Sagem myC3b - opinie
Telefony Sagem Sagem myC3b Opinie o Sagem myC3b

Sagem myC3b

w sumie: 39
  • 0

    1. ~Legwanqa  2005-06-29 16:18:00  host: cml141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę kupipić tego fona ale nie jestem pewna czy się opłaca... nie ma javy ale za to ma dzwonki HI-FI... Błagam niech mi ktoś doradzi!!!

  • 0

    2. ~zadowolona  2005-07-07 23:36:00  host: apk38.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam już ten telefonik i jestem z jego zakupu bardzo zadowolona:)jest to typowy kobiecy telefon:)pewne braki(aparat,java) są zastąpione jego innymi atutami(kalendarz dla kobiet,piękny wygląd):)no ja jestem bardzo z niego zadowolona:)pozdrawiam:)

  • 0

    3. ~K@K@  2005-07-17 12:06:00  host: 84.234.114.22

    Ja jestem zadowolona z tego telefonu. Mam pytanie do was. Ma ktoś może kabel do tego telefonu aby go podłączyć do komputera?????

  • 0

    4. ~dzika  2005-07-18 17:26:00  host: ast122.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest fajny juestem zadowolona polecam

  • 0

    5. ~dzika  2005-07-22 15:18:00  host: ast122.internetdsl.tpnet.pl

    w internecie oglądałam męską wersję tego telefonu

  • 0

    6. ~Moni  2005-07-22 22:07:00  host: 82.160.91.115

    czemu nie moge odczytac mmsa- zdjecia ktory byl przeslany z innego modelu telefonu, Pomozcie pliss jak ktos wie. dzieki

  • 0

    7. ~Moniksa  2005-08-06 14:45:55  host: aee34.internetdsl.tpnet.pl

    Jeśli nie usłysze sygnału, że dostałam np. sms-a to na tel miga jakaś dioda lub coś w tym stylu? Czy musze otworzyc klapke i wtedy dopiero zobacze, że mam nieodczytaną wiadmomość?? Bardzo mnie to interesuje więc prosze o odp. Z góry thx :)

  • 0

    8.  2005-08-06 14:51:58

    Wszelkie pytania dotyczace telefonu prosze zadawac na forum.

  • 0

    9. ~Jaszczura  2005-08-27 14:03:50  host: 213.77.107.2

    Mam ten telefonik jest super,piękn,leciutki i wspanialy.wyswietlacz i kolary powalaja z nóg.kupujcie go

  • 0

    10. ~Fala!!!  2005-09-05 16:49:27  host: bfy125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wacham się czy kupić ten telefonik czy sagema my c4, czy samsunga e330. Jak myślicie pliss doradzcie?

  • 0

    11. ~ja  2005-09-11 16:23:51  host: 83.238.57.2

    podajcie strone gdzie mozna zobaczy wersje meska

  • 0

    12. ~Legwanqa  2005-09-16 20:00:22  host: cmx231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupujcie go!!! Jest zajebisty! Niepowtarzalny design i piękny wyświetlacz kóry robi wrażenie! I super funkcje! Wachałam sie (powyżej moj koment po tym samym nickiem) ale go kupiłam i jetsem b. zadowolona!

  • 0

    13. ~przeokrutnie bogaty  2005-12-09 17:00:35  host: chello083144071156.chello.pl

    miałem ten telefon rok temu tato mi przywiózł z chin jest do bani strasznie sie psuje.dlatego też nie polecam sagemow wcale z pozdrowieniami bogacz francuski

  • 0

    14. ~Domisia:)  2006-01-12 23:54:51  host: ip-85-198-232-160.broker.com.pl

    do Moni !!!prawdopodobnie dlatego ze kupiłaś go tak jak ja nie u konkretnego operatora tylko w sklepie ze sciagnietym simlokiem i jest nie skonfigurowany...musisz isc do operatora swojej sieci czy mozna to skonfigurowac ale ja w koncu z tego zrezygnowalam...radze skorzystac z podczerwieni i skopiowac zdjecia od znajomych...ale tak pozatym ja mam tn telefon pół roku i nie zapeszając na razie jestem bardzo zadowolona:*buziaki papapa:)

  • 0

    15. ~LiLiette  2006-02-28 17:30:23  host: xdsl-8931.wroclaw.dialog.net.pl

    a ja mam tego telefonika od wczoraj i mi sie straaaasznie on podoba jest super i w ogole.... polecam w kazdym calu (kobietom, bo np mojemu bratu on sie nie podoba ze wzgledow wizualnych) ale jak dla mnie jest zajebisty:D:D

  • 0

    16. ~Mpaczek  2006-03-07 11:48:34  host: acox228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś już widział kabel do tego telefonu?

  • 0

    17. ~madzisia  2006-03-25 15:19:32  host: webacct1.southampton.gov.uk

    mam ten telefon jest nawet spox ale czy on ma podczerwien jak tak to jak sie ja wlacza???

  • 0

    18. ~piotreq  2006-04-04 18:37:10  host: wiklinowa.vip-net.pl

    do Dominisi:) ten telefonik nie ma ani IRDY ani bluetootha, a wielka szkoda! widziałem kabel do tego sagemika, ale nei mam pewnosci czy bedzie działał, ma ktoś kabel albo używał?

  • 0

    19. ~pinki  2006-04-28 09:52:51  host: edq146.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko kiedy chce odczytać meska albo go odebrac to nie mogę!!!! czy wie ktoś co z tym zrobić?

  • 0

    20. ~  2006-06-03 09:56:52  host: w3cache-Exatel.who.vectranet.pl

    moim zdaniem ten telefon jest do bani... nawet aparatu nie ma;/;/

  • 0

    21. ~Nafrut  2006-07-27 11:53:31  host: art2.internetdsl.tpnet.pl

    ~ a masz go w ogóle? Miałe/aś go w ręce? Wiesz, on jest super. AParat se dokup.

  • 0

    22. ~Paula  2006-07-31 20:00:32  host: ebd186.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefon od sierpnia zeszłego roku. Ja nie jestem z niego zadowolona. Nie umiem odczytać wiadomości MMS, był taki okres, że nie czytał karty sim, zawieszał się, nie umiałam wejść do internetu i miałam go w serwisie już dwa razy. Nie polecam go nikomu.

  • 0

    23. ~ana  2006-08-04 02:14:20  host: 4net.za.digi.pl

    ten telefonik posiadam juz od dluzszego czasu i bardzo dobrze sie sprawuje ;) goraco polecam

  • 0

    24. ~Paula  2006-08-23 15:01:30  host: 212.219.186.135

    Ten telefon nie jest wart swojej ceny. Mam go rok i już mam go dość (tzn. miałam już go dość jak miłam go z 4 miesiące). Odradzam go, ale jak ktoś potrzebuje telefon TYLKO do rozmawiania to on jest ok. Tyle, że bateria trzyma jeden dzień.

  • 0

    25. ~roza  2006-11-12 12:04:12  host: aawu124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam. moze i wygląda o zajebiscie ale przeciez liczy sie to co ma w srodku, a tam nie ma nic....

  • 0

    26. ~P@uLiNka  2006-12-10 21:58:11  host: chello087207089029.chello.pl

    ejj.. co mam zrobić żeby odczytać mmsy?? bo pokazuje mi sie że mam sie zalogować na jakiejs stronce!~! tylko jest problem bo taka stronka nie istnieje:(:* help:):)

  • 0

    27. ~693622788  2007-03-02 14:54:44  host: aacu120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mam odczytac mmsa z hasłem se2tey6

  • 0

    28. ~Martyna  2007-04-03 08:54:54  host: gts12-1.rybnet.pl

    mam go od wczoraj jest zajebisty leciutki ale szkoda , że niema aparatu , Irdy ale polecam jest bardzio fajny ma 300 wpisow a ja mam tylko 299 jest fajny kupujcie polecam papapapapapa

  • 0

    29. ~posiadaczka telefonu od 4 lat  2007-06-06 12:24:23  host: acs234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do bani Po 1 -nie ma aparatu 2 nie ma bluta ani irdy 3 nie można normalnie odbierać MMs-ów bo trzeba go pobrać z WAPU 4 dobry tylko do rozmawiania 5 dyktafon nagrywa tylko 30 sekund 6 strasznie szybko pada bateria 1-3 dni 7 nie ma polskich znaków w SMS-ach 8 1 fajny dzwonek reszta do bani 9 dobry wyświetlacz 10 strasznie gruby i niewygodny w noszeniu w kieszeni i w etui

  • 0

    30. ~dominica  2007-07-12 13:21:43  host: aczy251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Fala!!! : Kup samsunga e330. jest najlepszy z tych wszystkich , i wyglada tez najfajniej , ma najwiecej mozliwosci , a przy tym bateria trzyma do 7 dni :)

  • 0

    31. ~Mary  2007-07-17 22:45:17  host: abyv205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Łe mam ten tel od dwóch lat strasznie mnie rozczarował...

  • 0

    32. ~Kiżka  2007-08-03 10:06:29  host: ip-217-98-5-207.static.xcore.pl

    Miałam go dwa lata i wcale nie jest taki rewelacyjny klawiatura przestaje działać nie mam zasięgu i dzwonki nie działają to zwykła tandeta!!!!!!!

  • 0

    33. ~paszczak  2007-08-17 15:20:46  host: dsl-40-161.dsl.netsource.ie

    Telefon bez gadżetów, ma ładnie i babsko wyglądać, być mały i poręczny, służyć do rozmów i okazjonalnie do wysłania jakiegoś smsa. Dzwonek mam ten sam od lat, instaluję na każdym telefonie, który mam, tutaj też działa bez problemów. Fajny, tani, ładny aparat bez większych wad. U mnie działa już prawie dwa lata i jedyne, co go spotkało nieprzyjemnego, to dwie rysy na obudowie.

  • 0

    34. ~Edzia  2008-05-21 21:54:47  host: apb107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik mam od września 2005 (zobaczyłam go w babskiej gazecie i baaardzo mi się spodobał). Od tego czasu działa bez problemów. Dodatkowo jest funkcjonalny i .... śliczny. Polecam gorąco!!

  • 0

    35. ~....  2008-05-23 10:50:59  host: aaox154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie warto go kupować. Szybko się rozwala. A po za tym nic nie ma.

  • 0

    36. ~kinia94  2008-08-14 12:01:17  host: angel.wilan.pl

    mozna doczepic aparat??

  • 0

    37. ~karincia  2008-10-13 18:01:56  host: 91.192.145.226

    ja mam ten telefon od ponad 4 lat; jest rewelacyjny: nie psuje się, jest lekki, funkcjonalny, noszę go w torbie bez żadnego etui i się nie rysuje, wyświetlacz piękny (jak na razie lepszych kolorów na innych telefonach nie widziałam), duzo kolezanek zazdrosci mi tego fona, łatwo go schować w ciasny otwór ;p w plecaku wady: posiada dość ciche dzwonki, szkoda że tylko 0,3min nagrywania mimo tych wad gorąco polecam; cena również przystępna :)

  • 0

    38. ~  2008-10-25 22:20:38  host: abgb92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ha ha polecać taki złom komuś, wstyd z tym wyjść na ulice

  • 0

    39. ~natcia  2008-11-10 13:35:24  host: adch190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o matko, jaka pocieszna jest ta busola:) akurat dla mojej mamy, poszukam takiego cacuszka na allegro, no cudny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-144-84-155.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet