Sagem my800X - opinie
Telefony Sagem Sagem my800X Opinie o Sagem my800X

Sagem my800X

w sumie: 49
  • 0

    1.  2006-03-13 07:00:57

    pierwszy Sagem z wideo konferencja :D ale wyglada troche jak 6030 szczegolnie klawisze

  • 0

    2.  2006-03-15 09:26:29

    O fuj bleee to wygląda jak 6030 :/

  • 0

    3. ~Mr G  2006-03-17 18:16:58  host: cp163.internetdsl.tpnet.pl

    wygląda bardzo pozytywnie, szkoda tylko że Sagem sam nie może znaleść pomysłu na stylizację telefonu, tylko zrzyna od innych...
    Nawet nie wspomianm o tym, że jakość materiałów użytych do obudowy będzie fatalna..

  • 0

    4.  2006-03-17 21:27:40

    Gdzie wy widzicie podobienstwo !!!!
    Moze ja potrzebuje jakis soczewek - ktos palnol haslem ze to podobne i go popieraci ...... a co do materialow obudowy to sa dobre - wole zaplacis za funkcje telefonu niz za jakies glupie logo nokiusi !!!!
    telefon jest swietny i do tego ladny !!!

  • 0

    5. ~  2006-03-23 19:28:39  host: abda241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No ja jakos tego podobienstwa nie widze! A z tym ze jest taki swietny tez sie nie zgodze - z tymi parametrami??? standard nic po za tym

  • 0

    6. ~  2006-08-31 09:38:40  host: jag-fw-do-biuro-fw.war.zigzag.pl

    ty vinamp ty slepy jestes popatrz sobie na myx8 i porównaj sobie dwa fony

  • 0

    7. ~OMG  2006-10-08 17:57:59  host: absr54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto daje temu telefonowi takie wysokie oceny czy wy jestescie popaprani????!!!!!

  • 0

    8. ~maly smok  2006-12-17 14:57:58  host: fhb90.internetdsl.tpnet.pl

    ~OMG sam jestes popaprany!!!!!!!!

  • 0

    9.  2006-12-29 22:23:17

    W opisie napisali ,że telefon nie ma złącza kart pamięci. A to nieprawda telefon obsługuje karty mini SD. A co do telefonu to jest rewelacyjny ( mam go to wiem ) . Wnerwia mnie też ,że niektórzy wychwalają tel. Nokii a inne uważają za nic. Dla mnie Sagem jest lepszy od wielu telefonów Nokia.

  • 0

    10.  2007-01-01 22:37:29

    Gdzie ten telefon jest podobny do 6030 ??? Ci co tak piszą chyba są ślepi jak krety.

  • 0

    11. ~  2007-01-03 21:37:36  host: dir44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadza sie sam slyszalem dzwieki mp3 to bije na glowe

  • 0

    12. ~d  2007-01-04 13:26:02  host: fhe122.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon dostepny jest w sieci rtv avans agd za 799 zł

  • 0

    13. ~jerry  2007-02-05 18:51:20  host: 83.238.238.5

    użytkownicy wszystkich SAGEM-ów,łaczcie się.

  • 0

    14. ~jerry  2007-02-05 18:53:35  host: 83.238.238.5

    jest błąd w opisie-on nie ma portu IRDA.

  • 0

    15. ~karola  2007-04-30 15:45:15  host: cbz113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma on radio?

  • 0

    16. ~BYQ  2007-05-08 18:51:52  host: pc76-197.cable.tmark.pl

    nie ma radia :) wiem bo go mam jush od poczatku grydnia i chwala go sobie :)

  • 0

    17. ~poldek  2007-05-09 21:50:49  host: euw121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sagemy są super nie miałem 800 w ręku ale urzytkujemy700x jest rewelacja

  • 0

    18. ~lord  2007-05-27 09:23:39  host: ehv58.internetdsl.tpnet.pl

    jaka najwieksza karte pamieci mini SD obsluguje?

  • 0

    19. ~Klusek  2007-06-22 21:34:12  host: hsiproxy.astra-net.com

    Sagemy są najlepsze mam my600x i mimo jego wad nie narzekam.

  • 0

    20. ~  2007-07-14 16:46:46  host: 88-199-125-248.tktelekom.pl

    Ucięta wersja My600x nie ma slotu na karty mini SD, ma mniej głosu polifoni itp;

  • 0

    21. ~  2007-07-16 19:31:31  host: area10.static.kutno68.tnp.pl

    wie ktoś czy w jakiejlkolwiek sieci da się na nim ustawić wap i mms? ja chodze po operatorach i nikt nie potrafi tego ustawić!?

  • 0

    22. ~mate  2007-07-25 20:25:47  host: enr82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest limit na nagrania filmu?????

  • 0

    23.  2007-07-29 19:51:47

    nie ma limitu na nagrywanie

  • 0

    24. ~Pazdzioch  2007-08-10 16:45:08  host: 194.181.131.226

    Witam mam pytanie własnie nabyłem sagema my800x i nie moge dojsc jak ustawic dzwonek SMS w nim moze ktos pomoze z góry dzieki:)

  • 0

    25. ~andorka3  2007-08-29 23:36:15  host: actz48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    B.dobry telefonik (bez tendencji do psucia i awarii). Ogólnie godny polecenia. Gdyby jeszcze była lepsza kamera ( np 2 Mpix)

  • 0

    26.  2007-08-30 23:25:16

    Bardzo fajny telefonik. Bezawaryjny i trwały. Mogłaby być tylko nieco lepsza kamera ( np. 2 Mpix )

  • 0

    27. ~alex  2007-09-14 12:11:04  host: ip81-15-249-102.isp.tvkg.net

    ten telefon jest suoer mam go to wiem

  • 0

    28. ~woytasss  2007-09-20 20:27:11  host: ben147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sagema 700x...slyszalem ze 800-setka to totalna porazka... ze np nie mozna sobie przegladac obrazkow czy piosenek naciskajac strzalke do dolu tylko trzeba wychodzic z pliku i nacisnac strzalke i nacisnac "ok"...totalna porazka...700 jest tansza i ma lepsze opcje (np interpolacja [czy jakos tak] tzn. rozszezenia rozdzielczosci robionych zdjec do 2mpx:))...Ogolnie polecm Sagemy bo sa to naprawde bezawaryjne telefony:)

  • 0

    29. ~A  2007-10-13 19:07:59  host: auy243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witku nie chciałbym cię krytykować,ale na zdjęciach i w opiniach właścicieli on ma złącze kart pamięci mini-sd.Pozdrawiam Alan.M

  • 0

    30. ~pawian  2007-10-20 18:00:12  host: chello089077133040.chello.pl

    Niewygodna klawiatura. Klawisze małe, ściśnięte do kupy, naciskasz jeden, to sąsiedni też włazi. Karty 2 GB (Toshiby) widzieć nie chciał. Na stronie producenta napisane (i rozpropagowało się już po portalach), że jest w nim "mini USB connector". Nieprawda. Gniazdka mini-USB nie ma. Z USB można korzystać, jeżeli się ma kabel (z wtykiem Sagema), który trzeba osobno kupić. Oryginalny - 40 euro. Czy są podróby - nie wiem. Złącze - takie sagemowate, ale dość płytkie. Przesuniesz telefon przy ładowaniu i wtyk się przekasza. Aparat foto - wygodny, bez autofocusu. Celujesz i pstryk. MP3 - faktycznie, ładnie odgrywa. firmware podejrzanie często wspomina o jednym określonym dostawcy (na literkę O) mimo, że sprzęt był kupiony w sklepie. Zaraz po zakupie poszedł do naprawy gwarancyjnej (jakieś hece z ładowaniem akum. i ta karta), wymienili w nim bebechy, wrócił w gorszym stanie, niż przed naprawą. Poszedł do zwrotu. Lubiłem kiedyś Sagema.

  • 0

    31. ~=]K_A_L_A=]  2007-10-26 21:47:19  host: czb42.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik supcio, nie sprawia kłopotów, bezawaryjny i ogółem mówiąc jest super - mam go to wiem :)Pozdrawiam wszystkich posiadaczy SAGEM-ów !!!

  • 0

    32. ~x men  2007-12-18 16:43:10  host: host-89-229-137-37.chelm.mm.pl

    Telefon jest całkiem ok. Jedynie można przyczepic się obudowy. Tył telefonu nie jest fabrycznie zbyt dobrze spasowany do reszty obudowy, i trochę trzeszczy ta obudowa.

  • 0

    33. ~barti  2007-12-25 22:48:01  host: xdsl.110.c71.petrotel.pl

    powiedzcie mi jak u niego z połączeniu z kompem dla mnie to wazne

  • 0

    34.  2008-01-01 11:30:16

    Najtaniej będzie się łączyć z komputerem przez bluetooth (koszt na allegro z przesyłką 20),standardowym programem z windowsa lub przez program do obsługi sagemów - WellPhone XT. Gierki można wgrywać albo przez zakładkę wap lub przez bluetootha. Warto też kupić sobie czytnik kart pamięci.

  • 0

    35. ~  2008-02-13 13:47:21  host: dyz190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest do kitu kupiłem go w €O RTV I AGD , oddawałem go do serwisu 3 razy ,za każdym razem padał soft nie polecam tego telefonu :/

  • 0

    36. ~xxx  2008-03-16 15:57:22  host: ebm16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ten to totalne badziewie , wiesza się , wyłancza , rozłancza i inne różne czary , po powrocie z serwisu przez miesiąc było OK, a później to samo i znowu serwis, co będzie dalej ??? Morał z tego taki SERWIS BADZIEWIATY i telefon też. To mój pierwszy i ostatni SAGEM.ps. nigdy nie kupujcie WYNALAZKÓW.

  • 0

    37.  2008-03-20 20:13:57

    Na stronie Planetsagem , pojawił się nowy soft do tego telefonu. Ciekawe czy coś poprawiono:P

  • 0

    38. ~  2008-03-27 10:11:48  host: 80.50.237.6

    POMOCY! Czy ktoś wie gdzie mogę kupić LCD do tego modelu Sagema? Szukałem już chyba wszędzie i nigdzie nie mogę dostać. Będę wdzięczny za informację.

  • 0

    39. ~xxx  2008-04-17 00:17:41  host: eav210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziś telefon odebrany z naprawy , a jutro wraca do nieudolnego serwisu z tym samym probleme co był wcześniej , ostatnio "usunięcie" usterki twało miesiąc, a ile teraz będzie trwało. Pozdrowienia dla wytrwałych.

  • 0

    40. ~Fallout_PL  2008-05-12 23:07:13  host: dyf36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema ten telefon to jedne wielkie nieporozumienie był w naprawie 3 x teraz jest już 4 x mam taką nadzieje że zwrucą mi kase ,nie ma wogole cofania filmow ani plikow muzycznych zawiesza sie, niekiedy nie robi zdjęć pokazuje sie tylko czarny ekran jest jeszcze wiele innych problemow z tym fonem ale zabrakło by tu miejsca aby je napisać ... moj kolega ma ten sam model i ubolewa z takimi samymi problemami jednym słowem nie kupywać tego szmelcu !!!!

  • 0

    41.  2008-05-28 08:48:12

    Też już mam dość tego szajsu. Na początku próbowałem się do tego przyzwyczaić ale cierpliwość ludzka ma swoje granice. Ten syf się ciągle wiesza. Bubel roku.Też pojechał do serwisu i pewnie wróci w takim stanie jak było.

  • 0

    42. ~  2008-06-19 19:42:33  host: p11-04.opera-mini.net

    Sagem to niepoważna firma. Żeby takiego bubla wypuścić na rynek. Powinni nam oddać pieniądze. Wstyd...co ta firma wyrabia. Tym bardziej że to drogi model.

  • 0

    43.  2008-07-14 20:11:39

    Telefon był w serwisie,wrócił... oczywiście nie naprawiony.Chyba tylko w pojęciu serwisu. Odniosłem go z powrotem. Ale i tak nie wierzę że będzie działać tak jak trzeba. Nie kupie nic więcej Sagema...Co to za firma co wypuszcza telefony ze skopanym softem. Totalna porażka...

  • 0

    44. ~d  2008-07-29 12:20:26  host: system858917593.mtvk.pl

    O! On ma mp3! ;) Ale cool!!! Chyba se go kupie bo nie jest taki drogi jak na fona z mp3 ;)

  • 0

    45. ~Wodzisław...  2008-08-12 22:13:05  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    Siema. Co do uaktywnienia mms tego modelu, to jesli nie umia uaktywnic to poproscie zeby wpisał jeden model staszy od tego i powinno pujsc mi właśnie tak zroobili chwale ten telefon i chwalic bd pOzDRAwiam.

  • 0

    46. ~Zygmunt  2008-10-19 02:13:59  host: staticline50161.toya.net.pl

    Nie kupujcie tego telefonu !!Telefon porażka!Ciągle się zawiesza, zdjęcia często się nie zapisują,obudowa trzeszczy,przyciski często trzeba naciskać kilka razy,żeby załapały.Jednym słowem Tragedia !!!

  • 0

    47. ~UrukHai  2010-08-16 15:46:05  host: avp90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś gdzie można kupić nową baterię do tego modelu

  • 0

    48. ~Pavel  2010-11-04 16:51:20  host: 77-255-112-31.adsl.inetia.pl

    Technicznie bardzo dobry, ale niestety niewygodne klawisze.

  • 0

    49. ~  2011-01-29 18:53:01  host: etp248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego telefonu !!Telefon porażka!Ciągle się zawiesza, zdjęcia często się nie zapisują,obudowa trzeszczy,przyciski często trzeba naciskać kilka razy,żeby załapały.Jednym słowem Tragedia !!! wszystko się zgadza ALE mój MY800x wylądował w wodzie (czytaj szambo) i po wyschnięciu dalej działa

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet