Sagem my850C - opinie
Telefony Sagem Sagem my850C Opinie o Sagem my850C

Sagem my850C

w sumie: 24
  • 0

    1.  2007-10-17 20:25:03

    Telefon zarąbisty. po prostu piękny wkrótce będę go miał już od dawna na niego poluje już od jakiś 3 tygodni jest dostępny w sklepie rtv i agd no i od jakiegoś czasu na allegro.

  • 0

    2.  2007-10-21 17:50:37

    sagem robi coraz leprze telefony... dogania kąkurencje z wyposazeniem ich w najnowsze technologie... a co moim zdaniem najwazniejsze wreszcie znalazl własne indywidualne wzornictwo... telefony tej firmy cechuje elegancja (nawet te z nizszej polki np my411x) oby tak dalej:-) pozdrawiam uzytkownikow sagema...

  • 0

    3. ~rik09  2007-10-21 20:24:56  host: eap221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest fajny czy jakas lipa??

  • 0

    4. ~ana  2007-10-25 15:11:25  host: inet20908na-1.eranet.pl

    no ladny:) tylko szkoda, ze nie ma radia... dla mnie to wazna rzecz:)

  • 0

    5. ~bari  2007-10-31 18:19:30  host: xdsl.252.c90.petrotel.pl

    telefon lux chyba najlepszy telefon sagema ;D polecam 3G wszystko jest aparat 2 mpix i za taką cene poprostu . . . . nie do opisania

  • 0

    6. ~chicel  2007-12-21 13:41:32  host: 83-238-53-2.ip.netia.com.pl

    wie ktoś może czy można słuchac muzyki w tle i jednocześnie pisać smsy?

  • 0

    7. ~Neo2305  2008-01-07 22:38:45  host: pc-22.foxnet.com.pl

    trzymałem w Rece ten telefon nie ciekawy kwadratowy desing telefonu po otwarciu

  • 0

    8. ~och  2008-01-14 15:09:34  host: aaej247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest fantastyczny, wczoraj widziałam go w Saturnie i zakochałam się :) musze go mieć po prostu muszę :)

  • 0

    9. ~to ja  2008-01-28 14:55:59  host: 195.94.215.34

    telefon lux chyba najlepszy telefon sagema ;D nie zgodzę się :> jest lepszy Porsche design poszukajcie sobie umrzecie z zachwytu :>

  • 0

    10. ~Lord Centaur  2008-01-31 10:04:04  host: dsa123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Apropo saturna pracuje tam na komórkach a ten telefon to syf... brzydki i nie funkcjonalny... nie polecam

  • 0

    11. ~yasio86  2008-02-08 09:41:13  host: tkt20.ster-net.pl

    no pieknie wyglada...:) mam my700x i chco jestem pod wielkim wrazeniem obecnego telefonu.. to juz bym zmienil na ten model:) ech... szkoda tylko ze my700x stracil tyle o reki na cenie..a to taki dobry model.. z szybkim softem:)

  • 0

    12.  2008-02-08 16:50:58

    przydałaby się opinia kogoś kto ma/używa tego telefonu - jak dotąd nikt nie wie więcej niż pokazuje sucha tabelka&opis. Czy bateria wytrzyma tydzień lekkiego używania? czy sprawdzi się jako modem do notebooka? jak z wytrzymałością mechaniczną? i co z trybem głośnomówiącym? proszę o konstruktywną krytykę Carata.

  • 0

    13. ~Elo, elo!  2008-02-29 10:19:28  host: adlb183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W przeciągu 2 tygodni powinienem go sobie zakupić! Wiec jak go będę miał zdam relacje! Ale ogólnie zajebiaszczy! Nareszcie 2mp aparat no i wyświetlacz 240x320! Cudeńko!!!

  • 0

    14. ~Z  2008-03-04 15:32:27  host: 213-92-179.serv-net.pl

    Wspaniały telefon. Żaden SE ani Nokia nie może równać się z jakością dźwięku tego telefonu. Ani w głośniku ani w słuchawkach. Ma fajny wygląd i robi znakomite zdjęcia. Przeglądarka obrazów w tym telefonie też jest świetna bo bardzo szybko dostraja obraz podczas przybliżania.Ten telefon odtwarza nawet filmy w formacie na iPoda (bardzo dobrej jakości obrazu i o dużej rozdzielczości) Ma też dużo profili i szybką przeglądarkę internetową. Bateria starcza na długi czas i chodzi na nim bez problemu większość aplikacji JAVA także gry 3D. Ten telefon nie jest w cale taki cichy. Wystarczy ustawić na dzwonek nieco wzmocniony dźwięk lub utwór i głośnik nie będzie charczał....

  • 0

    15. ~  2008-04-26 15:19:03  host: 80.54.13.206

    ja mam se k550i i jest lepszy od tego sagema1!!!!!!!!!!!!!!!. Wcześniej miałem sagema my501x i lipa. Każdy sagem to lipa!!!!!!!!

  • 0

    16. ~nygga  2008-05-14 22:33:47  host: 213-92-179-221.serv-net.pl

    hahaha koleś słuchaj ten sagem kładzie twojego k550i po prostu wszystkim... Wiem bo ma go moja siostra a posiadaczem sagema jestem ja;] wyświetlacz 240-320 podczas gdy twój soniak marne 176-220. Aparat niby oba maja matryce 2mpx ale optyka w k550i jest o niebo gorsza np od dużo starszego k750i a sagem robi porównywalne fotki właśnie do k750i wiec fakty mówią same za siebie nawet ten autofokusik tego "cyber shota" nic nie daje. Dźwięk na sagemie- poezja:) na k550i porażka nie wspomnę na tym maleńkim piskliwym głośniczku brzmiącym jak odpustowa zabaweczka... Dodam ze jeśli nie byłeś w posiadaniu tego tela to nie porównuj go z k550i którego tez wątpię czy jesteś posiadaczem;)...

  • 0

    17. ~mechanik89  2008-05-23 11:26:49  host: 088156233229.swn.vectranet.pl

    #15 Ja też mam k550i(w zasadzie k550@w610). Miałem też kiedyś Sagema my X5-2 i to był zajebisty telefon. Jak tylko będę miał kasę to kupię ten telefon (chyba się przywiązałem do tej marki...:P). Ps. Czy w tym telefonie da się wysyłać instalki przez bt? (wiem że w poprzednich się nie dało, i to była niewielka wada)

  • 0

    18. ~leonardo  2008-08-04 17:04:02  host: public-gprs7477.centertel.pl

    Telefon wygląda rewelacyjnie, jakie opinie uzytkowników

  • 0

    19. ~koko  2008-09-03 12:35:27  host: acdg1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile taki telefon kosztuje w sklepie? zastanawiam sie jeszcze czy lepszy jest ten czy moze my900C??

  • 0

    20. ~mOnika0206  2008-09-23 14:12:56  host: bto237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co z odtwarzaczem? mam sagema my411x i wnerwia mnie to ze nie moge zminimalizowac tego odtwarzacza

  • 0

    21. ~Aylarad  2008-10-30 20:59:45  host: 86-112-n1.aster.pl

    Słyszałem, że w zestawie nie ma słuchawek, czy to prawda?

  • 0

    22. ~maly  2008-11-30 02:13:02  host: aads123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon niczego sobie tylko szkoda że po jakimś czasie użytkowania siada w nim oprogramowanie.

  • 0

    23. ~Blackberry  2009-08-31 13:25:19  host: chello087207214208.chello.pl

    Witam. Zakupiłem ten telefon kilkanaście dni temu i jestem bardzo zadowolony. Piękny wygląd, MP3, filmy, dobry aparat, swoboda w pisaniu SMSów, odbieraniu i wykonywaniu połączeń. @mOnika0206 - też miałem 411x przed 850C :d Odtwarzacz MP3 można minimalizować :) @Aylarad - Ja miałem słuchawki w zestawie, niestety nie ma kabla USB (ale można używać tego z 411x) Pozdrawiam.

  • 0

    24. ~Deadmau5  2009-10-02 18:59:11  host: aaa224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sagemy to badziewie, już dawno upadł...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet