsuł ( wylany ekranik) więc muszę ze 2 miesiące oszczędzać na tego Sagema :/ A sądząc po opiniach to nie jest on taki zły ^^ Jak uzbieram kasę to na pewno kupie , bo mi sie baardo podoba ^^ Tylko...Moglibyście napisać ile on kosztuje? 200-250 zł ? Proszę. Z góry dziex :*

  • 0

    31. ~Angela  2008-06-11 09:10:05  host: sub236-111.elpos.net

    Miałam ten telefonik tylko bez antenki jest był super!!! :P Tam problem moze tylko z jezykiem ale dało sie użytkować xD

  • 0

    32. ~make76  2008-07-07 15:23:57  host: aado194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Megan telefon w sieci Euro za 49 hehe

  • 0

    33. ~caroline  2008-11-30 23:07:58  host: staticline18668.toya.net.pl

    mam ten fonik już ponad 2 lata, nigdy nie był w naprawie(a tyle razy mi spadał, że szok)poza tym, że słownik t9 jest okrojony i dzwonki nie są za głośne, to jest naprawdę super(mam ta wersje bez antenki) serdecznie polecam tym, którzy nie kupują telefonu po to żeby mieć bajery

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet