Sagem myC3b - opinie
Telefony Sagem Sagem myC3b Opinie o Sagem myC3b

Sagem myC3b

w sumie: 39
  • 0

    1. ~Legwanqa  2005-06-29 16:18:00  host: cml141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę kupipić tego fona ale nie jestem pewna czy się opłaca... nie ma javy ale za to ma dzwonki HI-FI... Błagam niech mi ktoś doradzi!!!

  • 0

    2. ~zadowolona  2005-07-07 23:36:00  host: apk38.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam już ten telefonik i jestem z jego zakupu bardzo zadowolona:)jest to typowy kobiecy telefon:)pewne braki(aparat,java) są zastąpione jego innymi atutami(kalendarz dla kobiet,piękny wygląd):)no ja jestem bardzo z niego zadowolona:)pozdrawiam:)

  • 0

    3. ~K@K@  2005-07-17 12:06:00  host: 84.234.114.22

    Ja jestem zadowolona z tego telefonu. Mam pytanie do was. Ma ktoś może kabel do tego telefonu aby go podłączyć do komputera?????

  • 0

    4. ~dzika  2005-07-18 17:26:00  host: ast122.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest fajny juestem zadowolona polecam

  • 0

    5. ~dzika  2005-07-22 15:18:00  host: ast122.internetdsl.tpnet.pl

    w internecie oglądałam męską wersję tego telefonu

  • 0

    6. ~Moni  2005-07-22 22:07:00  host: 82.160.91.115

    czemu nie moge odczytac mmsa- zdjecia ktory byl przeslany z innego modelu telefonu, Pomozcie pliss jak ktos wie. dzieki

  • 0

    7. ~Moniksa  2005-08-06 14:45:55  host: aee34.internetdsl.tpnet.pl

    Jeśli nie usłysze sygnału, że dostałam np. sms-a to na tel miga jakaś dioda lub coś w tym stylu? Czy musze otworzyc klapke i wtedy dopiero zobacze, że mam nieodczytaną wiadmomość?? Bardzo mnie to interesuje więc prosze o odp. Z góry thx :)

  • 0

    8.  2005-08-06 14:51:58

    Wszelkie pytania dotyczace telefonu prosze zadawac na forum.

  • 0

    9. ~Jaszczura  2005-08-27 14:03:50  host: 213.77.107.2

    Mam ten telefonik jest super,piękn,leciutki i wspanialy.wyswietlacz i kolary powalaja z nóg.kupujcie go

  • 0

    10. ~Fala!!!  2005-09-05 16:49:27  host: bfy125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wacham się czy kupić ten telefonik czy sagema my c4, czy samsunga e330. Jak myślicie pliss doradzcie?

  • 0

    11. ~ja  2005-09-11 16:23:51  host: 83.238.57.2

    podajcie strone gdzie mozna zobaczy wersje meska

  • 0

    12. ~Legwanqa  2005-09-16 20:00:22  host: cmx231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupujcie go!!! Jest zajebisty! Niepowtarzalny design i piękny wyświetlacz kóry robi wrażenie! I super funkcje! Wachałam sie (powyżej moj koment po tym samym nickiem) ale go kupiłam i jetsem b. zadowolona!

  • 0

    13. ~przeokrutnie bogaty  2005-12-09 17:00:35  host: chello083144071156.chello.pl

    miałem ten telefon rok temu tato mi przywiózł z chin jest do bani strasznie sie psuje.dlatego też nie polecam sagemow wcale z pozdrowieniami bogacz francuski

  • 0

    14. ~Domisia:)  2006-01-12 23:54:51  host: ip-85-198-232-160.broker.com.pl

    do Moni !!!prawdopodobnie dlatego ze kupiłaś go tak jak ja nie u konkretnego operatora tylko w sklepie ze sciagnietym simlokiem i jest nie skonfigurowany...musisz isc do operatora swojej sieci czy mozna to skonfigurowac ale ja w koncu z tego zrezygnowalam...radze skorzystac z podczerwieni i skopiowac zdjecia od znajomych...ale tak pozatym ja mam tn telefon pół roku i nie zapeszając na razie jestem bardzo zadowolona:*buziaki papapa:)

  • 0

    15. ~LiLiette  2006-02-28 17:30:23  host: xdsl-8931.wroclaw.dialog.net.pl

    a ja mam tego telefonika od wczoraj i mi sie straaaasznie on podoba jest super i w ogole.... polecam w kazdym calu (kobietom, bo np mojemu bratu on sie nie podoba ze wzgledow wizualnych) ale jak dla mnie jest zajebisty:D:D

  • 0

    16. ~Mpaczek  2006-03-07 11:48:34  host: acox228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś już widział kabel do tego telefonu?

  • 0

    17. ~madzisia  2006-03-25 15:19:32  host: webacct1.southampton.gov.uk

    mam ten telefon jest nawet spox ale czy on ma podczerwien jak tak to jak sie ja wlacza???

  • 0

    18. ~piotreq  2006-04-04 18:37:10  host: wiklinowa.vip-net.pl

    do Dominisi:) ten telefonik nie ma ani IRDY ani bluetootha, a wielka szkoda! widziałem kabel do tego sagemika, ale nei mam pewnosci czy bedzie działał, ma ktoś kabel albo używał?

  • 0

    19. ~pinki  2006-04-28 09:52:51  host: edq146.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko kiedy chce odczytać meska albo go odebrac to nie mogę!!!! czy wie ktoś co z tym zrobić?

  • 0

    20. ~  2006-06-03 09:56:52  host: w3cache-Exatel.who.vectranet.pl

    moim zdaniem ten telefon jest do bani... nawet aparatu nie ma;/;/

  • 0

    21. ~Nafrut  2006-07-27 11:53:31  host: art2.internetdsl.tpnet.pl

    ~ a masz go w ogóle? Miałe/aś go w ręce? Wiesz, on jest super. AParat se dokup.

  • 0

    22. ~Paula  2006-07-31 20:00:32  host: ebd186.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefon od sierpnia zeszłego roku. Ja nie jestem z niego zadowolona. Nie umiem odczytać wiadomości MMS, był taki okres, że nie czytał karty sim, zawieszał się, nie umiałam wejść do internetu i miałam go w serwisie już dwa razy. Nie polecam go nikomu.

  • 0

    23. ~ana  2006-08-04 02:14:20  host: 4net.za.digi.pl

    ten telefonik posiadam juz od dluzszego czasu i bardzo dobrze sie sprawuje ;) goraco polecam

  • 0

    24. ~Paula  2006-08-23 15:01:30  host: 212.219.186.135

    Ten telefon nie jest wart swojej ceny. Mam go rok i już mam go dość (tzn. miałam już go dość jak miłam go z 4 miesiące). Odradzam go, ale jak ktoś potrzebuje telefon TYLKO do rozmawiania to on jest ok. Tyle, że bateria trzyma jeden dzień.

  • 0

    25. ~roza  2006-11-12 12:04:12  host: aawu124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam. moze i wygląda o zajebiscie ale przeciez liczy sie to co ma w srodku, a tam nie ma nic....

  • 0

    26. ~P@uLiNka  2006-12-10 21:58:11  host: chello087207089029.chello.pl

    ejj.. co mam zrobić żeby odczytać mmsy?? bo pokazuje mi sie że mam sie zalogować na jakiejs stronce!~! tylko jest problem bo taka stronka nie istnieje:(:* help:):)

  • 0

    27. ~693622788  2007-03-02 14:54:44  host: aacu120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mam odczytac mmsa z hasłem se2tey6

  • 0

    28. ~Martyna  2007-04-03 08:54:54  host: gts12-1.rybnet.pl

    mam go od wczoraj jest zajebisty leciutki ale szkoda , że niema aparatu , Irdy ale polecam jest bardzio fajny ma 300 wpisow a ja mam tylko 299 jest fajny kupujcie polecam papapapapapa

  • 0

    29. ~posiadaczka telefonu od 4 lat  2007-06-06 12:24:23  host: acs234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do bani Po 1 -nie ma aparatu 2 nie ma bluta ani irdy 3 nie można normalnie odbierać MMs-ów bo trzeba go pobrać z WAPU 4 dobry tylko do rozmawiania 5 dyktafon nagrywa tylko 30 sekund 6 strasznie szybko pada bateria 1-3 dni 7 nie ma polskich znaków w SMS-ach 8 1 fajny dzwonek reszta do bani 9 dobry wyświetlacz 10 strasznie gruby i niewygodny w noszeniu w kieszeni i w etui

  • 0

    30. ~dominica  2007-07-12 13:21:43  host: aczy251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Fala!!! : Kup samsunga e330. jest najlepszy z tych wszystkich , i wyglada tez najfajniej , ma najwiecej mozliwosci , a przy tym bateria trzyma do 7 dni :)

  • 0

    31. ~Mary  2007-07-17 22:45:17  host: abyv205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Łe mam ten tel od dwóch lat strasznie mnie rozczarował...

  • 0

    32. ~Kiżka  2007-08-03 10:06:29  host: ip-217-98-5-207.static.xcore.pl

    Miałam go dwa lata i wcale nie jest taki rewelacyjny klawiatura przestaje działać nie mam zasięgu i dzwonki nie działają to zwykła tandeta!!!!!!!

  • 0

    33. ~paszczak  2007-08-17 15:20:46  host: dsl-40-161.dsl.netsource.ie

    Telefon bez gadżetów, ma ładnie i babsko wyglądać, być mały i poręczny, służyć do rozmów i okazjonalnie do wysłania jakiegoś smsa. Dzwonek mam ten sam od lat, instaluję na każdym telefonie, który mam, tutaj też działa bez problemów. Fajny, tani, ładny aparat bez większych wad. U mnie działa już prawie dwa lata i jedyne, co go spotkało nieprzyjemnego, to dwie rysy na obudowie.

  • 0

    34. ~Edzia  2008-05-21 21:54:47  host: apb107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik mam od września 2005 (zobaczyłam go w babskiej gazecie i baaardzo mi się spodobał). Od tego czasu działa bez problemów. Dodatkowo jest funkcjonalny i .... śliczny. Polecam gorąco!!

  • 0

    35. ~....  2008-05-23 10:50:59  host: aaox154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie warto go kupować. Szybko się rozwala. A po za tym nic nie ma.

  • 0

    36. ~kinia94  2008-08-14 12:01:17  host: angel.wilan.pl

    mozna doczepic aparat??

  • 0

    37. ~karincia  2008-10-13 18:01:56  host: 91.192.145.226

    ja mam ten telefon od ponad 4 lat; jest rewelacyjny: nie psuje się, jest lekki, funkcjonalny, noszę go w torbie bez żadnego etui i się nie rysuje, wyświetlacz piękny (jak na razie lepszych kolorów na innych telefonach nie widziałam), duzo kolezanek zazdrosci mi tego fona, łatwo go schować w ciasny otwór ;p w plecaku wady: posiada dość ciche dzwonki, szkoda że tylko 0,3min nagrywania mimo tych wad gorąco polecam; cena również przystępna :)

  • 0

    38. ~  2008-10-25 22:20:38  host: abgb92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ha ha polecać taki złom komuś, wstyd z tym wyjść na ulice

  • 0

    39. ~natcia  2008-11-10 13:35:24  host: adch190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o matko, jaka pocieszna jest ta busola:) akurat dla mojej mamy, poszukam takiego cacuszka na allegro, no cudny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet