Sagem my900C - opinie
Telefony Sagem Sagem my900C Opinie o Sagem my900C

Sagem my900C

w sumie: 33
  • 0

    1. ~cinek  2006-03-13 16:19:46  host: ahx143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    całkiem niezły

  • 0

    3. ~  2006-03-15 20:01:13  host: pc81.ds1-k.us.edu.pl

    MI się podoba !!

  • 0

    4. ~halina  2006-03-19 12:21:29  host: dte95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sagem zdetronizuje SE i mam wielka nadzieje ze tandetna nokie tez!!!!

  • 0

    5.  2006-03-21 21:33:22

    No no Sagemij robi coraz lepsze telefony tak trzymac - i teraz zabiera sie za 3G
    Moze za jakis czas telefony z symbianem - lub niech kontynluja telefony z windowsem czyli serie myS

  • 0

    6. ~kopytko  2006-03-23 17:23:10  host: user-87-248-66-136.promax.media.pl

    jak dla mnie to chocby sagem mial nie wiem ile funkcji i wszystkiego, nigdy nie dorowna Nokii prestigem a to uwazam ze jest bardzo wazne dla kogos, kto sie zna na telefonach i zalezy mu na tym aby dobrze sie reprezentowac poprzez gsm. Tak samo alcatel, lg czy nec- tez telefony dla ludzi ktorzy od telefonow wymagaja wylacznie dzwonienia, nie mowie ze to jest zle, kazdy przeciez ma swoje upodobania, gusta i gusciki ale mi ten telefon sie nie podoba glownie ze wzgledu na firme

  • 0

    7. ~Hińczyk  2006-03-27 17:15:43  host: w3cache5.zwm.punkt.pl

    Bo Ty Kopytko nie wiedzieć, że Sagem to technologia wojskowa, która wyprzedzać resztę producentów. Sagem robic większość elektroniki dla europejskich armii. Nigdy cywilny wyrób nie być takiej jakości jak wojskowy. Dlatego ja móc w całkowitej ciemności, jednym palcem uruchomić aparat i włączyć głośnik czego ja nie móc zrobić z żadną inną marką.

  • 0

    8.  2006-05-05 15:39:47

    Kpytko...a ty skąd sie urwałeś ? :|
    Presiż nokii...trzeba sie znać... :|

  • 0

    9.  2006-05-14 11:48:56

    uuu nie ma złącza kart wtedy byłoby wszytsko chyba... cacy ;)

  • 0

    10.  2006-05-17 10:21:51

    dziadostwo bo brak kart pamieci.
    sek750 o niebo lepszy =]

  • 0

    11.  2006-05-21 17:02:00

    tutaj jest blad bo on ma slot na karty pamieci

  • 0

    12. ~  2006-06-27 21:23:26  host: abd74.internetdsl.tpnet.pl

    SAGEMY SĄ TO BARDZO DOBRE TELEFONY PROSTE W OBSŁUDZE NOKIA NIE MORZE SIĘ RÓWNAĆ

  • 0

    13. ~glowman  2006-08-06 10:48:58  host: 195.136.35.3

    SAGEM - KIEDYŚ WIELKIE DZIADOSTWO... DZISIAJ BIJE WSZYSTKI MARKI NA GLOWE NOWE TELEFONY FIRMY SAGEM TO PO PROSTU ODJAZD NP.MYX-8
    TYLKO W POLSCE PANUJE KULT NOKI
    KTO NIE MIAŁ STYCZNOSCI Z MODELAMI Z WYZSZEJ POLKI TO NAWET NIE ZDAJE SOBIE SPRAWY ZE SA SUPER , JAKOSC WYKONANIA
    CZY KTOS WIDZIAL NA ALLEGRO W DZIALE USZKODZONE TEL SAGEM ZACZYNAJAC OD KULTOWEGO KIEDYS MYX-6,6,2,7 ,8
    A WYSTARCZU SPOJRZEC NA NOKIE,SONY ERICSON
    I NIE CHODZI O WYCHWALANIE JAKIEJS FORMY
    TO PO PROSTU RZECZYWISTOSC !!!

  • 0

    14. ~  2006-09-22 03:00:10  host: dtx95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taa, odjazd do czasu, aż nałapią fanatyków podobnych do kopytko i wzorem Nokii zjadą z jakością i zrobią wyższe ceny. W koncu marka to marka, zawartość nie ma znaczenia, ważny jest sztandar.

  • 0

    15. ~ktos  2006-09-30 21:09:31  host: p54947411.dip.t-dialin.net

    Mozecie sobie mowic co chcecie. I tak sam sagem tego nie robil. Bral udzial w projekcie budowy tego telefonu i moge wam powiedziec ze nie pracowalem dla sagema.Telefon moge polecic bo naprawde jest stabilny i dziala jak nalezy.

  • 0

    16. ~Dawid  2007-01-26 16:07:14  host: aes250.internetdsl.tpnet.pl

    No,no Sagem się postarał i zrobił bardzo fajny telefonik a kopytko troche ma racji ale Sagem i tak jest dla mnie najlepszy:)

  • 0

    17. ~P.O  2007-02-01 21:03:08  host: aaou63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma pamieci ?

  • 0

    18. ~kijek_86  2007-02-03 23:53:07  host: np-rw29.lom.netster.pl

    telefon wymiata i jest blad boon ma slot kart jaksie nie mylemicrosd

  • 0

    19. ~Krakus  2007-02-10 14:22:23  host: bsq180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam myX6-2 od roku i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, nigdy się nie zepsuł i co ważne nawet teraz sprawia mi wiele radości(mam w nim microSD 512MB.). moim kolejnym telefonem też będzie Sagem, po prostu jestem w pełni z niego zadowolony, w przeciwieństwie do poprzednich modelów innych marek(Nokia, SE, Motorola).Pozdrawiam

  • 0

    20. ~  2007-02-24 23:44:17  host: acbw103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w tym telefonie jest slot na karty mini SD a nie jak wyzej pisza ze ma microSD. Sagem to teraz swietna firma telefonów.

  • 0

    21. ~jacek  2007-02-24 23:53:22  host: acbw103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie moze w jakiej cenie jest ten telefon?? i gdzie mozna go dostac??

  • 0

    22. ~dsd  2007-02-25 00:03:09  host: acbw103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie moze czy mozna wgrywac w niego gry?? i ile to ma pamieci wewnetrznej?? ma to wreszcie te karty pamieci czy nie??

  • 0

    23. ~felipepedro  2007-03-13 08:05:42  host: aaqe19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kto wie ile kosztuje ten telefon i gdzie można go kupić.

  • 0

    24. ~  2007-05-22 21:36:21  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    mialem stycznosc z tym telem... tak sie sklada ze jest błąd w opisie!!!po pierwsze wbudowana pamięc wynosi okolo 32 mb jak w przypadku innych nowszych sagemow,i ten tel ma slot na karty pamieci są to "miniSD" czyli karty do 1gb pojemnosci... to tyle licze na poprawki w opisie pozdro dla fanow sagema ...:)

  • 0

    25. ~anulka8845  2007-06-30 14:51:59  host: public-gprs84539.centertel.pl

    są również karty miniSD o pojemności 2 gB, to tak w woli sprostowania :) lepszy on od mojego 700x? hmm ciekawey jest... czekalam na coś z lepszym aparatem ;) no i jest:)

  • 0

    26. ~Karool  2007-08-05 11:39:14  host: portos.srv.dobranet.pl

    Ktoś pisząc, że Sagemy biją na głowę inne marki miał rację. Tylko w Polsce panuje takie coś, że jak słyszy się Sagem to od razu mówi się, że to jest coś nie dobrego. Ja mam drugiego Sagema i sądzę, iż następnym też będzie Sagem.

  • 0

    27.  2007-09-24 20:01:29

    sagemy są najlepsze i nic tego nie zmieni

  • 0

    28. ~Grievous  2007-10-13 11:07:56  host: 217.153.101.106

    Sagem rządzi!!Sagem rządzi!!Sagem rządzi!!Sagem rządzi!!Sagem rządzi!!Sagem rządzi!!Sagem rządzi!!Sagem rządzi!!Sagem rządzi!!Sagem rządzi!!Sagem rządzi!!

  • 0

    29. ~dzedosz  2007-10-17 19:49:32  host: cgz145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam obecnie Sagema my501x i jest całkiem przyzwoity. Czekam na telefon o podobnych parametrach co my900c ale w rozsuwanej obudowie - jeśli to nastąpi to kupuję.

  • 0

    30. ~barti  2007-10-23 20:42:46  host: xdsl.208.c74.petrotel.pl

    a teraz taka anegdota czemu na obudowie jest napisane my901c a w opisie jest my900c ??

  • 0

    31.  2007-10-28 13:23:40

    do wendzior... widze ze nie czaisz co to za telefon... (nawet nie wiesz ze ma slot na karty pamięci) więc po co porównujesz ten telefon do k750 .Pewnie tego sagema nigdy nie trzymałes w rękach,a niezdziwił bym sie gdybys zadnego tych telefonów nigdy nie widzial hehe. Ten sagem ma o niebo leprze parametry od sonowskiego chłamu ;D 1) lepszej rozdzielczosci wyswietlacz 2) dwie kamery druga do wideorozmów w rozdzielczosci VGA!!! 3) telefon poprostu 3G ;) o jakosci mp3 wogole nie wspomne bo sagem zawsze mial leprze o ile nie najleprze mp3 uzydkownicy sagema my700x doskonale wiedzą oczym mówie :-) a z tym sagemem jest tak samo, podbicie basu na wbudowanych głosniczkach to normalka :-) Tel polecam, bo sam go posiadam i wiem co pisze w przeciwienstwie do wiekzosci komentujących ten telefon.....;-))

  • 0

    32. ~  2008-05-18 10:45:33  host: 80.54.50.101

    zgadzam sie z mlumixem:D SAgemy to naprawde telefony o najlepszych głośnikach ja miałem my501x i sie wymieniłem z mamą na sek550i nieby telefony bez porównania ale sagem gra 2 razy gło0ńniej i kilka razy wyraźniej....

  • 0

    33. ~massa  2008-05-26 23:17:25  host: him234.internetdsl.tpnet.pl

    moze wiecie ile kosztuje taki telefon

  • 0

    34. ~  2008-06-06 23:09:25  host: 213-92-179-221.serv-net.pl

    jest na allegro aukcja tel stoi około 300 zł jak za jego funkcje to śmieszna cena...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-92-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet