Sagem my700X - opinie
Telefony Sagem Sagem my700X Opinie o Sagem my700X

Sagem my700X

w sumie: 388
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-03-13 20:24:31

    genialny telefon !! troche stylistycznie podobny do ogrodniczej serii Nokii ale i tak jest zawality !!

  • 0

    2. ~snikers  2006-03-26 23:25:42  host: bua34.internetdsl.tpnet.pl

    wyglad ma super.troche slaby aparat. ale wporzadku

  • 0

    3. ~  2006-03-28 15:42:06  host: adr18.ker.com.pl

    ciekawe kiedy bedzie w polsce bo mi sie bardzo podoba... obecnie mam 6-2 i moze bym wymienil na to cacko ...:)

  • 0

    4. ~tysia  2006-04-26 10:34:25  host: dup34.internetdsl.tpnet.pl

    Super! Ładne te kwiatuszki :) Ale czy on nie ma IrDa? Bo chyba tu źle pisze :P

  • 0

    5.  2006-05-14 11:42:23

    hmm troszeczke lepszy od myx6-2

  • 0

    6.  2006-07-21 14:01:44

    Ale brzydki!!!!!!!!

  • 0

    7. ~  2006-07-21 15:03:38  host: dtx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakieś świństwo nakleili na ekran i wydaje im się, ze jest cool. Wolałbym widok menu.

  • 0

    8.  2006-07-21 20:14:32

    ile mu ytrzymuje bateria przy średnio częstym użytkowaniu ???

  • 0

    9.  2006-07-22 10:14:11

    producent podaje ze bateria wytrzymuje 12 godzin słuchania muzyki przy pełnej głośności

  • 0

    10.  2006-07-22 12:47:19

    te kwiatki z tyłu to istne DISCO POLO!!! Masakra!! Przód może być:)

  • 0

    11.  2006-07-23 14:02:31

    Niestety niewiele się zmieniło. Sagem wciąż pakuje niby najnowsza technologię w tanie pudełka. Tu widać iż designerzy nie mogli się zdecydować lub z powodu budżetu musieli zrobić hybrydę dwóch telefonów. Mówię tu o telefonach Nokii, konkretniej 3250 i 7360. Wzorowanie się na dobrych pomysłach oczywiście nie jest niczym złym, ale konstruktorzy za bardzo skupili się na kopiowaniu. Jak to zwykle bywa kopia gorsza od oryginalu, któremu również daleko do ideału. Zatem ciężko znaleść jakieś plusy tego telefonu. Orange wprowadza, bo Francuzi Francuzów wspierają. Pewnie będzie stosunmkowo niedrogi i dużo ludzi się nabierze.

  • 0

    12.  2006-07-23 14:38:57

    xbart - jak bys nie wiedzial to jest ok. 5 wersji kolorystycznych - i z pewnoscia to nie kopie noki.

    Dużo ludzi kupim ten telefon bo bedzie za mała kase i proponował wiele nowoczesnych funkcji.
    Za te same funkcje w noki trzeba zaplacic ok 3 razy wiecej - dlaczego - bo 30% ceny to logo noki :P paranoja

  • 0

    13.  2006-07-25 08:30:21

    Mam tylko nadzieję, że nie ma tak topornego oprogramowania jak x6-2, bo czasami można zasnąć przy korzystaniu z menu...

  • 0

    14. ~sagem  2006-07-27 09:12:46  host: ro250.internetdsl.tpnet.pl

    zna moze ktos jakiegos szpeca, ktory wgralby mi polskie menu. w sumie na samym menu to mi nie zalezy tak bardzo tyle co na T9. wellphone nie obsluguje tego modelu. to jakie oprogramowanie obsluguje?

  • 0

    15. ~Shiron  2006-07-28 15:59:05  host: 240-mi2-1.acn.waw.pl

    mam tą komę, bardzo zajefajna, estetyczna i wcale nie ma kwiatków na tyle :P Aparat robi zdjęcia w rozd. 1600x1280, ma Polskie menu, dzwonki mp3 i głośnością dorównuje Motce E398. IRdy nie posiada, posiada za to Bluetooth. Barzo ciekawe w nim rozwiązanie to mikrofony - TAK mikrofony. Nie widać ich, są 2 (prynajmniej z bliższych oględzin można tyle wywnioskować) i są ukryte. Boki bardzo estetycznie wykonane, na lewym boku głośność - przełączanie pomiędzy ścieżkami, kanałami radia oraz pauza dla radia i odtwarzacza. Na prawym panelu znajduje się jedynie wejście na miniSD. Aktualnie oglądam filmy na nim w formacie .3gp oraz słucham muzyki, jest to telefon idealny dla kogoś, jto ma wybór pomiędzy drogimi Sony - ericssonami (W800-W810i) oraz najnowszymi Nokiamii. Wg. mnie telefon zasługuję na szkolną 6. Pozdrawiam, Shiron ;)

  • 0

    16. ~Marcin87  2006-08-02 22:14:16  host: 213-238-88-214.adsl.inetia.pl

    Mam obecnie Sagema my400x ale już chce go zmienić na my700x. Jest on boski:D Wie ktoś ile on kosztuje??

  • 0

    17. ~zyzio  2006-08-03 20:17:07  host: ber222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie sobie kupilem taki. w orange jest dosyc drogi (dla planu 45-65 zl na 24 m-ce cena wynosi 349zl), ale tanszy na pewno niz se 810i. mam nadzieje, ze dalsze uzytkowanie go bedzie z takim samym nastrojem jak teraz :))

  • 0

    18. ~Marti  2006-08-03 21:57:12  host: 80.48.194.69

    Prawie wszystko to samo co 6-2 ma pare inych bajerów ale ma gorszą polifonie (kto teraz to używa ;P) ale czasami fajne przyszpanić przed kumplem tym że jego dzwonek lepiej brzmi na moim niż na jego i nie ma irdy a większość moich kolegów i koleżanek ma telefony z irdą a bluetooth'a nie ma ją :/ Powie ktoś kto miał 6-2 o ile lepiej lub gorzej się sprawuje może kupie :D

  • 0

    19. ~oliiiwia  2006-08-03 22:03:58  host: abrc101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja sobie dzisiaj kupiłam ten telefonik też w Orange :P jak ty ~zyzio jest troche duże i prosty ładniejsz SE W810i ale drogi mój nie ma kwiatków a szkoda bo mi siem podobają :] ładne fotki robi

  • 0

    20. ~Marti  2006-08-03 22:20:06  host: 80.48.194.69

    Najbardziej mi zależy na jakości dźwięku odtwarzanych plików muzycznych ;) Lepszy jest odtwarzacz niż w my6-2 można przewijać utwur, wideo? I czy można ustawić aby zapisywał zdjęcia i wideo na karte pamięci :D I czy soft orange jest szybszy i stabilniejszy na tym fonie? I ostatnie pytanie czy jest zoom w nagrywaniu wideo?

  • 0

    21. ~Marti  2006-08-03 22:28:06  host: 80.48.194.69

    Najbardziej mi zależy na jakości dźwięku odtwarzanych plików muzycznych ;) Lepszy jest odtwarzacz niż w my6-2 można przewijać utwur, wideo? I czy można ustawić aby zapisywał zdjęcia i wideo na karte pamięci :D I czy soft orange jest szybszy i stabilniejszy na tym fonie? I ostatnie pytanie czy jest zoom w nagrywaniu wideo?

  • 0

    22. ~pawelpp  2006-08-06 21:39:35  host: agb186.internetdsl.tpnet.pl

    czy daja w zestawie orange kabel USB???

  • 0

    23.  2006-08-10 18:17:12

    jestem chory, chory, chory - na niego !
    jest idealny i piekny !

  • 0

    24. ~zyzo  2006-08-10 19:50:12  host: 81.15.189.252

    ja dopiero za tydzien dostane to cudo bo mi sprowadzaja z warszawy:D:D:D:D:D

  • 0

    25. ~dstruck  2006-08-12 20:29:12  host: CAG-EP-dbp-NC01-e0.energis.pl

    najlepszy telefonik jaki do tej pory mialem. jest swietny a mp3 idealne. goraco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    26. ~xxXxx  2006-08-16 13:56:06  host: serwer.kabel.net.pl

    Marti - zdjecia i wideo można zapisywać na kartę. Można wszystko przewijać. W video nie ma zooma.

  • 0

    27. ~xxXxx  2006-08-16 20:02:07  host: serwer.kabel.net.pl

    Aha w wersji sprzedawanej w orange na obudowie NIE MA żadnych wzorów.

  • 0

    28. ~Shiron  2006-08-19 17:25:41  host: 240-mi2-1.acn.waw.pl

    Dokładnie, mam tąkomę już od jakiegoś czasu (poprzedni koment :P) i jakoś sobie na razie radzi. Zdjęcia są świetne jak na taki telefonik, muzyka jest b. dobrej jakości wraz z equalizerem, który nie nawala przy niskich tonach(!!). Jak na razie nigdzie nie można dostać obudowy żadnej do niego, ale podobno będą wymienne, więc nie trzeba się martwić zbytnio. Świetna rzecz to aparat ukryty za nie rysującą się plexią, która jest prawie na całym tyle obudowy. akość jest świetna i do klawiszy można się przyzwyczaić!!!! Na innych stronach ludzie narzekali na klawisze, ale to chyba mieli sprowadzane te z dużym przyciskiem play/pause po środku, w polskim modelu już tego nie ma. Najlepsza jest cena, ponieważ w Orange przy 24mies. i 25zł otrzymujemy aparat za cenę ok. 400zł. Rozglądałem się za nimi po innych sklepach i serwisach to otrzymywałem odpowiedzi: "za 3mies. będzie teraz zaliczka 1500zł, angielski soft sprowadzony" więc chyba się opłaca ;) A ci, którzy mówią, że my6-2 jest lepsza, to nie mają racji, chociażby dla tego, że tamta koma jest toporna, o wiele większa od my700x oraz nie ma takiego fajnego designu :) Pozdrawiam, Shiron.

  • 0

    29. ~Tyśka ;)  2006-08-20 14:43:31  host: chello084010201011.chello.pl

    Czy ten phon ma wymienne obudowy? ;>

  • 0

    30. ~  2006-08-21 12:27:42  host: chello084010201011.chello.pl

    Thx. :DD

  • 0

    31. ~dawid  2006-08-21 16:57:45  host: ip-87-204-77-232.stg.pl

    telefon fajny lecz drogi

  • 0

    32. ~XXX  2006-08-22 23:01:53  host: aqj178.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawe czy ma takie same problemy z ostrymi zdjeciami przy niewielkich odleglosciach jak 6-2, siemens cx65 powieksza zwykla kartke i widac litery a tu mam szlaczki i ni ch..., moze wpadliby na jakis sprzetowy focus, zeby troche ostrosci trzymalo albo obiektyw do nieskonczonosci, napiszcie czy daje rade...

  • 0

    33. ~ xxx  2006-08-22 23:03:31  host: aqj178.internetdsl.tpnet.pl

    i moze jakas opinia o sofcie bo 6-2 potrafi mulic nawet przy sms'ie, tak, ze na litery mozna poczekac przy kawie...

  • 0

    34. ~asia  2006-08-26 15:50:15  host: abzz128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest ok ale instrukcja obsługi jest mało przejżysta, dla osoby która przeszła z noki na sagema jest trudna

  • 0

    35. ~as  2006-08-26 15:52:00  host: abzz128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    blootooth fajna sprawa tylko nikt przy zakupie apartu nie wspomina o kupnie gadzetu ktory umozliwia korzystanie z kompa

  • 0

    36. ~qwerty  2006-08-28 12:00:35  host: static-81-219-16-2.devs.futuro.pl

    Mam pytanie. Który telefon ten Sagem czy benq-simens c81.

  • 0

    37. ~  2006-08-28 13:53:49  host: h-236-16.city-net.pl

    mam pytanie czy w orange ten telefon jest tylko z obudowa w kwiatki czy tez bez nich? zwykla czarna ? A i czy z OM sie wiesza i muli?? prosze o odpowiedz.

  • 0

    38.  2006-08-28 14:53:05

    Kto chce zobaczyc czy ma czy nie ma kwiatków niech sobie spojrzy na allegro na te telefony sprzedawane z sieci orange to się przekona że takowych kwiatków NIE MA!!!

  • 0

    39.  2006-08-29 11:46:38

    Ja kupiłem ten kom miesiac temu, po 10 dniach użytkowania niestety trafił do serwisu, powodem było nie logowanie sie do sieci. No ale było minęło, po 14 dniach czekania na telefon otrzymałem NOWY :) wiec jest ok. Do telefonu dostałem Karte miniSD 128MB nie starcza to na wiele, ale do słuchania MP3 mam odtwarzacz Creative'a. Teraz juz wszystko spoko z telefonikiem. Jestem zadowolony, sprawuje sie super, radio super odbiera nie tylko w Warszawie, ale rownież w odludnych miejscach. Jako odtwarzacz MP3,MP4,wav,AAC,AAC+,eAAC,3gp sprawuje sie swietnie, korektor w tym mu znacznie pomaga, poza tym funkcja dzwieku 3D znacznie wzbogaca doznania słuchowe. System głośnomówiocy w telefonie tez działa bez zastrzeżeń. Zrobiłem test tego teleoniku JBenchmark'iem i nie chwaląc sie wypada dużo lepiej niz Sony Ericsson W810i, a właściciele Motki V3 w ogole mogą sie schowac. Na pierwszej wersji JBenchmark telefonik wykręca 13151 punktów podczas gdy, W810i tylko 4480 puntków, a V3 zaledwie 1382. Bardziej zaawansowany JBenchmark 2 pokazyje prawdziwe mozliwosci telefonu, animacji 3D itp. Na drugiej wersji my700X wykręca 498puntków, W810i 279 puntków, a V3 zaledwie 48. Wyniki mówią same przez sie. No ale koniec tego chwalenia. Dla mnie telefon gites.

  • 0

    40.  2006-08-29 12:40:10

    Ja kupiłem ten kom miesiac temu, po 10 dniach użytkowania niestety trafił do serwisu, powodem było nie logowanie sie do sieci. No ale było minęło, po 14 dniach czekania na telefon otrzymałem NOWY :) wiec jest ok. Do telefonu dostałem Karte miniSD 128MB nie starcza to na wiele, ale do słuchania MP3 mam odtwarzacz Creative'a. Teraz juz wszystko spoko z telefonikiem. Jestem zadowolony, sprawuje sie super, radio super odbiera nie tylko w Warszawie, ale rownież w odludnych miejscach. Jako odtwarzacz MP3,MP4,wav,AAC,AAC+,eAAC,3gp sprawuje sie swietnie, korektor w tym mu znacznie pomaga, poza tym funkcja dzwieku 3D znacznie wzbogaca doznania słuchowe. System głośnomówiocy w telefonie tez działa bez zastrzeżeń. Zrobiłem test tego teleoniku JBenchmark'iem i nie chwaląc sie wypada dużo lepiej niz Sony Ericsson W810i, a właściciele Motki V3 w ogole mogą sie schowac. Na pierwszej wersji JBenchmark telefonik wykręca 13151 punktów podczas gdy, W810i tylko 4480 puntków, a V3 zaledwie 1382. Bardziej zaawansowany JBenchmark 2 pokazyje prawdziwe mozliwosci telefonu, animacji 3D itp. Na drugiej wersji my700X wykręca 498puntków, W810i 279 puntków, a V3 zaledwie 48. Wyniki mówią same przez sie. No ale koniec tego chwalenia. Dla mnie telefon gites.

  • 0

    41. ~lismarta  2006-08-29 19:22:05  host: des199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    warto zamienic SAmsunga D 500 na tego Sagema?

  • 0

    42. ~Waldzio  2006-08-30 11:55:39  host: adac52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie zapominajcie, że w orange dodają to głupie orange menu - a to blokuje połowe funkcji telefonów... A szczególnie SAGEMów...

  • 0

    43. ~rezuś  2006-08-30 15:05:50  host: 195-116-150-157.tsm.tarnobrzeg.pl

    qwertuś co za pytanie.. oczywiście simens..

  • 0

    44.  2006-08-30 17:58:14

    No tak o najważniejszym nie napisałem, telefon posiada Orange Menu co niestety blokuje rozne funkcje m.in. szybkie wybieranie z pojedynczych klawiszy :| Kombinuje soft oryginalny aby wywalic to Orange'owe menu. Co do Siemensa C81 nie jestem przekonany, używałem długo S55 jakos to bylo, ale raczej sie nie zdecydowalbym na serie C lub M Siemensa. Miałem wybor BenQ-Siemens S68 lub Sagem my700X no i bez zastanowienia wybralem Sagema.

  • 0

    45. ~vince  2006-08-31 22:46:11  host: router.kosa.net.pl

    mam pytanie, dla cierpliwych, bo watpie zeby ktos dojechal do mojego komentarza, wiec pytanie kieruje do jakiegos szczesliwego posiadacza tego telefonu, czy do sagema my700x wchodza karty "mini-sd" jak pisze w parametrach na tym serwisie, czy moze "micro-sd" jak we wczeniejszych sagemach? w sumie pomylka na tym serwisie to nic nowego, pozdro, czekam na odpowiedz

  • 0

    46. ~  2006-09-01 21:27:59  host: dsz96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja nie mam takich wzorkow z tyłu telefonu.. :(

  • 0

    47. ~Pele  2006-09-04 08:15:37  host: dsl.gorowo.macrosat.pl

    Dziex za pomoc w wyborze telefonu mam nadzieje ze te dobre opinie sa prawdziwe;)

  • 0

    48. ~Łukasz  2006-09-04 10:25:36  host: 213.199.202.244

    Cześc.ma prośbe,czy ktoś kto posiada ten telefon może podać mi wymiary ekraniku w centymetrach.Z góry dzięki.

  • 0

    49.  2006-09-04 18:09:00

    Hey Vince my700X posiada czytnik kart _miniSD_, w myX6-2 jest czytnik kart microSD.

  • 0

    50.  2006-09-04 18:11:38

    Hey Łukasz, wymiary ekranu my700X pomimo wiekszej rozdzielczosci niz w myX6-2, sa mniejsze a mianowicie wynosza 29x35mm. Pozdro

  • 0

    51. ~lukmars  2006-09-04 20:24:00  host: bkt65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy może mi ktoś powiedzieć gdzie do niego mogę dostać pokrowiec albo kabelek USB do komunikacji z kompem?

  • 0

    52. ~Łukas  2006-09-05 10:56:16  host: 213.199.202.244

    chce kupić Bluetooth ale na allegro jest tego troche,który wybrać?czy ma to znaczenie jeśli jest napiasane, że Bluetooth współpracuje z USB 2.0 a ja mam USB 1.2?

  • 0

    53. ~MARO  2006-09-06 17:19:33  host: ael102.internetdsl.tpnet.pl

    Witam ... kończy mi sie umowa .. i co dalej ?? no własnie chce przejsc o "oragne" i kupic ten fonik :D .. Moze mi ktos powiedziec cos na temat nagrywania video tym fonem ?? jaka długość jaka jakość ?? bede wdzieczny :D

  • 0

    54. ~bigmops  2006-09-07 18:06:20  host: s13.hut.kolornet.pl

    łukas ....kup bluetootha smiga pieknie telefonik ,a teraz w kazdym komisie kupisz na usb 1.2 ja dałem 35zł razem z płytka
    aha jezeli uzywasz xp sp1 problem maja wszyscy przy xp sp2 system pisze glupoty i jest problem z intalacja blueSoleil do komunikacji

  • 0

    55. ~~~kaka~~  2006-09-08 11:11:37  host: aayh169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Jestem posiadaczem tego telefonu. Jestem z niego bardzo zadowolony. Ogółem jestem fanem Sagemów. Ten zrobił na mnie duże wrażenie. Firma Sagem postarła sie przy tym telefonie. Jeśli ktoś chce zakupić telefon za całkiem nieduża cene a mieć bardzo dobrą jakość polecam ten telefon. Jeśli ktoś by chciał porozmawiać ze mna o tym telefonie. Piszcie na e-mail kamoz_ws@tlen.pl . Chętnie odpowiem na wasze pytania . !!

  • 0

    56. ~mariusz  2006-09-08 11:34:33  host: ip-84-201-219-3.it-net.pl

    Hej, mam ten aparat od miesiąca, nie będę ukrywał, że przy zakupie sugerowałem się waszymi opiniami. Powiem szczerze, opinie tutaj są naprawdę bardzo pomocne, tak więc dzięki. Co do aparatu, to narazie działa bez zarzutu, fajne zdjęcia, czytelne i łatwe menu, budzik z możliwościami dalszej drzemki, b. dobry system głosnomówiący. Za tę cenę to bardzo rozsądny wybór. Mam tylko nadzieję, że klawisze nie będą się ścierać. Tak więc gorąco polecam.

  • 0

    57. ~Mariusz  2006-09-08 14:56:26  host: ip-84-201-219-3.it-net.pl

    do Vince: aparat ten odczytuje karty mini-sd, ale w komplecie dostarczony jest adapter do kart micro-sd, tak więc nie ma żadnego problemu. Pamięć można rozbudować do 1GB. Pozdrawiam.

  • 0

    58. ~  2006-09-09 09:50:55  host: egz50.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten aparat ma modem?

  • 0

    59.  2006-09-09 12:30:15

    tak ma modem w techonoligi EDEG

  • 0

    60. ~tyśka  2006-09-09 17:44:32  host: bbx52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy ktoś wie może ile kosztuje kabel USB to tej komórki?? A tak pozatym mam telefon robi ładne zdjęcia i jest dosyć fajny:)

  • 0

    61. ~  2006-09-11 10:18:52  host: fw2-lune.zetokatowice.pl

    gdzie znajdę jakieś oprogramowanie dla tego telefonu - drivery modemu i takie tam? próbowałem podłączać się do internetu poprzez Bluetooth ale chyba trzeba jakieś drivery zainstalować?

  • 0

    62. ~ktosik:d  2006-09-11 20:32:25  host: user22.51.udn.pl

    mam pytanko da sie przewijac filmy lub mp3?? odpiszcie szybko blagam!!

  • 0

    63. ~leszek  2006-09-11 21:36:02  host: alh114.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, uważam że Sagem my700x to jeden z najlepszych modeli telefonów na rynku a wiem co mówie bo jestem sprzedawcą nowych telefonów komórkowych w jednej z sieci i każdy telefon wnikliwie "trzymam w łapach". Rewelacyjny aparat, wyświetlacz, odtwarzacz a przede wszystkim cena, która jest świetna (750 zł). Przeciwników marki rozczaruję - Sagem to nie jest już taka sobie marka. Te telefony są coraz lepsze. jakość wykonania dorównuje najlepszym. A przede wszystkim są niezawodne. Nokię -choć cenię wysyłam na serwis często. Sagema tylko 2 razy na dziesiątki sprzedanych sztuk. polecam

  • 0

    64. ~Łukasz  2006-09-11 22:19:20  host: 213.199.202.244

    cześć.Ktosik:d zajrzyj na strone www.mobile.inspiracja.com tam też są opinię a wnich znajdziesz to o co pytasz.z tego co wiem to można.

  • 0

    65. ~Łukasz  2006-09-12 15:33:30  host: 213.199.202.244

    właśnie go dostałem.prezentuje się nie źle.zdięcja super podobnie jak i ekranik,odtwarzacz mp3 jak dla mnie rewelacyjny (szczególnie w słuchawkach).jak dla mnie mało czytelna instrukcja ale może to i lepjej,więcej raodości podczas poznawania telefonu.menu łatwe do opanowania.zobaczymy jak bedzie w dalszym czasie uzytkowania.a do posiadaczy tego telefonu mam pytanie:jak zmieni prawy klawisz skrótu i czy da się zlikwidować ten wąski pasek menu po lewej stronie ekraniku?

  • 0

    66. ~Seba  2006-09-12 16:48:50  host: cgq228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanie co do blokady simlock narazie spotkałem ten telefon z Orange i Plusa a może ktoś wie czy jest z Ery lub wogóle bez sima?? a jesli jest już plus albo orange to można zdjąć z niego sima bo z teco co wiem to w myx6-2 są z tym problemy... Za odpowiedzi z góry dziękuję :)

  • 0

    67. ~Seba  2006-09-12 16:52:06  host: cgq228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanie co do blokady simlock narazie spotkałem ten telefon z Orange i Plusa a może ktoś wie czy jest z Ery lub wogóle bez sima?? a jesli jest już plus albo orange to można zdjąć z niego sima bo z teco co wiem to w myx6-2 są z tym problemy... Za odpowiedzi z góry dziękuję :)

  • 0

    68. ~  2006-09-14 10:32:50  host: ua234.internetdsl.tpnet.pl

    telefon obsługuje karty MINI SD

  • 0

    69.  2006-09-14 16:39:44

    A ktos wie czy ten tel. ma gdzies dziurke na podpiecie smyczy do telefonu ? :))

  • 0

    70.  2006-09-15 18:44:21

    Cześć,pojawi sie ten telefon w innej sieci niż Orange?? generalnie chodzi mi o simlock czy da sie go zdjąć bezproblemu czy są jakieś problemy tak jak w myx6-2??
    Za odp. z góry dzięki Pozdro

  • 0

    71. ~miehal  2006-09-17 00:44:50  host: efd73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @VooCash ma, po lewej stronie wejścia na ładowarke.

  • 0

    72. ~sync  2006-09-17 15:21:18  host: bcw15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, konczy mi sie umowa w orange i mam pytanie do uzytkownikow tego telefonu: jak dlugo wytrzymuje bateria przy sluchaniu mp3 i czy ma sie to jakos do SE W300i nad ktorym rowniez sie zastanawiam? Po przeczytaniu opinii zaczalem myslec rowniez nad tym sagemem.. Prosze o odpowiedz i wypowiedzenie sie co warto wziasc SE W300i czy tez Sagema? [nie mialem nigdy kontaktu z ta marka..]. Zalezy mi na wymiennych kartach pamieci, odtwarzaczu mp3 i latwoscia komunikacji z komputerem.
    Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam :)

  • 0

    73. ~****  2006-09-18 19:08:45  host: 213.199.202.244

    sync.więc tak:orange w w300i daja kabel potrzebny do komunikacji z kompem i karte 256.sagemie brak jest kabla i daja karte 128.ja osobiście kupiłem bluetootha i wszystko przez to wrzucam.piszesz ze zalezy ci na wymiennych kartach:karta do w300i 1G kosztuje okolo 400zł a do sagema 1G 70zł.co do bateri to lepsza powinien miec w300i ale ja nie narzekam na baterie w moim sagemie.co do odtwarzacza mp3(jakość dźwieku) nie widze różnicy miedzy w300i a sagemem,porównywałem bo ma w domu oba modele.różnice są na korzyść sagema w przypadku ekraniku:ten sam wymiar jesli chodzi o centymetry ale sagem ma znacznie wiecej pikseli(ekranik wyrazisty,super).aparat bez prównania lepszy w sagemie tu w300i może się schować.moge przesłać fotki robione sagemem i sam zobaczysz

  • 0

    74. ~Asia_K  2006-09-19 13:32:48  host: abqh75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w Orange dorzucają kartę do telefonu?? fajnie by było ;)

  • 0

    75. ~Szamanoski  2006-09-20 19:47:52  host: azq38.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie to sie wogóle nie równa z se w810i mam w810i i wiem co mówie. se ma aparat 2mpx , flesh'a i autofocusa ! automatyczne ustawianie kontrastu jasnosci zaleznie od warunkow ( oswietlenie dzienne itp ) jest maly poreczny ma zajebiste słuchawki ceramiczne ( najlepsze jakie mozne sobie zarzyczyc ( oczywiscie sa lepsze te normalne duze takie jak do wieży hi-fi). Se ma rozszerzenie pamieci do 2gb, ale teraz firma scan disk pracuje nad stworzeniem karty 4gb pod to złacze. Co wy wogóle gadacie co to za wybor qsagem my700x a w810i . To tak jak porownanie Bentley'a a Forda. Inne ale prawqie takie samo. Prawie robi dużą róznice. Apropo do SYNCA nie bierz agema tylko se w300i moja dziewczyna go ma i jest zajebisty ale nie tak jak w810i ale lepszy niz sagem.

  • 0

    76. ~  2006-09-21 07:13:17  host: bcb119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziekuje za odpowiedzi ;) Juz zamowilem w300i. Mimo, ze Sagem wydaje sie byc lepszym wyborem to mnie jednak dalej nie przekonuje ta marka.
    Asia_K - tak, dorzucaja 256 mb [jest ona w stadardzie].
    pees
    moze mi ktos powiedziec jakie funkcje blokuje Orange menu w w300i?
    pozdrawiam

  • 0

    77. ~  2006-09-21 10:40:04  host: 213.199.202.244

    szamanowski jak nie mialeś w ręce sagema to nie pisz pierdół.i nie mów mi że wolisz se w300i bo to kicha dla mnie.w300i niby robiony pod kątem muzyki a w odtwarzaczu nie widać różnicy miedzy sagemem a w300i.a z ekranikiem i aparatem to w300i może się schować.gadaj zdrów.i pozdrowienia dla takich ludzi którzy płacą za marke a nie za jakość.

  • 0

    78. ~  2006-09-21 11:19:42  host: bcb119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    roznica miedzy sagemem, a se to 100 zl w moim przypadku, wiec nie jest to majatek. nigdy, ale to nigdy nie mialem z sagemem do czynienia, nawet nie mialem go w rekach i dlatego tez mam zaufanie do SE. A jesli chodzi o jakosc zdjec to nie interesuje mnie to - telefon komorkowy to nie cyfrak, ot co.

  • 0

    79. ~  2006-09-21 12:50:27  host: 213.199.202.244

    więc skoro nie mialeś w rękach sagema to jakie masz prawo radzić komuś żeby wziął se w300i.ja mam te dwa modele w domu więc ma porównanie.i nie pisz że jest coś lepsze skoro nie znasz tego drugiego.

  • 0

    80. ~  2006-09-21 13:36:24  host: bcb119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Dziekuje za odpowiedzi ;) Juz zamowilem w300i. Mimo, ze Sagem wydaje sie byc lepszym wyborem to mnie jednak dalej nie przekonuje ta marka. Asia_K - tak, dorzucaja 256 mb [jest ona w stadardzie]. pees moze mi ktos powiedziec jakie funkcje blokuje Orange menu w w300i? pozdrawiam"

    "roznica miedzy sagemem, a se to 100 zl w moim przypadku, wiec nie jest to majatek. nigdy, ale to nigdy nie mialem z sagemem do czynienia, nawet nie mialem go w rekach i dlatego tez mam zaufanie do SE. A jesli chodzi o jakosc zdjec to nie interesuje mnie to - telefon komorkowy to nie cyfrak, ot co."

    Powiedz mi drogi kolego, gdzie w swoich wypowiedziach radzilem komus W300i? Przyszedlem tu z problemem dot. wyboru miedzy Sagemem, a SE i moze dobrze, moze nie wybralem SE. Spojrz czasem na adres...
    bcw15.neoplus.adsl.tpnet.pl
    bcb119.neoplus.adsl.tpnet.pl
    ..to sa moje wypowiedzi i nie ma w nich slowa i poradzie na temat wyboru telefonu..!

  • 0

    81. ~  2006-09-21 13:37:07  host: 213.199.202.243

    a i jeszcze jedna szamanoski opisujac swojego wspanialego w810i(nie twierdze że tak nie jest,nie mialem go nigdy w rękach) zachwycasz się aparatem 2mpx ale jak ja porównuje apraty w sagemie i se w300i to stwierdzasz że to nie cyfrówka.zastanów się co piszesz bo podążająć za twoim myśleniem dojdziemy do wniosku że po co lepsze telefony skoro mamy cyfrówki,odtwarzacze mp3,mp4 itd.i nie wydawaj opini na temat telefonu o którym nie masz pojęcia i nigdy nie miałeś go wrękach.pozdrowionka.

  • 0

    82. ~  2006-09-21 19:22:51  host: 213.199.202.244

    w takim razie przyjmij moje przeprosiny kolego.

  • 0

    83. ~  2006-09-21 19:44:29  host: bcy211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zwroc uwage na adresy! Damn, Szamanoski nigdzie nie pisal o cyfrowce itp, bo to ja pisalem.. Nie wiem czemu nie sa wpisywane nicki oO imo eot.

  • 0

    84. ~piotr15  2006-09-22 14:09:29  host: aix101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny tel tylko szkoda ze nie mam kamerki:D:D:D

  • 0

    85. ~  2006-09-23 15:53:22  host: ael102.internetdsl.tpnet.pl

    lol jak to nie ma kamerki ....

  • 0

    86. ~  2006-09-24 08:45:29  host: 213.199.202.244

    sagem my700x ma kamere.długość nagrywania filmu nie jest ograniczona czasowo,można nagrywać aż do wyczerpania pamięci.

  • 0

    87. ~  2006-09-24 19:25:59  host: ael102.internetdsl.tpnet.pl

    Najprawdopodobniej przejde z e398 na my700x ... mam nadzieje ze nie bede załowac :D

  • 0

    88. ~Jacob  2006-09-26 01:46:21  host: orunia.nsm.pl

    tez sie wachalem miedzy w3001 a my700x i wybralem sagema, jakos nie bardzo lubie telefony z klapka, zreszta sagem ogolnie jak dla mnie lepiej wypada, w orangu dodaja do niego karte 128 mb wiec na poczatek powinno byc calkiem fajnie

  • 0

    89. ~chudy  2006-09-26 23:12:16  host: aub75.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest bomba, a ta polifonia cud miód polecam polecam i jeszcze raz polecam

  • 0

    90. ~cinek  2006-09-30 00:01:05  host: bvf121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    my700x to moj trzeci sagem, wcześniej miałem myx6-2 i wiem ze jest świetny pomimo dośc wolnego softu. my700x ma szybki soft i wyeliminowane niedociagnietia tego wspomnianego. Ma Sagem posiada wiele bajerów i jest niezawodny, z SE skonczyłem po T310i... złom kompletny task jak wiekszość

  • 0

    91. ~Jacob  2006-09-30 01:58:42  host: orunia.nsm.pl

    mp3 jest super jakosci jest dyktafon i glosnomowiacy, aparat ma rozdzielczosc interpolowana do 2mpix, wideo mozna nagrywac dopoki nie skonczy sie pamiec, mozna zapisac mnostwo stacji radiowych, ogolnie taki multimedialny telefonik, jak narazie super

  • 0

    92. ~yano  2006-10-01 19:47:51  host: bhz228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Jacob: Domyślam się, że to telefon w Orange, a zatem ma Orange Menu. Mam kilka pytań: w jakiej rozdzielczości nagrywa video, czy nagrywa video z dźwiękiem, czy na pewno ma dyktafon, bo z opisów można się domyślać, że nie ma, z kartami o jakiej największej pojemności współpracuje, jak długo "trzyma" bateria? Jeżeli to możliwe, proszę o szybką odpowiedź!!! pzdr4all

  • 0

    93. ~marcin  2006-10-02 17:51:50  host: euk11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sagema my700x i czasami po wlaczeni swieca sie klawisze a ekran nie chce sie wlaczyc;-))))

  • 0

    94. ~Jacob  2006-10-03 00:02:41  host: orunia.nsm.pl

    tak z orange menu, dosc proste w obsludze, a rozdzielczosci nagrywania wideo nawet nie sprawdzalem, raczej nie bede go uzywac jako kamerki wiec nie jest mi to bardzo potrzebne, a dyktafon taki bodajze do 30 sekund, co do kart wiem ze 1gb napewno lapie, a bateri jeszcze nie wyczulem bo jak narazie sporo bawie sie telefonem

  • 0

    95. ~Łukasz  2006-10-03 21:45:47  host: 213.199.202.244

    u mnie bateria trzyma 4 dni normalnego użytkowania,dużo dzwonie.jak dla mnie jest dobra.co do karty to 2gb napewno.

  • 0

    96. ~****  2006-10-04 16:30:21  host: 213.199.202.244

    Cześć.pytanie może wydać się wam dziwne.przypisałem pewien dzwonek do wiadomości sms i gdy przyjdzie sms dzwonek ten jest odtwarzany trzy razy(na moim sagemie)a ten sam dzwonek na innym telefonie tylko raz.dlaczego tak jest?czy można jakoś ustawić by w u mnie w sagemie ta melodyjka była odtwarzana tylko raz?dzieki za odpowiedz :-D

  • 0

    97.  2006-10-07 18:10:49

    jest tak dlatego ze sagem odtwarza 15 sekund dzwonke sms jezeli bedziesz mial dzwonek 5 sekundowy to sagem odtworzy do 3 razy

  • 0

    98. ~czesiu  2006-10-08 10:19:56  host: chello087207048170.chello.pl

    Mam wielka prosbe, czy moglby ktos napisac mi jak sie formatuje baterie w tym telefonie poniewaz mam go juz 2 dzien i nie wiem co robic. Z gory dziekuje za odpowiedz ! pozdrawiam

  • 0

    99. ~karzel555  2006-10-09 15:54:48  host: chello084010225019.chello.pl

    fajny telefonik, ja mialem go pare dni (na test) i calkiem mi sie spodobal, w orange mozna go sobie wziac bez kwiatow na tylnej obudowie, jest tani, ale to sagem, wiec wzialem nokie 6280 (sprawdzcie, jest o niebo lepsza) i jak na razie nie zaluje...

  • 0

    100. ~Jacu  2006-10-09 16:49:36  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    Mam pytanko. Jaką największą karte mozna wsadzic do Sagem MY700X ??.

  • 0

    101. ~****  2006-10-10 13:36:20  host: 213.199.202.244

    co do karty to 2gb na pewno.sprawdzane.

  • 0

    102. ~PAPADANCE  2006-10-10 18:49:20  host: eue181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    OOOOOOOOO !!! NOWOŚĆ !!! TEGO JESZCZE NIE BYŁO !!! DZWIĘK -3D- !!! ALE ZNOWU WERSJA BEZ IRDY !!! EEECH :/

  • 0

    103. ~barszcz  2006-10-11 07:26:50  host: dfr129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanie a mianowicie jak wychodzą zdjęcia z tego telefonu np. przy słabym oświetleniu lub podczas ruchu...nie zamazują się?

  • 0

    104. ~zorro  2006-10-11 22:16:31  host: aans151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo dużym minusem jest brak kabla USB w zestawie ;/ no i okropnie ciężko go dokupić bo nie sprowadzają, a tak to telefonik supcio :) narazie działa bez zarzutu i byle tak dalej :)

  • 0

    105. ~Zielonu  2006-10-13 19:29:29  host: host-ip180-184.crowley.pl

    Lepiej ten czy Benq c81?

  • 0

    106. ~  2006-10-14 21:08:31  host: 213.199.252.61

    lepiej ten a nie c81

  • 0

    107. ~  2006-10-14 22:37:26  host: as74.internetdsl.tpnet.pl

    Benq c81 wiesza się i o wiele wolniej chodzi niż sagem, jest dużo zwrotów w salonach do reklamacji

  • 0

    108. ~  2006-10-15 16:38:42  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    Powiedzcię mi który telefon ma wziąć Sagem MY700X czy Sony Ericsson K510i??? Doradzcię proszę! Z góry dziękuję :)

  • 0

    109. ~toncio  2006-10-15 23:05:52  host: bew209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jk dla mnie może być tylko jak go można wziąć? na abonament jak tak to przy jakim rachunku czy na mix go sie bieże?????/

  • 0

    110. ~Pele  2006-10-17 14:19:06  host: abxm18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest conajmniej zajefajny polifonia jest normalna a nawet srednia ale nadrabia na mp3 jak narazie po miesiacu uzytkowania jego wada jest taka ze ma za maly wyswietlacz do ogladania telewizji i filmow po godzinie troche oczy bola i jak nagrywam filmiki to sa zacinki nie wiem czym wywolane WIE KTOS MOZE CZY JAK WLOZE MU KARTE PAMIECI 1G CZY WSZYSTKO BEDZIE CHODZILO POPRAWNIE

  • 0

    111. ~  2006-10-17 18:39:59  host: 88-199-62-203.tktelekom.pl

    jak długo wam trzyma bateria w sagemie 700x?kupilem miesiac temu i trzyma mi max 3 dni!!

  • 0

    112. ~Czesiek  2006-10-21 08:36:05  host: 114.215.219.81.static.kielce.msk.pl

    Czy ktoś może mi podać jaie pola są w książce telefonicznej (czy imie i nazwisko są osobno?!). No i jak działa synchronizacja z Outlookiem?

  • 0

    113. ~****  2006-10-21 14:45:24  host: 213.199.202.246

    nazwisko,imie,numer1,e-mail1,e-mail-2,url,numer 2,numer3,firma,adres,urodziny,komentarz,dzwiek dzwonka,zdiecje.takie sa pola w książce telefonicznej

  • 0

    114. ~zielony  2006-10-24 18:47:51  host: host-ip180-184.crowley.pl

    Hej, czy może ktoś napisać mi jakie opcje w tym telefoniku blokuje Orange Menu :>? Z góry dzięki, pozdro.

  • 0

    115. ~bob29  2006-10-24 18:55:47  host: xdsl-11360.wroclaw.dialog.net.pl

    mam problem z przesłaniem zdjęć z myX6-2 na my700X .Ten drugi niema podczerwieni help!

  • 0

    116. ~zielony  2006-10-24 19:01:42  host: host-ip180-184.crowley.pl

    Hej, czy może ktoś napisać mi jakie opcje w tym telefoniku blokuje Orange Menu :>? Z góry dzięki, pozdro.

  • 0

    117. ~bob29  2006-10-24 19:02:34  host: xdsl-11360.wroclaw.dialog.net.pl

    mam problem z przesłaniem zdjęć z myX6-2 na my700X .Ten drugi niema podczerwieni help!

  • 0

    118. ~kowal  2006-10-30 20:20:53  host: awr194.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jesli sagem700 nie ma IrDy to po jakiego ..ja zakladają bluetotch.I czy mozna przeslac przez bluetotch np.zdjecia,obrazy???Prosze sie nie smiac z tego bo i tak nie kumam te telefony

  • 0

    119. ~***  2006-10-31 17:28:42  host: btp207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon po prostu rewelka!! ale czy mozna wymieniac obudowy???? pliz odpiszcie na to pytanie.

  • 0

    120. ~zzibi2  2006-11-03 20:51:58  host: host-81-190-222-148.wroclaw.mm.pl

    ~kowal Bluetouth to lepsza technologia niż irda. Można przez nią przesyłać to samo co przez IRDA, tylko odbywa sięto drogą radiową (zasięg do ok 10m). Jeśli drugi telefon posiada bluetouth to śmiało można przesyłać (poza pwenie grami java - które są zablokowane ze względu na prawa autorskie), nie wiem jak inne rzeczy.. jeśli dokupisz sobie bluetoutha do komputera to będziesz módł do/z telefonu wysyłać rzeczy na komórke..

  • 0

    121. ~Tomasz85  2006-11-04 20:10:22  host: host-ip50-58.crowley.pl

    na a ja mam problem. co jakiś czas wibracje przestają działać. ktoś dzwoni a tu nic i nawet w opcjach testowych (długo przytrzymana gwiazdka w menu) nie działa. musze wyłączyć telefon i dopiero jest ok. i to już mi tel wymienili na nowy i jest to samo. to strasznie wciążliwe bo nie korzystam z dzwonków, tylko z wibracji i czasami okazuje się że mam 28 połączeń nie odebranych. ktoś ma pomysł o co chodzi albo czy jest jakaś strona poświęcona temu telefonowi?

  • 0

    122. ~marsal80  2006-11-06 16:23:17  host: staticline12590.toya.net.pl

    Też tak mam z tą wibracją. Wygląda na to, że ten typ tak ma

  • 0

    124. ~Medyceusz  2006-11-09 14:09:35  host: 195.116.23.151

    Telefon jest OK. Ma oczywiście nieco wad, ale gdyby je sagem poprawił, to móglby stać się wiodącą marką sprzedawaną na polskim rynku.

  • 0

    125. ~mariusz  2006-11-09 16:53:29  host: umcs.vl716.renfri.lubman.net.pl

    Telefon jest spoko, naprawdę jestem z niego bardzo zadowolony, ale... No właśnie ma jedną wadę, chodzi o obiektyw do robienia zdjęć, niestety nie jest zabezpieczony wgłębieniem a przez to się rysuje. I to jest problem.

  • 0

    126. ~kaska  2006-11-10 20:59:45  host: etna.magma-net.pl

    mnie się telefonik podoba tylko szkoda, że nie dołączyli usb.

  • 0

    127. ~lonczek  2006-11-11 15:27:25  host: chello087206172093.chello.pl

    hej mam pytanko - czy ten sagem nagrywa video z dzwiekiem? z gory thx za odp.

  • 0

    128. ~mariusz  2006-11-17 13:04:44  host: umcs.vl716.renfri.lubman.net.pl

    Tak nagrywa z dźwiękiem, może to służyć jako dyktafon.

  • 0

    129. ~Kamil 89  2006-11-19 11:46:30  host: acfp198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do bob 29 - możesz przesyłać przez bluetooth zdjęcia. Idra to przeżytek.

  • 0

    130. ~MAtt  2006-11-21 12:18:54  host: bdn97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak nagrywa wideo z dzwiękiem

  • 0

    131. ~erin  2006-11-21 13:39:26  host: xdsl-10890.zgora.dialog.net.pl

    szybko psuja sie sluchawki... a ich jak rownierz ładowarki nigdzie nie dostaniecie :|

  • 0

    132. ~reque  2006-11-22 13:09:45  host: dis.qumak.pl

    Z tego co widzę w instrukcji to można przypisać funkcję tylko do dwóch klawiszy. Czy to znaczy że Sagem jeszcze nie doszedł do przypisywania funkcji dla prawie każdego klawisza? Pozdr. wszystkich

  • 0

    133. ~Darek  2006-11-23 22:06:43  host: host-81-190-174-86.lomza.mm.pl

    A czy w zestawie z kartą minisd jest adapter do czytników kart pamięci?

  • 0

    134. ~zenson  2006-11-25 13:07:17  host: sggw137-004.sggw.waw.pl

    mógłby ktoś podać mi wymiary wyświetlacza w mm, i w miarę porównać ten telefon z myx6-2, z góry dziękuję

  • 0

    135. ~Murzyn  2006-11-25 17:47:14  host: aawh162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Plusiki: na pewno aparat cyfrowy, ktory robi naprawde bardzo ladne zdjecia i takze takiej samej dobrej jakosci kreci filmiki, chociaz dla mnie to bez znaczenia, bo z nowego telefonu bardziej chcialem zrobic sobie odtwarzacz mp3, anizeli aparat. Jednak ze wzgledu na brak stabilizatora obrazu, kiedy przy robieniu zdjecia ruszymy chociazby lekko reka - staje sie ono po prostu rozmazane i malo na nim cos widac. Drugi plusik to wlasnie odtwarzacz mp3 - na sluchawkach jak i bez gra glosno, wyraznie i bardzo ladnie, a wbudowany equalizer i rozne funkce typu 3D, czy poglos.. - co tu duzo pisac, dla mnie BOMBA. Mozemy sobie tworzyc listy odtwarzania czy katalogi, gdzie bedziemy segregowali nasza muzyke. Radio tez w porzadku, szkoda ze bez RDS`u, ale to chyba malo istotne. Sluchawki dolaczone do zestawu graja bardzo dobrze. Kolejny plusik za dolaczenie do zestawu z komorka karty 128 MB plus adapter (2 GB na allegro juz od 130zl - chyba najtansze karty w ogole), chociaz fonik nie ma ani irdy ani mozliwosci podlaczenia USB, totez musialem dokupic czytnik kart pamieci mini SD - 23 zl. Sa tansze ale ten jest porzadny i na gwarancji. Na karcie oprocz muzyki mozemy umieszczac takze rozne gry - na eMulu w takim jednym 16 megowym spakowanym pliczku jest 40 najnowszych gierek na Sagema 6-2, ktore takze swietnie wchodza na owego 700x (Townsmen 2 i 3, Age Of Empires II, Spliner Cell i 37 innych). Podsumowujac telefonik OK, przy przedluzeniu umowy z Orange na 30 miesiecy dostalem go za 30zl (bo na drozsze zreszta mnie nie stac) i nie zaluje, chociaz mam go dopiero od 3 dni, tak wiec co ma sie zdarzyc zlego (odpukac).. w razie czego napisze. Poki co nie mam zadnych problemow - fonik nie wiesza sie, nie wariuje a bateria? Dopiero ja formatuje, bawie sie duzo i podobnie duzo rozmawiam (darmowe numery) i trzyma sie od piatku rana, wiec chyba dobrze (swoja poprzednia Nokie ladowalem raz na dzien lub 2 dni i tez mi to nie przeszkadzalo). Nareszcie jakis fajny telefonik dla ubozszej warstwy spo

  • 0

    136. ~ey-jey  2006-11-26 21:00:34  host: egp222.internetdsl.tpnet.pl

    jak narazie nie mam tego tel ale bardzo mi on podoba, ma pare a nawet parenascie fajnych funkcji kture sie przydają.Wypowiedz xbarta byla chyba wnioskowana tylko i wyloncznie na wygladzie bo jak ktos poeuwnuje zajefajny tel do noki to znaczy ze ma nierówno pod sufitem...... A co do kwiatków to mysle ze one do tego tela pasuja ............

  • 0

    137. ~  2006-11-28 16:41:36  host: cyb138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od 2 miesięcy i jestem nim zachwycony :) + wspaniały odtwarzacz MP3 + b.dobry, czytelny wyświetlacz + niezły aparat + zaje***cie szybka JAVA + ładny wygląd + dobra bateria + cena Jak na ten przedział cenowy jest to chyba najlepsza propozycja na rynku :)

  • 0

    138. ~Espanito  2006-11-30 11:18:07  host: asr35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurcze tak sobie czytam te wasze opinie i tak sobie myśle bo umowa mi sie kończy z Orange a sagem my700x jest bardzo dobrą propozycją i jak to się mówi jakość w dobrej cenie hmmmmm.......

  • 0

    139. ~fred  2006-12-06 19:54:38  host: abqo140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm mozecie mi powiedziec cos wiecej... bo chce sobie wziasc tel (miejsza o to) tylko nie wiem czy ten czy SE W300i Do firmy Sagem jakos nie zywie sympatia natomiast SE jest u mnie sprawdzony i to na + jest moze w nim TRYB GLOSNO MOWIACY??

  • 0

    140.  2006-12-08 13:34:48

    jest tryb głośnomówiący!

  • 0

    141.  2006-12-08 13:50:45

    swanno: dzięki, już poprawione! :)

  • 0

    142. ~  2006-12-12 17:06:10  host: gw194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: wie ktoś gdzie mozna kupić obudowe do tego telefonu, bo dostałem go w prezencie z białą obudową z różowymi kwiatami!

  • 0

    143. ~BUUUUUUU  2006-12-15 21:42:53  host: bqj217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WYPAS!!!!!!!!!!!!! Piszcie tylko jak mozna polaczyc ten wyjebany telefon do kompa bez kupowania czegokolwiek???????

  • 0

    144. ~doman  2006-12-15 21:46:27  host: 213-238-66-221.adsl.inetia.pl

    Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś soft do tego telefonu? Chodzi mi o przesyłanie filmów, mp3, zdjęć w obie strony przez Bluetooth. Nie dostałem żanego oprogramowania razem z telefonem, stąd moje pytanie. :)

  • 0

    145. ~doman  2006-12-15 21:54:31  host: 213-238-66-221.adsl.inetia.pl

    Jeszcze jedna sprawa... chodzi o dyktafon - czy da się jakoś zwiększyć czas nagrywania? Domyślnie jest 30 sekund a przy 128MB do dyspozycji to troszke ubogo.

  • 0

    146. ~doman  2006-12-15 23:00:00  host: 213-238-66-221.adsl.inetia.pl

    BUUUUUUU: jak do kazdego innego telefonu, tak i do sagema trzeba kupic jakis bajer zeby go podlaczyc do kompa. Proponuje Adapter Bluetooth (ok 18zł na allegro).

  • 0

    147. ~Tomek  2006-12-17 11:10:26  host: cmu112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema mam pytanko nie wiecie ile moze kosztowac ten tel w orange. jezeli mialem umowe na 2 lata, przedluzylem ją na rok(bez telefonu)i znowu chce przedłużyć na 2 i kupić sagema?? dodam ze place 25 zł miesiecznie. z góry dzięki

  • 0

    148. ~kolka  2006-12-17 16:09:16  host: 217.98.102.25

    175 zlotych czy cos takiego ale przy zwiekszeniu abonamentu na 50 zlotych.

  • 0

    149. ~gogo  2006-12-19 15:12:59  host: actl240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ja mam ten telefon od wrzesnia i jestem bardzo zadowolona zamiast kabla mam bloothota która działa bez zażutów mam 12 lat więc jest bardzo przydatny do szpanowania a przede wszystkim ma bardzo dobre basy i można dokupić karte pamięci ja np. nie mam mp3 tylko właśnie ten fonik i używam go jako mp3

  • 0

    150. ~Lukasz Gniezno  2006-12-19 23:19:49  host: dgj55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich! telefonik jak dla mnie jest idealny! ma wszystko czego moznam oczekiwac za ta cene. Tak sie nim nakrecilem, ze jutro ide do salonu :) jest tylko maly problem w zwiazku z czym mam pytanie: w orange niestety proponuja tel w obudowie glatkiej bez wzorkow. Wydaje mi sie jednak, iz kwiatki dodaja mu wiele uroku... Czy ktos sie orientuje gdzie mozna ewentualnie kupic taka obudowe>??? Pozdrawiam wszystkich i bede wdzieczny za jakiekolwiek wskazowki!

  • 0

    151. ~Rach  2006-12-20 18:56:45  host: abfo254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moglby mi ktos powiedziec czy w tym telefonie można przewijac mp3?

  • 0

    152. ~PartyBoy  2006-12-21 15:52:08  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    W tym telefoniku mozna przwijac mp3 wystarczy wejsc w odtwarzacz i przytrzymac ktoras z bocznych sztrzalek. Mam pytanie moze macie jakiegos idealnego softa bo orange musial w to wsadzic swoje palce .... mianowicie niedzialaja motywy przez zjechany soft orange ehh...

  • 0

    153. ~MARIO  2006-12-22 16:31:23  host: cyb138.internetdsl.tpnet.pl

    Rach: w my700X mozna przewijac mp3

  • 0

    154. ~doman  2006-12-24 00:19:38  host: 213-238-78-114.adsl.inetia.pl

    jesli posiadacie ten telefon ale nie kupiliscie jeszcze adaptera bluetooth, to odradzam, duzo lepszym rozwiazaniem jest czytnik kart SD (cena podobna a transfer o niebo szybszy)

  • 0

    155. ~dawid7272  2006-12-26 18:50:28  host: aawh183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam sie z toba ~doman masz racje. Przez bluetooth dlugo wysylaja sie wieksze pliki a czytnik kart daje wieksze mozliwosci i mozna go uzywac zarowno do telefonu jak i jako pendrive. Mam pytanie. Jak przesłac gry na ten telefon. Mam standardowe oprogramowanie wgrane w Orange.

  • 0

    156. ~  2006-12-29 18:30:22  host: host-62-141-244-46.tomaszow.mm.pl

    dzisiaj bylam w salonie orange i z tego co wiem przy kwocie 25zl abonamentu sagem kosztuje kolo 250zl(oczywiscie trzeba doplacic...facet w salonie tez mowil ze ten telefon ogolnie ma bardziej rozszerzone opcje niz np.w Nokii 6103...wiem ze firma sagem moze byc jakas..szajowa?ale ten model przez ludzi jest bardzo chwalony!polecam

  • 0

    157. ~sagem my700x  2006-12-31 12:50:06  host: cog141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka nie moge przesylac przez bluetooth z kompem, powie mi ktos jak to zrobic? włączone wszystko jest ale nie moge znaleźć połączenia, komp tez nie znajduje, a bluetooth jest włączony, oprogramowanie bluesoleil

  • 0

    158. ~sagem my700x  2006-12-31 12:54:54  host: cog141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka nie moge przesylac przez bluetooth z kompem, powie mi ktos jak to zrobic? włączone wszystko jest ale nie moge znaleźć połączenia, komp tez nie znajduje, a bluetooth jest włączony, oprogramowanie bluesoleil

  • 0

    159. ~nick  2007-01-01 13:57:27  host: cqs155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z podłączeniem z bluetoothem w kompie, oprogramowanie bluesoleil, udało się komuś?

  • 0

    160. ~jack  2007-01-02 00:30:52  host: cgc116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon od kilku tyg. jest super jakos tak po paru dniach sie zawisil ale to kwestia wyjecia barei i juz dziala wszystko ok .Polecam ten fon bo jest wrt ceny mialem dotej pory siemensa C65 i uwazam za totalny szajs .

  • 0

    161. ~  2007-01-04 13:37:58  host: gw-81-210-104-24.smstv.pl

    czytałem że ten telefon ma lepszy aparat od myx6-2 i czy widać różnice ??

  • 0

    162. ~Dekstran  2007-01-07 18:56:55  host: ip-213-17-179-178.netia.com.pl

    Ludzie doradźcie mi co mam robic ??? Otóż popsuły mi sie słuchawki i nie wiem gdzie je moge kupić, czy istnieje coś takiego jak przejsciówka mini jack do tego telefonu ??? Nie chce kupowac słuchawek działających przez blutooth. Chciałem sobie zrobic z tej komórki odtwarzacz mp3 a tu lipa bo sluchawek nie moge kupic...ehhhh A moze orange zamieni mi sluchawki gdyz telefon jest na gwarancji ??

  • 0

    163. ~jacek  2007-01-08 15:41:10  host: h-87-199-21-248.dolsat.pl

    do tomek jestem w tej samej sytuacji co ty a ten sagem kosztuje 370 zl jesli przedluzysz na 30 miesiecy a na 24 to jakies 500zl

  • 0

    164. ~rafcio  2007-01-09 14:37:06  host: acwm169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie mam kupic telefonik i zastanawiam się nad nim.wicie może robi jakieś dobre wyrazne zdjęcia??i bateria ile trzyma przeciętnie??prosił bym o pomoc w zakupie hehe:D:D

  • 0

    165. ~Jacob  2007-01-09 21:17:33  host: orunia.nsm.pl

    niestety ale sluchawki szybko padaja, znam kilka osob ktore dziela ten sam los, kabel przerywa, a tak po za tym telefon jest naprawde super, mam go juz jakies 3 miesiace i nie moge na nic narzekac, spadl mi kilka razy z biurka z komody z roznych wysokosci na rozne powierzchnie i nic mu nie jest, ale od noszenia w kieszeni szybko wyciera sie obudowa

  • 0

    166. ~ulalala  2007-01-12 13:06:45  host: 62.87.244.170

    Witam, istnieje w tym telefonie mozliwosc archiwizacji smsow? Pozdrawiam

  • 0

    167. ~ulalala  2007-01-12 14:07:54  host: 62.87.244.170

    Witam, istnieje w tym telefonie mozliwosc archiwizacji smsow? Pozdrawiam

  • 0

    168. ~BOND  2007-01-13 22:39:45  host: host-89-228-251-247.kalisz.mm.pl

    czy jakos wyswietlacza W sagemie MYX 8 jest kolosalnie lepsza ?? pozdro licze na odp ;p

  • 0

    169. ~anulka8845  2007-01-15 17:32:32  host: 217.116.110.185

    on jest super!! kocham ten telefon nawet mi już wiszą te motywy, a raczej ich brak bo do szczęścia mi to nie potrzebne ;] aż taka estetyczką nie jestem ;] tylko teraz przed chwilą przeczytalam o sagem my501x... tam jest ponoć wejście mini Jack na słuchawki... a tu takiego nie ma i nie mam pojęcia skąd wziąć nowe słuchawki, gdy te mi nawala ... ale narazie mi działają... w końcu mają niecały miesiąc :D

  • 0

    170. ~bańka  2007-01-15 17:36:31  host: 217.116.110.185

    ulalala nie wiem co oznacza dla Ciebie archiwizacja... na telefonie można 3mać maximum 100 wiadomości + smsy ktore są zapisane na karcie. i w sumie to są smsy ze skrzynki odbiorczej, nadawczej, wiadomości wysłanych, edytowanych i szablonów

  • 0

    171. ~NATALIA  2007-01-15 19:25:02  host: chu133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ULALA MOZESZ JEDYNIE WZIAC OPCJE ODPOWIEDZ Z HISTORIA I ZAPISAC BEZ WYSYLANIA WTEDY WIADOMOSC ZOSTANIE W FOLDERZE EDYTOWANE ALE TYLKO DO PIERWSZEGO WYJECIA BATERII ... NIESTETY

  • 0

    172. ~  2007-01-18 20:16:32  host: cer98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktos kabel USB do my700x jak tak to napiszcie gdzie mozna go dostac

  • 0

    173. ~canal  2007-01-21 09:03:01  host: egc202.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie zna ktos linka z zajebistym softem do tego fonu ktorego moge sciagnac za darmo

  • 0

    174.  2007-01-22 11:09:24

    aparat jest lepszy niż w myx6-2, gdzie mamy 1,3mpix. Natomiast my700x może robić fotki w rozdzielczości odpowiadającej 1,6mpix, ale zalecane jest używanie tej 1,3mpix.

  • 0

    175. ~Becia  2007-01-24 14:36:49  host: ces131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon..i wcale nic sie dlugo nie wysyła;] ,wrecz przeciwnie kwestia kilku sekund:) polecam fonika...jest odporny na spadanie ze schodów:P i extra basik ma;]

  • 0

    176. ~Mtuz  2007-01-24 17:24:46  host: boi61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od 2 m-cy. Jest super. Co prawda już raz słuchawki były w serwisie ale dostałem nowe :P. Do robienia dobrych zdjęć jednak potrzeba wprawy. Odtwarzacz rewelka a do radia brak zastrzeżeń. Potrzeba tylko karte większą kupić:) Po$dro 4 ALL

  • 0

    177. ~howhigh  2007-01-25 21:25:38  host: aaqk27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka. Mam tego fona i moge napisac ze jest w kosmos wywalony jak dla mnie. Slucham na nim non stop musyki na wysokiej jakosci, dlatego niestety mi trzyma dzien/2dni. Ale nie narzekam... Aparat ma 2MP; dobra kamera jak na fona. Kalendarz w menu orange jest, nie wiem jak w innych. Mozna dolozyc karte pamieci nawet do 2gb ok 100pln... No i co dodac. Tylko kupowac. Nie zwarzajcie na negatywne komentarze osob ktore krytykuja a w rekach go nie mieli.

  • 0

    178. ~Bolo  2007-01-26 18:24:20  host: gbm178.internetdsl.tpnet.pl

    Może ktoś wie jak w my 700x ściągnąć smsy z karty. Nie potrafię tego zrobić. Mam na karcie ok 20 esów i nie mogę się do nich dostać

  • 0

    179. ~Mtuz  2007-01-26 19:15:13  host: bpg52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam takowe zapytanie: Czy ktoś z Was ma karte pamięci 2GB?? Od dłuższego czasu sie zastanawiam i szukam wiadomości czy obsługuje on tą pojemność czy tylko do 1GB??? Czekam na odpowiedź Po$dro

  • 0

    180. ~Bolo  2007-01-27 05:53:01  host: gbm178.internetdsl.tpnet.pl

    Może ktoś wie jak w my 700x ściągnąć smsy z karty. Nie potrafię tego zrobić. Mam na karcie ok 20 esów i nie mogę się do nich dostać

  • 0

    181. ~Jaco  2007-01-28 22:36:57  host: gprs10.orange.pl

    Co do słychawek najlepiej oddaj je na gwarancje ale jeśli takiej możliwości nie masz to poprostu odetnij końcówke od starych słuchawek zostaw 4 cm na oko i kup jakieś inne najlepiej też od sagema albo takiego telefonu który ma podobna zasade działania od tych nowyc też odetnij końcowke i po zaminieaj. tylko mósisz odpowiednio połączyć kabelki bo inaczej nie biedzie działało pod wzgledem estetycznym nie wygląda to za dobrze ale lepsze to niż wcale

  • 0

    182.  2007-02-01 15:53:09

    Wie ktoś gdzie można kupić kabel USB do sagema my700x?????????????????????????????

  • 0

    183. ~PartyBoy  2007-02-03 13:13:03  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    Mam ten telefonik 3 miesiące i jestem zachwycony jakosc mp3 powalila mnie na nogi a co do aparatu mowi sie ze jest 1,3mpx (parametry 1280x1024) ale tak naprawde sa tam parametry aparatu 2mpx (1600x1280) przy srednim uzytkowaniu telefon trzyma mi ok 3-4dni przy duzym uzytkowaniu np. ciaglym sluchaniu mp3 trzyma ok 1-2dni ze sluchawkami narazie niemam problemu. Polecam kazdemu kto lubi dobra jakosc mp3 i bajery ;D

  • 0

    184. ~xxx15  2007-02-04 15:23:39  host: abyj128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam kupic Bluetooth, gdyż nie ma kabla USB do tego modelu .

  • 0

    185. ~ser  2007-02-04 17:42:21  host: dwm189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. co do sluchawek to fakt szybko padaja:( .czy ktos wie moze gdzie dostac takowe? albo chocby przejsciowke? bo szczerze to bez tego ten tel traci polowe uroku.... :(

  • 0

    186. ~dana28  2007-02-06 19:25:25  host: user20.70.udn.pl

    no ja też mam problem ze słuchawkami szukam juz przeszło 2 miesiące i nigdzie ich nie mozna kupic, a na gwarancje to trzeba oddac razem z telefonem. kurcze jak ktoś wie to bardzo proszę o namiary gdzie je mozna kupic

  • 0

    187.  2007-02-08 08:59:54

    Konstruktorzy chyba stwierdzili że baterię i kartę wkłada się tylko raz bo tylną klapkę ściągnąć to koszmar, zaślepka do slotu kart miniSD to pomyłka tylko przeszkadza przy wyjmowaniu i wkładaniu karty i ciężko ją otworzyć, Orange menu to chyba już wielu z was wie że jest do bani, ALE ZA TO CAŁA RESZTA - TO CUDO!!!ten telefon ma wszystko a nawet więcej piękne dzwięki, slot kart, duży super wyświetlacz,dobry aparat foto, radio, mp3 i wiele innych szkoda tylko że nie potrafi gotować. :))

  • 0

    188. ~Optysiek  2007-02-09 11:34:02  host: eof118.internetdsl.tpnet.pl

    A po co zaglądać do baterii i karty jak wszystko jest ok. Baterię wymienia się po ok. 2 latach albo i dłużej, a kartę jak się raz włoży to raczej nie wyjmuję (chyba, że ktoś ma kilka kart, a jeden aoparat). Co do zaślepki karty pamięci to się zgadzam. Przeszkadza przy wyjmowaniu i wkładaniu karty. Poza tym innych wad (oprócz softu) jeszcze nie stwierdziłem. Jest super!

  • 0

    189. ~marchew  2007-02-09 16:29:13  host: aad196.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od paru dni i moim zdaniem jest zajebisty. orange menu mi az tak nie przeszkadza, zaslepka na mini sd tez nie jest problemem.jednym slowem zajebisty telefon. a co do sluchawek , to na allegro mozna dostac przejsciowke zdaje sie na mini jacka, a wtedy podlaczasz sobie sluchawki jakie tylko chcesz :) pozdro ;)

  • 0

    190. ~sek_  2007-02-14 10:11:01  host: amber.cpip.pl

    kabel usb do sagema my700x jest, nie musisz kupować bluetooth, ja go dostałem razem z telem, popytaj w serwisach/komisach, może w salonie firmowym ery/orange/plusa zamówią Ci. {ZaJeFaJnY TeFlOn->mY7oOx}

  • 0

    191. ~Fabek  2007-02-16 21:44:34  host: 217.97.246.5

    Zgadzam sie - telefon jest zajebisty. słuchawki mi sie niestety już troche popsuły :/ ale co tam (na jedną słychać). Marchew podaj link gdzie na allegro można zdobyć ta przejściówkę bo szukałem i nic.

  • 0

    192. ~Przem@s  2007-02-17 18:40:54  host: aaox112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialem go kupic ale nie stac mnie na niego ... datego kupilem my401X... nastepnym razem jak troche stanieje to go kupie ... bo z dego co tu czytam jest ******** * ****** !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    193. ~  2007-02-23 17:15:07  host: w3cache.abp.pl

    Telefonik bomba, ale trwałość akcesoriów do dupy :( Mam już drugie słuchawki, a teraz musze dzwonić po serwisach w szukaniu ładowarki do niego :( :( :(

  • 0

    194. ~  2007-02-23 21:34:43  host: 230-m.sm-rozstaje.pl

    czy ten fon ma profile użytkownika

  • 0

    195. ~xpresion  2007-02-25 15:03:28  host: ds.pk.edu.pl

    sagem a k750i ? Co wybrać? SE nie ma edge i ma droższe karty pamięci.. a może ktoś miał k750i i może coś więcej napisać?

  • 0

    196. ~  2007-02-26 21:33:41  host: 217.97.246.5

    xpresion wybierz sagema. sam go mam bardzo mi sie podoba ciągle. porównywałem SE k750i z nim na tej stronece, porównywałem w praktyce i uznałem że ten jest lepszy :)

  • 0

    197. ~Qstachu  2007-02-28 15:58:26  host: nat.bel.vectranet.pl

    telefoniK SPOX!!!bateria dobra, jakos muzy wyczesana;] polecam goraco;] jedynie troche soft orange psuje ten tel, ale i z tym da sie zyc,za taka mala kase takie fajny wypasss , polecam!!

  • 0

    198. ~Mtuz  2007-02-28 16:38:23  host: abnf170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem zdjęcia, jeśli sie nie poruszy przy klikaniu, wychodzą ładniejsze niż na k750i. Tylko denerwujące są zestawy słuchawkowe;/ poza tym lajtFON. Po$dro

  • 0

    199. ~Madzia  2007-03-04 10:08:32  host: proxy3.tkdami.net

    czy ktoś z was wie ile kosztuje ten telefon w plusie ??? albo wogole???

  • 0

    200. ~Kebab 89  2007-03-04 17:42:41  host: chello089079206073.chello.pl

    siema ja mam karte 2GB ale to miałem farta bo nie do kazdego telefonu z seri MY700X pasuje ta karta to trzeba miec poprostu farta np moj kolega tez na ten telefon co ja a mu nieobsluguje karty tej pojemnosci zycze szczescia MTUZ

  • 0

    201. ~DJ Woodworm  2007-03-04 21:20:43  host: duf74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już 7 miesięcy i według mnie jest zajefajny. Muzyczka gra jak należy, basik extra jakość zdjęć ok. Bardzo fajny telefonik polecam go wszystkim.. Pozdro :)

  • 0

    202. ~djjarosz  2007-03-06 14:56:53  host: eod70.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem co bedzie miałem wybór albo 700x albo samsunga e250 wybrałem sagema i za tydzień bedę wiedział czy dobrze zrobiłem. a wy jak sądzicie co powinienem wybrać????

  • 0

    203. ~  2007-03-06 17:36:28  host: 212-87-13-71.sds.uw.edu.pl

    telefonik mam prawie miesiac i jak na razie super!!! najbardziej mi sie podoba mp3 zdjecia niezle ale strasznie czule na ruch reki podczas robienia zdjec. jaedyne co mnie w nim denerwuje to orange menu. mam w zwiazku z tym pytanie bo nie moge tego znaleazc. jak zmienic funkcje prawego klawisza bo mam tam mobilna tv a wcale tego nie uzywam????

  • 0

    204. ~  2007-03-06 19:37:45  host: 212-87-13-71.sds.uw.edu.pl

    telefonik mam prawie miesiac i jak na razie super!!! najbardziej mi sie podoba mp3 zdjecia niezle ale strasznie czule na ruch reki podczas robienia zdjec. jaedyne co mnie w nim denerwuje to orange menu. mam w zwiazku z tym pytanie bo nie moge tego znaleazc. jak zmienic funkcje prawego klawisza bo mam tam mobilna tv a wcale tego nie uzywam????

  • 0

    205. ~groovex  2007-03-07 13:00:51  host: fea242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolony, ma wszystko co potrzeba. Aleee... może ktoś mi poradzi - przy słuchaniu mp3 w pewnym momencie utwór zostaje przerwany i pojawia się okno główne. Zazwyczaj przy pierwszym albo przy drugim utworze, nie da się wysłuchać całej płyty od deski do deski . Kupiłem ostatnio kartę 1 GB, ale nadal to samo. Proszę o poradę, z góry dziękuję i pozdrawiam.

  • 0

    206. ~gosia  2007-03-07 14:43:50  host: h-240-41.elektron.com.pl

    zastanawiam się, czy go kupić.. te sagemy to są tylko takie brązowe z błękitnymi wzorami lub biały z różowymi? A może są jeszcze jakieś kolory? Jakie wy macie? Pzdr!

  • 0

    207. ~  2007-03-16 13:46:52  host: cyb138.internetdsl.tpnet.pl

    w orange jest czarno-szaro-srebrny (nie brazowy :P) bez wzorow. jedynie poza orange jest bialy z rozowymi wzorami ;) czarno- srebrnego z wzorami chyba u nas nie ma

  • 0

    208. ~MARIO  2007-03-16 13:46:56  host: cyb138.internetdsl.tpnet.pl

    w orange jest czarno-szaro-srebrny (nie brazowy :P) bez wzorow. jedynie poza orange jest bialy z rozowymi wzorami ;) czarno- srebrnego z wzorami chyba u nas nie ma

  • 0

    209.  2007-03-16 22:59:13

    -nie da sie zmienic funkcji prawego klawisza na cos innego niz Mobilna TV, taki soft i tyle. -zeby zdjecia sie nie rozmazywaly ustawcie poprostu opuznienie na 5 sekund i po sprawie, wychodza piekne :)

  • 0

    210. ~PartyBoy  2007-03-17 22:13:14  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    Mam prośbe. Mianowicie szukam adatpera mini jack do tego sagema i niemoge znalesc ;/ jesli ktos wie gdzie mozna go kupic prosze o linka albo cos w tym stylu ;) gg: 4483023. Widziałem w niektórych komentazach ze poruwnojecie ten telefonik do k750i. Moim zdaniem sagem jest o nieblo lepszy mimo ze niema felsha ;p (ale to tylko drobny bajer) pozatym pod kazdym wzgledem SAGEM przewyzsza SE, np. aparat w sagemie niby ma 1,3 mpx (parametry 2mpx .. ;)) i jakims cudem robi duzo ladniejsze zdjecia. Ojakosci mp3 w SE szkoda gadac.... tak samo jest w przypadku porównywania kamerki ... Sagem posiada bardzo fajna funkcje EDGE natomiast w SE niema ... w Sagemie jest mobilna tv ... w SE nie ma .... mozna by bylo tak dlugo pisac , ale mysle ze kilka przykladów wystarczy. Zreszta praktykowałem 1 i 2 telefon i bez zastanowienia stwierdzilem ze wole Sagema. Polecam wszystkim PoZdRo !!

  • 0

    211. ~PartyBoy  2007-03-17 22:15:23  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    Mam prośbe. Mianowicie szukam adatpera mini jack do tego sagema i niemoge znalesc ;/ jesli ktos wie gdzie mozna go kupic prosze o linka albo cos w tym stylu ;). Widziałem w niektórych komentazach ze poruwnojecie ten telefonik do k750i. Moim zdaniem sagem jest o nieblo lepszy mimo ze niema felsha ;p (ale to tylko drobny bajer) pozatym pod kazdym wzgledem SAGEM przewyzsza SE, np. aparat w sagemie niby ma 1,3 mpx (parametry 2mpx .. ;)) i jakims cudem robi duzo ladniejsze zdjecia. Ojakosci mp3 w SE szkoda gadac.... tak samo jest w przypadku porównywania kamerki ... Sagem posiada bardzo fajna funkcje EDGE natomiast w SE niema ... w Sagemie jest mobilna tv ... w SE nie ma .... mozna by bylo tak dlugo pisac , ale mysle ze kilka przykladów wystarczy. Zreszta praktykowałem 1 i 2 telefon i bez zastanowienia stwierdzilem ze wole Sagema. Polecam wszystkim PoZdRo !!

  • 0

    212. ~  2007-03-18 13:45:36  host: aaoi74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem jak otworzyć ta cholerna klapked koszmar

  • 0

    213. ~mustak  2007-03-18 14:37:01  host: 75-14.espol.com.pl

    ma ktoś na sprzedaż baterie i tylnia obudowę ??

  • 0

    214. ~łysy  2007-03-19 22:09:01  host: chello084010252234.chello.pl

    ludziska,mam pytanie - po holerę jest ten adapter od karty i do czego służy? Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam.

  • 0

    215.  2007-03-20 00:20:34

    łysy: żeby mozna uzywac karty miniSD jako SD, np. w aparacie cyfrowym lub wlożyć do czytnika kart SD.

  • 0

    216. ~PartyBoy  2007-03-20 16:29:20  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    Jeżeli któs wie gdzie moge kupic przejściówke do słuchawek mini jack prosil bym o jakiegos linka albo o jakąś wiadomość. Bardzo potrzebuje tego adaptera a na allegro niemoge znaleść takowego do tego modelu.

  • 0

    217. ~PartyBoy  2007-03-20 16:47:53  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    Wyżej padły słowa dotyczące nagywania filmików "przy odtwarzaniu nagranych filmów poprostu co chwile sie przycina" - Też tak miałem. Mianowicie problemem just to, że filmiki zapisywane na telefonie tak maja. Wystaczy przed nagraniem filmu zmienic na opcje która zapisuje filmy na karte i wszystko będzie chodziło jak zegareczek. ;) Co do mini SD to 2GB można na 100% wlozyc, jesli chodzi o to, że któraś mp3 nieleci do końca to znaczy, że jest zle zgrana i ma jakiś błąd. Jesli chodzi o połączenie z innymi telefonami czy z komputerem to w telefonie tym jest BLUETOOTH który znakomicie łączy sie z tym przy komputerze, który mozna kupic na allegro za 15 zł. Więc nierozumiem ludzi którzy nazekają na łaczenie z innymi urządzeniami, na tym swiecie nieistnieje tylko irda i usb .... Pozdrawiam wszystkich !

  • 0

    218. ~Gucio_magik  2007-03-20 21:18:00  host: cuk2.internetdsl.tpnet.pl

    Niewiem czy zmienić Noki 6230 na tego Sagema, co o tym myślicie ? PoZdR4ALL

  • 0

    219. ~Fabek  2007-03-24 23:04:02  host: 217.97.246.5

    nie rozumiem ludzi którzy piszą że nie da sie zdjąć tylnej klapki... po prostu to jest bajecznie łatwe ! Jeżeli chodzi o wpis party boy'a to sie z nim całkowicie zgadzam ze SE nie ma polotu do Sagema ! natomiast kolega o loginie djjarosz po prostu obraził ten telefon pytając czy wybrać tego czy shg e250 :/

  • 0

    220. ~werwa12890  2007-03-26 12:01:52  host: bal114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja siostra ma tego samsunga a ja chce mieć tego sagema (ma fajną gierę ten samsung)

  • 0

    221. ~kamerka346  2007-03-26 12:02:45  host: bal114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten sagemik ma kamerkę ???????

  • 0

    222. ~PartyBoy  2007-03-29 15:13:39  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    Ja łącze sie z komputerem przez bluetooth z oprogramowaniem bluesoleil. Żeby wyszukac uzadzenie trzeba poczekac az ikonka w pasku zadan zrobi sie niebieska. Nastepnie trzeba kliknąć ( w moim przypadku) na pomarańczowe koło i juz wyszukuje... PrZyPoMiNaM o WłĄcZeNiU BlUeToOtHu W tElEfOnIe PoDcZaS WySzUkIwAnIa....

  • 0

    223. ~PartyBoy  2007-03-29 15:16:55  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    Jesli chodzi o akcesoria to podam stronke którą znalazłem (w polsce)" http://www.sklepik-gsm.pl/index.php?produkt_sagem_my_700x "

  • 0

    224. ~sagem my700x  2007-03-30 20:03:36  host: abns104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę go sobie kupić w orange (umowa się kończy wreszcie) Opyla się go opylać bo z tego co widzę na opisach zdania są podzielone

  • 0

    225. ~ewcia14  2007-03-31 11:01:17  host: bar91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcę go sobie kupić. jak myślicie opyla się??

  • 0

    226. ~zibiw  2007-03-31 16:14:19  host: host-89-228-47-77.elk.mm.pl

    Może ktoś mi powie gdzie można kupić kabel USB do tego telefonu?

  • 0

    227. ~potrek mnał  2007-04-01 20:06:20  host: 1-13-ilawa.tdi.tktelekom.pl

    To telefon dla starszych.Ale jie mówie że jest nudny czy coś takiego.Bardzo mi się podoba z wyglądu jak i z właściwości.POLECAM!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    228. ~  2007-04-03 15:37:52  host: chello084010168203.chello.pl

    przesłałem video i głos idzie nie równo z obrazem co zrobić ??????????????????????

  • 0

    229. ~KaSka  2007-04-03 18:10:38  host: axg46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie na temat ale gdzie moge kupic wyświetlacz do sagema my400x

  • 0

    230. ~ala  2007-04-04 23:09:57  host: czz198.internetdsl.tpnet.pl

    hello, mam pytanie. Dzisiaj dostalam ten telefon i moze bylby ktos tak uprzejmy, aby powiedziec mi jak mam zgrac mp3 z kompa na tel? z gory dzieki

  • 0

    231. ~PartBoy  2007-04-05 12:24:37  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    MAM DOBRA WIADOMOSC DLA POSIADACZY TEGO TELEFONIKU ;) MIANOWICIE DZWONILEM DO GLOWNEJ SIEDZIBY SAGEMA W WARSZAWIE W SPRAWIE AKCESORIÓW I POWIEDZIELI MI TAK "W PRZECIĄGU DWÓCH TYGODNI WSZYSTKIE AKCESORIA DO TEGO SAGEMA BENDA WPROWADZONE DO SKLEPÓW MEDIA MARKT" WIEC ;) TYLKO CZEKAC

  • 0

    232. ~aras  2007-04-08 17:27:45  host: air162.internetdsl.tpnet.pl

    Mam.problem....Jak.przegrac.zdjecia.z.telefonu.do.asty.sd..w.tel efonie.sagem.my.700x????

  • 0

    233. ~lalunia  2007-04-11 20:53:13  host: dqp157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefon od wczoraj, czy da sie w nim zmienić wielkość literek w menu i przy pisaniu smsów? i czy wie ktos czy da sie usunąć jakos menu orange? z góry dzieki

  • 0

    234. ~arek  2007-04-13 15:30:47  host: 83-238-74-52.ip.netia.com.pl

    czy ten tel obsluguje 2G karte pamieci?????????????????????????????

  • 0

    235. ~toma  2007-04-13 23:49:20  host: bfc105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon obsługuje karty pamięci 2gb tylko kupujcie karte firmy sandisk

  • 0

    236. ~  2007-04-15 23:11:53  host: chello089076178247.chello.pl

    mi dziala kingston, gdzie mozna kupic jakies inne obudowy? ogolnie telefon b dobry

  • 0

    237. ~Rafal  2007-04-19 19:14:48  host: user-87-248-79-198.promax.media.pl

    Mam problem bo kupilem tel przed godzina i nie dzialaja przyciski 5,0 i # nie wiem dlaczego a w grze te przyciski działaja czy wiecie morze jaka jest tego przyczyna?? Prosze o szybka odp

  • 0

    238. ~Grzesiek  2007-04-21 21:39:32  host: bck142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka potrzebuje jakies programy ruznego rodzaju na ten telefonik sagem my 700x jezeli cos bedziecie mieli zgłoscie sie na gg7930803

  • 0

    239. ~Mtuz  2007-04-24 22:09:14  host: abmd183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli chodzi o guziki to jedynie mogą pomóc odwiedziny w salonie firmowym :] :(

  • 0

    240. ~stobi  2007-04-26 22:18:16  host: host-62-141-242-127.tomaszow.mm.pl

    co mam zrobic jak nagrywa video to podczas odtwarzania mi sie tnie troszke ?

  • 0

    241. ~Loserpool  2007-04-26 23:43:11  host: widzew.4web.pl

    Telefonik według mnie bardzo przyzwoity:) A szczególnie wygląd i pamieć oraz całkiem dobra kamerkato zdecydowanie mocne plusy tego fonika:)Moze jak mi sie skonczy umowa z moim sagemem 401x to go wezme. Rafał: radziłbym z tym iść do Serwisu tam gdzie go kupowaleś.Powinni ci tam pomóc:)

  • 0

    242. ~Mtuz  2007-04-27 21:35:23  host: abml154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "stobi" wcześniej ktoś o to też pytał. Też mi się tak działo, do czasu aż nie ustawiłem aby filmy zapisywano na karcie. To jedyna możliwość aby się nie ścinało. Pozdrawiam

  • 0

    243. ~Magda  2007-04-28 16:37:18  host: c144-64.icpnet.pl

    ten sagem, nokia 5200 czy se750i??? Jak myślicie? Proszę o szczerą radę! Pozdrawiam

  • 0

    244. ~Magda  2007-04-28 17:06:53  host: c144-64.icpnet.pl

    ten sagem, nokia 5200 czy se750i??? Jak myślicie? Proszę o szczerą radę! Pozdrawiam

  • 0

    245. ~toma  2007-04-30 00:22:35  host: bdo116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Magda bierz tego sagema jest lepszy od se 750i a nokia5200 zdecydowanie najgorsza.Sagem ma najlepszy odtwarzacz muzyki mp3 ze wszystkich telefonów dostepnych w sprzedaży lista utworów,muzyka w tle,specjalne efekty dżwiękowe FX 3D,BAS,reverb,fanger,equalizer 6 częstotliwości,graficzny moduł,naprzód/cofnij/graj/pauza na klawiaturze,ma znakomitej jakości wyświetlacz, procesor 200mhz dlatego jest bardzo szybki w działaniu gry szybko się ładują oczywiście gry 3D;zapisuje besposrednio na karte pamię ci,SUPER TELEFON 1 KLASA!!!!!!!!

  • 0

    246. ~pawel  2007-04-30 18:07:36  host: host-89-229-2-91.torun.mm.pl

    jaki jest program do ogladania filmow z tego telefonu jak wrzuce te filmy na kompa???

  • 0

    247. ~Pati;)  2007-05-01 11:58:14  host: aaxb212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć!Mam zamiar kupić tego fona.Ktoś mi powie jekie ma wady i zalety?

  • 0

    248. ~sledz  2007-05-01 14:29:19  host: public-gprs20078.centertel.pl

    czesc mam zgryz nie wiem czy wybrac sagema my501x czy może my700x ?i z jakiej sieci pomozcie!

  • 0

    249. ~anulka8845  2007-05-01 18:12:52  host: public-gprs71129.centertel.pl

    sledz... nawet nie porownuj;) 700x bierz:) chociaż w sumie 501x jest tańszy, ale nie ma radia i ma chyba gorsze opcje odtwarzania

  • 0

    250. ~Mtuz  2007-05-01 18:24:33  host: abmb202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No więc zalety ale tylko niektóe wypisał "toma". Dodam jeszcze żę ma dość dobry aparat. a wady?? Niestety jak wszystkie telefony- MA:( i tak: szybko sie psują słuchawki. no i niektórym mogła by przeszkadzać bateria. Ja słucham często muzy ale co 2 dzień muszę ładować.

  • 0

    251. ~ewcia14  2007-05-02 12:25:18  host: abpc158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Paweł jeżeli chcesz wrzucić filmik z komóry na kompa to najlepszy programem do odtwarzania będzie Quick time

  • 0

    252. ~agresiw 21  2007-05-05 14:14:09  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    posiadam taki telefon.Spostał moim oczekiwaniom.Jest bardzo zgrabny.Znajdzcie jakas nokie z takim dzwiekiem.Nie ma drugiego telefonu takiego za takie pieniadze.

  • 0

    253. ~Honey  2007-05-07 21:55:45  host: 62.93.47.114

    czy w tym telefonie można wgrywać aplikacje z rozszerzeniem .jar i .jad ? bo w innch sagemach jest z tym problem. proszę o odp. zorientowanych użytkowników

  • 0

    254. ~  2007-05-08 14:39:35  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    ma najglosniejsze MP3 jakie do tej pory slyszalem!!!:):):)

  • 0

    255. ~swanno  2007-05-08 19:38:18  host: systemy12.toya.net.pl

    Honey: tak mozna wgrywac jar i jad, czyta je bez problemu

  • 0

    256. ~laleczka20  2007-05-09 12:49:46  host: sender.wlodkowic.pl

    ludzie a gdzie moge dostac ładowarkie do tego telefonika ?????????????

  • 0

    257. ~virus-_-danger  2007-05-09 19:42:24  host: aaa43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema:) czy ktos moze wie jak moge dostac panel wymiennt do sagema 700x? jak tak to przosze o szybkie informacje:)

  • 0

    258. ~Honey  2007-05-10 11:26:29  host: 62.93.47.114

    Dzięki swanno, a co z simlockiem na Orange ?? jest w ogóle możliwość, żeby ściągnąć do niego simlocka i wgrać standardowy (nie orangowy) soft w Polsce?? można do niego ściągać motywy jak w SE ?? są profile ??

  • 0

    259. ~Mtuz  2007-05-10 17:56:41  host: abld149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli macie zepsute słuchawki to oddajcie je na gwarancje puki ją macie. Ja z nimi byłem 3 razy i dostałem nowiuteńki telefonik i nowe słuchawki :) Pozdrawiam

  • 0

    260. ~_KRYSTIAN_  2007-05-14 08:54:40  host: 113.85-237-180.tkchopin.pl

    telefon ten mam od 2 dni:):) sprawuje sie bardzo dobrze... Mp3 chodzi zarąbiście:):)

  • 0

    261. ~lalallal  2007-05-17 16:40:20  host: 166.164.wmc.com.pl

    Telefonik 1klasa zero zastrzezen a te kwiatki sa oldskulowe na moim modelu ich nie ma i nie wiem czemu tam sa bo na rzadnym nie widzialem to sa naklejki czy co ale sa klimatyczne

  • 0

    262. ~anulka8845  2007-05-19 09:46:50  host: public-gprs36075.centertel.pl

    telefonów z kwiatkami była liczba ograniczona ;P w orange daja tylo te szare, ktore tez są przecież ładne ;) mi się tam bardzie podobaja od tych bialo różowych :P

  • 0

    263. ~ewcia14  2007-05-20 09:19:58  host: abnu230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w jakimś salonie w warszawie jest ten telefon bo ja chcę go zakupić a go nie ma na dolnym...... (bo jak by mieć to tylko z warszawy :/ )

  • 0

    264. ~ziom  2007-05-20 19:44:56  host: cradle.one.pl

    proszę o radę nie wiem czy kupić sobie ten telefonik czy motorolę L6 !! Plz pomóżcie

  • 0

    265. ~r4e  2007-05-21 12:38:37  host: bbk168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oczywiście że l6

  • 0

    266. ~anulka8845  2007-05-21 13:22:44  host: public-gprs41553.centertel.pl

    ziom bierz sagema;D nie porównuj tej motoroli do tego sagema bo to tak jakby porównywać malucha do porche;] jaj mam tego fonika a motorole ma moja sąsiadka i różnica jest ogromna ;)

  • 0

    267. ~opol  2007-05-21 19:28:10  host: 81.69.unknown.vectranet.pl

    L6 to lipa.Ten gasi ją.W L6 zdjęcia są fatalne.

  • 0

    268. ~r4e  2007-05-22 10:42:43  host: aaez158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomyłka my700x to król a l6 to niewolnik :)))

  • 0

    269.  2007-05-22 20:49:09

    jest to najleprzy tel z mp3 jaki mialem a przyznaje troche typowych tel z mp3 bylo... M e398, m 1000 nokia 3200 ogolnie sagem my700x rozbraja ... z tak malego glosniczka plynie naprawde imponujący(jak na tela) Bass nom i ma wiele funkcji związanych z mp3:)z tej strony polecam szkoda ze ma maly (aczkolwiek wysokiej klasy) wyswietlacz nom i slynne wejscie na sluchawki... coz nie mozna miec wszystkiego... ale polecam!!!!!!!!!!!!

  • 0

    270. ~przemek  2007-05-24 10:21:53  host: 150.254.89.33

    a wuecie gdzie mozna kupic przejsciowke na malego jacke do tego telefonu? z gory dziekuje z pomoc

  • 0

    271. ~Mtuz  2007-05-25 18:30:46  host: abnc192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś już kupił tą przejściówke lub słuchawki w jakimś sklepie? Ktośpisał że miały być w Media markt ale nie wiem czy to prawda.

  • 0

    272. ~restless dreams  2007-05-27 12:27:10  host: host-194-54-16-66.telsat.wroc.pl

    se k750 Rulez

  • 0

    273. ~łała  2007-05-27 21:12:51  host: bfh122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    se k750i to- TANDETA -MADE IN CHINA!!!

  • 0

    274. ~przemek  2007-05-30 11:24:24  host: 150.254.69.106

    a gdzie mozna kupic do niego kabel?

  • 0

    275. ~damo  2007-06-02 08:10:32  host: inet20908na-3.eranet.pl

    telefonik super tylko ostatnio mi upadł i sie teraz sam wyłącza

  • 0

    276. ~kornik  2007-06-04 17:36:28  host: xdsl-6273.lubin.dialog.net.pl

    mam też sagema my700x kupiłem do niego kartę miniSD 2gb na początku chodziła a po pewnym czasie nie chodzi wogole jej nie czyta tą co dostalem w zestawie czyta normalnie(128 mb) co to może znaczyć?

  • 0

    277. ~coobek  2007-06-07 00:11:58  host: 85.198.252.148

    Czy ten aparat posiada focus tak jak K750i? Chodzi mi o to czy wyostrza sie przy robieniu np. tekstu, czy z bliska robi ostre fotki?.

  • 0

    278. ~  2007-06-11 00:45:17  host: 85.198.252.148

    czy aparat tego sagema da rade zrobic ostre zdjecie z bliska tak jak np k750?

  • 0

    279. ~lolco  2007-06-12 19:22:57  host: 088156042021.ols.vectranet.pl

    "se k750i to- TANDETA -MADE IN CHINA!!!" A co dzis nie jest made in china. lol.

  • 0

    280. ~barni  2007-06-13 10:32:50  host: aace182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szukam obudowy zamiennej do sagema my700x-najlepiej orginalnej z orange

  • 0

    281. ~Wujek141  2007-06-13 22:09:34  host: 87-205-143-28.adsl.inetia.pl

    Mi sie popsuly sluchawki i tracil zasieg i sie zawiesza :( Ale wymienili mi na nowiutenki telefonik . :D xD

  • 0

    282. ~anulka8845  2007-06-14 22:28:30  host: public-gprs68720.centertel.pl

    ja tam tym fonikiem spokojnie mogę "przeskanować" stronę ;D więz zdjęcia są moim zdaniem dosyć ostre ;]

  • 0

    283. ~x  2007-06-15 23:08:22  host: bgj156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TO jest telefon muzyczny a nie jakaś pierdułka do robienia zdjenc!!!!!!!!!!telefon jest nastawiony na wysoką jakość dzwięku, a k750i to jest tandeta z dżojstikiem pospolita zabawka dla dzieci!!!!!!!!!!

  • 0

    284.  2007-06-17 23:26:13  host: 120-167.espol.com.pl

    co za pedalski telefon, taki sam miał chyba stiven z dynastii karingtonów-dużo lepszy k750i

  • 0

    285. ~Dj ToT  2007-06-18 18:29:39  host: chello087207006172.chello.pl

    Szajskie guziki z boku. Aparat robi fatalne zdjęcia, menu się wiesza, problemy z kartami pamięci. ODRADZAM

  • 0

    286. ~  2007-06-20 17:39:22  host: public-gprs15260.centertel.pl

    hehe śmieszą mnie takie komenatrze od ludzi ktorzy tego telefonu nie posiadaja;)

  • 0

    287. ~x  2007-06-21 00:20:21  host: bgn94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niesłuchajcie tych sonomaniaków niech sami kupują te zabawki dla dzieci k750i!!!!!!!

  • 0

    288. ~sm  2007-06-21 00:34:52  host: bgn94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lolco se k750i to tandeta made in china.a co dzis nie jest made in china, a sagem made in france!!!

  • 0

    289. ~34r3  2007-06-21 09:42:18  host: bao250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do dj tot jeżeli masz takie zwiechy to idź do komisu i niech ci naprawią ten telefon bo jakoś na te wady nikt nie narzeka

  • 0

    290. ~ewcia14  2007-06-21 09:44:07  host: bao250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od miesiąca dzięki waszym komentarzom. Jakość muzyki mnie powaliła oraz jakość zdjęć. ten telefonik jest super. Jedyna jego wada to orange menu.

  • 0

    291. ~BANKOWA POWER  2007-06-21 11:15:18  host: dvy205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od 8 miesiecy i jest zarabisty tylko nerwuje mie ten pasek co jest na wyswietlaczu jak go wylaczyc ??

  • 0

    292. ~Shir  2007-06-21 16:06:06  host: gw.lochowo.com

    Mam telefon już od dłuższego czasu... w ogóle zaczynałem od sagema i tak zostało... niestety 1 fatalny błąd to soft orange... BANKOWA POWER niestety pasek ten jest integralna czescia softu Orange wiec usuniecie go sprawi iż stracisz gwarancję bo grzebałeś przy sofcie... ;/ soft niestety blokuje też zmiane motywów, które bodaj w wersji bez jakiego kolwiek sim locka są dostępne... takie informacje doszły do moich uszu. Poza wymienionymi wadami cóż brak flasha, nie ma możliwości klatkowania filmu (łapania klatek z filmu) i zoom-u pdczs nagrywania wideo... mp3... poezja dzwięk czysty i soczysty bas... wbudowane sprężynki wprowadzają telefon w drżenia w rytm muzyki... pogłos dzięk 3d lub normalny... zdjęcia seria lub normalne (seria 4 zdjęcia) seria max rozdz 640*480 ale nie chciałbym skłamać... :) normalny 1600*1280 poezja ostrośc dobra odzwierciedlenie kolorów bardzo przyzwoite :) pamięć up to 1Giga... w paczce 128 mega wew 32 mega :) słuchawki dobre... wejście co prawda nietypowe mogło by być jack... polecam kupno czytnika kart pamięci miast kabla... bardziej opłacalne czytniki bardziej dostępne niż kabel... :) Dla miłośników innych telefonów miejcie swoje se nokie motki samsungi itp itd... ale nie kalajcie bez sensu tej firmy bo po pierwsze sracie do swojego gniazda podzespoły są te same co w se a i soft nie różni się bardzo porównać można na se w 810i... gdzie ikony są można powiedzieć te same :) poza tym musze dosrać użytkownikom nokii... nokia wypuszcza od groma modeli swojego telefonu by odciągnąć użytkownika od faktu, iż w każdym czegoś brakuje.. taka prawda niestety ;/... se to już marka sama dla siebie i laurów nikt jej nie odbierze ale sagem spokojnie dorównuje produkcjom wyżej wymienionych... poza tym w niektórych opcjach nawet je przewyższając...

  • 0

    293. ~kryst0f  2007-06-28 23:43:20  host: agb246.internetdsl.tpnet.pl

    Gdy kupowałem fona myślałem nad Benq-Siemensem C81, Sagemem 700x i SE W810i. Kupiłem Sagema (btw. z obudową w różowe kwiatki, bo tylko taki bez simlocka był ;)) i wcale nie żałuję. Benq odpadł bo już przestał istnieć wtedy, a SE kupił w tym samym czasie mój kolega. Przewaga SE leży w akcesoriach i designie (bo Sagem jednak imo trochę gorzej wygląda), ale z czasem różnica się zaciera. A poza tym, a mało kto o tym mówi tutaj, sagem posiada technologię EDGE (ściąganie bez problemu mi szło 50 KB) czyli modem i potrafi udźwignąć karty 2Gb (przynajmniej ten bez OM). Tym bardziej, że Sagem oferuje znacznie lepsze brzmienie na głośniku (słuchawkowych doznań nie porównywałem) i jest dużo łatwiejszy w obsłudze. A poza tematem to liczę, że na rynku pojawią się obudowy (i inne akcesoria) do 700x :] Baterie i silikony są, to może i moja obudowa w kwiatki pójdzie w niepamięć :P

  • 0

    294. ~łukasz  2007-06-29 14:57:25  host: 82.160.17.98

    Gdzie można dokupić do niego słuchawki? Prosze o link.

  • 0

    295. ~MadziucHa  2007-06-30 13:42:17  host: ip-102-153.ib.tcz.pl

    Mam sagem my400x i mi on odpowiada. Chciałabym zmienić telefon właśnie na my700x. Proszę o opinie czy warto?

  • 0

    296. ~przemek  2007-07-02 23:34:19  host: host-6-183.users.media-isp.net

    wiecie moze czy ten telefon mozna podlaczyc do kumpa przez usb lub bluetooth i korzystac jak z modemu. jesli tak to przez co i skad wziac drivery?

  • 0

    297. ~anulka8845  2007-07-05 21:49:17  host: public-gprs86299.centertel.pl

    wpisz model naszego telefonu w google a na pewno coś znajdziesz:) jest takie centrum na portalu prv :) obecnie na drugiej pozycji w google jest;D zapraszam:) ~MadziucHa moj wczesniejszy fon to sagem my401x:) i powiem Ci ze warto:) chociaz żal mi było jego wyglądu... uwielbiałam tą srebrną obudowe jednak do 700x tez sie przekonalam:) ogólnie to ten fon jest git za nieduze pieniądze:) i póki co jest bezawaryny:)

  • 0

    298. ~  2007-07-07 08:20:39  host: chello089079186024.chello.pl

    pomimo małych niedoskonałości(małe litery) ten aparat budzi lekką nutkę zazdrości wśród moich znajomych ;) a moim zdaniem najlepiej wygląda z tapetą przedstawiającą bruk z podświetleniem

  • 0

    299. ~Wirkovska  2007-07-11 13:38:10  host: abmv218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam my700x od tygodnia i jak na razie działa bez zarzutów. Zastanawiałam się nad SE k750i ale w końcu wybrałam Sagema. Skusił mnie elegancki wygląd, prosta obsługa menu i opinie, że są to jedne z najmniej awaryjnych telefonów (zobaczymy). A co do wrażeń po kupieniu: wszystko jak wyżej + świetny dźwięk na odtwarzaczu mp3, zdjęcia rewelacyjne (wiadać to dopiero na ekranie komputera), na minus zasługuje to, ze nie ma kabla USB w zestawie, ale z tym sobie poradziłam bo łączę się z kompem przez Bluetooth adapter. Tyle po 7 dniach użytkowania. Jak coś jeszcze zaobserwuję to napiszę. W tej chwili mogę z czystym sumieniem polecić ten telefon. Pozdrawiam

  • 0

    300. ~micha38pa  2007-07-11 22:13:04  host: xdsl-7694.bielsko.dialog.net.pl

    Witam mam zamiar kupić ten telefon ale mam pytanie czy obsługuje on dzwonki video?? I czy można na nim oglądać filmy zgrane z komputer??

  • 0

    301.  2007-07-12 20:52:52

    Mam pytanie zastanawiam sie czy kupic sagemmy700x czy samsung e250.czy ktos moglby mi doradzic???

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet