Sagem myC4 - opinie
Telefony Sagem Sagem myC4 Opinie o Sagem myC4

Sagem myC4

w sumie: 43
  • 0

    1. ~ReQuEsT  2005-02-07 15:44:00  host: px-os.telsten.com

    Telefonik jest naprawde spoko polecam !!

  • 0

    2. ~JaRuŚ  2005-03-25 20:43:00  host: pa125.chojnow.sdi.tpnet.pl

    telefon jest bardzo fajny :D polecam wszystkim ładny wygląd i dużo funkcji i można gierki ściągać :D

  • 0

    3. ~BUBU  2005-04-02 17:27:00  host: 213-238-69-191.adsl.inetia.pl

    Telefon bardzo fajny. Nie ma problemów z softem, ma dobry zasięg bateria trzyma przynajmniej 3 dni ale raz jak go nie używałem to wytrzymał 6 :-) (leżał na półce bo wyjechałem i nikt go nie ruszał), fajne dzwonki, dobrze i szybko się pisze sms-y.

  • 0

    4. ~Szarik  2005-05-10 20:12:00  host: 80.51.255.174

    Tell poprostu supcio kupiłam wczoraj i jestem zadowolona. Bardzo funkcjonalny, a te dzwonki..........HI-FI to po prostu fantastik bobastik !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    5. ~szczenka  2005-06-08 07:49:00  host: ecx88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, bardiej oplaca sie kupic sony ericssona t290i czy tego sagema?

  • 0

    6. ~Zuza  2005-06-29 05:07:00  host: 213-238-80-7.adsl.inetia.pl

    hej nie wiem czy oplaci sie kupic ten telefon??Slyszalam ze sagemy sie szybko psuja a co wy na to??prosze doradzcie

  • 0

    7. ~cuba  2005-07-06 14:31:00  host: dozer.ghnet.pl

    to bedzie moj 3 sagem i z zadnym nie mialem najmniejszych problemow.a bateria w kazdym trzymala ok 4 dni a nie byly to nowki.

  • 0

    8. ~Mari  2005-09-18 22:50:55  host: 80.51.242.86

    Siema, mam ten telefon jest spoko. ale mam maly problem. dalem ga zeby mi sciagneli simlocka ale barany sie kurwa nie znaja i tera niewiem czy mi go czasem nie zjebali. Bo jak nie ma karty sim mw sroku i telefon wlaczam to tak po 10 min sam sie wylacza(telefon zostawiam i nic w nim nie wciskam). Tak powinno byc??

  • 0

    9.  2005-09-20 16:33:35

    Hej!!!Ja też ma tego Sagem'a.Według mnie ten telefon ma prawie wszystkie funkcje nowoczesnego telefonu.
    MARI to raczej mało prawdopodobne aby przez zdjęcie simlocka telefon wyłączał się co 10 minut.Radziłbym ci oddać go do reklamacji,ale przed tym sprawdż czy to nie może być winą bateri w co raczej wątpię.

  • 0

    10. ~nata  2005-10-01 13:03:48  host: dmz248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie mam pewnien problem, bo mi cos spadło na telefon i szybka mi sie stlukla czy ja moge ja jakos wymienic? i czy obejmuje ta naprawe gwarancja??

  • 0

    11.  2005-10-18 19:05:24

    Nata jeżeli stłukł ci sie wyświetlacz to pojdź do jakiegoś sklepu gdzie mają wyświetlacze do telefonów i tak może coś poradzisz jeżeli szcesz oddać telefon do reklamacji to wydaje mi się że nie powinni pobrać opłaty...

  • 0

    12. ~Krzyś  2005-10-19 12:52:14  host: agr58.internetdsl.tpnet.pl

    mam do Was pytanie! jak urzywacie sagema myc4 to możecie mi pomóc. czy jak wyśle się smsa i on jest zapisany w skrzynce nadaczej to czy go można zmodyfikować(edytować) i wysłać innej osobie? z góry dziękuje za odp.

  • 0

    13.  2005-10-20 15:14:57

    Krzysiu mozna zrobic to o co pytasz.Wchodzisz w wiadomosci wyslane wybierasz wiadomosc klikasz wybierz i odzytaj potem wybierasz opcje i przekaz wiadomosc sie edytuje potem bierzesz opcje i wyslij i wykonane.

  • 0

    14.  2005-11-08 11:24:36

    bateria do d...! Jesli nic nie robie trzyma 3 dni a jesli gram -4godziny i po baterii.

  • 0

    15.  2006-01-12 20:18:08

    Telefon nie sluży do grania tylko do dzwonienia,sms'ów i mms'ów więc co ty wogóle wkręcasz za kit ja mam tego SAGEMA i jakoś bateria potrafi mi wytrzymać tydzień albo nawet dłużej...

  • 0

    16. ~Anitka :)  2006-01-15 15:46:23  host: proxy.system-sat.pl

    chce kupic ten telefonik i widze po opiniach, ze jednak warto :) A nie przeszkadza wam ta antenka?? No i czy ten sagem ma polifonie?? prosze, odpiszcie, jestem kompletnie ciemna w tych sprawach :)

  • 0

    17. ~  2006-01-16 16:10:47  host: proxy.system-sat.pl

    PROSZE NAPISZCIE CZY TEN SAGEM MA PODCZERWIEN??!!

  • 0

    18. ~kruk  2006-01-17 23:03:33  host: host-81-190-198-71.gizycko.mm.pl

    Jak go skonfigurować pod MMS-y w Orange?

  • 0

    19.  2006-01-25 17:41:41

    Anitko :) Ten Sagem ma polifonie jezeli dobrze pamietam to 64-tonowa .Jezeli sciagniesz sobie jakis dzwonek to melodia bedzie prawie taka sama jak z wybranego przez ciebie utworu...Ma wedlug mnie bardzo dobry wyswietlacz mimo ze nie ma aparatu to i tak dobrze widze zdjecia jakie otrzymuje od kolegow i kolezanek.Telefon nie ma niestety podczerwieni ale w jakiejs gazetce widzialem ze mozna dokupic takie urzadzenie(jeszcze nie mam podczerwieni ale caly czas na nia poluje).KRUKU jezeli chcesz sie dowiedziec jak skonfigurowac MMS-y w Orange mozesz zadzwonic do Biura Obslugi Klienta lub przejsc sie do salonu Orange a tam sie dowiesz jak skonfigurowac dana usluge :)

  • 0

    20. ~Seba  2006-02-19 02:50:29  host: nat.marsoft.net

    MAm ten telefon ok rok niepolecam niedosc ze juz sie tnie to niema gier na ten telefon i wogule !!! (radze SONY ERIKSONA k700i !!!)

  • 0

    21. ~kiki  2006-02-21 20:33:58  host: aalu191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    seba na ten telefon sa gry nie piee..a k700i jest duzo drozszy

  • 0

    22. ~kasia  2006-03-04 15:20:20  host: avs202.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od roku i niewiem czy on jest taki och i ach sa lepsze szkoda tylko ze niema aparatu tak to moze by byl spoko:)

  • 0

    23. ~kris  2006-03-17 14:14:49  host: ayh122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie: gdzie sa zapisane obrazki sciagniete z wapstera bo sciagnalem i teraz nie moge nigdzie znalezc tego obrazka!

  • 0

    24. ~jambla  2006-03-17 17:29:36  host: pi114.bytom.sdi.tpnet.pl

    telefon mam od 9 listopada 2004 i nie polecam nikomu po prostu chu*nia ok nie powiem dzwonki są dobrej jakości ale co z tego często się zacina i szybko psuje juz raz był w naprawie i znów bym go musiała dac ale mam go zamiar opylic jak najdrozej ten zjechany tel. na allegro wątpie ze wogóle ktos go bedzie chciał a i jeszcze co nie do niego wymienych paneli :/ zastanawiam sie czy dac koledze zeby go pomalował w zakładzie lakierniczym

  • 0

    25. ~Patynia  2006-03-19 10:10:02  host: 82.160.23.72

    Mam mozliwos zakupu tego telefonu po atrakcyjnej cenie!ale musze zlamac w nim simlocka i nie wiem co jest grane ale jak mam wlozona karte Sim to nie moge sie dodzwonic na ten telefon ani z niego dzwonic tzn raz moge a raz nie i w ogole nie wiem co jest grane:(((a PODOBA mi sie ten tel!!!Slodki jest!Odp Prosze bo nie wiem co zrobic!!!

  • 0

    26. ~Norbert1937wawa  2006-03-26 20:16:25  host: abbp121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego sagema ale potrzebuje do niego taśmy do wyświetlacza.Jak ktoś wie gdzie kupić to prosze o pomoc.

  • 0

    27.  2006-04-01 15:28:38

    Kris obrazki znajdziesz w MULTIMEDIA->OBRAZKI.

  • 0

    28. ~galant  2006-04-25 21:40:33  host: egq70.internetdsl.tpnet.pl

    Do gier to jest komputer albo play station,a telefon do dzwonienia.Jest malutki ,wygodny i ma wszystko co telefon mieć powinien!!Ajak chcemy z telefonu zrobić kombajn,to wedłóg mnie telefon co ma za dużo bajerów ,tak jak-aparat,mp3,itd..to wrzeczywistości wszystko jest kichą!!!Chcesz aby robić dobre zdjęcia kup aparat a nie telefo itd.....

  • 0

    29. ~daria  2006-05-31 17:12:58  host: 72-ld.sm-rozstaje.pl

    jak moge włączyć mms muj sagem my-c4 jest inny nisz inne z gury dziemi za odp...:):P:*

  • 0

    30. ~Myszka  2006-07-23 22:09:50  host: abzl142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurcze ja mam SE K 700 i i chyba kupie sobie tego sagema ... SE jest do dupy tnie sie bleee :| wole taki zwykły tel ;D Pozdro :]]

  • 0

    31. ~Natalyja  2006-08-15 21:57:15  host: abcw125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy zdjecie które dostałam mms-em moge wstawic na tapete?? czy nie bardzo?? z góry dziekuje za odpowiedz!! POzdrawiam

  • 0

    32. ~boniek  2006-08-23 18:43:48  host: eoo182.internetdsl.tpnet.pl

    ma ktos oprogramowanie do sagem my c4

  • 0

    33. ~pinokio  2006-09-11 14:10:03  host: 96-194.espol.com.pl

    czy jest mozliwosc zamowienia obudowy tej podstawowej i se wymienic

  • 0

    34. ~monika  2006-09-12 17:40:58  host: dtf167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko ile daliscie za ten telefon!!!!!!!

  • 0

    35. ~Medyk  2006-09-25 23:39:57  host: ekc202.internetdsl.tpnet.pl

    jest taka mozliwosc i kosztuje to 93.70

  • 0

    36. ~Rembrandt  2006-10-08 13:09:22  host: aur6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz 2 rok, jest super, mimo ze nie ma aparatu i nie narzekam, a tnie sie jak ma pelniutką pamięć,

  • 0

    37. ~patrick08  2006-12-09 21:47:26  host: eon30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon prawie dwa lata i w sumie nie jestem zadwolony...Czesto sie zacina a teraz mmi sie zepsuła tasma do wyswietlacza i nikt nie chce go wziac do naprawy wiec lipa. Ale mam zamiar kupis teraz Sagema 401x

  • 0

    38. ~Kolos BPa  2007-02-13 11:26:29  host: bio190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego Fona i jest taki zryty ze nawet Panelu niema nigdzie

  • 0

    39. ~pakus66  2007-03-22 11:22:01  host: erb227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!! Sciągnełam z wapstera tapetkę i nie mogę jej znaleźć i nie ma jej w multimedia !!!to gdzie ona jest ???

  • 0

    40. ~pakus66  2007-03-22 11:56:09  host: erb227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ściągnęłam z wapstera tapetkę i nie mogę jej znaleźć nie ma jej w multimedia tak jak to Kropek sugerował!! gdzie ona jest???

  • 0

    41.  2007-03-22 12:46:04

    Witam!!!ściagnęłam tapetkę z wapstera i nie mogę jej znaleźć, nie ma jej w multimedia!!! gdzie ona jest ???Pozdrawiam

  • 0

    42. ~PATI7977111  2008-01-09 20:10:24  host: 088156096010.stk.vectranet.pl

    Mam ten telefon od roku i 1 misiąca bardzo mi sie podoba !!bardzo łatwo ściąga sie tapety i dzwonki sama sciągnełam juz z 3 tapety i pare dzwonków .Łatwy w obsłudze ;) Bardzo mi sie podob :**

  • 0

    43. ~stokrotka  2008-02-02 17:32:35  host: accp196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TELEFON JEST BEZNADZIEJNY!!! Kupiłam go ze względu na wygląd i to jest w nim ok. ALE NIC WIĘCEJ!! Po pół roku przedarła mi się taśma łącząca z wyświetlaczem i nic nie było widać na ekranie. Nikt nie chciał podjąć się naprawy a sprowadzenie taśmy było bardzo drogie. Naprawiam i po 2 miesiącach popsuł sie znowu. STANOWCZO NIE POLECAM

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet