Sagem myC2-3 - opinie
Telefony Sagem Sagem myC2-3 Opinie o Sagem myC2-3

Sagem myC2-3

w sumie: 90
  • 0

    1. ~UWG_Rysiu  2005-11-25 20:04:38  host: gatetk.biezanow.net

    SE T230 w obudowie sagema... uhhh

  • 0

    2.  2005-11-26 10:23:33

    Brak opinii...:((

  • 0

    3.  2005-11-27 18:55:22

    strasznie duzo ostatnio tych nowych modeli z "dolnej polki" - podstawowych

  • 0

    4. ~@l@  2005-12-12 19:27:06  host: bha207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    warto go kupic?
    napisajcie cos!

  • 0

    5.  2005-12-13 18:47:17

    dlaczego dalej produkują takie złomy ??? ja tego nie kminie :(

  • 0

    6. ~bodys  2005-12-14 14:55:48  host: cmz151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    produkuja bo jest niedragie a nie wszystkich stac na niewiadomo jaki telefon ale mi sie podoba z wygladu :)

  • 0

    7. ~Gosia's  2005-12-16 11:16:58  host: h-240-16.elektron.com.pl

    bardzo podoba mi sie z wygladu:) ogolnie taki fajny:)

  • 0

    8. ~kkk  2005-12-18 12:31:21  host: dvf227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do przemcio1992: złom, to jest np. nokia 3310 albo siemensC60 a nie ten telefon! Mi sie bardzo podoba. Ogólnie bardzo fajny

  • 0

    9. ~MIchAL  2005-12-20 11:25:32  host: w3cache1.tktelekom.pl

    Telefon do dzwonienia nie do zabawy. Wart swojej ceny. Funkcje, jak ktoś zauważył podobne do SE t230 ale ma animowane i o wiele przyjemniejsze menu.

  • 0

    10. ~@l@  2005-12-25 13:35:58  host: abwr216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie powiedzialabym, ze to jest zlom. nie kazdy potrzebuje aparat....

  • 0

    11. ~Ziuta  2006-01-18 14:13:45  host: abzk209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super zajefany kupujcie go

  • 0

    12. ~dolar  2006-01-20 00:35:24  host: aud42.internetdsl.tpnet.pl

    a mi sie lon bardzo podobo

  • 0

    13. ~kaka  2006-01-24 10:08:56  host: alm242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon bardzo fajny. Nie jest złomem nie kazdego stac na telefon za 1000zł. Ta koma jest warta swojej ceny. A tak wogule to muj pierszy telefon ktury norm. działa i nie tzreba go co 12 h. ładowac pozdro

  • 0

    14.  2006-02-07 14:19:17

    kaka: celowo piszą że złom bo to nokiarze :PPPPPPP

  • 0

    15. ~cinol  2006-02-08 22:24:25  host: abdl137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm telefonik maly lekki i calkiem dobry tylko jak by mial wiecej kolorow:D:D

  • 0

    16. ~kasia  2006-02-16 20:37:38  host: 212.160.172.70

    czy on ma MMS?

  • 0

    17. ~ozmon  2006-02-19 20:33:29  host: abrr139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kkk.... nokia 3310 to złom..... hmmm to chyba najlepszy telefon jaki w zyciu mialem.... juz dawno nie mam nokii 3310 ale bardzo milo ja wspominam!więc jezeli miales(as) ten telefon od koreancow to moze i zlom....wytrzymala poreczna nie tak jak dzisiejsze telefony! a co do tego sagema to wygląda ładnie, funkcji nie ma zbytnio ale jezeli sie nie psuje po miesiacu to mysle ze za ta cene warto go kupic

  • 0

    18. ~@l@  2006-02-22 21:27:13  host: abwl100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest super!

  • 0

    19. ~becikowe  2006-03-13 20:05:51  host: dpy33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój koffany telefonik jest booski polecam serdecznie..:)

  • 0

    20. ~...:P...  2006-03-18 09:21:04  host: h82-143-145-51-static.e-wro.net.pl

    Spoko jest bo mam ten telefonik...I jeszcze chciałam dodać ze jest WYTRZYMAŁY bo 2razy mi wpadł DO WODY!!!! i przeżył i uległ jeszcze ponad 10upadków (trzyma się:))

  • 0

    21. ~aaassiaa  2006-04-10 11:36:26  host: prosie24-1.aster.pl

    dobry telefonik.tak jak ktos napisal telefon do dzwonienia, a nie do zabawy (uwierzcie nie kazda dorosla osoba potrzebuje w tel.aparat czy kamere).jedyny minus jaki widze to brak mms-ow,ale ogolnie jest super.szczegolnie polecam paniom ;).

  • 0

    22. ~hakerka  2006-04-15 00:05:52  host: xdsl-7965.zgora.dialog.net.pl

    a mi ten fonik pasi:) mały i pręczny do dzwonienia i pisania się nadaje, wiem bo sama taki mam:* booziolki

  • 0

    23. ~Hefajstos  2006-04-15 09:26:42  host: cyx218.internetdsl.tpnet.pl

    Badziewie jakich mało ma strasznie popieprzone menu żałuję że go kupiłem dla żony.

  • 0

    24. ~Julka  2006-04-17 11:02:42  host: c72-72.icpnet.pl

    hej chce sobie kupic ten telefonik:):):) jak z wygladu jest bardzo fajny:D I wcale nie drogi bo ja widzialam za 249 zyla:)

  • 0

    25. ~...........A............  2006-04-21 16:47:49  host: ehost-2.mtm-info.pl

    fajniusi ma wyglad chyba sobie go kupie:):):)

  • 0

    26. ~:P:P:P:P:P  2006-04-21 20:35:21  host: czr18.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest boski wiec sobie go kupie szkoda tylko ze jest tu mało o nim wiadomosci:( ale i tak bardzo mi sie podoba!!

  • 0

    27. ~@l@  2006-04-28 18:43:02  host: abwo107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go, ale nie wiem........

  • 0

    28.  2006-05-12 10:33:53

    GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps,

    Hewe najs dej

  • 0

    29. ~Andzia  2006-05-23 18:03:15  host: 193.151.48.137

    Mam ten telefon ale z tego co wiem czeba sie lekka obsugiwac bo mam mala pamiec;/;-(.niemoge przez niego wogole uruchomic wiadomosci zeby wyslac czemu nieweim jak ktos wie niech napisze;/;/

  • 0

    30. ~MARZENA  2006-05-23 22:33:51  host: evd224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZARĄBISTY ON JEST:):):):) A JA TEŻ MAM SAGEMA ALE NIE TAKIEGO I BYC MORZE KUPIE GO BO TEN MUSZE SPRZEDAĆ :):):):)

  • 0

    31. ~monia  2006-05-24 16:05:14  host: acwn49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fuuuu! jest okropny zlom i w ogole!

  • 0

    32. ~LoLa  2006-06-03 21:56:39  host: sn-piaski.ramtel.pl

    fajny ten telefonik ale wszędzie gdzie szukam nie moge znalesc dzwonkow polifonicznych do sciagniecia sa na inne mode tylko nie ten :(

  • 0

    33. ~ada  2006-07-09 16:53:16  host: ecb10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podoba mi sie ten telefon tylko szkoda ze nie ma wymiennych obudowy szybko sie rysuje:-(

  • 0

    34. ~pawsit666  2006-07-10 08:21:16  host: eai42.internetdsl.tpnet.pl

    czy ma ten telefon dzwonki hi-fi

  • 0

    35. ~Klaudusia6229790  2006-07-12 18:18:43  host: aoy26.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik i jest nawet nawet :)

  • 0

    36. ~Poziomka183  2006-07-14 20:41:35  host: alu42.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od wczoraj jestem zła że nie ma mms-ów, podczerwieni i aparatu. Ale da się przeżyć wkońcu telefon jest do dzwonienia i sms-owania! Szczerze mówiąc zachęcam do jego kupna bo jest warto ~Pozdrawiam i całuje gorąco~

  • 0

    37. ~malllutka  2006-07-16 17:34:16  host: xdsl-3991.lodz.dialog.net.pl

    Mam ten telefonik i jest zajefajny,zbytnio funkci niema,ale ja jestem zadowolona!!Jest malllutki taki typowy babski telefonik,wszedzie sie zmiesci,i co mogę wiecej napisac....POLECAM!!!!

  • 0

    38. ~  2006-07-19 22:52:19  host: c24-187.icpnet.pl

    To co moje jest najlepsze i ta koma tez nie wymienie jej na zadna inna

  • 0

    39. ~seelka  2006-07-26 14:09:32  host: chello087207254249.chello.pl

    ten telefonik jest cool :) ładniutki i słodziutki :) ciesze sie że go mam heh:)

  • 0

    40. ~jawa  2006-07-26 17:26:02  host: cao228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon jest zajefajny,ale ma mało funkcji.tylko jedna gra...dla mnie to za mało.ogólnie jest fajny

  • 0

    41. ~psychodela_  2006-08-04 19:32:04  host: aif78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go i jestem zadowolona;p

  • 0

    42. ~bokserka  2006-08-14 22:55:05  host: host240-100.smgr.pl

    prezentuje sie super - typowo damski telefon mam rozowy i jestem zadowolona fakt nie ma aparatu ani mp3 ale sa to tylko dodatki a tak poza tym prosty zgrabny niewielki i sliczny:D

  • 0

    43. ~eklerka 11  2006-08-16 18:16:40  host: bgc80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam tego telefonu,ponieważ ze względu na ilość gier,(a jest jedna) i jakość dzwonków i tapet jest zły.(żałuję że go kupiłam)

  • 0

    44. ~rolnik  2006-08-18 23:13:58  host: ecc128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 5 godz. i narazie bardzo mi się podoba. Cały czas się nim bawię, ale jeszcze mało o nim wiem. Wygląda na bardzo delikatny sprzęt i nie wiem, czy wytrzyma w moich męskich dłoniach. Ogólnie telefon jest super...

  • 0

    45. ~Monia  2006-08-19 21:26:28  host: 217.98.102.34

    mam ten telefon i jest super...szkoda tylko że w serwisie powiedziano mi że posiada mms-y a prawda jest inna(nie ma tej funkcji) tak ogólnie to POLECAM

  • 0

    46. ~ania  2006-08-27 19:55:12  host: abyc179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ale jest tsk sobie nie mogę skonfigurowac go żałuję że go kupiłam........

  • 0

    47. ~Justynka  2006-09-03 19:46:54  host: nat-go2.aster.pl

    Telefonik śliczniutki,malutki,zgrabniutki.Nie ma aparatu i takich tam bajerów ale to w końcu telefon,a takie urządzenie jak wszyscy wiemy służy do dzwonienia.Mam go od grudnia,ale niestety od tamtej pory nie mogę go skonfigurować.Jak dla mnie to jedyna jego wada.

  • 0

    48. ~kamilka  2006-09-08 20:19:22  host: aq42.internetdsl.tpnet.pl

    mam tan telefon ale nie jestem zniego zabardzo zadowolona bo nie ma mms-ów ale tak naprawde to ma ładny wygląd:))

  • 0

    49. ~dorota  2006-09-18 17:16:54  host: 80.51.231.22

    powiem szczeze ze taz mam ten telefon nawet jak to jest drugi ale chcialam go bo mial kolorowy wyswietlacz ale tez jest jeden minus ze nie moge w zadnym sklepie sciaganac simloka :/

  • 0

    50. ~przemek  2006-10-07 12:19:02  host: eni10.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest fajny, ale pisze że ma mms-y a to nie prawda!!! Ale tak pozatym jest fajny.

  • 0

    51. ~kol  2006-10-07 13:01:49  host: awj26.internetdsl.tpnet.pl

    czy ta komórka ma wymienne obudowy

  • 0

    52. ~JuStYsIa_54  2006-10-13 19:35:22  host: 195.16.88.40

    ten telefon to kupa zlomu pisze w instrukcji obslugi ze ma mms-y a nie ma narx pozdr 4 all

  • 0

    53. ~jj  2006-11-15 00:42:09  host: acyd106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mms-y sa w Sagem myC2-3m

  • 0

    54. ~MaRiO  2006-12-04 22:07:24  host: dzx126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik niezły z wyglądu ale........jest to małe ale....niema wymiennej obudowy i dzwonków mp3 oraz aparatu ktury jest bardzo potrzebny........nie polecam......(tak naprawde to jest zjebany)

  • 0

    55. ~martuś  2006-12-08 17:56:51  host: fbl162.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od wczoraj i jest bardzo fajny.taki malutki i zgrabniutki,wsam raz dla dziewczyny :) polecam jego kupienie bo naprawde warto.

  • 0

    56. ~Rubi  2006-12-25 21:50:58  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Mam ten Tel od roku podajrze i mogę jedno stwierdzić to za przeproszeniem guwno z antenką. Niestety nie nadaje siś dla młodzieży.{Nie polecam, naprawde zakup tego sagema to tak samo jakby wyrzucić kase w błoto,zato polecam Motke V 360 oraz V 3x}

  • 0

    57. ~Magda  2006-12-25 21:56:09  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Ten tel to guwno i złom poprostu. Na jego kupno nie świadomo wyrzuca się pieniądze

  • 0

    58. ~Olga  2006-12-27 10:33:07  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Nie prawda dostałam go pod choinke i jestem zadowolona ma polifonie i WAP,a to przecież naj naj ważniejsze. A nie szpanowanie nowymi telefonami po szkole.

  • 0

    59. ~KArolina  2007-01-02 19:38:35  host: bpc85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest sppoko tylko szkoda że nie ma mms ... :/ ale tak po za tym to jest spoko .. polecam:)

  • 0

    60. ~różowa  2007-01-17 14:31:59  host: aaye179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go grudnia i jestem z niego zadowolona tylko mam jedno pytanie. napisane jest że ma mms'y i ems'y. ale nie wiem czy to prawda bo jak ktoś mi chce przesłać coś np. zdjęcie to nie może i to jest troche dziwne nie?? odp prosze to.

  • 0

    61. ~pomorzanka  2007-01-18 12:01:24  host: ri246.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest beznadziejny, mało dzwonków, strasznie cicho dzwoni, bardzo mało funkcji. Ogólnie tragedia, żałuje ze go kupiłam

  • 0

    62. ~  2007-01-30 20:37:52  host: w3cache-2.slp.vectranet.pl

    ten telefon jest dla blondynek-maly,rozowy i nic w nim nie ma!kupilam go od siostry blondynki zreszta,bo nie mialam wyjscia.ogolnie chce go sprzedac,jest ktos chetny?

  • 0

    64. ~aga  2007-02-28 16:34:47  host: bgy178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no fajny ale oprogramowanie po czasie pada wiec to scierwo

  • 0

    65. ~k@Szt@N  2007-03-21 20:38:38  host: bgl183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Ten Tel.. I jest Taki sobie...ale szkoda że ma Spowolnione pisanie ja muszę szybko odpisać a nie wolno ... a Zadzwonić to jest dopiero Trudno Za nim dojdę do tej funkcji to ta osoba Szybciej zadzwoni ...Ale to co Ma Fajny wygląd bo jest malutki I niema więcej żadnych Bajerów Pozdro....

  • 0

    66. ~NIe wązne  2007-03-31 18:33:13  host: 83.2.142.21

    Ludzie co wy sie czepiacie stary telefon to jest i jak na swój wiek jest w porzadku jak chcecie wypas telefon to wydajcie na niego 1300 złotych a nie 100 jak za tego zastanówcie sie barany

  • 0

    67. ~olka  2007-04-06 20:17:51  host: comp81.tvkpieszyce.pl

    dostalam dzisiaj w prezencie ten telefonik .. juz mam drugiego sagema.. tym razem z kolorowym wyswietlaczem itd... z wygladu mi sie nawet podoba... pozdro...

  • 0

    68. ~Dave Ziom  2007-04-14 21:36:50  host: dux203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel. jest spox, lecz ma wady i na to trzeba spostrzegac przy zakupie. ;) xD

  • 0

    69. ~asia:))  2007-04-25 15:30:30  host: bye77.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajefajny.Mam go już ponad rok i jest super. Polecam.Ci co uważają ze jest do kitu grubo się mylą!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    70. ~musza  2007-05-03 12:39:46  host: bsu203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sa gusta i gusciki hehehe w telefonach moze i tez tak jest... ale ten telefon naprawde jest lipny :/ niemozna wymienic obudowy caly mi sie przetarł zaczol sie zawieszac... zadko ale sie zawieszał ;/ w dodatku usb jest bardzo trudno dostac a jak sie juz ma usb to niewszystyko mozna na telk wgrac ! niema mmsów i w kalendarzu niemozna zapisywac nic... ! :/ telefon jest dla osob ktore potrzebuja dzwonic i pisac smsy i8 nic pozatym ! owszem maly jest ale ogólnie to lipny !: /

  • 0

    71. ~ewelina  2007-05-08 19:31:22  host: static40.debica229.tnp.pl

    Ten telefon jest świetny. Ja go mam, i jest bardzo poręczny, łatwy w obsłudze, zgrabny. Mam go od ponad roku.

  • 0

    72. ~  2007-05-17 08:44:42  host: fw.zs.sarzyna.pl

    sa tu mmsy??

  • 0

    73. ~edzia  2007-05-18 16:08:36  host: jawor010-prokomp.dsl.swic.bdi.inetia.pl

    ja mam tan fon i jak na razie to sie nie czepiam a jak macie problem to se kupcie taki na korbke a sie nieczepiajcie zwyklego telefonu...

  • 0

    74. ~  2007-06-12 11:08:39  host: chello087207246220.chello.pl

    ja mam go chyba za 10zł, więc się nie przejmuję. Z wyglądu- to jest super!, funkcji to ma dużo- ale połowy nie rozumiem o co chodzi...:) Pytałam też czy można wstawić aparat- tak! ale trzeba zainstalować funkcję aparatu

  • 0

    75. ~jacek  2007-07-24 23:20:54  host: ejy154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ten telefon jest fajny nie wazne czy ma mp3 czy jakie inne bajery bo i tak sie znudza

  • 0

    76. ~wik  2007-08-29 09:25:58  host: 7.71.98.217.tvknet.pl

    ludzie nie mam go ale telefony sa po to aby dzwonic co ci kturzy mowia ze jest glupi to niech zmodrzja

  • 0

    77. ~mysia15  2007-10-08 08:00:49  host: 62.233.231.58

    fajny telefonik xDD co prawda nie ma tylu bajerów ale sam wygląd to nadrabia polecam xD

  • 0

    78. ~eros  2007-10-08 22:00:10  host: 77-253-243-185.adsl.inetia.pl

    dajcie sobie spokuj telefon jak telefon, co wy chcielioscie za te pieniadze jak chcecie tel z mp3 i aparatami i innymi pierdolami to musicie wylozyc 600 pln a nie marne 50 pln... tel ogólniejest od tego by nim dzwonic i smsowac a nie jakies inne pierdoly.... pozdro 4all

  • 0

    79. ~paula  2007-11-12 11:29:24  host: 212.87.241.78

    telefonik jest ok jak dla kobiet ale to co napisali ze ma MMS i jakieś EMS to juz lekka przesada! dzwonki są fajne i tapety ... polecam tym ktorym telefon jest potrzebny do dzwonienia a nie do zabawy

  • 0

    80. ~czajenka  2007-12-28 14:46:11  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Mam ten telefon i nie podoba mi sie nie kupujcie go !! bo bedziecie żałować !! Niema nawet MP3 nic nie ma aparatu !! Tapety rzadnej ściagnac nie można !! Wogóle jest do bani !!

  • 0

    81. ~Jan  2007-12-29 10:33:51  host: public-gprs70815.centertel.pl

    zgadzam sie z poprzednia opinia, super telefon idealny do dzwonienia, bez względu na płeć...bardzo wygodny w użyciu,a jego mały wygląd jest atutem ponieważ wszedzie sie zmieści:)

  • 0

    82. ~NataliaJP  2008-01-07 20:53:08  host: aabx61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE KUPUJCIE TEGO TELEFONU bo jest zje****bany totalnie:/ miałam go przez tydzień i już miałam go dość...PoOozdro

  • 0

    83. ~zlosnica:P  2008-01-26 14:57:51  host: byk.onlinesc.net

    fajny telefonik i nie koniecznie dla blondynek hehe

  • 0

    84. ~zero  2008-01-31 14:47:07  host: epy36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go dwa lata jest mocny,ale nie polecam tym co lubią gry bo niema javy i tym co lubią dzwonki bo nie ma mp3 ani radia. Pozdrawiam

  • 0

    85. ~  2008-02-06 12:40:13  host: host-81-190-234-56.wroclaw.mm.pl

    GDZIE MOGE DOSTAć BATERIE DO NIEGO-lub z jakiego innego modelu pasujący do niego zamiennik akumulatora nie oryginalnego

  • 0

    86. ~pusia  2008-03-06 16:20:08  host: host-81-190-216-47.wroclaw.mm.pl

    Niestety oryginalną tylko w autoryzowanym punkcie naprawy za ok 120zł niestety!!!! Szukałam po wszystkich hurtowniach i producentach akumulatorów gsm i nic!:(( Jest jednak rada-ja tak zrobiłam-zakupiłam uszkodzony rozwalony taki sam model z baterią ZA 26zł na allegro-i jest OK:))

  • 0

    87. ~pusia  2008-03-07 12:46:47  host: host-81-190-216-47.wroclaw.mm.pl

    Niestety jest dostępny tylko oryginalna za 120zł-wiem to z doświadczenia MOJA RADA BO TAK ZROBIłAM-kupić na allegro taki sam model ale uszkodzony z baterią-ja zapłaciłam za taki 26 zł i tylko baterie przełożyłam-i ok!

  • 0

    88. ~blabla  2008-04-05 21:48:43  host: abit6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sorry man, ale komórka nie jest do gier i tapet. Bless.

  • 0

    89. ~bartek  2008-08-30 17:27:54  host: acxn103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a da sie w nim obudowe zmienic??

  • 0

    90.  2009-02-05 17:37:07

    Nie polecam tego telefonu ze względu na bardzo głośne wibracje, których nie da się wyłączyć i diodę, która urządza conocne dyskoteki :) Jednak poza tym telefonik jest świetny ;)

  • 0

    91. ~szczepan  2010-08-20 20:18:19  host: 77-255-125-25.adsl.inetia.pl

    kto potrzebuje telefon do dzwonienia a nie wiadomo do czego to polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet