Sagem my721X - opinie
Telefony Sagem Sagem my721X Opinie o Sagem my721X

Sagem my721X

w sumie: 44
  • 0

    1. ~Fred  2008-07-30 18:08:54  host: chello087206098039.chello.pl

    Całkiem fajny jakj za ok. 500 zł :D

  • 0

    2.  2008-07-30 22:31:05

    telefonik nie jest może idealny ale jak to sie mowi idealy są nudne ;-) Do rozrywki- glosniki stereo napewno beda wspaniale graly wkoncu to sagem mmmmmm :D aparat jak aparat na okazjonalne fotki zawsze te 3,2 styka,pozniej wystarczy dobry program do obrobki i mozna sporo wycisnanc z takich fotek :-) mam my700x i z przyjemnoscia wymienie na nastepnego sagema szczegolnie z takąfunkcjonalnością mp3:D

  • 0

    3. ~Kick  2008-07-31 10:40:52  host: 83.220.101.77.dsl.dynamic.eranet.pl

    Trochę jak Shine. Wreszcie sagem w dobrej cenie.

  • 0

    4. ~Jarek  2008-08-29 09:51:01  host: 213-92-179.serv-net.pl

    Mam go,co najbardziej rzuciło mi się w oczy? proste menu bez fajerwerków ale jak brzmi hasło reklamowe "so ice" prostota i elegancja w jednym hehe Jakość muzyki na głośnikach stereo miażdży konkurencje ten Bass ta czystość mmmm a słuchawki -jakość pierwsza klasa!!! POLECAM

  • 0

    5. ~HBO-n  2008-10-01 22:21:20  host: host6-212.btk.net.pl

    Czy ten telefon posiada Equalizer muzyki tak jak jest to w my700x ? z góry THX za odpowiedz...

  • 0

    6. ~Green  2008-10-02 18:40:19  host: 80.50.4.94

    heh ciekawe jak wyglada sprawa simlocka?? bo jezeli tak samo jak w jego poprzednikach.... to szczerze wspolczuje posiadaczom tego fona. co do samego fona, jego wartosc jako nowa niech i bedzie te 500 zlociszy, ale po uplywie nie calych 3 miesiecy spadnie przynajmniej o polowe. dlaczego?? bo to sagem...

  • 0

    7. ~kolega  2008-10-04 14:28:49  host: aeej51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo chciałbym miec ten telefon jest taki fajny i te 2 głosniki aparat 3.2 mpx rewelka po prostu miałem pare sagemów i jesyem zadowolony chyba go biore

  • 0

    8. ~idea  2008-10-06 21:42:52  host: acgj56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3Mpx bez AF to marnie,reszta może być

  • 0

    9.  2008-10-08 09:53:00

    ten sagem miał być muzyczny i taki właśnie jest :] Ma porządne słuchawki w zestawie dwa głośniki i radio z RDS-em :] Muzycznej Noki 5310 nikt nie wypomina że tragiczne fotki robi nawet jeśli to "tylko" 2 mpx;]

  • 0

    10. ~  2008-10-13 17:30:22  host: dwo110.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefon od kilku dni. Jest świetny. Dobry wyświetlacz , czytelne menu , dobry odtwarzacz i radio.

  • 0

    11. ~konger  2008-10-14 12:12:34  host: abz3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jest świetny. Najlepszy Sagem jaki widziałem. Jedyny minus to słaba bateria.

  • 0

    12. ~idea  2008-10-14 19:48:28  host: acee7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brawo alumix-dodam iż każda nokia z 2mpx robi tragiczne fotki(np n 6300clasic ale jeżeli wstawia się 3mpx to każdą firme powinno stać na Abez tego to 5mpx nie wiele pomoże

  • 0

    13. ~daiwa  2008-10-15 09:20:01  host: acck108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Swietny telefon.jedyny minus bateria

  • 0

    14.  2008-10-17 15:36:00

    Świetny telefon. Jedyna wada słaba bateria.

  • 0

    15. ~piotrek  2008-11-17 16:58:40  host: 82.160.71.2

    za 500 ciężko zapracowanych złotówek mogę mieć SE K800i przynajmniej z prawdziwym aparatem foto i 3G to wszystko co mam na ten temat.

  • 0

    16. ~  2008-11-20 10:39:03  host: abuo23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A gdzie kosztuje 500 zl

  • 0

    17. ~idea  2008-11-22 18:35:57  host: abxw239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten sympatyczny fon powinien kosztowac 150zl!!!!(sagem jak wiecie to już historia jak siemens(szkjoda siemensa)

  • 0

    18. ~pitrek  2008-12-05 11:33:54  host: 213-92-179-221.serv-net.pl

    tego SE k800i z chin SE w D-P-E wsadź trzeszczące zabaweczki dla małolatów sępiących kieszonkowe od rodziców co miesiąc żallllll Sagem jest pięknie stylowo i z najlepszych materiałów wykonany (szczotkowany metal) made in france a nie jakaś tam plastikowa china... Nie wspomnę o najnowszych produktach SE gdzie niemal każda obudowa jest z wątpliwej jakości materiałów żal..

  • 0

    19. ~xyz  2008-12-05 11:38:05  host: 213-92-179-221.serv-net.pl

    500 zł? xD znawcy od siedmiu boleści się znaleźli ;D 300 zł na allegro (nówka bez sim) :]

  • 0

    20. ~sagemove  2008-12-14 00:39:56  host: aayj193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    299 zł bez simlocka w Euro Rtv AGD

  • 0

    21. ~Konger  2008-12-14 10:02:27  host: dwo110.internetdsl.tpnet.pl

    Najlepiej niech opinie piszą ci co mają telefon i go używają. Ja mam 2 miesiące . Obudowa super.Mp3 na słuchawkach lepsze jak na wieży , na głośnikach też nieźle gra. Nic się nie zawiesza wszystko działa. Tel. robiłem zdjęcia sam. dla autocasco i wysłalem e-mail i przyjeli To znaczy że były dobrej jakości.Nie gubi zasięgu jak większość Samsungów - bateria trzyma około 4 dni. Wielbiciele Nokii i SE niech się wypowiadają gdzie indziej. Dla nich też jest dużo miejsca. A jak chcą wsadzić do telefonu fontannę z wodotryskiem to niech sobie najpierw kupią - jak ich stać. Są też lelefony dla normalnych ludzi.

  • 0

    22. ~melomaniak  2008-12-14 13:32:58  host: 213-92-179.serv-net.pl

    jakość dźwięku jest po prostu najlepsza dwa głośniki stereo koszą konkurencje a wysokiej jakości słuchaweczki firmowe także mają niezły basik ogółem jak na muzyczny tel spełnia moje wymagania w 100%

  • 0

    23. ~piotrek  2008-12-28 14:14:14  host: 82.160.71.2

    telefon muzyczny nic poza tym. Może zamiast kupować takie coś pomyślelibyście o odtwarzaczy mp3? Głośniki w tel. dobre są dla drechów serwujących muzę w autobusach komunikacji miejskiej ;)

  • 0

    24. ~  2008-12-28 14:21:08  host: 82.160.71.2

    Narzekacie na chiński SE... zobaczcie gdzie wyprodukowano to francuskie ciacho a wtedy pogadamy.

  • 0

    25. ~][_([])][_  2009-01-29 21:41:42  host: nat5.ekspres.net.pl

    Sagem my721x może nie jest idealny, ale jak to napisał jeden z komentujących ten telefon "idealne jest nudne".Może i ten telefon nie jest dla wymagających,ale w zupełności mi wystarcza. Aparat i mp3-to się liczy. Ale najwrzniejsze nie są gadżety, tylko to,że można dzwonić i porozumiewać się za pomocą tel. komórkowego z innymi przedstawicielami rodzaju ludzkiego.

  • 0

    26. ~irek  2009-02-13 17:20:32  host: 77-254-184-243.adsl.inetia.pl

    250 juz kosztuje na allegro ;D wart swojej ceny napewno , marka to nie wszystko. za dwa miechy pewnie bedzie z 200 kosztował hehe

  • 0

    27. ~szycha  2009-03-01 13:51:59  host: cir218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy gadacie :) ten tel kosztuje w granicach 250zł ja dalem 269zł (nowy)

  • 0

    28. ~Anett:D  2009-03-14 20:28:46  host: inet20907ng-0.eranet.pl

    Mam pytanie co do klawiatury. Czy wygodnie się na nim pisze? Bo dziwne są te klawisze? ;P A i czy ten telefon ma joystick? Ile średnio trzyma bateria? Odpowiedzcie!

  • 0

    29. ~m  2009-04-09 17:35:34  host: nat153-88.izacom.pl

    telefon bardzo ok mam go kilka dni ale nie wiem jak powiększyć zdjęcie, nie jest tak jak w samsungach i boczne klawisze nie sa aktywne:/

  • 0

    30.  2009-04-16 21:34:52

    czy on ma lampę błyskowa?????????????????odpiszcie

  • 0

    31. ~maro  2009-04-24 17:57:47  host: abln93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super tel. dzisiaj go zobaczyłem w ofercie i jutro jade po niego...;d Podba mi sie jego wygląd a jak go jutro kupię to napisze coś wiecej o nim :)

  • 0

    32. ~kaszkiet  2009-04-30 21:00:44  host: 77-254-11-58.adsl.inetia.pl

    Mam ten tel od jakiś 2 tyg Są w nim plusy i minusy mianowicie bateria 2-3dni to naprawde kiepsko, troche wolno chodzi, ciężko sie otwiera zaślepka od ładowarki, klawiatura nie wygodna do pisania smsów, java nie na pełnym ekranie u góry jest wskaznik sygnału i baterii, dzwiek smsa trwa ok 15s nawed gdy damy krótki np2s to będzie odtwarzany w koło z dobrej strony jest dzwięk dzwonki mp3 naprawde dobrze graja, ladny wygląd, dobra aluminiowa obudowa, radio dobrze gra dzwiek w słuchawkach też dobrze brzmi, fotki w dobrym świetle ładnie wychodzą Ogólna ocena 7 w skali 1-10

  • 0

    33. ~antysagem  2009-05-26 10:48:56  host: host-79.173.30.149.tesatnet.pl

    sagem - sragem !!! hahaha chińszczyzna

  • 0

    34. ~Przemo  2009-05-31 18:28:27  host: 213.25.127.195.meganet.net.pl

    Czesc. Mam Sagema my411x jest muzyczny gra świetnie. Rzeszta taka sobie. Kiedys przeczytalem taki kometarz " Sagem to najgorsza firma z telefonami na rynku " Może i tak ale z takimi telefonami muzycznymi jak my411x albo my721x to ta firma sie podnosi wysoko wysoko .Pzdr

  • 0

    35. ~Romek8804  2009-07-15 14:35:47  host: 095160222108.bialapodlaska.vectranet.pl

    Telefon posiadam od kilku miesięcy i nie moge na niego narzekac (nawet na baterie ) kupując sagema trzeba bys swiadomym że są to telefony szczególne które nie zachecaja nas ogromem funkcji ale tym że to co jest włożone do tego telefony jest pierwszej klasy sagem woli miec mało gadzetów ale wszystkie solidne niż tak jak SE czy nokia napchac co się da do telefonu a potem się dziwic że telefon się muli albo GPS nie łapie sygnału a jak ktoś chcę naprawde funkcjonalnego sagema polecam P9522 troszke drogi i malo dostępny ale zato jaki ekskluzywny

  • 0

    36. ~  2009-08-14 09:14:21  host: v01-14.opera-mini.net

    Mam sagema juz 6 miesiecy i ogolnie moze byc. Java czasami sie zacina. Duzo gier nie dziala. Telefon niezbyt dobry do pisania smsow. Dzwiek jest dobry. Radio mogloby byc lepsze. Ogolnie moze byc.

  • 0

    37. ~............  2009-10-04 13:20:11  host: 85.128.102.8

    MAM PYTANIE CY APARAT WAM SIE NIE WIESZA GDY JEST ŁADNA SŁONECZNA POGODA

  • 0

    38. ~baran.brn  2009-11-16 20:51:06  host: eof214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy w tym Sagemie Da sie zminimalizować odtwarzacz mp3 ??

  • 0

    39. ~Karol  2009-12-19 17:18:14  host: portos.srv.dobranet.pl

    Mam ten telefon i uważam, że jest boski. Może bateria jest dość słaba, ale reszta jest pierwszej jakości. Co do powyższych komentarzy. Sms-y wygodnie się pisze. Trzeba tylko się przyzwyczaić do tego "lekkiego kliku". I wszystko będzie dobrze :) Odtwarzacz da się zminimalizować, a aparat się nie wiesza ;) I fakt jest taki - mimo, iż linia "so ice" była wyprodukowana w Chinach, to z materiałów europejskich i najwyższej jakości. SE oraz Nokia nie mogą się tym poszczycić. Szkoda, że marka Sagem pod swoim szyldem nie produkuje telefonów. To są mocne i tanie sprzęty. PS. Widzę, ze większość nie wie, że kilka telefonów z linii SE jest produkowanych właśnie przez markę Sagem...

  • 0

    40. ~  2010-04-01 16:06:15  host: t11-16.opera-mini.net

    Telefon ma wolny procesor, kiepski aparat i krótko działa na baterii. Bardzo trudno dokupić baterie albo ładowarke.

  • 0

    41. ~  2010-04-12 11:25:16  host: igq42.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma lampy

  • 0

    42. ~(:-o  2010-06-11 14:06:29  host: cvx178.internetdsl.tpnet.pl

    telephone jak telefon tylko ta pie....... bateria te dwa dni to troche za mało jak dla mnie

  • 0

    43. ~  2010-09-26 20:40:15  host: public60267.xdsl.centertel.pl

    Mój się już dwa razy zepsuł, tylko wygląd jest zachęcający, reszta już nie. Baterii nie można do niego kupić nigdzie, nie mają nawet w zagranicznych sklepach, jeżeli chodzi o ładowarkę to pasuje z poprzednich modeli np z 411. Słabo ściąga sieć, nie powiększa zdjęć, aparat niby 3,2 mpx a robi zdjęcia takie sobie, drugi raz bym go nie chciał nawet za dopłatą...

  • 0

    44. ~  2010-10-07 16:54:32  host: public53747.xdsl.centertel.pl

    Errata: Bateria dostępna w serwisie ccs, za jedyne 140 zł. + 21 zł. koszt wysyłki. A jak ktoś zna chiński to może sobie sprowadzić zamiennik (BD-L5D)z chin za jedyne 1.11 $ za szt. przy zamówieniu 100szt. Choć raz w czymś Sagem był pierwszy :-))) wprowadził na rynek europejski pierwszy w 100% chiński telefon... od BIRD Phone, pod swoją g... wartą marką, niech spoczywa w spokoju.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet